Tja bilkö

De går så jävla sakta in mot stan. Orkar verkligen inte. Sitter som ni förmodligen kanske redan har listat ut i bilkö, usch vad jag hatar det.
Känner på mig att det kommer blåsa en hel del ute på havet också, lucky me. Kommer må riktigt dåligt då.

Nej nu blev det bara negativt... Men ni får ha det bra!


påsklov!

Hej! Fredag idag, fick dessutom påsklov idag så jag klagar inte! Fick även dra hem lite tidigare idag, drog vid tolv redan. Ska om ett tag rulla in mot stan, skulle ha varit ensam hemma idag men ska dra på kryssning istället haha, random. Det blir säkert super ändå!

full av liv

Idag drog jag in till Uppsala efter skolan med Elin, det var otroligt trevligt det! Har duschat och pluggat sen jag kom hem, inget går som jag vill heller så ger upp nu. Pallar inte. Ska lägga mig i soffan och pilla mig lite i naveln. Ha en bra kväll fuckers!

Mr cool

Hejsan hoppsan alla gummi snoppar! Jag har absolut ingenting för mig just nu.. Jag gör allt för att slippa plugga. Äter typ. Försöker även hitta på planer för fredag, går mindre bra. Jävligt trött på skolan också, lovet får gärna börja nu redan.


Onsdag!

Jag hann Inte med att blogga igår, kom hem vid åtta och duschade, pluggade, kollade tv och sov typ :)
Haft tråkig dag idag, tror inte att den blir så mycket bättre heller.. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa!


Historien upprepar sig och slutar alltid likadant.

Jag lyssande igenom en gammal spotify lista, i jakt på, ja vad ska man säga? gamla godingar? något till min nya lista iallafall. Jag fastnade lite för Daniel Adams-Rays låtar sådär nu igen, en av låtarna, förlåt att jag aldrig sagt förlåt. Den är grym alltså!
Lägger mig framför ett avsnitt gossip girl nu igen och dränker mina sorger med one cake to die for, which I made. morotskaka.

backstabber

Hej! Jag har haft världens tråkigaste skoldag. So hela tiden osv. Efter skolan drog jag till gymmet och nu sitter jag här, ny duschad och jävligt mätt.
Jag borde plugga nu men orkar inte så blir något avsnitt framför gossip girl!
Någon som har missat justin biebers boyfriend? fyfaaaan vad dålig. Riktigt b text haha.

Glömde du mig?

Jag har haft en helt okej dag idag faktiskt. Den började mindre Bra kanske, ett flertal samtal som innehöll saker jag inte ville höra, men det är glömt nu. Jag är glad att Jag har mina nära och kära, jag pallar ingen skit, Men skiten hör till verkligheten, "if its not okey, its not the end" liksom. Det är i här situationer man märker vilka som är äkta och tvärtom. Jag är glad för det jag har iallafall, även om det inte är allt jag vill.
IALLAFALL jag drog till Uppsala med Rebecca idag och det var människor klädda i blått och vit som gick och skrek massor.. Bandy sm eller vad var det? Jag har ingen aning, Inte ett dugg intresserad liksom. Riktigt pinsamma människor, okej att tycka om ett lag men stackars barn.
Efter ett tag kom Elin och vi drog till bk, såg ut som värsta as Jag vet inte utanför o'learys. Vid fyra drog dagens house lektion igång och fan vad vi har roligt på dom, gruppen är riktigt skön faktiskt!


Kenny starfighter

Min dag har varit bra! Skönt att träffa släkten och så även om kalas och sådant inte är min favorit aktivitet. Jag har spenderat kvällen som barnvakt, mina syskon är allt för gulliga ibland!

Jag ska upp tidigt imorgon så jag ska sova snart, ska bara titta klart på kenny starfighter, lite nostalgi så här på lördagskvällen! så sov gott!


nu drar jag!


cornetto jordgubb

Godmorgon! Jag vaknade halv åtta imorse, sjukt tidigt. Jag kunde inte somna om så jag tittade på gossip girl.
Min morbror fyllde 40 här om dagen så vi ska fira honom idag, det kommer släkt hit från norrland osv.
Iallafall, så jag har börjat fixa mig, Jag sitter här i toffsen jag sov i, tröjan jag sov i och lite smink. sexigt? Det är typ 3 timmar kvar tills vi ska dit men jag pallar inte stressa sen. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu heller......................
Jag försöker för övrigt tagga till med lite musik, dock är allt som kommer ut ur högtalarna typ bring me the horizon låtar. Dags att göra en ny spotify lista kanske?
Jag och Elin njöt av vädret med lite glass igår, cornetto jordgubb som är tillbaks! om jag blev glad när jag såg det.

greyhound

Jag är på dåligt humör HATARMINFUCKINGMOPPEDENKANSTOPPANÅGOTHÅRTOCHSKÖNTIARSLET. typ. Jag gör dessutom allt för att undvika att skriva klart min arbete som ska in imorgon. Jag bara äter. Nej vad sägs som ett hårt pass på gymmet imorgon? lätt. ha en bra dag.
avslutar med en äckligt bra låt

Torsdag

Godmorgon!
Vaknade precis, till strålande väder dessutom! Vad glad jag blir :) jag ska definitivt åka moppe idag! Eller det kanske är kallt ute det vet jag inte ännu men skitsamma i det, jag vill åka moppe ändå.
Ha en bra dag allihopa!


Double vision

Jag säger godnatt för idag, sovgott!
Behöver förresten insperation till snygga jeansshorts! vart hittar man snygga?

Vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop

Kom hem för ett tag sedan, ska titta på ett avsnitt av gossip girl nu, sen ska jag plugga resten av kvällen, om jag orkar. Det är riktigt skönt väder idag! Det får gärna stanna kvar ett tag.

Ormimitation!

Jag kom precis ut ur duschen, har haft en bra dag, gjorde no nationella labben, hann se jetplan och få en minihjärtattack, har dansat och införskaffat ett par nya skor! Helt as grymma!

Resten av kvällen spenderas framför TVn om jag inte somnar som jag har gjort dom senaste dagarna..


Tisdag!

Godmorgon! Sov hos pappa natten tills idag så därav ingen uppdatering, vi kollade på lägenhet och så..
Jag sitter i bilen Påväg mot skolan just nu, kommer hem vid 8 ikväll! Ha en bra dag!


sunny not so sunny sunday

Godmorgon! Har sovit rätt dåligt inatt, vaknade vid åtta redan men som tur var så somnade jag om tills nu haha.. jag har förövrigt haft riktigt konstiga drömmar den här veckan, om det fortsätter så kommer jag aldrig sova.
Det blev ingen uppdatering igår, tog årets första mopedåk (?) till Knivsta och gymmade med Emma, efter det träffade jag Annica och vi bara åt och snackade skit, like usual haha :) När jag kom hem var min saknade syster Rebecca hemma, så jag valde att spendera tid med henne istället för framför datorn.

Fredag

Fan jag är skit trött just nu. Jag ha iallafall haft världens skönaste skoldag, inga lektioner utan Jag fixade istället med dagens talangjakt! Efter skolan drog jag till gymmet och sedan träffade jag Emma och Elin :) vi drog vidare hem till Elin och åt gott osv, kom hem för inte så länge sen och ska kolla på gossip girl nu, om jag inte bestämmer mig för att sova istället :)


.

TACK.

Godnatt.

ÅÅÅÅH pallar ej. Skrev nyss ett 6 rader långt inlägg om hur sur jag va, så publiceras inte skiten. Fuck it.
Jag går och lägger mig med ett dåligt humör, klar svenska uppgift, dålig magkänsla, nervös inför resultaten på NO nationella. Fick resultaten i svenskan idag, jag tyckte efter att jag skrivit skrivuppgiften att det gick as bra, fick dock G. Igår tyckte jag att non gick rätt helt OK bra, blir de IG då eller? äh gårdagens och nästa veckas problem. Orkar inte.
Nu taggar jag talang jakt imorgon. sovgott.
(kopierar ifall det inte går att publicera osv)

Torsdag!

Hejsan! Hade en skön skoldag idag, som alla andra torsdagar, dock en aning skönare. Jag var 3 poäng ifrån MVG på spanska provet, ville i stort sätt dö när jag såg de. Pallar inte.
Efter skolan (slutade 2) så skulle jag dra in till stan en snabbis och hämta min klänning (jag var hemma en stund innan 6) tog alltså lite längre än en snabbis...

Jag ska skriva klart en svenska uppgift nu sen är det criminal minds wiho! Som jag har längtat!!


the days

A secret you haven't told many people
Asså.... det vore ju ingen hemlighet om jag berättade det nu ;)
A fact about the last person you kissed
kan säga mycket, men han betyder något otroligt för mig!

trumma trumma

Hej!
Nationella idag då i biologi... Trodde jag skulle dö innan typ men när jag väl fick provet och tog det lugnt så gick det rätt bra, desvärre för labbinstruktionen, där fattade jag noll och gissade mig igenom typ..
Efter skolan så körde jag riktigt hårt på gymmet idag faktiskt, blev kvar i över en timme. Kom hem för en timme sen tror jag och resten av kvällen ska jag spendera med plugg, har ytterligare ett prov imorgon. Fuck my life typ. Jag vill även passa på att notera att jag tror jag kommer ha sån grov träningsvärk imorgon så att jag inte kommer kunna komma upp ur sängen.
Såg förresten att jag var med i tidningen idag, famous som jag är. Nej men blev intervjuad förra veckan om sommarjobb typ, dock kom typ inget av de jag sa med men bild är jag med på iallafall!

Tisdag

Dagen har gått rätt fort, körde muntliga nationella i svenska och har taggat till för biologi provet imorgon.. Känner verkligen hur jag inte kan någonting.

Dansen gick rätt bra idag förresten, (k bry) nej men nu ska jag tillbaka till bb och biologiskiten. Natti!


Neon Hitch

Här är Neon Hitchs nya video och låt. Jag personligen tycker att låten är skön, haha förstår dock inte på anledningen att skriva en sån låt.. haha låter som värsta gamlingen. Men seriöst,
''She can fuck you good, but I can Fuck you betta''
Vart är världen påväg???? nej skoja, as skön låt faktiskt. Finns en Love u betta version också!

Drunken story time...

Jag är ingen person som brukar skriva om sånt här i bloggen, men nu ska jag göra det, trots att jag vet vilka som läser bloggen..
Normalt sätt skulle jag skriva att fina flickor inte dricker alkohol om jag fick den här frågan, men med tonåren hör det till att göra saker man egentligen inte ska. Som att dricka alkohol till exempel, klart jag har gjort det också. Alla gör det idag. Allting förändras, 12 åringar super och knullar i stort sätt också.
Iallafall. Det var en kväll i höstas, 10 september om jag inte minns fel. Jag hade inte planerat något speciellt förutom att spendera kvällen med Emma och Elin. Några timmar innan jag skulle dra hemifrån skriver en ja vad ska man säga? gammal bekant till mig och frågar om jag vill komma på förkrök osv. Eftersom att kvällen inte hade några planer så kollade jag med mina vänner, som också kände den här killen. Och vi tacka ja.
Vi drog in till Uppsala och köpte käk, drog till knivsta och hem till den här personen där det först var ganska akward stämning. Sen rullade det på och tiden rullade på för jävla fort.
Vid tio befann vi oss vid tågstationen och väntade på annat umgänge och vinkade av det gamla. Jag, Elin och Emma han med kisspauser och ligga på marken och spana på stjärnorna, till och med videoblogga faktiskt. eller vad man ska kalla det.. Vi drog vidare mot Uppsala där det hände massa mindre bra saker i början.. Folk bråkade och var arga, men det gick mot de bättre. Det var en jävla massa folk i Uppsala den kvällen och jag ringde 22 samtal bara under den 1,5 timmen jag var i uppsala tror jag.. Jag hittade en ny kompis, strosade runt och hade kul. Vid 12-1 låg jag hemma i sängen igen med Elin vid min sida. Lyckad kväll. Trots att det ledde mot saker jag önskar aldrig hade hänt. Men det är en annan historia, aight? ;)

Sommar känslor!

Shiiiiit vad skönt väder det har varit idag! Grymt skönt! Gick även igenom en gammal spotify lista i jakt på en låt Elin påminde mig om idag... Hittade låten.. Den lät dock annorlunda. Too bad. Hittade även en annan låt, vilken jag får riktiga sommar minnen/känslor and so on av!

Gymmat

Är Påväg hem från mitt livs första gympass nu faktiskt, kändes Bra! Har dock på känn att jag är död imorgon men aa.. SÅ VÄRT DE! Liksom


1. Tell me about your ex

Jag hade faktiskt helt glömt bort att skriva det här.. Känns dock rätt onödigt att skriva om mitt ex eftersom jag gjorde det i december sist jag gjorde en sån här dag grej här på bloggen.. Men iallafall! Mitt ex. Jag har bara haft ett förhållande i mitt (snart) 16 åriga liv, eller ja mitt ända seriösa förhållande. Det är iallafall en super bra kille, Han kom riktigt nära mig och han blev min bästa vän. Rätt komplicerat då de blev en bästa vän jag var kär i. Killen har rätt skön humor och fin klädstil, faktiskt min träningsinsperation också!
Idag är vi väll vänner och det är en person jag faktiskt vill ha i mitt liv, han är dunder! En super bra kille helt enkelt.
Kör vidare inlägget med svar på en kommentar jag fick tidigare idag!
SVAR: haha vilken fråga.. Det är iallafall en sån där fråga som inte får ett exakt svar eftersom jag har ett antal läsare på bloggen jag inte vet vilka det är osv. Men jag bor i en vad säger man by? knivsta iallafall. Ute i skogen. Och jag hatar det, att bo i skogen alltså. Jag gillar mitt hus men inte läget :)
Sov så gott!
Min fina utsikt från mitt rum!
image description

Hejdå kära hemstad

Söndag idag, jag mår faktiskt bättre och bättre för var dag som går!
Just nu sitter jag på tåget mot Knivsta och Uppsala, dans idag ju! Weyho!


Börjar imorgon!


Mystery

Hittade en klänning direkt när jag kom in i första butiken faktiskt! Tänker dock inte lägga upp en bild förrän balen närmar sig, har inte fått hem klänningen ännu heller....

Sitter som många andra just nu och glor på melodifestivalen, hoppas på dead by april eller loreen! Vem hejar ni på?

Haha skön bild från facebook, so True.


Today I don't feel like doing anything

Godmorgon! Är på väg in mot stan nu med mamma, ska kika på balklänningar! Hoppa verkligen att jag Hittar något! Ha en bra dag!


Kandees.com

Något som jag vill lägga massa pengar på är kandees kläder! Grymt snygga och riktigt coola, det finns så mycket liksom! Jag vill ha massor!
Coola kandee brukar även tävla ut massa plagg så för er sugna läsare rekommenderar jag er att kika in där!

 


Hot chocolate

Sitter i soffan, myser i min "warpiece" och dricker varm choklad. Jag ba lever liksom, jag vill bli frisk nu!
Ingen som har tips om hur man blir det? Det har gått en vecka nu fan.


Jag har inget samvete kvar

Hej! Torsdag idag, hade två prov, det ena gick bättre än det andra men inget IG iallafall! Så de är bra! Jag behöver inte plugga idag, så ska titta på gossip girl vilket var en evighet sedan! Är dessutom grymt trött så de är Nice price det med!

Har förresten laddat ner denna app som verkar grym! Jag vill som många andra komma i form till beachen i år. Har inte haft chans att prova den ännu eftersom att jag är sjuk, men sen så! Nike training heter den! :)

 

image description


Japp.

Shiiiit vad jag mår bajs. Borde sitta hemma och plugga men mamma drog med mig till Väsby så hamnade där istället, men det blir nog trevligt!


Stereo love on Wednesday morning

Godmorgon! Jag ska iväg mot skolan nu, trots att jag inte mår dunder, bra va? Applåder till mig! Typ.

Hörs sen!


På bussen

Har haft en lång jävla dag, vill bara hem nu nu nu och sova hela dagen imorgon, men de kan jag ju självklart inte. Fuck. Så nu taggar jag hem från Uppsala duschar och spenderar kvällen framför TVn!


I'm leaving on monday morning

Och jag verkligen stör mig när artister är fula. Oavsett hur bra dom är, de funkar inte ihop bara. Bra röst + fult ansikte? Nej de går inte. Jag är hungrig, jag vill ha dig, the walking dead funkar inte, jag mår dåligt, vill bli friskt. shit.

Jag vill ha allt du inte ger

Hejhej! Kom hem för en liten stund sen, har haft en rätt chill dag i skolan, drog till Uppsala en snabbis efter skolan med Emma och nu sitter jag här.
När jag vaknade imorse mådde jag inte särskilt bra, så jag sket i att fixa mig, brydde mig helt enkelt inte bara. Men jag känner mig istället som någon slags zombie just nu, känner mig inte hemma framför kameran så inga bilder liksom!
Resten av dagen ska spenderas, idag igen, med plugg och jag ska även försöka bli frisk tills imorgon så jag kan dansa, eller åtminstone bättre! (good luck with that) Jag vill verkligen inte missa dansen, har inte tid för att vara sjuk nu.

your forever is all I need

SHIT. Helt slut efter dagens danspass, vill bara sova NU NU NU!
Resten av kvällen ska spenderas med mina skolböcker och the walking dead, innan bigbrother såklart. Får se hur länge jag orkar vara vaken!

Söndag!

Hejhej! Ska klä på mig nu, drar om 40 minuter in mot Uppsala och dansar, känner mig dock lite krasslig vilket kommer jävligt olägligt! Nu när jag väl ska sätta igång med träning osv liksom...
Såg även att någon tråkig människa har gjort en vad säger man ''användare''? på facebook, ganska kul ändå, även om de är no life varning osv haha. Tror dock att denna person kommer få ganska mycket skit för de där :)

Jag kan sitta själv för jag saknar dig mindre och mindre

Såg nu att inlägget jag skrev igår aldrig publicerades, de brukar strula med blogg.se appen ganska ofta faktiskt... Skulle inte förvåna mig om det gör det nu heller.

Idag är jag barnvakt hela dagen, lagom kul sådär, jag är skit trött.


Beach 2012

Har precis köpt mitt första gymkort! Och förhoppningsvis inte det sista. Nu jävlar ska jag bli fit for Beach 2012!


Plugg mode

Min warpiece är på, skolböckerna ligger framme och jag lyssnar på boten anna med basshunter. Plugg mode liksom!
Försöker även att slappna av, mobilen ska även på sitt lilla försök till lagning nu, dör på riktigt om den går sönder, vad skulle jag göra utan den?

Torsdag!

Sitter på hemkunskapen just nu, känner igen att jag har alldeles för mycket att göra.. Men men :) drar hem direkt efter skolan och pluggar sen!


RSS 2.0