Jag vet inte längre...

I april så färgade jag håret mörkbrunt bara för jag ville ha mer min gamla hårfärg och slippa den rödaktiga. Men sen så kom ju sommaren och solen blekte mitt hår och så gick färgen ur med tiden. Så nu har den där tråkiga färgen tillbaka. De är bättre än den rödaktiga men iallafall. Så jag funderar på att färga tillbaka men jag är inte säker, ska jag de?




Hittade förresten inga jättebra bilder eftersom jag är hos pappa, men några fanns de!

Dagens vill ha!



konstigt!

Jag skrev ett inlägg vid tio över fyra idag, ja inlägget om låtarna men de hade inte publicerats så jag fick skriva om de! ååh blir så trött när de inte funkar!


jag just nu!

Bjuder på riktigt bra låtar nu!

Hejhej! kom nyss hem, har varit och storhandlat med pappa. Tog över en timme. Men strunt i de, Här har ni två låtar som är BRA!




Ginatricot - 'o'

Kollade nyss på kläder på forever21! älskar den butiken! och då såg jag den här tröjan,



Sen har ju ginatricot gjort nästan en likadan



Sen så såg jag den här på forever21 också. Och jag är helt 100 på att jag sett en likadan på ginatricot fast i en annan färg




fast vem som har härmat vem vet jag ju inte, men jag har kommit på att de är så världen ser ut idag, alla härmar varandra

Förlåt förlåt

Att jag är så dålig på att uppdatera men jag har somsagt bloggtorka. Så jag tänkte att jag kunde skriva om skor? jag menar. skor är ju alltid intressant :D Sitter faktist och kollar på skor nu, till hösten och så.. Fast de kommer ju lite kläder imellan också ; )

+ att lyssna på musik gör allt roligare, just nu lyssnar jag igenom alla låtar på Ashley Tisdales nya album och de jag kan säga om de albumet är , Waow - nytt sound!





Där har ni en del utav alla dom skor som ALDO säljer!

mer skor, typ lika?

När jag kollade på skor till hösten i morse så såg jag ett par som är jätte lika ett annat par! De ena paret är från Dinsko och de andra från Topshop!





bilder: dinsko & kenzas.se

Vad tycker ni om dom här?

Jag tycker dom här skorna är jätte söta, speciellt på. Vad tycker ni?


Saknar dig redan!

Saknar dig redan sis<3 ! måste nästan åka ner till ... blablabla vad stället nu hette där nere i spanien. Eller så kidnappar jag Sabrina och åker med henne till Barcelona och gå på den där lilla trånga gatan och höra alla snacka om oss, eller försöka beställa glass på de där underbara glassstället! åååh! jag vill tillbaka ! nu! Eller som när vi stog där och snackade med den där guldiga tjejen, eller som när vi gick in i den där första bershka butiken och dom kollade om du snott något HAHAH! minnen <33

SABRINA & JENNIFER IN BARCELONA = LOVE!

Nu ska jag fortsätta se lite på tv, sen ska jag nog gå och lägga mig, jag kommer ju nog vakna av pappa och Christoffer när dom går upp imorgon, klockan 5! Dom är så jäkla högljudda på morgonen, ibland brukar jag till och med hoppa till i sömnen för att jag tror att de brinner någon stans för!! jaja, roliga är dom iallafall.

Lite mer seriösa bilder den här gången iallafall : D




så där ser jag ut nu!

Pizza idag

Idag blev de pizza från sniders. Rätt gott men vårt favoritställe håller på att renovera satte...
Nog om de.

Nu ska jag.... jag vet inte, jo förresten jag ska försöka lägga in google verktyget där man ändrar spräket i bloggen. Jag hade ju de förut men de försvann när jag gjorde om designen.

Haha! hittade förresten ett par coola flipflops för killar på bubbleroom idag haha =)


Haha! om dom kan, kan jag! (fast inte lika bra ; )


och vad ska man skriva här?

Hej babes! haha nej, jag skoja. här sitter jag och äter min lunch, pasta alfredo och de är gott!
Vad ska ni göra nu då? själv ska jag njuta av min pasta framför någon film på tv och kolla in om de finns några roliga grejer jag kan anmäla mig till som statist, hehe! Så vi får höras så länge!


haha sitter här och försöker ta en bild på mig men jag sjunger bara med i musiken jag lyssnar på haha - music makes me happy! fick några iallafall



No edit, no make up - raw

Här är en bild på Demi Lovato, inget smink, ingen redigering bara ''random''.



och här är en när hon har smink



inte så jättestor skillnad va? eller ja hon har scensmink på den undre bilden, men hon har väldigt fin hy osminkad iallafall!
btw, älskar hur hennes ögon mejk är sotad och sen hennes läppar ljusrosa.. mm mm mm love it! <3

bloggtorka

Hej alla! Vad gör ni? själv ska jag snart se på någon film som börjar på tv. Tänker iallafall spendera kvällen framför tvn. haha, as always.
Nej, måste äta något, är hungrig. Fast de får bli efter jag skrivit klart de här inlägget. Förlåt för dålig uppdatering men somsagt har jag bloggtorka. Ääh måste ta något att äta nu, vi hörs!


Pappa är bäst!

glömde ringa pappa förut men när han kom hem hade han handlat, chokladkaka (var sugen på de igår) och sen citronrutor och brownies! han vet hur han kan göra mig glad iaf! skriver senare ska åka iväg en sväng.

puss

090729

Hej sunshines! fin väder ute ellerhur? fast ändå inte så jätte somrigt, men soligt!
Kom precis ur duschen och nu känner jag mig fräsch!

Vet inte vad jag ska göra idag, ska nog ringa pappa och fråga om vi inte typ kan åka någon stans, iallafall inte vara hemma hela dagen. Nej, ska nog ringa honom så att jag inte glömmer de, hehe.
Förresten så åker ju Rebecca till Spanien i två veckor idag ''/ kommer sakna henne!

Vad synd ''/

Ni som läser TomicTomis blogg så sa ju han att han att han visste hur Kenza fick MTV jobbet, men han får tydligen inte berätta. iallafall. dagen:

Mötte Sabrina och vi satt och snackade medans vi väntade på nästa buss, sen skämde vi ut oss för ett par målarkillar som skulle till stationen och sånt. haha!
Sen tog vi bussen mot Carlslund där vi gick av och tog ett varv runt Södervik och sen så skulle vi åka hem för att äta, och då tog vi bussen som går igenom hela väsby så vi blev lite sena. hehe.
När vi kom till stationen var de typ 20 minuter kvar tills den sista bussen hem till mig skulle komma så vi gick in på pressbyrån och köpte daim. Sen åkte vi hem och spelade sims '')

BILDER KOMMER IMORGON!

NU SKA JAG FORTSÄTTA SE PÅ CINDERELLA STORY, DEN ÄR SÅ JÄKLA BRA!

åker nu

ska åka och möta upp Sabrina så får vi se vart bussarna tar oss ; ) ses sen

hur länge behöver jag?

godmorgon! Jag vaknade runt 10 idag och satte mig framför tvn och såg på taxi 3. Rätt okej film faktist.
Sov kanske 9 timmar inatt men är fortfarande trött och sliten... Sabrina och jag gick ju rätt mycket igår ; )
så jag vill sova mer men kan inte somna om.. ''/ Förstår inte hur länge jag behöver för att kunna bli pigg.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, men kommer säkert på någonting ( :
annars får ni söta människor gärna komma med ideer! ( :


Garnier Eye roll on?

Såg nyss en reklam om Garnier Eye roll on som säger sig dölja påsar under ögonen och mörka ringar? Den var rätt billig också. Men frågan är.. Är den bra? har någon testat? Den är rätt ny iallafall. Värt att prova?


Vad håller Kissie på med?

De är helt sjukt! Kissie är ju helt ''boing'' i huvudet , seriöst. Kolla vad hon skrivit idag om Kenza. Kanske är de sant de som Dessie säger? att Kissie skriver bloggares namn bara för att hon får mer besökare ? jaja. Vad tycker ni?



De där är ju bara sjukt korkat att skriva? ellerhur?

Ska jag gå och lägga mig?

Tycker ni de? för jag har absolut ingenting att göra. Haha! nej vänta, CSI börjar nu sa dom. Ska nog ge de en chans. ( :
Nej nu börjar de!




jag just nu

Jag & Sabrina är sååå duktiga ( :

Vi vaknade vi 11 idag, låg kvar  i sängen i en timme sen gick vi till centrum. Efter någon timme där så var vi hungriga och hade inte så mycket pengar så vi drog hem till henne och hämtade mer, efter de så drog vi till hemköp och köpte kyckling, pommes pinnes och potatissallad. Så vi gick hem sen och fixade frukost/lunch (brunch?)
Sen efter de gick vi ut mot runbyskolan, men var tvugna att gå tillbaka för jag skulle hem.
Sen gjorde jag nudlar till middag!! haha. De lättaste. =D Haha!


Såg förresten basisten och sångaren i h.e.a.t igår när jag och Sabrina satt och åt glass så blev dom avsläppta av en utav gittaristerna. =) Hann inte be om bild, dom skulle med tåget.

nånting har hänt med texten.


sitting here with a smile on my face

Ni vet när man kan känna sig sådär... glad. Så att man bara kan börja skratta utan att någon annan vet varför? Så känner jag mig nu! Och när jag väl känner mig så så kan jag börja snacka och ställa konstiga frågor som är så dumma som typ.

Pappa? hur gjorde du för att komma till dina kompisar när du skulle vara med dom?

och sen trodde jag seriöst på att asfalt inte fanns när pappa var liten och de var på 70-80 talet. Så nu vet ni hur jag blir när jag är på det humöret. Har någon samma humör när man känner sig så där?


Sabrina ikväll <3



Ni  får ingen bättre bild, de där var den bästa ( : Tog en massa bilder men jag har nyligen duschat och luggen åkte åt sidan hela tiden så den här posen var den ända som dög.

Drar till Sabrina senare idag så inte så mycket bloggning. Men de är ett tag kvar ska äta middag här hemma först.
Men nu hinner jag inte skriva längre, pappa ringde och sa att jag skulle gå ut.. ska åka förbi pappas jobb och kolla en sak.

Två bilder på mig och sen så hörs vi imorgon

Godnatt! Nu orkar jag inte vara uppe längre för de finns inget att göra. Inget som intresserar mig iallafall.



Men ni får två bilder på mig iallfall ( :

John tucker must die

Såg på John tucker must die idag/ikväll. As bra film! väldigt bra humor iallafall! Så ni som inte har sett den ska definitivt se den NU! haha. Här får ni ett smakprov om filmen, i bilder ( :







bilder: google

Så här ska jag ha det på mitt bröllop! ....

Så här ska jag nog ha det på mitt bröllop... annurlunda va? skulle definitivt få alla att skratta. När jag såg de här så började jag as garva iallafall. Hahaha.

btw, Sabrina <3 kom hem idag! ( : nu blir de party! haha nej jag skoja ! Saknat henne som fan iallafall.



Tidigt idag

Hejsvejs! Vaknade halv åtta i morse och kunde inte somna om! Så jag gick upp och så åt jag frukost med pappa som skulle åka till jobbet då typ. Sen så hade jag tråkigt så jag sminkade mig (bläddra ner) Och lyssnat på musik.

Funderar på att göra lunch snart. Vet inte riktigt. Men godmorgon på er som hade tur att få sova längre idag iallafall!


jag just nu


Jag hade tråkigt så jag sminkade mig(aldrig sminkat såhär förut)



Hahahah Edward Norton

Pappa kollade på V tidigare ikväll och jag har inte orkat byta kanal sen dess och för ett tag sen så började tro, hopp och kärlek (keeping the faith) med Edward Norton och Ben stiller.
Men iallafall. Så ser jag på den här filmen och sen helt plötsligt ser jag Edward Norton (American History X) och i Keeping the faith så ser han ut som värsta tönten och jag trodde aldrig han skulle det, eller ja. Att han ens kunde se ut som de? haha. började iallafall skratta.



ja menar, kolla skillnaden? hahah! HAN PASSAR MYCKET BÄTTRE SOM DEREK VINYARD I AMERICAN HISTORY X TYCKER JAG (ojj caps) jaja, vi hörs imorgon. Är trött nu så jag tänker gå och lägga mig.

Modekungen vs Ginatricot

Modekungen.Se är en sida jag gillar. Kollar på lite grejer där nu och jag har hittat två grejer jag vill ha, ett armband och en oversize t-shirt. 587:- blev de sammanlagt. (inkl. frakt) Rätt dyrt för två saker, tycker jag som oftast kan köpa 3-4 grejer för dom pengarna på Ginatricot. Vad tycker ni? är de en bra affär?

Sen har vi Ginatricot där jag ska shoppa lite snart. Har hittat en del grejer där också. Sen är frågan vilken affär jag ska lägga ner pengar på?


Veckans blogg denna vecka blev..





Veckans blogg denna vecka blev Ahwww! grattis!!! så kolla gärna in bloggen! (klicka på bilden) Så nu kommer de finnas en länk under min header där de bara är att klicka så kommer ni till hennes blogg. awsome huh? På söndag är de dags för nya utvalda och om ni vill vara med är de bara att kommentera, annars väljer ''slumpen''

Dress like...


videobloggning? eller?


jag just nu

Hejsan! Guuud vilken dag! Vid halv fem - fem så sa pappa att vi skulle till vallentuna för att lämna pappas ena bil där och sen få skjuss av pappas kompis till pappas jobb där pappas andra bil stog. När vi väl kom till pappas jobb så kom pappa på att han glömt nycklarna till bilen så vi fick åka hem, hämta nycklarna och sen åka tillbaka. Och sen var jag jätte hungrig för att jag inte åt någon lunch. För den där jäkla spisen ska jävlas med mig hela tiden.

''ABC easy as 123'' hahaha var bara tvungen, michael jackson/jackson 5 reklam på tvn.

aa men de började lukta bränt varje gång jag skulle koka vatten så jag sket i att göra nudlar idag, men jag och pappa ordnade de nu när vi var och handlade och köpte panpizzor, 100 gånger lättare att göra ju!

Nu, family guy eller JONAS.. har inte riktigt bestämt mig än, ska iallafall kolla in bilddagboken.



Förresten, är videobloggning någonting intressant att börja med?

hårband gör susen



jag just nu


Nu tänkte jag öppna balkongdörren och sitta och njuta av sommarluften ute, de är sååå härligt med sommar asså! Sen ska jag nog fortsätta att kolla på JONAS. Älskar serien asså! HUMOR HUMOR HUMOR!

GLÖM INTE ATT DE ÄR SISTA DAGEN FÖR VECKANS BLOGG IDAG, VINNAREN DRAS IKVÄLL!

sen så vill jag visa er en annan bra låt.



world of chances



en av mina nya favorit låtar. Demi Lovato och hennes nya låt world of chances. älskar både låten och texten. vad tycker ni?

yay eller nay?

ska göra frukost nu

Godmorgon folket! vaknade för någon timme sen och nu ska jag göra lite frukost. Sen får vi se hur de blir. hoppas ni har de bra iallafall.
Är de någon utav er läsare som är åsk/blixträdd? de är jag. Och igår när jag skulle gå och lägga mig så spöregnade det. Sen när jag borstade tänderna såg jag blixten en gång. Sen när jag väl gott och lagt mig och precis blundat så blixtrar de tre gånger till. Och sen kom åskan. Men jag överlevde! =) hahah...

Nä nu ska jag göra frukost.

snabb update: independence day

Hej alla! vad har ni gjort idag? själv har jag bara varit hemma och firat mamma som fyller 35 idag. grattis <3. Och ätit en massa tårta, mamma gjorde två olika stycken.
Vad gör ni nu då? själv ser jag på independence day på sexan just nu. Ska nog mysa framför tvn resten av kvällen. Imorgon har jag iallafall inga planer. Har ni några ideer?
Gud, jag fattar inte hur jag orkar med mitt ointressanta liv? fattar inte hur ni läsare orkar läsa min blogg heller? jaja, jag ska försöka bli bättre. =)



Jag lekte lite i photoshop tidigare idag








vad tycks?


Finalisterna

finalisterna för veckans blogg är klart. Scrolla ner och kolla eller gå genom kategorin veckans blogg för att se =) sen kan ni fortsätta rösta!

hur stor tror dom man är?

tjajaja alla! Kom hem för drygt en timme sen. Hade det iallafall bra. Beställde en kycklingsallad med pasta idag och jag fick as mycket sallad! åt knappt halva. Sen fick man en 25 cm brötbit med. Jag menar, hur stor tror dom jag är? shit vad mätt jag blev. Sen fick jag sju klubbor också. nej vänta! måste äta något nu min mage skriker nästan, hehe.
Såå.. tog lite juice och fyra digistive kex med smör på.

 Vad jag ska göra ikväll vet jag inte.. ta det lugnt, mamma fyller ju år imorgon. Sen drar jag nog tillbaks till pappa. ja, jag vet fram och tillbaka. Men de var tänkt att jag inte skulle åka till mamma idag men sen så fyller hon ju år och de vill jag inte missa för hon fyller ju faktist 35.

åker nog snart


jag just nu



jag har på mig ett linne jag köpte i spanien idag! saknar <3


Åker nog snart. Så då får vi höras när jag kommer hem. Men nu innan ska jag fortsätta kolla på Tori & Dean: inn love, de är rätt roligt faktist. Tori Spelling och hennes man i en reality serie. hehe. Tori blev tillexempel rädd att hon dödat hennes barn när hon badade i normalt varmt vatten med magen under vatten.

haha, nu slutade det. Ska nog ta och göra i ordning mig nu, och om jag hinner så ska jag fortsätta läsa tillsammans.

puss

bloggtorka

Tjena! vaknade för någn timme sen och nu har jag tänkt att jag ska äta frukost. =) Drar till pappas jobb idag, så jag får uppdatera när jag kommit hem igen.

Jag har bloggtorka och därför skriver jag inte så mycket. Men vi får höras!

your dirty mind =)

Hittade en massa fint på ikea idag, bland annat säng, sminkbord och en fin ceriserosa soffa till mig och sis men de är inte säkert att dom kommer köpa den åt oss, men vi ska försöka övertala dom hehe.

Tog ett tag att skriva det här inlägget för vi skulle äta. =) fortsätt med veckansblogg och ni får börja rösta redan nu. Hihi, och becca förlåt för de här men den är så rolig så jag bara måste visa den haha!




(mobilbloggar) ska snart packa

Snart ska jag börja packa. Ska ju åka till pappa idag och komma hem imorgon. Skulle igentligrn vilja stanna lite längre men mamma fyller år på torsdag och de vill jag ju inte missa. Och sen ska jag tillbaka till pappa på fredag , så de blir mycket fram och tillbaka. Men jag klarar mig. Nu ska jag iallafall böja packa. Vi hörs!

Veckans blogg utvalda denna vecka!

jonnao.devote.se
ahwww.blogg.se
amandaaah.blogg.se
harrypotterfans.blogg.se

sabrinamariacastells.blogg.se
thehillsnews.blogg.se
nathaliesteiding.blogg.se
http://jacquie.blogg.se


Allt dom utvalda behöver göra för att kvalificeras till final är att skriva ett inlägg där det står att dom har chansen att bli veckans blogg i min blogg de ska också finnas en länk till min blogg i inlägget. Om jag förklarat dåligt (som jag vet att jag brukar ibland. hehe) så är de bara tt kommentera så ska jag försöka förklara bättre. =) nu ska vi se på film vi hörs imorgon.
De kanske till och med blir två filmer?

vad mycke film de blev =) hehe

Green street hooligans var iallafall bra =) och nu ikväll tänkte vi göra lite popcorn eller chips =) och så ska vi se på barnhemmet. Får se om den är lika läskig? har någon sett den? är den bra?

jaja, imorgon blir de lite rörelse från uddaholm iallfall. Vi ska dra till ikea för att kolla på möbler till våra nya rum. Sen före eller efter ikea så äter vi på donken för att få nya glas =) hehe.

Äääh,, nu ska jag kolla bilddagboken och sen se på film då! tills dess ska jag fortsätta lyssna på JB's nya album.


film tips!

Jag och sis såg en JÄTTEbra film igår/inatt! den heter The Unborn och de är en rysare. Jag och sis hoppade till flera gånger och jaaa hahha gud vad bra den var. De här handlar den om:

Det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den.




och nu ska vi se ännu en film samtidigt som vi trycker i oss lite pizza haha.. Green street Holigans

veckan hos farmor, dag 6 - fredag

i fredags åkte jag hem. Men innan de så solade vi och badade. =) blev väldigt brun den här veckan men solbränd på knänen?
Åt en plusmeny på donken innan vi drog hemmåt till mamsen.

(inga bilder då heller)

nej hörni, jag var lite dålig på att ta bilder. =/


veckan hos farmor, dag 5 - torsdag

I torsdags solade  vi och badade och bara slappade. De var skönt. Tog inte heller några bilder då. =/


veckan hos farmor, dag 4 - onsdag

Den här dagen så åkte vi in till västerås och såg på bio. Gjorde även bort mig där, de var en snygg kille jag gjorde bort mig för, ramlade i trappan på sf och så hade jag och nathalie problem med våra pengar på ica. haha!
(dom flesta bilderna  ligger också på min mobil så dom får ni också senare)



jag när vi väntade på tåget.

veckan hos farmor, dag 3 - tisdag

samma sak här, inga bilder. Vi badade och solade, och det var antigen på måndagen eller tisdagen som vi tryckte ihop oss i farmors grannes lilla bil med fyra killar och åkte till gropen och badade. (bild får komma senare för den  ligger på mobilen)

veckan hos farmor, dag 2 - måndag

den här dagen tog jag inga bilder. Men de vi gjorde var att sätta upp poolen, bada, och sola. =)

veckan hos farmor, dag 1 - söndag

kom till farmor runt..6-7 kanske, vet inte riktigt. Men jag var där iallafall och åt och hade roligt, sen på kvällen kom Nathalie på att vi kunde leka fjortisar och resultatet blev inte jätte bra men ett resultat blev det iallafall. haha, skäms bara jag tänker på det..




jaja, mer sånna bilder får ni inte. inte nu iallafall ;;)


ska försöka lägga in bilderna snart

godmorgon sunshines! fel ord.. godmorgon! här regnar det och jag har precis slängt i mig lite frukost. Den här dagen blir precis som dom flesta andra, tråkiga. Men samtidigt är de rätt skönt att bara vara hemma och slappa.

Just nu ska jag försöka få in alla bilder från veckan in till datorn så att jag sen kan blogga om dom 8)

I'm back ! 8)

Jag är hemma! eller ja jag kom hem runt halv ett igår men var tvungen att gå och lägg amig för vi sklle upp sju imorse! vi åkte iallafall till furivik och hade roligt där och jag och Rebecca skämde ut oss men de sket vi i för de va roligt! =) sen spana vi in killar men hittade inga =/

När jag laddat in alla bilder från kameran och mobilen tänker jag berätta om varje dag hos farmor som jag gjorde när jag kom hem från spanien 8)

vi får höras för nu ska jag och becca se på film, the unborn och en som vi inte kommer ihåg vad den heter hehe =)

ääh jag...

ääh jag skiter i det här nu. Jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon.

puss

om man har tråkigt kan man leka lite i paint...




Ny bikini

Nu hoppas jag att de blir fint väder i veckan, för farmor bad mig ta med mig två bikinis men jag har bara en jag gillar så idag så köpte pappa en åt mig samidigt som vi handlade. Kan nog visa er imorgon eller på kort nästa vecka ;)

Nej nu ska jag spela lite sims =)

vad bebisar gör efter dom druckit evian


de gråa försvinner



Fokusera på den svarta pricken i mitten så kommer de gråa att försvinna =)




här kan du få prickarna att snurra åt olika håll genom att antingen bara tänka eller att snurra huvudet ått det hållet du vill att prickarna ska snurra åt =)




även om du inte tror det så är alla linjerna i figuren raka. anledningen till att det ser ut att bukta ut är de allra minsta kvadraterna. kopiera figuren och kolla själv på paint genom att ta bort alla dom små kvadraterna.

jag vet inte vad jag ska skriva här...

Så tidigt som de skulle ha varit blev de inte.. Pappa försov sig och jag orkade inte gå upp klockan åtta så jag sov till halv 11 istället =)

Planer för idag... har jag nog inga. Ska bara umgås med pappa och Christoffer eftersom jag åker till farmor imorgon i en hel vecka. Fast jag kommer såklart ha det bra där med Nathalie och Linnea. Men en sak jag kommer sakna är ju att blogga för när man väl har börjat blogga så blir man nästan beroende av de (;
jaja...



jag idag =)

Kroppsmålningar



godnatt alla underbara människor, och dom som inte är underbara kan ju gå och göra något vättigare. =) imorgon ska jag upp tidigt så imorgon blir det mycket uppdatering =)

Avanna

Kolla vad fina linnen/t-shirts som Avanna säljer! Jag tror nog jag ska köpa några =)




Kolla in hennes blogg här. Ber förresten om ursäkt för att jag har blivit dålig på att uppdatera i veckan men jag ska försöka bättra mig nu i helgen. Och när jag kommit hem från farmor så lovar jag att jag ska blogga om varje dag och visa en massa bilder!

090710, New Divide - Linkin Park

Filmen var inte jättebra iaf.. Den här natten har varit den värsta i år asså! Jag vaknade av att jag fick kramp i vaden. Och jag kunde inte röra benet för de gjorde för jäkligt ont. Jag höll de i luften och tröck vaden mot låret med hjälp av mina händer. De kändes som om jag skulle dö för de gick aldrig bort. Sen när jag skulle försöka lägga det ner så gjorde de så ont att jag fick ta upp de igen. Sen kunde jag inte röra foten särskilt bra heller.. Men tillslut kunde jag somna iallafall =)

Drar till pappa snart, eller ja i eftermiddag. Så jag måste packa eftersom jag ska vara hos farmor i veckan så ni får klara er utan mig =/  Men jag drar ju inte förrän på söndag så än är jag inte borta =)

Lyssna på Linkin park's låt new divide. Den är i från transformers revenge of the fallen. Så lyssna på den =)



jag just nu =)

international

Nu har vi spelat sims lite grann, jag och beccs. Drar dagen snabbt. Har bara varit hemma och passat pelle. Sen nu på kvällen åt vi mammas goda paj och urban och hans flickvän var här.
Och nu ska jag och Rebecca se på en film thomas hyrde åt oss idag, International de ska tydligen vara en thriller så vi hoppas på de bästa ;)
puss

Just something on me that I made in ps


jag vill ha den här!

jag har hittat världens näst finaste tröja. men synd som de är så kostar den 2387 euro. =/ och de är typ 23000 svenska kronor. Spana in den här!

photoshop =)

Hade roligt på pappas jobb idag som vanligt ;) och orkar inte berätta vad jag gjort sen dess men suttit vid photoshop och prövat nya saker iallafall. Här är en bild jag gjort =) vi  hörs imorgon,

pussar ♥


upp tidigt imorgon, eller rätt så tidigt

aaah va roligt jag och sis hade när vi tog en macka för ett tag sedan! Vi skrattade och filmade en del och shiiet vad vi skrattade!

Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att äta frukost och sen duscha. Och typ halv ett så ska vi dra till Täby för att mamma ska till Kiropraktorn och sen ska hon köra mig till pappas jobb. Men jag bloggar såklart när jag kommer hem =) hoppas jag.. Om jag inte är för trött och inte orkar starta datorn.

Vi får höras, medans bjuder jag på ett par måste ha skor!


Jag vill ha!




Justin Bieber!!!!!

Såg honom för första gången förra året och blev helt förtrollad av hans röst! Så underbar asså! Och nu har han blivit signad av Uscher, woohooO! han bara måste komma till Sverige!!!!!!!!!!!! Här är hans senaste musikvideo och en video på låten jag blev förtrollad av för första gången jag hörde honom!

Hans musikvideo one time!




Låten jag blev förtrollad av, someday at christmas som han gjort en cover från stevie wonder.


Vad fångarna i Fillipinerna gör ;)



Nu, Michael Jackson's begravning på CNN! se på de!

Roliga/gulliga örhängen

För den hungriga! =)



 för den som gillar att tvätta =)



För den hunriga och våldsamma ;)




För den som inte vill släppa barndommen ;)



För dom som älskar donuts!



För vattenmelon älskare, som typ min bigsis! <3



För gittarälskare =)


''I've got the key to my heart, do you want to open it and stay there forever?'' haha




För piano älskaren!




Dom är bara konstiga.. :P




För den som känner sig som ett geek ibland ;)


Jag tror bilden säger allt ;)

För Iphone älskaren/ägaren. En sådan som mig då ;) hehe


Ja, för den som gillar piller ;)




För avocado älskaren, som min bigsis dåra ;) <3

↓läs↓

Den här veckan blir de ingen veckans blogg. För jag känner att jag beöver en paus i de. De är faktist mycket mer jobb än vad man tror. Men om två veckor är jag tillbaks!


De här ska jag skriva om senare idag!



puss!


dagens låt (ar)

förlåt! för dålig uppdatering igår! Men här är två dagens låtar iallafall. de kommer mer uppdatering senare idag.

puss




Leighton Meesters nya låt =)


Jo De La Rosa's låt =)

ingen bloggning nästa vecka

Jag blev klar med designen igår, men sen så visade det sig att jag skrivit fel datum så jag ska göra om den nu.

Jusste, innan jag glömmer bort att säga det till er, på söndag så åker jag till min farmor och stannar där i en vecka och där finns inget internet, så ni får klara er utan mig då. Fast jag själv vill ha mobilt bredband men de får jag typ inte. jaja.

Nu ska jag äta lunch, puss

bloggdesign

Nu ska jag göra en bloggdesign till Linda. Hon ville ha en annurlunda så de lär ju bli lite jobb! men skit samma. Sen så måste jag få tummarna ur arslet att prata med Olivia <3 också. Henne har jag lovat att fixa hennes blogg länge men hon ska skicka ett mail till mig där alla bilder hon vill ha finns. Och dessutom är de så mycket som ska fixas, så någon dag får jag sätta mig framför datorn och göra allt de som behövs.

Ne nu ska jag sätta lite fart här så att de blir klart idag. Och sen ikväll vill jag bara ha en myskväll med becca. Finns ju ändå inget att göra här på landet. =/



glöm att den ser miffad ut.

Vad tycker ni om bloggarna?

Nu vill jag höra vad ni tycker om dessa bloggare. Skriv en kommentar där de står om varje bloggare vad ni tycker om dom =)

''Blondinbella'' - Isabella Löwengrip
''Kissie'' - Alexandra Nilsson
''Gaybloggen'' - Amir Akrouti
''Paow'' - Paulina Danielsson
''Dessie'' - Desirée Nilsson
''Kenza'' - Kenza Zouiten
''Rahlenfeldt'' - Christopher Rahlenfeldt

Så de är bara att kommentera ! =)


Dress like... Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens brukar också väldigt ofta vara med i FRIDA's love it or leave it! Så hon är en värdig tvåa att få vara med i min dress like. (:



Svart cardigan - Ginatricot
Vitt Linne - Ginatricot
Wayfarer - Ginatricot
jeans - H&M
Ballerina - Skopunkten

Den här köpte jag i onsdags.

Tog inte ett kort på den förrän idag. För ärligt talat så glömde jag bort vad jag lagt klänningen/tunikan. =) haha.




249:- MQ


Godnatt

Jag fick en kommentar. En där det stog att jag borde göra fler ''dress like'' och som jag sa när jag för första gången berättade att jag skulle börja med fler dress like så sa jag att jag hade många på G. Men jag vill bara inte lägga upp alla på samma gång för då blir de ju tråkigt? så ni får vänta någon dag eller så så kommer jag publicera nästa.

Freja om du läser de här så svara på mina sms. För jag vet ingen tid eller så alls. Och ens om de blir något eftersom du typ var magsjuk igår. Och om jag inte får något svar så kanske jag har andra planer så snälla skynda dig att svara på dom.

Ska sova nu, men vi får höras imorgon!

puss!♥

Svart outfit för en fest/partynatt?

Här är en outfit jag inte skulle ha något emot att ha på mig den. Allt går i svart, tänk er den outfiten på en nattklubb? eller kanske om man är känd och står på scen? ALLT är från H&M och de är coolt! hela outfiten  rätt amazing att den kan bli så bra ändå.
Hatten ska dock sitta på bakhuvudet som t. ex. Demi Lovato brukar ha sina hattar. = )


naaw.

pelle ville läsa en frida tidning så han fick den. eller ja bläddra i den. Och allt han pekade var på tjejer i bikini och sen kom en bild på Måns Zelmerlöw och då sa han pappa. och sen stängde han. Så söööt!

Dress Like... Selena Gomez

Jag som premunierar på FRIDA brukar ofta se att Selena finns med i fridas LOVE IT OR LEAVE IT? såå jag tänkte att min första dress like. =)



Linne - Topshop
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - H&M
Väska - H&M


De här är den efterlängtade bilden på färgen jag fick när jag solade i tisdags! (fast hade lite innan också)


Bilder från dagarna vi var hos min moster



Här skulle vi åka en lång ruschkana som vi gick förbi och ingen av dom som sa att dom ville åka först vågade så jag fick göra de =) glömde tyvärr att ta ett kort för att visa hur lång kanan va.



Efter vi ätit pizza så gick vi och kollade på utsikten. Bilden ägs av mig, så om ni ska kopiera så skriv en länk till min blogg.



Där har vi grönan <3 den bilden ägs också av mig, så skriv en länk till min blogg om ni vill låna bilden eller fråga om ni får använda den.




Den där bilden togs bara för skojskull! för att jag ville ta ett kort på NK skylten som syntes. ser ni den?

nudlar och cola = mmmm, love it!

hej folket! vaknade runt sex i morse! vet inte varför men knappt nån sömn fick jag inatt iallfall. Så jag gick upp då eftersom att de inte funkade att somna om, och kollade på tv tills runt åtta kanske. och då bestämde jag mig för att spela sims eftersom att vädret såg så tråkigt ut. Och det tog ett tag att starta sims, men när de väl funkade och jag börjat spela så började de oska och blixtra. Så jag passade på att äta frukost medans sims strulade.

Sen idag har jag städat mitt rum lite, och ska snart fortsätta för de behövds! Sen så ska jag bara ta de lugnt för sen när pappa slutat bär de av till mamma.

Förlåt att jag strulat med att inte fixa veckans blogg men vi har en vinnare och den kommer komma upp här i bloggen senare idag!

puss


Grattis Kevin & Danielle!

Fick precis reda på att Kevin Jonas har friat till hans flickvän Danielle! De trodde jag inte om Kevin. = )
Dom har inte bestämt ett datum en, men de blir nog snart tror jag! =)

Grattis Kevin och Danielle iallafall!

här är en bild på paret!


WOWP trailer

Disney channels serie wizards of wawerly place har blivit film. Och här är trailern till den. Den har premiär i agusti i usa.



chocolate face

Här sitter jag i ansiktsmasken som jag och freja köpte i tisdags som vi skulle använt i tisdagskväll men vi glömde de så jag tog på mig den nu. De luktar väldigt mycket choklad iallafall. Tror den hette något med chocolate mud nånting. Jaja, den ska sitta i i en kvart iallafall och jag tänkte starta sims nu och spela lite. men vi får höras senare!

puss



j a g     i     m i n     c h o k l a d     m a s k!     = )

jävla ret hosta!

VARNING! LÅNGT INLÄGG!


aah har en störig rethosta just nu!

Kör igenom dagen snabbt!

vi gick upp runt 9 och åt frukost. Efter de så gjorde vi os i ordning och åkte in till Kista. Där vi shoppade och åt lunch. Jag köpte en klänning/tunika/långt linne eller vad man ska säga. på MQ. Jag ska visa er en bild imorgon.
Runt klockan 3 skulle vi börja dra oss hemmåt. Och när vi sitter och väntar på bussen ser jag en krullhårig kille som liknar en av gittaristerna i h.e.a.t, Eric Rivers. Och då kom våran buss och som tur var skulle han också med den bussen. Och när han sällde sig bakom oss såg jag att de var Eric Rivers. Så jag sa det till Freja och hon fattade typ noll. Men jag var fortfarande inte helt säker om de var han och dum som jag är så vänder jag mig om och kollar på honom och då ser jag att de är han. Jag börjar prata med freja:

(jag) Freja, en av gittaristerna i h.e.a.t är här. Kan du fråga om du kan ta ett kort på honom?
(freja) va? är de sant?
(jag) ja, men kan du göra de så ska du se att de är pinsamt. för jag vågar inte.
(freja) ja okej =)
(jag) Slutstationen kommer nu och han borde också gå av då så fråga då.

vi gick av bussen...

(freja) nej jag vågar inte..
(jag) jo kom nu.

Eric gick upp mot tågen. Vi med.

(jag) nehe men då gör väll jag de då ;)

han satte sig på en bänk.. och vi gick fram emot honom.

(jag) är de du som är med i h.e.a.t?
(eric) ja.
(jag) får vi ta ett kort på dig?
(eric) självklart. vill ni vara med på kortet?
(jag och freja i munnen på varandra) nej
(eric) okej.

och så tog vi kortet och gick sen därifrån. Kortet kommer ni också att få se senare i veckan.

Sen åkte vi hem =)

Och nu har  jag spenderat någon timme med att spela sims och nu ska jag snart sova. Ska upp tidigt imorgon -.-'

Ska göra oss i ordning snart

Jag var med freja, hennes mamma och hennes syster i kista tills typ 21 och då körde frejas mamma hem oss till mig och pappa sa att han skulle åka till donken och frågade om vi ville ha en plusmeny och de ville vi så vi fick veckans färg, typ rödrosa. =)
vi hade så kul igår. Vi spelade sims i stortsätt från 22 till 02 :P hhehe.. Och sen skulle vi sova men vi låg och snackade och pratade om pinsamma memories. Så den var väll runt 03.15 när vi försökte somna.

Nu har vi nyligen ätit frukost och ska snart göra oss i ordning för att åka till Kista. SÅ vi får höras efter de.

adios!

RSS 2.0