Fredagsmys!

Hej! Sitter med Egon och försöker få lite plugg gjort. Sitter framför the big Bang theory med cola och chips helt själv dessutom. Kul fredag? Nja.. Skön om inte annat! 
 
imorgon börjar jag jobba redan klockan tio, slutar tre. Får se vad jag gör efter! Tillskillnad från idag så hoppas jag att det blir något roligt!


Fredag den sista november!!!

Hej hej! Sitter i skolan just nu. Fredag idag, helt okej skoldag men som alla andra dagar - vidrig mat. Min lunch bestod av en kexchoklad och en chokladboll. Nyttigt såklart. 
Vi har inte så mycket för oss i skolan, hela klassen (i stort sätt) sitter och väntar på att nästa lektion ska börja som är vid ett. 
Jag har en lektion kvar sen drar jag hem, byter skor och drar förmodligen till Knivsta och Egon efter det. 
Min fredag kommer spenderas ensam och förmodligen nerborrad i naturkunskapsboken. 
Ha en bättre fredag än mig! 
puss 

Torsdag!

Godmorgon! Idag vaknade vi med vitt på marken överallt. Äntligen vinter! Nu är det nära till jul!
Det är dock väldigt kallt och jag har endast converse..

Jag ska kliva på tåget nu och röra mig in mot skolan. Har eventuellt redovisning och kan inget så får se hur det går. Slutar vid ett! :)
Ha en kall dag allihopa!


26 november

Godmorgon! Jag sitter på tåget mot skolan just nu, denna dag är precis som alla andra måndagar. Otroligt lång och jobb direkt efter skolan! Så det är väll sisådär 13 timmar innan jag är hemma igen.

Min helg har varit lugn och skön. Middagar hit och dit. Var även upp till Gävle på en random tripp igår kväll, och vad gjorde jag där?
Köpte min nya bebis. Vilket i för sig slutade i att min nya tröja är "sönder" rivsår på kroppen och hår ÖVERALLT. Men jag överlever! :)

Kofta från cubus


Fredag!

Hej! Den här dagen är riktigt onödig, hade endast en lektion - onödigt att ens kliva upp imorse.
Jag drog hem en snabbis och ska alldeles strax åka till gränby för att jobba! Jag slutar vid nio och får se vad som händer sen! Något kul blir det nog :)

Ha en fin fredag!


Red eye

Hej hej!
Torsdag idag, försov mig så missade första lektionen. Hade matte och idrott. Simmade 80 längder (2 kilometer) på idrotten, jag är så himla stolt över mig själv!! Verkligen! Skojar inte.
Stannade kvar i skolan med Madde och gjorde klar vår powerpoint. Gick bra!

Möttes av lövbiff, potatisklyftor och Bea när jag kom hem! Kan det bli en bättre dag?
Nu ska jag titta på criminal minds och kanske baka om jag orkar. Ha en fin kväll!


Tjingeling


20 November

Hej! Vet att det var länge sen, har haft massvis för mig. Det är ny vecka och har inte allt för mycket plugg! Jag kommer dock att jobba tre gånger den här veckan, igår, imorgon och på fredag. Så bloggen blir lidande eftersom jag jobbar kväll och har det stressigt på mornarna!

Sitter på barnavårdscentralen och väntar på mamma, ska få pengar av henne sen ska jag tillbaks in till Uppsala för dans, det kanske till och med är sista lektionen för i år, om jag har räknat rätt. Trist.


17 november 2012

Hej! Dagen började faktiskt bra, Mina syskon var riktiga änglar inne i Uppsala trots kyla och lång tid att vänta. Vi åt på burger king, jagade kronor och ja som sagt, bio! Och det var inget problem att få in dom!
Nu är jag dock mer trött på livet, har spenderat alldeles för mycket tid med dom idag (inte för att jag har något emot det) men dom börjar bli trötta och jag allmänt irriterad på allt och alla.

Ska förmodligen mysa framför 90210 med becca ikväll!
Ha en bra lördagkväll!


Jag kommer tillbaka

Godmorgon! Just nu, ligger jag i sängen helt as trött. Det blev dock inte jätte sent igår, somnade innan ett. Kvällen spenderades med flera trevliga personer, vi var lite överallt helt enkelt. På landet. Men det finns tydligen liv här ute också :) tro det eller ej!

Och idag då? Skulle egentligen sitta på tåget om cirka 40 minuter eftersom det är lördag, och lördagar innebär jobb! Sa dock ifrån mig det passet den här veckan, mormor ska flytta och jag behöver vara barnvakt till min syskon under tiden. Och vi ska mysa massvis inne i Uppsala :) försöka smuggla in dom på sjuårsbio bland annat hahaha.
Ha en bra dag!


Fredag!

Hej hej! Sitter på bussen till Knivsta just nu med Elin, blir ett gympass :) dock utan Emelie.. Har inga planer för ikväll, ska vara barnvakt tidigt imorgon bitti så det blir som det blir!
Vår bil brann upp idag. Alla klarade sig. End of story.


Cutting My haiiiiiir

Hejsan! Min skoldag har inte varit jobbig alls, slutade dock två istället för tre som jag skulle :) men jag klagar inte!
Drog till gymmet och träffade emelie, vi köttade på grymt bra idag trots lathet.
Sitter nu i badrummet och agerar försökskanin för syster min som leker frisör! Nej men allvarligt - hon är skit duktig för att inte gått utbildning eller så, självaste Denise bunny - bloggaren ni vet? Hon sa det också :) så jag är ej orolig!


BREAKING DAWN PART. 2

Hello My friends! Haha nej men hej! Hade skola Idag, gick Bra och fort, klarade matteprovet och så jag är glad!

Och nu är det dags för sista twilight filmen! Är super taggad!


Tisdag 13/11

Hej! Jag har varit sängliggande hela dagen idag, struntade i skolan för jag mådde dåligt. Så det är så min dag har sett ut. Hur har eran varit? Bra?
Jag missar dansen idag, vilket gör mig lite ledsen, älskar dansen liksom.. Ska istället ha moskvakorrespondent (?) haha myskväll* (älskar hur iPhone, vad säger man? Byter ord?)

Och gissa vad?? Breaking dawn 2 imorgon ju!! Jag är sjuuuuukt taggad! Har en liten grej att se twilight filmerna med Sabrina på premiärdagarna, vilket vi ska göra imorgon med! Vi har dock tagit avstånd från att köpa biljetter samma dag som självaste premiären - vilket vi gjort förut. Eftersom det är sista filmen nu!
Ha en Bra kväll!

Kolla förresten hur mysigt jag fixade till inför middagen idag i brist på matbord haha!


Måndag

Godmorgon! Eller nej, hej! Har Inte alls haft en Bra morgon. Är på sålogt humör, Försover mig, hinner inte äta och nu sitter jag på bussen iväg mot en av veckans tråkigaste skoldagar. Jag slutar vid 3 och ska direkt efter åka och jobba med Elin, vi stänger även så är inte hemma förrän vid tio.
Ha en bra dag...!


Tråkig rubrik står här

Hej! Hade en trevlig kväll igår! Orkar inte dra detaljer, för trött.
Idag har jag jobbat med huvudvärk och efter det tittat på film med Dennis, Markus, Tom, Matilda, Martin, cedwall och Robin! Trevligt! Nu är vi dock bara fyra kvar men trevligt ändå ;)
Hoppas ni har en skön lördag, min har varit alldeles behövlig!


Mys-mood on

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag! Skoldagen blir förmodligen rätt skön, sen ska jag iväg till gymet!
Det är riktigt kallt ute, -5 hos mig just nu... Vill bara mysa hela dagen. Så därför har jag endast sköna kläder på mig idag!
Får se vad som händer ikväll, och om jag kommer ihåg att uppdatera här om det!
Ha en bra dag!


Torsdag!

Godmorgon! Har helt glömt bort att blogga, som tur är har ni inte missat något viktigt! ;) jag är på väg till skolan nu :) har historia och sen matte prov och efter det slutar jag! Vilket är otroligt skönt då jag egentligen skulle slutat 3 idag :)


Måndag!

Hej! Sitter på naturkunskapen just nu, hade en grym morgon - super mysig med gudomligt god frulle och allt. Sen var det såklart regn och har bara tråkiga lektioner idag så..
Jobbar från fyra till åtta ikväll!
Ha en fin dag!


Natti!

Hej! Hade det super mysigt hos farmor och fick äntligen träffa efterlängtade Nathalie som precis kommit hem från Alanya, inte ett dugg avis...
Drog sedan till Uppsala där jag åt otroligt god mat tillsammans med Tom på dragon palace, efter det drog vi till Gränby en snabbis och nu ligger jag i sängen!
Det vankas mys kväll och imorgon börjar skolan så klockan ringer tidigt. Vill inte alls tillbaka till skolan och alla högar av uppsatser och prov. Har ett på torsdag redan, yäy.
Sov gott!


Sunday!

Hej och godmorgon! Ska åka iväg till farmor nu! Blir förhoppningsvis en sväng på bio Idag också! Får se! Vi hörs!


Lördag!

Hej! Jag har haft fullt upp de senaste dagarna där bloggen fått lida. Igår var jag flytthjälp åt Tom, det tog sin lilla tid. Hade egentligen planerat att åka på halloween fest men av olika anledningar så blev det inte riktigt så.
Kvällen slutade med filmmys i Toms 1.80 säng tillsammans med honom, Robin och Robins tjej Jenny!
Imorse var jag uppe med tuppen (inte riktigt) åkte mot Uppsala och burger king, precis som alla andra lördagar!
Är nu hemma hos far min och ska imorgon bitti åka till farmor! Blir trevligt! Ha en fin kväll mina vänner!


Torka aldrig tårar utan handskar

Godmorgon! Lillebror och Sabrina fyller år idag! Grattis till er! Detta ledde även till att jag blev väckt otroligt tidigt imorse för att gå upp och väcka Pelle.
Jag kunde inte somna om utan har legat och tittat på första delen av Torka aldrig tårar utan handskar. Jag har hört så mycket bra om den och än så länge är det bra!
Nu ska jag slänga på mig lite smink och trycka i mig en snabb frulle! Sedan bär det av mot Gränby och fyra timmars arbete!

RSS 2.0