Dagens låt

här är dagens låt. Jag lyssnade på den medans jag solade idag. glöm inte att rösta till veckans blogg! = )

yay eller nay?



Åker snart

snart åker vi till vårdcentralen. Och efter de körs jag hem till Freja och därifrån kör hennes mamma oss till min pappa. Där vi kommer ha kul =)
vi planerade nämnligen allt veckan innan skolavslutningen!

Så vi får höras senare ikväll hoppas jag! =)

btw, har fått en massa färg. Så ni ska få se en bild så fort som möljigt. Hoppas bara att den håller i sig länge. Mycke body lotion asså!

(mobilbloggar) ligger och solar i värmen !

Hejhej! Jag kom nyss ut ur poolen och nu ligger jag på studsmattan Och solar. Visst är de varmt ute för att vara så tidigt. Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag spendera dagen ute i solen och sen åka till vårdcentralen för att kolla om min astma blivit bättre sen bag fick ny medicin. sen så ska jag vara med Freja och åka till pappa. Och för er läsare som inte har något liv som sitter inne och läser det här inlägget borde gå ut och njuta av sommaren för snart kommer den här värmen försvinna. Så NJUT! För de ska jag =] Förresten, så kommer jag lägga upp mer "dress like" inlägg och även skapa en ny kategori som heter de. Där ni kan hitta allt om hur ni snor stilen av kändisar. Nu kom jompa hit =]

de ska bli såå skönt!

Nu klockan nio ska jag se på criminal minds. Men om jag redan har sett de avsnittet ska jag se på dvd. De blir förmodligen avsnitt från första säsongen av criminal minds. Så jag ska bara sitta och slappa resten av kvällen för de känns som om jag kommer att somna, så jag har bestämt mig att de blir bäst om jag slappar framför tv:n istället.
Så om de inte blir någon mer bloggning ikväll så hörs vi imorgon =)

bjuder på lite sköna bilder från onsdagen jag var på grönan med familjen :P





nu börjar d, får höras senare! puss!

Dagens låt!

Älskar den här låten med Savannah Outen. Lyssna på den!


yay eller nay?


14 år till salu - Caroline Engvall

Förlåt att jag aldrig uppdaterade igår kväll.
Direkt när jag kom hem till mamma så kom bella och vi gick hem till henne och hade de mysigt och bara slappade.
Sen idag har jag solat, badat och shoppat med Bella, Mamma, Pelle och Frida. Såg fem par jätte fina ringar på guldfynd. De stog    ''peace''     ''forever''     ''love''     ''stregth''     ''curage''     på dom.
När vi shoppade köpte jag iallafall en bok. Jag har letat efter den länge men den har varit slut, men idag hittade jag den på Åhlens, de fanns bara två exemplar kvar som tur var =) Dem jag köpte var 14 år till salu av Caroline Engvall. Alla jag vet som har läst den säger att den är jätte bra.



Nu ska jag nog ta och ringa pappa och sen gå ut i sommarvärmen =)

Utvalda för veckans blogg denna vecka!

toveelundberg.blogg.se
intedensammasominnan.devote.se
michaelagustavsson.blogg.se
mysunshinestory.blogg.se

eeeelins.blogg.se

allaboutcamilla.blogg.se

miikylja.blogg.se

mjaubaby.blogg.se

frejjjas.blogg.se


Det var alla utvalda som tävlar i att bli veckans blogg denna vecka =) Så lycka till! jag förväntar mig samma resultat som denna vecka iallafall. Dom utvalda har på sig tills på onsdag att skriva inlägget som gör att dom automatiskt kvalificeras till finalen.

Om ni som är utvalda inte förstår så är de bara att kommentera så ska jag försöka att förklara bättre! =)

Nu, åker jag till mamma och stannar där tills på tisdag. Ska till läkaren på tisdag för vi bokade om de. Skulle varit där i torsdags men åkte till grönan istället. Så jag ska dit på tisdag. och jag orkar inte åka kommunalt så jag åker nu istället. Och ligger i solen hela morgondagen =)

P u s s     p å     e r!


dyra skor, men ändå så fina


Ni kommer ihåg va när jag skrev ett inlägg om att jag ville ha dom där skorna ovanför. Jag vill fortfarande de. Och kolla, igår hittade jag en bild på när en tjej använder dom. I samma färg som jag vill ha, dessutom dom billigaste ;)



$203.90

vitt = annurlunda?

Tycker ni att de är fult med vitt nagellack? över hela naglarna asså? Jag själv tycker om de jätte mycket, jag tycker de är en rolig vågad färg som man inte ser så ofta.
Köpte vitt nagellack igår från mavala. Jag älskar dessutom de märket för de finns så fina färger =) Och jag målade naglarna i vitt igår, både fingernaglarna och tånaglarna. Och de blev väldigt annurlunda. Vad tycker ni om vitt nagellack?


Jag kanske är lite sen...

Jag kanske är lite sen med att skriva det här. Men jag känner att jag är ''in need'' till att behöva skriva de här. Dessutom har jag bloggtorka och har ett behov av att blogga. Michael Jackson. Han dog på natten tills den 26. Sitter och kollar på en dokumentär och massa grejjs som går på tv. Han var ju verkligen jätte duktig, verkligen. ''The King Of Pop''. Han dog när han bara var 50. De är ju lite väl ungt.

R.I.P

Michael Jackson  ''King Of Pop''

1958-2009







Fredagen och lördagen: (bilder kommer)

VARNING: LÅNGT INLÄGG =)



Fredag:
Medans jag höll på att räkna röster så sa mamma att vi skulle åka. Så Åza körde oss till mormor där vi träffade Åsa (moster) Och därifrån åkte vi på en gång in till stan. Väl hos Åsa så gick vi nästan direkt ut till stan igen, kollade lite i affärer, köpte glass. Jag köpte en bägare med två kulor, kokos och blåbär.
Sen drog vi till bion och bestämde vilken film vi ville se, vi valde Duplicity. Den var helt okej. Rätt utdragen film men den är nog värd att se. Dessutom var vi ensamma på salongen Så vi böt platser rätt ofta.
Efter bion skulle vi handla på ica och på vägen dit gick vi förbi Dessie. Sen efter vi varit på ica gick vi till därmedpasta och beställde pizza. medans vi väntade gick Åsa hem med grejerna vi handlat. Sen när hon kom tillbaka kom våra pizzor. Och guuuud vad gott de var asså!! Om ni är på södermalm får ni inte bara missa därmedpasta asså!
Sen gick vi upp till en mur och köpte glass och kollade på utsikten. Sen gick vi hem och myste lite framför tv:n och så =)

Lördag: VI vaknade och åt frukost kanske runt halv elva. vet inte. Sen efter de drog vi utåt mot Ringen och så kollade vi på lite kläder på b. la. JC. Jag såg en jättefin klänning men hade inte pengar. Sen kollade vi lite på MQ hittade lite fina grejer där också men jag köpte inget. Efter de drog vi till H&M. Och GUUUUD vad stor den butiken var asså. Hittade en jättefin klänning där också som liknade den på JC men klänningen på H&M fanns bara i storlek 42. -.-'
Sen efter de skulle vi dra. Men jag ville prova en kjol jag sett på JC men den fanns också bara i 40 och 42. Sen skulle vi gå och köpa glass igen. hehe. Men innan de drog vi in en sväng på skrapan, såg ett par fina glajjor på intersport men köpte dom inte. Sen köpte vi glass på medborgarplatsen. Jag köpte samma som den sista glassen kvällen innan, kokos och hallonsorbé. Men den var inte god.
Sen gick vi hem och packade och sen drog vi hemmåt.
Direkt när jag kom hem så åkte jag och pappa till eurostop och handlade. Jag kollade om klänningen fanns på H&M där men de gjorde den inte. Sen gick vi och handlade mat. Och efter de drog jag in på KICKS och köpte ett nagellack, eyeliner och ett hårband. På hårbandet var de rea så det kostade bara 6 kr =)



Förresten så när vi gick ut från Ringen så mötte vi Amanda Jensen =)




J  A  G     J  U  S  T     N  U     =  )
P  U  S  S     P  Å     E  R  !

Guuuud vad nära de var!

Förlåt att jag inte visade vinnaren igår, men precis när jag räknade rösterna sa mamma att vi var tvunga att åka. Det blev jätte jämt i veckans blogg den här veckan också. Speciellt mellan tre av dom, twerde, princessbling och justmeasusually. Myrins låg också väldigt nära men inte lika nära. Och vinnaren blev Princessbling! Så grattis! Så nu kommer en länk till hennes blogg synas under min header i en hel vecka. Och tack för alla röster, på Söndag kommr nya veckans blogg och några utav er som röstade kommer bli utvalda så spana in min blogg imorgon igen, babes!

Kisses!

Veckans blogg: finalister!

Jag var ju lite sen med det här men jag hoppas att de inte gör något =) och sen vill jag också säga att veckans blogg avgörs rätt tidigt imorgon för jag ska nämnligen in till min moster i stan och sova där och umgås med henne , becca och bella.

scorpiongirl80.blogg.se
kastasand.blogg.se
keishaas.blogg.se
twerde.blogg.se
justmeasusually.blogg.se
maarimba.blogg.se
princessbling.blogg.se
myrins.blogg.se


Dom som är överstrukna är ute ur tävlingen. Dom fyra som är kvar har fått en massa röster, sammanlagt 47 stycken har röstat. Och de är dom flesta någonsin! nu har ni på er tills imorgon att rösta, för imorgon händer det. En utav dom här fyra bloggarna kommer synas i min blogg i en vecka!! amazing, huh?

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD, INGA MER RÖSTER. VINNAREN ÄR DRAGEN, PRINCESSBLING!

Hej alla!

hej alla! är hemma nu. Har ju varit på grönan hela dagen och de ska ag berätta om senare. Men de jag måste ta i med först är ju veckans blogg. Finalisterna skulle ha offentilggjorts igår men eftersom jag var på pappas jobb så skulle jag komma hem runt halv nio. men icke sa nicke. Vägen var blockerad och thomas erbjöd mig skjuss över åkern med fyrhjulingen så att jag ksulle slippa gå. Men de var diken överallt och när vi hittade ett ställe där de inte var de kom de ett nytt. Sen kom Thomas på att vi borde komma över ett dike och de gjorde vi. Men vi hamnade typ i bajsvatten centralen och i en skog så vi fick köra tillbaka. Och så testa vi vid ett annat dike men fastnade och kom inte upp. haha! så medans vi väntade på att vi skulle få hjälp upp så stog vi i åkern, as långt gräs och blev uppätna av en massa mygg. och då menar jag en MASSA.

Veckans blogg kommer i ett nytt inlägg efter de här. bilder från dagen kommer senare ikväll. =)

Jag har sån tur!

Efter jag duschat och klätt på mig gjorde jag lunch och satte på femman, där Ellen DeGeneres show gick. Så sa hon precis när jag satt mig i fåtöljen att Jesse McCartney skulle sjunga sin hit It's over. Och jag älskar den låten! Och han är så snygg dessutom. Han har aldrig gjort en dålig låt. Visste ni förresten att han gjort en cover på Leona  Lewis - Bleeding Love? Och de var tydligen så att Jesse skrivit låten först, och sen gett den till Simon Cowell som sen gett den till Leona Lewis.
Nej nu måste jag sminka mig och borsta tänderna, pappa kommer snart. vi hörs ikväll!



Sale, sale, sale, sale, I love sale!

hej alla! Vaknade runt halv 11 idag. Och nu sitter jag vid datorn och ser på film. A som i Akeelah. Har redan sett den men de finns inget att kolla på ändå satt.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning tills pappa kommer och hämtar mig.
Vad ska ni göra idag?

Kommer ni ihåg för någon månad sen när jag köpte ett par jeans, ett linne, ett nagellack och en mascara? Jag ångrar det nästan. Eller asså Jag blev ju jätte nöjd med de jag köpte och de är jag fortfarande men de är nu all rea är. Som Gina och bikbok. De är så fina grejer asså! hehe. =) På bikbok är de ju 50% så jag vill åka dit snart och kolla på kläder.


Borde väll..

... gå och lägga mig. Finns ändå inget att göra. Kan berätta lite om morgon dagens planer iallafall.

Jag vaknar när jag vaknar. Och de brukar bli runt 10-11. Och då går jag upp och tar med mig täcket till soffan och gör lite frukost och sitter och tar det lugnt framför tv:n. Skriver nog ett inlägg då också :P Sen kanske jag drar ut en sväng på en promenad eller kanske tar och pallrar ivåg till kiosken och köper en glass. Vet inte riktigt =)
De blir en lugn dag iallafall. Sen runt 14-14.30 så ringer pappa och då ska jag gå ut till parkeringen så hämtar han mig där och så åker vi till hans jobb. Så är jag där till 20.00. Sen åker jag hem och bloggar =)

Nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket från dagen och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen ta och fixa sängen så att jag kan sova =)





D e t    d ä r    v a r    j a g   f ö r    t y p    f e m    m i n u t e r    s e n


Puss på er babes!

Kissie, Kissie. Jag vill se på CM!

Såg att inlägget till dom utvalda för veckans blogg försvunnit från första sidan och för att göra det lätt för er så publicerar jag en direktlänk till de inlägget =) Inlägget där du kan rösta hittar du här!

Så nu ska jag kolla vad de är på tv. återkommer..
Så, nu är jag tillbaka. Vill se Criminal Minds som börjar klockan 11, men gissa vad. Vi har typ alla kanaler utom kanal9!!!!!! så får väll bläddra bland filmkanalerna till csi börjar på femman =)

Blir så sur på Kissie ibland asså. De känns som att hon tar allt jag kommenterar i hennes blogg på en gång. Ni kanske har sett att hon har utväxt? och idag skrev jag ''du borde färga din utväxt Kissie, om du inte sparar till din gamla hårfärg?'' och kolla vad hon nyligen skrev, Samma sak var det efter hon gjorde läppförstoring första gången, då använde hon massa smink på läpparna så man såg dom inte, så jag skrev en kommentar där det stog ''varför gjorde du läppförstoring om man ändå inte ser dom efter du sminkat dig?'' och nu har hon börjat sminka sig så att man ser dom ;) hihi! fast de är säkert ändå inte bara jag som klagat. dessutom har hon inte ens accepterat kommentaren jag kommenterade idag :P tro mig, jag kollade hur många antal kommentarer de var innan jag kommenterade och de är fortfarande samma ;)


Bjuder också på en bild på snyggingen, Shia Labeouf!


Gud vad den var bra!!!



Jag innan vi åkte idag =)



Transformers: Revenge of the fallen var jätte bra! Precis som jag trott. Det var bara en sak jag inte gillade och de var att Sam (Shia LaBeouf) dog och det var slutet för alla och Mikaela (Megan Fox) blev as ledsen detsamma som föräldrarna och sen helt plötsligt vaknade han efer han pratat med några. Men annars får den 5 stjärnor!

Efter bion åkte vi till maxi i häggvik och skulle handla frukost och sånt. Letade också efter sommar edition chokladen från marabou. Men den var slut där =/

Nu, blir det nog bara mys framför datorn och tv:n för jag känner mig hängig. Har haft ont i huvudet länge, vart jätte svettig på bion, har ont i halsen och lite sånt. Men innan ni stänger ner min blogg så borde ni lyssna på den här låten! Jag älskar den!


ingen mer bloggning förmodligen.. tills ikväll =)



hehe, ja liiite konstig bild dåra, men rosa pantern kom på tv och låten är ju lite svängig och så, hehe.. =)

Det funkade inte att koppla in min minidatorn på vårt trådlösa internet. =/ Christoffer hjälpte mig i över en timme men den ville inte.. Ska ta och ringa thomas senare ikväll och fråga om hjälp. Så, vad ska man göra nu då? Det är ju jätte fint väder ute och så, men jag vill inte vara ute själv. Dessutom kommer pappa hem snart =) och då ska vi åka direkt till Kista och kolla om de finns några biljetter kvar tills smygpremiären av transformers 2.
Så jag kommer nog inte blogga på ett låångt tag, men ni klarar er nog =) Jag kommer ju tillbaka ;)

Ciara - work

Hörde den här låten idag =) I like it! =)

yay or nay?



bara en dag kvar.



Imorgon är det sista dagen till att skriva ett inlägg, för er som är utvalda till veckans blogg dåra. Sen så kommer jag kolla alla utvalda bloggar om dom skrivit inlägget och sen går dom som gjort det till final.
Så kom igen alla! rösta på och glöm inte att skriva ett inlägg.
Sen vet jag också att det finns några som undrar om dom kan ''anmäla'' sig till veckans blogg. Och nu tar jag upp det en gång och för alla här i bloggen. Om ni vill bli utvalda till veckans blogg så är det bara att skriva en kommentar i min blogg (glöm inte att lämna namn och bloggadressen till den blogg ni vill anmäla) där ni skriver vilken blogg ni vill anmäla till veckans blogg. Och sen så kanske den bloggen ni vill ha med blir utvald till nästa vecka.
För det händer faktist att jag brukar sitta och inte veta vilka bloggar som ska bli utvalda och därför blir vissa de två gånger.

Så kom igen! rösta, anmäl bloggar och allt de där! =) den här veckan har ju felst röstat hitills någonsin i min blogg, 34 kommentarer. Det är bra många och de finns några bloggar som ligger väldigt jämt så skynda dig att rösta, på fredag väljs veckans blogg ut, och ni vill väll att eran favorit ska vinna? kom ihåg att de går att rösta fler än en gång ;)



godnatt, de blir tidigt imorgon

Försökte nyss ta en bild med webben men de blev inge bra, de är för mörkt. Såg bara fet ut :P
Imorgon ska vi upp runt åtta. *gääääsp* för att sen köra mig till pappa och sen ska dom åka och hämta Rebeccas kompis Hannah som ska sova hos oss. Fast jag kommer ju missa allt roligt.
Så imorgon blir det en tidig dag iallafall, så när jag kommer till pappa ska jag ta och slappa ett tag och kanske ta och spela sims? hihi!

jaja, vi får höras, godnatt babes!

De besegrades hämnd

Imorgon ska jag se på bio. Om vi hinner. För det här har jag velat jättelänge, att gå på förhandsvisningen asså.
Jag älskar verkligen transformers och tvåan är säkert lika bra som ettan.
Så om vi hinner imorgon så ska vi kolla på den. hihi , yaaaay! :D


De är så många

De här går ju bra ju! Har fått in en massa röster till veckans blogg. Vanligt vis brukar jag hålla koll på vem som leder. Men nu vet jag inte. De är så många röster! De brukar inte vara så många. Men de är bra! fortsätt så! PÅ onsdag kollar jag vilka bloggar som kvalificerat sig och sen är det final! :D lycka till allihopa =)

jaaa!!! fick lite färg =)



Jag har varit ute i solen hela dagen. Efter duschen så hade vattnet blivit varmare så vi tog ett dopp igen. Får ta en dusch senare ikväll istället =)
Fick färg iallafall och de syns inte på bilden så bra men färgen finns där iallafall.

Får höras senare idag, ska ta och umgås med Rebecca och Bella och sen kanske gå ut lite mer? måste ju njuta av det fina vädret. =)
Och för er som inte är ute i solen borde gå ut och njuta av den =)

Lite varmt idag iallafall

Idag är det ju rätt varmt. =) Men helst ska de ju vara runt 30 grader som de brukar vara på sommaren. Men man får ju ta det man får ellerhur? Blev väckt av Rebecca runt tio och sen så gick vi och åt frukost. Sen tog vi på oss badkläderna och tog ett kallt dopp i poolen. Och Så soltorkade vi lite efteråt, men  brun blev man inte iallafall. Sen nu när Rebecca kommer ut ifrån duschen ska jag hoppa in i duschen.

Nej nu kom hon ut så jag får hoppa in i duschen nu innan någon annan tar den =)

Dagens Outfit:



Eftersom att det var lite sol idag så börjar jag dagen med en simpen outfit.

♥Jeansshorts med slitna detaljer - Bershka
♥Vit basic t-shirt - H&M

Nu blev allt mycket roligare.

hehe. Nu blev jag piggare. Såg att tomictomi addade mig på msn =) älskar hans blogg asså!

Booring... båda csi avsnitten var repris och jag har sett båda satte =/

Vi får höras imorgon för nu ska jag bädda sängen och byta om till pyjamas, sen ligga i sängen och chatta lite granna och se på csi =) vi får höras. puss

gäääsp gääääsp

aahhh.......  ZzZzZ.. är jätte trött. Det kom som i en våg. Jag tröttnade på Music manager för det tar sån tid. Och det första csi avsnittet var repris sen i måndags och det har jag ju sett. så booring.
vad ska jag göra?? ideer?

music manager

tjena! ska se på två avsnitt av csi med rebecca nu inatt. Men innan det ville jag sysselsätta mig och de gjorde jag. På en sida jag hittade som heter musicmanager.se
på den sidan så gör man ett band som man försöker att göra känt och blablabla. men det som stör mig är att jag tröck på att dom skulle repa i en timme och de gjorde dom. I en riktig timme, i 60 minuter!
hihi.

Läs Rebbans blogg, hon e kär :P hihi. ssäger bara välkommen in i klubben becca! =)

:'(

tja folket! Såg nyss klart på rallybrudarna. Helt okej film. Jag väntar även på ett besked om vi får åka till grönan imorgon eller om vi får hitta på något annat.
Men åååh! jag vill verkligen. Tänk er : jag, Rebecca, Sabrina och Bella på toppen av insane!! hahah fan va kul asså!
Men mamma och Thomas sa att dom tyckte att de hade gått för kort tid sen vi var där sist, (i onsdags). Men Sabrina måste ju åka till Grönan någon gång innan hon drar till Italien i en hel månad!!!! aah, kommer sakna henne. Och hon kan bara i morgon, så de måste ju gå.

jaja, ska måla naglarna i kväll iallafall. Eller ja måla ännu ett lager. Och spraya lite refreshing spray på mina fötter som jag köpte i Spanien.
Fick nyss reda på att vi inte får åka till grönan imorgon. så då blir det väll tråååååk! Jag vill göra något kul imorgon, inte bara vara här hemma i ''uddaholm''.




så ser man ut nu, men ingen bild blev bra så de där är de enda ni får ;)


långt R

Nu har jag fixat lite med designen. Satte in lite reklam och så. Och som vanliigt skulle den dumma sig så att bloggen böt sida (igen) men nu får det vara så. Jag orkar inte hålla på.

Innan maten idag så badade vi och Rebecca råkade riva mig och man kan ju säga att det blev ett rejält rivsår mitt på magen. över två decimeter.



så ser det ut.  Får hoppas att de inte blir ett ärr. Ska nog ut en stund med Becca snart, så får vi höras senare. Och måste också säga att vad bra att de har gått så bra med veckans blogg. fortsätt rösta så bra som ni gör! så kanske de blir eran tur nästa vecka =)


Städning

Nu har jag och Rebecca hållt på att städa ett tag. Vi har damsugit nästan hela huset. Och så har vi plockat upp grejer i vårat rum och nu håller Rebecca på att städa sin garderob och jag sitter och kollar på :P hihi! Sen ska vi dammsuga här inne och sen.... vet jag inte.

Ska gå ut och känna på vädret också och se om jag vågar ha shorts på mig eller om jag ska ha byxor. hmm...



Det där är högen hon har kvar. Det var en lika stor brevid innan hon började :P hehe.

utvalda ! =)

scorpiongirl80.blogg.se
kastasand.blogg.se
keishaas.blogg.se
twerde.blogg.se
justmeasusually.blogg.se
maarimba.blogg.se
princessbling.blogg.se
myrins.blogg.se


Så här är dom utvalda för veckans blogg denna vecka dåra =) så börja rösta redan nu.

och till dom som är utvalda.. Om ni inte förstår så är de bara lämna en kommentar så förklarar jag igen/bättre. =)


lycka till!

Sommarglass!

Jag blev nyligen medlem på sommarglass.com och jag måste säga att i sommar blir det nog mycket glass ;)
det är superenkelt! Man får glasscheckar till mobilen som du visar upp när du handlar GBglass. Det är precis som dom andra sidorna jag berättat om. Helt gratis! 
Passa på att bli medlem och värva medlemmar nu eftersom så många inte vet att sidan existerar. =)


American History X

Såg klart på american history X för ett tag sen, och nu ligger jag och Rebban i sängen och slappar. Om ni inte har sett American History X så se den! den är definitivt värd det.




Förresten så är jag jätte ledsen!! Alla mina kontakter är borta! Det är ju inte världens undergång men endå, nu kan jag ju inte ringa någon eller smsa. Förutom till dom jag redan kan numret till. Så det måste ju fixas.
Jag tror inte att jag kommer blogga något mer idag så vi får höras imorgon! puss!

body by smoothie




Ni kanske har hört talas om Body by milk, en kampanj som finns i usa. Där en massa kändisar får dricka en speciell mjölk typ och så får dom mjölkmustach (stavning?)
Så efter vi var ute och sprang idag så var vi såklart hungriga som dom matvrak vi båda är . haha ! så gjorde vi smoothies. Som också är rätt nyttiga ;) Och sen så gjorde vi vår egna lilla grej , body by smoothie , och på den översta bilden ser ni våra ''smoothiemustacher'' (stavning?)
hihi! sen blev det så konstigt första gången så vi gjorde nästan en hel liter så vi fick ta dom största glasen vi har som rymmer 0,4 liter i varje.

Kom nyss ur poolen, fy fan vad det var kallt! 16 grader! uuugh! men vi var ju tvugna att göra det idag eftersom vi hoppade över det igår och vi brukar alltid bada i poolen på midsommar kvällen. hehe.

ska ut och...

... springa med Rebecca. Eftersom man inte går i skolan längre och rör sig får man ju ta det i egna händer. =)

konstiga drömmar goes all the way =)

hej hej folks! Så följde ni traditionen eller vad man ska säga igår och la sju olika blommor under kudden? Eftersom jag alltid gjort de så gjorde jag de inatt igen :P och de blev lite konstigt iallafall. Drömde om en kille jag gillar fast han var hur ful som helst men när han log så var det samma leende som killen jag gillar har. Han pratade jätte mycket om golf. Efter en kort dröm om honom så kommer jag ihåg att jag blev golfproffs ;) man fick välja om man skulle skjuta på långa banor ellr korta och jag valde korta. Och då blev det minigolf. Jag fick i alla på alla banor på ett slag. Men sen blev det två slag sen så tyå vaknade jag . HAHA

vaknade runt halv elva idag. Och gick upp och åt frukost med sis. och nu då? vad ska jag göra nu? jag vet faktist inte och jag vill ha ideer? har ni några? =)

Jag måste verkligen få säga det här också.  Igår fick jag bara blogga lite snabbt varje gång och de var för att vi hade släkten här. Så jag glömde skriva att Freja <3 blev 13 igår! grattis i efterskott !

Så här ser en del av mig ut idag ;)


Skolavslutningsoufiten ;)

ja, jag vet att de är lite sent, men som sagt så hittade jag inte min kabel och nu när jag har minidatorn så går det bara att stoppa in kortet i datorn och så kan man lägga in bilderna så =)



rosa klänning - Gina Tricot
Brun väska - H&M
klackskor - skopunkten
smycken från Gina Tricot

midsommar idag =)

Idag är de ju midsommar och de ska vi fira med en del från vår släkt =)
Jag vaknade runt 10 i 10 och väckte Rebecca en stund efter de hoppade jag in i duschen och hon gjorde de efter mig,
vi får höras sen för nu måste jag äta frukost och sminka mig innan vi går!

har fortfarande inga bilder (på mini-laptopen)

yo! what up!

hahah nää jag skoja, är bara på sånt humör. Bloggsar för första gången ifrån min minidator. Det är en vit från lenovo. och den är bara så söt. hihi! Fick den i början av veckan men ville intr säga något förrän jag själv prövat den. Nej nu fan får jag ta och lägga av! trycker på fel tanget hela jävla tiden!
jaja , back to buisness. ;) vad händer ikväll/natt? jag och rebban tar de bara lugnt här ute i ''uddaholm'' ;)

vet ni vad som är as bra med den här minidatorn? jag har ju tappat bort kabeln till kameran och nu behöver jag inte den längre, behöver bara stoppa in minneskortet i datorn =) hihi! och sen kan man ju ta med sig den om man ska någonstans. och sen så kan inte anna reta mig längre ;) hehe.

funny games u.s

Yay! nu har vi bestämt att vi ska se funny games u.s idag! har redan sett den men jag bryr mig inte för den är hur bra som helst! kolla trailern! =)


update:

kom på de! ska ladda ner gratis programet google earth och ha lite kul där om de går. Sysselsätter mig iaf ;)

hur ska man..

hur ska man få kvällen att gå da? har absolut INGEN ide. Sen har jag lite problem för morgon dagen också..
Anna vill åka till typ någon strand eller något och bara vara där eller bada och sola men jag vet inte om jag har något planerat hemma eller inte för de bara kommer in saker. Fick nyss ett sms av henne och där stog de att hon kom på att de skulle regna imorgon.
HJÄÄÄLP MIG!!!!!!! HAR AS TRÅÅÅKIGT! vad ska ni göra idag? har ni några förslag?

Insane!! woohooo!

varning! lååångt inlägg men fortfarande värt att läsa, så ta din tid och läs det för min skull.



haha! ja de är därför jag inte bloggat idag babes! Var på grönan hela dagen. hade tänkt att slänga in ett imorse men hann inte för vi försov oss med en halvtimme -.-' Men som tur var gjorde det inget för mamma och thomas hade det struligt hemma också så dom hade inte heller kommit iväg.
Jag drar dagen snabbt. Vi skulle mötas vid slottet för att gå in och kolla på någon utställning. Men när vi kom dit kom pappa på att han glömt sin mobil och jag hade också lämnat min hemma så att jag inte skulle tappa den medans vi åkte dit, (åkte fyrhjuling dit :P) Så vi fick låna en telefon på någon myntsak brevid slottet så att jag kunde ringa mamma.
När vi träffade dom så gick vi in och kollade på skatterna. Det var en riktig besvikelse. Det var typ ett och ett halvt rum och sen var det klart.
Efter det drog vi till grönan och hade kul. Rebecca ville verkligen att jag skulle åka insane med henne och när jag såg den kom jag på att jag redan åkt värre på tibidabo i barcelona. Så vi gjorde det och den var as rolig!! =) så det ångrar jag inte men dom som satt på andra sidan var lite tyngre än oss så vi snurrade as mycket haha! och sista gången var det as läskigt för man lutades mot (guuud! vad heter de... tappade bort ordet...) selet! så heter de! så de kändes som om man skulle ramla ut haha!
När vi var klara där gick vi alla nio ut med de här, 2 kg toblerone , 2kg mjölkchoklad, 2 påsar gott och blandat, 1 nalle, en luftgitarr och glada face :D haha :D
Så det var en lyckad dag! :D

Sen på vägen hem så var det några politiker som skulle ut och åka så det kom tre polismän och två polisbilar och det ena skrek att vi skulle åka medans det lös rött och blablabla.

Sen så påväg in till grönan så fastnade mina ögon vid ett stånd vid plattan där de fanns as fina shuttershades i alla möjliga fina färger och dom kostade bara 59:- så vi köpte ett par rosa till mig på vägen hem sen =)


Modekungen.se I want it!

De här är lite snygga grejer jag hittade på modekungen.se blev 2215:- och de är lite dyrt för mig när man kan hitta typ likadana saker på en affär för billigare penger eftersom alla butiker kopierar av varandra nu för tiden :P
Själv tycker jag sakerna är hur moderna som helst, enligt mig då. För jag tycker den stilen jag följer är modern precis som alla förmodligen tycker deras stil är modern. I looooove this style - cool , ledig, rock inspererad stil som vissa kallar den. haha! vad kallar du din?

pilarna visar vad på bilderna jag vill ha :D



bild 1: nitskärp i läder och metall : 399:-
bild 2: randig jacka : 799:-
bild 3: enkelt linne : 169:-
bild 4: stor handväska : 599:-
bild 5: nitarmband i stor modell : 249:-

nummer 52!

heej! tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu medans DHW. tänke också berätta att nagellacket jag köpte iag var malvaia eller vad de heter var nummer 52 och de är en jätte fin ljusrosa färg som jag är helt förälskad i!
Nej nu vill jag se på DHW , vi får höras!

hemma =)

Hej alla! nu är jag hemma. Vi tog en tur med fyrhjulingen jag och pappa. först tog vi världens omväg till eurostop där vi köpte ett par handskar till mig, pratade med en försäljare om nägonting som var fel på fyrhjulingen och sen åkte vi till Kicks där vi köpte ett ljusrosa nagellack, nagellacksborttagning och en deodorant för att min tog slut i morse när jag duschade. hihi! *otur*
Sen åkte vi till pappas kompis i Kalhäll där vi träffade pappas andra gamla barndomskompis som sålde dammsugare ;) Och där var vi ett tag och fikade och skrattade. haha! en massa skämt som jag inte vill ta upp här i bloggen. Och sen drog vi hemmåt och vips så hade tiden bara fluuugit förbi! =)

Om man är hungrig äter man... hmm... BROWNIE! =) thihi

Shena! kom nyss ur duschen och nu är jag hungrig och såg att de fanns en minibrownie kvar så den tänkte jag äta upp. hihi!
Idag har jag faktist ingenaning om vad som händer jag vill göra något roligt! har ni någon ide? vad ska ni göra?


090616

godmorgon folket! vaknade runt halv nio för att jag hade världens konstigaste dröm.
Och nu sitter jag här och tänkte blogga en snabbis. =) Idag ska jag nog bara vara hemma även om jag inte känner för det. Ska nog till centrum och köpa ett nagellack så att mina naglar kan få en ny härlig färg. Sen får vi se=)


förresten Rebecca, så köpte jag och pappa JB's nya album Lines, Vines and trying times till oss idag så köp inte de!

känner för att lägga in den här bilden jag hittade på google



är det inte häftigt? ;)

De är fan äckligt!



Ni vet alla dessa jordgubbsförsäljare det finns överallt? Vid centrum finns det två stycken tror jag, ett utanför och ett inne på ica.
Och ni alla har förmodligen hört allt de där om att dom ompacketerade köttfärsen förut.
När pappa skulle ta en korg (dom står precis brevid jordgubbarna) så stog mannen som jobbar där och typ ompacketerade jordgubbarna! uugh!
Så jag säger så här, jag tänker vara försiktig när jag ska köpa jordgubbar. kommer du?
Nu vet jag ju också att inte alla jordgubbsförsäljare gör så me ändå.

vet ni vad jag vill göra?



asså nu är de så här att jag bara vill åka tillbaka till Kista just nu. Såg ju att dom flesta affärer hade rea. och en utav mina favoriter, Bikbok. Så jag gick in dit medans pappa hämtade pengar. Och då såg jag ju en jätte snygg stickad tröja som jag bara blev förälskad i och sen ett par leggings. Och en massa andra saker. De var ju ''I love 50% sale'' som de alltid står när dom har rea.
Sen gick vi upp till SF och köpte biljetter. Baksmällan var inte en helt okej film utan den var helt underbar!!!!!!!! rekomenderar den STORT!
sen efter bion åkte vi till centrum för att köpa handdukar och mat. Innan vi gick in på ica så sa jag att jag ville kolla på KICKS om dom hade ett nagellack jag vill ha och de hade dom så jag sa att jag skulle fundera på det medans vi handlade mat. och vad hände? jo jag glömde totalt bort de och kom på det på parkeringen hemma! ;]

det blev nästan oavgjort!


Baksmällan



Ska åka till Kista snat och se baksmällan med pappa! den verkar ju asbra så hoppas verkligen de! vi får höras när jag kommer hem igen och då kan jag berätta om vad jag tyckte om den :P

Privileged



Nu börjar Privileged på femman, de verkar ju bra så jag ska se på de.
Sen jag kom hem idag har jag försökt ladda ner musik till mobilen (sån musik som inte är förbjuden från t. ex. pirate bay.) och jag spenderade över en timme för att hitta Christina Augilera's mercy on me. Men tillslut hittade jag en sida när man kunde köpa musiken men om man blev medlem fick man två låtar gratis =) Så ska bara lägga in allt på mobilen nu :P

vi hörs!

visste ni att man kan ha roligt med webben när man har tråkigt , HAHA!




Centrum först, sen uppsala

Shoo! vaknade runt halv nio idag. Vet inte varför för jag ville verkligen inte för jag bara kände hur ögonen ville sova mer men de gick inte. Men jag tror de var för drömmen jag drömde.. Så jag smsade lite med Anna och sen gick jag upp och kollade på tv och åt frukost.
Sen så tog jag en dusch och fixat i ordning mig.
Så nu är jag redo! Jag och pappa ska åka in till uppsala och köpa något till hans verkstad och så kanske vi åker och kollar på bio, eller så tar vi det imorgon. vi får se =)



Nu får ni rösta tills på söndag på:

Dom som gick vidare i veckans blogg är agnesliza.blogg.se och Robpattz.blogg.se så rösta på dom! =)

Dagens plan då





Haha! ja så där såg jag ut för femton minuter sen! :P Jag ser på charlies änglar (igen!) och dom spelade den gamla klassikern : barracuda!
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Sen senare drar vi in till andra sidan stan för att vi ska vara med i något försök till guiness rekordbok. Sen så ska vi hem och jag ska ta det ännu mera lugnt.

så vi höres! =)


film och hemma gjord subway macka ;)

Efter några timmar sims så kom pappa hem och då åkte vi och storhandlade. Köpte  nästan bara goda saker :P haha!
Snart ska jag göra en liten hemma gjord subwaymacka ;) hihi! och se på film =)

här är en bild sen imorse :P


Sommarlov!

JAAAAAAAAAAA! nu är det sommarlov! Kommer ha skit kul i sommar men såklart sakna alla =(
Idag har det varit full gång.

Pappa ringde klockan fem och då gick jag upp, åt frukost och kollade på tv. Men där somnade jag.
Sen vaknade jag igen halv sju (perfekt) och sminkade och klädde på mig. Sen kom bussen 07.20 och jag hade as roligt med Linda där sen kom vi till skolan och pratade lite med folk, och sen kvart över åtta var de dags.
Vi var i kyrkan ifall de skulle bli dåligt väder. Sen när vi kom ut igen så var de soligt. Efter kyrkan gick vi upp till klassrummet och snackade lite, fick två självportätt sen fyran och femman :p
Sen åkte jag hem med familjen var där ett tag sen åkte vi in till knivsta. Mmamma och Thomas skulle på möte och jag och Rebecca skulle ta tåget hem till våra andra föräldrar. Och när vi kom till väsby stationen så böt jag buss och sen kom jag hem och slängde av mig grejerna och sen gick jag till kiosken och köpte lunch.

Och nu blir de sims! :D




tidigt imorgon!

åååh! jag måste upp tidigt imorgon! klockan 5! Pratade nyss med pappa och bad han ringa och väcka mig eftersom han ändå ska upp då.
Och då måste jag duscha och göra i ordning mig.. Så ja, om jag har tid över imorgon så bloggar jag då.

Nu, criminal minds!

springa

Eftersom jag och Rebecca ska börja springa varannan dag i sommar så tänkte vi gå den sträckan nu.

puss!


Tiden går sakta, men de här kanske gör att de går fortare ;)

HAHA! fan vad jag är stolt nu! har ju fixat så att min blogg ligger i mitten! Jag fick återställa hela och göra en liten ny header också! :P men de är massa saker som måste dit igen =/ så de lär ta ett tag. menmen.

Kan förresten inte fatta att idag var sista dagen i min skola, förevigt. Kommer sakna alla i klassen stort! Imorgon blir de klackat, klänning och min skinnjacka bara för att jag inte har någon matchande kofta till klänningen. Om jag inte får låna någon. =) Ja, jag vet. Lite överdrivet med klackar kanske, men hittade inga fina platta :)

If time was still


Gratis erbjudanden!

Här är lite gratis grejer som jag själv tycker är väldigt bra!
Modeundersökning <---- och där kan man vinna 3000 kr på Gina Tricot =)
Delta i undersökningen och vinn en spargris med 5.000kr! <----- där ser ni!
Bli medlem i Campadre - Du får upp till 70 % billigare kläder och accessoarer från kända varumärken. <----- där ser ni också

ice ice baby!

guud vad jag älskar den låten! Vanilla Ice - Ice ice baby. Själv levde jag ju inte när den var poppis men jag älskar den ändå!
Nu äter jag en daimstrut som thomas köpte tidigare idag. mums! nej! shit va göllig pelle är nu! han fick en egen!


Dagen

Dagen började med att jag försöv mig. -.-' vaknade sju och for upp ur sängen. Drog i mig ett glas oboy och någon tugga macka. Sen sminkade jag mig snabbt och borstade tänderna. 10 över sju var jag tvungen att gå ut till bussen.
Hade as roligt med Sofia på bussen ;) Sen kom vi till skolan och gick in för att vi skulle se någon show som en polis hade för dom små, istället för att jobba. Sen hade vi en liten rast och sen var de vår tur -.-'
Sen gick vi upp till klassrummet och ställde om lite och sen var vi tvugna att springa ner för att köra någon tävling där man kunde få en mumsmums men jag hann inte vara me för båda Tobias från min klass sprang in i varann och den ena börja blöda så tävlingen avbröts.
Så efter de gick vi upp och städade sen pratade vi lite grann, sen fick vi ha lite rast för vi skulle få senare lunch.
Till lunch blev det thaikyckling som vr mattant varit snäll och gjort speciellt för oss! Och till de fick vi päroncider/trocadero. Och sen till efterrätt blev de glass, jordgubbar och en kaka. Sen hade vi en liten musik lektion och sen så fick vi sluta tjugo minuter tidigare :D sen åkte vi hem!


Lunchen, och jag åt en massa ris på första gången på tre år! haha


Päroncider. mmmmm!


Goddddd efterrätt!

Liinduuu.blogg.se <----- (ny bloggdesign!)

aah! blev nyss klar med Lindas nya design! blev rätt nöjd själv faktist! hihi!
Skolan idag var underbar och jag åt en massa lunch och de var första gången på tre år! =) Jag får berätta senare när jag lagt in bilderna på datorn också ! =D

I love my paps jobb! ;)

var på pappas jobb idag, kul!

Ska sova nu typ så jag skriver ett litet snabbt.

Förlorade mot lärarna i brännboll men dom fuskade dom skulle fått minuspoäng men orkar inte skriva varför.
Åkte sen med mamma till öppna förskolan och lekte med pelle. Sen köpte vi en macka på subway och sen drog vi vidare till pappas jobb där de var lika kul som vanligt :P

ännu mer listor

[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[/]du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x ipod (i mobilen)
[x] eget rum
[x] egen tv

summa: 16

[ ] säng större än 90 cm
[x] studsmatta
[x] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] tre bilar i familjen

summa: 5

[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] Gamecube
[ ] PlayStation 1 -
[x] PlayStation 2 -
[ ] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero -
[x] Singstar
[ ] Moped
[x] Cross (mini)
[x] Fyrhjuling

summa: 6

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 8

[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[ ] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[ ] varit i Malmö

summa:4

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar (på läger ;))
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[ ] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 8

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[x] elgitarr
[x] piano (keyboard)
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x]surroundljud 

summa: 8

[x] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300 (är inte en msn NÖRD)
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[x] ska snart på en konsert (i oktober;))
[ ] du ska snart utomlands 
[/] du har allt man kan önska sig (nästan)

summa: 4,5

Totalt: 60
0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb

utvalda till veckas blogg

 frejjjas.blogg.se
agnesliza.blogg.se
norasliv.blogg.se
victorias.blogg.se
robpattz.blogg.se
emmarias.blogg.se


Så de var dom utvalda för denna vecka =)

om man har tråkigt så gör man så här:

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika smink borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(/) Parfym över 300 kr  vet inte, kanske
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
( ) Tonat håret ?
(x) Färgat håret ?
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen


Totalt: 13,5


5-10 Naturlig som naturen
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast


jusste! ögonen var ju

jusste! hade glömt ni kanske kommer ihåg när jag frågade vems ögon de var på en bild jag visade. och det var en som hade rätt, Det var Miley Cyrus och Mandy Jiroux ögon =)

Måste ju ta och sova nu asså, vill sova bort..

.. torsdagen för morgon dagen kommer bli underbar så den vill jag vara vaken på men torsdagen lär bli trist så den vill jag sova bort =) ;)



Vi innan vi åkte hemifrån i morse

Vi håller på att somna ;)

Jag och Rebecca sitter här och typ somnar nu ;)
Hennes avslutning var helt okej, fick stå still i typ en timme och så. :P Sen drog vi vidare till MAX och tog lunch där. Sen efter de åkte vi hemmåt och både jag och Rebecca somnade i bilen :P haha sen såg vi lite på tv och tänkte bada lite i poolen men lite för kallt är de ju ;)

Och jag vet, förlåt för att de inte kommit några utvalda men igår orkade jag inte, idag ska jag försöka !

pösspöss

bilder kommer senare, ska ladda upp dom nu

Dagens köp

åkte som sagt till Gränby idag och jag köpte de här! Och träffade också Freja på Gina Tricot som också handlade till avslutningen =)









halsband - Gina Tricot ca. 90:-
skor - skopunkten ca. 300:-

Dagens outfit kommer på fredag iallafall =)

nu blir de csi, och sen ska jag sova. Är ledig imorgon! Rebecca slutar då så jag ska vara ledig för att gå på den (=

puss och godnatt babes!

dom nya..

dom nya utvalda till veckans blogg kommer senare idag =) Så nej, jag har inte glömt dom.

Just nu är det reklam på my supersweet sixteen . Och vi borde ju åka till gränby snart så jag hinner nog inte kolla klart men men =) vi får höras senare!

Rätt okej dag faktist =)


Hejhej! Har varit hemma ett tag nu faktist. Skolan var rätt okej idag men ingen god lunch och de finns inget gott bröd hemma så jag är hungrig.
Idag ska jag iallafall med Rebecca och mamma till Gränby och köpa en cardigan till Rebecca och kanske skor tror jag? jag vet inte. 

Nu ska jag se de sista på top model =) hihi!

friidrottsdag idag , och de var skit

Idag var de friidrottsdag, den var inte särskilt rolig. -.-'
Nu sitter jag med Linda och vi tänkte blogga lite nu innan de ringer in =) så vi får häöras senare =)


Min sandwhich var helt messed up igår

Åt glass med beccis igår och min var helt messed up! :P



Godnatt

För det första, ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
för de andra så ska jag se på film nu, jag och Becca ska se klart på Cold creek manor.
Sen så hörs vi imorgon! och då komer de nya utvalda för veckans blogg också!

puss och godnatt!

Röstningen avslutades..

Röstningen avslutades i fredags så inga mer röster.

Idag har vi bara varit hemma och varit ute och haft kul =) Nu ska vi typ dra och bada i en grannes pool, fast vet inte om jag orkar men men =) vi hörs senare!

adios babes!

cold creek manor

Hej! förlåt för den kassa uppdateringen men idag har jag inte varit hemma faktist! :P

Jennifer blev veckans blogg den här veckan och hon vann med en massa röster igenfört med alla andra. grattis!

Ikväll ska jag och Rebecca se på Cold Creek Manor. Den verkar bra. Kristen Stewart, Dennis Quaid och Sharon Stone är ju med =)


Veckans blogg v.23!


Dagens outift!

Körde med de jag köpte igår ;)


Oversize linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Armband - Gina Tricot

Jag blev Gabi

''du är den coolaste person du känner, och du älskar dig själv - särskilt i nya skor''

Jag blev Gabi Solis, vilken hemmafru blir du?

testa dig här!

Black Eyed Peas splittras??



De här skrev msn nyligen om bandet.

Efter att medlemmarna i Black Eyed Peas nyligen börjat storgräla vid en spelning i Kalifornien ryktas det om att Will.I.am och Fergie länge stört sig så mycket på varandra att bandets framtid är i fara.  

- Will.I.am skrek efter uppträdandet om hur arrogant hon uppförde sig. Han tjatade om att allting har blivit "The Fergie show". Han var så förbannad att han sa att saker och ting måste förändras om hans grupp ska fortsätta tillsammans, säger en källa till National Enquirer.

Detta är heller inte första gången som det rapporteras om problem inom bandet. Under förra året sades rapparen vara fly förbannad över Fergies beslut att försöka bli skådespelerska medan de spelade in albumet "The E.N.D.".  

- Fergie vill inte anpassa sig efter ett turnéschema för att marknadsföra albumet. Att spela in filmen "Nine" är hennes högsta prioritet, sade en källa tidigare.  

© msn.se

That's on me!


Dagens shopping




♥Oversize linne - Gina Tricot ca. 129:-
♥Jeans - Gina Tricot ca. 400:-
♥Mascara - Loréal Paris  ca. 129:-
♥Armband - Gina Tricot ca. 160:-
♥Nagellack nr 71 - KICKS ca. 50:-

japp! som den...

Japp! som den sims nörd jag är så gick jag och köpte Sims3 idag! De släpptes och jag har varit helt spänd för de!
Shoppingen idag blev underbar! synd så fanns inte skorna jag ville ha =/ Men jag köpte ett par jeans, ett linne, nagellack, en liten present till anna, mascara och ett nagellack =) Ni får bilder ikväll! =)

Och Anna, de blev inte så mycket men du har inte sagt vad du vill ha :P



HAHA! ^^ missbildat face men ändå! spelet är de som matters i den där bilden!

drar till pappsen nu

Mamma ska till Rebecca och lämna ett par byxor som hon sak ha imorgon så hon slänger av mig hos pappa så jag uppdaterar då igen! =)

ett hjärta ser dom som en mutning

Hade orientering idag som sagt =) Jag sofia och niko fick 8/13 stämplar och gubben som hade hand om de hela sa att om ni hittar 8 st så får ni ett pris, hittar ni 13 får ni två pris.

Nu har vi rast och jag kände att jag behövde uppdatera lite grann =) Och de regnar ju ute så jag vill inte vara ute.
+ om de regnar på nästa rast uppdaterar jag då också :P

HAHA! Idag när pappa hämtat mig så drar vi till centrum för lite shopping =) sommarskor, jeans, linne och något mer säkert ska köpas. Och en födelsedagspresent till Anna som fyllde år igår grattis <3!

tror ni..

tror ni att jag kan ha en svartklänning på avslutningen? Den har andra färger också men är mest svart?

Orientering -.-'

Imorgon ska vi ha orientering -.-' de första vi gör också! =( Kommer nog somna i skogen haha. Eller kanske tappa bort mig, orientering är ju inte direkt min grej och vi kommer säkert få gå själva. hehe. Jag, Fabian och Agnes tappade bort oss i måndags i skogen på NO:n satte ;D haha

Nu ska jag tvätta hår snabbt och sen sova. Gick och la mig 12 igår! och vad hände? jo jag försöv mig!

Dagens outfit!

Idag blev det en riktig GRÅ outfit. Tråkig men riktigt bekväm.



Vitt linne - Gina Tricot
Grå cardigan (typ) - Bershka
Jeans leggings - vero Moda

Kan inte låta bli att deppa lite grann iallafall

Nej! jag kan inte låta bli! Läste nyss Kenzas blogg och hon tar ju studenten på fredag! Kul för henne! Nu har hon liksom gått ut skolan och kan satsa på hennes karriär för de verkar ju gå så himla bra för henne. klädkollektion, en blogg som gör att hon tjänar stora summor, modellandet , MTV och allt de där.
Sen tänker jag på lilla lilla mig dåra. Nästa vecka går jag ut sexan, min andra skola. De känns som om jag gått i skolan i en evighet (vem gör inte de) och nu känner jag hur länge jag har kvar. SEX ÅR! 7an, 8an, 9an ,1an, 2an och 3an! Jag har bara gått ut halva skoltiden ännu. -.-' Skulle gärna också ta studenten i år. Eller nästa år. Men nej, jag tar studenten 2015! De känns ju som hundra år bara man läser talet ;)


dagen

Nu är jag hemma! Idag har jag varit på underbart humör! Det var ju sista slöjden så jag var as glad på slöjdlektionen + att vi tjejer hade as kul och skrattade as mycket till Några killar i rummet brevid, (ni vet, glasfönster i mellan två salar) och det var ju kul.
Och efter de hämtade mamma mig och körde mig till pappas jobb. Och på hans jobb hände de lite roliga saker =D
Och nu är jag hemma och har kollat och fixat veckans blogg.

Har förresten fått ''uppdrag'' av Linda att skriva i hennes blogg i några dagar för att hon inte kommer skriva medans hon är borta.

Alla som kommit vidare i veckans blogg är:




twilight.blogg.se
jjjennifers.blogg.se
jesi.blogg.se
och veckans joker:
---------->    robpattz.blogg.se/   <-------- JOKER


Så fortsätt rösta! Det avgörs på fredag! Har redan en ledare med många röster! =) De är kul att de är så många som röstar ändå :)

De blev en riktig tvkväll ikväll

Jag har suttit vid tv:n hela kvällen. Och DHW var ju bra och nu är de ju Christine. =)

Ska iallafall hoppa in i duschen snart och sen sova. Och ni får inte glömma att de blir dålig uppdatering imorgon.
+ för dom som är utvalda är det sista dagen att skriva inlägg imorgon, för jag kollar direkt när jag kommer hem imorgon kväll och stoppar in jokern för den här veckan! =)

Nu, måste jag hoppa in i duschen, så vi hörs imorgon! ♥


Jag har faktist varit upptagen med annat



Hej babes! ;) Idag blev jag hemma från skolan. Och jag vet jag borde ha skrivit men jag har faktist spelat dataspel typ hela dagen. hehehehe.

Så imorgon är det onsdag och de blir minst lika dålig uppdatering då för efter skolan drar jag till pappas jobb.
Men när jag kommer hem så uppdaterar jag åt er! jag måste ju eftersom imorgon är det sista dagen för dom utvalda till veckans blogg att skriva ett inlägg.
Det står ju redan lika mellan två bloggar =D hehe


Nej nu...

Nej nu måste jag sova. Känner verkligen att de behövs!
Och om någon är intresserad så gör min hals jätte ont! =) bara ifall någon vill veta ;)

Nej nu ska jag dricka upp min apelsinsaft sen tvätta ansiktet, ta medicin, borsta tänderna och sen sova, haha! =)

vi hörs imorgon! har skola tills klockan tio i tre så vi hörs nog runt halv fyra.

goodbye!

Dom utvalda för den här veckan!




zara.blogg.se
imcsjw.blogg.se
amandajessikanorin.blogg.se
twilight.blogg.se
jesi.blogg.se
fridasjoblom.blogg.se
jjjennifers.blogg.se

Hahah höll nästan på att glömma! Men här har ni iallafall dom utvalda som har på sig tills onsdag 3/6 på att skriva ett inlägg!

för er som är utvalda: om ni har frågor är det bara att kommentera så får ni svar så fort som möjligt.

Busy Busy

har varit ute lite idag. *skönt* De har ju varit bra väder hela dagen, men imorgon försämras de och blir bara 11 grader. =/

Nu kollar jag på CSI. Sen efter de blir de sängen, gick och la mig runt halv tolv igår och skulle upp sex så de blev inte särskilt många timmars sömn.

Nej nu kom pelle och ville sitta på min stol ;) haha han är så söt!

och förresten så ska nuknuk.se bilden/bannern vara där den är =)


New Moon trailer



Guud vad jag längtar! Älskar ju bara trailern!

RSS 2.0