i BARCELONA

FORLAT att jag aldrig sa hejda! men jag hann aldrig sitta vid datorn faktist ! men ar iallafall i barcelona nu och sitter pa ett ackligt internet cafe. usch haha det ar fett ofrascht. ar annars ratt besviken pa shoppingen, hittar inte sa mycket men jag far med mig lite grann hem iallafall!

Vadret ar perfekt hahaha inte for varmt och inte for kallt, det ar fett skont nar solen ligger pa och jag tror fan aldrig att jag tror aldrig att jag seriost gatt sa mycket som jag har gjort redan nu nar jag ar har hemma. Men aa det ar fett chill och vi kanske drar pa fotboll i veckan, far se ;) assa det har gatt typ tre dagar och pengarna ar snart slut :( har atit upp dom! -.- not good. men aa det blir som de blir jhag har ju liksom inte jatte mycket att kopa ;) men aa vi hors antigen en gang till medan jag ar har nere eller pa mandag nar jag kommit hem!

PUSS

H&M swimwear.

Ni vet bikinisarna jag sa att jag skulle HA? Dom har kommit ut i butik nu för er som också funderar på att köpa ett par. Nackdelen är bara den att jag tycker inte att dom va lika fina i verkligheten som här på bilderna... Vet inte hur jag ska göra, eller jag ska nog kolla på bikinis i spanien istället ;)



all my life I've been good but now all I want is to mess around.

Godmorgon! Blev väckt 7 av att telefonen ringde men låg och chillade i sängen och kollade på pll som inte funkade igår och så. Och nu har jag precis ätit frukost, gjorde en god smoothie gjord på vaniljyogurt, jordgubbar, hallon, ananas, mango och några körsbär för dom som vill veta! ;) haha den var ju god liksom!

annars då? Jag är sjukt taggad inför Barcelona resan imorgon! asså shit, vi drar imorgon!!! :D :D Kommer ha det så jävla underbart där, staden är underbar, shopping dubbelt så bra, jag är där med bästavän, kan det bli bättre? Ja de är ju plusgrader :D de är ju fan vår där borta! Gud så skönt det ska bli att komma bort från den här kylan i lilla sweden.
Men eftersom vi drar imorgon och jag ska sova hos sabrina inatt så har jag en massa saker att göra, måste dammsuga, plocka undan kläderna från golvet, byta sängkläder, packa om i resväskan och duscha o lite sånt smått. Mitt rum måste ju vara fräscht när jag kommer hem satt det är bara att börja!

BILDER FRÅN FÖRRA ÅRET:
och ja, jag själv tycker inte att det är så fräscht att lägga upp en bild när man äter men den här muffinsen är bara för god och kolla in rälsen i munnen på mig ;)
 



i'm hanging up the phone.

by the way, jag blev helt rörd av den sista meningen Jake Gyllenhaal sa:

-You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet that one person and your life is changed.

passar på att lägga in en ny låt jag hörde idag! sen om den är ny NY eller gammal är en annan sak ;)



Onsdag den 23 feburari 2011

tja tja! kom nyss hem från uppsala,.Träffade Tilde vid 3 och vi drog dit och chilla, åt, och sen vid 9 blev det bio och vi såg Love and other drugs. Haha SEGA. Vi har snackat om att se den fett länge, innan premiären faktiskt men vi kom aldrig iväg men idag blev det av! och den var rätt bra.

Åh fan jag har ont i magen efter allt onyttigt idag :( not good not good. Och de kommer inte direkt bli bättre när jag är i Barcelona, men de går jag bort ;) jaja ska tvätta ansiktet och sen lägga mig och kolla på pretty little liars om jag inte somnar de vill säga.. haha fett moget o säga så.. 

 

it's been long enough and I still think of you.

Gick över till kusinerna med mamma och biki för att fira en av dom i familjen där som fyllde år idag, eller igår kanske eftersom klockan är efter 12 ;) Men iallafall så har man ju världens sötaste kusin i den här mössan! soooo me :D men hennes var ju faktist lite, bara LITE sötare än min mössa..

annars då, hur är det med er? själv är jag as sur, inte lika mycket som förut men jag fattar inte hur folk orkar hålla på helt seriöst. Dålig stil hörru.


the walking dead

åh jag ligger hemma i sängen och kollar på the walking dead, as bra faktist!


21 feburari tjugohundraelva.

Godmorgon! Har precis duschat och ska väll klä på mig nu. Idag ska nog inte göra nånting tror jag, rätt skönt om jag får säga det själv. Eller jag måste ju faktist leta fram resväskan eftersom jag drar till spanien på fredag :D :D :D

Är det bara jag förresten som tycker att fettet på kroppen är lite taskigt? för alltså på min kropp sätter sigallt fett på låren, vaderna och rumpan. Medans min över kropp liksom inte får något. Jag har inget emot min kropp så men det ser rätt äckligt ut enligt mig själv att man ser revbenen jätte tydligt på några ställen och att dom inte har något fläsk runt sig alls typ. Fettet borde breda ut sig lite jämnare tycker jag! haha då vore allt så mycket bättre.

Irina Shayk , fett fin kropp. Och NEJ det här är inget inlägg där jag skriver värsta emotankarna utan jag bara säger vad jag tycker, jag gillar min kropp men man kan ju aldrig bli perfekt, mål ska man ju alltid ha!

Glömde spara inlägget och har precis ätit lunch o ska dra mot knivsta nu en snabbis!


what if we got it all wrong?



min helg.

åh thaha känns lite kul och jag måste berömma mig själv för den super bra'iga uppdateringen dom senaste dagarna!!! applåder till mig! Men som vanligt säger jag att jag haft fullt upp ;) vilket jag har. berättar lite snabbt :)
Fredag: skola - 2 prov! Sen efter skolan drog jag hem en snabbis och åkte sen till väsby och sen till sala. Överraskningsfest för Nathalie. Vi hade de trevligt haha fyfan va jag garva :) kommer inte ihåg så mycket men de va chill, jag och lisa sov över. Vi somnade vid 4.

Lördag: Vaknade runt 9 och de va as varmt i sovrummet och kunde inte somna om. Vi gick upp efter ett tag och sen drog Lisa och runt 1 drog jag och Nathalie till Västerås och käka pizza, kolla på kläder och lite så :) chilla bara - som vanligt :) Sen när vi kom hem kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, eller jo! vi åt pizza igen och sen kolla vi på melodifestivalen och eric saade :D sen beck, redan sett den och jag blev fett arg haha! Sen la vi oss och kolla på en bit av ett OC avsnitt men jag somna, vilket va fett skönt eftersom jag inte fick så mycket sömn natten innan.

Söndag: vaknade efter 11 och gick upp och chillade lite, fick skjuss till kyrkan vid 2 och var där. Sen efter den blev vi hämtade och vi åkte hem o åt och kolla lite mer på film o så, sen åkte jag hem till kära knivsta.

De va min helg! och nu ska jag bara läsa lite bloggar eftersom jag missat en hel helg, (faktist inte suttit vid datorn) och sen när jag läst klart ska jag sova eftersom ingen annan här hemma är vaken och jag kollade på the walking dead om de hette så? fett äckligt och läskigt så jag måste sova! haha.

 


Mean girls 2

Åh jag kunde ha mått bättre alltså! Idag har jag kollat på någon barnfilm och nu håller jag på att kollar på meangirls 2 , den är faktist rätt bra.. men den är inte ens nära att slå ettan alltså :P och hon som är blond och dum är överdrivet dum i tvåan haha.

men jag iallafall mår ungefär likadant som förut idag, lite bättre faktist. Mamma och thomas vill att jag är hemma imorgon men det vill inte jag. Ska ju egentligen vara med elin och gå i kyrkan, dessutom måste jag göra prov också. Får se hur det blir.....

ska kolla klart på filmen nu faktist och sen sova i mitt kalla rum och utan täcke så febern går bort..


16 feburari

gud vad jag älskar att bli väckt INNAN 6 när jag är hemma och är sjuk. Thomas kommer in och ber mig ta tempen osv. Jag känner mig rätt hängig och trött så ska ta och vila lite tror jag, om inte annat kolla på en film! måste ju bli frisk tills imorgon för då SKA jag till skolan! :P ska ju vara med elin efteråt som dom flesta torsdagar satt ;)


dead. Like a candle you burned out.

jag blir hemma imorgon, hade feber för någon timme sen satt jag måste ju vara hemma och bli frisk så jag pallar konfan på torsdag! Jag missar fysik provet imorgon men jag har faktist ingenting emot de. Får göra det antigen på torsdag eller fredag även om jag inte har no då eller vänta tills efter sportlovet och barcelona :P men de kanske inte är så bra right? ;) 

Ska kolla på cougar town nu på datan och sen sova! sovgott!


make it a sweet goodbye, it could be for the last time.

åh kom nyligen hem från skolan och fyfan va jobbigt det var. Jag är inte helt frisk än, jag vet inte riktigt men alltså jag har nysit mellan 20-40 gånger idag! helt seriöst! och de är inte kul, all min energi har försvunnit nu för jag orkar inte mer förkylning :P

Ska plugga lite nu iallafall, jag har fysik prov imorgon och matte prov på fredag satt de är bara tt sätta igång och plugga, för jag kan verkligen INGET på fysiken och jag märkte idag att jag har glömt rätt mycket vi har gjort på matten... :P och de kanske inte är så bra haha. aa men så nu ska jag göra det iallafall.


tummen upp.

by the way. ONCE again. Längtar jag faktist till skolan imorgon..? Att inte behöva gå runt som en jävla degklump (?) eller sengångare kanske.. Känns bra. Att veta att jag kommer känna mig snygg imorgon känns riktigt bra!

OCH jag måste bara säga att jag och rebecca failade grovt med vårat försök med water marbles (heter de så?) Och det slutade med att becca fick nagellack i håret, i sin låda till sitt sminkbord och över massa smink. yääy

en till.

ska jag vara ärlig vet jag inte hur bra man är om man lyckas tappa ut en nagellacks flaska i sängen.
OCH ska jag vara ärlig så hamnade INGET i sängen :D


haha trött..

sex ska jag vara ärlig.

ska jag vara ärlig är jag inte klar med den där listan än, (håller på att måla naglarna nu!)
ska jag vara ärlig äcklas jag av en viss person.
ska jag vara ärlig mår jag fortfarande dåligt men orkar inte alls vara hemma yttligare en dag så jag ska gå till skolan imorgon.
Ska jag vara ärlig borde jag gått och lagt mig för länge sen för jag är trött.
ska jag vara ärlig vet jag inte varför jag fick för mig att skriva ett inlägg på det här sättet.
Ska jag vara ärlig har den här dagen inte alls kännts (hur stavar man de? :S) som valentine's day.

one. two. three.

Det ligger en smutsig brud i min säng. need to get her away, haha vad fjantigt sagt. Har lite saker jag ska göra iallafall.


 ta ett glas cola.
 städa mitt bombnedslag till rum
 plocka ögonbrynen lite, (det som behövs!)
 hoppa in i duschen
 smörja in mig med body lotion
 ta en ansiktsmask
 äta något.
 måla naglarna

hur lång tid tror ni det tar? jag gissar på 1,5 timmar? 2 timmar kanske? jag är ju rätt seg av mig satt :P jag har säkert glömt någonting dessutom..



happy valentines day.

jag ber faktist om ursäkt för att jag inte har bloggat. Men jag har varit i stan på resturang, varit med mattias OCH blivit sjuk. Så jag är hemma idag och är barnvakt just nu atm.

Men jag kan uppdatera lite senare idag måste hålla yvett sällskap :P

glad alla hjärtans dag!

som vi krigar för att göra ören till en lax.

har precis ätit middag, pannkakor :D Och nu ska jag plugga rå mycket! Spanska provet gick nog bra idag, de kändes bra iallafall och jag tycker det ska kännas lika bra imorgon efter SOn.

kul inlägg om skolan o så hahaa NAT. Men kan berätta att jag åkte till tandregleringen och från och med nu ska jag bara ha min plastskena på nätterna :D OM jag blev glad!


dear god, the only thing I ask of you is to hold my hand.

hahaha jag lyssnar på I just had sex men the lonely island, hahah och vafan tänk om någon bloggare skulle skriva ut ba ''aa jag hade precis sex med min man och vi körde den här ställningen, de va feet dåligt.'' haha ? vore lite kul faktist :P eller så är det jag har som har segast humor haha!

Jag har iallafall inte kommit längre på pluggandet men måste läsa SOn nu! Ska bara kika lite till på nya skal till min Iphone.


yesterday all my troubles seemed so far away.

Kom hem för ungefär en timme sen, glömde totalt att blogga! tog bilder och allt men jag gissar väll på att jag var så fast i att få klart pluggandet att jag glömde bloggen och började plugga istället.
Skolan var faktist rätt nice, hade inte så jobbiga lektioner och fick faktist en massa saker gjort, vilket var skönt.

Jag har pluggat all spanska till provet imorgon men känner jag kommer behöva repetera allting för säkerhetsskull, och snart ska jag börja med SOn till provet på fredag! åh fyfan nä jag orkar inte är jätte trött nu faktist! :(


If I could look across the country, through California too new Jersey.

kom nyligen hem efter en dag i uppsala med elin. Åkte tillbaka till knivsta och beställde en pizza och fick sällskap av daniel och robin. :) Sen drog jag hem och käkade och nu ska jag plugga innan jag hoppar in i duschen!
hur har eran dag varit då?

hhahah asså jag och elin ba rushar ut från ica till tåget för att de är två minuter kvar och sen när vi kommer upp på perrongen är tåget typ 3 minuter sent -.- man ba yäääy.



''snabbt stabilt o jätte jätte bra!''

Helt kär i nya comhem reklamen!

summer clothes

jag ligger och kollar runt på massa klädaffärer och kan knappt bärja mig tills Barcelona och all vår shopping! alla fina bikinisar, skor, toppar, shorts och klännigar.

jag bara måste / SKA ha dom här bikinisarna!

tänk er nån av dom bikinisarna, en vit oversize t-shirt eller skjorta , ett par härliga skor, solglasögon och en väska! perfekt vid stranden alltså! :P


fläcklig brutta.

haahah brutta XD inget ord man använder direkt men aa haha.

jag blev fläckig på mina handleder och händer sen igår faktist när jag smörjde in mig med bus. man ser de inte så super bra på bilden men ja.

skolan va fan rätt nice började med bild, engelska och sen lunch. Sen på rasten blev jag hämtad och vi drog till tandläkaren och kollade mina käkar och dom slipade lite och så. de va min skoldag alltså haha :)

ikväll blir det att plugga jag har två prov den här veckan satt .. :)

hahahah man ser de typ inte alls XD



all I want is to mess around.

ja men hallå i stugan! hahah ..? Kom nyligen hem till mamma och ligger bara och chillar i min säng ;D fan vad jag har saknat den!

Såg filmen trassel idag och den va faktist bra. Disney klassiker ju ;) och dom är alltid bra haha :P

men jag har faktist inte tid att skriva mer för måste hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan solsidan ! måste smörja in mig med brun utan sol och så :)

louise o frida @ donken i fredags


lööööördag .

är hos pappa, ska snart fixa mig och sen bär det av mot västerås och farmor. IGÅR: vajag i skolan ,värdelös dag men ändå rätt skön alltså, sen åkte jag till uppsala med louise och frida, sen åkte jag till väsby och vi handla o vi käka och kolla på film typ. Rätt skönt men de kunde varit bättre:P Jag visar bilder när jag kommer till mamma för jag kan inte ladda upp bilder på den här datorn fortfarande -.- men aa ni klarar er ;D me nska fixa mig nu o vi hörs :)

should Ii write myself out of the history books.

ah nu är jag hemma! ska hoppa in i duschen en snabbis och sen ta något att käka. Dagen har varit rätt nice, förutom på kvällen när jag hörde en massa skit och allt blev jobbigt men det har löst sig nu iallafall. :) Men aa jag har faktist inte tid att blogga jag måste duscha innan rebecca har pluggat klart och hon ska duscha så måste skynda mig lite :P

tror jag drar till uppsala imorgon och provar skjortan från monki alltså ! :D


02 feburari 2011

Godmorgon! Jag är hos pappa och har precis sminkat mig, väntar på att han ska komma hit igen och sen jag vet inte om 35 minuter kanske så åker vi mot knifetoooooown . jää! haha.. Ska bara dra på mig ett par byxor och borsta tänderna så är jag klar! nej måste kissa också :P jaja ha en bra dag!

oj oj oj alltså

är hemma hos pappa. Det är något fel och jag kan inte lägga in bilder och så :S har aldrig kunnat det men aa.. Nu var det på tok FÖR länge sen jag bloggade och måste verkligen bli bättre på de. PROMISE! Har faktist haft massa att göra, och jag MÅSTE till uppsala i veckan och köpa skjortan från monki som jag visade tidigare den är på världens rea satt måste !!! men haha ska göra mig i ordning nu och imorgon har jag konfa efter skolan men jag får blogga imogon kväll. :) godnatt

RSS 2.0