this is my story.

pluggade typ hela kvällen, gick riktigt segt för mig att göra två matteläxor och plugga spanskaglosorna -.-
spelade lite kort med ibbe och ahmed också, och de gick väll som de gick ;)

Jag är fett trött och behöver verkligen sova vaknade typ på fel sida imorse elr nått, har inte direkt varit glad idag :( fast innan jag sover ska jag ta bort de röad nagellacket och måla vitt faktist.
shit vad jag är trött. -.- håller på att somna nu typ, noot so good. Taggad till lördagen är man iallafall och jag tror jag hinner träffa pappa på fredag :D

imorgon drar jag tidigare från skolan in till uppsala och drar på apoteket (behöver köpa tandborste!) kollar i lite butiker, tandreglerinen och sen tar jag nog en subwaymacka med mig hem därifrån, de va så jävla längesen fan!

nej men nu ska jag kolla om aahmed har kommit ur duschen så att jag kan ta bort nagellacket.

bild på ahmed och ibbääääää idag som bad om att få vara med i bloggen (:




..

ligger i sängen och pluggar.. men har typ inte kommit någon vart utan började klottra på mitt räknehäfte istället. men nu borde jag ta tag i pluggandet så jag har de gjort, palla göra det ikväll liksom.


dom här låtarna och på repeat ..


310310

sen typ iförrgårr har jag suttit och spelat sönder två låtar som jag känner på mig att jag kommer hata snart. not good.

Kom hem för typ en kvart sen, mamma hämtade mig efter skolan. Dagen har varit så jävla skön!
först kort spanska lektion, där får vi reda på att våran musiklektion efter har utgått. så från 9.15 - 11.30 hade vi lunch idag. De va bara att ringa thomas som tur var i knivsta, han gav mig pengar så jag kunde käka nått. Sen vare SO där de va chill med william och vårat lilla hus vi gör, och sen vare jumpa.
haha jag och frida hade planer på att dra in till uppsala och käka på donken men ungen hade inte sitt tågkort med sig :(

och Elvira blir 13 idag :D grattis gumman ♥

måste gå på toa nu hahah :D nödvändigt att veta vafan x')

I know I can't go back, but the future don't look bright without you.

jag blev typ överlycklig när jag läste mitt horoskop i frida, turdag den 3/4 då åker jag till BARCELONA med sabrina!! sen kan man ju hoppas att de händer andra saker också ;)
sen stog de lite annat jag inte orkar skriva här -.- liksom ingen lär ju bry sig direkt.

Sen vill jag bara att alla mina (statistiken har höjts) läsare. att Daniella ''bellan'' Axelsson är bäst! att hon liksom byter.. vad heter de.. scarf... sjal... halsduk.. whatever. typ en sån här.
från röd till grå för att de typ ska se bra ut till hennes jacka hon ska ha på sig för att gå från en byggnad till en annan i skolan. :P
sen är hon så amazing för att hon tjatar om att jag ska kolla på hennes träningar som jag aldrig göra som jag sagt att jag ska. (jag vet dåligt av mig) och sen hur jag kan berätta en massa saker till henne och att hon gör mig glad. jag menar fattar ni grejen med: folk tror att en toalett är något man skiter i, men de är faktist en blänkade..bla.bla.bla.. 
okej men asså hon och jag fattar. och hon har som sagt alltid funnits där för mig när jag behövt snacka om jobbiga saker. tack för de! pallar inte skriva mer. puss pårej älskling.


nya FRIDA

så efter ett ca. 40 minuters långt samtal med erik på skype så ska jag ligga i sängen och ta't lugnt. Mår ju som sagt inte bäst. Så ska läsa nya frida, och ha eanie meenie på repeat.

300310

sånna här dagar gillar jag ^^
först 30 minuters spanska, gick tidigare för jag skulle ha utvecklingssamtal. de gick bra, en jävla massa tjat om lunchen -.-
sen vare svenska i typ 30 minuter för jag skulle vara matvakt, så jag ,wille, tilde och frida drog dit, chillade , va matvakter och de va fett drygt. Sen så typ när vi va klara där så hade vi typ matte i en halvtimme, och sen så utgick våran NO. så de va riktigt chill idag.

asså jag ligger i sängen, (sjuk) och spelar sönder eanie meenie med sean kingston ft. justin bieber. Usch, har lyssnat på den 5 gånger i rad nu och jag känner att jag kommer hata den snart. så jävla bra bara.
ska göra en ny spellista med sommardroger och musik som man bara blir glad av :) så jag och bästavän har något att pumpa ur högtalarna nästa vecka!



från tjejkvällen igår ,


I've never seen you happier baby,

kom hem för en timme sen , lodade i knivsta efter skolan med blerina och tilde och elin ett tag. Sen typ drog vi till ''gården'' för dom hade tjejkväll och de va mys ^^
humöret har väll varit sådär idag :/ och nu ser jag på klockan att jag inte hinner skriva mer eftersom CSI triologin (stavade jag rätt? , kämpade med de ordet) börjar idag, och de ska jag se på! men måste hinna gå och kissa först.

Uppsala med elvira

har precis kommit hem. Drog till knivsta vid 2 och mötte elvira, och därifrån åkte vi två till uppsala. De va rätt chill och skratta har jag gjort iallafall. shiises vad jag skämde ut mig, men roligt var det. Vi gjorde en RANDOM ! video och ni får kanske se den sen ;)

Jag skaffade blogg på wordpress idag. Det verkar så mycket bättre än blogg.se men så mycket svårare !?! fattade ingeting. Men de lär ju ta ett tag tills jag kommer på om jag ska gå över till wordpress eller stanna här.

you smile. I smile.




dom här bilderna får mig att längta ännu mer tills på lördag.
tanken av att gå upp tidigt, åka till arlanda och sätta mig på planet med bästavän gör mig lycklig.
Jag kommer ihåg precis den känslan jag hade när jag satt där i planet och det började åka, jag kände på mig att resan skulle bli underbar, och de blev den. Så många minnen vi fick under den resan.
Jag hoppas på minst lika många minnen och lite mer shopping än förra gången ;)
Behöver verkligen komma bort från verkligheten ett tag känner jag, men någon som alltid får mig på bra humör.
så jag ska göra mitt bästa för att göra den här resan de jag vill. Underbar. Snart sitter jag där i spanien , med ca. 17° och shop until I drop. That's something to look forward too.


the new stuff in my closet.






shorts från H&M - 79.50:-
solglasögon från ginatricot - 59:-
skor från dinsko - 199:-

vet att de är crappy kvalitet på bilderna men dom är tagna med mobilen -.- där är vad jag köpte idag iallafall, köpte chips, sprite och en monster men de behöver jag ju inte nämna.
får se om jag drar in till uppsala imorgon och köper ett par chinos eller åker in till knivsta och är med elvira :) får se om jag pallar, är inte helt frisk heller. Och det är ju ett måste att vara frisk på måndag ;)


honey, your trousers just fell down .



en vecka kvar !!

kom hem för ungefär en timme sen . köpte ett par shorts, solglasögon och ett par skor. kanske visar er senare, om jag pallar. behöver köpa ett par byxor också (: kanske gör de imorgon, venne.

ligger i beccas säng och chillar med livet och dricker monster. Fan va gott de är asså, känns som evigheter sen sist jag drack de, de va typ de också ;s
jaja, tänker hjälpa becca packa nu , hon drar ju till egypten på måndag. smmmememell ya later biatches ;)

fan vad jag är taggad för den här veckan som börjar på måndag, inga långa dagar, spanien på lölrdag ! de blir bäst asså !

dagens fråga; har jag problem om de känns bra att göra av med pengar? :) hahaha

you make me smile baby, ♥


lördag ,

om 30 minuter drar jag in till gränby med familjen. ska köpa lite grejer tills jag åker till spanien. typ skor , glasögon och lite sånt.  vad gör ni idag?

 fan asså de känns som söndag idag?

260310

inte särskilt läsvärt .
ledsen att de inte blev något inlägg igår, men jag satt aldrig vid datan ;S
kom hem vid fem , åt, bakade bullar med ahmed, sen var det CM ( :
är hemma från skolan idag, mår sjukt dåligt. måste ju bli frisk innan vi drar till spanien !
sitter och kollar på playhouse disney 8-) små einsteins är på, det är fett dåligt :( men lillebror kollar. ååh jag vet, jätte viktig information!

240310

hade långdag idag men dagen va rolig ^^
först vare spanska och jag satt ute med tilde och elin. sen vare musik och den var rätt tråkig. På son kom de massa folk från belgien typ som skulle kolla på våran lektion och där kom min engelska till användning iallafall (; shises vad dom snackade mycket med oss ;o
sen vare idrott, omprov för min del. tror de gick bra, men de vet man inte. hahhah sen hade jag intyg så jag slapp vara med på jumpan och jag och frida drog runt lite i skolan och efter ett tag hakade wille på, sen vare hk och jag baka bullar ^^
har kollat på lite kläder som jag faktist behöver , ;) ska se om jag kan åka och köpa dom inom 10 dagar, ska iallafall köpa ett par tygskor innan vi drar ! 10 dagar kvar fan! :D

Svar på kommentar;

Min blogg är inte större, det kansk har något med våra designer att göra , min är iallafall inte bredare. Godnatt (:

plugg 8-|

har läst igenom papprerna till omprovet en gång men fattar inte, så har tagit en paus och chillar med livet just nu, vill snacka med någon , som gör mig glad. mår sjukt dåligt, måste bli frisk tills på måndag då jag kanske ska simma med Tilde :D

Ska nog fixa naglarna ikväll, får se hur de blir med det. Dom är riktigt fula just nu iallafall. vet inte hur jag ska ha dom bara..
jaja, nu måste jag faktist ta tag i pluggandet igen. IG i idrottsprov va ju inte direkt bra (;

svar på kommentar:

från: anonym

fråga: tack för svar! men är era bloggar lika?


svar: ja det är dom, storleksmässigt. Har för mig att jag gjorde dom i samma storlek iallafall, vet inte om sabrina har ändrat nått men de tror jag inte. :)


230310

sitter i knivsta med emma :D de är nice, men vi lodar så mycket som de bara går men vi har en jävla massa shit att snacka om iallafall (:
ska svara på en kommentar från den här datorn nu men jag bloggar mer när jag kommer hem (:

EmmaCR <3

nu blire tv, sen mer plugg och sen sängen , vi hörs imorgon kväll ska leka med emma efter skolan tror jag (;

ginatricot

Tur att jag ska till spanien snart, vill shoppa som fan. Hittade det här på ginatricot, as fina grejer, kan ju säga att en del utav dom där grejerna blir mina om jag hinner innan dom försvinner (; men kläderna från bershka och de går ju lätt före ;)


måste bara säga att...

 jag älskar min design, den är mer mig än någon annan design jag haft tror jag. vet att jag sa så för några designer sen men den här är mer ren och fräsch.

svar på kommentar ;

Kan ju berätta för er att det här med historia inte är nånting för mig. Det går långsamt här. -.- men kan ta en paus och svara på yttliggare en kommentar om bloggdesign.



svar: det skrev jag i det förra inlägget om hur man ändrar bredden, men du kanske inte förstod vad jag menade. Så jag får ta det en gång till ;)
det du gör är att du ändrar bredden i content. glöm inte att ändra på alla width under det avsnittet.




Förstår inte varför ALLA som frågar saker måste vara anonyma? det är ju inte direkt några dåliga kommentarer. Lata kanske? eller blyga? tycker det vore 200 gånger trevligare att svara på en kommentar om det står ditt namn.

.

nu har jag ätit, och nu ska jag plugga SO. SsSmell YAH ^^


dom har lyckats igen,

black eyed peas dom lyckats alltid, I gotta feeling, boom boom paow, Meet me halfway , where is the love? , Imma be och nu den här. diggar den totalt !


220310

skön dag de va idag :D
vi började med idrott, volleyboll. de va rätt kul faktist. sen efter det vare matte, not so fun. Men efter matten vart de lunch, falukorv med makaroner men jag åt bara makaroner och dom va goda? ;s hehe.
Efter lunchen vare typ no men den kom inte igång föränn typ 30 min efter för tvn fungerade itne haha. Så vi fick läsa ist. -.-
sen vare slöjd och den sög -.-

skulle ha stannat kvar iknivsta idag, men båda blerina o tilde va sjuka typ, så jag drog hem. Och idag blire en massa plugg ! har SO tills på torsdag, och omprov i idrott på onsdag.


svar på kommentar:



Nu är de ju så att man har finaste bästavännen som har länkat mig i ett inlägg där någon frågade om allt de här, så nu får jag svara ist för henne :P

FRÅGA 1:

den första frågan är hur jag har ändrat min RSS logga. På dom flesta bloggarna är den liten och orange.
1. det första du måste göra är att hitta en ny RSS logga. Jag sökte på google och valde den rosa. Finns även lite sidor där man kan hitta andra loggor också till t. ex. twitter. Men enligt mig är google lättast att hitta en bra på.

2. sen efter du sparat bilden så laddar du upp den och kopierar adressen till bilden. Precis som man gör när man lägger upp en header.

3. När du kopierat texten går du till dina kodmallar och letar upp textraden som ser ut såhär ungefär:

<div>
<a href="index.rss" title="RSS"><img src="http://dinbloggadress.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /></a>

4. där det står dinbloggadress.se/img/rss.gif klistrar du in adressen till din bild.

5. sen är det bara att spara, men Glöm inte att göra samma sak under dom andra flikarna i kodmallen.





FRÅGA 2:

frågan va hur jag och sabrina fått våra bloggar större. Det är olika från stilmall till stilmall tror jag. Men vi har iallafall stilmallen FASHION.

1. gå in i din stilmall. leta upp avsnitett #wrapper
där ändrar du bredden till 1000 om du vill ha så stor som vi har. men du kan givetvis ta 900 också om du inte vill ha så stor.



2. efter du gjort punkt 1 bläddrar du vidare tills du kommer till avsnittet #header
ändra bredden där också.





3. när du är klar med tvåan så letar du upp avsnittet som heter #content
där ändrar du också bredden, men till så breda du vill att dina inlägg ska vara. Våra är 770 px.
Oftast finns det 3 st width under content så glöm inte att ändra alla 3.



4. När du har ändrat bredden i #content så kan du behöva ändra bredden under avsnittet #side också.
när du är klar, klicka på förhandsgranska för att se att det ser bra ut. Sen om det gör de så trycker du på spara.

Hoppas du fick dina svar där (:

waiting for a call from my family, they forgot about me.



sleeptight assholes .

nu äre så att jag ska stänga av min dator , byta om till pyjamas, sätta mig i soffan och kolla på millenium. blogga en snabbis på min privata också.

sen är det ju så att det är skola imorgon och den är jag taggad till 110% för. Tror jag ska träffa blerina efter skolan, eller så är jag med tilde då. Men de bror på om jag pallar åka hem efteråt. men de tror jag att jag gör (:

godnatt ^^

fuck you fuck you fuck you


till elin ;


I drömmen är det vi mot dom.

håller på att fixa massa grejer i photoshop, men varken internet eller photoshop vill göra som jag säger eller de kanske va fel ord. gör.
men ska försöka lite till innan jag ger upp, och vara lite social på msn (: vad tycker ni om nya designen? jag gillar den grovt mycket. Får se hur länge den blir kvar, hehe.

210310

idag är det söndag och jag mår sjukt dålig. vaknade med ont i halsen, kliande hals och massa sånt. usch. Är taggad till skolan imorgon iallafall.

Tilde drog vid halv tolv, och då hoppade jag in i duschen och sen vid 1 gick vi till mina kusiner för att fira min morbror som fyller 38 idag. grattis till honom. Är hemma nu iallafall och ska städa mitt rum innan jag fixar lite saker på datan . Så jag uppdaterar sen igen :D


skönaste gruppen på facebook;


TILDE <3 JENNIFER

idag: jag och familjen drog in till knivsta, hämtade tilde. åkte vidare mot gottsunda där vi lämnade av ahmed. Efter det lämnade dom av mig och tilde vid fyrishov. vi betaldade. gick in. böt om. badade. åt. badade. badade. såg en bajskorv. badade. lekte. badade. åt. bastade.
Under den där tiden så märkte vi att jag tappat 50 kr -.-.
Vid 2 gjorde vi oss klara och gick till busshållsplatsen. Sen så skämde vi ut oss rejält. En gubbe sa till o med att vi va bra :D *stolt*
sen höll vi på att inte komma på bussen S: sen drog vi hem. kan inte skriva mer nu för vi ska käka :D pussar ^^


you make my day.


you make me happy (:



+and I AM good.


+

måste gå ner och börja göra mig i ordning. Ska åka vid tio till knivsta och hämta Tildepilde. Sen ska vi in till uppsala såå, jag uppdaterar senare nångång idag,.. förmodligen.

H&M vs. BIKBOK





Det här är mina musthaves från H&M spring/summer 2010 och BIKBOK 2010. Jag vet iallafall att spetslinnet, skorna och kanske klänningen och hatten från hm blir mina när jag får pengar.
Från bikbok tror jag att jag ska köpa den svarta tröjan , kanske nått mer. Får se hur de blir, ska ju dra till Spanien snart satte (:


HAKUNA MATATA , WHAT A WONDERFUL FRASE!

nu ska jag ta och städa mitt rum , eftersom att jag får ''fint'' nej men mitt rum måste ju se bra ut imorgon när en vän kommer på besök. och yes, de finns en anledning till varför jag sa så och inte vem som ska komma.
Sen när det är klart ska jag byta om, lägga mig i sängen och kolla på en film ! that's it !

texten;



Everyday, I try to play, another game
But my heart can’t take it.
I try to find, another boy,
But all the while, I can’t face it.
Why do I miss you so much?
I wanna stop this hurt inside
Oh baby please, give us one more try


I see you out with all your friends
Laughin’ it up as you pretend
To have a good time,
I know cause I'm living the same lie
So one of us has got to say
We can't keep living this same way
So I’ll be the one
Yeah I’ll say it, I’ll say it, I’ll say it, I’ll say it again

Baby Come back to me
In my heart I still believe
We were meant to be…
Together so whatever it takes
Baby come back to me
I should have never set you free
My baby
Come back

I wanna call, but then I stall,
Cause after all, I just couldn’t take it
Cause if your play was to push me away
You know that day, my heart you’d break it
I know we made a mistake,
Can’t you stop your foolish pride
And come back to me
Let’s try, Let’s try, Let’s try, Let’s try it again

Baby Come back to me
In my heart I still believe
We were meant to be…
Together so whatever it takes
Baby come back to me
I should have never set you free
My baby
Come back


You know you miss your baby V
And I can see that you think about me
So why do you act like you don’t care
Like all this love between us isn’t there
I know that you're upset
I know I did you wrong
I know that you want me to pay for all the pain I’ve caused
But in the end it all comes down to just one thing,
It’s you and me
So I sing


Baby Come back to me
In my heart I still believe
We were meant to be…
Together so whatever it takes
Baby come back to me
I should have never set you free
My baby
Come back


we , got (läs: not so) BIG plans for tomorrow.

fin bild jag gjort right? :D jag är FETT stolt. bara för att skryta lite. Håller på att göra om lite i min design, men det går segt. tror inte den här bakrunden blir kvar men jag orkar inte byta just nu, orkar inte ens sitta vid datorn.

Ska gå neråt , och chilla. är trött ;O
kommer bli en skööööön dag imorgon, tänker inte berätta nu för man vill ju inte ha dreglande killar efter sig right? ;) nej men de blir bättre om jag berättar imorgon eftermiddag eller kväll. Vet inte när jag är hemma.



en bild sen i önsdags, (:


.


190310

sitter på svenskan med William , har typ precis läst mina omdömmen och dom jag fått är rätt bra. Idrotten var sämst utav dom 3 jag fått. men yeahyeah -.
Sabrina va här en snabbis men hon skulle ta tåget tillbaka till väsby 53 så hon har dragit .

den här lektionen har varit fett dryg, men jaja, jag ska visa en bild ikväll jag har gjort i ps sen ikväll (: smell ya ^^

min lilla apa x)

åååh ! de är piss svårt att måla naglarna så som jag ska göra ! saker man måste vara noga med är inget för mig ! tro mig. !


sitter med min lilla apa iallafall, den är bra, men onödigt köp fan x) kanske visar er resultatet på naglarna sen om jag hinner, har som sagt en massa saker att fixa !

love me or hate me it's still obsession

dagen  va chiill :D skulle ha slutat om 20 minuter men vi hade typ föreläsning så vi fick sluta vid två istället. åkte med mamma hem, tog en macka, sitter här och drogar musik. ska visa er en låt snart (: gillar den inte men texten är fin :D

nu ska jag iallafall måla mina naglar, pallar inte ha svart och vitt, de blir grönt och rosa istället haha x) jag o elvira bestämde det idag :P

hahha började skriva det här vid 3 :P



180310

asså ni skulle sett min lugg innan jag satte upp den. riktigt äckligt fult vare, den är FÖR lång och hänger för ett öga liksom S:

ska gå till bussen snart, höll på att missa den igår ;o så ska inte göra det idag, men fört behöver jag kissa :P

glöm inte att kolla hur vacker jag är utan jätte mycke smnk, har bara lite idag (:


WE'RE GOOD . TOO GOOD.

O


170310

sitter och sackar med sabrina i telefon, har hänt en massa typ ;s :P

iallafall, fick IG på idrottsprovet. wääy great work jennifer. not soo.. måste byta dator och fixa en massa. smell ya^^

a month without you hurts more than anything.

svar till kommentaren i inlägget under, om att jag borde ha mera bilder. De kommer. Har tyvärr ingen kamera just nu utom min mobilkamera, och inte en så bra dator att lägga in dom på heller, men jag lovar att det kommer.

Nu måste jag hoppa in i duschen snabbt. Ska bara säga hejdå till killen på msn som trror att han är något. ;S pusspårrrumpan bitches ( ;

I found my paradise


150310

har haft en hel del grejer att göra dom senaste dagarna :) träffade b. la. sabrina inne i uppsala igår och de va mysigt <3.
sen kan jag passa på att säga att Skolan idag va bra. :D eller lika seg som vanligt men måndagar är ändå skönaste dagen ^^  fast har mått lite mindre bra idag, . DETAILS.

får se hur kvällen blir, mår inte 100 just nu ;S smell yaaaaaaaaa**

black&white. negro&blanco. svart&vit. schwarz&weiβ. noir&blanc.

nu ska becca måla det sista på mina naglar. Hon målade dom svarta idag men de ska dit lite vitt också ;) pusspådet .


manboy.(

FYfAN VAD PATETISKT ! usch jag är så f*cking besviken . . jag rösta kanske överdrivet många gånger, men ändå. sen blev jag tårögd när eric inte vann.. :$ hahahah
kom iallafall på att jag faller för mörkhåriga killar, bruna ögon.. aa check it out ;


120310

ahahahhaha jag har skönaste bilden x) fast synd att jag inet kan visa den i bloggen. .

skolan va ju hur seg som helst och jag hatar fredagar -.- pallar inte dra igenom den , men seg var den. och
visst är det sjukt kul hur man kan störa sig på en person som står en nära?

aa ska uppdatera min andra blogg och gå ner med tallriken jag åt glass ur, smell ya ^^


(mobilbloggar) går in i duschen

Nu ska jag taggs in i duschen, kom precis hem :) s blir det att plugga ännu mer so och CM klockan nio :p

110310

Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag i skolan, men den ha varit rätt rolig ändå :p har en massa matteläxor att göra och en so-uppsats så vi hörs efter jag är klar. :)

I miss you, okay? there's nothing I can do about it .

ska dra neråt och äta en macka elr nått. Är hungrig, sen blir det sängen för jag är jävligt trött, men jag uppdaterar mer imorgon ofc :) gödnatt


oh yeah we like

tror ni jag ska göra? :D eller övertala mina päron till? :D
.

100310

Skolan idag va ju okej , lång dag, äcklig mat på hk . äcklig lunch så jag va hungrig när jag kom hem , hehe.
Men vi hade idrottsprov och jag,tilde, elin, blerina och frida blev klar typ en halv timme innan tiden va slut så vi fick typ lång rast så de va nice . :D

Ikväll ska jag typ fixa bellans nya design till hennes NYA blogg. sen måste man fixa mobilgrejs till min mormor och börja fixa lite ändringar i min egen design, de kommer se SÅ mycket proffsigare ut sen, hoppas jag.


Skinnjackan imorgon

Imorgon åker skinnjackan på. De är ju mars och alla går runt i tjocka dunjackor. Men de är mars och vår så imorgon drar jag på mig den, tillsammans med en skön outfit. De lär ju bli kallt men jag ska typ ändå inte vara ute :s hörs imorgon iaf är as trött -.- förlåt att min uppdatering blivit as dålig med de är för att jag inte sitter vid min stora stationärs data lika mycke, men ska ändra tillbaka de (;

(mobilbloggar) dagen,

Dagen haR varit bra, skolan va chill, Alicia va där typ. Efter skolan va jag typ först med Frida, blrina och Louise men sen drog Frida och Louise . Jag och Blerina fortsatte hem till henne va där ett tag och sen sprang vi till tåget som va försenat 5 min, tappade skoRna på vägen också :p vi åkte till Uppsala, Blerina skulle köpa en tröja/jacka. Och sen chilladevi på donken och jag åt litsnabbt. Sen typ drog hon hem och jag väntade på bussen. En tjej satte sig brevid mig och hon somna -.- gick av vid Statoil och mötte Thomas. Vi åkte och köpte pizza sen drog vi hem. Åt , sen dess har jAg pluggat och nu är de tv så pussheeejjj.

.

ååh jag är så jävla seg och trött. Men ska ta och äta nått och snacka lite med mamma om de blir uppsala imorgon eller inte.


When you see my face hope it gives you hell,



bild google


080310

måndag idag. glömde jumpakläderna men jag slapp beeptestet iaf :P
sen var de matte och jag har inget annat att säga än att hon är dum i huvudet.
på lunchen lyckades jag på nått sätt att välta ner ett glas som inte va mitt? hahah aa, med armbågen så glaset gick sönder och hamnade på golvet. Kan visa en bild från när jag fick sopa upp skiten. glöm inte att spana in småflcikorna i bakrunden som ser ut som att dom aldrig sätt någon ta sönder ett glas -.-

ååh jag har ont i huvudet! ska ta och chilla i sängen nu innan maten med the vampire diaries.


we did not plan it to be this way.

TÖNTEN UPPDATERAR NÄR DEN KÄNNER FÖR DE. så nu har jag de sagt.
nej men kom hem från östersund igår vid 19.30 sen kom kusinerna över och ajg skulle vara social och kolla på melodifestivalen med dom. Som inte va ett dugg bra.
och idag har jag fixat mitt rum och inte vart hemma heller , men jag uppdaterar nu :)

Tror att ni kommer att kunna se några förändringar i bloggen i veckan. Det bror på om jag pallar fixa det faktist.

Skola imorgon och jag är sjukt taggad. men vi hörs imorgon!

Hasta la vista

.

I know you sometimes feel afraid, wherever you are .

ska snart sova faktist, vill sova någon timme så jag orkar pallra mitt arsle ur sängen inatt :P
Jag tänker nog ta med kameran o ha lite sköj med rebecca på vägen upp i bilen :P har ju hela natten/morgonen på mig typ ;)

nej nu blire film så jag stryker de där första jag skrev. uppdaterar kanske inatt, annars blir det imorgon när jag kommit hem. Ska bestämma mig vad jag ska ha på mig också : )
hoppas alla får en mysig kväll hahaha ! :P


justin bieber är bög?

jag hörde rykten om att justin bieber är bög? han har tydligen sagt de på oprah winfrey show. Men jag vet inet om de stämmer , de finns inget klipp där han säger de :S jaja, vad tror ni ?


050310

hej alla !
skolan idag var rätt chill, fredag liksom ( ; men jobbiga lektioner och långdag.
hände en massa saker, folk började gråta och drog hem och lite sånt. pallar inte dra de här i bloggen.

JAG VILL KLIPPA MIG!  inte för långt längden är ju bra o så , men de är slitet och jag kan ju passa på att noppa ögonbrynen då :P eftersom att NÅGON har tagit min pincett -.- blev fett lack igår kväll. jaja , ska ta det lugnt ikväll för jag går upp vid tre inatt, om jag ens pallar sova? x )
ska till östersund inatt iallafall , kissheees.


jag i onsdags ;)

hemma

nu är jag hemma men måste duscha, klockan nio är ju CRIMINAL MINDS TILLBAKS :D:D:D
'bjuder på bild från dagen, känner mig riktigt snygg på den asså !


drar nu ,


sometimes I eat my desert before my dinner,

torsdag idag,och dagen har varit kalas ! :D HAPPYFACE på mig ! inget ska få förstöra resten av min dag, get it god?
hade långdag och våran klass är så failade att vi fick ha en extrlärare på typ alla lektioner eftersom våran so lärare drog från lektionen igår :P

har nyligen käkat middag och ska chilla i ca. 50 minuter innan de bär av till träning (: pallar inte men man får ju satsa lite eftersom man vill ha fin kropp i sommar? :D
ääh måste lägga in bilder från mobilen till blerina , baahbaye .

(mobilbloggar) 040310

Hejsan, är i badrummet och håller på att sminka mig lite snabbt, gick upp vid fem för at duscha så jag gjorde de och sen somnade jag om men mamma väckte mig , tack för de! Annars skulle jag inte hunnit sminka mig. Har lång dag idag, så kommer hem runt fem. Nej nu måste jag sminka klart de sista , hejdå ,

fly on the wall

såhär gör vi om vi har tråkigt en onsdagskväll, satt fan och asgarva med videon på repeat.  :P
den har inget ljud och crappy kvalitet , men ni får leva med de :P


I am trying to be what you're dying to see



dom här inläggen är för att driva med sabrina ;)

om

4 veckor

en månad

;D

har

onödigt I KNOW :D

jag och sabrina

.

stigit

haha sabrina ;:D

av

oh yes

planet.

030310

onsdag idag, hade långdag -.- hade hemkunskap sista lektionen och de va inte särskilt gott :/ yeahyeah..

haha har hört några saker idag som gjorde mig gladare, förutom de william sa -.-

trodde de va torsdag idag =/ men de är det imorgon och jag har bara långdagar kvar på veckan -, och de här är världens mest läsvärda inlägg , nnaaaaaT med stort T. ska sluta skriva de här inlägget nu ;;)

oh yes I am happy right now,

borde igentligen inte sitta vid datorn nu,, men var tvungen att kolla så jag inte skrev nått dumt i inlägget under. Kommer inte ihåg vad jag skrev , men de va ju ett lugnt inlägg.
somnade rätt fort och typ fick damp på både datorn och mobilen för att alarmet ringde , somnade om , snoozade, snoozade. sen vid nio väcker mamma mig , så nu är jag fett pigg -.-

neeej inte längre..

haha PCbaklänges hand på översta bilden,




sleepyhead

oh my god, jag är så jävla trött. vill bara sova, tror jag ska det faktist, men måste ställa klockan eftersom dhw är ikväll :D men tänker inte sova ända till nio ;o till sju kanske.. vet inte riktigt ;s pussar :D


oh yes bitch, I AM good .

I've got myself an obsession.



bild, google


tisdag

har en random chatt med elvira just nu på msn ;P helt meningslös -.- xP sitter och drar aptråkiga skämt. sen varför man äter ananas med räls förstår jag inte ;S hahha enligt henne får man inte bort de :P

skolan va rätt okej idag faktist, fick sluta 30 minuter tidigare, hade stortläxförhör och jag kunde verkligen ingenting. Men tror spanskan gick bättre faktist.

har fått värsta skavsåret på överläppen av rälsen så jag fastnar med läppen och har inget vax så att jag kan fixa de .. :(

och är det bara jag som är taggad till 2000 på dhw idag ????

(mobilbloggar) 020310

Drar nu . (; hör av mig senare ,

bye bye babies.



 




så står det om man går in på playahead.
har haft de i några år , har inte varit speciellt aktiv förutom ett tag 2007.
playahead sa iallafall tack och godnatt klockan 12.00 idag. synd att dom flyttade fram stängningen av sidan 12 timmar, missade den ju :(

jag har iallafall pluggat en massa spanska så jag känner mig faktist mer säker på det nu. har inte gjort någon fysik ännu, väljer spanskan före lätt . så får läsa lite fysik nu och sen imorgon bitti igen.

btw, IMORGON börjar efterlängtade DHW ! :D det har varit jäkligt saknat här hos mig. samma vecka försvann båda mina favoritprogram och om jag inte har fel börjar dom båda den här veckan :D as glad fan!

godnatt Bitches,

 


PLUGGA till max nu asså

ny duschad och fräsch, fick duscha i varmvatten idag (a)
smsar med jacob och kom på att jag måste byta lösenord på bloggen ;o sa det förut i ett inlägg men då tog jag typ bara ett reserv plus att några pers kan mitt lösen nu, så jag byter tíll ett nytt ;)

csi börjar om typ 30 så jag måste plugga spanskan , kan den typ inte.  sen måste jag fixa fysiken ikväll också eftersom de är ett stort läxförhör på det imorgon ;o
och bara så alla vet, ska jag (försöka ofc, vet aldrig om det händer) sluta prata på lektionerna och bättra mina omdömmen så jag kan fixa de där som jag vill göra i nian.

så här såg det ut i skolan idag ;)

vi kan ju hoppa över att berätta att det gick folk förbi , och att vi skämde ut oss rätt mycke, iallafall jag och tilde :P
hahhah hon försökte lära mig den där dansen på två minuter innan det var dags o spela in den;o :P x )


dagen,

skolan idag va rätt skön ändå eftersom de va första dagen efter lovet. först va de typ idrott , hälten teori. sen var de matte där jag gjorde prov och tror de gick rätt bra.
sen var de lunch, inget gott. as usual.
sen var de typ no, rätt skön lektion ändå. Sen var de slöjd med vikarie så vi gjorde bästis-armband. eller jag hann inte klart eftersom jag skulle till tandregleringen. tog tåget, fixade nya busskort, kollade lite i affärer och sen gick jag dit, väntade i fem minuter, kom in och var bara där inne i tre minuter.
Sen var tåg jäveln till knivsta inställd så fick vänta på bussen i 35 minuter -.- sen kom jag hem (: har pluggat och lite sånt nu, och så kommer kvällen se ut :/

visar er lite videos snart ( :

(mobilbloggar) den första mars

Nu drar jag till skolan , vi hörs :)

RSS 2.0