Gott nytt år!


Nyårsafton!

Har inte haft tid att blogga idag, det är super stressigt här hemma, släkten kommer om några timmar och så.. Jag ska iallafall iväg mot Knivsta om några minuter och käka middag med Elin innan vi drar iväg mot Johanna :) Min dag har varit ganska upp fuckad men jag hoppas det löser sig, det är ju nyårsafton liksom.
Har inte ens hunnit börja sminka mig ännu. Idag har jag på mig min nya skjorta från Carlings! Ska dock byta till en klänning lite senare ikväll!
Gott nytt år mina kära vänner!

mitt 2011

Dag 31: År 2011 i ord och bild.

Har bytt dator under året så har inte så många bilder tyvärr men några har jag hittat iallafall!
Januari:
bild från facebook, syslöjds lektion.
feburari:
Nathalie fyllde 17 år
Jag åkte till Barcelona med bästavän för tredje året i rad.
April:
Konfirmationstiden började gå mot sitt slut
Valborg, nybliven 15 åring.
Maj:
återigen, konfa tiden gick mot sitt slut och här var vi på väg till Åland med konfa gruppen
En vecka senare var jag konfirmerad och jätte lycklig.
Juni:
Skolavslutningen, det var också en jätte bra dag!
Käkade pizza och hängde vid särsta med elin
Tjejmiddag hos Emma
Juli:

Hängde några gånger på öde arlanda, här med Rebecca vi skulle in till stan och gå på bio har jag för mig.
Här var jag på tacobar i västerås, Spenderade en vecka hos farmor
Spenderade massor med tid med min dåvarande pojkvän, här firade vi hans födelsedag tror jag
gick på premiären av transformers 3 men Tilde
Augusti:

åkte massa moppe, grillade med mina fina vänner och bara va.
September:
Kulturnatten, också en väldigt bra dag
Sista skolfotot med detta härliga gäng!
Oktober:
Åkte på första öppet hus
Halloween!
November:

Spenderade en hel dag på the studio
gick på premiären av breaking dawn part 1

December:

Hade en super mysig julafton!
Shoppade massor, gick på bio. Hamnade i vällingby istället för Sollentuna.

Party Rock

Dag 30: Sammanfattning av den senaste månaden.
Dag 30: Sammanfattning av den senaste månaden.
December 2011, det har varit en för bra jävla månad faktiskt. Jag har mått bra, det har inte hänt något speciellt heller, det har bara varit allmänt bra. Nu, såhär dagen innan nyår så är jag riktigt taggad inför det kommande året, det kan ju faktiskt bara bli bättre, det kommer hända mer, Just know it.
Nu taggar vi till! 2012 för fan.

I like money where I can see them

Nu är jag hemma, sjukt trött faktiskt och ska kolla på en film nu, whats your number, är den bra? någon som vet?
Dagens inköp!
dåliga bilder tagna med mobilen.
den vänstra från carlings & högra från jc
båda från carlings

I Knivsta

Lever livet just nu, ytterligare någon tusenlapp fattigare men sjukt nöjd över mina inköp. Älskar känslan av att veta att hela skolan kommer gå runt med iphones efter lovet också, verkligen alla har fått en. Kul för dom :)

Visar dagens inköp senare!


vafan hände?

Sitter i soffan just nu med mina fina vänner. Ska försöka börja med twitter igen, försöka.
Vi har iallafall tittat på två filmer ingen var särskilt bra heller, dream house och paranormal activity 3. Nej nu ska jag vara social, puss och godnatt!
AHAHAHA bra ljus det blev, kolla mina ögonbryn liksom :/

sometimes you gotta fall before you're fine

Dag 28: något jag är bra/dålig på
Dag 29: En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Dag 28: något jag är bra/dålig på
Haha dagarna börjar gå mot sakta gå mot sitt slut snart, tagga 2012, gymnasiet osv.
Vad är jag bra på? vet inte riktigt.. Finns många saker men vet inte riktigt vad som är värt att skriva om i bloggen haha.. Pengar, jag är bra på att göra av med dom. Helst genom att äta skräpmat dessutom. Fast det är ju inte direkt en positiv sak haha men men jag är bra på det. Är ganska bra på att komma ihåg små detaljer också (careface)
Vad är jag dålig på då? jag tänker alldeles för mycket. Och jag är jävligt lat haha :( But that's who I am och jag är faktiskt nöjd med mig själv även om saker och ting kunde vara bättre men det är bra nu, det räcker för mig! :)

Dag 29: En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Har inte någon bild som verkligen visar hur jag är, jag är världens fjant iallafall. :) Nej okej såg nu att jag har massvis med fjantiga bilder på mobilen men dom är fan inte okej att lägga ut här hahaha.

känner du detsamma som mig?

Städar mitt rum lite snabbt just nu, Emma och Elin kommer över ikväll och sover här vilket säkert blir super trevligt! :) Förlåt förlåt förlåt för att min uppdatering har blivit jätte dålig men det är mycket nu, men jag försöker iallafall. Ha en bra kväll! :)
Har på mig en ny tröja idag, vet dock inte riktigt varför jag köpte den (inget jag köper i normala fall) men den är super skön satt ångrar mig inte! :D

Trött?

Äntligen hemma, i sängen. Har fått med mig massa saker hem, väldigt mycket fattigare men det är de lätt värt, sjukt nöjd faktiskt.

Såg också att min iPhone ändrade skinnjackan till skinkans på inlägget imorse, älskar hur den ba ändrar alla ord. Godnatt!


Just nu:

Buss äventyr.


Hej mellandagsrea

Godmorgon! Sitter på bussen just nu, ska till Kista och ta vara på att jag har pengar och att det är mellandagsrea. Har även på mig skinkans idag igen, ångrar det lite eftersom att det är fucking minus grader ute, märkte det när det väl var försent att byta jacka (lätt att vara efterklok osv)

Ha en bra dag! :)


these days are strange, it's true

Dag 26: mitt favoritplagg
har ingen större favorit faktiskt, alla plagg har sin egna lilla betydelse.
Dag 27: den roligaste person jag vet
Alla mina vänner är väldigt roliga haha men tror nog att Rebecca är roligast, brukar skratta mig till döds (typ) i hennes närhet. Även om vi har våra syskonbråk, men hon är bäst! ♥

you'll never ever let me in

Idag drog jag in till kära knivsta och träffade lite vänner, skulle gymma men så blev det inte. Sen när jag kom hem duschade jag, åt och har spenderat dom senaste timmarna med att rensa garderober, 3 papperspåsar senare och de är i stort sätt lika mycket kläder kvar i garderoben, wtf?
Hade tänkt kolla på misfits nu. Ha en bra kväll!

Älskade ström

Nu efter ett jävla dygn kom strömmen tillbaka! Inte varit så glad på länge, Godnatt


Vår värme?

Ingen missade väll att det stormade inatt? Det slutade med att vi är strömlösa. Sitter i bilen nu så har 3G, kommer inte hem förrän ikväll så det blir bara mobil uppdateringar idag. :)

Gillar också att det är vår värme ute, det är annandag jul idag och jag har skinnjacka på mig, kan det bli bättre?


Grinchen

Har spenderat kvällen med tv mys med Rebecca. Tog igen det vi har missat dom senaste veckorna när det var som jobbigast i skolan. Vi såg bland annat Grinchen, det måste vara världens bästa film! helt underbar! Rebecca presenterade även en ny serie för mig, blev helt kär i den. Misfits. (spana in!)
Nu måste jag iallafall försöka sova, ska upp tidigt imorgon och iväg på ytterligare ett julfirande och efter det blir det kalkonmiddag hos mormor. Känns som att julen aldrig tar slut och nej jag klagar inte, jag älskar julen. Men till er som inte redan sover, sovgott!

I'm Addicted I suppose

Dag 25: någonting jag är beroende av
Några saker jag helt klart är beroende av är facebook, musik och min Iphone. Sen finns det ju självklart saker jag inte skulle kunna klara av att leva utan, vilket också är ett slags beroende typ som mina nära och kära och chips ♥♥♥ Nej men facebook musik och Iphone.

I believe in fairytales

Hejhej!
Haft en bra dag? och julafton förresten? Mina har varit dunder! Jag är dock super trött, sov inte så länge inatt så jag somnar säkert alldeles för tidigt idag. Jag har ångrat mig, jag orkar inte visa bild på det jag har fått i julklapp, (kom på nyss att jag har skrivit att jag skulle göra det) för när jag kom hem idag så fick grejerna sin plats. Men jag har fått mest pengar och presentkort sen lite annat smått som parfymer och så :)
Ska ta och fixa lite grejer nu, jag har fått världens ryck eller aa, blev sugen på att känna mig super duper fräsch och snygg så jag ska göra klart de, sen lite annat :)

Dag 24

Dag 24: De fem finaste låtarna.

Det finns så jävla många fina låtar. All time low - lullabies är otroligt vacker. Jar of hearts & a thousand years - Christina perri. Best thing I never had - beyonce och faktiskt best love song med t-pain.

Men det är ju bara några bra låtar, men dom är bäst!


In My "one piece"

Kom precis hem efter en dag i Enköping! Fick massa fina julklappar men kan visa allt imorgon när jag liksom har fått ALLT. Har iallafall hoppat in i min one piece (rosa) jag fick av Tomten idag! Eller aa det är ingen äkta men skitsamma det är ändå ingen som ska se mig i den och den är jävligt skön! Känner mig fjortis.


Julmys!


God Jul!

Nu ska jag åka iväg mot julfirande! Tagga Kalle anka ;)


Merry Christmas!

Ville bara säga god jul på er! Ska ta och sova nu hade jag tänkt. Tittade ut genom fönstret nyss och titta vad jag såg, ingen snö alls.


In the car

Det regnar. Det ska inte regna idag! Antar att jag vaknar upp imorgon utan snö på marken, fyfan vad surt om snön försvinner dagen innan jul liksom. DÄRFÖR vi vill ha den! Nu.

Jag är på väg hem från Kista nu iallafall! Haft en bra kväll?


x-mas time

Dag 23: en tid jag saknar
Saknar faktiskt tiden för ett år sen. Exakt ett år sen mest tror jag. Jul :) Jag fick super fina julklappar! (har aldrig varit så nöjd) jag var kär men framförallt så var det inget skitsnack mellan folk! Allt var helt dunder! Jag klagar dock inte över hur mitt liv ser ut idag, (även om det kunde ha varit bättre) men aa ;) Om jag kunde så skulle jag dra tillbaka tiden iallafall!
Det går bra nu! enormt taggad inför julafton imorgon faktiskt.
Bild på några utav mina julklappar från förra året :)

koooorv

Asså jag har haft så jävla mycket att göra idag! helt sjukt faktiskt.
Jag ska iallafall klä på mig nu och sminka mig innan jag blir hämtad av pappa. Ska fira jul där i år :)
Rebecca hälsar korv. Dags grejen kommer upp snart! :)

I want you to want me back

Assååååååå kolla klockslaget på inlägget nedanför!!!! är man bra eller? 4 sekunder innan klockan slog om till den 23 :) någon som fattar vad jag menar? Mina 10 saker är iallafall inte skrivna i någon speciell ordning.
Jag är iallafall sjukt trött så tänkte göra mig i ordning och lägga mig framför tvn!

dag 22

Dag 22: 10 saker jag hatar/älskar

svår dag.

nytt i garderoben!

Mina nya super fina klänningar, dock inte på bild hehe. (tacka kameran) Båda är från H&M iallafall! Får se när jag får användning för dom!
Den lila blev väldigt orättvis på bilden faktiskt. :(
Köpte lite annat också, dock inget som behöver visas i bloggen.

Hemma!

Nu är jag hemma efter dagens äventyr. Såg även att inlägget jag försökte publicera idag inte kom upp förrän nu -.-

Fick iallfall med mig lite grejer till mig och dom sista julklapparna. Och nu var man redan fattig.


Lunch!

Lunchar inne i stan med syrran nu, och shoppar hihi!


99 red balloons

Dag 21: Det bästa som har hänt mig det här året
Det har hänt väldigt många bra saker för mig det här året! Men jag måste nog säga att prao tiden var det bästa. Jag fick två nya vänner som jag skulle göra (nästan) vad som helst för. En utav dom är Emma. Emma Rosén liksom. Skulle från början inte ha praoat med henne, men det blev så och i början av den veckan var vi vänner, men mer bekanta liksom. Jag kunde inte säga vad som helst till henne. Men när jag började spendera varje dag, i stort sätt hela dagarna så aa jag vet inte riktigt, fick en känsla av att jag verkligen kunde berätta saker för henne. Jag vet att det låter super fjantigt men det är så. Och nu är hon en av mina få närmsta vänner! Loveu honey ♥
Tror dock att det här är den ända bilden som jag har på oss två hahaha... får bjuda på mig själv liksom...

svar på kommentar;

Jag fick 4 G, 12 VG och 1 MVG. Har dock inte haft alla ämnena än så några betyg överfördes från förra terminen så jag kan söka in till gymnasiet osv. Jag är sjukt nöjd för jag har rykt upp mig i skolan ganska rejält jämfört med förra året, har inte haft någon pojkvän nu så jag antar att det är anledningen till att jag haft tid att lägga all tid på skolan.

Jullov!

Jollov nu då, hur skönt? jävligt skönt faktiskt. Jag drog till skolan idag och var med på avslutningen och fick mina betyg. Väldigt nöjd över dom faktiskt! :)
Jag är jävligt trött just nu så ska lägga mig framför en film nu och sova tror jag. Bra start på lovet? ohja.

holy horseshit!

Dag 19: Min första kyss
Finns inte särskilt mycket att säga om detta... Min första kyss var på ryska posten har jag för mig, med en klasskamrat. De var ju dock jätte oseriöst men aa.
Dag 20: något jag ångrar
Något jag ångrar med hela mitt hjärta är att jag har behandlat nära vänner dåligt, vilket jag definitivt har lärt mig något av.

Tisdag

Hej hej! Ledsen över att jag inte har uppdaterat på ett par dagar men igår hände massa, blev sjuk osv. Inte särskilt nice, så jag har försökt att undvika datorn.. Mår iallafall bättre nu och får se om jag åker till skolan imorgon!

Nil-nil-draw

Dag 18: mina rädslor

Jag är rädd för många saker. Vanliga saker som insekter och hundar. Fyfan för spindlar och sånt, kan inte ens ligga med fötterna i gräset på sommaren när jag solar utan att vara rädd haha... Sen hundar är jag inte jätte rädd för... Mest deras stora tänder och storlekar, jag vet inte hur dom funkar liksom, till skillnad från katter eftersom att jag har de.
Sen är jag väldigt rädd för att bli sårad, och att vara ensam. Liksom inte känna mig tillräckligt för någon är bland de värsta som finns. Jag är till exempel rädd för att bli kär bara för att jag vet att jag kommer bli sårad sen. (töntigt jag vet, men så är det)
Ganska rädd för framtiden också faktiskt, jag vill inte bli gammal, jag vill inte ha rörelsesvårigheter, jag vill stanna vid 35 MAX. Jag vill inte dö. Jag är rädd för att inte tjäna bra med pengar som vuxen. Men jag får helt enkelt ta dagarna som dom kommer.





who are you now?

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår faktiskt helt okej idag! :) Ska inte göra något speciellt idag, fixa lite här hemma bara. (haha låter som om jag är 40 typ)
aaaaaah har absolut inget att skriva så det här får räcka haha...
Och så glömmer vi inte bort att spana in min tumblr!

Godnatt!

har suttit och tittat efter ett par vinterskor.. Har hittat några alternativ, tänkte visa mamma dom imorgon när jag vaknar!
Det har snöat sen jag åkte hem från knivsta.. Snön har iallafall lagt sig på marken nu, får se hur länge den stannar dock ;) Nä fan ska nog slagga nu!

My first love

Dag 17: min första kärlek
Känns som om jag har berättat allt om min första kärlek redan men okej here we go again! Min första kärlek var Mattias. Vi började snacka i slutet av sommarlovet förra året. Träffade honom för första gången i Augusti och sen var allt igång! :) Vi blev iallafall tillsammans i September och efter det gick tiden väldigt fort faktiskt. Vi gick i genom väldigt mycket tillsammans. I mitten av vårt förhållande så rasade i stort sätt allt, tappade tilliten för varandra typ.. Men det löste sig och i somras gick allt upp och ned. I Augusti i år så tog det iallafall slut. Och helt ärligt så är den tiden jag hade med honom det bästa som har hänt mig :) Har aldrig litat så mycket på någon som jag har litat på honom.
Och här bjussar jag på en bild på oss två sen min konfirmation!

Year of silence

Drog till en kompis vid 12 idag ungefär och hade de trevligt! chillade bara :) Sen vid fem så drog jag till ica köpte lite grejer och sen tog jag bussen hem. Frös ihjäl men nu ligger det snö på marken iallafall.
Kul att jag kom hem till en magsjuk familj, vill bara dö just nu jag orkar verkligen inte bli sjuk. Så tycker att ni får hålla tummarna och hoppas med mig att jag inte blir det ;)
Nej nu ska jag äta middag! :)

I love you like a love song

Oj haha inlägget jag skulle publicera igårkväll kom upp nu...
Hade iallafall super trevligt igår, en stund iallafall :) har precis käkat lite frulle och ska iväg mot knivsta snart!

Ha en Bra lördag!


Thank god it's Friday

Är hos Sabrina just nu. Får se om vi hittar på något ikväll eller inte :) sover här iallafall!

Dag 16 - det här har jag på mig idag. + mina vita converse dåda :)


I woke up from dreaming

Dag 15: En bild på mig från förra året och nu - hur har jag förändrats?

Båda bilderna är tagna i December. Den till vänster förra året och den till höger i år. Samma datum till och med tror jag.. Så till frågan, hur har jag förändrats? Jag har för det första varit dum nog att klippa av mig det långa håret på bild nummer ett! Mitt ansikte ser rundare ut på bild nummer två hahaha. Och i år är jag singel och inte kär! tyvärr.. haha.. men det har bara lett till positiva saker, skolan till exempel. Mina betyg ser väldigt mycket bättre ut i år än förra hösten.



Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av tbbt och efter det sova! Godnatt!

En favorit låt

En utav mina absoluta favoritlåtar är all time lows - remembering sunday. Super vacker text av ett av världens bästa band. Lyssna på den. Bloggar från mobilen så kan inte lägga upp ett klipp men aa, lyssna!

Nu ska jag ta och sova! Sovgott!


Provspelning

Sitter på tåget just nu Påväg mot dagens provspelning. Riktigt taggad faktiskt även fast att dom inte har skickat de där mailet dom skulle osv Men det löser sig nog :)

Dagens föreläsning var förresten jätte intressant och jag tycker mannen som pratade är super stark!

Önska mig lycka till idag :)


Twilight ♥

Fick ett samtal tidigare idag så ska iväg på provspelning imorgon! Blir säkert super roligt :) dock lite kort om tid vet inte om dom skickar manus eller något faktiskt.. Hoppas på det bästa iallafall!
Nu ska jag gotta mig med en chokladkaka framför twilight. Så underbar film!

när jag är ledsen.

Dag 13: Såhär är jag när jag är ledsen
När jag är ledsen så är musik definitivt det bästa som finns! Fråga mig inte varför men det blir så att jag vill få mig ännu mer ledsen. Vill må dåligt när jag väl mår dåligt, vill få ut allting. Musik med texter som kränker ner en själv (observera: TYP) är det som rinner ut ur mina högtalare.
Men även när jag är ledsen så kan det ibland rinna ut peppande musik ur högtalarna, men jag föredrar helst det när jag ska göra något roligt.
Vilken slags musik det är jag spelar beror också på, det är olika från gång till gång.. rätt bra skillnad på de här låtarna :)
Några typiska ''när jag mår dåligt låtar''

All of my doubt suddenly goes away somehow

Hej! Tisdag idag, ingen dans, ingen dhw - hatar livet at the moment. Nej inte riktigt de är ju i stort sätt bara en vecka kvar av skolan för i år! Inga ansträngade dagar heller satt klaga är det sista jag tänker göra.
Dagen var schemabrytande så slutade klockan två :) Efter skolan tog jag en fika med fina Annica!
Ska ta och läsa lite nu :)

dag tolv

Dag 12: Vad är kärlek?
Jag har varit kär en gång. För mig är kärlek... (svårt att beskriva!!) Det är när man verkligen kan lita på en person, att även vara glad på någon fast att man bråkar, vet vart man har personen liksom. Jag vill känna mig älskad och omtyckt till och med få fjärilar i magen ibland (och nu kom den töntiga romantikern fram)  Jag vill kunna skratta med den jag är kär i, kunna gråta, kunna prata, kunna aa jag vet inte vad. Allt mellan himmel och jord.
Jag skulle faktiskt kunna skriva ett väldigt långt inlägg om vad kärlek är för mig (lite mer detaljerat också) men det känns som att min blogg inte är rätt plats för de då jag varken vill hänga ut människor eller öppna mig för mycket pga av att människor har en tendens att faktiskt snacka skit.

This thing is breaking down we almost never speak

Hejsan! Nu vart de måndag liksom. Ny vecka med nya tag! (sista hela skolveckan innan jul) jag taggar som satan! Utav någon anledning så tycker jag faktiskt om måndagar, riktigt sköna lektioner faktiskt. Efter skolan drog jag hem till en kompis och kom hem för ett tag sen.

Har SÅKLART lite att plugga. Någon svenska grej som måste vara inskickad innan jul och har en hel del kvar.
Mitt hår blev förresten VÄLDIGT svart. (MEEEEN vad förväntade jag mig?) Saknar mitt bruna hår redan... men jag vänjer mig nog snart :)

It honestly was beautiful

Dag 11: En bild på något som gör mig glad

Jag älskar att vara i Barcelona. Alla dagar är lika underbara och den goda maten. Dreglar av tanken typ.

 

Dagen då jag konfirmerades (den 22 Maj i år) var underbar faktiskt, de kunde inte bli bättre bara. Hela Konfa tiden va dunder. Om jag fick en önskan skulle jag spola tillbaka ett år och göra om allt igen!

 

 

Skolavslutningen i somras var faktiskt också väldigt underbar, jag kände mig snygg, jag mådde super bra. Jag hade roligt hela dagen, liksom allt bara funkade! de bara va.


så många frågor och inga svar.

Hej hej! Sitter med färg i håret. det blir mörkt nu. MÖÖÖRKT liksom. Har handlar klart alla julklappar idag, hittade även en väska till mig själv! :) Och nu liksom har jag mycket att göra på kort tid. Massa plugg jag borde göra klart. OM jag orkar.
Slänger upp dagen grejen när jag är klar med håret - ska tvätta ur de nu, wish me luck bitches :*

Söndag

Godmorgon! Gårdagen blev väldigt bra faktiskt! Började med middag tillsammans med Elin vilket var en annorlunda upplevelse! Sen såg vi Emma och årets luciatåg. Emma var super fin som vanligt dock fick jag inga bra bilder :( Efter vi kollat på tåget både utomhus och i kyrkan och gjort ingenting alls i någon timme så drog vi hem till Andreas och chillade lite. Kom hem till pappa runt 12 tror jag.
funkar inte att ladda upp bilder.....
Nu ska jag iväg för att handla lite julklappar :) ha en bra dag!

we all want love

Fullt ös här! Njaaa inte riktigt men jag har fixat mig iallafall! Har bara kläder att välja och packa väskan.
Måste bara titta på The big bang theory.... som vanligt... typ..
Ha en bra lördagkväll!

I've said it once I've said it twice

Dag 10: Planer för den här vintern
Den här vintern har jag ingenting alls planerat faktiskt.. Jag ska umgås så mycket som möjligt med mina vänner och familj antar jag.
Mina planer för julafton är att jag ska spendera den med pappas släkt borta i Enköping eller i Ransta, vet inte men där borta någonstans iallafall. Sen under juldagarna blir det mycket mat, kalkonmiddag och sånt typ.
Sen nyårsafton tror jag blir av med mina vänner!
Nej jag vet inte vad jag ska göra i vinter.. en riktigt dålig ''dag'' att skriva om.
Hade världens äcjligaste dröm inatt :( Inget speciellt egentligen.. Men ni vet dom här drömmarna när det verkligen känns som om det vore på riktigt? en sån dröm hade jag inatt. Fyfaaaaan. Kunde inte öppna munnen haha och tappade tänder och skit.. FATTA JOBBIGT. Har inte haft någon sån dröm sen Augusti typ. uusch..
Ska strax börja göra mig i ordning! Det är luciavaka i Knivsta idag och fina Emma ska vara lucia så det blir säkert super! (kallt också för den delen)
Gammal bild

the daaaays

Dag 1: 10 sanningar om mig.
1. Jag har världens töntigaste humor
2. klarar mig inte utan facebook och internet
3. Jag har försökt mig på att spela amerikansk fotboll, (gick på en träning sen när man skulle tacklas åkte jag hem)
4. Sjukt kräsen när det gäller mat.
5. Har varit förlamad i ansiktet ett tag när jag var liten osv.
6. Jag tänker ofta tillbaka på gamla minnen
7. Känner mig ensam ganska ofta
8. Jag har ett förhållande med spotify
9. Jag ÄLSKAR the big bang theory. ♥
10. Jag har haft min blogg i tre år och 1 och en halvmånad (typ)
Dag 2: Mina vänner.
Vad är vänner? Jag har många vänner/bekanta men endast några få som står mig väldigt nära. Dom vet vilka dom är (hoppas jag) men tänker bara ta upp dom jag umgås med mest i bloggen.
Jag har Emma, super fin tjej. Sjukt rolig också. Älskar hennes fina skratt, hennes hår, ögon och skrattgropar. (Listan kan göras lång) Jag kan säga allt till henne. Och morgondagen kommer gå super bra!
Sen har jag lilla Elin också. Ytterligare en super fin tjej, (kul att det typ kommer stå samma saker här som de om Emma) Elin har lika bra humor som jag, min andra hjärnhalva typ. De jag inte förstår gör hon och tvärt om. (funkar as bra i skolan)
Nej det kommer bli ett super långt inlägg om jag ska skriva såhär om alla, men aa mina fina tjejor på bilden här nedanför och Nathalie, Rebecca och sabrina! Sen har jag 3 nära killkompisar också, pratar inte så ofta med dom men... aa en utav dom har funnits för mig i både bra och dåliga tider.



Dag 3: Här bor jag.
Jag bor i ett hus, mitt ute i ingenstans. Fast jag har faktiskt grannar.. Huset är rött (såklart) Bor med min mamma, hennes man, mina 2 katter och mina 3 syskon. Sen ibland åker jag till pappa som faktiskt bor centralt vilket är sjukt skönt.
.
Dag 4: Det här älskar jag.
Jag älskar att umgås med mina vänner, och ha kul. punkt.
Dag 5: Något som har gjort det här året bättre & Dag 6: mitt senaste förrhållande
Skriver om dag 5 och 6 samtidigt de går liksom ihop. Mitt senaste förhållande var med Mattias. Det höll i 11 månader typ. Jag tror att det var ungefär vid den här tiden förra året då jag faktiskt insåg att jag var kär i honom. Jag har dessutom varit med om otroligt mycket med honom, både bra och dåliga saker/ roliga och tråkiga. Grejen att jag kunde prata om allt med honom och att jag öppnade mig otroligt mycket för honom är något av de bästa sakerna som hänt mig, att jag haft en sån tillit till en person. Han var min bästavän och min pojkvän.
Vi gick som sagt igenom mycket tillsammans. Vi gjorde slut en gång i November förra året men efter en vecka var det vi igen. Samma sak i Mars i år typ, de dröjde dock inte en vecka. Sen har det varit nära många fler gånger också. Vi bråkade en hel del också, det var mycket skit - folk som snackade mest, och ville förstöra vilket är synd.
Han gjorde mig jävligt lycklig iallafall vilket jag är tacksam över för jag hade inte alls varit samma person idag om det inte hade varit för honom. Sen i Augusti i år tog det slut, sånt som händer. Det var ett bra avslut på något bra iallafall.
Dag 7: Mitt bloggnamn.
Mitt bloggnamn jjjenniifers är inget speciellt alls. När jag skapade bloggen hade jag ingen aning om vad den skulle heta så det blev så här bara liksom.
Dag 8: En konstig tid i mitt liv.
Jag måste nog säga att dom senaste månaderna har varit väldigt konstiga. Nytt umgänge, nya uppochned gångar. Har haft många konstiga tider i mitt liv.
Dag 9: Någon som vet nästan allt om mig.
Rebecca, Nathalie, Sabrina, Elin, Emma, Mattias och Daniel är dom som vet det mesta. Några jag inte skulle kunna klara mig utan helt klart.

I haven't been home for a while, I'm sure everything's the same

Jag mår dåligt haha.. Jag är hängig och vill bara sova. Kom förresten precis på att jag verkligen inte skriver något bra i bloggen... så tog den här listan från Annicas blogg. Tänkte liksom ta en varje dag fram tills nyårsafton så att jag har en anledning till att faktiskt blogga ordentligt varje dag. Sen vet jag faktiskt att jag har missat HELA NIO FUCKING DAGAR. så fixar det ikväll! :)
Dag 1: 10 sanningar om mig
Dag 2: Mina vänner.
Dag 3: Här bor jag.
Dag 4: Det här älskar jag.
Dag 5: Något som har gjort det här året bättre.
Dag 6: Mitt senaste förhållande.
Dag 7: Mitt bloggnamn
Dag 8: en konstig tid i mitt liv
Dag 9: Någon som vet nästan allt om mig
Dag 10: Planer för den här vintern
Dag 11: En bild på något som gör mig glad
Dag 12: Vad är kärlek?
Dag 13: Såhär är jag när jag är ledsen
Dag 14: En favoritlåt
Dag 15: En bild på mig från förra året och nu - hur har jag förändrats?
Dag 16: Detta hade jag på mig idag
Dag 17: min första kärlek
Dag 18: mina rädslor
Dag 19: Min första kyss
Dag 20: något jag ångrar
Dag 21: Det bästa som har hänt mig det här året
Dag 22: 10 saker jag hatar/älskar
Dag 23: en tid jag saknar
Dag 24: fem finaste låtarna
Dag 25: någonting jag är beroende av
Dag 26: mitt favoritplagg
Dag 27: den roligaste person jag vet
Dag 28: något jag är bra/dålig på
Dag 29: En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Dag 30: Sammanfattning av den senaste månaden.
Dag 31: År 2011 i ord och bild.

Fredag

Fredag som det är så har jag super mycket för mig! Har haft en ganska chill dag i skolan (läs detta: två lektioner) Sen så går det tydligen mycket bättre för mig i skolan än vad jag trodde så jag är glad över det med!
Nej nu har jag faktiskt inte tid att blogga, men ha en bra fredagskväll!

Look into My eyes

Nu ska jag sova! Får se om man vaknar upp till de där 10 cm snö jag hört vädergubbarna pratat om.. Vad tror ni? Jag har ingen större lust med de


I'm no superman

Sitter och käkar Med Elin just nu :) skön dag idag faktiskt! Haft två prov och de gick väll sådär men men :) kommer hem vid nio idag tror jag :)

Kul att ingen av bilderna vi tog blev bra ..


Nu: the big bang theory!

Ska lägga mig i sängen nu och dra igenom ett avsnitt av the big bang theory! (som vanligt) Kommer förmodligen gå åt helvete på proven imorgon men jag orkar inte bry mig just nu :) Mår as dåligt så har ingen större lust att försöka titta på papprena heller... Skönt att det är slut snart!
Sovgott! :)

We're gonna work it out

Onsdag idag! Sitter på bussen Påväg hem från skolan. Idag så ska vi fira min syster och kusin! Sen så måste jag plugga till provEN (aa två prov imorgon) kul att veta osv men jaaaaa de händer inte mycket här inte


Tisdag

Ska sova nu men tänkte bara slänga in en snabb uppdatering! Skolan idag gick ganska bra, lite besviken över spanskan men aa sånt som händer. Drog på provspelning efter skolan, gick väll sådär det med. Kom på i efterhand vad jag kunde gjort bättre men de brukar vara så också satt :)
sovgott!

SNÖ

Och nu ligger det massa vitt på marken! Hoppas nästan att det ligger kvar bara för att det ska finnas en anledning till att vara så trött på de kalla vädret..

Jag ska iallafall sova nu! Sovgott! Den här dagen har förresten varit otroligt bra! På många sätt. Önska mig lycka till imorgon på min profilmining!


allting kommer bli bra

Måndag idag! Denna dag har faktiskt varit ganska bra! :) morgondagens so-prov blev uppskjutet så har bara spanska imorgon! awesome.
Ska spendera resten av kvällen framför skolböckerna (som vanligt, brukar jag göra något annat?) NÄÄÄÄÄÄ
Haft en bra dag?

Doing it right


I'm a mess and it starts to show but I can't let go

Får verkligen ingenting gjort! Sitter och lyssnar igenom gamla spotify listor, ganska Nice faktiskt kommer inte ihåg alls att jag hört vissa låtar förut.

Blev förresten attackerad av en av våra katter idag.. Skulle flytta på honom så att jag kunde ta min filt men neej allt jag fick var massa sår. FETT ont.


There is a hell believe me I've seen it

Så. Söndag idag. Vad har ni gjort idag? Jag har gjort absolut ingenting som har varit roligt. (bra svenska) har städat, duschat, smörjt in mig med b.u.s (förstår inte varför man ska bli glittrig efteråt, jag är ingen schlagerfantast liksom) tittat på en massa avsnitt av the big Bang theory!, och sen pluggat.. Lite.. Grann.. Okej ingenting alls vilket jag ångrar men får göra det efter maten!

Ensamma hemma så jag och becca tänkte försöka oss på att göra fish and chips, *hoppas att det blir gott annars dör jag typ* kan ju inte bli sämre än skolans iallafall ;)


Lördagsmys!

Hade det super trevligt inne i stan med fina Emma! Kollade på lite julklappar (Fuck va svårt det är).

Och nu sitter jag och myser med syrran, junior (och James) höhöhö.


Du ska se att allting ordnar sig.

Godmorgon! Ska åka mot märsta nu sen drar jag till stan med Emma! :)

Once upon a time, I believe it was a Tuesday

Känner på mig att det här kommer bli en grym fredag kväll. typ. Kommer förmodligen somna jätte tidigt för jag är så jävla trött. Ska titta på några big bang theory avsnitt också.
HAHA.

Call it what you want.

2 December idag & fredag! Vad gör alla ikväll? Jag har inget alls planerat så det blir nog så att jag ligger hemma framför the big bang theory. Borde egentligen plugga fast nää inte idag.
Fyfaaaan vad trött jag är. Bjuder på två otroligt snygga bilder på mig.

DECEMBER

Första december idag! Känns konstigt utan snö på backen... Haft en riktigt skön skoldag med prov och grejer vilket jag hoppas gick bra!
Nu blir det elsas värld!


RSS 2.0