Viaplay

Vi alla vet att det är mycket snack om att det är olagligt att sitta och ladda ner piratkopierat material. Ändå fortsätter alla, för det är den enkla vägen. Man tänker inte på dem som har gjort just den filmen man vill se för miljontalskronor. Man kan inte lägga ner så mycket pengar och inte få något tillbaka. 
Det finns trots allt många bra sidor som har bland annat många HD filmer för inte alls många kronor i månaden. viaplay till exempel. Vi använder det här hemma och det funkar super duper bra! 
 
Tänk er de bästa tv serierna? de bästa filmerna - sporten. Det finns där. En app eller något klick iväg. De har även en app vilket är super bra eftersom de flesta av oss sitter fastklistrade i mobiltelefonerna väldigt ofta. 
Och just nu får man prova viasatplay gratis i en månad - utan bindningstid! 
 
Så? vad väntar ni på? prova på! 
Bilden tar er direkt till viaplay
 

Onsdag morgon!

Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sedan och ska kliva upp nu tänkte jag. Jag är så glad! För gissa vad? Om någon timme befinner jag mig på gymet! Som jag längtat!


Om man bara vore frisk

Hej hej! Idag är jag på riktigt bra humör! Trots att jag är sjuk och hela lovets planer i stort sätt förstörs på grund av det... Jag verkar även vara på bättringsvägen! 
Det är trots allt (även om det är jätte tråkigt) väldigt skönt att bara vara hemma, har haft så himla mycket att göra de senaste veckorna och liksom aldrig fått tid att bara ta det lugnt. 
 
Jag går ju för övrigt på någon slags diet - försöker få bort ALLT det onyttiga i mitt liv. Jag mår ändå inte bra av det när jag äter det, det slutar alltid i att jag har jätte ont i magen. Dock råkar jag ha världens sötsug och hittade idag en blogg som helt klart är min nya favoritblogg, det fanns massvis med recept på sånt jag gillar (hö hö) som var kalorisnålt! Så jag ska se till att beställa hem lite grejer och sen ska jag prova lite! Och givetvis kan jag dela med mig om vad som funkar bra och inte! 
Ha en fin dag! 
 

Måndag!

Hej! Måndag idag, skulle egentligen befinna mig på gymmet just nu, men mår inte riktigt bra ännu.. Blir lite frustrerad, eller ganska mycket faktiskt. 
Jag har tandläkartid inne i Uppsala om några timmar så ska väll in dit då, hatar verkligen tandläkaren... Trots att jag aldrig haft hål eller så men det är läskigt. Efter tandläkaren ska jag byta en tröja från bikbok och jag vet inte, köpa något annat istället får se. Börjar jobba vid fyra sen, kommer hem vid tio idag! 
ha en fin dag!
 

Here we go

Godmorgon! 
Sitter i sängen och ska snart fixa lite. Plocka lite i mitt alldeles för stökiga rum, kanske till och med dammsuga och torka mina hyllor?
 
Annars då? hur mår ni? jag mår super bra, försylningen jag hade har börjat lägga sig, jag har en nyttig vecka, höstlovet är igång och jag njuter av varje minut. Äter vitamintillskott (har dock gjort det i cirka två veckor snart) och säger nej till allt det onyttiga. Min mage gillar det ändå inte, så varför inte sluta äta det? Jag kommer därför träna så mycket som jag bara kan den här veckan. 
 
Igår var det full fart, gick upp super tidigt och tog en promenad med vovven. Blandade sedan en super duper god smoothie och åkte till jobbet. Efter jobbet mötte jag upp Rebecca och i drog till Max, jag valde dock ett delifresh mål - en kycklingburgare med fullkornsbröd och en sidesallad på sidan. Det äckligaste jag ätit, jag skojar inte. Det var dessutom urusel service. Man går inte till en snabbmatsresturang och väljer något nyttigt för en snabbmatsresturang är inte bra på sånt. Det vet man. 
Sedan såg vi paranormal activity 4 - riktigt äcklig faktiskt. Lite skarrad för livet kanske till och med..

Jag kommer vara död tills slutet av maj

Hej!! Lång skoldag idag, dog under världens tråkigaste (TRE timmar lång!!!) film. Drog direkt till Kista och började leta jacka. Hittade en super fin, men just den jackan blir nog inte mer än en dröm.

Mobilen fuckar ur, ska titta lite på The walking dead och gossip girl sen väntar sängen, jobb imorgon. Det var mitt lov, välkommen höstlovet.


New in


Jempa genom tiderna

Fick en ide från en viss annan blogg att titta igenom gamla bilder, chockad och lite ledsen över hur jag faktiskt sett ut ibland. Min glugg innan tandställningen kom på plats till exempel... hallå?
 
2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012

Le som att det vore sista dagen

Hej! Försökte slänga in ett inlägg igår i skolan men utan internet fungerar det mindre Bra. Idag då?
Jag har fått lön, fick ett fucking C på mitt historiaprov (!!!!!) och slutade redan vid 11. Drog ner på stan och kikade runt med Olivia, Mimmi joinade oss och vi drog en sväng till Lundelska sedan tillbaks och sedan hem.
Jag mår så bra den här veckan, har inget plugg. Njuter bara! Älska livet.


Tisdag

Morgon morgon! Sitter på bussen, börjar om 45 minuter typ, ska ha idrott - wihoo.
Jobbade igår, fick stänga så kom hem rätt sent och däckade i sängen när jag väl var hemma.
Har dans idag, så kommer hem sent idag också fast å andra sidan har jag inget större plugg den här veckan så det är skönt :)
Ha en fin dag!


FREDAG

Morgon! Sitter på bussen mot skolan, i blött hår. Dag har jag en redovisning + ett SJUKT stort jätte jobbigt prov i historia. Därför ingen uppdatering eftersom jag bott i böcker och trots det inte känner mig säker.

Ha en fin dag!


TisdaAaag

Hejsan hoppsan. Blir ingen uppdatering för jag både drunknar och dör i allt plugg. Förstår inte. Jag har ju allt. Varför funkar det inte ihop?
Behöver en paus från livet, från allt.

Godnatt
/förvirrad tjej långt under vattenytan

Dagens nytta pluggfika med Pär, riktiga oxar.


TGIF

Godmorgon! Jag slutade super tidigt igår, drog till gymmet och fixade ett eget träningsprogram - känns bra! Hann även med en sväng till Märsta och tittade på film, super trevligt!

Idag är det fredag, jag har rätt chill dag framför mig. Slutar halv tre, ska på personalmiddag med Burger king idag. Och NEJ, vi ska inte äta på Burger king. Ha en trevlig dag!


Family Guy

Hejsvejs! Sitter framför family Guy och tjockar mig tillsammans med andra halvan. Det är ju trots allt lilllördag idag ;)
Imorgon blir det en kort skoldag sen dubbelgym!


IPHONE 5

Hej! Ska precis börja engelskan, har en lektion kvar efter, äckelmatte. Idag ska jag göra allt förutom att plugga - skönt!

Min babe kom igår!


Tisdag!

Godmorgon! Sitter på bussen och lyssnar på all time lows nya album! Låter äntligen som gamla ATL till skillnad från deras förra album. Usch.

Fick mitt paket från gymgrossisten igår! Älskar paket, känns lite som julafton verkligen! As kul!
Har dans idag så kommer hem sent, har förhoppningsvis ett nytt litet paket hemma som ligger och väntar på mig då! Får se!
Ha en fin dag!


Jag lever mitt liv som aldrig förr

Godmorgon! Måndag idag, jag har haft en för jävla bra helg. Fredagen spenderades i pappas soffa, sovande. Somnade redan vid 8 men hann se lite film den kvällen iallafall. I lördags gick jag upp alldeles för tidigt, hoppade in i duschen, käkade tacos till frulle och drog sedan till jobbet för att tjäna pengar. Efter jobbet drog jag, Rebecca och Tom en sallad på storken och sedan bio - vi såg Ted! Super bra film, dock mindre biovärd än andra... Drog sedan på en liten tillställning i Vassunda, drog nattkäk på donken och sedan sov jag otroligt skönt. Dans var det igår och nu sitter jag här, i väntan, på bussen.
Pallar inte skolan idag, behöver minst en dag helg till. Höstjackan är på dessutom. Jobbar även idag, hemma vid tio och efter det ska jag plugga till morgondagens prov i Spanska. Usch..


Godmorgon!

Morsning korsning på er! Det är lördag, det var fyra grader utomhus när jag vaknade FY. Och nu ska jag gå till bussen för att åka till gränby!
Ha en fin dag!


Blont

Hej! Vink vink. Jag ligger i sängen, riktigt otaggad på jobb imorgon, men mest otaggad på att faktiskt inte få sova ut.
Har ätit chips idag, proteinpulvret jag beställt är försenat pga ett fel på hemsidan(!!!!!!!!) haha k bry typ.

Jag tycker verkligen att blont är snyggt! Jag var ju själv inne på det spåret och ångrar lite att jag inte provade att bli ännu ljusare innan jag gav upp och färgade mörkt. Tror dock inte jag skulle passa i det pga mina ansiktsdrag, men ändå. Finns så många mörka som passar i det. Synd för mig.

Har inte bilderna från Spanien publicerats? Skrev nämligen ett inlägg för några dagar sen och la upp dom men såg dom inte nu.. Shortsen jag köpte är (svar på en kommentar) från Bershka!
Natti!


fredagsmys!

hej! sitter på dagens spanska lektion, min näst sista lektion för dagen. Jag gör absolut ingenting, drömmer mig iväg till lunchen. Är riktigt hungrig.
Jag borde jobba hårt för vi har prov på tisdag men hittar verkligen inte energin till att faktiskt ta tag i att göra det.
 
Igår var det kanelbullensdag, jag åt en. dock inte en kanelbulle utan en smörkräm och vaniljbulle med mandlar, otroligt mycket godare! Svängde även förbi rimbomarknad och köpte massvis med chokladbollar! ni vet sånna där med "grädde" i? Det bästa som finns.. Jag som skulle äta nyttigt... men till mitt försvar står det på paketet att dom är kalorisnåla.
 
För övrigt då, idag ska jag hem till far min och äta super god middag, tacos. Ska sova där och INTE äta chips, som jag brukar göra.
 
Otroligt bra matinlägg yes. Märks det att jag är hungrig?
Muffinmys på sista lektionen idag tydligen också!
 

pluggis

 
 
Som denna pluggis jag är så sitter jag och förbereder för min första redovisning i ettan jag ska ha på fredag. Skulle göra det med Elin men eftersom hon bestämde sig för att lämna mig i sticket (hehe) och byta skola så får jag göra själv.. Men det går nog bra!
Jag skadade mig på dansen igår, vi skulle öva på dirty wines och SÅKLART så ska jag fucka ur något med nacken, har typ gått runt med nackspärr idag, jag verkligen lider det gör så ont. Behöver lite morfin typ. Vad som helst.
 
Imorgon slutar jag 16.20, vill egentligen förbi Rimbo men hinner inte då jag måste fixa den här redovisningen så den sitter, känner lite grann att jag vill byta linje och slippa allt plugg, fritiden försvinner ju liksom.
Ska lägga in bilder från Barcelona nu!

RSS 2.0