(mobilbloggar) pizza time

hej och godmorgon! Idag vaknade jag klockan 10. Och nu är det dags för lunch pizza blir de. Klockan 4 kommer linda och då ska vi göra oss i ordning för partyt i kväll! Yay! Så vad händer ikväll för er? ;)

Whatever!?!

hahahh har vetat om det här klippet länge, och den lilla tjejen är så söt! ni bara måste se så för er som inte sett den här är whatever!! haha hon är bara för söt! Snart ska jag se på CSI igen! haha det är så bra. Och jag är en liten TV nörd hehe tycker jag!

Imorgon är det maskerad och ni vet hur jag ska se ut, om ni inte gör det så scrolla neråt lite till inlägget HALLOWEEN så hittar ni, fast imorgon kommer jag vara ännu blekare! hahaha den är inte så läskig, jag glömde köpa ett stort sår jag skulle ha, och huggtänder eller kanintänder ;(


Torsdag,

Hej bloggen!

Idag har vi varit och bowlat, och jag tog med kameran så de blir lite bilder :D På bowlingen så slutade det med att jag kom 3:a utav 5:a och det är jag stolt över. haha. Snyggaste poserna gjorde jag iallfall när de va min tur. not!.

Vad händer ikväll? Själv ska jag ta det lugnt och se på Criminal Minds, jag är ju liksom en liten nörd utav sånna program! heheh ;)



HALLOWEEN! ;)

Hej hej! I morse åkte vi tidigt runt åtta för att åka till Sollentuna och sen ta tåget därifrån till Stockholm. När vi kommit fram till stan fick jag och Rebecca lite mortion ;)
Vi skulle till Buttericks på Drottninggatan, men vi gick lite fel, eller asså fel gick vi aldrig men vi gick åt fel håll. När vi va vid Bengans så kom jag på att Buttericks ligger jätte nära sergels torg. Och det var åt andra hållet :O
Så vi gick runt ett hus men tillslut kom vi tillbaka till Bengans igen. hehe. Så vi gick tillbaka till dom svartvita rutorna (vad de nu heter?) och så gick vi uppåt. Helt plötsligt såg Rebecca en McDonalds. Hon ba kan vi inte äta på McDonalds? och då svarade jag, jo men där ligger ju sergels torg :O så vi går dit. :)
Så om Rebecca aldrig skulle ha hittat den där McDonalds skulle vi fått gå ännu längre ;) Men vår bruch blev på det älskade Taco Bar istället!

Vill ni se hur jag ska se ut på Fredag på maskeraden ?????? hahahah
En sak ni bara måste veta innan ni tror nått, jag röker INTE, det är en liten FEJK cigarett från buttericks som det kommer potatismjöl eller va det var när man blåser i den. + när jag valde att bli kanin så kände jag mig som en av tjejerna i mean girls... hahah



Strumpbyxor med spindelnät - Buttericks 59:-
Långt svart linne - Gina Tricot 99:-
Långa festhandskar - Buttericks 104 :-
Fake cigarett (köptes i två pack) - Buttericks 23:-
Cigarett munstycke - Buttericks 62 :-
Kaninset (öron,svans och fluga) - buttericks 114:-

Tick tock tick tock ;(

Varför går tiden sakta? Jag vill se på Desperate Housewives!?!?!?!?!?! de kommer säkert vara så bra. haha. Vill du ha massor utav presentkort hem skickade till din brevlåda? Då kan jag rekomendera 3 bra sidor. Gratis kläder,Gratis MakeUp och Gratis Bio. Dom är helt gratis. Det du ska göra är att samla poäng,det gör du lättast genom att värva medlemmar. här är länkarna.

På gratis bio kan du få gratis biobiljetter, eller byta dom mot presentkort på andra affärer. Bli medlem här eller ange mitt användarnamn som värvare ;) mitt användarnamn är jjjenniifers

Gratis MakeUp är yttligare en sida där du ska samla poäng , lättast genom att värva medlemmar. bli medlem här ;)

Gratis kläder är likadan som dom ovanför, bli medlem här ;)

kram! :)

DESPERATE HOUSEWIVES eller?

Hej hej bloggen. Såg nyss klart på Las Vegas och det var ju bra. Om några timmar börjar Desperate Housewives.... Ska någon kolla???? det ska jag!!!! Det var ju jätte spännande förra veckan. Gabrielle(Eva Longoria) har barn i desperate housewives??!?? det trodde jag aldrig skulle hända :O Det var ju snack om att hon och Carlos skulle adoptera ett barn i S2. Men så blev det inte. Och sen var hon ju gravid, men fick missfall när hon ramlade/blev knuffad ner för trappan. Hahahh jahja... Jag har ett litet problem också.....

Jag är en UGG:s älskare, dom är så FINA! Och jag tänker inte lägga pengar på dom för 2000 kr. Så då tänkte jag köpa från Din sko... Vad tror ni om de? dom är ju liksom sjukt fina och jätte sköna! Skriv gärna vad ni tycker om UGG:s och vart jag ska köpa dom. ;)

GLÖM INTE DESPERATE HOUSEWIVES!!!! hahahahh           inte jag iallafall! ;D
*skoja, hehe*

(mobilbloggar) godmorgon!

godmorgon bloggen! Sovit gott? Det har jag. Idag ska jag inte göra så mycket, ta det lugnt... En sak appropå tävlingen, så om ni är med och tävlar så glöm INTE att skriva er epost i epost fältet. Glöm inte heller att skriva er blogg url. Jag har nästan inge batteri... Det tar slut fort om man é inne på internet. Såå vi ses senare

(mobilbloggar) funkar de?

hej bloggen! Nu mobilbloggar jag och hoppas att de funkar ;) Idag vaknade jag runt 9 men gick upp 10. Till frukost blev det fattigariddare, de va väldigt gott! Förövrigt så blev det köttfärsås på burk och makaroner. Nu sitter vi(jag,bella,becca och sandra) ner mysade i soffan och ser på smallville. Idag blir det nog inte så många inlägg, jag orkar inte starta datorn haha!! Senare idag ska jag måla naglarna och lite sånt. Gillar ni smink eller kläder??? Gå längre ner och leta efter mina länkar. Det är snabbt och enkelt att bli medlem(och gratis ;) ) Nu måste jag ladda mobilen. Glöm inte om du vill vinna en gratis design så här jag och min syster en tävling, ni kan få tre allternativ eftersom ingen svarat rätt. 1. Smallville 2. Erik & mackan hela och rena 3. Våra värsta år Kolla in inlägget lite längre ner och välj ett svar ;) Hejdå! Puss och kram

hemma, och tröööött

Hej alla! Nu är det söndag och jag är hemma från Gbg. Jag fick en kommentar utav Felisia och NEJ designer kostar INTE pengar. Resan igår gick bra och jag måste säga att HSM on ice, var rätt så bra dom var ju väldigt duktiga. Jag tog så klart bilder som jag laddar upp nu,. Till showen köpte vi cola,popcorn och sockervadd som jag,Bella,Rebecca och Sandra delade på. Dom flesta försäljare va inte svenska så då kom engelskan till användning. Till sockervadden fick vi en blå-plast-hatt som vi alla tog kort när vi använde den. ;)

En sak som jag bara måste berätta va att när vi precis kommit in i Göteborg så kände vi oss som turister, vi åkte förbi Ullevi den arenan var JÄTTE STOR! Vi såg även ett stort rosa hus vi tog kort på bara för att vi inte brukar se de i Sthlm.
Som sagt så hade vi bränt ner några filmer som sex and the city,transformers,what happens in vegas och några fler. Men What happens in Vegas funkade inte.. Så då skulle vi sätta på Sex And The City och det stog error?

Senare (ungefär 15min) så var det dags för en kisspaus på Statoil. Och gissa vad vi hittade där???? Sex and the city och What happens in vegas`?!?!?!? så dom köptes såklart. Även den tecknade Horton.

Mycket godis???? :)


Vi åkte förbi en stor skylt där det stog malmö????? Hur långt ner i Sverige var vi? :)

 Bella lipade.

Rebecca ser lite drogad ut, hehe


Becca va trööööötttt


Ullevi har vi där

We got to work, work, work this out.....

 HATTGÄNGET!


Gbg

om en timme ungefär så ska vi åka till Gbg. Det kommer bli en heldag i bilen med massor utav film och godis. !!!
Är det någon som sett HSM on ice? Jag vill gärna veta. Fast jag tror att det är bra, det verkade iallafall som de.

I bilen idag ska vi se på Sex and the city the movie, transformers, the lost boys, casino royale och några fler. Det tar ju som sagt lite tid fram-och-tillbaka.

Förra inlägget sparades som utkast, de blev något fel. Sååååå.....

Jag lägger upp bilder imorgon ;)

CSI eller IDOL?

Hej hej! Just nu sitter jag här med Bella och vi ska snart gå hem till henne och hämta kläder tills imorgon. Imorgon händer det ju. -Gbg-!!!!!
Men idag har jag ett problem, ska jag se på CSI eller IDOL ikväll?? I NEED HELP! haha. Fast i försig kan jag ju spela in nått av dom.


godmorgon

godmorgon bloggen! ännu en dag hemma från skolan.

Idag är det fredag. Och vad betyder det???!??? jo det betyder att det blir Gbg imorgon! yay!
Även fast jag igentligen skulle ha gått i skolan idag, fast det gör jag ju inte eftersom att jag är sjuk. Så kan man säga att jag har höstlov nu! yay
Igår glömde jag att ladda upp bilder. Men idag gör jag det.
Den här helgen kommer bli perfekt. Massor utav bilder, (som jag laddar upp på söndag) jag kommer åkta till Göteborg. Det kommer blir jätte bra!
Hur ser eran helg ut?
Idag (eller imorse rättare sagt) så tog jag massa kort på TV:n och jag fick ett gäng coola bilder.

Jag och min syster har en liten tävling, den som klurar ut vilken TV-serie den här bilden är ifrån vinner en GRATIS design
 från oss! Vi gör designerna i högsta kvalité.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar med svaret. Och skriv din E-mail i e-mail fältet. Så kontaktar vi den som har rätt först. Tävlingen slutar den 2 November.

Från vilken TV-serie kommer den här bilden ifrån?





min goda frukost, det ser inte så gott ut men. Nutella på två smorgåsrån, en hårdmacka med guldsalami och ett glas multivitamindryck

Dagens, :D

DAGENS VILL HA: Ben & Jerry's
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar, Peace tröja (laddar bild senare)
DANENS SMINK: inget,
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: ingen ström, spelade monopol med Sandra
DAGENS LÅT: Beyonce - If I were a boy
DAGENS SAKNAD: Transformers :D haha
DAGENS DUMMASTE: den som stängde av elen :(
DAGENS KÖP: inget
DAGENS DRYCK: saft,juice och fruktsoppa
DAGENS LUNCH: Smörgåsrån med nutella och nudlar
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: normalt? hhah

The POWER is on! haha

Strömmen är tillbaka! yay!
Nu kan jag äntligen blogga lite mera :D medans strömmen var borta så har jag och Sandra spelat Monopol. Vi spelade från 11-2. Och man kan väll säga att jag vann fast vi kom aldrig fram till vem som vann, men jag hade mest pengar.
Nu ska jag kolla runt i lite bloggar, och logga in på gratis makeup & gratis kläder.

Förresten så åt jag nudlar nyss. Jag var rätt så hungrig hade ju inte ätit sen klockan 8, och vi har ju inte haft någon ström. Själv upplevde jag det som att jag var i *beep* haha. Det var väldigt långtråkigt eftersom att det mesta jag brukar göra om dagarna är ju att kolla på tv, lyssna på musik eller sitta vid datorn. Man är ju en liten nörd ;)

skriver senare :)

Sjukling ;(

Hej Bloggen!

Idag är jag hemma från skolan igen, jag har jätte ont i halsen. Men idag borde bli den sista dagen. Så jag kan få vara i skolan i morgon. Imorse försökte jag mobilblogga, men det funkade inte så i helgen när vi åker till Gbg så tar jag så många bilder med kameran jag bara kan så jag kan ladda upp dom på söndag. En bild på mig kommer senare idag, för att jag lånar mammas & thomas laptop.
Strömmen stängs av idag klockan 9-2 men den kanske kommer tillbaka lite innan. Så bilder kommer efter 2 då.
Jag ligger och tittar på RIX MorronZoo och The voice, jag zappar lite och jag såg nöjesnyheterna på The Voice ska BlondinBella börja blogga på söndag igen? det var ju en jätte kort bloggpaus? Inte ens en månad eller? jag vet inte när hon slutade. Men för er som läser och följer henne. Ställ klockorna! : )
Jag tror att de va på söndag iallafall ;) själv följer jag Kenza och hennes blogg.

Nu ska mamma ha datorn, och jag ska se på RIX MorronZoo jag vill se Darin. Jag har aldrig varit ett fan av honom. Men jag vill se hur han ser ut! :D

Godnatt,

Jag kom nyss hem från pappa. Till middag blev det burger king. Det var det eller Mc Donalds och ingen av oss är så förtjusta i de så... Jag har forfarande lite ont i huvudet och så har jag ont i halsen. Men det kommer och går. Snart mår jag förmodligen illa igen :(
Om ni är intresserade av kläder eller smink så kan ni bli medlem på Gratis Makeup eller Gratis Kläder, här är två länkar. Hemsidorna är 100%gratis. Det ända du behöver göra är att bli medlem sen kan du värva medlemmar och lite grejer. Och du tjänar ihop poäng till presentkort :D
Jag tycker att hemsidorna är jätte bra.  :D

gratis kläder:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=85252 

gratis makeup:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=143740 


Vad händer ikväll? Jag ska bara ta det lugnt och kolla runt i lite bloggar. Och såklart försöka bli bättre i halsen och så.
Kanske uppgradera mig design lite, eller?
Det här är mitt sista inlägg för ikväll tror jag om det inte är något jätte viktigt. Såå.

Goodnight & Goodbye ♥


Gratis makeup

Jag ville bara skriva och tipsa om en hemsida där man kan få gratis presentkort genom att värva andra medlemmar.
klicka här eller på bilden så kan du bli medlem. Gratis Makeup är en helt gratis sida.



Jag försökte ;)

Hejsan bloggen, ännu en dag hemma från skolan. Men förhoppningsvis den sista också. Nyss försökte jag mobilblogga med min Iphone men det gick inte så bra. För det första gick det inte att skriva där man skriver själva inlägget. Det gick itne heller att lägga upp några bilder från telefonen :(
Men men.... Snart är det dags att åka till Gbg. Det kommer att bli en lååååång dag i bilen. Och då har vi laddat med massor av filmer. Och jag ska försöka att mobilblogga om det går eftersom att jag kommer att vara borta hela dagen. Men om det inte går så får jag ta en bunt med massor av kort och sedan ladda upp på söndagen. Vi ska ju liksom bara fram-och-tillbaka.

Nu är batterierna till kameran färdigladdade och jag har laddat med ett kort på mig :)
Det är från sidan bara för att jag har uppsatt och om jag skulle ta framifrån så skulle jag se korthårig ut. hehe;


Oh oh?!?

Såg nyss på Desperate Housewives? Dom hoppade helt plötsligt  5 år fram i tiden... Okej om de va i en film, men i en serie? fast i för sig så var det rätt så kul , för allt var förändrat.¨

Godnatt. ses imorgon

Desperate?

sorry guys. Inga batterier i kameran, jag håller på att ladda dom just nu. Såklart tänkte jag, jag anmäler mig till Kenzas goddiebag tävling, men självklart vann jag inte, fast det var redan förutspått. Om jag skulle ha en lite större blogg så skulle jag köra en sån tävling ;) hehe jag har faktist lust att göra en goodiebag tävling, men det blir efter jul isåfall.
Om jag då skulle fixa en goodiebag tävling skulle du vara med? Och jag har förresten ingen idé vad jag kan ha i den, så om ni har förslag så :)

Vad händer ikväll? Själv ska jag sitta och kolla in lite brev om design hjälp. Om du vill ha hjälp så hänvisar jag dig till kategorin Design hjälp.
Är det någon som ska se Desperate Housewives om 30 minuter?  Jag följer såklart det med, och idag verkar det var jättebra! Fast jag tycker att alla avsnitt oftast brukar vara bra men.

Förmodligen är det här mitt sista inlägg för dagen, och imorgon blir det åtminstonde en bild.

Så här får ni en tidig Godnatt ♥

Tisdag

Nu är det tisdag, och jag är fortfarande hemma från skolan. Hur blir eran dag?
Just nu sitter jag och kollar på tv, Canal+Hits, jag såg precis Aquamarine som var innan. Boxning... Nee de vill jag inte kolla på, det är någon boxnings film som jag inte vill se.

Jag är hungrig. Det kanske är dags att äta frukost? Kanske en macka med nutella? jag känner mig sugen på de. Eller en hårdmacka med salami?

Hoppas jag inte missar något prov eller nått i skolan idag? Fast det gör jag nog inte, vi hade typ alla förra veckan och jag tror att jag skulle blivit förvarnad isåfall. Nu ska jag gå och göra frukost, sen vad den blir vet jag inte men de blir nog något gått iallafall ;)

Godnatt

godnatt bloggen!

läste precis kenzas blogg, jag skulle jätte gärna vilja vara med och tävla om en goodiebag, men det känns onödigt de var ju liksom redan över 2000 kommentarer :O
Jag har precis kollat klart på CSI. Såklart va det bra, de va som en labyrint,(det kändes så iallafall) en sköt en som blev skuten av en annan. å så vidare. Just nu håller jag på att lägga in lite musik på min Iphone, det är så komplicerat.... Men jag är stolt över min telefon ;)
Imorgon kanske det blir sämre uppdatering eftersom jag förmodligen ska åka till skolan, jag känner mig lite bättre, fast jag har lite ont i huvudet också. Ledsen för dålig uppdatering av bilder, men jag försöker lägga upp några imorgon :D

Godnatt

Transformers

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår fortfarande likadant, kraslig. ;(

Idag hann jag se klart på Transformers, den gick igår men hann inte se klart den, så idag gjorde jag det och jag måste säga att den är jättebra! Bara bra skådisar t. ex. Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Jon Voight och Amaury Nolasco. Väldigt väldigt bra man smälte liksom in i filmen.



Hejdå! Skriver lite senare :)

Dagens

DAGENS VILL HA: Nudlar ;)
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamas än så länge
DANENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: sjuk
DAGENS LÅT: Miley Cyrus Girls Just wanna have fun
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS DRYCK: inget än så länge
DAGENS LUNCH: har inte ätit ännu
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: sjuuuuukt tråkigt

sjuk, RIX morronZoo

Hejsan Bloggen!

Idag ska jag vara hemma, för jag är sjuk,  kraslig i halsen och mår lite illa. På TV:n är just nu RIX MorronZoo. Nu har dom besöök utav någon konstnär som heter Ernst Billgren. Nu håller Pelle på att försöka ta datorn så jag lägger ifrån den nu..¨


hejdå

bläääää.

Jag mår illa jag mår illa.... gud jag mår så illa så att det inte är sant! känns som att middagen är på väg upp. Okej nu ska jag inte dra in er i detaljer men. Just nu sitter jag och kollar jag på gossiå girl. Mitt första avsnitt som jag inte missat.  Gud va jag har saknat det! haha, idag kom mina nya svarta björn borg hem som vi köpte på rean från uppercut. Här är en bild med allt jag köpte så enjoy ;)
 


Kort tröja - Gina Tricot 299:-
Vitt långt linne - Gina Tricot 99:-
Grå mjukisar - Kapphal 150-200:-

12.31

Hejsan bloggen! Just nu sjunger jag singstar igen med amanda och linda. Vi mesar oss lite. Och neej de va väll ingen riktig tjejkväll med en kille,. men resten av kvällen när han inte va med så va de ju det :)
Idag ska jag slappa ännu mer och ha kul!!!! :D
måste gå nu det är min tur att sjunga men jag lägger uppp en bild sen ikväll.

Singstar!!

Nu sjunger jag,Linda,Amanda och Jonathan singstar. De går rätt så bra faktist! ;) Idag köpte jag ett linne en tröja och ett par mjukisar.. Jag kan visa bilder på de imorgon. Ikväll ska jag ta det lugnt sjunga lite singstar och kolla på American Pie Band Camp,(kanske) eller en mer tjejig film som Mean Girls,Clueless eller kanske save the last dance?
Hur ser eran kväll ut? Hoppas ni får det bra iallafall för jag vet att det kommer jag ha! ;)
Imorgon så ska jag ta det lugnt också... Lägger upp bilder imorgon :D
det här är dagens sista inlägg kommer inte ha tid. Så nu ska jag gå ifrån datorn och umgås lite med A,J och L !!

goodnight and goodbye.


snart är jag redoooo

Nu har jag ätit frukost och ska äntligen göra mig iordning för shoppingen idag! :)
Jag kan ta lite dåliga kort med webben så kan ni få se vad jag har köpt senare.
Det kommer bli en riktig bra tjejdag, först ska Linda komma hit sedan så ska vi gå och shoppa efter de så ska vi åka hem och ha en riktig tjejjjigdaaaag!!!!!
haha nu måste jag gå och göra mig i ordning hon kommer snart, så hejdå

Godnatt,

Godnatt bloggen. ska inte gå och lägga mig riktigt än men jag ska göra mig iordning. Jag är väldigt trött och imorgon ska jag och Linda shoppa! haha yeaaaaah! så det blir en heldag shoppande sedan ska vi ha en tjejkväll. så Jag vill vara pigg imorgon. Självklart skriver jag imorgon..

*besviken*
Jag glömde kameran hos mamma. så inga bilder i helgen om jag inte tar med webben. ajja
Godnatt!!!!

♥puss

Dagens

Här är dagens =)

DAGENS VILL HA: Bättre skolmat
DAGENS KLÄDSEL: Vita jeans, disney-t-shirt och bikbok tröja
DANENS SMINK: Inget idag :(
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: skolan , umgås med pappa
DAGENS LÅT: Agnes - On and on
DAGENS DRYCK: apelsinjuice,oboy och vatten.
DAGENS LUNCH: Falsk Mousakka! Böööööh usch såg ut som kattkräk.

Lite bilder från dagen då!

Jaa här är liet bilder sen dagen! :D


Freja är rädd för min kamera :O haha nää.


Här blev ett kort smygtaget på linda ;)


Någon som är intresserad på min och en klasskompis hinderbana för dom små?


Och både du och jag vet att jag ser jätte trött ut på den här bilden! :D


Och sist men inte minst blev jag smygtagen ;)

Dagens Outfit

Hejsan! här är dagens Outfit, och det ända man kan säga är ju DISNEY!!! hehe,. inte snyggaste bilden och jag skulle inte ha haft debn där långärmaden på mig, men här är kläderna!



Skinnjacha - 250 :-
Mickey & Minnie t-shirt - Kapphal 150:-
Tjocktröja med snurresprätt (Stavning?) - Bikbok 400:-
Vita Jeans - H&M 200:-

Bildlänka?

vill du bildlänka till min blogg?

gör då så här:

1. gå in där du gör en ny länk
2. Klistra in den här koden: <a href="http://jjjenniifers.blogg.se/" target="_blank"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2008/aaaa_19316524.jpg" alt="Jennifer's" border="0" width="88" height="31" /></a>     (den ska stå som alias/namn)
3. så va det klart!


Grattis till Kenza!

Grattis till Kenza som vann! Älskar klänningen hon hade igår.


Idag så har jag varit i skolan, jag fick skolkatalogen idag!! så nu kan jag äntligen kolla på alla andra klasser. Såg även en gammal klasskompis sen Dagis-3:an som har bytt skola. Iallafall idag var det jätte äcklig lunch, eller asså det gick att äta men jag kunde inte, jag tappade aptiten. Det var ''Falsk Moussaka'' såg ut som en blandning utav köttfärsås,kattspya och pölsa. När jag sa det till mamma gav hon mig en idé... Jag ska försöka att ta kort på dagens lunch varje dag i skolan och sedan lägga upp här på bloggen så får ni sägar vad ni tycker???? Själv tycker jag att skolan borde få vara med i det dära programet med Bert Karlsson där dom undersöker skolmaten. Nu ska jag gå och lägga in pizzan i ugnen. Jag och Bella ska dela på den. såå jag ska lägga upp en dagens outfit och så lite mer bilder som jag smygtagit idag. :)


Dagens,

Tänkte testa med lite dagens, säg vad ni tycker om de ska va kvar eller inte...

DAGENS VILL HA: Presentkort på URBAN OUTFITTERS
DAGENS KLÄDSEL: Vita Jeans, Disney tröja (med mickey och minnie)
DANENS SMINK: Mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: simning,åka buss och skolan
DAGENS LÅT: Rihanna - Distubia
DAGENS DRYCK: vatten och mjölk
DAGENS LUNCH: stekt potatis och nått kött aktigt

Design?

Så, vad tycker ni? Jag har gjort en ny header åt mig och jag måste säga, hårt jobb, men bra jobbat! haha
Jag jobbar även på Felisia's header, den måste göras om. När den är kalr så har vi två stycken som står på kö så vi skyndar oss. hehe. Tänkte lägga upp ett nytt inlägg med en önkseoutfit. imorgon ska jag försöka lägga upp en dagens outfit! nu ska jag plugga.

puss♥

Yves Rocher

Idag kom grejerna från Yves Rocher hem!!!!! haha så jag fick rengöringsservetter,en deodorant och läppbalsam. Håller på med en design åt Felisia och en åt mig själv just nu, ska buta ut headern. Felisia, din design är snart klar! :D (förhopningsvis idag)
så aa, snart blir det lite pluggande och mer designande ;)

Hade bra!
Här är Felisia's Header, (Bild och text från Felisia)
tryck på bilden för att komma till hennes nuvarande blogg!


Hej hopp! e ni redo?

E ni redo?????? VR blog awards är ikväll! hoppas att ni röstat.Nu är jag hemma från skolan och tänkte slappa lite grann. Ska msn:a med Linda och plugga lite idag med. Men jag LOVAR att det blir mer än ett inlägg idag, har ju liksom varit lite upptagen hela veckan. Dags för ett nytt disco den 7 November i skolan? någon som vill komma??? ´haha nää, jag ska gå dit själv... Det kan ju alltid hända något där. =)
Vill ni ha en bild på mig idag????? hehe ;) här är en iallfall


Jobb....

Nu är jag äntligen hemma. Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte direkt till pappas jobb. Jag skulle vara med där en hel dag, och jag måste erkänna att det var roligt! Nu ska jag bara slappa och ta det lite lugnt. Snart blir det Göteborg över en dag?????? en dag????? fram och tillbaka... hehe. Imorgon är VR blog awards och jag hoppas att Kenza vinner, hon är rolig söt och aa är en jätte bra bloggare. Imorgon ska jag simma så jag har bara två lektioner i skolan imorgon. Här är hur dagen ser ut imorgon:

  1. Åka skolbuss
  2. Ha en kort lektion
  3. simma
  4. äta lunch
  5. ha en sista lektion

så ser dagen ut. sååå aa... that's it!
ses senare, ledsen för få inlägg men är upptagen hela veckan såååå.....


I'm done!

JAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har precis pluggat klart för provet imorgon och nu tycker ajg att det är dags för en paus.... Så nu ska jag kolla på Desperate Housewives och äta lite kvällsfika. Detta blir mitt sista inlägg för ikväll så godnatt bloggen! ses imorgon

puss♥

Hejhej hallå! + lite shopping! :D

Hej bloggen! nu är jag hemma och här är lite bilder på lite grejer som köptes idag. Lite underkläder och en T-shirt.
Så de kommer lite bilder lite längre ner.... Idag i skolan hade vi en göra bort oss lektion. Vi fick göra fula grimaser (stavning?)  hehe och alla var jätte fula!!! JAG MED! =) hahaaaa. Efter skolan så åkte jag,mamma och pelle och handlade lite mat. Just nu är jag barnvakt till Pelle, medans mamma gör mat. Kommer vara upptagen resten av kvällen för imorgon är det prov så jag måste plugga... =( men här är iallfall lite shopping bilder... (Inga bilder på underkläderna)


Sötaste tröjan, hur kan man motstå??



orkar man??? =) det är hur mycket som helst, tänkte bara visa lite från min lilla plugg-stund! :D


Plugg plugg...

Hejhej! Nu är jag hemma. Eller jag har varit det ett tag me n har inte hunnit skriva. Men iallafall nu ska jag börja plugga för Biologi-provet på onsdag.... Jag orkar verkligen inte! men man måste ju.. Sen har jag även 8 sidor i matteläxa den här veckan. Och så blir det även bad på torsdag. här är lite bilder från dagen!

Dagens Outfit:


Skinnjacka - vet inte vart ifrån
Röda jeans - H&M 200:-
Vita Allstar Converse - 400:- (specialdesignade)




hehe, här har jag lite roligt! :D


Linda visar rumpan ;)


Haha! blåsigt?

Bloggen krånglar lite....

Min blogg har krånglat lite den senaste timmen. Jag skrev ett rätt så lång inlägg som aldrig publicerades?
Idag har jag varit hemma och slappat lite.. Kollat på American Pie Beta House eller vad den heter.. Filmen var väldigt äcklig, men ändå rätt så rolig! Om några minuter så ska jag duscha så fort duschen är ledig, sedan ska jag fixa naglarna och måla med ett ljusrosa nagellack. Det sägs att man ser brunare ut med det på och jag kan ju säga att det gör det lite grann. För när man målat med det ser det inte ut som att man har målat naglarna.. :)
heheh , ajja nog om det. Imorgon är det måndag, den längsta skoldagen och jag kommer att vara jätte trött för att det är måndag. Jag känner mig iallafall nöjd med helgen! =)
Nu väntar jag tills vecka 44 då jag och några i min familj åker ner till Göteborg för att se High School Musical The Ice Tour, eller  vad den heter. Ingen av oss som åker ner är ett stort HSM fan, men när vi såg reklam för ''The Ice tour'' så såg det väldigt bra ut så vi ger det ett försök!!!!!! hahah. Några bilder läggs upp ikväll om inte bloggen forsätter att krångla... annars lägger jag upp mera bilder imorgon!

ciao ciao!

Igår hade väll jag trevligt... Vi åt en tårta som var dräääänkt i SIRAP. Men annars hade jag trevligt och fick lov att lyssna på High School Musical skivor hela dagen. hehe. Idag ska jag slappa och bara hänga lite i mina mysbyxor från Byoung och ett vitt linne från Gina Tricot. Jag kan ladda upp en bild senare på hur jag ser ut idag! :)
Hörde att BlondinBella ska ta en paus? vad tycker ni om det?

En fråga för dagen då! :)
Vem av Blondinbella's och Kenza's bloggar läser du helst?

Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Jag vaknade för typ två timmar sen och kunde inte somna om. Men nu är jag färdig sminkad och påklädd så nu väntar jag bara på pappa som kommer och hämtar mig! :D
Här är en bild på mig just nu!



*suddig*

Fredag hela veckan

Fredag hela veckan? tänk om det skulle vara det?. fast man skulle ju tröttna på det... Men det vore lugnt i början.. ahaha. Just nu sitter jag och kollar på Fredag hela veckan på TV4,äter lite chips och dricker cola. Och umgås med min pappa också ;). Imorgorn när jag vaknat så ska jag äta frukost,sminka mig och sedan åka iväg till min kusin och fira henne. Hon fyllde 9 år i måndags på min namnsdag!! :D
Kommer inte kunna lägga upp några mer kort, glömde min kamera, men om det är något viktigt tar jag med min Iphone och lägger upp imorgon kväll eller nått. Och på söndag ser det ut att bli lugnt,. Alltså en slappdag! :) Känns som att jag behöver det. Ajja nu har det börjat igen så jag ska gå ifrån datorn och se på de.

Vad ska ni göra i helgen?


En bild på mig med pappas suddiga web.

Nu är det helg!

nu är det äntligen helg.. Jag funderar på att fixa min design. Jag är  inte riktigt nöjd.. ajja..
Idag hoppas jag på en lugn kväll! haha nu låter jag ju äldre än vad jag är!
Jag hoppas iallfall på en lugn kväll så att jag kan slappa lite. Men en lugn helg? hallå?!? det går ju inte! hehe har ju en design att jobba med. Jag & Rebecca hoppas på att bli klara med den idag!


*suddig*

Lite bilder!

Nu har jag precis kollat kalrt på Maria Wern. Det var bra, men som vanligt var det ett lyckligt slut och det var lite tråkigt eftersom att det alltid är det... Men i det här fallet var det nog bra.. hehe.(nu förvirrar jag mig själv) Eftersom att hennes som var sjuk(dödligt sjuk) och han överlevde så :)

Här är lite bilder från dagen då :)




Kollade på TV i bilen idag! det var reklam för mrsvensson.se jag gick in och kollade och det var en rätt så bra sida! man kan hitta märkesgrejer på aktion för endast 100:- typ!

.....

Hejsan bloggen! Nu kan jag äntligen skriva lite inlägg! :) tyvärr så läggs inga bilder upp i det hära inlägget..... glömde kameran, men jag laddar upp lite bilder senare tror jag. Har varit på pappas jobb.(en anledning till varför jag inte har skrivit)Idag var det bad med skolan, vi fick simma 200-300m.. Och så var det såklart attr jag glömde ta min astmamedicin innan så det blev jätte jobbigt...... Men men. Är det något bra p åtv ikväll? om det inte är det ska jag titta på Maria wärn främmande fågel eller vad det heter. Vi har det inspelat sen två veckor tillbka, har inte kunnat kolla för Desperate Housewives har varit samtidigt. Och då väljer jag såklart att se på Desperate Housewives.. Fick reda på en jätte bra sak idag! :) Den sötaste killen på jorden är SINGEL!!! yayyy! hehe... ajja ses senare då :)


Jätte dålig bild tagen med pappas web, men det är en bild iallafall ;)

Dagens Outfit

Här är en dagen outfit + en annan bild på mig från dagen.





Röda Jeans - H&M 200:-
Svart långärmad - gammal
Vit halsduk - Gina Tricot 100:-

Hejjj!!

heheh-HEj bloggen!" är hemma från skolan nu. jag kan ju inte direkt skriva så ofta, bara när jag kommit hem från skolan, så tro aldrig och menar jag ALDRIG, att jag slutat bloggaa! :) hehe ,okej? ehm, så idag var det en lång dag, vi hade slöjd sista timmen...... Så nu sitter jag här hemma med min kusin och spelar spel. och jag vet förresten att jag inte lagt ut någon dagens outfit, men jag har glömt bort det, men idag lovar jag att det blir det! hehe.... men jag lägger upp den senare för batteriet i min kamera är slut! ooohhh, *suck* hehe,  såå jag laddar upp bilder från dagen senare =) hehe.
Jusste!!!!!!! fick  reda på en sak idag! om en vecka ska vi ha prov i BIOLOGI, och jag fullständigt suger på det, provet handlar om havet??? så jag måste plugga till provet över helgen :( tur så hade jag inget bestämt iallfall.

ajja ska umgås med Sebatian nu (kusin)
c ya later!

En sak till,

och en sak till, Felisia det är bara att skriva ett brev till oss så hjälper vi dig.

skicka ett brev där du skriver vilket typsnitt du vill ha på din header, det hittar du på dafont.com (skicka bara länken)
skicka även bilder du vill ha på headern direkt i mailet så allt går fortare.
Sedan kontaktar vi dig och så fixar vi resten efterhand =)


Designhjälp!

DET ÄR GRATIS! 
Jag och min kära syster Rebecca (
ribeeccaa.blogg.se)
har bestämt oss för att hjälpa er med era designer ifall ni behöver hjälp!
Det ända du behöver göra är att:

  • Skriva en kommentar på detta inlägg, och säga att du är intresserad.  (skriv även din mail i email området)
  • skicka ett mail till oss på [email protected] 
  • Men vi har också ett endaste krav, vi vill ha våran logga med i headern,(den är inte stor, om du vill se den, gå in på bamselycka.blogg.se)
I brevet ska du skriva:
  • I brevet får du gärna skicka med bilder du vill ha på din header.
  • text att ha på din header hittar du på dafont.com
  • skriv gärna allt annat du vill ha med i din design.

Vi tar emot alla förslag, och vi lovar att göra designen så bra vi kan!


Dagens outfit + ny skinnjacka

Här är en bild på min outfit idag, och även en bild på min nya skinnjacka.
Jag har letat och letat och letat och letat efter den perfekta skinnjackan och idag hittade jag den :)



Randig longärmad - STADIUM 189:-
Svart T-shirt ''Unique, It's too late to stop now, so rock on'' - Gina Tricot 99 :-
Vita Jeans - H&M 200:-



Lite NaturBilder

Här är lite naturbilder jag tog idag :) Naturen är ju faktist det bästa stället att fota på, och jag älskar att fota:) så här är lite kort,




Det var iallafall två av dom, kanske laddar upp lite senare :) internet segar lite igen

Så här ser jag ut idag =)

Som jag sa så skulle jag lägga upp dagens outfit, och här är den =)



Svart långärmad Gina Tricot 179:- tror jag
Vita Jeans H&M 200:-
Rosa Sneakers Din Sko 200:-

RSS 2.0