csi rimbo in my heart <3 <3

åh hade finaste konversationen med daniella på msn nyss. hon verkligen gör en glad höhö. männskan blir snart fjortis också.. om typ två månader men vilket datum har jag glömt.. :blush: :blush:

Nej dags att bli lite stressad nu. måste verkligen kissa (en gång till på typ en timme :thumbdown:) Så nu måste jag verkligen sluta skriva för jag typ dör av kissnödighet!
hoppas fasen att den här resan blir nice och att jag kan njuta även fast de typ kommer regna och nu måste jag verkligen gå och kissa och sen byta om.
Videon får komma när jag kommer hem, blir ju då ingen uppdatering under helgen men ni är väll vana vid inte så mycke uppdatering här right?

had et bra alla!


.

har gjort en halvminuters video som jag tror kommer upp snart höhö

packat

ska bara vara borta några dagar i danmark men hellre för mycke kläder än för lite.

 6 trosor

 3 bh:ar + 1 på mig

 2 tröjor (långärmade)

 2 tjocktröjor

 2 par jeans

 2 par shorts

 leggings

 mjukisbyxor

 4 linnen

 strumpor

 jeansjacka

 2 eller 3 par skor?

 plattång + värmeskydd

 smink + ansiktsrengöring

 bikini + handduk

tror att de va allt fan va nice de ska bli att komma bort ! :)


mtv's sound system

provade mtv's axe sound system, de går på reklam så kände för att prova.

kolla här 


behöver packa

fick lite bråttom nu för thomas sa att han ska börja packa in i takboxen och jag har inte packat ännu :o PANIC (at the disco va länge sen jag lyssna på) Så måste börja packa.
Hade sjukt nice med sabrina iallafall! igår såg vi på snabba cash och prinsessan o grdan x) de va ju en ny disney film så kände att vi behövde se den hehe.

återigen till packningen... vad ska man packa? :o

din mamma borde lärt dig lite granna

Sabrina kommer snart :D *happyface* har inte träffat människan på en månad typ jö så nu är det allt dags. Hon sover här så de blir nice.

Jag har kommit i äckligaste perioden :( har tre finnar samtidigt! euw. Som tur är ser man bara två? wiho -.- still not good. jaja känner mig helt drogad at the moment så NO PICTURES please.

måndag

vaknade vid halv tolv och såg på någon dålig film. Har rätt tråkigt men jag gissar att jag ska läsa lite manus, kan bara lite. Åh jag orkar inte. Just nu vill jag bara ligga på taket i barcelona och bara ligga där med bästavän brevid.

nej men vad har hänt nu?


H E M M A

fyfan va skönt! pelle blev helt till sig när han såg att de bara va en bit kvar och när han kom in så hoppade han och haha så söt :D
mår INTE bra. och är hur inte fräsch som helst. Ska packa upp och sen börja läsa manus inte för att jag orkar men jag måste ju faktist börja någon gång, annars blir de ju liksom dagen innan provspelningen är..


nya tröjan på bilden + manuset & min nya hårfärg OCH en jätteofräsch jennifer så bry er inte om de.

TRÖJA - GINATRICOT 199:-


allt man behöver är luuuuv

allt man behöver är luuuuv


:love: :love: :love:


becca sitter och målar med den yngsta utav...

img_6807 (MMS)

becca sitter och målar med den yngsta utav ungarna som bor här hahah lite gölligt äre ju men nu kom alla andra i förstörde :(


tog en bensträckare vid nån Sibylla ute ...

tog en bensträckare vid nån Sibylla ute i ingenstans, har typ 10 mil kvar tills vi är framme och jag mår Inge bra :( men har tagit en Alvedon iaf o lillebror är också sjuk stackarn.


befinner oss i nyköping om vi inte åkt f...

befinner oss i nyköping om vi inte åkt förbi de hehe :) är as trött men dricker massa Cola och de är FeTT gott asså :) jaja ska kolla klart på filmen nu ha det!


säger godnatt

ligger i sängen och ska kolla på det sista, två timmar långa avsnittet av top model cycle 14. Ska upp vid 4 inatt så måste sova. Ha det bra medans jag är borta!

ADIOS AMIGOS.

provspelning snart då.

kollade min mail nyss och gissa vad? jag ska få provspela den 3/8 och jag kommer hem natten till den 3dje. jaja de får lösa sig, blir jobbigt med manus och de bara :( men jag fixar de här :D typ.. hahah nejrå de ska gå bra.

måste packa nu! har suttit i en timme med mina naglar för de blev cp o blablabla!

bild från skansen med lillebror på den lilla dalahästen.


locnville

Såg en annons om locnville på fejjan och kollade upp grabbzen på spotify och först va dom bara patetiska men nu är dom nice :D dom har sjukt mörk röst, är tvillingar och är söta :) åtminstonde lite.
Födda i New york och uppväxta i syd afrika eller så va de syd amerika men vem fan bestämmer sig att flytta från new york dit? :P hahah!



kalmar inatt!

Fick sova ungefär 6-7 timmar inatt så när jag gick upp sov jag typ. Jag och becca åkte till centrum vid tio och skulle köpa present till mamma som fyller 36 år imorgon! grattis ! <3 fick me mig ett par fina trosor från H&M och ny hårfärg också. Var så sjukt trött på dom där äckliga slingorna så färgade brunt så dom flesta slingorna är borta nu, sen blir det ingen hårfärning på ett tag!

Ska dammsuga mitt rum nu de behövs! har ju en katt som släpper mycke hår och lite smuts från lillebror. Sen ska jag packa för vi åker ner till Kalmar inatt. Uppdaterar inte om de inte blir mobilbloggning, kommer hem på natten till måndag. Vad ska jag ha med mig ner dit? :O




sitter ute med becca, Linus, jonte o Kevin...

sitter ute med becca, Linus, jonte o Kevin och de r en massa mygg ute usch! Yeayea


för 1 minut sen va du min

låten nedanför är min favorit för tillfället och den spelas flitigt här.

har precis pratat i telefon med min patetiska syster(?) om någon vill veta höhö :D
Ska ta och göra mig i ordning och lägga mig i sängen och spana in en film ska upp sjukt tidigt i morgon bitti för att åka till skansen och spendera dagen där :) kommer nog bli nice.

tumme upp :thumbup: för Oskar Linnros - Frankenstein Boogie

+ en bild på sam way som inte är gay.


happiness feels alot like sorrow


19 juli

ja at the moment ligger jag i sängen. under täcket. skönt! tror att jag blivit sjuk , har ont i huvudet, har mått illa och aa mår inte topp idag .
Gissar att jag kollar på stamp the yard nu, :) 
Veckan är full iallafall alla dagar utom Torsdag. Sabrina kommer hem då ju :( så kmmer inte hinna träffa henne förns en snabbis innan vi ska åka till danmark.
yeAyEA ha det bra alla :)



 


rösta på mina skor :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


uppdatering på G?

nu ska jag ta och ladda min kamera och jag vet inte, glassa :D sen ska jag ta lite kort om jag pallar. Ska försöka uppdatera bloggen lite så att den blir bättre, men får se hur de blir med det. Det handlar ju trots allt om lathet hehe :D

sam way.

så länge han inte är bög är han min nästa man, haha nej men skämt o sida han är ju sjukt het. Sam way people. Sam way.



I've got the sun in my pocket

hej alla fina och dom mer fula.
ligger och dunkar locnville's sun in my pocket haha (: så inte bra låt men ändå den har fastnat.

nathalie har taggat och nu ligger jag själv i sängen och gör allt för lite. Är sliten så gissar på att jag ska ta en dusch och sen glassa framför tvn eller nått (: Ska försöka träffa tilde i veckan saknar henne allt för mycke, måste träffa sabrina också när hon kommer hem! hon har varit borta allt för länge!

köpte solglassögonen igår på H&M för 60:- va ute efter dom i svart men de va slut och dom här va heta dom med så köpte dom istället men ska lätt införskafffa ett svart par också!


förlåt för uppdateringen, har varit upp...

förlåt för uppdateringen, har varit upptagen. Igår badade jag hos mormor en snabbis sen vid 6 åkte jag till pappa o drog till häggvik med natta till donken, sen vid 10 drog vi hem. Kolla film med chips, gick och la oss. Sängen braka TWICE! Vaknade 6 i morse och vid sju åkte vi och jobba? Drog hem en snabbis och nu är vi på tåget! Bio ikväll!


goodnight

helt allvarligt. De spökar i mitt rum eller nått. Hade lampan släckt och då klickade de några gånger, sen lös min mobil utan att jag rört den eller fick någon påminnelse, sms eller samtal. Så gick och tände lamporna vid mitt sminkbord och nu är de helt normalt haha :D

jaja ska gå och lägga mig nu för ska nämnligen upp tidigt imorgon och åka till väsby. ska ringa nathalie imorgon också så får väll skriva en lapp eller nått så jag kommer ihåg P:

godnatt

.

Sverige har typ den senaste veckan haft varmare än soliga Kalifornien? Jag vet inte hur stor skillnaden är men jag vet att vi haft varmare. What's happening with our earth? hahah nu lät jag som värsta miljö-mesen. Men det är sant. Trodde aldrig att de skulle kunna hända, men de va igår har jag för mig som termometern stod på 40 grader skugga eller sol don't give a shit men den stog på 40 grader!


dagens manliga modell

HAHAAH fjantigt de lät o säga de på svenska


jag saknar mitt hår

jag ångrar att jag slingade håret. Jag ångrar det stort, kollade igenom gamla inlägg och såg en bild där jag nyligen färgat de mörkt. Ska köpa hårfärg så fort jag tar tummen ur  röven och gör det. LJusbrunt.
nä är inte på världens bästa humör så ska kolla på taking the stage och skriva ett inlägg i min privata blogg.

på den här bilden va färgen perfekt, även om jag ville färga ljusare då



Torsdagen den 15 Juli 2010

hej alla! hade tänkt umgås med en kompis idag men nej jag ska faktist chilla i solen och sola och bada. Kommer bli riktigt nice och webbkameran funkar fortfarande inte.. Börjar fundera på att jag har otur med tekniska saker.

Håller på att byta om nu så ska ta och göra det men ni får ha en bra dag :)

bilden är från när vi va på fjäderholmarna i lördags (:


anden listar ut vem du tänker på

rebecca visade mig en sida igår där man tänker på någon och svarar på frågor. Då kommer anden att lista ut vem det är man tänker på, b.la funkar Torres, mikael persbrandt, kenza aa en massa. Jag och becca satt sjukt länge igår och försökte få att den skulle gissa fel, men de är svårt haha :D sidan hittar du här! eller på bilden.


Blue Mountain states

Jag och becca bestämde oss för att gå ut på en powerwalk haha :D funkade iallafall, vi va bort i lite drygt en halvtimme tror jag (haha! lazy lazy lazy mer lata människor får man leta efter) så duschade jag, och har nu smörjt in mig och plockat ögonbrynen vilke tär ett STORT + på fräsch sidan, har inte smörjt in mig på länge för att jag inte tagit tummen ur röven och köpt en, men gjorde de igår :)  och nu ecca kom nyss ur duschen.
Nu ska vi dricka saft och kolla på BMS :D

txt

show me yours I show you mine, don't you worry you're too fine, we got ONE thing on our mine and we got plenty of time.
-3oh!3


today's male model.(?)



webben vill inte :(

kul att webbkameran inte funkar.. -.- ser att texten blev helt cp fast de kanske inte syns när man läser :)
jag har iallafall stor lust att ta båda mina dator och kasta ut dom genom fönstret och införskaffa EN ny bra.

Termometern stod på 40° i solen tror jag, de borde ha varit det iallafall. hahah läsvärt inlägg. inte. men vi drog och badade och de va ju enormt skönt vattnet va 30° i pool såklart. SKÖNT vare iallafall.

Dagens male model



13 Juli 2010

Idag har de ju varit riktigt varmt ;o 30 grader redan vid 10 i morse. Har inte så¨mycket att skriva eller berätta förutom att jag solat och ätit glass och blivit sjukt mycket torr! men införskaffade en body lotion idag iallafall! nu ska jag gå och äta något eller se när maten är klar

tired

nej vafan ska man ta o göra? springa naken utomhus? sova? ringa alla på kontaktlistan? cykla tilll sjön i närheten och bara sitta där bland alla mygg? haha eller ha myggmedel på sig? ja nånting vore det ju

låten gör mig glad :)


Jersey shore ♥

tror att de är sista avsnittet av min nya favorit Jersey Shore, kan inte vänta tills nästa säsong!


springa igenom vattenspridaren fullt påklä...

springa igenom vattenspridaren fullt påklädd kanske? Sköönt


måndag 12 Juli 2010

är det i sverige jag är? de är ju och har varit sjukt varmt dom senaste dagarna, nu är de ju bara kvavt och jobbigt. Man kan ju inte sola och bada har jag ingen lust med fan.. Och tvn i vardagsrummet är trasig så kan bara kolla på den där uppe och uppe är de 40 grader typ. näej de är bara jobbigt.
hur har eran dag sett ut?

Today's male model


"vuxna män som springer runt på planen ja...

"vuxna män som springer runt på planen jagar en boll och gråter. De är så vi vill ha det!"


JAAAA!!!!

JAAAA!!!!


fan va skönt med värme men asså lite för v...

fan va skönt med värme men asså lite för varmt kanske jag orkar fan inte göra något.. Men ikväll blir det vm och españa vinner ju lätt :)


sitter på tåget hem är väll hemma om e...

sitter på tåget hem är väll hemma om en timme eller så.. Har haft det sjukt trevligt idag men har ni fest eller? Va inte jätte bra. Inte bra alls fsktist, eller Jo de kom ju lite roliga skämt då och då men annars nä.


nej kör på converse istället, mycke bekväm...

nej kör på converse istället, mycke bekvämare än dom andra eftersom jag har skavsår på stortån "/


Drar snart

har på mig en klänning från BERSHKA , köpt i barcelona. Jeansjacka från JC, och skor från din sko + smycken.
btw, EMINEM's nya album är kärlek♥


nu - frukost


har ni fest eller?

GOdmorgon! Nu är jag uppe och jag har precis plockat ögonbrynen. Ska fortsätta fixa mig lite långsamt och hinna äta frukost innan klockan slår 13.00-14.00 så ska vi åka till märsta och ta tåget till stan. JA hela familjen utom dom små hahah. Vi ska äta middag på någon resturang med god mat och sen efter det ska vi ta en båt till färöarna (heter det så?) nej jag googlade och det heter fjäderholmarna! och så vid 8 ikväll börjar har ni fest eller?
tror att de kommer bli nice, vi gör liksom inte sånna saker med familjen så ofta. hur ser eran dag ut?


bee dee baa bopp bam be do bop

hola guapos..guapas? anyways, hahah länge sen jag sa de ordet..
Hade de trevligt idag på donken, i bilen, på bio :) hahahah typ 7de elr 8de gången på mindre än en månad, såg shrek. hahah :D den va bra.. typ.. eller asså vissa kommentarer va roliga men annars va den inte jättebra, hade hellre sett den på engelska och i 3D men vi köpte biljetterna en kvart innan den började och de va den enda som gick.
Sen vart jag fett sugen på sallad så vi åkte till sniders sen åt jag någon jäkla macka så jag har mått fett illa sen dess.


älskade lillebror <3

jag verkligen hård städade mitt rum igår och sen kommer min lillebror in med sandiga fötter och sandiga byxor och sätter sig i sängen. Så jag fick typ en sandlåda i sängen :( fasen vad ledsen jag blev haha :D men han är ju liten.. men ändå fan. :)


Today's male model


Fredag den 9de Juli 2010

Godmorgon! Har varit vaken sen runt tio, har precis fått på mig kläder efter en halvtimme framför garderoben med 3 olika nederdelar och 7 överdelar. i-landsproblem är vad de är! hahah.

pumpar musik ska sminka mig lite och fixa håret om jag orkar (: sen om typ en halvtimme så kommer pappa så ska jag spendera dagen med honom för han har semeser :)


today's male model

 




told you this town was just too small

har städat typ hela mitt rum! ska bara dammsuga och sen skura sen är de helt städat. fan va tråkigt de är att städa, men man måste ju liksom..
jaja ska väll dammsuga men ikväll kommer nog en ny male model. kom på att jag borde göra de lite då och då för dom är ju typ alltid heta och vilken tjej behöver inte se en snygg kille lite då och då? haha :D



txt

- it's amazing what you can hide just by putting on a smile'
- demi lovato


underbart väder idag ju! Ligger och steke...

underbart väder idag ju! Ligger och steker i solen, sjukt skönt faktist! Internet funkar igen iallafall, dom där elgibbarna jobbade tills typ 12 halv 1 inatt kanske tills det funkade och de är nice!


fan något har blivit fel! Jag och becca v...

fan något har blivit fel! Jag och becca va ensamma hemma och när jag pratade med Thomas i telefon sa han att han såg tre elbilar och jag berätta att internet inte funka.. Nått är fel ju:( USCH!


juste såg rabih och Eddie igår på grönan, ...

juste såg rabih och Eddie igår på grönan, om någon int vet så rebound ;) höhö såg på typ 3 meters avstånd bakifrån och i sin Rosa keps att de va rabih :o


dagens lunch

spagetti med ketchup.
fick mig ju att tänka på den där reklamen som jag vet går på bio och kanske på tv, när dom typ visa rhur pastan blir till och i slutet så har en kille gjort värsta måltiden typ med pasta och ägggula så dränker den andra killen pastan med ketchup? hahaha den är nice!



no shit sherlock

näej men vad ska jag göra? har saker jag vill göra men orkar inte! de är fasen jobbigt.. har VILA en hemsida? vet inte om dom har de men vill kolla på kläder :) dom har en sjukt fin tröja jag bara måste ha. SKa lätt köpa den nästa gång jag är i närheten utav en VILA butik!


lillebror <3

min fina lillebror öppnade dörren imorse, bara så att man såg halva hans ansikte, och han grät. Jag kollade på honom när jag vaknade och då stängde han dörren så jag gick upp. Mamma va inte hemma och han bara grät, sen så kom hon från tvättstugan liksom.. hahhaha han trodde att hon hade lämnat honom (: hur söt får man vara!

today's male mode



Onsdag 7 Juli

Gomorgon! Ligger i sängen.. hungrig, så ska gå upp och göra mig frukost och börja njuta av dagen ! hur ser eran dag ut? någon som ska gå på shrek idag? HAHAH jag vill :( men de ska jag inte höhö..

today

dagen har varit riktigt nice! orkar itne gå igenom hela dagen men den va nice! många fina pöjks och en verkligen flörtade med mig! först log han vid bergochdalbanan sen så kom vi till popexpressen samtidigt och i kön hände inte mycket men när vi väntade på att få gå in så fick vi ögonkontakt i ett tag och sen log han och blinkade med ena ögat HAHAHAH. sen när vi väl åkte kollade han och hans kompis sjukt mycket och dom kom ut innan och typ stannade upp och vände sig om och kollade på mig och becca.
Köpte en jeansjacka innan vi drog dit (:

499:- på jc (mobilbild)


morgondagens planer

Den här dagen har varit seg.. tråkig... och jaa... de bästa som hände var nog snygga moppekillar(e) som åkte förbi.
Idag fick en kille mitt nummer och han överdriver lite grann och han är på mig meed sms lite ofta ahahha :)

Imorgon däremot har jag och becca pratat omhela dagen.. de stod mellan bio, gröna lund eller en dag i stan. När vi väl var inne på de där med stan för att gröna lund höjt priserna så kommer thomas och ger oss 500 kr + 2 rikskuponger så vi ska dit imorgon (: de kommer inte att vara den här värmeböljan så det blir nog perfekt :) måste bara komma på vad jag ska ha på mig..
Vi tar bussen härifrån tjugo över tio så ska upp vid 8 och duscha och göra i ordning mig. Sen innan vi åker till gröna lund går vi till gallerian för att jag måste köpa en jeansjacka, och om dom inte har den där blir de på hötorget.

och nej det är inte den där jeansjackan jag ska köpa hittade ingen bra bild på den jag ska köpa.



+


Cristiano Ronaldo pappa

fick sms av ludwig att cristiano blivit pappa ;o och jag kunde knappt tro det :o bara jag som är efter eller va jag inte de för en  gångs skull? OH MY GOD. hahahah är inte han typ.. under 30? eller? jag skulle fasen vara sjukt stolt om jag va den där ungen om några år och säga att cristiano ronaldo är min pappa. jaja, printade en artikel från gossipcop på mobilen så de är bara att läsa jag pallar inte översätta (:


ett ord.

ett ord som används OFTA av mig är .... *trumvirvel* iallafall.

killers

okej vilken film tror ni de blev? ehm nej mina bloggläsare är inte dumma i huvudet? :s Det blev Killers med Ashton Kutcher och Katherine Heigl. Ashton är bara såååå snygg och hans kropp ;o fyfan va nice! jag och becca typ dregla :D biografen va liten.. :( och de va en sjukt irriterande kille bakom oss som typ sprakade i våra stolar eller något liknande iallafall.  Filmen va så min humor lätt asså.
Sen efter filmen skulle vi vänta på thomas och gick förbi fett söta killar. Fast den ena va fett lik **** pallla säga namnet i bloggen :D gör som storbloggarna och gör stjärnor istället hehe :) men de va nice att gå på bio igen iallfall! nu borde det inte bli mer film på någon vecka.. iallafall inte på bio!


dags för yttligate en sista minuten bio! ...

dags för yttligate en sista minuten bio! Ingen premiär men däremot 6 gången jag går på bio sen sommarlovet började.. Ajaj.. De blir iallafall antigen sex and the city 2 eller killers! Får se :)


:$

håret blev ju inte perfekt direkt... men måste ju visa :) och slingorna har typ grad 3 i hållbarhet -.-  Jag är inte direkt nöjd men de får funka för ett tag iallafall..   och de är bara mycke slingor på ena sidan.. men jag hade nog tur ändå (: beccas hår blev typ prickigt ibak :$ sorry. de va ett försök till att göra de liite ljusare hahah :D
men like I said i affären, jag lever ju bara en gång vafan!

hahahah bilden xD

SABRINA KOM HEM SNART FÖRFAN!




ligger och steker i solen hos mormor fakti...

ligger och steker i solen hos mormor faktist, va inte så pepp på det först men nu är de nice!


okej I did it. Slingade håret blondt, blev...

okej I did it. Slingade håret blondt, blev helt okej :) blev lite ljusare men inte helt utspritt men funkar nog, får se om jag färgar nytt sen..


omg ska göra något jag LÄR ångra idag..

omg ska göra något jag LÄR ångra idag..


ute i solen igår och ute i solen idag! ska...

ute i solen igår och ute i solen idag! ska snart gå över till kusinerna och hoppa i poolen och sen jobba på brännan och agera badvakt ;)


I just need these dreams to stop

feeling fresh. ny duschad. chillin' in my madda fakka swaggin' cool metro station shirt. sabrina är framme i volterra.. och jag ska kolla på tv !
life's good.



H O T

är ju helt efter med internet nu. JA men kolla deT är LASVEGAS ! så jäkla bra serie, och josh duhamel är sååååå snygg.



internet funkar!! wihoo

OM jag är glad ! :D Vi har fixat nytt modem och internet är perfekt och ELIN ÄR BORTA OCH SABRINA ÄR BORTA.. nej usch... kommer sakna dom båda..

ECLIPSE va dunder! fick mycket skratt och hela salongen jublade och klappade flera gånger mitt i filmen. konstigt om dom inte skulle det.. :s

Har shoppat en del idag med bella och alice, visar sen ikväll om jag orkar :) inget stort iallafall.. underkläder.. deodorant och lite sånt.


RSS 2.0