Besviken men ändå glad

Hej på er! Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har blivit firad, jobbat och köpt en present själv. Imorgon är det efterlängtade Valborg, jag fyller sjutton år och Uppsala blir smockfullt. Jag har längtat efter en Uppsalapremiär på valborgsmässoafton men är inte längre så taggad. Förhoppningsvis får jag en bra födelsedag imorgon hur som helst.

Vad jag har fått och själv köpt de senaste dagarna:


27-04-13

Hejsan! Jag hade deg super mysigt igår hos Emma.
På jobbet var det super mycket att göra och väldigt varmt - jag var alltså helt slut vid fyra när det var dags att åka hem. Jag blev upphämtad av pappa och ligger nu i sängen och ska leta upp någon film att titta på.


Kina

Hej! Skoldagen var kort och onödig, drog sedan till gymmet med Emma och har inte gjort något mer nödvändigt utom super god middag med tjejerna på dragon palace.

Sitter hos Emma nu och myser, jag sover här ikväll. Imorgon väntar 4 timmars arbete. Natti


Wanelo

Hej! Måste tipsa om denna grymma app där alla kläder som man hittar på tumblr osv finns dvs. Lämnar till platser där man kan köpa dom. Helt klart min nya favorit app!

Check it out!


Godnatt

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt. Dagen har varit helt ok. Har hunnit med skola, en löprunda, städa rummet och plugga. Imorgon slutar jag tidigt och drar direkt efter det och tränar! Ska dock ta det hyfsat lugnt då jag inte är på topp. 
 
Men Godnatt på er! 
 
Några av mina produkter på mitt nystädade sminkbord. Varför det nu finns en bild på det. 

Skillnader

Hej på er! Denna onsdag har varit en riktigt bra dag. Skoldagen gick fort, den var fylld med skratt, ett A och var inte alls lika jobbig som onsdagar har en tendens till att vara. Efter skolan så åkte jag tillsammans med några vänner ner till nyööpnade softy i Svava gallerian där vi åt frozen yoghurt. Min var dock inte alls god. 
 
Sedan jag kom hem från Uppsala har jag hunnit med att springa och tittat på Snabba Cash med chips och cola tillsammans med Rebecca. Jag skulle även ha pluggat men vad som hände med det vet jag inte. Borde passa på och fixa det i helgen när pojkvännen befinner sig närmare ekvatorn.
 
Jag provade att springa 5 km idag och det gick på cirka 39 minuter vilket inte alls är en bra tid. Om två-tre veckor ska den tiden ligga på under 30 minuter. Så planerna där är att springa i stort sätt varje dag. För övrigt så började jag se resultat på mig själv för några veckor sedan. Nu har även de som står mig nära börjat märka det. Så himla kul! Att allt det hårda blir något bra i slutändan, dessutom så mår jag bra - vilket är det viktigaste. Jag kommer lägga mycket tid på min kondition nu för att få upp den då jag har ett riktigt dåligt flås och vill bränna så mycket fett som möjligt inför Alanya resan i Juni. Men måste ju även sluta äta massa chips och gott om det faktiskt ska ske något, men ibland så får man fuska! 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och hålla om honom som gör mina dagar så bra som det bara går. Vad hade jag gjort utan honom? 
 
Imorgon är sista nationella delen i Svenska och sedan är det över. Det känns så skönt. Snart valborg, min födelsedag, sommarlov, Alanya och jobb. Har en sån underbar tid framför mig. Låt detta bli bra!
 
 

Långa dagar

Sedan mitt senaste inlägg har jag mått både bra och dåligt och varit glad och arg. Jag är jätte taggad inför dansuppvisningen om cirka en månad, tråkigt nog så är det bara två lektioner kvar för den här terminen...

Jag är påväg mot skolan just nu. Rätt taggad inför min, Sandras och Olivias redovisning idag. Annars väntar en tråkig skoldag med matteprov.

Taggar till dagens löprunda!!


22 April 2013

 
Godmorgon! Jag är påväg mot skolan just nu. Dagen blir lång då jag slutar vid fyra och sedan måste stanna kvar i skolan och fixa en grej tillsammans med Sandra och Olivia. 
 
Senare idag så väntas men löprunda, städa mitt rum och plugga. det blir en lång dag.
 
jag såg förresten på Side effects igår på bion. Både jag och Tom tyckte att den var skit bra! 
 
 
 

21 April 2013

Hej! Jag har haft problem med internet och inte särskilt mycket tid till att sitta vid datorn de senaste dagarna. Igår jobbade jag mellan 12 och fyra och igårkväll körde jag moppen för första gången för i år till Elin och vi tog en fem kilometersrunda ute runt Knivsta. 
 
jag sitter utanför Gränby just nu och njuter av solen. Jag ska jobba idag med men endast tre timmar. 
Planerna för dagen är, kanske bio, jag ska ut och springa och behöver plugga. 
 

TODAY

Hej! Gårdagen var en bra dag. Hade en skön skoldag och gjorde ingenting alls när jag kom. Var ledig idag så passade på att njuta av livet. 
 
Jag vaknade runt nio idag och låg kvar i sängen framför Keeping up with the Kardashians och Desperate housewives. Jag älskar att titta på gamla DHW avsnitt. Vid tolv så åkte jag in till Knivsta med mamma där hon släppte av mig vid tåget. Jag åkte till gymmet, har haft en paus i två veckor på grund av att jag inte mått bra. Men idag mår jag bra! Så jag passade på att träna idag. Jag körde igenom hela kroppen, dock inte de mindre muskelgrupperna då jag inte hade så lång tid på mig. Det var riktigt skönt eftersom att det var ett tag sedan. Förväntar mig riktigt jobbig träningsvärk imorgon. 
 
Ikväll ska jag vara hemma bara, titta på film och äta gott med Tom. 
 
 Jag idag och dagens frulle! Favorit proteinpannkakorna!


STUDENTFESTEN!

hej på er! Minns ni i slutet på 2011 då jag var statist i en film på Lindingö? Den har premiär nu på fredag! Det här är det roligaste med hela inspelningsgrejerna, att få se dom. Den här går dessutom på bio! Wiiii vad kul. Jag vet dock inte om jag syns än! Jag vet att jag gjorde de under självaste inspelningen i några scener men får se. Det har hänt förut att man inte syns liksom. 
 
Filmen verkar as bra, dessutom är det ju massa snygga killar i! 
 
 

17 April 2013

Godmorgon! Idag är det ingen vanlig dag, det är Elins födelsedag! Dessutom endast 13 dagar kvar tills det är min dag, och även Valborg.

Idag blir en lång dag. Är väll hemma om... 15 timmar. Oh god! Fatta att jag är hemma om 15 timmar, på en vardag. Är redan trött.
Ska åka mot skolan snart, vet inte vad jag ska ha på mig! Orkar ingenting Idag.

Frukost


Finn ett fel

Okej, kör en kul grej! "finn ett fel"! Eller aa ett påstående utav nedanstående är fel, Vilket är det? 
 
Jag har varit modell för agenturen MIKAS
Jag har varit förlamad
Jag har spelat amerikansk fotboll
Jag har ursprung som vallon
Jag har uppträtt för cirka 200+
Jag har A i alla ämnen
 

Frukost

Godmorgon! Jag sitter redan på stationen i Knivsta.. Jag ska ta tåget om 20 minuter. Jag fördröjer tiden med psykologiboken och dagens shake. Jordgubb.

Efter skolan idag så ska jag träffa Emma och Elin. Kul!


Bästa inspirationen

Godmorgon! Jag ska alldeles strax åka till skolan. Har en hyfsat lång dag idag, slutar strax innan fyra och sen ska jag plugga.

Tänkte dela med mig av bästa inspirationen av självaste Jennifer Aniston. Man får äta onyttigt, man ska inte tvinga sig till "att bara äta nyttigt" då håller det aldrig. Så länge det inte blir för mycket och hela tiden. En sån vecka har jag haft nu... Men idag startar min ändring :)


Visste ni att...?

För ett par år sedan, jag var väll runt 11-12 år gammal, så hade jag ett ex antal "tvångsmässiga" rutiner. Inte tvångsmässiga men jag blev väll van och trodde att det var bra. Jag tog på mig deo varje kväll innan jag skulle lägga mig då jag inte ville vara ofräsch i sängen och smörjde in ansiktet VARJE kväll. På grund av att jag smörjde in ansiktet varje kväll så kunde jag inte ens gråta utan att det sved sjukt mycket i ansiktet.
Jag är riktigt glad att det inte är så längre. 
 
12 årig Jennifer på bild
 

14 April 2013

Hej! Sovit bra? Jag sover så dåligt nu, vet verkligen inte varför och jag drömmer massa konstigt. usch. 
Idag var planerna att träffa Daniel men kommer förmodligen att behöva vara hemma då släktingar bland annat kommer hit. 
 
Jag tänkte spela the sims nu med Rebecca. Får världens sug ibland! 
 
 

Dumpa honom

Hej! Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls. Drog en frulle på subway OCH max. Åt dock inte jätte mycket. Jag måste verkligen sluta äta så grymt mycket skit. Det är allt jag får i mig, haft så i en vecka typ.
 
Vad tycker ni om nya designen? Jag gillar den! Den är fräsch och... ovan - för mig. Får se om jag ändrar något mer men just nu så får den vara så. Ha en trevlig lördagskväll! 

Om jag förlorar mig själv

 
Hej! Fredag idag. Jag slutade för cirka två timmar sedan. Jag hade muntliga svenska nationella idag. slutsats - jätteskönt att ha det avklarat och det gick väldigt bra.Efter skolan så åkte jag direkt till Knivsta för att fixa ett ärende på banken. Jag befinner mig i Uppsala nu igen och ska om någon timme dra mig till Burger king och jobba. 
 
Vid nio ikväll så ska jag förmodligen på bio med Tom. Vi ska se mama. Någon som sett den? 
 
Och juste! tack till dig som tyckte att jag är smal och vältränad och att jag borde ta åt mig. Jag tar åt mig! Det gör jag. Som jag skrev så är jag super glad över de resultat jag fått. Det kunde ju varit värre. Men det är fortfarande mycket jag är onöjd med. Saker jag vill förändra. Jag vill kunna titta mig i spegeln och säga hur snygg jag är till mig själv - vilket händer på mina "findagar" redan nu. 
 

ligga nere

Jag har precis blivit klar med min powerpoint och talet för svenska nationella imorgon. Det gick jätte bra faktiskt. Ska fortsätta repetera lite nu under kvällen så att jag faktiskt kan talet också. Jag siktar liksom mot att inte använda mig av stödorden som vanligt. 
 
Jag sitter i Rebeccas säng och pratar om den härliga sommaren som väntas! Hörde att värmen vi alla längtat efter förmodligen kommer i nästa vecka! Hur kul?! Jag funderar faktiskt på att inviga långklänning för första gången för i år imorgon. Nu ska jag springa ut till tvättstugan och hämta mina arbetskläder som jag tvättar. Sen ska jag läsa och hänga upp min rena tvätt i garderoben. Så sjukt tråkigt. Men men... 
 
Juste! Ska berätta att bloggen förmodligen ligger nere i helgen. Lösenordsskyddad menar jag när jag säger nere. Men det är för att jag planerar att fixa om designen och väljer då att "stänga bloggen". Men det kommer bli supersnyggt efteråt! Åh jag är skit taggad! Älskar nytt. Denna design kommer att bli sommarfräsch. Eller aa, fräsch. Inte så svart och mörk som den är nu. 
 
Denna drack jag idag. Så himla söt burk! Fick ännu mer vårkänslor av den fina designen med bland annat fåglar.

10 feta sanningar om mig själv

 
Jag läser nästan aldrig bloggar förutom mina närmsta vänner och Kenza och Kissies.
 
Jag blir jättelätt svart och avundsjuk
 
Blir jag arg, visar jag det aldrig (dvs. utbrott) utan håller det mer för mig själv
 
Jag är trevlig och social men har svårt att starta konversationer och agera med människor som inte är mina närmsta vänner
 
Jag tycker om att vara själv och i stort sätt ligga i sängen och endast titta på serier/filmer
 
Jag är dålig på att laga mat men grym på att baka
 
Jag är FÖR snäll
 
Jag gillar att jag ser resultat med min träning men är väldigt onöjd med min kropp, men det kunde faktiskt ha varit värre - vilket jag är medveten om
 
jag har alldeles för höga krav på mig själv
 
jag småäter och äter sötsaker även om jag inte är sugen/hungrig
 
 
 bild från spanskan idag

Den här längtan

Hej! Jag fick stanna på jobbet en extra timme men vad gör det? OB ju!

Vet ni vad jag längtar efter? Mer sol och värme. Trots att det känns som vår nu. Jag vill ha lov, frihet, vänner, grillat, fester och bruna ben! Jag vill till Alanya!! Ungefär två månader. Det känns så långt men ändå så är vi "nästan" klara med kurserna i skolan. Snart sitter jag på planet med världens finaste ner till Turkiet.

Och jag vill träna. Får någon slags ångest över att jag inte gör det. För att likna min ångest på bästa sätt: tänk er en rökare utan cigg.
När man väl kommit igång är man fast. Jag börjar trots allt känna mig friskare nu från de senaste dagarnas konstiga mående men kommer vila från träningen ändå tills jag vet att jag är I FORM. Bra form för träning. Men åh det är jobbigt.

Jaja. Ska läsa några kapitel i snabba cash nu och sedan sova. Imorgon är det torsdag redan! Sov gott!


10 april

Hej! Igår var det dans och det var så sjukt roligt! De senaste gångerna har varit riktigt sega nämligen.

Jag har veckans tråkigaste och längsta lektion just nu - matte. Har två lektioner kvar och sedan väntar det fyra timmars arbete på gränby. Vad gör ni idag? Är det bara jag eller känns det verkligen som vår nu?


Vad är det som händer?

God kväll! Haft en bra första skoldag? Min var så sjukt jobbig. Inte nog med att det är måndag, vi har bara jobbiga lektioner plus att jag fortfarande mår dåligt. Det kommer liksom tillbaka hela tiden. Vet inte vad det är. Hela familjen är krasslig. Vill inte bli sjuk. Är sjuk hela tiden nu för tiden. Det leder till ingen träning, missade danslektioner och missad skola.
Funderar på att börja käka mina vitaminer igen, i hopp om ett jätte immunförsvar, men är lite rädd. Tabletterna och jag har inte jätte bra "historia".

Ska lägga mig bredvid min fina nu. Idag är det ett år sedan vi träffades! Så himla glad. Han förgyller min dag.
Vill säga tack till era kommentarer också. Jag blir glad av dom!
Tackar även för drivkommentarerna som sätter ett leende på läpparna.
Godnatt på er.


Gamla stan

Hej! Jag har fikat hos min farbror idag trots att jag inte alls mått bra. Men det var så länge sedan jag träffade dom och ville träffa min lilla kusin Estelle.
Är för övrigt på väg hem nu och kvällens planer är sängen. Imorgon är det skola och jag har världens ångest. Orkar inte.

Vi fotade i stan i fredags, och här är en utav många bilder!


6 april

Hej! Igår var jag i stan den större delen av dagen, träffade på kvällen trevligt folk hos Markus.
Jag är på jobbet nu och börjar om 15. Ikväll ska vi fira Thomas 40 års dag så har mycket att stå i idag. Har egentligen inte ens tid att jobba, men det gör inget! Lite stress mår man bra av ;)


Dagen

Snabb update - drog till gymmet så fort jag vaknat imorse, träffade Emma och Elin efter, är hos Emma, sover här ikväll.

Dagens pass:
10x3 knäböj i maskin
10x3 (båda benen) utfall bakåt med ett ben på bänk
10x5 sumo squats i maskin
10x5 benpress
10x3 vader (i maskin)
10x3 framsida lår i maskin
10x4 baksida lår i maskin
10x3 (båda benen) insida lår
10x3 (båda benen) utsida lår
10x4 "crunches" i maskin

Tar mellan 70-90 kg i benpress nu för tiden! I like progress!


Planerar

Hej hej! Klockan ringde tio över sex imorse. Jag drog till gymmet och körde kondition i en timme och en kvart. Var helt slut efteråt. Ville egentligen gymma med Emele men pga tidsbrist så åkte jag till väsby istället, blev enklast så. jag körde 45 min på löpbandet och 30 på cykel! Jag provade på HIIT idag, skit jobbigt men kändes sjukt bra efteråt. Kan berätta om det senare!

Kollar i genom min blogg nu på ipaden. Planerar en uppdatering av designen nämligen! Ska ut på äventyr på fredag så inom en snar framtid ser det annorlunda ut här!
Nu ska jag följa med mamma till IKEA. Gud så skönt det är med lov!


Jag lever

Jag lever!!! Trodde seriöst att jag skulle dö på dansen när vår lärare sa att vi skulle göra 50 armhävningar, 50 situps och 50 rygglyft som uppvärmning. (Ha i åtanke att jag tränade dessa områden på gymmet idag PLUS att det är så sjukt mycket) lektionen blev dock väldigt kort och är hemma hos Tom nu och myser i soffan. Kanske ska träffa Matilda men får se!

Trevlig kväll


Ett helvete

Hej! Gårdagen som började så fint slutade så dåligt som det bara går. Tror inte jag varit så ledsen någon gång. Mina fina lilla bebis... Vill inte berätta om det då jag inte alls mår bra.

Något positivt med det som hänt är iallafall att jag kan fokusera mer på träningen. Det funkade förut och funkar nu. Med endast fem timmars sömn inatt så krigade jag mig upp ur sängen och åkte till gymmet. Jag ska göra samma sak imorgon. Idag körde jag armar, rygg och mage. Ska fixa lite inlägg om mina pass som kommer upp nån gång här i veckan.

Ska läsa lite ur snabba cash nu och om någon timme röra mig in mot Uppsala för att umgås med Sabrina och dansa! Ska bli super kul!

Klistrar på ett leende


Motivation Monday

Hej! Jag ska alldeles strax gå över till mormor tillsammans med Bella och träna. Min mormor har nämligen ett hemma gym för hela kroppen! Så det blir min första gång där, förhoppningsvis blir det kul! Jag har verkligen ingen ursäkt till att inte träna. Vart jag än är KAN jag träna. Så det är bra!

Ska fara och flyga lite överallt idag. Ska till jobbet i typ tio minuter och till Knivsta. Skulle behöva åka till stan också men det får bli en annan dag. Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0