vad jag tycker

så här tycker jag de ska gå ikväll! resten som inte har en grön bock vid sin bild kan ta sina blöjor och åka hem! :)


¨


nameless



Hihi, fin va? Vad gör ni alla söta? Själv har jag faktist sen jag bloggade sist, suttit vid datorn och chillat. De är så jävla kallt hos mig. Ska plugga spanska snart också. Har prov på tisdag. Vet ni? hade ett orförberätt ''test'' idag på son. Förstog typ inget. Men skitsamma. Vad händer ikväll då? själv ska jag be Bella komma över och kolla idol och efter de ska jag se på film med amanda.

Vi ses hörni!

'


1 år!

kom och tänka på de här nu när jag skrev förra inlägget. Igår fyllde min blogg 1 år! De här är ju då min andra blogg. Den första är historia och är raderad.

lill-lördag

Idag är de lill lördag , eller som jag säger mitten på skolveckan. Så nu är de avklarat.
Dagen: Började med att jag fick bråttom eftersom jag lagt mig i sängen i tiominuter. så jag glömde busskort, hemnycklar och ''skåpnycklar'' trodde jag. Men de med busskortet löste sig. Jag lånade bellas, så jag får inte glömma att ge henne det idag. Först var de Spanska, fick skriva ner en massa glosor eftersom jag inte kom in i skåpet. Kunde ju ha knipsat men jag gillar mitt lås så jag försöker undvika de.
Sen var de musik, vi såg klart på The School Of Rock. På musiken så kände jag något i jackan och de var mina nyckar. LYCKAT :P
Sen var de iallafall SO och jag och Tilde började asgarva när Robert skulle försöka förklara något så han blev sur. Sen efter de var de iallafall jumpa och jag och Linda hittade alla kontroller. Sen gick jag till Pelles dagis där mamma väntade på mig och så åkte vi till ica och handlade lite.



De här stället har jag bestämt mig för att åka till innan jag dör!

Vaknade och...

Vaknade och bestämde mig för att vara hemma. Inte.. Ska åka till skolan ändå, jag klarade ju halsen måndag tisdag och idag är de samma förutom att jag känner mig hängig. Men då finns ju Alvedon. Jaja nu ha jag bråttom att görs mig i ordning satte vi hörs sen!

(mobilbloggar) bara för att

Stannade uppe och kollade på idol även om jag är hur trött som helst. Både jag och sis<3 ville att Moa och Erica skulle vidare men nej "marionette af Ugglas" skulle gå vidare. Okej, hon sjunger bra men nej jag tycker inte om henne.ses imorgon sötnosar! Jusste medans ni lagt ner tid p att läsa min blogg så kan ni ändå läsa de här -DE HÄR ÄR MITT 1007 INLÄGG SÅ FYRA INLÄGG IFRÅN DE HÄR SÅ KOMMER JAG HA SKRIVIT 1111 INLÄGG! 4 ETTOR. Hahaha men tyckte ni borde veta de!

sovasovasovasovasova

ska gå och göra mig i ordning nu och sen läsa lite, kemi... FAN! vad skönt de ska bli att sova känner jag! Vill äntligen få slut på den här dagen, uschusch ingen bra dag!

Asså ni skulle ha hört min pappa idag i telefonen. Han började med att säga -De har hänt en liten olycka Sen en stund senare säger han -Jag har skjutit och ni kan ju tänka er vilka tankar jag fick då när han började på den meningen. Fast sen när han hann prata klart sa han -Jag har skjutit en hyderalslang eller va de va han sa.

Ska gå och tvätta bort sminket nu, hörs imorgon! puss och godnatt!

ingen rubrik



haha förlåt, men lyssnade på en låt som gör så att jag ''släpper loss'' lite.

ehm.. Jusste. Kom och tänka på de här, är ni som mig att ni ser ut att ha lagom med muskler i armarna men igentligen inte har jätte mycke utan typ inget? haha , vet pinsamt men ändå.

Ska faktist plugga lite nu, eller snart. Är sugen på något (såklart) så ska äta något först. :)

I'm bored and tired




peek-a-boo!

skolan idag har varit jobbig. Eller eftersom jag åkt på förkylning (igen!) så blev den jobbig! Fick ju inte den bästa sömnen inatt heller. Så ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigare.
Hur har eran dag varit då? Hoppas den varit bättre än min! :)

Vill verkligen sova några timmar just nu känner jag.. Men jag hoppar nog de och slappar i soffan och väntar på maten. (ja jag älskar mat!!) Har en hel del att plugga idag. Ska göra omprov i Kemi på måndag eftersom de gick så dåligt. Men om man inte pluggar på sår går de ju inte ;) right?

ska läsa bloggar nu och kolla på Family guy.. Brian visade nyss Stewie två tjejer med glass;)


Vem hejar ni på?

Så vem hejar ni på då idag? Jag hejar på Nicklas. Eller hejar kanske är fel ord,, skit samma. Calle är också bra. :-) nån jag inte tycker är bra var Andreas och hurtful låten är förstörd nu! Nej usch och BU!

090928

Nu är eran älskling hemma! Skolan idag var helt okej. Fick tillbaka mitt Kemi prov jag gjorde för några veckor sedan. Ni vet Första dagen i skolan efter jag varit sjuk så länge. Jag fick 8,5 av 36 typ.  Men jag var inte sämst!

Om någon vecka så fick jag reda på att Ruh ska komma hem till mig och pappa och ha en privatspelning för oss. Fast enligt mig så är de inte så konstigt att de var vi som vann. Jag menar sångaren i gruppen är min fd. lärares son och gittaristen eller så var de basisten han jobbar tillsammans med min pappa. Men ändå, så jag  ska börja prata idag med lite folk som vill komma över.



what står de på min hand?

(mobilbloggar) frukost

GODMORGON! SiTTER OCH ÄTER FRUKOST. SKA SNART TA PÅ MIG MIN NYA HALSDUK OCH VANTAR SEN NÖR JAG SKA GÅ, VAD KONSTIGT.. GÅR BARA ATT SKRIVA MED STORA FETA BOKSTÄVER... JAJA, GICK INTE OCH LADDA UPP BILDER HELLER (HAR EN ANNAN "REDIGERARE" FRÅN BLOGG.SE I DE HÄR INLÄGGET. NEJ NU MÅSTE JAG GÅ. PUSS OCH HEJ! SLUTAR FÖRRESTEN VID 2 IDAG!

Film nr 2 på G

Nu har vi nyligen börjat på film nummer 2. Den första var två timmar lång och den här tror jag också. Haha jag och Rebeca kör med korsdrag här uppe. Alla fönster öppna, takfönstret också. Jg ligger precis under de så de småduggar lite, fast stänger nog snart om regnet blir värre. Nej nu ska jag vara lite social!

Mobilblogg

Hejhej! Saknar faktist att vara en bättre uppdaterare. Men de är så nu att skolan trötta ut mig, jag är sliten. Men kvällens planer är iallafall ett film-Maraton med becca och kanske Amanda. Och nu ska vi börja så vi hörs nog imorgon bitti!

The Ugly Truth

Hejhej! nu ber jag än en gång om ursäkt för usel uppdatering. Men har haft fullt upp! igår åkte vi till Kista och käkade och kollade på bio. Vi såg The ugly Truth och den var jättebra! Ni som inte har sett den borde verkligen de!! Sen så var de jättebra film musik i filmen också b. la. Hot 'n' cold (Sabrina, kommer du ihåg?) Pocket full of sunshine och många fler.




Men iallafall skulle köpa skor igår också men hittade inga, Rebecca gjorde de men den vänstra skon var borta? så vi sket i de och gick till MQ där jag köpte en stor mysig svart halsduk och ett par van
tar! (visar senare)
Sen idag har jag varit barnvakt, läst, duschat och så har vi fått besök av Peter, Lillan, Leon och Anton idag.

haha satt faktist idag i soffan på vår ''nya'' övervåning och hade öppnat takfönstret och helt plötsligt blåser de ner ett löv rakt på mig. hehe, de tyckte faktist jag var kul :)



Bild på mig och Bella sen vi såg på idol i veckan.


haha paint!!

bajsar på Rebecca just nu. :D de är skönt.. Nej skoja, nej vi ligger faktist i min säng och slappar. Mamma har tjatat att vi ska fixa våra garderober så vi börjar.. lägger in ett plagg och orkar sen inte mer.. hehe :) *stolt*

Ska åka och kolla på the ugly truth ikväll. den verkar ju bra! aaaaaj aj Rebecca sitter och klämmer sin banan med min platttång, nej men hon klämmer min arm. :) nej kan ju inte blogga på de häär humröret nu slår hon mig också


en inte så alls perfekt bild. Gjorde den rätt fort :)

måste fortsätta städa nu


(Ritzue on DeviantART)



Kolla vad duktig Amanda är! Känner på mig att min och Rebeccas bild kommer att bli bra! Kolla in fler av hennes manga tecknande här.

Nej jag skulle aldrig våga klippa kort.


jag just nu

de är klart jag inte har klippt mig! men jag skulle ju passa i de korta :)

Hej alla! förlåt för dåligt uppdaterat men de blir så nu när skolan är igång och skolan går ju faktist före bloggen.

Skolan idag var bra, helt ok. Efter sista tekniken för den här gången innan vi byter till Kemi så stog jag och pratade med William, Tobbe och Anna innan jag själv fick gå på bussen hem ingen annan skulle åka den, men de var tur för då kom jag ju hem fortare.
När jag kom hem chillade jag med Bella framför vår nya tv sen så kom becca hem och då börja vi fixa i våra rum och efter ett tag åt vi tacos. gott :)
NU ikväll kolla jag på idol med Amanda och Rebecca. Amanda ritar jättefint (manga) så jag bad henne rita något åt mig och då sa hon att hon kunde rita mig :O :) så jag sa såklart ja så jag och Rebecca har suttit i en timme och försökt komma på en pose som hon kan rita.

Imorgon ska jag nog se på bio med Becca, Amanda och Thomas. Vet inte vad vi ska se än. Men ska försöka få med mig lite behöva saker också! som typ halsduk, skor och sånt. Behöver verkligen de, kände ju hur kallt de va imorse! Vill verkligen ha den där halsduken jag ska köpa! och ett par stövlar eller uggs skulle ju inte sitta fel heller :)


Mobilblogg

Godmorgon! Hann faktist inte uppdatera igår. Pappa hämtade mig påvägen hem, han körde ikapp bussen. S då åkte vi till centrum och köpte subway. Efter de hämtade vi en släpvagn och hämtade lillen. Vi åkte till Vallentuna och fixade lite där de var en massa problem. När jag kom hem började idol och direkt efter CM så jag såg på de sen gick jag och la mig. Men jaja måste höra mig i ordning nu hörs sen

DUSCHA

ska gå och ta en varm dusch i vår nya stora dusch. Den är hur stor som helst. Sen ska jag iallafall gå och lägga mig, vi hörs imorgon!



haha hetaste bilden .... hehe

skolfoto!!!

fick hem skolfotot idag vill ni se? blev rätt nöjd :) bästa hittils !



idol med bella

Kollade nyss klart på idol. Hade mys kväll med bella! smsade lite också. hehe. Åhh vet ni? Jag såg trummisen i h.e.a.t idag :D han åkte bil förbi mig i Runby! nice huh?

Nej ska umgås lite med Bella innan hon drar hem. Vi hörs senare eller imorgon! går länge imorgon så ni får vänta. kramar!



Har jag klippt mig? :o

(mobilbloggar) punktpunktpunkt

Är hemma och har nyss käkat mellis men ska nog dra till pappa snart. Skolan var bra jag, Frida, Elin,Tilde , Tobbe och kicke (som han kallas) gick och käka pizza. hade ju omprov i SO dom jag tror gick sådär men den här gången svarade jag på alla utom en som jag inte förstod. Jaja jag gjorde mitt bästa. Vi hörs ikväll! Ska ha myskväll med Bella framför idol med popcorn i de nya vardagsrummet! Tar bilder säkert puss!

jag <3 need for speed

Nu ska jag för en gångs skull visa mina bästa ''paint-skills'' not.. De var mys hos pappa iallafall. Åt mat, plugga, spelade Need for speed, (älskar need for speed most wanted!) fika, köpte milkshake på donken och sen hem. Inte riktigt i den ordningen men..

Har ni någonsin gjort något ni ångrar? de har hänt mig många gånger. Och de är de jag hatar mest med mig själv för om jag tänker på att göra något t. ex. fråga en främmande person något så kommer den lilla flickan som finns kvar sen jag var liten (jag var jätteblyg som liten) fram och stoppar allt men helt plötsligt kommer tvångstankarna och innan jag vet ordet av de så har jag sagt något eller gjort något. Usch vad jag hatar de. Hände nämnligen en sån grej idag.

Har tittat på idol iallafall nu ikväll och chattat med Sabrina <3 och Frida <3 de va massa strul, från allas håll. Älskar er iallafall!

Ska göra mig i ordning och sen sova, får ju ingen sömn av dom här små katterna som kommer och vill ha kärlek mitt i natten. Och dom går ju bara till mig! hehe Godnatt vi hörs imorgon!
Ungefär så här är de för mig..


min fina julbock ,hehe

här är den den är inte perfekt men jag är rätt nöjd eftersom jag inte är proffs på allt som har med teknik o göra.


min prins!



Söta Junior har legat och förstört min natt och nu ligger han och gosar med mig när jag pluggar. Åh jag älskar honom! Skolan var iallafall bra idag. Orkar inte berätta om de som hänt, jo! jusste jag blev klar med min bock! kan nog visa snart. Ska åka till pappa snart så vi hörs ikväll igen! måste fortsätta plugga nu har ju omprov i SO imorgon ''/ men man kan ju inte vara bra på allt !


jag just nu, med en finne mitt i pannan -.-

(mobilbloggar) godmorning sunshines!!

Godmorgon sunshines! Tisdag idag och jag slutar vid två. Bloggar nog mera då. Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggade igår men när jag kom hem från pappas jobb då var jag trött då jag gickoch la mig. Mm idag ska fe ara bättre !

smygtitt

ni får inte se mitt rum för än ALLT är klart men här är de jag hann i garderoben idag. får fortsätta imorgon! ska sova nu, eller snart! godnatt! hörs imorgon!


fixar lite




haha ''sjunger'' till Wish We were older med Metro station där !

Dålig uppdatering i helgen? Har ju varit hos pappa & Sabrina! Om ni vill se bilder och läsa om dagarna så får ni läsa Sabrinas blogg och bläddra en bit (hon är bra på att uppdatera) där finns bilder och allt!

Håller faktist på att fixa med min nya garderob så att de går frammåt iallafall! ska till pappas jobb imorgon direkt efter skolan så jag uppdaterar inte förrän på kvällen. Fast jag kan försöka mobilblogga på morgonen om jag hinner! Nej nu ska jag fortsätta så att jag kan gå och lägga mig sen, känner mig hängig ''/

need-shopping imorgon!

Imorgon ska jag åka till Arninge och Täby centrum för att köpa lite needs. Som t. ex. skor, strumpor och hänglås. Men jag visar de jag köper om jag köper något. nej nu ska jag hoppa in i duschen, har fått ett riktigt bacon-burr av all hårspray och non-showering days ; ) haha

OHIO

är hemma nu, ja asså hemma hos mig. Blev en chilldag i stan idag. Kollade i butiker och så men ingen hade riktigt lust att göra de konstigt nog. Men vi gick förbi en turistbutik där jag köpte en t-shirt där de stog I LOVE SWEDISH BOYS den var billig, 50 spänn gick den på.
Vi gick även in till OHIO och provade en massa mysdressar, dom hade jättefina, turkosa, gröna, rosa, vita, svarta, gula, oranga och i olika nyanser. Ska nog köpa en gul :P Gillar förövrigt inte den butiken, eller ja deras sortiment.

Har förresten hittat en klocka idag från ur&penn som jag ska köpa. Och ett par skor som jag funderar att ha i höst/vinter.



Har inte bestämt mig för vilken klocka, dom kostar lika mycket och om jag ska köpa den sista så blir de i vitt. Jaja ska gå och kolla på tv nu, känner mig hängig ''/

stan

Ska strax åka in till stan med Sabrina, vi ska chilla lite och peka ut vad vill ha i höstgarderoben hehe :) jaja vi hörs ikväll!


med sabrina <3

är hos Sabrina just nu, har nyligen fixat mig för nu ska vi dra till sniders och käka! sen får vi se! hörs senare!

(mobilbloggar) orkar verkligen inte!

Jag orkr verkligen inte starta datorn, vet - latmask :) men de är jag stolt över! Hehe. Drog till pappas jobb direkt när jag kom hem idag. Men hade lång dag så hann inte vara däe så länge men de va kul ändå! Nu ikväll när jag kom hem så hjälte jag min syster att sätta ihop låder till sin nya garderob. Jusste! Mitt nya rum får säng och garderober idag men eftersom att jag inte orkar staga datorn idag så visar jag inga bilder. Saknar ju ändå fortfarande grejer! Nej nu ska jag gå och kolla hur de går med ihopsätrningen utav mina garderober :-) vi hörs imorgon! Fast uppdaterar nog bara på morgonen, för direkt efter skolan tar jag tåget till Väsby där jag träffar Sabrina så jag ska vara med henne hela kvällen! Pussohej!

(mobilbloggar) 090917

Godmorgon! Klockan är sju och jg är redan uppe, min buss går tjugo över så jag borde göra de sista innan jag ska gå snart. Vad ak ni göra idag då? Jag hade tänkt att åka till min pappas jobb idag för igentligen skulle jag varit de igår men jag fick int "/ så får väll se om de händer nått annat. Om inte de så måste jag ändå vara hemma och plugga. Jaja vi hörs senare!

en av mina favoriter!


en sak bara

har tagit bort några kategorier, så vissa inlägg kanske saknas!

Kenza hos Kissie

Haha gud vad jag småskrattade när jag såg de här. Jag läste som vanligt dom bloggarna jag läser och när jag läste Kissies såg jag de här. Alexandra's roll - Kissie säger ju att hon hatar Kenza och dom andra kända bloggerskorna. Men om hon gör de i verkligheten vet inte jag. Men Såg iallafall bland Kissies reklam att JOFAMA BY KENZA var där. Vad tycker ni om de?


en del ur mitt nya rum



Så ser en del ur mitt rum ut just nu. hihi ni får se resten senare. Nu ska jag fortsätta zappa mellan idol och wipeout US. Hoppas ni får en trevlig kväll!

9 dagar kvar

om nio dagar så firar min blogg 1 år! vad ska jag göra då? haha. Gå i skolan ''/ men något mer vill jag göra bara för att! haha! 29 september 08 till september 09 :D

välgörande ändamål



är det bara jag som tycker att välgörenhet är viktigt? Vissa har de ju bra, som jag! :) Men tänk på dom fattiga hemlösa barnen i hela världen. Vi har ändå runt drygt 190 länder i världen. Därför har jag som bloggare gått med i comviqs tävling comment battle.
I tävlingen (som inte gått igång än) så ''fightas bloggare'' genom att få så många kommentarer som möjligt på en vecka. Antalet kommentarer som alla bloggare får ihop går i kontanter till minstoradag
Förra året fick dom 10 000 kronor. Och inte nog med det. Om ni som är läsare till min blogg kommenterar mycket så har en utav er chansen att vinna ett kontantkort fulladdat med så många kommentarer som jag får på fem utav mina inlägg från comviq! är de inte amazing?

Så när tävlingen är igång så vill jag ha så många kommentarer som möjligt. De hjälper inte bara mig och minstoradag utan även att en läsare som får ett kontantkort av comviq fulladdat med så mycke pengar som jag får kommentarer!

återkommer om tävlingen senare!

Förresten, har ni en egen blogg så är de bara för er att bli medlem i tävlingen ni med! de kan ni göra
här!

de här am what I weared today (eller någotsånt ;)



Tröja - Ginatricot , fått av Sabrina <33
jeans - Ginatricot
smycken - Ginatricot

yea, Well I went an all from ginatricot today :)

090916



tjatja! skolan idag var helt okej. Rätt lugnt faktist. Först var de spanska men vi hade vikarie och då fick vi göra någon berättelse grej på svenska? Efter de var de musik och då spelade vi ''blowing in the wind - Bob Dylan'' Efter musiken var de iallafall lunch och den var rätt lång så jag, Linda och Blerina gick till CityPizza och tog en barnpizza bara för att lunchen inte var god och vem säger nej till pizza? Efter lunchen hade vi SO jag fick göra läxförhöret som jag missade när jag var sjuk och jag hade bara 3,5 rätt :O så jag får göra omprov på fredag. Efter son var de jumpa där jag skulle springa cooper men kunde bara göra halva för jag fick ett astmaanfall så jag körde Lacrosse med Frida, Elin och Tilde istället :)

Förlåt att jag inte uppdaterade förrän nu men jag känner mig hängig så jag orkade inte.

Tror förresten att jag kan sova i mitt nya rum idag så om jag ska de så ska jag gå och fota lite och visa er :) den sista garderobsdelen kommer idag. Ni vet vi beställde lite ''specialedition of the klädstång'' hahaha.

(mobilbloggr) godmorgon!!

Godmorgon! Gick upp nyss. Lite tidigare men jag och becca hann inte duscha igår så vi gör de nu! Idag har jag coopertestet. Ska springa 2,1 km så jag lär ju få duscha senare igen hehe. Jaja nu är becca kla i duscrn hejdå!

Mobilbloggar: okj då

Okej då de va inte henne ahhaha men de var likt

(mobilbloggar) ringring tjejen eller?

Såg ni ringring tjejen på idol? Ni vet hon som gjorde bort sig för några år sedan? Eller var de ens henne? Jaja r hemma nu, har varit på Ikea hela kvällen för att köpa kläder till mitt nya rum . Jag och becca hade as roligt i bilen. Jaja ska se på idol nu, vi missade ju de fas vi spela in puss!

skor skor skor jag vill ha skor!

Har gjort en bloggdesign till Tilde nu ikväll och städat i utbyggnaden bara för att han som ska lägga golv kommer imorgon. Gud nu är jag BEROENDE utav skor just nu. Jag vill fylla garderoben med skor NU NU NU! hehehe.. Nej ska kolla på lite skor nu faktist, bara för att : ) Och ta en glass bara för att jag var så duktig på att städa! : ) haha.





Bjuder på en bild på snyggingen själv som visst hade en stor hemlighet i rollen som Alex i PRINSESSA. Sevärd film. Jag brukar inte tycka om svenska filmer. Utav dom få jag tycker om som är beck, vallander, prinsessa och några fler få filmer. Den här var as bra!

passar jag i plattat?


jag just nu, med ett hårsspänne fastspänt på tröjan :)


bilderna försvann ju från min mobil men jag hann rädda fyra stycken, och en va där jag körde med plattat hår, mitt bena, och röda läppar. Är det något att satsa på? för min del dåra? Är rätt trött på min normala look. De man skulle kunna göra i mitt fall är ju, byta bena, ändra sminket, platta/locka eller färga håret.

Iallafall så ska jag kolla klart på Grey's nu och sen.. don't know. Tugga tuggummi kanske, måste väll njuta om jag ska få tandställning snart. Ja, jag ska få räls.
Nej nu måste jag gå på toaletten. hehe, sen läsa bloggar och ännu en gång försöka göra ett ''dress like'' inlägg!


fanfanfan!

Jag tänkte skriva om helgen för er, men när jag skulle lägga in bilderna på datorn så försvann dom. HELT BORTA! alla fina minnen sen i fredags! åååh så sur jag blir! Allt är fel just nu speciellt de vi ska äta till middag. De funkar bara inte, ris och fläskfile? uugh! jaja, ska se lite på scrubs ni.

090913

hejsan alla fina! är hemma nu och ska alldeles strax berätta om helgen. Så, hur har eran dag varit? Min har varit helt OK. började med jumpa, hade Lacrosse. kulkul :) fast jag sög men de är en annan sak, hehe.
Sen hade vi matte och de sög, hade ont i huvudet. Efter de var de lunch och efter de teknik och sen slöjd. Sen var dagen slut. Och nu är jag hemma framför simpsons och datorn. :)
Berättar som sagt senare om dagen. Nej nu börjar de igen

snabbt

hej alla söta! kom hem för ett tag ssen men orkar inte skriva om helgen idag, så jag gör de imorgon. orkar faktist inte blogga överhuvudtaget nu men kände för att uppdatera lite iallafall

(Mobilblggar) godmorgon!

Gomorgon! Idag är de fredag och jag är redan uppe. Snart är ju hösten här, redan!! De är ju fan bara 4 grader här! Och nitton inne så jag fruser ihjäl! Ska äta frukost nu sen ska jag fixa mig, har lång dag idag. Vi ses på söndag!! Puss!

matte nu , sen SOVA! skönt

Efter att inte varit inne på msn på någon dag såg min mail ut såhär ;) Nej nu måste jag plugga, har lite bakläxa tills imorgon, sen ska jag sova för jag är så jävla utkörd satt de inte är sant! behöver semester NU! hehe


v-ås imorgon

skulle faktist försöka blogga i morse innan jag stack men de gick inte ''/ Dagen var bra idag, as rolig. på bilden x) och på studietiden. :)
Har tagit en del bilder idag, men som kommer senare! jag lovar - ska lägga in dom nu. Sen ska jag plugga matte.


Blerina <3


Jocke ! <3


Jocke! <3


Jonte, Tobbe, Linda och Blerina <3


Jag, igår ! <3
Imorgon direkt efter skolan tar jag tåget till väsby där pappa hämtar upp mig och så åker vi direkt till v-ås där jag träffar Nathalie! Och då ska vi se på prinsessa och shoppa lite. De blir mys! SÅ jag kommer inte kunna uppdatera förrän på söndag, puss och kram!

Mobilbloggar: im ready

Nu är jag redo för sängen är jättetrött Idag faktist, precis som i måndags. Nu ikväll leve jag ett rent helvete känns de som. Mår jätte dåligt igen. Sen så skulle jag ha duschat men orkar inte så ska göra de imorgon så jag får väll gå med uppsatt i skolan för ovanlighetens skull? :) jaja, godnatt alla fina!

IDOL




Nu är de idol. En timme senare eftersom de va fotboll idag som Sverige vann :) typ. fast de var ju malta som gjorde självmål men ändå! Såg ni den heta killen på idol????

Tog en milkshake på vägen hem. Vi stannade vid donken och köpte en. så jävla gött med en chokladshake!

Är de någon mer än jag som tycker att de är fredag imorgon? Fast jag kanske bara känner så för att jag vill se på bio.

de här har jag på mig idag




De där hade jag på mig idag. Gud de är något fel på min minidator så den är jätteseg. Får läsa bloggar på mobilen istället. Hörs ikväll för övrigt. Pappa är här snart!

Body - Ginatricot
kjol - Ginatricot
leggings - H&M

De tog tid att skriva det här inlägget

Hejhej alla fina och fula! Är hemma nu, slutade två idag. Var med Linda och Blerina på jumpan eftersom vi inte var med. Vi hade typ vet ni vad de är? vi ska iallafall springa 2,1 km så fort vi kan :O men vi ska göra det på måndag istället. På musiken idag fick vi spela gitarr och de va typ kul. hehe. Bilder kommer senare.

Ska till pappa idag igen, men nu ska jag först läsa lite bloggar och kolla bdb och sen ska jag plugga geografi. Har de tills på fredag.  har de tills på fredag. :)



(mobilbloggar) kvällen:

Orkar inte starta datorn idag så jag mobilbloggar. Ikväll va jag med Bella och vi snackade lite och såg på första idolavsnittet. Såg ni kissies brorsa, Peter? Runt nio drog Bella iaf hem och jag pluggade lite grann. Gjorde klar all spanska och lite matte. Jag missade ju fett mycke när jag var sjuk. Aja ska sova nu - tidigt imorgon!

Tisdag

Tjena åker snart till pappa får blogga sen, Pelle vill leka och han har dåligt humör satte :-)

(mobilbloggar) äntligen lite free spare time

Ligger i sängen (igen) somnade sist jag gjorde de men mamma väckte mig sen när maten var klar. De konstiga är att jag fortfarande är lika trött. Hehe. Har pratat i telefon hela kvällen typ. Nästan en timme med Sabrina, en halvtimme med pappa och nu en snabbis med ville. Har sagt i en timme att jag skulle se på criminal minds och sen gå och lägga mig men telefon har ringt hela tiden (hemtelefonen också som jag också fått svara i en del) och nu äntligen får jag tid att ligga i sängen och slappa som den latmask jag är. Hehe. Blir snart en bit paj också tills kvällsmat eftersom mamma jag übergoda pajer. Förlåt att allt blev så utspritt men de blir så när jag mobilbloggar! Kramar!!

Dagens låtar,

Dagens BÄSTA låtar! Den ena är min och Rebeccas låt, har haft den som favorit sen vi var små. Sen den undre har jag haft i huvudet sen igår kväll! Lyssna på båda! :)




090907

hejhej! Kom nyss hem, slutade två idag. Tar sån jävla tid hem bara. De var as roligt i skolan idag iallafall. Dagen: Började med jumpa skulle inte vara med så fick vara funktionär och de hände en massa med Sandra då ''/ Efter de va de matte i vårt hemklassrum och de var väll sådär. Efter matten var de lunch men vi gick typ på en gång för de var så äckligt så vi gick till Särsta Kiosken och köpte klubba istället ;) Efter lunchrasten hade vi ett Kemiprov som jag givetvis missade genomgången för som va i fredags. så de gick nog inge bra. På vägen tillbaka till skåpen så blev jag fälld! haha! så jävla lyckat asså! fast har as ont i knät nu men ändå. Sen var de rast i en timme och då gick vi till särsta igen och slappade sen lite med Erik, Line, Saga, Fabian, Fredrik och Ville ett tag. De var chill! Sen va de slöjd och där va de roligt! ovanligt va? men snackade en massa med alla girls. Jag och dom flesta andra satt och spåna hela lektionen - snackade, gömde oss, snackade mer, lekte med tyger, lyssna på musik och mer prat. Fast jag fick mycket gjort ändå :)




Är så jävla trött nu så jag ska lägga mig i sängen med en macka och kolla lite på CM! :)

(mobilbloggar) förlåt

Förlåt förlåt för den usla uppdateringen men jag har inte haft någon tid att sitta id datorn. Åkte med pappa till jobbet igår för att sen åka till farmor direkt efter oc idag åkte jag med pappa igen och sen direkt till Vallentuna. Imorgon lovar jag bättre uppdatering. Hinner inge mer idag för jag måste plugga en del och duscha. Ni vet, skolan och livet går ju faktist före bloggen. Puss och godnatt

half baked

Helt plötsligt började de spöregna man såg hur vinden blåste igenom regnet. Sen slutade de.. strange?

Sitter och äter de sista ur min B&J half baked. Ska snart åka och kolla på bio. de blir G-force, ni vet den där tecknade med hamstrar som blir agenter ;) haha a de är så min humor asså!

ska läsa lite bloggar nu innan




(Mobilbloggar) time for another move

Hej alla fina!!är hemma idag med men nu är de tamefan sista. Har en massa att göra idag. Plugga, städa oc åka till pappa, kolla på bio m.m. Gud allt blir så hektist när sånthär händer. Alla tappar tålamodet för att bilden ska målas upp om att vi är den perfekta familjen. De ska städas och fixas. De blir ett tilskott igen. Rebecca, jag tror vi slipper dels rum iallafall. :) men seriöst jag längtar tills utbygnaden är klar för jag ska låsa in mig i mitt nya rum och bo där. De är ju hur jobbigt som helst att flytta rum fram och tillbaka eftersom de alltid blir jag som lider av att flytta. Får stanna hos pappa i två dagar och tid att inte behöva tänka. :)) hörs senare!

förstår ni de här?

Läste KISSIES och kollade på den här videon. Och enligt de Kissie skrev så verkade de rätt roligt men när jag kollade på den. Seriöst. Hon är ju helt mongo från Kongo. Hon hatar säkert bloggarna men jag tror inte hon vill döda dom. Videon är nog inte seriös, men ändå.. Creepy!




längtar för övrigt tills imorgon :)

ett kryss över DOVE's handtvål

hej alla söta! Mår mycket bättre nu dom senaste timmarna faktist. Inte alls lika deppig. Och jag har kommit på en sak. Ni tycker säkert att de är as tråkigt att sitta och läsa när jag deppar men de är liksom skönt att få skriva av sig lite då och då.

Vet ni hur mycket jag hatar Dove's handtvål med gurka eller vad de är? Igår när jag kom hem från pappas jobb så skulle jag tvätta av mig sminket och jag hade ingen sminkborttagning så jag tog tvål och tvättade bort det. Direkt efter så har jag massa prickar i ansiktet. Dom syns inte iallafall. Men de ser ut som om jag har en massa acne! och de har jag inte för innan jag kom hem så hade jag inte de. Och de kliar också liksom. Vad ska jag göra?


IQ-test

Gjorde nyss ett litet IQ-test. De tar typ en kvart. Jag fick ju väldigt bra. Jag blev ''övernormal'' och jag kollade resultatet i dom olika delarna och de normala var att ha rätt på ungefär 10 i varje delar fast jag hade ju då 12-14 rätt i varje ;) De var inte direkt dom lättaste frågorna men jag gissade på dom flesta ;) och de var ju rätt bra!

gör själv testet här!

090903

Hej alla! igår var jag somsagt på pappas jobb. De var trevligt som vanligt :) och jag fick äntligen äta den goda kycklingsalladen som jag har väntat på att få äta sen en månad tillbaka. hehe.

Idag mår jag...Bättre! De är inte likt mig att behöva vara sjuk i nästan två veckor. Men som tur är så börjar jag ju bli frisk och inte mer sjuk. Idag är jag lite mer allmänt deprimerad dessutom. Men de är nog för att jag låg och pratade med Sabrina igår och vi gick igenom ''de stora höstastrot'' i FRIDA. som jag inte alls tycker att de stämmer.

Hade ju min lyckodag igår. Enligt de senaste numret av FRIDA där Hayden från HEROES är på omslaget. Men de hände inget speciellt igår ändå. De kändes som en helt vanlig dag. nästan... typ.. ungefär..eller jag vet inte riktigt hur dagen var igår. Dagen började ju med att jag slappade med fem timmar framför CM-boxen och att jag sen spenderade sex timmar på pappas jobb. Och de var rätt skönt att bara kunna göra något sånt. :)

And here I am in my Xtra Large t-shirt thanks. No it's to big. No I want it big - Marilyn Monroe Tröja. And complaining about my life for you. Efter en sån dag. Hoppas ni får en bättre dag!



vilken stil är snyggast på ''moi''?



Så vilken sida ser bäst ut? den där mitt hår är lockigt eller inte? Jag tycker om båda. Den lockiga är lite mer party och den andra är lite mer IRL.
Och om ni tror att jag suttit och lockat mitt hår så har ni fel. Ni såg bilden på mig tidigare idag. Jag hade uppsatt hår. Och nu när jag skulle borsta det såg håret ut så där lockigt. Jag borstade bara en sida och såg skillnaden och tänkte att de kunde vara kul att visa i bloggen.

Ser ni då också att den borstade sidan ser rätt sliten ut och i en annan färg. Men jag har faktist inte gjort något med mitt hår här. De är såhär mitt hår är. De lockar sig själv väldigt lätt eftersom min mamma är jättekrullig.

Ja, som sagt jag har kollat på tv och nu börjat på att göra mig i ordning, pappa skulle komma runt tre. Så bäst att jag skyndar mig. Är färdigsminkad och påklädd har bara håret kvar dåra.

Nej nu måste jag borstaklart håret och sen plugga lite till. Kan bara göra matten för geografi boken är kvar hos mamma.

långt inlägg

Godmorgon! Efter pappa hämtat mig igår åkte vi till donken och åt mat, men de var fett äckligt?!? och de är liksom ovanligt för att vara mig att tycka de? haha!

vaknade runt nio idag. Gick upp och satte igång tvn för att se på Criminal Minds. hehe. Men de tog ett tag för de funkade inte så jag fick ringa pappa.

Ska alldeles strax äta lite lunch och plugga lite. Fick tre läxor/arbeten i skolan som jag har missat som jag tänkte göra klart idag. Vet ni? Min skola är så sjuk. Fick ett sms av Linda igår där de stog att jag var tvungen att åka tillbaka till skolan idag för att vi skulle ta om fotot? och jag menar. vilken skola gör så? Andledningen var för att de skulle börja en ny kille i klassen. Fast jag kunde inte komma för att de inte fanns någon som kunde skjussa mig. Så fotot blev inte av idag för att alla inte var där.



Runt tre idag så blir jag hämtad av pappa för att jag ska vara med han på hans jobb idag. Satt ni vet.

Bajs på Sabrina! Hon ska till grönan på Lördag. Och jag som ville ta med henne till Märsta med då! hehe. Fast de kanske går på söndag istället? De är tivoli då, mellan den 3-6 September. Och jag kan bara en dag. För på Fredag ska jag höst shoppa och sen så blir det bio efteråt. Och sen någon dag i helgen ska jag till Farmor i Västerås.

Dagens Outfit

Vaknade halv 8 idag. Mamma trodde fotot var runt 11. Men de va de inte. Så runt 08.20 kom hon in i mitt rum och sa: Jennifer, om du ska vara med på fotot får du skynda dig för vi måste åka om tio minuter. :O tänk er! jag fick slänga på mig kläder och smink. Fast nu har jag iallafall tvättat bort de. :)
Jeans leggings - Vero Moda
t-shirt - Ginatricot

need 2 go soon

Åker snart till pappa, ska sova där tills imorgon. Kollar iallafall på Family Guy just nu. Vad ska ni göra idag?
Glömde, Hur har er dag varit?

Tillbaka från...

Nu är jag tillbaka från plåtningen. Haha nej men jag är tillbaka från skolfotot. Shit vad roligt de var att träffa alla. Jag fick stå högst upp och vid kanten typ. Sen var de enfoto där alla såg och jag kände att de inte blev bra för han bad mig visa tänderna och jag känner mig inte säker när jag hör de på kort. Är så sliten så att jag ska försöka ta en liten tupplur framför criminal minds boxarna :-) skriver senare, och de LOVAR jag. Pappa kommer idag och lämnar släpet som mamma oc Thomas ska låna, fast innan ska han beställa den nya IPHONE 3G S å mig!

RSS 2.0