Mobilbloggar

Ligger i sängen och mobilbloggar för de funkar inte att starta datorn. Hmm.. Men ska iallafall kolla lite på criminal minds. Uppdaterar senare pöss

F*ck no! I've lost my...

F*uck no!!!!! Jag har tappat rösten! eller ja, kan väll prata eller nej, knappt viska.

Och jag som bad becca som var på Grönan idag att köpa remmar till mig men hon hann inte ''/
Skit samma! jag får åka till Grönan innan de stänger nu i September och köpa en årsförbrukning av dom ; )

ska nog lägga mig i sängen och chatta lite och se på tv nu, kramar!


män som hatar kvinnor

såg jag på igår med familjen . Den var jättebra! Ni som inte har sett den borde se den!
Förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit hängig och inte orkat skriva.

Har nyligen städat i rummet, Damsugit, slängt kläder i tvätten, plockat undan saker, bäddat sängen & bloggat : )
  Gud vad jag hatar att vara sjuk! Rebecca har åkt till Grönan för att gå på nikilodeon dagen och dit ville jag också men känner att de inte är en bra ide eftersom att jag fortfarande är sjuk...

nej ska försöka få tag på pappa nu.


har problem med att ladda upp bilder

new shoes

förlåt att jag inte bloggat men jag har spenderat tiden med familjen iallafall. Har spelat kort en massa bara för att inte sitta vid datorn och så. Är fortfarande sjuk ''/

Nej, måste passa Pelle nu, skriver senare ikväll! puss!♥

köpte förresten ett par nya sportskor idag som jag kan ha till jumpan och friskis och svettis som jag ska börja gå igen! visar nog bild senare!

Prinsessa - Starring Maja på engelska


ser ni hur sliten jag är?

Nej nu ska jag ta och koppla av lite framför tv:n och kanske göra lite lunch. Vet inte riktigt. Mår som sakt inte särskilt bra.

Jusste! pratade med Nathalie igår. Nu är det bestämt! den 11 eller 12 September ska vi in till v-ås och kolla på PRINSESSA. Dem verkar ju jättebra!



sliten

godmorgon! vaknade tidigt idag (igen) Känner mig hur sliten som helst idag. Hur mår ni då?

Pappa kom hem en snabbis och lämnade nyponsoppa och cola till mig, bara för att jag är sjuk. hehe.
Jag måste verkligen bli frisk tills på tisdag. Och då menar jag helt frisk. Har nämnligen skolfoto då.

Försökte nyligen ta en bild på mig men jag ser för sliten ut, de kanske kommer en senare idag ,; )

Haha! Brad Pitt

Hittade en bild på Brad Pitt medans jag letade efter bilder på Jesse Mccartney! haha kolla!

DÅ                                                                  NU


Jesse Mccartney!

Gud så bra han är asså! älskar hans musik! plus att han plussar hos mig för att han är snygg. Zappade faktist igenom tv:kanalerna idag och så hamnade jag på Kanal5 På Ellen och där uppträdde han. Och alla som gör en låt ihop med Ludacris måste ju vara någon ellerhur? kolla förresten tjejen i publiken som kramar luda : ) hahah





Jesse Genom åren






Shit vad duktig!

Kolla den här tjejen! hon är döv och hon har sjungit på teckenspråk till Jonas Brothers låt Tonight.



Vad håller jag i?







haha förlåt, men jag hade så tråkigt så jag passade på att göra de här.

Falling Down


åh!

Gud! jag orkar ingenting just nu! Halsen är kaputt och jag är trött! Ska nog göra lite lunch och sen äta upp de och sen försöka sova i någon timme!

090827


Skulle jag passa i krulligt hår?


Chattade i gruppchat igår. Med Ville, Sabrina och Svenne! as kul! Sen så glodde jag lite på tvn innan jag gick och la mig.

Vaknade rätt tidigt idag. Och har faktist nyligen ätit frukost. Men de var inte särskilt gott. ''/ nu förtiden så äcklar frukost mig. Fast de kan ju liksom ändå vara gott. Så jag funderar på  att göra lite nudlar snart. Och äta en liten tidigare lunch.

Jusste! Jag ska förresten försöka knåpa ihop ett ''dress like'' inlägg idag. :) så håll koll!

slush

Pappa är i duschen just nu och när han är klar där så ska vi åka och köpa en slush. Så jävla gott asså! Kanske uppdaterar senare.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar


Hemlighet nr 2



Visste ni att ända sen jag såg Disney filmen ''bilar'' så har jag varit rädd för skördetröskor. Speciellt den i filmen. Ni vet när Blixten och den där rostiga grejen skrämmer traktorer och dom blir jagade av en. Haha! aa så är det iallafall! rätt barnsligt men sån är jag! jag är rädd för skördetröskor!
För jag tycker den låter och ser läskig ut i filmen, så sen dess gillar jag inte sånna.


haha, en annan effekt man kan göra i webben + några andra




avensjuk ; )

Vem skulle inte vilja gå på en Kings of leon konsert med honom? blinkblink


must haves




pictures

Haha! jag satt nyss och försökte göra en videoblogg. men nej! de blir de inte. Satt faktist med alla videoeffekter och gjorde lite grejer men de blev så långt och tråkigt. Ni får lite bilder istället.

Nu ska jag faktist äta lunch för nu är jag hungrig!

puss!






''Don't say your sorry, cause I'm not even breaking''

I knew better, than to let you break my heart...

Är fortfarande hemma, men den här gången hos pappa. Han hämtade mig efter föräldramötet igår. Gud! jag har inget att göra! alla är ju i skolan. Jag vill träffa alla söta människor ju. Linda, Frida, Elin, Tilde, Freja, Anna, Agnes, Blerina och Sabrina! <3 Saknar alla! även dom jag kan ha missat.

Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag nog gå och ta en glass för att dämpa kliet i halsen lite. Har tagit en alvedon men de kliar fortfarande och så har jag rethosta och de är något av de värsta man kan ha! Nej, nu ska jag inte klaga på mig själv längre. Jag kan klaga på någon annan. ; ) haha

Sabrina, när kan vi vara? saknar dig! <3


söta bilder på Pelle

här är några söta bilder på den bästa bror man kan ha!



sötis med tuppkam!



rätt liten : )




jag och Pelle förra året!




ja ni ser :P




hahahaha!

låt

de blev bara en snabbis i Knivsta idag. Är iallafall hemma nu och hostar och har ont mellan mina framtänder? konstigt men sant.
Vet inte vad jag ska göra ikväll direkt. Såg klart på 24 idag så jag kanske kan kolla på Criminal Minds boxarna :D gud vad jag älskar den serien! Morgan och Reed är så underbart roliga!

här får ni en låt som har en rätt skön rythm :)



fastnade

Okej, de blev ingen photoshop! jag fastnade framför msn och bilddagboken. Skulle ju lägga upp bilder på alla och mig ;) haha.

fortsätter nog med de ;) hehe. Eller så fixar jag lite i photoshop , vet inte riktigt. ska läsa lite bloggar iallafall!

Som ni kanske sett...

Som ni kanske sett så är veckans blogg/outfit länkarna borttagna. Och de var för att göra min design bättre och finare. Men vem vet? de kanske återkommer senare? känner ändå att jag inte orkar och har tid över för att hålla på med de. De är bättre att sikta på mest aktiva! : )

De är lugnt!

De är lugnt! jag har ingen halsfluss eller svininfluensa! jag hade bara ett förkylningsvirus som hon sa. Jag var ''virusröd'' i halsen.

Pappa ringde nyss och sa att han blir lite sen så jag passar på att leka lite i photoshop. Och nej, jag ska inte hem till pappa vi ska in till knivsta och äta pizza och sen kör han hem mig till mamma och sen åker han på föräldramötet som är ikväll.

Vi hörs snart! måste gå på toaletten ; ) haha


här är bilden :)

Gjorde den här nyss i photoshop för skojskull ;)


ska åka nu

Nu ska jag åka till vårdcentralen. Jag har fixat designen men jag vill visa er en bild i ett annat inlägg iallafall! Sen får vi höra sen!


har ni tänkt på en sak?

har ni tänkt på en sak? Igår när jag gjorde om min design igår så tog jag bort reklamen på toppen av bloggen och nu är bloggen i mitten igen : ) hahahah!


lunch

Är de soligt hos er? Hos mig är det de! 23.8° utomhus. Har precis ätit klart min lunch, de blev min favorit smak, kycklingnudlar. Satt och var lite barnslig framför webben i min minidator också. haha!
Har kollat lite mer på 24 och suttit lite vid datorn och läst lite bloggar men inga uppdaterar ju eftersom dom antigen jobbar eller går i skolan. Men vissa slutar nog skolan snart! : )



haha vet inte riktigt vad jag gjorde där ; )
Tror faktist jag menade att visa ''hippiebandet'' :)


Passar jag i ''hippieband''?



kycklingnudlar och ett glas multivitamindryck är perfekt! : )

''/

precis som dom flesta andra svenska JB fans blev jag besviken. Och inte bara besviken utan jävligt besviken! Dom skulle ha haft två konserter i sverige i oktober. Men dom har avbokat båda! dom hade satt ut datum men inte bokat globen! Och nu är Sverige borttaget från deras hemsida med turneplanerna!

nej :O

Kolla vad jag nyss såg på min design? :O jag måste göra om de senare idag!

Förresten ringde mamma nyss och sa att jag har tid hos doktorn kvart över tre idag.


Min söta lillebror som inte var så fotosugen igår


stackars mig

Godmorgon! Här ligger jag i sängen fortfarande och kollar på 24. Fy fan vad jag gillar den serien!
Som ni nu kanske märkt, så är jag hemma idag. Jag mår fortfarande crap och mamma ska ringa doktorn och boka en tid så att dom kan kolla min hals.

Gud vad tiden går sakta idag! den är bara tjugo i nio och de känns redan som om att jag vill ha lunch, haha! men så är de ju om man älskar mat!? blinkblink

och ja, jag tycker faktist synd om mig själv när jag är sjuk. För dom flesta av er har nog ingen aning om hur jävla ont jag har i halsen.


Nej nu ska jag...

Nej nu ska jag plugga lite Kemi och se lite på 2 1/2 man.

godnatt! hörs imorgon!

puss! ♥

svar på tal:

Fick en kommentar

Anonym:

hur gjorde du din header?


SVAR:

Jag gjorde den i photoshop cs4. Jag valde bilden och gjorde den svartvit. Sen så målade jag över bakrunden i vit. Sparade bilden och la till texten Jennifer i picasa.
Jag ha svårt för att förklara men jag hoppas de blev lättare för dig!

Vinnaren!

jag vet att de är lite sent med vinnaren och att veckans blogg igentligen skulle ha börjat idag, men jag har kommit fram till en vinnare iallafall!

Princessbling!

grattis! hon syns nu i min blogg i en hel vecka!

It's done!

Nu är min design klar! vad tycker ni? I like it! Nu ska jag fortsätta prata med Sabrina, sen ska jag plugga in lite Kemi i huvudet. Har läxa tills imorgon. Medans bjuder jag på min nya favvo låt!


NU är de 1000 inlägg!

okej, just nu. När jag skriver detta inlägg så står det inlägg:999! Så ja, när de här publiceras har jag knåpat ihop 1000 inlägg på mindre än ett år! Hoppas bara att jag kan fortsätta uppdatera och bättre.

Jusste, bloggen fyller ju faktist år om några veckor (blinkblink) och vad önskar bloggen sig? haha mer besökare och att jag ska uppdatera mer. xD nej, men bloggen fyller år snart iallafall!

funderar faktist...

funderar faktist på en ny design, som är lite mer höstig/vintrig.

hosthostr

hejhej bloggen! förlåt för den usla uppdateringen. Jag bestämde mig för att gå till skolan i morse för att de skulle ändå inte vara någon hemma.
I skolan var de rätt lungt, först var de jumpa men jag gick en promenad istället. Sen hade vi matte, sen lunch och sen kemi och sen håltimme och sen slöjd. Sen slutade vi.
När jag kom hem så slappade jag framför datorn och läste liet bloggar och skulle precis börja blogga själv men då kom Pelle och ville leka.

Nu ska jag ta och slappa lite och försöka bli bättre i halsen tills imorgon. haha nej nu kom pelle igen :P

jusste! Rebecca, om du har min blåa astmamedicin så kan du gärna säga till, för jag vet inte vart den är :P

kolla vad söta bilder jag fick av agnes på bullen!


blinkblink

hej alla saknade sötnosar! saknat mig? mitt internet hos pappa har inte funkat på hela helgen så jag har inte kunnat blogga. Men som tur är de så har jag världens bästa Sabrina som kudne gästblogga.

VIll ni veta något som inte är så roligt? jag har gått och blivit sjuk! så synd! Vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte.

Ni har iallafall inte missat något speciellt i helgen. I fredags såg jag och pappa på bio, GI joe, den var riktigt bra! och Channing Tatum var ju med så de gjorde ju filmen ännu bättre ; ) blinkblink. Sen på lördagen var jag med pappa på jobbet, efter de så åkte vi hem och åt sen åkte vi och såg på bio igen, haha! men den här gången såg vi year one med Michael Cera och Jack black! den var också bra! : ) haha!

jag uppdaterar om veckans outfit imorgon! puss!


gästbloggar

hejsan alla jenniferläsare :) nu är inte jennifer här... hennes internet funkar inte så jag ska blogga lite åt henne ;) tycker för det första att det är synd om henne (a) men kul att jag är här. Jennifer kommer inte kunna skriva nått resten av kvällen men förhoppningsvis imorgon. Jag åter kommer väll om det inte blir så ;) Men Veckans outfit kommer vara på måndag. Så alla vet det nu. Men nu ska jag dra och skriva i min egna lilla blogg....
Jennifer hälsar att jag är bäst som gästbloggar åt henen :) hör ni alla det ! Jennifer tycker att Sabrina är bäst! men nu får ni ha det så bra, forsätt läs jennifer blogg :) + min. C-ya alla skööna / sabbetabbetheman

jennifer & sabrina på tibidabo i barcelona!


 
sabrina & jennifer i ettan ute i skogen



sabrina & jennifer på dagis när det är lucia

höhö

efter de här inlägget har jag bara sex kvar ; )

ääh skitsamma

Nu är min fina B&J slut! ''/ vi proppade verkligen i oss! haha ! Nu har jag ätit så mycket choklad så jag funderar på att gå och ta ett glas multivitamin dryck. För då är jag väll nyttig? eller. Jennimjaow! Är de inte så man säger nu förtiden om man är storbloggare och har råd med allt?
haha, nej jag skoja! men ska iallafall dricka lite juice nu. Sen tvätta bort sminket och sen börja packa. Ska ju vara hos pappa i helgen.
Så jag bloggar inte på en massa timmar imorgon. Först är de skola tidigt 8.30-15.40. Sen ska jag åka hem och de tar typ en timme? iallafall idag. För bussen kom typ inte förrän efter en halvtimme. Sen ska jag hem och möta pappa och ta min packning och sen ska jag och pappa åka och handla sen kan jag blogga  : ) haha!



klicka för större! (där har ni min bakrundsbild! haha besatt! :P nej men visste inte vilken bild jag ville ha så jag tog alla ; ))

Packar nu sen går jag och lägger mig är as trött! vi skiter i tusen inlägg de får bli imorgon!

bara för att

okej nu gör jag de här eftersom jag är lite sen. Ikväll ska jag blogga nio inlägg! då är vi uppe i 1000 ! :D och de har inte ens gått ett år ens x) haha okej jag vet att vissa bloggare som uppdaterar jätte ofta kommer upp i de efter typ ett halv år men ändå! : )

hoppas ni hare bra! nej nu vill jag ha glass igen x'D

Jag och Rebecca had some fun







B&J time with sis<3

Nu ska jag proppa i mig lite B&J chocolate fudge brownie med sis! direkt ur burken eftersom de är som godast, annars blir de liksom inte på riktigt Ben och Jerrys. haha! Fast vill ni veta de värsta!?! eftersom alla kommer vilja smaka av oss så tar vi med oss en varsin B&J och låser in oss på toan ett tag xD haha!


helt slut!

slutade som sagt runt fyra idag. Gud vad de kändes som en evighet. Jag var jättehungrig och trött. Sen nu när jag var på väg hem höll jag på att somna och när jag kom hem åt jag två mackor men var fortfarande hungrig. Sen på direkten blev de ju middag :O
Tänk er att komma hem från skolan och får middag precis. Jag skulle faktist kunna sova nu ändå tills jag ska upp klockan sex imorgonbitti! haha!

Jusste! fick en ny spanskagrupp idag! vi var ju över 30 i den som vi va i igår. Så dom gjorde om de till tre smågrupper - eller ja, små och små, vi blev 25 i vår grupp. Men istället för att gå i 213 (7c's hemklassrum) så ska vi gå i vårt (7a's hemklassrum)



vi alla fyra tjejer som väntade på anna hade converse så vi tog kort ; )



Kände för att bjuda på en  suddig bild på Linda och Tobbe vid våra skåp : P

final!

Nu är finalen i veckans outfit igång! dom som kom vidare är Jonnao och princessbling! Så fortsätt rösta!

De här blir tyvärr nog sista inlägget idag. För nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen så ska jag måla naglarna rosa. Ni vet, de nagellacket från viva la diva som jag köpte samtidigt som de gröna.

Så vi hörs förmodligen imorgon! slutar ioförsig klockan fyra då ''/ men ni klarar er nog!




dagen

Dagen idag var helt ok! Vi fick sluta en kvart tidigare idag, så då drog jag till ica med sällskap av fabian , och Tilde och Elin fast dom följde inte med hela vägen. Vid ica köpte jag en macka och sen åkte jag med pappa till Rosersberg och stannade där väldigt länge sen drog vi hem och åt.

Nu ska jag bara slappa ett tag och kanske hitta på något med pappa innan vi åker tillbaka till mamma.

Jusste!! imorgon slutar vi sent! eller ja, dom två sista dagarna på veckan slutar vi sent, klockan 4. Jag vet , på en fredag! Jaja, jag får stå ut. Vi alla har ju varit där.



j a g   i   m o r s e

Dagens outfit

Så här såg jag ut idag! inte så bra bild, fick ta den själv precis innan jag skulle ut till bussen.



leggings - H&M
vitt linne - Ginatricot
Svart linne - ginatricot
tröja - bikbok
väska - accent
converse

godnatt

har varit och handlat med Rebecca och Thomas. Haha! as kul! vi typ skrek och skrattade över hela affären! synd att jag varken hade mobil eller kamera med mig. jaja.
Imorgon är det skola så jag ska upp tidigt. ''/ och förlåt för den dåliga uppdateringen men efter den här ''första skoldagen'' så har jag blivit hur seg som helst, så jag kanske inte når upp till 1000 innan morgondagen. Jag ska bättra mig!

Nää ska göra mig i ordning nu och försöka somna lite tidigare, puss och godnatt!

tighta jeans

Har ju då tänkt skriva om de här länge men har aldrig kommit ihåg de, men nu så!
Vi alla vet ju att vi . Iallafall jag.

har ni hört de senaste? att tighta jeans kan vara farligt för din hälsa? inget speciellt igentligen men läs vad NBC chicago nyligen skrivit/gjort repotage om.

"I'm the kind of person who buys shoes two sizes too small just because they're cute - and they're on sale," says Ghoman, who's 28 and lives outside of San Francisco.

But when she wore a pair of super-tight skinny jeans to dinner with friends in December, she noticed an odd tingly sensation running up and down her thighs. And when she got up to walk around, things got weirder. She felt like she was almost "floating," because she couldn't feel her legs. "It felt really strange - it felt like my leg had gone to sleep," Ghoman says.''

meralgia paresthetica, also known as "tingling thigh syndrome." The condition can happen when constant pressure - in Ghoman's case, from the skin-tight denim - cuts off the lateral femoral cutaneous nerve, causing a numb, tingling or burning sensation along the thigh.

But over the last several years, experts say they've been seeing more young women at a healthy weight complain of symptoms. The culprit: too-tight jeans.


Ja de var en del av artikeln iallafall! om ni vill läsa hela kan ni läsa här!


Utkast: Nu kan ...

Nu kan jag blogga. Kom hem runt halv fyra idag. Slutade faktist runt två idag men de tar sin tid att åka hem. Sen så var jag hungrig så jag gjorde nudlar.
Skolan var okej iallafall. Som vanligt men mycket skönare med ny klass och sånt. åååh! jag vill ha choklad!!! Jag och Rebecca är huuuuur sugna på choklad som helst! Så vi bad mamma  till oss att dela på! mmm vad gott! hehehe.

ÅÅåååh! min data dampar! internet har hackat upp sig två gånger så jag har fått skriva om!

hahaha , ååh Pelle höll nyss på att få ett vansinnes utbrott på Rebecca, men satte sig helt plötsligt på golvet och sa pappa och pekade på ett sår han har. haha! asså han avbröt sig!

Nu ska jag se på GG




Visst ser det gott ut?

tv sen sova

nu blir de csi, en prison break? aa , jag vet . Jag sa prison break. De var ju ''säsongsavslutning'' förra veckan men de stog på internet att de var idag också , så jag hoppas på de! : )

Skola imorgon, sommarlovet är redan slut den här sommaren har varit underbar! vi hörs imorgon!

tror ni jag når 1000?

Efter de här inlägget har jag 19 inlägg kvar innan jag når 1000 inlägg sen bloggen skapades. Tror ni jag hinner 1000 innan veckan är slut? Haha! ja de är klart! tror tillochmed jag hinner de tills på onsdag. : )

Tog bild på min väska med mobilen men de funkade inte att lägga in på datorn? aja, ni får nog se en outfit bild imorgon men väskan med såklart! : )

Nu ska jag plocka upp alla kläder, som ni vet, jag hade med mig till pappa men som är rena som jag sen bara slängt på golvet! ; ) haha ja, så är de när man har en proppfull byrå. Sen ska jag duscha . puss&kram♥


så vad kan man ha på sig första dagen i skolan?







de blev fel

Dom två översta inläggena ska byta plats. Ja dom under de här inlägget. : ) NU ska jag fixa med väskan eftersom jag ändå inte har något att göra.


Saker som måste göras

Jag har tråkigt just nu, så jag passar på att fixa med väskan för imorgon. De behövs ju! Sen ska jag packa upp mina grejer jag hade med till pappa, så att de kommer bort från golvet.

Skriver senare , kram!♥



Så ser min nya skola ut! : )


cute pic

Okej, jag fixade aldrig väskan för Becca föreslog att vi skulle se på Fredag den 13de. Så vi gjorde de. Med en lång paus mitt i filmen för vi var som vanligt hungriga ; ) så vi gjorde fattiga riddare. haha.
Efter filmen gick jag ut till gungorna och satt där och bara slappade. Har en sån huvudvärk just nu! inte kul!
Sen känner jag mig allmänt deppig, fast de är väll för att skolan börjar imorgon?

Ni får en söt bild iallafall! på en seriefigur! Hittade bilden fast de stog en annan sak på den.




Skolan börjar imorgon

Hej sunshines! nu skiner iallafall solen igenfört med sist jag bloggade.

Gud! skolan börjar imorgon. Kommer såklart tröttna väldigt fort, men den första veckan blir nog helt OK. Eftersom de blir ny klass, ny skola och en massa underbara vänner! haha jjaja. Måste fixa iordning med väskan idag iallafall så jag har de klart tills imorgon. Ska ju gå upp klockan 6! eller halv 7 , har inte bestämt mig än. Tänk, i två månader har man kunnat sova tills efter 11 men nu måste man gå upp 5 timmar tidigare typ!
Men nu dom här tre åren i högstadiet ska jag iallafall satsa. Så att jag kommer in på en bra linje i gymnasiet sen. - Jag vet, för tidigt att tänka så nu. Men man måste ju iallafall planera lite ;) haha



Saknar den fina utsikten i Spanien från Tibidabo ; ) alla fina minnen <3 vill tillbaka!

Hahaha kommer ni ihåg?

Om ni inte har sett torkel i knipa så måste ni se den. Här har ni iallafall den sköna låten!


godmorgon sunshines!

Gick upp tidigt idag för att jag och sis tänkte åka in till stan och bara chilla men så blev de inte. Så nu ska vi bara sitta hemma och se på film. tråkigt men mysigt! : )
Shit vad de regnar ute!

Jaja, godmorgon på er iallafall!


första veckansoutfit!




här är dom utvalda till min första ''veckans outfit''! de går bra att rösta redan nu. Och de dom utvalda ska göra är att skriva ett inlägg där don´m visar sin outfit. De ska finnas en länk till min blogg och sen så är de bara att be alla att rösta på den outfiten!

priset: vinnaren får en länkning och så visas bilden i min blogg i en vecka!

lycka till!

fashion.blogg.se
fridasjoblom.blogg.se
princessbling.blogg.se
sabrinamariacastells.blogg.se
amandajessikanorin.blogg.se
sommarfreak.blogg.se
endastlisa.blogg.se
jonnao.devote.se


jag vet ingeting just nu.

Hej alla! jag har tråkigt. .. Vad kan man göra en söndagkväll som den här? jo jag tror jag vet, veckans outfit ;) eller?
Jo men jag ska börja med de i dag faktist! :) så vad tror ni om de?

Äääh, jag vill gå ut någonstans, vill du följa med becca? ; ) Nej jag vill nog se på film med syrran. GUUUUD jag vet inget just nu.
 


bildbrist

köpte en väska idag i kista. Inte den jag vill ha men de fick bli en brun. (jag visar bild senare någon gång) Åkte fyrhjuling med pappa större delen av dagen för att leta efter en väska. Köpte en för samma pris som den från Ginatricot. 

Är hemma hos mamma nu och väntar på att sis <3 ska komma hem så att vi kan ha lite kul idag! vi har nämnligen bestämt lite grejer vi ska hinna med innan skolan börjar. Sen ska vi nog se på film, hoppas jag iallafall! : )

-bildbrist-

need a bag

Är vaken nu, eller har varit de ett tag för de var as varmt i mitt rum i morse. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med frukost. Sen får vi se vad som händer idag.
Ångest har jag iallafall, skolångest. De är ju saker som man måste göra men de är bara två dagar kvar.
Ibland så vill jag faktist bara hoppa ur skolan och testa att göra något annat, vara ledig, jobba, köra bil. Bara göra något annat än skolan som man måste gå i i 12 år.

förrsten jag måste köpa en väska från ginatricot som jag såg när jag var i forum men har inte hittat den någon annan stans, någon som vet vart man kan hitta den? den är typ svart i skin rätt blank ooch med axelband och ''handväske''band.


Nytt idag

åkte till centrum med pappa för att kolla på solglasögon åt mig. Hittade ett par röda. Sen åkte vi till OKQ8 för att käka en korv och då hittade jag ett par svarta pilotisar. Så jag kom hem med båda paren. : )

Rebecca är hemma hos sin mamma nu och jag och pappa fick sitta i trafiken i stan när vi skulle lämna Sussie och Jimmy. Och nu ska vi käka lite middag för att sen dra in och kolla på STHLM CRUSING.
Har förresten på mig min nya t-shirt som jag köpte på ginatricot igår. Köpte leggings också igår, så idag kör jag på en simpeloutfit, t-shirt, legigns och shorts.


South Park

här är jag som southpark gubbe ;) med peace signet och allt ; )



testa själv här!

Dagens låt

Nu ska vi gå ut ett tag. puss!♥



länk

fick en kommentar där någon bad mig skriva länken till spelet jag varit beroende av förra veckan , super stacker 2.


spela här!


shopping i Kista med sis<3

hejhej! den vi hämtade igår var Rebecca! : ) så skönt att äntligen få träffa henne! fick ett fint linne!
hinner inte skriva så länge för hon kommer snart tillbaka (vi spelar sims3) har iallafall haft de bra idag med bio, vi såg harry potter. As bra film! och lite shopping! plus att vi åt på köra taco bar! Ni får bilder senare.

Jag bloggar nog en gång till idag annars blir det imorgon, vet inte vad jag ska göra då men..

funderar på att köpa pilotglassögon, ska jag?


yaaay!

ska åka och hämta en viss person nu! : )

brownies nu då!

Nu/ikväll ska jag bara mysa framför simpsons och family guy! och lite brownies! vi hörs senare! förresten kommer sis hem idag!



jättefin låt, förlåt för videon hittade ingen annan hoppas den funkar!




They made it clear there ain't no doubt
They don't know about the way i feel for you,
They say one day i'll understand,
But they don't even know you,
Always talking so much about yesterday,
But you can tell it by the look on the face,
Tell me remember nothing (nothing)
Now having something (having something)
That one phone call was enough
Go ahead and ask us


Do any of you even remember that first crush?
Do you remember back in the day, when your mama said,
Some day when you're grown, and you got your own,
And though i knew what was best for you,
And i'm telling you,
Then you must not remember your first crush


Not like i don't appreciate, all the ways you try in protecting,
But i just wish that some day, you'd open your eyes and see,
(that you probably are right)
That you probably are right, don't worry, got my mind on right,
So it ain't a thang (ain't a thang) nooo
You gotta trust me, i'm feeling you, feeling you
But can you remember?

Do you remember, do you remember, back in the day when you know it? (you fall in)
Do you remember, do you remember, knew it the minute you saw him?
Do you remember, do you remember, back in the day when you know it? (you fall in)
Do you remember, do you remember, knew it the minute you saw him
Do you remember oh

You don't remember it no, not even your first crush,
You don't remember it no, not even your first crush,
Do any of you even remember that first crush?

så söööt, så underbar!

Nu är jag hemma iallafall och väntar på att maten ska bli klar. De var rätt roligt idag, vi var förbi pappas jobb för pappa skulle köpa tårta och ge dom och en massa.

Nej nu är maten klar, skriver senare puss!


så jäkla fin låt




I've never had a dream come true
Till the day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where life takes me to
A part of me will always be with you

Kommande tävling för bloggare...

funderar faktist på att variera med veckans blogg och veckans outfit. Alltså att börja med att be bloggare skriva ett inlägg där dom laddar upp en bild på sin outfit, skriver några ord som beskriver outfiten. Sen så får alla rösta på den bästa. vad tycker ni ? är de något att börja med? Veckans outfit kategorin delas med veckans blogg kategorin

PRIS: vinnaren syns med en bild i min blogg under en vecka! plus en länkning. De är ju en chans för fler besökare! ; )


NU är jag hemma

NU är jag hemma. Har varit borta hela dagen. Kollat på tapeter, varit i Vallentuna, i bromma, eurostop. Ja, en massa ställen.
Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv, medium är igång just nu.

Imorgon ska jag tjäna lite pengar iallafall. Pappa ska nämnligen på ett jobb (även om han har semester, jag vet) Men jag ska hjälpa honom imorgon iallafall + tjäna lite pengar. : )




jag just nu


Barkarby & Uppsala


säger godnatt nu då...

...fast jag tänker inte gå och lägga mig än, men datorn stängs av. Så vi får höras imorgon. Ska ut på en liten tripp imorgon med. Och jag vet vad ni tänker, ''hon måste vara dum i huvudet som ungås med sin pappa hela tiden'' men de är faktist så att nu har han två veckor semester och jag brukar oftast inte kunna vara med honom eftersom att han jobbar rätt ofta. Så jag passar på nu.

godnatt!♥



jag för 20 minuter sen.

min granne?

Igår hittades en död man i Infra City här i väsby. De sägs att han är ifrån samma del där jag bor. Och när jag läste den här artikeln stämde de ihop med min granne som är i 45års åldern.
Dessutom imorse när jag vaknade så stog en civilpolis skåpbil utanför porten till min granne. Men jag vet inte.

Läs artikeln från DN här:



myser i nya tröjan

Var som sagt i forum idag, hittade en tröja och en väska till skolan som jag ska köpa senare. Köpte inget av de. Innan vi åkte vidare så gick vi snabbt in på Zara och jag hittade en skinnjacka jag gillar för 599:- som både jag och pappa gillade (och de är ett + för min pappa gillar bara kläder jag hatar, för dom har ingen stil alls ibland, men nu hade jag tur) Han erbjöd sig att köpa den men jag sa att den var för dyr och att jag skulle kolla på ginatricot först. Men när vi var i Kista så såg jag en jacka på bikbok för 1599. Så jag sa till pappa att den på Zara var bra, så den ska vi köpa! : ) hihi! för de var ju ett jäkligt bra pris på en skinnjacka. Men vi bestämde oss iallafall att åka till Kista och se på sommaren med göran, men innan de gick vi in på bikbok och köpte tröjan jag hittade i forum, hur myyysig som helst! 299:- gick den på.





299:- Bikbok

nu drar jag med pappa på fyrhjulingen. bloggar senare!

Dagens låt

Här har ni dagens låt.

Nu ska jag äta frukost, pappa kom hem med en massa gott så vi ska göra hemgjorda subway mackor ; ) hihi ! gott!



Borta bara borta,



Igår hände det något förfärligt! Nämnligen Prison Break hade säsongsavslutning! Alla säsonger har varit så underbara och nu är de bara borta. Så nästan ingen bra serie går längre. DHW, PB och LV är borta! mina favoriter, nu är de bara Criminal minds och CSI kvar...

Jag gick och la mig tidigt igår redan 11 faktist. Hade ont i huvudet och jag frös sen så hade vi inga alvedon hemma så jag gick och la mig.
pappas mobil väckte mig idag, de var någon som ringde halv nio :O Sen kunde jag inte somna om ''/

Där på bilden ska jag idag. Nacka Forum. Väntar bara på att pappa ska komma hem med lite frukost och sen ska vi nog göra oss i ordning och åka. Jag tar lite bilder med mobilen för annars får ni vänta tills på fredag innan ni ser dom.
Vad ska ni göra idag då?

Nej nu ska jag ta och klä på mig.

puss&kram♥

Smakprov - får väll försöka igen

Skrev nyss inlägget men de kom inte upp så jag får väll försöka igen.

Just nu lägger jag in musik på mobilen ska bara synkronisera den med datorn så är de klart : )

Har jag berättat att vi håller på att bygga en utbyggnad hos mamma? Som jag och sis ska få för oss själva, med sovrum, badrum och ett allrum? Vi var ju iallafall på IKEA förra veckan och här är spegeln som både jag och Rebecca ska ha över våra sminkbord. lite celebrirty style.

- Bilden är tagen på IKEA


smakprov

Just nu håller jag på att lägga in lite musik på mobilen. Nu ska den bara synkronisera.

Jag har väll berättat att vi håller på att bygga en utbyggnad hos mamma? de kommer bli jättebra iallafall. Jag visar bilder så fort de är klart. Vi var ju också på ikea förra veckan med Sabrina och här är en bild på spegeln vid sminkbordet som jag ska ha.

- Bilden är tagen på IKEA


Hemma, men drar snart igen

Hi sunshines! hur är de med er? Med mig är de bara bra.
Fick gå upp rätt tidigt för vi skulle förbi pappas jobb för han skulle på möte sen skulle vi till haninge sen köpa skolgrejer ''/ och nu hem. Men snart ska vi åka till märsta för att hämta fyrhjulingen som varit på lagning.
Så vi får höras sen!

Dagens låtar

Här är två låtar som jag tycker är störtsköna, lyssna ett tag. Den översta är dessutom en bra låt att börja dagen med. Tycker jag! : )






Utvalda till veckans blogg v.33!



missy.blogg.se
shms.blogg.se
endastlisa.blogg.se
bengtssons.blogg.se
atmyplace.blogg.se
designbyjessica.blogg.se

Så de är dom utvalda för denna vecka! Dom utvalda behöver skriva ett inlägg där de står att dom har blivit utvalda och så ska de såklart finnas en länk i inlägget till min blogg. Sen är de bara att be alla ni känner - nära&kära , läsare, ALLA! och sen när ni som är utvalda skrivit inlägget så är ni automatiskt i final.

PRISET: vinnaren som fått flest röster tills på fredag kommer att synas i min blogg i en hel vecka!

shh!



Vill ni veta en sak? Jag har och kommer alltid att gilla Pilotglasögon så om man vill hamna på PLUS sidan hos mig borde man äga ett par pilotglasögon och vara snygg i dom! de är viktigt! Speciellt hos killar ; )

Funderar att börja skriva lite hemlisar i bloggen lite då och då, för visst är de intressant? Ny kategori - Hemlisar!


Nu är jag hemma

hej alla!

Kom hem lite senare än vad jag tänkt idag. När vi var klara på pappas jobb så drog vi hem en snabbis och sen drog vi till Vallentuna och var där i pappas verkstad i några timmar och fikade med Jimmy, Jocke, Sebbe och Lillen. Sen drog vi till ICA och handlade lite mat och snackade lite med Janne och Maria som vi mötte där nere, sen drog vi hem.

Vad har ni andra gjort idag dåra? Ni vet ju redan om min dag, de var rätt långtråkigt men trevligt speciellt på pappas jobb, deras humor asså.

Jag ska fixa med veckans blogg idag iallafall! : ) så missa inte de!




Jag just nu, (förlåt att jag inte är seriöst på någon av dom)

green nails

Köte ju som sagt två nagellack här om dagen och jag testade de gröna nu ikväll. och de var helt okej. Här får ni en dålig bild och en dålig pose av mig, men de var rätt mörkt så jag såg bara ut att ha ett flygande huvud och en hand. hehe : )

Annars måste jag gå och lägga mig, ska följa med pappa till jobbet imorgon också, så vi får höras imorgon och de blir efter klockan två iallafall!

puss och godnatt!♥


my stomach screams just when I look at you



satan! skrev nyss ett inlägg men de sparades inte!
Kom nyss hem iallafall. Vi åkte först till donken i Sollentuna och tog en glass sen åkte vi till Järfälla där vi mötte upp Lillen och Sebbe, vi skulle kolla på när dom skulle köra gokart men de var stängt. Så vi drog ner till Centrum och köpte lite godis sen nu åkte vi hem.
Bjuder på två riktigt bra låtar iallfall. Känner till (eller hur man ska säga, jag känner igen mig i låtarna) båda låtarna men mest den understa. Lyssna på texten.




140 kg tappat från kroken

tjatja!
Vad har ni gjort idag? själv så kom jag nyss hem, har varit med på pappas jobb. Ska de imorgon också. Känner liksom att jag behöver röra mig lite ifrån civilisationen ibland ; )
Nej men ska nog dra iväg en stund snart igen med fyrhjulingen (och pappa såklart, eftersom jag är för ung för att köra själv ; )
Hade de trevligt idag iaf, med en massa cola och roliga skämt, hehe!

och ännuengång, fråga inte om rubriken, rätt få som vet vad de handlar om d.v.s jag och pappa och hans två kollegor ; )


snart är jag uppe i 1000

något ni inte visste är nog att jag snart är uppe i 1000 inlägg här i bloggen. Och jag har ändå bara haft den sen den sista september 08. Fast i o försig är de ca. 60 inlägg kvar men de går nog fort.
Försöker även uppdatera lite oftare om lite allt möjligt men de är ju så att jag inte vet vad jag ska skriva om. vad tycker ni? några ideér?





Den här låten rockar jag och Sabrina till! hahah

simpsons nästa

blev kyckling till middag idag, gott =) nu sitter jag och kollar på simpsons och dricker coca cola - mmm , gott! hehe.

Senare ikväll blir de mys som sagt. Ska förresten gå på bio på måndag, pappa ska göra en sak först efter de drar vi på bio och ser nog på Sommaren med Göran, ajja de tar vi då , först ska jag njuta av helgen.

Fick förresten reda på att vi fått brev från skolan jag ska börja i. Där i stog de vilka mentorer vi ska ha och att de kommer vara 7a, 7c, 7e och 7g. Men de stog inte vilken klass jag ska gå i, jag vet bara att den heter klass tre så jag gissar att de är 7e jag ska gå i, men jag vet inte, får se de senare. Måste även handla grejer , snygga block och sånt den här veckan.

nu börjar de igen, puss&kram♥


j a g     j u s t     n u

Dagens låt

Nu har jag damsugit klart och nu bjuder jag på en riktigt bra låt.


pappa kommer...

pappa kommer nog snart och hämtar mig och jag måste fortfarande dammsuga innan. Har hunnit duscha, sola , packa och bada idag iallafall.

Idag blir de mys.. vad ska ni göra idag? Nej nu måste jag faktist ta och sätta på mig ett par byxor och sen börja dammsuga så att de blir gjort. puss&kram♥

vad jag köpte igår

var ju i centrum igår med Sabrina, vi åt på subway och pratade en massa om våra ''A''. Sen så köpte jag de här.



T-shirt - Ginatricot , 99:-
trosor - Ginatricot , 59:-
två nagellack från viva la diva - färg nr 112 & 104 , 50:-

...

förlåt för den usla uppdateringen igår, men jag hade - ni vet när man kan ha en sån dag där allt känns uselt , livet känns tomt och man vill bara spola förbi dagen och låtsas som om inget har hänt. Man kan börja gråta för vad som helst och man vill bara därifrån. - En sån dag hade jag igår.

Men idag är allt bättre och de är ju tur. Drar till pappa idag så jag måste snart börja packa (ska ju vara borta i en hel vecka) och sen så måste jag duscha så jag blir fräsch! Fast jag måste städa i rummet också. Men de är ju sånt som måste göras.

Jusste, ännu ett problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag. någon ide?


ska gå till centrum

ska gå till centrum nu och möta upp sabrina och prata lite nu iallafall och skanske käka på subway så vi får höras,


puss

en paus i någon timme


bara för att

Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som möjligtvis betyder vit våg eller vacker kvinna.

©wikipedia


So now you know why I love my name ; ) hahah

glad som shia's banan

okej , fråga inte om rubriken!
kom hem för ett tag sen, hade vääldigt roligt där, verkligen den bästa gången där. Vill inte ge för många uppgifter men de är de ni får. Sabrina vet, och mina närmsta vänner kan få veta men tyvärr ingen mer.
ååh, chattar med tre personer i samma chatt så dom uppehåller mig, så de går segare att blogga.

Blev god mat idag, korv och strips, fast hade faktist tänkt ta sallad men pappas kollega skulle ta korv med strips och de lät så gott så jag tog de jag me. hehe.
Förresten är hos pappa nu eftersom jag ska slippa åka framochtillbaka, vi ska nämnligen till väsby imorgon för att fira min morbror som fyller 20! har inte träffat honom sen julen. Så de blir trevligt!






jag för ett tag sen , hehe. Känner mig rätt fräsch idag, sen att jag är flummig nu är en annan sak och förklarar bilderna. Förresten.. Är inte mitt hår rätt volym idag? tycker jag, fast det kanske har att göre med att jag gått och dragit handen igenom de hela dagen. hehe =)

Så jääävla fint hår asså!

Gud vad jag älskar hennes hår! speciellt på den här bilden!


Likt?

Några säger att de här ser ut som mig, gör de de? vad tycker ni?


Bo ute på landet = nya drag me to hell?

Jag och Sabrina var ute för ett tag sen, vi såg några fladdermöss. Sen hörde vi får skrika, hundar skälla och en tjej gallskrika. Sen lät de som om en motorsåg sattes igång. Haha.

Nu ska vi nog snart se på eagle eye ska bara gå och ta något att dricka. Jag vet, mycket film men de är mys, nu på kvällen.

Uppdaterar förresten nog inte imorgon, eller jo efter klockan 20.00. Ska vara på pappas jobb rätt länge och dra hemifrån runt halv 11 för att vi ska hänga lite i centrum först, sen åker jag till pappas jobb.




UPDATE: Nej, vi orkar inte kolla på den, jag får se den senare. Vi ska snacka med Italienaren istället! : )

Haha, vår humor!

Här har ni två saker, min och Sabrinas humor och sen en bild på hetingen Shia!


Ny design

Igår tänkte jag uppgradera min design med någon ny bild men Sabrina sa att jag kunde byta ut allt så då blev de, gillar ni?

I do!


BORTGJORD!

HAHAHAH! Sabrina skrev nyss en grej till en kille, hahah och han förstod Svenska hahah. Ja, han är utländsk! hahhah. nu ska vi. ähh vet inte, jag ska nog lyssna på när Sabrina klagar p åatt hon har ont i skrevet ; )

Allt har sin mening




Såg nyss på Euro Trip , Den var as bra! haha. Men rättt pervo också.

Vi badade idag igen hos mormor och de var hur kul som helst med Sabrina där. Åkte fyrhjuling med henne idag också, haha hon körde xD

Rubriken - tror ni på kärlek vid första ögonkastet? de gör vi två. Och vi pratade nyss om de och vi förstår inte varför vi ser dom vi ser och faller för dom. Men då sa jag Allt Har Sin Mening. Óch jag som tror på ödet och jag tror Sabrina gör det också, tyckte om den meningen. haha

Ny vakna

vaknade för en halv timme sen, och nu tänkte vi gå och äta frukost. Så vi hörs nog senare ikväll!



Vi just nu

Prom night

Vi såg på Prom Night och satan vad den var bra! älskar den och sen att de var en as söt kille som dog också var ju inte lika bra ''/

Sabrina stannar tills på Onsdag istället =) Jusste! vi tog lite bilder tidigare idag! här har ni några!











Nu ska vi snacka lite om , boys,boys, boys! : ) kommer mer bilder senare!

NÄSTA: Sabrina i två dagar

Sabrina är på väg hit nu, Sen ska hon stanna i två dagar. Kommer ha de bäst med skräckis ikväll iallafall, ska antigen se Donnie Darko eller The unborn, haha! den var as bra och om Sabrina vill se den så = )

Har varit och badat hos mormor idag, var skönt eller ja, rätt kallt men svalkande. Sen så var vi förbi på barnens hus för att köpa grejer till Pelle och jag hittade en rolig kopp jag ska ge till pappa på onsdag när jag är på hans jobb.

Förlåt , inga bilder. Men tar nog några idag med Sabrina!

rörliga bilder!

Skrev ju att jag skulle testa en sak. Och de jag testade var att göra rörliga bilder och de funkade. Vet inte om de kommer funka här i bloggen men de funkade iallafall!


Design

Nu ska jag göra Olivias design sen ska jag testa en sak i Photoshop som jag visar er senare,

puss

B&J

Har varit och handlat idag igen, fast med Thomas idag dåra =) Köpte b. la. B&J half baked. mm mm mm LOVE IT! <3 så de ska jag käka ikväll framför någon familj med familjen eller så ser jag någon själv, de bror på om dom vill se någon eller inte.

Hade förresten jäkligt tur med vädret idag, pappa körde hem mig med fyrhjuling och då slutade de att regna, sen när pappa släptt av mig började de att spöregna så stackars pappa. ''/

090801

Idag är de första augusti! de betyder att skolan börjar om 17 dagar. ''/ strunt i de nu iallafall.
Ny duschad, fräsch och har precis städat lite i mitt rum. Ska nämnligen åka till mamma snart så..

Vad ska ni göra idag? Jag ska.... jag vet inte, leka med Pelle har saknat honom. Och han mig ;) pratade faktist med honom i telefon för någon dag sen och de lät som han sa Jennifer flera gånger, hehe. Och sen så pratade han i telefon och de brukar han inte vilja göra! så jag är stolt nu! HAHAH

Nej måste sluta skriva nu, pappa säger att vi ska åka så.

puss!


RSS 2.0