och nu säger vi skål!


Valborg!

Haft en bra dag än så länge? Antar att den större delen av mina läsare befinner sig i Uppsala just nu, vilket jag också borde men nej! Jag sitter ensam hemma på min födelsedag och firar mig själv just nu. Tur att det inte är så hela dagen utan ska om några timmar dra mig mot Knivsta.
Hur började min födelsedag? vid tolvslaget var jag hemma hos Annica, men imorse runt åtta springer mamma in i mitt rum och ropar grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ville verkligen dö då, fick inte många timmars sömn, så tänker ta igen det nu innan jag drar.
titta sika fina presenter jag fick igår, precis det jag önskade mig. Älskade familj ♥♥

Mingelbild

Sexton bast nu, ligger äntligen i sängen efter en lång jävla dag. Men det var värt det! Den har varit grym! Behöver min skönhetssömn nu inför valborg imorgon/idag.
Hoppas ni har haft en bra dag och att morgondagen blir ännu bättre!
Denna otroligt vackra mingelbild kom upp på facebook, Eric, Henrik, Annica och jag direkt efter bigbrother.


Big brother!

Sitter på tåget hem, spanade in bb tillsammans med Eric, Henrik och Annica! Det va Nice Asså! Synd att tenny åkte, fick se snygg Martin också! Jag är nöjd ;)


Pursuit of happiness

Godmorgon! Sov i nya lägenheten i natt, jag gillar den!
Har en stressig dag framför mig, har dans, ska fira mig eftersom jag fyller år imorgon! Sen ska jag även till bigbrother, aldrig i livet att jag kommer få ha en lugn stund senare idag. Men det blir kul! :)


En snabbis

Ja slänger in ett inlägg snabbt såhär på lördagseftermiddagen, har ni haft en bra dag än så länge? Inte dött utan mig hoppas jag ;)
Jag gick upp runt nio idag, käkade frukost och började direkt efter hjälpa pappa bära ner grejer, tro det eller ej men mina spinkiga armar är inte så dåliga som dom ser ut. Jag har bärt massor idag trots grym träningsvärk i armarna sen gårdagens gympass, applåder till mig!


Fredag!

Hejhej! Har haft nationella idag osv, skolan var rätt skön för att vara fredag.
Sitter just nu och väntar på tåget som för övrigt bara blir senare och senare. Bajs.


fyra dagar kvar

Det är fyra dagar kvar, tills sovmorgon, tills valborg och till min sexonårsdag! Så vad önskar jag mig?
Jag önskar mig massor! Alldeles för mycket! Det jag ville ha mest var en ny moped, vilket jag har fått så det är avbockat iallafall.
Pengar står på önskelistan, så jag kan göra massa roliga saker. Köpa kläder typ. Äta mat. Nej men ni fattar, köpa lite vad jag vill. Jag vill ha smycken, speciellt guldiga ankle cuffs. skor, platå converse vore grymt! Även massa snygga klackar! Ge mig ett par skor och jag är nöjd liksom. Livet blir så mycket lättare med fina skor.
Jag vill ha massvis med blusar, snygga jeansshorts, långklänningar, kläder överhuvudtaget!
Tänk vad bra man skulle må om man var miljonär för en dag. Det vill jag vara. Det önskar jag mig haha. Nej men ni får sova så gott! Imorgon ska jag till pappa, dom flyttar i helgen så det är osäkert om hur uppdateringen ser ut men jag ska självklart göra mitt bästa.

Everything I touch turns to stone

Hej! Jag har haft en riktigt skön skoldag, redovisade, vilket gick grymt bra! Allt pluggande igår lönade sig ;) Efter skolan drog jag till gymmet, provade på en gainomax vanilla. Usch. Tummen ner för den, det vände sig typ i magen direkt.. inte riktigt men you get my point. Jag håller mig nog till choklad smaken!
Ikväll ska jag plugga, det är så mycket nu. Det är ett under att jag ens har lite fritid.

Godmorgon!

Ha en bra dag!


vi står tillsammans

Jag får fan vara klar nu. Har suttit sen fem med den här jävla redovisningen, jag blir godkänd iallafall. Tänkte förövrigt ta något att äta nu, måste städa mitt rum också.. men fuck it. Livet är jobbigt och stressigt just nu så jag ber om ursäkt att bloggen blir lidande. All stress är nog över om typ... Typ en månad.

Du vet mycket väl vad du gjort

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade NOLL tid till att blogga igår, när jag kom hem från dansen var det bara att hoppa in i duschen och sen sitta och råplugga. Vilket är något jag måste göra idag också. Fick med mig ett par blå jeans hem från Ginatricot, har haft dom på mig idag så får visa bild en annan dag.

bakis och skakis...?

Asså jag är helt fucking slut.... Efter skolan drog jag till gymmet med Emma, vi körde ganska hårt, det slutade med att jag mådde illa och var snurrig i huvudet. Efter gymmet så drog jag hem, gick ut och sprang, kom in och duschade och däckade i sängen. Min stackars lilla kropp är helt slut och skakis.
Ska installera power point på datorn nu och sitta och plugga resten av kvällen. Jag är så långt ifrån taggad som det går att komma, orkar verkligen inte. Men jag är duktig så jag gör det ändå.

Måndag

Godmorgon! Måndag idag, äckligt väder och ska snart bege mig iväg mot skolan! Tänkte inviga mina nya skor ytterligare en gång också, men får se om det.
Ni får ha en bra dag!


Big brother

Känner verkligen att jag inte har någon ork att blogga... Skriver ändå inget intressant haha.
Jag har haft en Bra dag iallafall! Jag tycker att söndagar är riktigt sköna, as skönt att ha dans på söndagar också, synd att det bara är 3 lektioner kvar för den här terminen :(

Ligger förövrigt och spanar in big brother, snart sitter jag där i publiken.


Dexters laboratorium

Vi hade en hel mattelektion fylld med nostalgi snack om barnprogram i fredags. har spenderat den senaste timmen framför överskattade barnprogram, sen kom Dexters laboratoriums - något jag tyckte var grymt när jag var liten! Kul att se igen!


Rubrik nånting

Kom precis hem efter en snabb tripp till stan och kista, köpte ingenting. Åt dock på donken igen, gjorde det två gånger igår.

Snygg som jag är så har jag detta på mig idag, lägg märke till mina nya babies jag köpte igår - anledningen till att bilden togs.


Lördag!

Godmorgon! Filmen var riktigt Bra faktiskt, kom hem innan tolv igår och var så jävla trött så jag somnade framför några avsnitt av american dad.

Ska nog till centrum eller något idag, får se vad jag hittar på! :) ha en bra dag!


Titanic 3D

Hej! Har spenderat dagen i stan, både hunnit blivit besviken och köpt ett par skor! Sitter på biografen nu och ska snart se Titanic, är så grymt taggad!


RESULTATET!

Jag gjorde ett snabbt collage nu i pic stitch så ni får se hur det blev, mitt hår är fortfarande fuktigt men Skitsamma. Som ni ser blev det inte super stor skillnad (klippte även av några centimeter, därav de tre bilderna) den gröna tonen är borta, vilket var den största anledningen till att jag färgade.
På något sätt så saknar jag det svarta, kände mig väldigt hemma i det trots att jag flera gånger kände mig för "emo" men jag var ju trots allt mörkhårig i några månader.
Jag får nog färga någon gång till innan jag blir helt nöjd, men mitt hår har blivit så himla slitet nu så det får blir senare!

Nu ska jag sova, sov gott <3


Tell me now that you are mine

Hej! Hade nationella i engelska stort sätt hela dagen, eller aa halva. Duktig som jag är så har jag gymmat idag också! :)
Jag VET förövrigt att jag sa igårkväll att jag skulle lägga upp bilder, när jag satt med hårfärgen igår fick jag lite utslag, ingen bigdeal får det ibland men nu var det mycket fler. Så jag sköljde ur hårfärgen tidigare och gick och la mig på en gång då vi var klara ganska sent. Har precis duschat så jag tar en bild ikväll om det hinner torka!
Detta får bli dagens låt, tycker att musikvideon är skitdålig, låten är inte heller så bra men den fastnar :) som Onedirection låtar typ.

Jag bara kör

Har gymmat idag, känns grymt! Ska spendera resten av kvällen med en liten makeover, bilder kommer sen!


Onsdag!

Godmorgon! Ska snart bege mig ut till bussen, Kommer hem rätt sent idag igen.
Jag är så jävla trött på skolan, kunde inte ens plugga igår. (K?) nej men aa.. Har en lång tråkig skoldag framför mig.

för övrigt så gjorde jag en liten uppdatering i menyn igår, la in en twitter ruta där ni kan följa mig lite oftare än här på bloggen!


foreverhair

Hej! Kom hem för någon timme sedan, har egentligen inte alls tid till att blogga, måste plugga och fixa lite grejor till balen!
Tänkte slänga in ett snabbt tips om sidan foreverhair.se dom har grymma saker där! Allt från hårringar, (vilket jag vet att många av mina vänner vill ha) fjäderextentions, fjäderörhängen till hårdonuts - för bra pris dessutom! Så kika in där!

Call me maybe

Jag kör på lite gourmé middag så här på söndagskvällen, GRYMT!


The words have been spoken and the promises broken

Hejhej! Idag har jag lite släkt över, vi har käkat tårta och lite sånt. Grymt trevligt! Jag har även hunnit med att fixa en bild i photoshop och tänkte börja göra mig i ordning för dansen! Jag är grymt otaggad faktiskt.. Men men! Intressant inlägg osv.. puss hej!

The words have been spoken and the promises broken

Hejhej! Idag har jag lite släkt över, vi har käkat tårta och lite sånt. Grymt trevligt! Jag har även hunnit med att fixa en bild i photoshop och tänkte börja göra mig i ordning för dansen! Jag är grymt otaggad faktiskt.. Men men! Intressant inlägg osv.. puss hej!

Livet leker


den fjortonde april tjugohundratolv

Godmorgon! Alltså på riktigt jag får något fucking fel när jag vaknar upp och det är vitt på marken, det är för i helvete april och det här är inge roligt alls!! jag blir på riktigt ledsen nu, mer deprimerad än vad jag var igår morse!
annars då? Det är 100 år sedan titanic sjönk idag, Och inte fan var det snö ute då!! Nej men aa.. Jag vill fortfarande se titanic i 3D, det vore grymt.
Idag är jag barnvakt hela dagen, vad gör ni?

It's my time

Hej! Kom hem för cirka en timme sen, dagen har varit bra faktiskt tills för ett tag sedan. Får massa skit hela tiden vilket jag verkligen verkligen verkligen inte orkar.
För övrigt har jag typ ett paket skittles kvar från kryssningen så jag ska spendera min kväll med den, och SISTA avsnittet av gossip girl säsong 5. Kommer det mer? någon som vet? I hope so.

13 april

Godmorgon! Jag blir helt ärligt deprimerad om det inte blir bättre väder snart så jag kan åka moppe...

Efter min korta skoldag idag så drar jag till gymmet och sen till en vän! Ha en bra dag!


12 april 2012

Hejhej! Jag började dagen med att jag försov mig, sen rullade dagen på ganska bra :) jag är hemma nu och ska snart käka middag, efter det drar jag ut på en springtur!


Godnatt

Nej nu ska jag sova, ni får sova så gott! Tack för den här grymma dagen, nya tag imorgon!

Tja fan glad eller?

Asså jag är så grymt fucking glad! Fick preliminära atagningen till gymnasiet idag! Jag kom in på mitt första handsval :D Funderar dock på att byta men får se :)
Jag har haft en lång tråkig skoldag, den var dock rätt bra för att vara tråkig. 
Jag fick även besked om sommarjobb, så det blir caaash i sommar jao. Dock senare än vad jag vill men whatever :))) nu ska jag gå och njuta av livet, det här är en bra dag.

10 april

Hej! Första skoldagen idag då, den var helt okej, skönt att komma igång med vardagen igen (dvs dansen) jag saknar Dock redan lovet..
Efter skolan drog jag till Uppsala och hade en sjukt rolig danslektion! Och nu sitter jag framför dhw.


 

 


Mot skolan!

Nej usch det här var Inge kul :(


Johnny English reborn

Har spenderat min sista dag på lovet på gymmet, hos en vän, på kalkonmiddag, med sällskapsspel och nu film!


Prowl

Såg filmen Prowl precis, handlade typ om människovampyrs liknande skit. Vet inte riktigt vad det var för något faktiskt.. Den hade sina ögonblick där den faktiskt var läskig, hoppade till några gånger liksom. Jag kom även på mig själv med att sitta med mobilen bara för att vara mindre koncentrerad på filmen när den var som allra läskigast.
Jag tänker lägga mig nu, tänkte dra till gymmet i morgon bitti. Så sov så gott!

Vi var bättre än inget

Hejsan! Jag kom hem från ett besök i Knivsta för typ en timme sedan. Det var trevligt, skönt att inte vara hemma liksom. Mina planer för idag är att rensa min spotify lista, äta godis och kolla gossip girl! Så jävla spännande!
Vad gör ni?

Take me to better days

Påväg hem.


Nu är släkten här!


Lördag

Godmorgon! Hade en trevlig kväll igår, var hemma hos Jonatan. Fick åka min nya moppe också, kallt som fan men det var värt det! Sjukt nöjd över den faktiskt.
Påskafton idag, är det då man säger glad påsk eller vad gör man? Min familj firar inte påsk något speciellt, utan dom är riktigt bra på att köpa påskägg däremot, för några år sedan fick jag typ 5-6 stycken, helt otroligt att man inte blev särskilt rund.

Idag ska jag äta tårta och massa kakor. Eller någon kaka, (har ju börjat mitt nya nyttigARE liv) efter det drar jag nog mig in mot Knivsta och träffar Annica! Va gör ni idag?


Wave to yesterday

Bara så alla vet har jag fått min första kvarskatt. Jag har inte ens gjort något speciellt haha. Skit grejer.

Fredag idag, ska rulla iväg Mot Knivsta och där väntar fint umgänge! Vad gör ni ikväll?

 

 


NITAR

Berättade för några dagar sen att jag fixade till ett par shorts jag har gjort. Det här blev slutresultatet. Om jag ska vara helt ärlig är jag inte särskilt nöjd då det inte blev som jag har tänkt mig men nöjd är jag ändå!
Har lite mer jeans jag ska fixa till men det får bli i sinom tid då jag behöver prova mig fram för att få de resultat jag vill ha!

Snö.

Godmorgon! Jag vaknade precis och mår väldigt bra faktiskt. Det snöar dock, det är fucking april!!!!

Jag försökte publicera ett inlägg Igår ifrån mobilen när jag var på mina äventyr men det funkade inte..
Jag åkte iallafall ner till Flen och köpte en moppe :) har velat haft en ny ganska länge liksom, så flera av er läsare tycker nog att det inte var speciellt men jag gör det!

Vad ska alla hitta på idag då? På den där långa fredagen


vi kunde nå allt vi visste fanns

hejhej! Imorse gick jag upp runt 8, drog en sväng till gymmet och körde hårt där en timme. Visst är jag duktig? Köpte även med mig den lätta varianten av kesella hem, det är typ 1% fett i den. Det var dock ett big NONO för mig. Det luktade gott men funkade inte i munnen. Så jag körde på lite kyckling istället.
Lite senare idag ska jag ut på äventyr! Berättar mer om det senare, jag är riktigt taggad faktiskt.

En sista minut

Jag har haft en super trevlig dag :) snackade massor med Annica vilket var grymt skönt, har gymmat och vädret har varit fint! Allt har varit bra liksom. Fick dessutom ett påskägg av pappa då jag inte kommer träffa honom under påsken, det var riktigt fint och fyllt med alla mina favoriter!

Imorgon ska jag börja mitt nya hälsosammARE liv. Jag ska äta bättre, tro dock inte att jag ska bli något hälsofreak för det skulle jag aldrig klara av, jag ska bara tänka mer på vad jag äter osv.


Det här är slutet på vår film

Godmorgon!
Sovit gott? Jag hade världens konstigaste dröm saker som, epa-traktorer, han den onda i kenny starfighter, en maskinvasion av jorden vilket slutade med att Channing Tatum räddade mig, var inblandade. Den sista delen var nog det som var bäst ;)
Idag ska jag träffa min fina vän Annica, gymma och svänga förbi pappa om jag hinner. KANSKE sover där, beror på. Jag  måste vara hemma imorgon tidigt, ska iväg på fina äventyr!
Men innan jag gör något ska jag titta klart på the walking dead.

Bra bild må jag säga

Jag har haft en väldigt bra dag faktiskt, det har inte känts så bra på länge. Okeeej jag skojade mådde ännu bättre i fredags/lördags. Skitsamma, det har varit en bra dag. Jag har gjort bra saker, som att plugga till exempel vilket är starkt jobbat!
Jag köpte nitar idag, har fixat och trixat lite med ett par jeansshorts jag har gjort. SECRET REVEALING TIME. Jag är grym bakom (?) symaskinen. Eller nej, inte grym. Men jag lyckas ganska bra ibland. Jag är grymt nöjd över mina shorts till exempel, Det behövs bara några sista ändringar. Jag är dock lite rädd att jag har förstört dom forever vilket vore synd.
Nej jag ska lägga mig framför det sista the walking dead avsnittet nu innan jag somnar, jag ska upp rätt tidigt imorgon har massor att göra. Så jag avslutar det här innan jag börjar prata på om helt annorlunda och helt fel saker. Det här blev liksom ett rätt onödigt inlägg men vad gör man inte. Sov gott!

3 April 2012

Godmorgon! Idag har jag träningsvärk i båda mina armar och i min lilla rumpa, förhoppningsvis ser man lite resultat snart och gärna innan det är dags för beach2012. Om inte annat får jag börja äta rätt också, men det är något som tar i när jag bara tänker på det haha...
Jag ska snart fara iväg mot Gränby Centrum och kolla efter lite grejer, får se om jag hittar något. Har inget planerat för resten av dagen heller, Ha en bra dag!

värt

asså jag blir så förbannad på dom där som gör täckgrejerna. Blir så irriterad när det inte finns hål där uppe på täckgrejen.
Nog om det, jag sitter i telefon med Elin och ska snart kolla på big brother. Ha en fin kväll!

Vilken känsla, måndag!

Godmorgon! Blev väckt av ett samtal från Emma, Jag ska om ett tag dra mig in mot Knivsta i detta snöäckelviderväder och gymma! Jag är annars förövrigt ganska besviken på att det snöar+ att det ska komma så fucking mycket snö, jag trodde våren var här för att stanna liksom men nu får jag ta fram min vinterjacka igen.
Gud så söta jag och Sabrina var för, vad kan det vara? 6 år sedan.

Bilder!

Blev som sagt inte så många och inte så bra men men


vad hände?

Jag har haft grymaste kryssningen! Den vart riktigt lyckad faktiskt. Efter att båten kom in igår så drog vi på någon b resturang och käkade, efter det drog jag till pappa och var social. Så därav ingen uppdatering.
Har även lite bilder, men det får komma upp senare.
Det snöar så in åt helvete utanför också, orkar inte.
Har även råkat ut för detta.

RSS 2.0