Godmorgon!

 
 
 
Godmorgon på er! Varför bloggade jag inte igår? Jo det är så att jag faktiskt har skapat en ny blogg. Vet inte riktigt vad jag känner angående det eftersom att jag alltid har bloggat på den här bloggen, jag känner mig hemma här. Jag valde därför att inte flytta bloggen heller så att jag, om jag inte trivs på nya plattformen - kan komma tillbaka! Men jag delar såklart med mig om min nya bloggadress. Tappa inte bort den! 
 
Min nya blogg hittar ni på: http:/blogg.improveme.se/jennifers

Legday

Hejsan! Det är onsdag idag och det betyder legday. Jag har fortfarande träningsvärk men vad gör det, inga ursäkter.

Jag ska åka om lite mer än en timme men måste äta lite och sånt innan. Älskar min nya sportbh.


3 september

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och ska nu fixa det sista innan jag ska åka till skolan. Jag har en hyfsat kort skoldag idag men ska som tidigare sagt jobba efteråt så kommer komma hem sent idag.

För övrigt så ÄLSKAR jag mitt nya träningsprogram. Har träningsvärk i större delen av kroppen (även från dansen) så det känns riktigt bra! Ser fram emot imorgon när jag får träna igen.


Måndag

Att blogga på måndagar och tisdagar kommer inte vara det lättaste. Dagarna kommer vara jätte långa.

Idag var det skola fram till tre, jag åkte direkt till gymmet för rygg och biceps, slängde i mig protein och sallad och åkte efter det till Uppsala. Idag var det första lektionen av Dancehall Heels, yes vi dansar i klackar. Så sjukt roligt!! Kommer vara så jävla grym om 3 månader. Ååh!! Mår så bra. Älskar alla endorfinkickar efter träning. Nu ska jag duscha och mysa med Tom. Imorgon är det skola och jobb som gäller.


bilder

Här är de bra bilderna jag fick från Ludvika. Mest naturbilder, det på grund av att vi bodde så fruktansvärt mysigt och fint. Tog ingen bild på själva huset vi bodde i dock, vilket jag borde ha gjort.

Nu ska jag lägga mig. Imorgon väntar bra frukost och två träningar. Natti!


1 september

Hej! Nu är jag hemma igen. Min helgar varit super mysig. Vi har myst framför tända brasor med kortlek och gott att dricka i mörkret, gått långa hundpromenader, Samuel bakade en grym blåbärspaj, ätit lunch med Toms släkting, kikat runt i Ludvika och mycket mer!!

Denna helg var precis något jag behövde, något man behöver unna sig ibland. En minisemester långt bort där man inte kan använda telefonen, jätte skönt!

Jag har lite bilder (men på Toms mobil) så jag kan lägga upp dom senare!


RSS 2.0