take me away, I'm gonna hurt somebody

När jag kom hem la jag mig och stekte i solen! har fått lite färg iallafall men den kommer ju vara borta innan man vet ordet om det..

Känner mig rätt hängig idag så ska ta och vila lite framför ett avsnitt av ANTM kanske.. eller två ;)


6 dagar kvar!

helt otroligt att NÄSTA VECKA är det sommarlov? SKÖNT! Kom hem för en timme sen, åkte in till uppsala efter skolan. Fick med mig ett par skor och en tubtopp hem! härligt faktiskt, behöver ju uppdatera garderoben lite nu inför sommar 11!

Verkar som att jag börjar bli sjuk dessutom inte bra.. men tagga för imorgon nu jennifer!

bilden på tubtoppen går segt att ladda upp så vi skiter i den, men den är också gul! vi satsar på de nu!


I'm not a saint but what I did it wasn't cool

oj vad jag överdrev igår. eller jag gjorde nog inte det men jag hade ingen anledning att skriva ut det på bloggen. Har bara äckel runt mig men sånt får man ta ellerhur! och folk sviker en men de hör ju till livet.
Idag ska jag försöka ta mig till ett H&M och köpa lite fin fina grejor. får se hur de blir!

aa.

fast hahahahah lite kul kan man ju ha endå!

att man kan leva runt dig.

Man råkar ju leva på denna planet. i detta land. I denna stad. Runt skit. hela tiden. Jag är så jävla arg nu på en jävla massa grejer, har varit de sen igår och har ingen lust alls att blogga. hoppas ni förstår ;)♥

det var han som ville kyssa mig.

Godmorgon! Nej inte riktigt, men fredag idag! taggad till max eller? :D
hade så jävla chill skoldag idag, matteprov, so lektion där jag inte gjorde något, tacos till lunch sen betygsnack med idrottsläraren och sen avslutningskonsert! härligt eller vad!?

Jag är på jävligt bra humör just nu utav ingen anledning haha, ska chilla så hårt de går nu innan middagen sen drar jag!


when I'm nervous I have this thing that I talk to much.

Sorry för ingen uppdatering igår, Va i Uppsala och tog bussen hem vid åtta. Sen var det bara att sätta sig och plugga. Kollade bio och lite sånt, lacka ur på H&M för att det inte gick att handla med presentkort och lite sånt haha. men det blev lyckat ändå! såg baksmällan 2 och haha SE DEN!

Sitter och kollar runt på en sida Emma visade mig, man kan köpa massa smyckestillbehör o så för typ inga pengar alls! awesome hahah! ska äta nu men uppdaterar sen igen!

it's so loud inside my head.

hur mår alla idag? jag mår rätt bra faktiskt :) Dock så har jag varit rätt irriterad på vissa personer men sånt händer alla right? ;)
Snart är det Deperate housewives!! Så jäkla taggad för det asså! ska fixa lite små grejer innan bara. och haha fick hicka nu :( igen ! andra gången idag! efter klockan 5 bara! :o men iallafall grattis lillasyster som fyller 2 år idag!

Bjuder dessutom på en super duper söt bild på mig och lillebror!



today? to late? how long do we have to wait?

Hejhej! hur mår ni idag? jag har väll lite blandade känslor haha.. Dagen började väll bra och sen blev den lite bättre och sen lite sämre och nu när jag kom hem ännu sämre.
Ni bloggläsare som varit med sen början, kanske kanske kommer ihåg att jag åkte till frihamnen i feburari förra året? jag provspelade iallafall för en film som hette kronjuvelerna. Den går upp på biograferna i Juni i år och det är jävligt surt att Björn Gustafsson och Bill Skarsgård är med i den. Jag kunde ha spelat emot dom liksom, men nej de blev ju inte av. Jaja jag får ta nya tag helt enkelt.

Har inget plugg idag, rättare sagt inget med mig hem så ska chilla den tiden som är kvar att dagen. Hoppas syrran har de kul på grönan idag haha inte ett dugg avis.. men aa!

bild på mig och bästavän igår.



Konfirmerad!

Nu är man konfirmerad! Dagen har varit underbar och jag kan inte vara mer nöjd! har dessutom fått en massa fina presenter, har inte orkat ta kort på allt. Men har såklart fått en massa smycken som bland annat piercingar, en ring, några halsband och armband. Fick dessutom en kamera, VILKET har varit efterlängtat i ett antal år!

smycken från Thomas Sabo.







en av favoriterna just nu!

har en mängd bra ny musik på min nya spotify lista. allmänt skön musik bara. Allt är inte sådär super nytt direkt, men länkar den ändå! skön musik helt enkelt! btw, Swedish house maffia's nya - save the world har någon sett musikvideon? haha rätt rolig eller aa haha annorlunda men jag gillar den!

http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k

Klicka på spotify ikonen för listan!


sit back gotta catch my breath.

Har precis ätit. Har spenderat min dag på knivsta marknad med Mattias, Andreas och Emma. Efter det drog jag och Emma till kyrkan och hade genrep och fotografering. Jag konfimerar mig ju imorgon! Är jävligt taggad faktiskt, eller nervös kanske man ska säga. Har fått massa stressfinnar. Men det är iallafall kul att det äntligen händer! har ju sett fram emot det sedan september.

Nu ska jag städa mitt rum satt det ser ut/är fräscht tills imorgon och släkten kommer hit!
Och förresten, Skulle inte vi dött för en timme sedan? eller när det nu var? ;) hahaha så patetiskt faktiskt enligt mig. Nu återstår det ju bara att se om vi dör nästa år istället haha!


Mobilblogg

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska ta ett pass på träningscykeln nu, ett lätt! Är barnvakt dessutom satt det blir inte så länge. Men hör Av mig sen!

Jag vill ju vara som du.

Rubriken stämmer inte riktigt. Kom hem precis, har haft konfa. Vi provade kåporna och gick i genom hela gudstjänsten. Ska dit på lördag igen och sen på söndag är det konfirmation! haha längtar fan!

Någon som har något bra tips för torrt/slitet hår btw? mitt har blivit så äckligt!


VALBORG 2011

Inte så många bilder, men jag vill inte lägga upp bilder på bloggen där inte jag är med och som jag kanske inte får lägga upp.. Inte så många som sagt och det här var ju ett tag sedan men men ;) Ålands bilderna kommer senare!






om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

Jag hittade nipple covers i Uppsala efter att ha letat i en evighet. Nej inte riktigt men hittade först inte för dom va långt bak osv. Har hunnit med ett pass på träningscykeln, herregud vad det kändes i benen efteråt! :o

Ska plugga non-stop nu fram tills bigbrother ikväll! eller ska hinna duscha och måla naglarna innan det, men aa vi säger att jag ska plugga till klockan 21 då! det blir super!


aa du...

Sitter på spanskan just nu, vi repeterar in för provet imorgon! Verkar fett svårt faktiskt.. Men jag ska göra det nu iallafall! Åker till Uppsala efter skolan och köper nipple covers, sen när jag kommer hem så lägger jag upp bilderna från åland eller valborg eller vad de nu var jag sa igår att jag skulle lägga upp igår ;D


B T W sitter brevid FRIDA !


bättre sent än aldrig!

Skolan var seg som vanligt, härligt ändå att vara tillbaka och INTE vara på Åland. Har jätte mycket plugg så ska plugga fram tills dhw börjar ikväll.

Senare ikväll kommer det upp bilder från min födelsedag, I know, better late than never. Och kanske bilder från Åland, annars blir det imorgon eller aa om någon dag iallafall.


BIRTHDAY DINNER!


HEMMA!!

vart så stressad i fredags så hann faktiskt inte blogga igen :( helgen har varit tråkig, riktigt långtråkig, det har regnat hela helgen och tror inte något har varit super kul alls! äcklig mat osv.

Är hemma nu iallafall och min konfaklänning har kommit! fullkomligt älskar den! eller aa, den är supersöt iallafall! den är ''skrik'' rosa, vilket är en måste färg att ha i garderoben, enligt mig ;) Den kommer från three little words (nelly.com) iallafall!



Fredagen den 13 Maj.

Godmorgon! Fredagen den 13 idag och jag är inte ett dugg taggad för dagen. Jag är ledig idag. Runt 11 ska jag åka in till Knivsta och träffa Elin. vi ska köpa lite godis och sånt så vi klarar oss på resan mot Grisslehamn. Konfa läger idag, fredag den 13 de. Eckerö linjen osv. Kan dagen låta mer negativ? Så i helgen får ni förvänta er normal uppdatering från Åland. Dvs ingen alls. ;)
Ska packa allt nu, så lite som möjligt faktiskt. Ha en bra helg, och vi skippar oturen idag va?

Fastna på bild går inte idag! :) iallafall inte nu, slänger upp ett nytt inlägg innan jag åker tror jag!
Snygg på bild blir jag inte direkt ofta men men jag bjuder på den här..


Mobilblogg (igen!)

Har inte hunnit sitta vid datorn idag, va med Mattias först och sen var de bara att plugga so.. Har jätte mycket grejer tills imorgon, men nu börjar Bb och kan uppdatera imorgon efter 8 när jag kommer hem!

Mobilblogg

Sorry for no update. Hade operation dagsverke idag, skulle varit i skolan men palade inte så va hemma och jobbade istället. Runt 2 fick jag skjuts till Knivsta och tog tåget mot Uppsala och tandregleringen, ska dit nästa gång om ett år. Skönt! Det blev lite shopping efter, b. La. En bikini! Kan visa imorgon tror jag, ska sova snart men vi hörs!

If I die today, remember me like John Lennon.

hejhej! Måndag idag = lång skoldag. Det har varit sjukt varmt hela dagen och termometern inne i köket visar att det är 36 grader ute i solen just nu. Jag är jättetrött, sprang 2 km på idrotten sista lektionen i stekande sol utan moln och allt de där.. plus att jag inte hade ätit sen frukosten imorse (förutom en glass!) Så just nu är jag ordentligt med trött.

Ska ta och börja skriva mitt hemprov i SO nu, fattar INGENTING alls. Men måste satsa för högre betyg så ska göra det nu. Asså det är sjukt att jag blivit så mycket dåligare den här terminen än förra. Bara känner av de liksom haha :(

Såhär ser jag ut idag!

there is something in you, that might kill me.

and so the lion fell in love with the lamb and blablabla. Jag gissar på att jag inte var ensam om att sitta hemma och kolla på twilight ikväll? den är ju så jävla bra!

Jag är jävligt trött.. har varit det hela dagen... dagen har BARA varit negativ.. jag höll på att somna i soffan vid åtta redan. Funderar på att gå och lägga mig nu så jag får sova ut lite för en gångsskull! Hahahah har fortfarande svt1 igång på tvn och hahah vad jag stör mig när folk säger eric sa-ade. Visst han heter ju de men de låter så kul, låter som om man hakar upp sig eler något ;) HALLÅ dessutom har ALLA mina byxor blivit förstora.. tror nästan jag gått ner i vikt, eller åtminstonde blivit smalare men sen ställer man sig på vågen och nej det har jag inte.. nu blev det jobbigt..

boy you're gonna set me on fire.

Kom hem vid sju efter en dag i Uppsala. Idag kollade jag först synen så jag kan få ta moppekort. Sen så drog jag iväg till uppsala med mattias (och sofia och elin) eller aa vi åkte tåg med dom. Tog en evighet innan jag hittade något att köpa men jag kom hem med lite grejer iallafall! Bilderna är inte super bra, tagna med min mobil liksom. Sen tycker jag inte att man riktigt ser hur tröjorna ser ut på bilderna men jaja.

Kom hem med dom här tröjorna, en piercing, en bh, en sjukt cool dubbelring och toffsar. Lite allt möjligt alltså ;) och ska mäta mig nu så jag och mamma kan köpa klänningen jag hittat till min konfirmation nu! awesome!

piercing ser inte riktigt ut sådär som den gör på bilden, lite kortare är den men orkade inte ta en bild på den satt ni får nöja er med den här!

Det går inte att ladda upp bilder längre tyvärr så en tröja får ni skita i att se och sen så piercing hoppar vi också.. men aa och som sagt bilderna är jätte dåliga.



girls fall like dominoes.

hej! Idag är det tisdag och gud vad jag hatar skolan på tisdagar. Det är bara sugiga lektioner, man har bara rast samtidigt som alla småbarn och oj vad kul. Kom hem halv 4 ungefär och har tittat på ett gammalt avsnitt från top model cycle 3, men ska ta och plugga lite nu! Har en uppsats att skriva och ett läxförhör att plugga till satt jag har lite att göra idag iallafall!

Annars så MÅSTE jag kolla efter en konfirmationsklänning, och köpa en! Och sen måste jag kolla om det finns några roliga castings/auditions att gå på. Det finns rätt mycket nu att gå på faktiskt men har mycket i skolan nu satt det är synd!

min webb funkar inte, datorn laggar upp sig totalt!

Måndag.

Lång dag i skolan idag. Jag hör bara mer om de där ryktet och flera sidor av det typ. Skitsamma ska gå och kolla vad det blir för mat nu, sen städa mitt rum vilket KLART behövs!

HÄR SKA NÅGONTING STÅ!

Min födelsedag igår vart sjukt lyckad tycker jag! den spenderades med underbara människor och jag är sjukt nöjd helt enkelt! Sen om vissa människor inte har något bättre för sig än att gå runt och sprida rykten är en helt annan sak men vi som var med vet att det inte stämmer iallafall! helt seriöst så jävla dålig stil! men skitsamma imorgon är en ny dag och jag ska ta nya tag.

sabrina är den som har bilder från igår så jag väntar på att hon ska skicka dom till mig och då kommer jag förmodligen visa upp dom i bloggen tror jag ;) får se hur dom ser ut och vilka som är OK att visa helt enkelt ;)  medans så får ni nöja er med en bild på Tilde och Daniella igår när vi käka!


RSS 2.0