30 juni 2011!

idag är det den 30 juni. tror all time low spelar på peace and love OCH jag är inte där !!!! ååååh. Var på transformers igår med tilde och den va dunder! alltså det är ett måste att se den! fyfan va jag kände mig som grovaste geeken när jag kom på att jag var på en film om robotar haha men so kärlek till transformers!

ikväll drar jag till emma där ett gäng brudar är! hoppas kameran inte dör bara har ingen laddare :/


it's all about being fake.

ikväll gissar jag på att världen är emot mig igen. eller nej kanske inte men har de jobbigt och sen mitt i allt Hellcats tittande så råkar jag stänga av datorn, bara för att jag hade avsnitt buffrade och aaa dom är ju borta nu och kan inte ens buffra klart heller -.-

tagga lagom inför imorgon. Börjar dagen i solen och framför vattnet innan det blir uppsala!

och det bästa av allt är att du är min bara min. ♥


HELLCATS. nu.


sötnos♥

28 Juni 2011

fan va härligt väder vi har!! Har stekt i solen och badat hela dagen idag. Fått lite färg osv.
Jag har haft två riktigt sköna dagar och imorgon ska de ju bli fint väder också så då ligger jag i solen och sen drar jag på transformers premiär med Tilde! :D fan va jag längtat!


you said just friends and no strings.

Godmorgon! Måndag idag. Ska borsta tänderna nu och sedan åka till knivsta och hämta mitt körkort och träffa Elin! Jag känner att jag träffar henne alldeles för lite nu under sommarlovet. Jag är inte van vid det här...


and now you are never gonna break me down.

har en sån där super rolig seg dag idag. Ligger i sängen och kollar på avsnitt efter avsnitt av hellcats. Så så kommer min dag se ut idag!
Om det ändå kunde vara tio grader varmare och molnfritt så att jag kunde ligga och jobba på brännan men nej de går ju inte för sig de heller. Världen är emot mig idag.

Menmen ska få tiden att gå nu!


back down to earth

oj oj oj. shit nu va det länge sen jag bloggade sist. Fast jag har ju liksom inte suttit vid datorn heller satt. Varit barnvakt vilket var jävligt jobbigt. Firat midsommar vilket vat jävligt lyckat och nu är vi här! Och nu ska jag börja sköta om bloggen mer !

Idag gör jag ingenting, vill göra något men vet inte vad. Vad gör ni idag?


21 Juni

asså ni fattar inte hur slut jag faktiskt är! det är inte okej att vara såhär trött. Höll på att somna vid fem liksom..

Ska kolla på final destination strax awesome. Har inte mycket alls att säga, förutom att jag är trött. Är för trött för att komma på något att blogga om också. men vi hörs!

HELLCATS

Har börjat kolla lite smått på hellcats. Helt okej serie, cheerleading osv.
Jag ska upp tidigt imorgon, mamma och thomas drar till skottland och kommer hem på torsdag vilket betyder att jag ska vara barnvakt dag ut och dag in. Så jag kommer va helt slut på kvällarna haha. Och det blir ingen super uppdatering om dagarna heller.
Så jag ska gå och lägga mig snart, ska bara sätta på mig en ansiktsmask innan, SKÖNT!

vad hände idag?

okej såhär är det. jag gjorde ju förarprovet för am kort idag VILKET jag klarade :D OM jag är glad asså ni fattar inte! så jävla stolt över mig själv! haha man skulle ha 52 för godkänt och jag fick 53! hahha BRA JU! så nu är de bara vänta på att ett visst körkort ramlar ner i brevlådan! thihi!

PUNKT

Så vad har alla gjort idag? och vad gör alla ikväll? :D Det har ju regnat så jag har suttit inne och spelat the sims 3. Har även pluggat en massa inför imorgon och de går rätt bra faktiskt. Men det säger ju inte att det blir så imorgon.. Men hoppas på det bästa kan man alltid!

Sitter och kollar på någon film på tv och gör massa övningsfrågor. Har fetaste huvudvärken :( men aa haha värt inlägg.

one more little pretty thing.


was it real or a bad scene from a bad dream?



Sexiga brudar från inspelningen i september! jag känner mig snyggast av oss alla dessutom... eller hur var det nu?

Har inte mycket för mig inte. Fasar alltså på riktigt inför morgon dagen. Har ingenting alls att göra. Kommer vara hemma HELA dagen för mig själv. Det slutar nog med att jag pluggar lite, städar mitt rum (vilket verkligen behövs) och spelar sims eller kollar på alltför många filmer! nått sånt blir de väll. Kul fredag (y).
Aja den dagen den sorgen.

Ska ta och aa jag venne. Läsa.

Dunkar den bland annat den här låten just nu.

Somethings are actually worth fighting for.

oh herrregud vad glad jag är!! :D Har ju gått moppekurs och en sista grej man skulle klara innan man fick skriva det stora teoriprovet var att få minst 70% på en hemsida. Vilket jag har suttit och kämpat med dag ut och dag in i stort sett. Haft vansinnes utbrott för att det inte har gått osv. Därav sämre uppdatering än vanligt också haha. :P Har suttit sen jag kom hem från uppsala idag vid fyra och gjort de där om och om igen.

åh fifan va glad jag är! :D tagga till provet på lördag nudå!


I treated you so nicely, but you left me empty handed.

Godmorgon!
Idag hade jag tänkt dra en sväng till uppsala och köpa jeansshorts men vet inte om de blir så då de ser ut att de ska regna hela dagen eller hur det nu va.
Senare idag iallafall så ska jag till Väsby för att möta upp Nathalie innan vi drar vidare mot Hornstull! Det är nämnligen visning på kortfilmen jag spelade in i September. Så det ska bli kul!


Vackert morgonrufs osv.


Tisdag!

Godmorgon! Ska göra lite övningsfrågor på mopedbok.se nu innan jag drar iväg mot märsta och gör ett litet teoriprov och ska köra ute i trafiken! så alla lär ju hålla sig borta från märsta trakterna idag! :D

Ligger och dunkar All time low's nya album dirty work dessutom. Bättre sent än aldrig va? Dom har skjutit upp på release datumet hur länge som helst typ men nu är den här :D

"You know, there are some days when I really feel like this could work.
Like, you and I are finally gonna get it right.
Then there are days like today, when you make me want to tear my fucking hair out."

Bild från i förrgår tror jag, efter vi varit på bio med ett gäng. Vi såg filmen priest 3D. Inte jättebra tycker jag, den var väll lite konstig och hade dåligt slut men definitivt sevärd.



Bilder - fredag


jag stirrar på min spegelbild, varför gör jag såhär?

Blev lite knas på mopedkursen idag men vädret var underbart att köra i om man säger så!
Tänkte äta något litet nu innan jag hoppar in i duschen och börjar fixa mig lite. Ska in till Uppsala idag och käka lite och gå på bio med lite folk satt de blir mys.

En rätt så härlig bild på mig och mina fina tjejor från i fredags.


11 Juni

Blev en lyckad avslutning igår! hann ta lite bilder innan kameran dog, men är tyvärr hos pappa så dom får komma upp här imorgon! Hade första dagen på moppekursen idag, det var super fint väder ju men jag satt ju inne mellan nio och fyra utan AC. lyckat!
Syrran har dragit till spanien och jag är så jävla avis på henne! Hon kommer hem om en månad liksom!!

Ska ta och plugga lite i boken nu och på hemsidan för jag ska fan inte faila på det stora provet sen.

du tycker jag är söt utan smink.

La mig precis i sängen. Har haft en super dag spenderad med Elin! först städade vi skåpen sen gjorde vi något med sjuorna sen serverade jag o elin alla 95or. Så jävla glad att jag gjorde de seriöst, skulle inte palla vara med 7a hela dagen haha.
Efter skolan drog jag o Elin hem till henne (två gånger) Sen drog vi till särsta och badade, solade och hade allmänt roligt bara. Sen käkade vi osv och aa dagen slutade bra iallafall.
Kom hem vid nio och ruscha (hur stavar man de?) till tvn och criminal minds.

Nu ska jag plugga in för moppekursen på lördag innan jag går och lägger mig. tagga in för sommarlov 2011 för fan!!


när du strippar och klär av dig är det samma grej.

får besök snart ;) så ska plugga lite i moppeboken nu innan. awesome ! typ. kind of. maybe. Måste göras iallafall. Vi hörs när vi hörs! Imorgon väntar en såhääääär tråkig helt ovärd skoldag. Men jag ser det positivt, bara en dag kvar innan lov!

ungefär då ;)


8 Juni 2011

jag var klar i skolan idag innan 10 och har bara gjort ingenting i skolan idag. super (Y) är på allmänt dåligt humör osv. ingen bra dag helt enkelt, tror ingen har de haha!

Duschen nästa

mot söder!

Spenderade dagen i Uppsala med klassen. De va ju sådär super skönt i de lagom (FÖR!) varma vädret. Man gick ju typ och lökade hela dagen. Men aa det var rätt chill ändå, böt ut den vanliga fisken till lunch på tisdagar mot burger king. härligt ju :D

Har precis ätit lite och ska åka in mot söder strax! Jonte har tagit studenten satt ska hem till dom :D

fick bara såhär super bra bilder idag..
 bildfan laddas inte upp, måste åka nu

Mobilblogg

Hänt under tiden jag inte bloggat: internet har pajat, varit i Väsby, Norrtälje, kom hem, internet funkar igen. Har tyvärr inte tid att sitta vid datan då jag måste plugga för fullt den här veckan tills moppekursen börjar, men jag bloggar nog imorn kväll, ska på studentmiddag typ efter skolan så kommer nog hem rätt sent men får se ;)

black & white


you are the sun, you are the only one

Kom precis hem efter en dag inne i stan med elin och middag hos kusinerna! Har haft en super duper dag i stan och köpte en långklänning eftersom dom inte har dom där jävla shortsen någonstans men aa haha! lägger upp bild på den senare idag! Har lite saker att fixa nu så vi hörs senare ikväll!

raise your weapon and it's over.

Det bär av till knivsta snart för att träffa Elin och sen drar vi in till stan! Vet inte när jag kommer hem, men det märker jag sen.

Jag såg Justin Bieber Never say never igår med syrran och haha fyfan va bra den var! haha otroligt..

Har faktiskt inte tid att blogga just nu igentligen måste komma på vafan jag ska ha för skor på mig idag! man vill ju inte svettas ihjäl!


3 Juni 2011

SHIT DET ÄR SOMMARLOV SNART FÖRFAN! JUNI JÖ!
har inte varit hemma och inte haft tillgång till dator / därav ingen uppdatering. Jag är hemma nu iallafall och har precis duschat och haft ansiktsmask. Har fått massa finnar :/ får de om jag inte rengör ansiktet varje kväll. kul!

Sitter hemma idag iallafall, framför Justin Biebers never say never och chips och cola! hahah perfekt! .. Nej men det blir nog bra det.
Imorgon bär det av in till stan med Elin!

I want them all.


Tips!

Jag noppar ögonbrynen, precis som många andra. Och hörde för ett tag sen att man ska noppa ögonbrynen efter man har duschat. Jag gör det innan duschen, eller när de finns hårstrån på ställen det inte borde finnas vid ;)
Hårsäckarna öppnar sig alltså i duschen så de blir lättare att ta hårstråna tror jag :) hahah inte helt hundra osv men värt ett försök eller? ;) eller är det bara jag som är allmänt dum och inte gör såhär?

take me higher.

Dags för en ny design kanske? eller vad säger ni? :D Ska fixa de så fort jag får tillgång till photoshop igen så ska ni se att det snart kommer upp en ny!

Sista skoldagen för den här veckan. Dom sista dagarna innan sommarlovet är ju bara så jävla onödiga. Man gör absolut ingenting. Missade slutet på filmen vi såg på spanskan idag bara för att jag var matvakt -.- haha filmen var ju bra liksom.. får se den hemma! förresten! Har höjt mitt betyg i svenska så har VG nu :D om jag är glad!

Nu ska jag sätta mig vid spegeln och fixa håret lite snyggare än nu haha, helt ofixat! :) inte för att de gör något men de är bara i vägen nu satt ska platta de och lite sånt.
Kommer inte vara hemma ikväll men det kommer upp ett inlägg senare ikväll!

RSS 2.0