FREDAG

Hej! dagen hittills har verkligen varit sämst. Skoldagen var som alla andra fredagar väldigt kort vilket jag behövde. Jag var precis ute och sprang en mini runda, cirka två kilometer men har inte tid för gym idag satt passar på att röra mig den tid jag kan. Hellre en liten bit än ingenting alls, det lönar sig i slutändan! Jag hade på mig ett nytt linne i ekologiskt material från Ginatricot. Super skönt, billigt och det kommer att bli as bra om två veckor när jag befinner mig i Alanya.
 
Nu ska jag göra mig i ordning och röra mig mot Gränby om en stund. Som vanligt har jag alltid massvis att göra när det är strålande väder tråkigt nog, men å andra sidan så rullar det in pengar idag så jag klagar Inte. 
Humöret är fruktansvärt idag, kommer därför inte orka engagera mig särskilt mer än såhär. Ha en trevlig fredag!

SLAGET

Bilder från slaget igår


TORSDAG

Hej på er! Jag sitter med Rebecca just nu och väntar på bussen hem. Idag hade jag skola mellan 8.30-9.45. Jag åkte sedan till Knivsta, hämtade ett par skor på sjögrenska, handlade lunch och drog sedan till gymmet och tränade med Stina. Det gick så sjukt bra.

Dagens pass:
12 minuter tabata-intervaller på bandet
Styrkeövningar för magen
4 minuter tabata som nervarvning.

Ikväll väntas plugg till EU-provet imorgon.


Leave the world behind you

Hej på er! Jag har haft en sådan sjukt tråkig och jobbig skoldag. Efter skolan så träffade jag Tom, har pluggat lite och fixat små saker.

Imorgon är det äntligen slaget, ska vara där och stödja bästa Fyris sen är det jobb!


Kvällstid

Spenderar kvällen med proteinglass (med ett paket florsocker, misstag av mig) och min bästa syster. Åh vad dessa dagar utan henne varit jobbiga


Nytt to tha closet

Denna tröja köpte jag idag. Den är från Bikbok och kostade 199:-. Tröjan är verkligen inte en "typisk mig" tröja men den fick följa med hem ändå. Mestadels för att den kommer vara så sjukt skön när jag och älskling åker ner till Alanya. Åh vad jag längtar!! 18 dagar kvar.


Mat hela tiden

Hej hej!
Skoldagen var riktigt onödig. Jag började 13.10 och slutade vid tre. Under den tiden gjorde jag absolut inget nödvändigt.

Nu är jag hemma och fixar lite med ett psykologiarbete. Jag ska om ett tag fixa kvällsmat. Jag har ätit fem gånger idag redan, ändå är jag hungrig hela tiden. Men jag ska äta sex gånger totalt under en dag så att min kropp mår bra! Än så länge känns det dock Inge bra. Men det löser sig väll ;)

Bild från i lördags


Bra magövning

Hej! Jag gick upp tidigt imorse och åkte tillsammans med pappa till gymmet. Jag körde veckans andra benpass i brist på annat. Nästa vecka ska jag börja på ett nytt träningsschema så idag blev  det ben igen. 
 
Tänkte slänga in ett tips på en bra magövning. Många har problem (framförallt tjejer) med det lilla extra lagret hud under naveln. Förhoppningsvis vet ni vad jag menar. Jag har dock aldrig haft särskilt mycket då jag sedan jag var åtta nio år har älskat att göra situps. I många olika varianter. Den här övningen är enkel och tränar just de undre magmusklerna. 
 
Det är precis som en vanlig sit-up men med raka ben och fötterna raka, tårna pekandes mot taket. Ursäkta mina svindåliga bilder, det ska egentligen vara en GIF-bild. 
 
 
 
 
Min mage börjar ta sig hur som helst!!!! 

 

Dagen

Hej! Jag kom PRECIS hem. Summerar dagen lite fort då jag snart ska mysa framför tvn med naturgodis och min kära pappa som fyller hela 40 år idag.

Klockan ringde kvart över sex. Tog en 20 min pw genom Knivsta. Gick till Tom och gjorde frukost till oss. Tog tåget 07.35 till Väsby där jag gymmade. Provade nya övningar vilka jag ÄLSKAR, Har redan träningsvärk i magen vilket jag aldrig får.
Vid tio var jag hemma hos pappa, hoppade in i duschen och började fixa mig efter det. Vid ett tog jag bussen till Centrum för att köpa lunch och presenter. Jag och Sabrina tog tåget vid två till Uppsala. Vi hade genrep, spenderade massa tid väntandes och hade show vid halv sju. Det var skit kul och jävlar vad min rumpa skakades!! Saknar det redan. Sådan lång väntan till något som går över på några sekunder.

Tog en donken middag och nu är jag hos pappa. Imorgon bitti vankas det gym!

 


W O R K

Hej! Skoldagen var kort. Efter det mötte jag upp Emma och vi tog en lunch på storken. Det blev en ost och skinkpaj.

Vi åkte vid klockan ett till Knivsta. Jag gick hem till Tom och bytte kläde och tog en två kilometer lång promenad innan det var dags att ta tåget tillbaka till Uppsala. Nu sitter jag på bussen mot gränby och ska jobba fram till klockan åtta. Ha en trevlig kväll!


Svårt men värt

Hej hej! Idag var en ganska tråkig dag. Trots det så har tiden gått alldeles för fort. Vi sprang milen på idrotten, jag sprang dock bara 5 km för ett C som jag inte ens fick. Hade även den muntliga delen i matte nationella efter det som gick bättre än förväntat.

Jag väntar på mat just nu, efter det ska jag köra lite nya övningar här hemma och sen förmodligen åka till Tom. Jag har fått hjälp av en PT för att komma i bästa form tills vi åker till Alanya i juni. Så fram till dess blir det träning varje dag. Men varierat såklart.

Här är en bild på världens godaste proteinbar som jag bakade själv igårkväll. De recept jag tidigare har provat har inte gått hem. Det är så himla kul att experimentera. Om några dagar ska jag prova ett nytt recept med choklad, hallon och kokossmak. Det bästa jag vet i en proteinbar - förhoppningsvis för jävla gött.


ONSDAG

Hej!
Jag sitter i skolan just nu, har svenska om några minuter. Efter skolan så ska jag jobba, med Elin (!!!) så det blir kul!

Ha en Bra dag i det fula vädret!


BREAKFAST

Godmorgon! Idag så bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare för att hinna göra en lite bättre/goda frukost som jag inte behöver kasta i mig.

Dagens frukost:
Tre stekta ägg varav 2 hela ägg och 1 äggvita

Annars då, idag är domedagen. Men jag njuter hur som helst av dagen ändå.


liksom typ vad händer?

Hej hej! 
I helgen hade jag fullt upp och ingen lust alls att uppdatera er. Jag träffade trevligt folk både fredag och lördag, fick ett anfall och gjorde inget alls. Var på upptäcksfärd igår. 
 
Idag var en kort skoldag, jag åkte till gymmet direkt efter. Det var så sjukt länge sedan och fick prova HEAT för första gången innan träning idag och jääävlar vad jag började svettas, helt sjukt. Så antar att de funkar! 
 
Imorgon väntar nationella i matte, jag har inte pluggat och orkar inte heller. Får se om jag träffar en saknad vän imorgonkväll. 
 
Ja det var ju typ, en update. 
puss
 

FREDAG

Hej! Jag hade endast en lektion igår. Satt sedan och pluggade verkligen HELA dagen.

Idag var en till kort skoldag. Hade essäprov och sen en kort svenska lektion slutade efter elva någon gång. Jag träffade mamma efteråt och lunchade + fixade lite ärenden. Nu sitter jag på burger king och jobbar tills åtta!


Säg mig mer

Hej på er! De senaste dagarna har varit... Jag vet inte. Jag har försökt blogga via mobilen men det har inte kommit upp, och dagarna innan det mådde jag inte bra alls.
Jag har Inte heller gjort något särskilt. Vet ärligt inte vad jag gjort de senaste dagarna heller!

Ikväll sover jag hos pappa, ska imorgonbitti åka iväg till Täby med honom och filma för ett skolprojekt. Sen ska jag plugga resten av dagen.

Fick en fråga om hur stora AM HEAT är. Och de är precis som PM - gigantiska. Jag har problem med att svälja tabletter överhuvudtaget men dom går ner:)

Natti


Lördag

Hej! Igår spenderades dagen tillsammans med Emma och Elin. Det var super trevligt och där spenderades även nattenDiagnos ska jag på middag men först måste min döda pojkvän vakna till liv. najs. 

Löparskor

Har helt glömt bort att visa er mina nya löparskor som jag fick i födelsedagspresent av pappa! Det är inte dem jag önskade mig från början, men dessa är sjukt sköna de med. De är pronerade (eller vad det nu heter) i mitten av skorna vilket är precis vad jag behöver för att de ska vara perfekta för mig. Så dessa ska få joina mig ute på asfalten den kommande tiden!

Hur är era löparskor?


En dag för mig

Hej! Dagen har spenderats några timmar i solen och nu har jag "mini"spa för mig. Jag gör mig sommarfräsch med mina favoritprodukter.

Jag ska måla tånaglarna i en fin färg nu framför något avsnitt av Glee med gott tilltugg. Senare väntas en av favoriträtterna till middag och bio med Tom.


Frukost

Godmorgon! Jag har sovit nästan 12 timmar men är fortfarande helt förstörd. Förkylningen verkar inte vilja gå över heller....

Jag sitter och äter frukost just nu. Det blev äggröra, smoothie med massvis med gott i och diverse kosttillskott såklart :)

Idag är det ledigt men jag planerar att plugga lite historia ändå. Får se. Vart har solen tagit vägen??


08 - 05 - 13

Hej! Idag har dagen sprungit iväg. Jag vaknade runt tio och åt frukost. Stannade hemma idag också. Efter 11 någongång så åkte jag in till Uppsala och vidare mot skolan för att skriva ett samhällskunskapprov. Duktigt va? Hahah.
Jag kom hem runt fyra igen och har sedan dess inte gjort någonting alls och så ser resten av min kväll förmodligen ut. Väntar på att Tom ska komma hit så att vi kan mysa.


sjuk

Hej! Jag stannade hemma idag från skolan då jag mår jätte dåligt. Jag tycker verkligen synd om mig själv... Kan varken träna, plugga eller göra något kul. Det här är en utav de värsta förkylningarna jag haft. Jag har precis ätit lite lunch och knaprat i mig lite tabletter. Vill man må bra och vara snygg så är det sånt man får stå ut med haha, på ett naturligt sett of course. 
 
Det är jättevarmt ute idag, jag har redan varit ute i solen men valde att gå in igen då att plugga på dator inte är det bästa och lättaste i solsken. Imorgon har jag ett prov i samhällskunskap som bara MÅSTE gå bra. Så nu vet ni vad jag gör resten av dagen! 
 

Mina tillskott/protein

 
Hej! Slänger in ett inlägg som önskat om vad jag har för tillskott/protein. På bilden ser ni även det jag hämtat på posten tidigare idag. Vilket är heat (längst till vänster) den rosa shakern, nytt whey protein och sen nudlarna.
 
Detta är iallafall det jag använder! Som ni ser så är jag ett fan utav fitnessgurus produkter, de är fantastiska!! (Kom på nu att jag inte tog fram mitt Perrelli protein då jag inte använder det ofta alls, men det är super gott) Men från vänster:
 
Äppelcidervinäger kapslar + krom: Detta började jag äta för ett antal månader då jag vid tidpunkten hade ett enormt sötsug. Äppelcidervinäger är något naturligt och det var en stor anledning till att jag började äta dem. 
Mer om äppelcidervinäger: 
Äppelcidervinäger stimulerar förbränningen och ämnesomsättningen
- den ger ett stabilare blodsocker och längre mättnadskänsla
- Minskar naturligt fettupptaget, sötsuget och aptiten 
- Den är rik på fibrer, mineraler och vitaminer
- Kapslarna är lätta att sälja
 
Jag har märkt resultat med dessa kapslar och jag är nöjd. Jag har inte alls samma sötsug längre utan blir nästan äcklad av sådant (Ändå äter jag, då det är en vana, hehe!). Jag känner mig även mättare en längre tid. Dessa, som jag äter, hittar man på ÖoB för dryga 30 kronor och förpackningen räcker i en månad. 
 
Fit & Smart vitamin: Dessa har jag inte köpt själv utan fick med i ett större paket när jag köpte mitt första protein. Jag har varit dålig på att äta dom på grund av flera anledningar men gör mitt bästa nu för tiden. Jag har hört bra om dem hur som helst och vitaminer bidrar till bättre immunförsvar, längre och friskare hår och starkare naglar! 
 
Det är köpt från gymgrossisten och är man ute efter endast vitaminerna så kostar det 149 kronor om jag inte minns fel. 
 
One Whey Chocolate Hazelnut: Detta protein är så sjukt gott. Det smakar verkligen som Marabou's schweizernötchoklad. Jag blir dock trött på smaken rätt fort men köper det ändå då det är grymt att göra bland annat proteinglass på. Whey protein är något man bör dricka direkt efter träning för att få i sig "snabba proteiner" som jag själv fick lära mig.
Mer om One Whey:
- Proteinet innehåller tillsatta aminosyror
- även tillsatta enzymer
- det är aspartamfritt
- skonsam för magen
- hög proteinhalt
- laktosfri
 
159 kronor.
 
Fitnessnudlar: Jag ÄLSKAR fitnessnudlar. Det är bra smak, goda och innehåller noll kalorier. Paketen är dessutom rätt stora så för priset så anser jag att det är värt. 
 
Ett paket kostar 29 kronor. 
 
One Casein Cookie Dough: Vad jag även har fått lära mig är att caseinprotein också är bra (hehe!). Det är grymt att ta som sista mål då det är "långsamma protiener". Caseinprotein motverkar muskelnedbrytning. Jag har dock inte vågat prova mig på att bara dricka det som shake ännu utan föredrar att göra en caseinchokladpudding på det med frysta mixade hallon. Det är bland det bästa jag vet! Det smakar som vanlig chokladpudding. 
 
pris: 249 kronor.
 
One Heat AM: Är precis som äppelcidervinägern ett kosttilskott. Detta är dock ett tillskott för fettförbränning. Kapslarna innehåller kofein vilket ger energi. Dessa fick jag hem idag och kommer börja med dem imorgon. Kommer alltså att återkomma med resultat. 
Mer om One Heat:
- ger ökad energi och fettförbränning
- ger kraftig ökad fokus
- motverkar muskelnedbrytning
- minskar sötsug
- minskar hunger
- reducerar BMI och vikt
- reducerar aptit
- reducerar mängden kroppsfett
 
Det är rekomenderat att köpa Heat PM också så attt man kombinerar de två tillskotten men då jag aldrig provat dessa så väljer jag att börja med AM och funkar det så kommer jag antagligen att köpa PM senare. 
 
 pris: 299 kronor

ångest

Hej! Igår hände saker ändå. Jag följde med Tom och Daniel hem till Martin där mycket trevliga människor var. Jag höll mig dock nykter och la mig runt två. Dagen har bestått av jobb och ligger just nu hemma i min säng hos pappa.   Kvällen ska spenderas med plugg och Glee. Vill borra ner mig helt idag. 
 
Jag känner mig inte alls på topp. Är i någon slags svacka då ingenting alls är bra. Jag behöver min pojkvän som är alldels för långt ifrån mig. Jag behöver skratta och ha kul med någon och framförallt - sluta tänka som jag gör. Det är inte bra. 
 
Och som svar till den kommentar jag fick angående mitt protein - jag kan ta ett inlägg och skriva om alla mina tillskott som jag tar! Kanske imorgon! 

Tredje Maj.

Hej! Dagen har varit kort men ändå så pass lång. Jag hade endast ett nationellt prov i engelska idag och efter det så drog jag till China Garden tillsammans med Matilda och Olivia. Där satt vi i timmar och åt tills vi sprack. Följde efter det med dem till frisören där Olivia blev snygg i håret och åkte därefter till Väsby. Jag har ätit lite nu och ska snart åka hem och plugga lite.. Denna kväll skulle jag gärna spendera i en skön fylla då jag har alldeles för mycket för att inte göra någonting alls. Men ansvarsfull som jag är så sitter jag förmodligen och pluggar till onsdagens prov istället, jag jobbar ändå imorgon.

Dessa och ett par svarta vanliga ballerina köpte jag idag, men funderar på att lämna tillbaka dessa då jag får alldeles för ont i fötterna för att orka gå runt i en hel dag.


Ny

Hej! Andra maj idag redan - en månad och 10 dagar kvar till sommarlov!! Fattar ni hur lite tid det är kvar???

Idag slutade vi halv ett istället för halv fem vilket var behövligt efter en sån lång helg. Efter skolan så åkte jag ner på stan med Olivia och bi köpte glass och skulle mysa. Istället så blev glassen full med grus, hår och kläder kladdiga och det var glass överallt. Jag köpte även en tröja till sommaren som kommer vara skitsnygg i Turkiet. Den är lite oversize och öppen vid mönstret på ryggen - skitsnygg när jag är brun och i solen.

Ikväll ska jag mysa med älskling och tvätta. Har en riktigt bra dag idag! Fick förresten A på psykologiprovet - det här bra nu!!!!


Valborg

Gårdagen började med tårta och slutade med däck. Jag åkte hem till Tom och åt lunch och fixade mig vid tio. Vid 1 rörde vi oss in mot Uppsala och ekonomikum tillsammans med många fina människor. Vid fyra var vi i Knivsta igen och åt på panorama och drog hem till Tom och var där i några timmar. Vi blev fler och fler och runt nio gick vi till Särstabadet och tittade på brasan och fyverkerierna. Där stannade vi ett tag. Kvällen avslutades med film i Toms soffa där vi, alla fem som vi var då, somnade.

Min födelsedag var bättre igår än vad den på många år varit. Det var trevligt, roligt och mysigt. Att jag dessutom var omringad med fina människor gjorde allt toppen. Det ända jobbiga var att imorse kliva upp vid nio.


Le gifts

Hej! Min födelsedag igår var toppen och nu är jag hela sjutton år gammal. Vi har lite släkt över just nu så kan berätta mer och visa bilder senare. Det här har jag fått iallafall! Tråkigt nog kan jag inte använda pengarna då de är fickpengar till Alanya, men å andra sidan så kommer jag kunna leva livet där nere!


RSS 2.0