godnatt pea , eller ?

värkar som att det är imorgon pea stänger ner men hallå? det står den första mars kolockan 00.00 ? och de är jo om ca. 40 minuter. så jag sitter uppe ändå, har lite grejer o fixa. behöver plugga lite , bestämma kläder tills imorgon och fixa naglarna.

imorgon blir de att dra tidigare från skolan för jag ska till tandregleringen och sen (möter jag upp mamma och lämnar min väska, eller?) och sen åker jag tillbaka till knivsta och är med söta frida och blerina :D så jag uppdaterar någon gång imorgon kväll ;)

oh yeah, jag diggar låten av nån anledning (;


living without you is like living with no air.



24 om 8 minuter.

gjorde en snabb ny design, vi lär ju få se hur länge den håller. nu börjar 24. eller aa om typ 9 minuter. Så vi kanske hörs efter, måste ju kolla när pea stängs ner inatt fan! :D
behöver duscha också , känner mig så jävla ofräsch.

skola imorgon. Är rätt taggad fan, har ju typ inte varit där på två veckor? typ.

vi bestämmer oss. Det händer. punkt slut.

jag är fett taggad. Jag och sabrina har bestämnt oss för en sak. och när vi bestämmer oss för nått händer det alltid! ;) det vet vi. Vi såg hur de blev i fredags och de slutade med en sönderklippt tröja i papperskorgen. (  :

men den här gången blir de ju liiiiiiite mycket bättre !

you're so gay and you don't even like boys.

pluggar faktist. spanska . missade ju provet när jag va sjuk så jag måste plugga och jag märker att jag glömt en del.

har börjat baka också , ska göra mockarutor, så väntar på att kakan ska bli kall och då ska jag göra glasyr och lägga på. + kokos. men inte för mycket. ;)


citat från dagen;

''vi köper piggelin och sätter oss i snön och slickar''


nheej.

nu kör sabrina på att fixa ett par jeansshorts, men svarta . och hennes blev bättre än mina, mina va ju redan förstörda ;O :(
hade de treeeeveligt med henne i kista iallafall, köpte inget utom mat ;) happy meal vafan :D fick en scoobydoo leksak . den va fett tråkig :( sabrinas va bättre ;)

ska vara lite mera social nu , hörs imorgon . typ.

(mobilbloggar) åker nu

Sitter i bilen och jag är nyduschad och sminkad , känner mig allmänt fräsch bara. Vi åker till kista sen, ;) så de blir niceprice (; hörs sen ikväll förmodligen.

(mobilbloggar) åker nu

Sitter i bilen och jag är nyduschad och sminkad , känner mig allmänt fräsch bara. Vi åker till kista sen, ;) så de blir niceprice (; hörs sen ikväll förmodligen.

(mobilbloggar) de blir Väsby idag

Ligger i sängen och vakna nyss när Sabrina smsade mig och frågade när jag skulle komma till Väsby. Men jag behöver duscha och äta innan jag drar iallafall. Hur ser eran dag ut? :)

..

..fyfan , inte bra att jag har lov, jag typ slutar ju att uppdatera normalt då . rätt tråkigt, och man ser ju de på statistiken också :/ jaja . skolan börjar på måndag igen , inte så långt kvar . shit vad veckan gått fort . men de är bra för då blir de ju snart 24 och dhw. :D

jag hatar rubriker .

ska börja fixa mig nu, byta klädder och lite sånt . Bella kommer snart och vid sex drar vi. ska försöka ta lite bilder också ;)

känner mig så jävla svag just nu . ;S haha , helt slut . skitsamma .

måste fixa en ny design till mig och en till julia och ämmi typp. har en ny bra idee till min nya design som jag tror blir lite mer mig. sen ska jag sluta byta designer hela tiden.

på onsdag är de prick en månad kvar tills jag (tidigt på morgonen) sitter på arlanda med bästavän!

torsdag

torsdag idag. sportlovet är snart slut och jag har inte gjort mycket alls den här veckan. skulle blivit att åka till uppsala med blerina idag men de blev inte så , så jag ska åka till gränby med kusinerna idag istället .
imorgon kanske jag går på bio med bella, men ska träffa sabrina iallafall :D

behöver städa klart mitt rum nu, vill inte göra de senare idag. Så aa . onödigt inlägg men who cares ?

i've never felt this way about someone woah .



you could have done more,



jeansshorts.

här är bilder från jeansen jag gjorde om här om dagen, blev helt klart en förbättring. men tror fortfarande inte jag kommer använda dom , om jag inte kommer på ett snyggt sett att använda dom på. kom med förslag om ni pallar .
 
förlåt för min usla crappy mobilkamera.


tisdag ,

dagen har varit rätt tråkig, först börjar den rätt bra, kollar på fg, duschar och lite sånt. Sen när jag klätt på mig går tröjan sönder -.- så fick byta men nu är den lagad.
Sen så måste man gå till en av pulkabackarna som finns i närheten med pelle och kusinerna, pelle bara skrek och de va inte särskilt roligt där. Sen umgås jag med bella och vi hade typ inget att göra S; men hon har dragit nu men kommer tillbaka .

vill baka typ muffins, choklad bollar eller cc kakor. .. jaja, får se hur det blir med det. vi hörs senare . ( :

my not so dirty little secret.




kom på att jag lika bra kan slänga in en liten , tiny hemlighet.


Visste ni att jag har behov av att känna mig fräsch när jag går och lägger mig?
jag ska b. la . inte lukta äckligt, (inte för att jag gör de) haha, men asså de händer i stort sätt varje dag att jag använder deodorant innan jag går och lägger mig.
sen ansiktsrengöringen är också viktig men visst det händer att jag hoppar den när jag är ledig och sover med smink.
Sen ser jag ofta till att smörja in mig på dom ställena på kroppen som är torra och i behov av body lotion.

no big deal baby ,


sleep tight pps.

kan inte sluta tänka på den där drömmen inatt. tänker inte berätta om den men den va underbar .

såg två avsnitt av tusenbröder med becca2 ikväll, har lagt mig i sängen nu och ska kolla på family guy avsnittet jag inte fick se klart på imorse. men först. dags och uppdatera min hemliga blogg ;)

Omg

hhahahahah shiiiisheees. skulle driva med en kille och skickade värsta drivsmset och jag skicka till en random kille i malmö ;o hahahahah.

hahahah, sabrina jag älskar att du får mig att garva precis när som helst <3








ny design på g ,

f*tt internet fungerar inte. på min andra dator. Och jag har gjort design och allt men kan ju då inte liksom lägga in den.
får vänta på thomas tills han är hemma då. Då kan jag visa några bilder vi tog idag. typ två .

har somsagt gjort en design , ska göra en till för jag lär ju inte bli nöjd med den jag gjort änsålänge, så jag gör en till för säkerhetsskull. men ni kan få kolla på den jag gjort iaf.

måste länka om daniellas blogg i menyn också eftersom ungen byter blogg heeeela tiden x )


mobilkamera kvalitet ,

220210

igår gjorde jag bara bra saker, som inte ära tt sitta vid datorn, :)

sitter i soffan nu iallafall och kollar på tv, snackar med bellan och emil.
ska ta och äta glass också medans vi ändå har de hemma.

juste, tog lite kort idag med rebecca2 och fowzia som jag kan visa sen (  :



haha minsta cambilden eveeer.

00.54

sett klart på den nu typ. snackar med blerina på msn, har becca2 brevid mig.
är rätt trött så jag vill sova. ska putta ut becca2 ur mitt rum för jag pallar inte att hon sitter vid mina fötter om jag ska sova. ; p


sjuk.

har åkt på vinterkräksjukan -.- eller jag gjrode de igår och känns som att d är på väg bort nu.
mår faktist rätt bra.
idag har jag druckit saft, ätit nudlar och legat i soffan. i över 12 timmar -.- känns så meningslöst. sen så måste jag vara frisk i två dagar innan jag är helt smittfri så de här blir ju en mysig start på sportlovet -.-

ska kolla på georgia rule (s?) kollade inte klart på den igår för jag somna. men eeeh uppdaterar väll imorgon.


my first love broke my heart for the first time.


thought you'd always be mine♥

damn , I bet you don't want this shiet .

FAN ! internet laggar , jag hade skrivit värsta inlägget och kopierat en html kod så jag kunde visa er en låt, men neej inte ska jag slippa skriva om hela skiten. -.-

sånna här fredagar är sånna man ska ha iallafall ! hela familjen (nästan) är magsjuk -.- usch ! inget att sikta på. så alla har gått och lagt sig, liksom. . jag tänker inte vara vaken och samtidigt höra hur folk spyr ? inget för mig tack..
mår iallafall dåligt, och jag har inte behövt spy ännu som tur är :) ska iallafall bädda ner mig med minidatorn och se så många filmer jag pallar. Finns ju inte direkt något annat att göra.
kommer inte komma iväg till kusinerna imorgon hellr så man blir isolerad med throw-up familjen imorgon. -.-

godnatt folket .

bella är här,



drar iväg,

nu drar jag till skolan, hämtar lite böcker. Måste ju plugga til proven som jag har missat under dom dagarna jag varit hemma.
bloggar när jag kommer hem om jag hinner, ska träffa bbella.
kan ju visa er resultatet på jeansen jag gjorde till ett par jeansshorts idag. Blev helt OK lite för korta om man viker upp dom men de är för att byxorna redan va förstörda innan jag fixade dom, men de är helt klart en förbättring !

internet fungerar

aaaaj fyfan !!!! gjorde nyss nånting så jag knäckte till knäet på något sätt. Fyfan vad ont de gör.

är man bäst eller vad jag fixade liksom tillbaka internet, jag menar, bara dom bästa kan ju göra något sånt ;)
nej men bk2 buisness.
hahahah fett WÄG att skriva bk2 business. lärde mig de igår på skype av nån dansk thaha.

blev på bra humör nu, lyssnade på backstreetboys låtar , den låten du visade mig. Vill bara ta med mig sabrina till stan och shoppa. Köpa allt jag hittar, rena spontanköp.
Fast jag får ju då inte, eller jag ska inte köpa någonting på 46? dagar. är det 46? för då blir de ju att åka till spanien med henne istället, shopping varje dag. WE LIKE IT ! där borta ska jag göra av med pengar.

tänker nog se klart på the house bunny, pallade inte igår.

nu försvann mitt ont i knä ;)

jaa, asså snyggare bild får man ju leta efter. .
den där bilden är tagen i höstas när jag och syster städade. Snygg outfit har man ju också (; naaat

''you gave me a smile that I could never forget''



(mobilbloggar) 190210 fredasmyyyys :D

Idg är de fredag, kan säga att den har varit efterlängtad. (; mitt internet på datorn fungerar inte , men jag ar en del grejer att fixa på datan så jag måste fixa de , men först blir de en potatisomellet! Gott som fan. Sen får ju min skola sportlov den här veckan så de här blir chill till MAX! Kom på att jag behöver fixa ett par jeansshorts.. Gör de efter omelleten . :p

god damn you're beautiful to me, baby



if that's love then I'm gone


diggar låten, hörde den på tv idag, men den på tv va akustisk och mycket bättre. synd så fanns inte den akustiska på youtube.

de är välll i det här inlägget jag säger godnatt. Ska kolla klart på the house bunny den är as bra. typiskt jennifer film. Sånna filmer fastnar jag för haha. Älskar den humorn .

vi hörs imorgon, får se om det där med tävlingen går som det ska. De är inget roligt pris, vill bara bli av med grejerna liksom. Tror inte så många av mina läsare gillar miley cyrus ;)


''You know my weakness, that's why I'm sleepless''



I was praying that you and me might end up together.

blev pizza till middag, gott som fan!
men bara för att vi va typ 9 st och vi åt pizza kändes de som fredag -.-

jaja, fredag imorn och jag tror jag blir hemma då också. Vet inte. Ska fortsätta vara social i skype ialalfall med daniella , tobias o gustav ? vem de nu är?  x )


nej men hej jag har inget liv .se




mitt och blerinas samtalsämne på msn.
Nej men helt seriöst så bad hon mig logga in på sin msn på ebuddy på mobilen. Så jag gjorde de , och vad gör ajg då`? börjar skriva t mig själv. :P




UPDATE: vad tror ni om att sätta igång en tävling? har ju redan sagt att jag kanske gör de. har nämnligen fått hem lite saker som jag inte har användning av. Och nej, inga sånna saker. Inga kläder eller så, men nånting annat.
Gillar någon av er miley cyrus?

there's no me without you ♥



180210

förlåt att jag inte bloggat förrän nu. Har varit upptagen. Varit barnvakt och städat faktist.

Har inte tid att lbogga nu heller, tänkte bara säga att jag tror jag drar igång en tävling snart :) vad tror ni om de ? det är inget stort pris, men nånting är de :P

puuuss

good night. godnatt. Gute Nacht. buenas noches. bonsoir.

godnatt sverige. nighty night , sleep tight.
Har precis sett klart på have you heard about the morgans, med hugh grant och sarah jessica parker. Filmen va bra, trodde den skulle vara bättre, men den va bra.

ska sova nu iallafall, stannar hemma imorgon. Missar spanska provet, men de är bara bra eftersom jag inte kan så mycket..


ssseeeecreeet



dags för hemlighet nummer 3 dåra.
tro inte att jag är kissiewb.

men jag har faktist en privatblogg ;o haha. yes it's true.
Vad skriver jag där?
typ allt som jag inte skriver i bloggen. Privata saker. känslor, allt som händer som jag inte vill skriva ut här i bloggen som alla som läser min blogg kan få reda på. Och ja, jag vet att inget är privat på internet.



jag skaffade iallafall min blogg i januari efter att jag och sabrina bästavän hade snackat om att skaffa en.
INGEN vet om min privatabloggs namn. Och så ska de ju förbli, right ? ( ;
ser ju på statistiken att ingen läser den, och de är bra. Eftersom bloggen bara finns till för mig så att jag om några månder ska kunna kolla tillbaka i arkivet och läsa hur jag kände/vad som hände under januari/feburari.

nånting har hänt så att alla bokstäver är stora .  .

feel the pressure b*tches.



juste,

det kommer en ny hemlighet idag eller ikväll om jag kommer ihåg det och hinner.


inglorious bastards

Fyfan vad skön dag! det jag har hunnit med idag är att ligga i sängen , kolla på I love you beth cooper, börjat kollat på american pie the book of love och inglorious bastards.
Jag har hunnit ätit och duschat, smörjt in mig med bus.
snackat med nathalie, sabrina, blerina och ludwig har jag hunnit med också ;o

Så har min dag sett ut och den har varit riktigt skön och jag känner att de är skönt med en paus från skolan.
Ska fortsätta kolla på inglorious bastards nu faktist. Tycker fde är rätt intressant med andra världskriget och sånt.

funkar tyvärr inte heller att ta någon bild med webben eftersom jag sitter ligger i sängen och bloggar från min minidator.

.

har sett ungeför halva, I love you beth cooper. Har ätit pyttipanna till lunch också som mamma lagade. Ska ta en dusch nu.

nathalie 16 år.

haha när jag skrev inläggsrubriken till inlägget under kom jag på att nathalie fyller 16 idag ! grattis till henne !

170210

godmorgon folket!
sitter i sängen med min minidator och tänkte uppdatera lite eftersom jag blivit så dålig på de. Ändå håller statistiken i sig ;)

Jag är hemma och är sjuk idag iallafall. Jag missar sista skridskodagen i skolan, men de gör inte så mycket för mig..

Ska köra igång en film nu iallafall och kanske somna till den, thahah !


imagine me and you, I do, I think about you day and night baby ♥

har hunnit plugga hälften av de jag behöver plugga. mår riktigt dåligt också.
jaja, ska hinna de här, sen hinna ta en macka med ett glas juice eller oboy, sen blir det att gå och lägga sig tidigt.
Får se vad som händer imorn.

jävla finne i pannan har man också -.-

smell ya tomorrow ^^


















.


.

har nyss ätit klart, blev hamburgare ;:D fett gott !
ska ta och kolla om jag har fått hem nya frida, vill läsa den , eftersom sabrina har fått sin.

smell ya ^^

160210

hade tänkt uppdatera igår, men pallade inte. Mådde inge bra **/ gör inte de nu heller. Hände lite saker , plus att ajg är sjuk. Men drog till skolan ändå för att jag skulle träffa sabrina efter skolan, men vet inte om jag pallar gå till skolan imorgon om jag har ont i halsen och huvudet?


baby you belong with me..


you're fading like a photograph..


150210

förlåt att jag aldrig uppdaterade igår, hoppas ni alla hade en bra allahjärtansdag. Min va som alla andra dagar.
ska kolla lite på tv , sen ska jag väll plugga eller nått . Mår inge bra , så borde väll inte sitta vid datorn ? :P

kissie's nya hårfärg

hittade bilden på hotgossips tror jag.

dags att köpa nytt löshår, hon lär ju inte klara sig särskilt länge med sådär kort.. fast erkänn att hon ser mognare ut som brunett :P


ma nb oy



fastna för eric saade och hans låt gjorde man iallafall. Eller jag fastna mest för han, sen låten.
bra att han gick vidare !
ska gå o ringa nu till nån, eller två pers typ.

smelll ya ^^

ruuuuuhhmpa

hhHHhAAHAHAH , hittade den här när jag kollade igonom mina bilder, :D fatta att de tog hur lång tid som helst för mig innan jag fatta va de va :P


picasa (n)

fyfan ,  öppnade picasa och fick upp en ruta att jag måste rensa ;o
hittade också dom ''borttappade'' skärmdumparna, collagen och filmerna som försvann förut igår. Så måste rensa där också.


ser ni likheterna?

kollade runt på lite olika skvaller bloggar och hittade lite roliga celebrity - look-alikes. rätt roligt.






i still love and I am caught in every beat of your heart ♥



trettonde feburari tjugohundratio ♥

lördag idag, kanske drar in till knivsta och kollar när killarna kör hockey, annars stannar jag hemma tills ikväll då vi ska till kusinerna.
Jag vet iallafall att jag behöver en ny design , gillar verkligen inte alls den jag har nu .


TRÖTT o de ser man ju :P















.


underbar låt <3


bilder från 2009

kollade igenom lite bilder från 09, har en massa underbara minnen <3 men också dåliga. tänkte visa er lite bilder iallafall .


klassresan 09, naturhistoriska museet och grönan


spanien 09 med sabrina <3



skolavslutningen 09, kommer ihåg hur jävla underbart de kändes att aldrig behöva gå i den skolan !


fyfan va roligt vi hade den dagen becca, men har givetvist många fler bra minnen me dig !


roligt man kan ha med lite smink och natta ;) <3


vad var de , 2-5 agusti ? några av dom bästa dagarna med sabrina 09 <3


jag blev helt fast i ruffsbullen den dagen, älskade den haha .


fina minnen med blerina <3


jag undrar fan hur många chokladklubbar jag ätit under sjuan.. :P


hemma hos spelning den 14 oktober <3


underbar kväll med wille, sabrina och tobias (;

we were so in love back then, now you're listening to what they say, don't go that way



jag kommer säkert ångra...

jag kommer säkert ångra mig att jag lägger upp den här, men den är från lunchen i .. onsdags? tror jag. 
självklart är de jag på själva bilden grejen där också. Men jag bjuder på mig själv.




jag hissar och dissar



slitna jeans men antigen strumbyxor eller leggings/tights (helst med spets) under. Så fukking jävla hett asså ;o
enligt mig dåra. Men some people säger att man inte har någon stil haha (; nej men jag tycker de är riktigt snyggt iallafall.
Tänk er dom där jeansen på första bilden från d-brand , med ett par svarta spetstights under, riktigt snyggt !






säger bara euw !
jag hatar verkligen när folk går i samma kläder i typ en vecka. Jag har inge problem om de är typ två dagar, för vissa människor svettas mer än andra och kläder börjar ju lukta äckligt efter ett tag.
USCH ! de blir riktigt äckligt om de går mer än två dagar tycker jag. Men om personerna är fräscha så går de max till 3 dagar iallafall , inte mer !
























.

kissie's nya hårfärg

kissie har färgat håret idag ju , har lite bilder, inte världens bästa (: direkt från bobbys blogg. 




120210

fredag idag! wiihoo, fan vad jag saknat den! de va ju liksom en vecka sen;o
Riktigt skönt iallafall.
Ser på tv just nu 90210, har ätit två mackor och oboy, riktigt gott de också !

ikväll blir de mys, tacos, chips förmodligen och säkert en film. tråkigt men mys, need it !

110210

torsdag idag. Bästa långdagen iallafall. Hatar långdagar men fredagar är värre ;O
de va rätt lugn dag idag ändå.
Kom hem vid kvart i fem typ. satt vid fb, åt mat, sen dess har man varit social med rebecca. beccan. Den andra rebecca. palla förklara. Ska fixa hennes design snart (;

Har verkligen typ inget att skriva, ska vara lite social istället . :'P

bilder från dagen ,


fina bellan i ludwigs fina jacka (;


söta elvira (;


hahah frida ^^


och där har vi louise , och jag, men jag äger ju på att ta kort så att jag inte kommer me (;

tv o sabriiiia

snygg som man är och ville se på glee när det började på fyran för nån månad sen så missade man varje avsnitt.
Men idag börjar de på tv400 så jag kollar där nu (;

snackar me sabrina också, skööönt !




UPDATE :  FYYYFAN VAD DÅLIGT PROGRAM !

blingbling till Iphones,



kollade runt efter skydd till min mobil, känner att jag behöver de + att jag vill pimpa min mobil. Kolla vad fint?
Har tyvärr råkat stänga ner sidan , men de va en tjej som sålde sånna där skydd i b. la. organge och rosa.
Tror jag slår till på ett nångång. (:

bästa fb gruppen ever fan! ;o

tänker gå ner och dricka nått, har hur tråkigt som helst. Gick me i en grupp idag på fb: även om jag har hur tråkigt som helst gör jag inte läxan. stämmer.
har gått med i skönaste gruppen ever också. Visar snart.

Kommer hit en tjej ikväll, jourbarn. jag pallar inte vara trevlig, jag ahtar verkligen första dagen.


wants


fb grupp: 45 saker en tjej vill ha men kommer aldrig be om de



1 . Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.

6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.

16. Play with her hair .only if she hasnt spent 382745623 hours on it .
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her shes beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.

21. Open doors for her, walk her to her car- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her shes your everything – only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT- so just hug her
24. Make her feel loved.
25-kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*

26-dont lie to HER.*
27-DONT cheat on her.*
28-take her ANYWHERE she wants
29-txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesnt need you, just be there so shell know that she can ALWAYS count on you.*

31. Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.*
33. Kiss her on the CHEEK; (it will give her the hint that you want to kiss her).*
34 . While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
35. Dont EVER tell her to leave even jokingly or act like youre mad. If
shes upset, comfort her.

36. When people DISS her, stand up for her.*
37. Look deep into her EYES and tell her you love her.*
38. Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
39. When walking next to each other grab her HAND.*
40. When you hug her HOLD her in your arms as long as possible*

41. Call or text her at night to wish her SWEET DREAMS*
42. COMFORT her when she cries and wipe away her tears.*
43. Take her for LONG walks at night.
44. ALWAYS Remind her how much you love her.*
45. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her.

yo ull never know when she needs just a lil more love.


daniella är mitt favoritnamn ;O





hahah snyggaste bilden right? provade lite nya grejer i ps. like it ?

100210





ska man köra på uppsatt eller inte idag ?

onsdag idag, skolan va rätt skön. Spanska med vikarie, musik , so och sen idrott. Va inte med på den, fick vara tyup funktionär istället.
inlägget under skulle publiveras igår men har tydligen inte kommit upp förrän nu. Blogg.se var riktigt segt igår.

Känner mig riktigt trött just nu ;o så jag ska chilla lite nu och kanske bli lite piggare, men vet inte om de händer.


Utkast: Feb. 9, 2010



de funkar inte att ladda upp bilder, jag kommer inte på några bra rubriker för den delen heller ; o

sitter och laddar upp videos och bilder från nyår på facebook, jag vet segast :D
facebook segar, blogg.se segar. HELA MITT INTERNET ;O

,

tänker ta och duscha nu. Sen vet jag inte , de skriker tråkig dag om mig men riktigt skön dag också ! ;o


give me a chance to see that you are made for me



Hörde låten på vägen hem. Riktigt gammal men ändå rätt bra .

why did I let myself believe
miracles could happen?
'cause know I have to pretend
That I don't really care.
I thought you were my fairytale
a dream when I'm not sleeping.


.

nu är jag hemma. Va där vid fem och kom hem för ca. 15 minuter sen.
snackar med bellan just nu, kollar på tv och tar de lugnt och de är riktigt skönt !  Ska ta en macka också eftersom ajg typ inte åt någon middag ,

Jag slipper skridskorna imorgon , men jag nöjer mig med att se bellan och elvira åka .+ alla i min klass dåra (; hahah.

vårdcentralen snart

är hemma , har varit de ett tag. Och ätit lite grann.
Dricker redbull, snackar msn me daniella och kollar på tv. CHILL !


Om ett tag beger jag mig in till vårdcentralen. så jag kan ju uppdatera när jag kommer hem igen sen.

i skolan ,

sitter på matten och ska göra en uppgift, tänkte bara uppdatera lite snabbt bara för att (;
men ska ta och börja nu , de är så jävla tråkigt men jag bloggar igen när jag kommer hem.

(mobilbloggar) 090210

De är den nionde idag va? Jg vet faktist inte. Ä i badrummet och har precis sminkar klart mig , de tog 8 minuter idag ;o fett snabbt. Ska iallafall snart dra till bussen. Är taggad som fan till skolan eftersom jag har en del att vänta mig idag ;) hahaha smell ya ^^

Feburari hiss o diss



Jag total hissar nick jonas debutalbum , hur bra som helst finns på spotify också!
jag kan ju säga att  jag KÖPER de här (;























förstår inte mig på trenden med magtröjor.
Okej , de kan vara rätt fint till stuprör och klackar, men jag tycker de ser så billigt ut, och wt. USCHUSCH.
hahha, fast de skulle inte förvåna mig om jag skulle gå och köpa en sen i vår/spanien. 





.


..

blogg.se krånglar för mig.. :/

.

är de bara jag som är seg , att nick jonas abd the administration album finns på spotify?!? LOVE IT !

seacrest and out

MIN blogg är tråkig. Life's tha blog is what you make it , ya know..
Jag fattar inte ens varför min statistik är så hög som den är. . kanske för att de är jag som bloggar? hahaha.
Så har ni nått jag kan blogga om , skriv de, vart än ni vill , kommentar, mail, bdb, fb m.m. ANYTHING.

Ska försöka hinna med en hiss & diss idag iallafall :)

whereever you are




Fyfan vad calling out med lazee är bra, kan säga att den går på repeat här.

 


pics

lite bilder från dagen dåra , + en video från fysiken. Palla ladda upp bilder när ni kan se en video liksom ;)




hos tandregleringen (;




vi va på dinsko och provade alla fula höga skor (;




dom till vänster?

till dig rebecca , du vet vem jag snackar om nu. (hoppas jag thaha) du vet vem, vi behöver snacka om han x)

skolan idag va nice, handboll på idrotten jag va typ halvt me, har ont i arslet som fan. Men de är inte från idrotten. sen va de typ matte och där va de nån psykologgrej som va där för att vi är så stökiga och snacka om att våran lärare smörade som fan för henne. -.-'
sen va de typ no , och jag fick tillbaka mitt prov, jag fick fan VG :D trodde jag verkligen inte.
halv ett drog jag till tandregleraren som skulle fixa min räls som gått sönder igen. Skulle åka tillbaka till skolan men då smsa elvira och bad mig stanna så att jag kunde hänga med henne dit, gjorde de ofc, sen kolla vi affärer och hade d roligt som fan , :D hahah ''dom till vänster ?'' haha fifan va roligt (;
Sen vid typ halv 4 drog vi tillbaka till knivsta , träffade bellan en snabbis och sen drog jag hem med den sena skolbussen typ. Palla åka kommunalt sen när bussen stannar typ hur långt som helst ifrån mig ?


The only one for me is you, and you for me



If I should call you up, invest a dime
And you say you belong to me and ease my mind
Imagine how the world could be, so very fine
So happy together

I can't see me lovin' nobody but you
For all my life
When you're with me, baby the skies'll be blue
For all my life

videosar

Hittade rätt sköna videosar på louise blogg, bla en från lunchen i veckan , checka in dom :D jag diggar dom som fan,



namnlöst typ

webbar me frida o vi har kul som fan (; Jag har printat en jävla massa också.
vet ni ? om 30 äre 24! wiihoo , saknat de som fan!

Sitter o glor på ghost whisperer och äter glass och de är gott som fan, och de har tagit hur lång tid som helst för mig att skriva de här inlägget ;o


JAG ÄLSKAR DANIEELLLAA



jag diggar bilden , hela outfitten. Inget jag skulle ha på mig men jag diggar den ^^

det har varit rätt mycke musik dom senaste inläggen , men jag bryr mig inte för jag älskar musik.

Tänkte ta att fixa mina naglar nu , för igår när jag duschade så gick de att dra av nagellacket , de blev liksom helt hårt och grejs, så jag ska måla nytt idag (;
Fast först måste jag fixa bellans blogg, som jag aldrig gjorde klart då internet laggade.
fortfarande lika läsvärt inlägg, men jag känner för eller jag har ett behov att uppdatera, och skriva ner allt som har hänt liksom.

Smell ya later ^^ sabrina kolla på din tavla i ditt rum :)

seg söndag

dagen går segt, och här sitter man och kollar på tv.  fyfan vilken tråkig söndag alltså... vad gör ni idag ?(:

jag bjuder på bilden till 110% för den är riktigt ful, men jag har ju typ inga bilder att lägga upp.. :P


''when I was 13, I had my first love''



min andra nya favorit, justin bieber's nya ft. ludacris, baby. Helt underbar fan! LOVE IT !

070210

Söndag idag, det blir en chilldag idag.
imorgon är de skola, är nite så taggad. Än.
har inget att skriva heller så de här blir yttligare ett hur läsvärt inlägg som helst (;

24 kommer på tv ikväll , wiho ;) älskar serien , really.

lights will guide you home, and ignite your bones





är hemma nu , de va trevligt. Jag föll för salem al fakir's låt :P thaha, nått jag verkligen inte trodde att jag skulle.
har lust att gå och duscha nu men vet inte om jag pallar göra de nu.. Annars blir de iallafall tv ikväll.
Tror iallafall jag duschar ändå , med musik i högtalarna och sen smörjer in mig med bus? :P de låter riktigt nice iaf. Känner mig riktigt ofräsch så jag borde göra de :p


we are gonna take it, take it to the top



060110

FÖRLÅTFÖRLÅT
men jag va hos sabrina igår och hon har inge internet. De är typ trasigt så hennes blogg är ju då liksom katastrof..

Igår: åkte från skolan vid 1. Tog upptåget till väsby, köpte en bussremsa , gick hem till sabrina. Vi chilla lite och platta mitt hår bättre. Min plattång suger en stor fet balle , haha.
Vid två tog vi tåget in till centralen där vi hade sjukt svårt för att hitta rätt tunnelbana, missade den. Fast vi fatta inte de och hoppa på fel. Vi gick av och böt tunnelbanan och gick av vid östermalmstorg där vi fick byta igen. Sen hitta vi inte busshållsplatsen vid karlaplan. x) Hittade bussen iallafall och fick springa. Sen när vi va vid magasin 5 så fick vi vänta lite och sen gick jag påden där grejen jag skulle till, hoppas de blir något iallafall.
sen drog vi till gärdet och en tantjävel va otrevlig i spärren -.- åkte till plattan en snabbis och åt på tacobar och kolla i affärer men jag köpte inget. sen drog vi hem.
Idag: vi chillade lite, vaknade vid 11 låg kvar, snackade. åt frukost. Städade. Snackade. Gick och köpte godis. Gick hem. Jag åkte hem.

snart ska jag över till kusinerna och spendera kvällen där med tacos och melodifestivalen, har ingen lust men de blir så .

''Just stay with me now. Say the word and well go''

har städat färdigt, nu måste jag ringa sabrina en snabbis eftersom vi drar till frihamnen imorgon (;
fett chill och sluta tidigare ;)
jaja ska ringa henne nu,

lägger upp min favorit just nu^^

själv är man ju snyggast på den där bilden...




















jason derulo - in my head


040210

sho alla ^^
skolan idag va lång, och seg. Rätt skön ändå ju (:
va hur trött som helst när jag kom hem. resten av kvällen går åt städning, plugg till engelskaprovet imorgon + att jag ska ta reda på dom sista detaljerna för imorgon då jag och sabrinaska på ''möte'' i frihamnen. (;
Bara tråkiga saker typ. smell ya later ^^






















.


svar på kommentar;


ehm? obviously too hot for you ?

före och efter bild (;


.

shit va ja e smart o; jag glömde bort om de va 10 över eller 5 över ja la in färgen x) gissar på tio över.. Elr? :P

läs inte ;o

like a great man once said; why do all the ladies need make-up? if you didn't use make-up we men would love you for your beauty..

sitter med färgen i håret, ska blogga åt sabrina .
skoja jag ska inte de längre hon hade inge internet men de verkar ha löst sig ;)

fan jag har bloggtorka så jag borde avsluta de här inlägget innan de blir allt för onödigt (;


ikväll så fixar man håret ( ;

sho alla ! ^^
Sitter och väntar på maten . btw, såg nyss videon från ellen på kenzas blogg. Omg vilka ryggrader, usch!
haha onödig information ( ;
Idag iallafall , så ska jag tona mitt hår igen. I samma färg som sist men den kanske blir lite mörkare eftersom mitt hår inte har gått helt tillbaka till den jag hade innan.
Borde ju ha färgat asså permanent eftersom jag gillar färgen så mycke men jag vågar fan inte eftersom alla andra gånger jag gjort de har jag ångrat mig. yeahyeah , tar i färgen efter maten så ni kan ju få se the resultat efter (:


030210

shasha ^^
sitter i skolan , på bibloteket tänkte blogga en snabbis men nu ska vvi ha SO, smell ya

ph

nu blir de paradise :D final ju!

smell ya ^^

.

glor på 2 ½man just nu.
de är nice och nu ska jag och rebecca gå ner till mitt och hennes bästa rum i hela vårat hus, vilket tror ni? tha kitchen ofc. Omg va tråkigt men jag ska iallafall ta med henne dit nu, kissheeeees

svar:



svar; jag brukar oftast printa mina bilder. Men sen går de att när man är inne på själva plagget (har jag för mig) att trycka på blog och där kommer de upp en html kod som du klistrar in i bloggen sen ^^

''in my head, I see you all over me''

bjuder på bilden ^^
sitter o dunkar jason derulo's nya låt och omg vad jag älskar den!
ska ta och göra nånting nu.. någonting som inte är datan iallafall.

idag måste man ju bara se ph iallafall ! :D



skön låt ^^


020210

NU uppdaterar jag igen ( ;
kom hem vid sex, träffade pojkvännen efter skolan : )
missade min buss, väntade på nästa, böt buss, blev hämtad, kom hem, åt, bloggar :D
har käkat lite iallafall , sen nu så snackade jag med erik i skype men han drog typ. Elvira o elin är sociala på msn (: så de är nice!

fan ska jag säga?

snackar me sabrina har gjort de ist för att se på tv , but I needed it, so did she !
ska göra mig i ordning snart..
är taggad för imorgon iallafall, uppdaterar nog inte direkt efter skoln, we'll see ;)

do you got balls enough to speak?

hello bitches ;*
dags för en timmes tv ( :
kanske uppdaterar under , eller jag vet att jag kommer de.
kisses ^^

en till bild på sötnosen ^^


tummen upp (y'







vad tror ni jag och sabrina gör på fredag? ( ;


så här långt låter de bra, enligt mig iallafall.
Ska bara hitta en bra tid att ta mig till
väsby i tid tills pendeln går.
Sen ska man ju veta hemresan också.




.


''i'm stuck with writing songs just to forget''



dagens vill ha, från h&m

Har världens problem just nu asså ! ;O
försöker bestämma en tid att åka till frihamnen på fredag men de är så jävla mycket att tänka på ! jag orkar inte ! ;O
vad gör ni andra? ;)

grattis till junior 6 år <3

min älsklingskatt typ, eller jag älskar båda min katter ofc, men junior fyller 6 år idag! grattis till han ;)








































.


010210

har inte tid att uppdatera, men jag hoppar tjejkvällen på fritidsgården idag, som jag faktist skrev upp mig på.. men jag mår inge bra, men uppdaterar senare ska take care of tha kidz. .. -.-

RSS 2.0