I'm on the right track baby.

Jag är glad nu alltså! allt bara flyter på! sen tittar jag ut genom fönstret och ser att man ser gräset på tomten igen!!! OM jag är glad! Jag menar jag bor ju liksom på landet och vi har haft typ 1 meter snö (nästan) på tomten, och nu är det BORTA!

shake it baby! :D hahahah I can tell that you can tell that I was taking my time.

det skulle inte sitta fel med...

den här jumpsuiten i leopard, ett par orginal färgade eller svarta converse och lite sommar! gärna molnfritt och 30-35 grader!


I wake up every morning with a smile on my face that never feels out of place.

Onsdag idag, lite väl annorlunda skoldag om jag får säga det själv. Jag har inget att plugga idag och det finns inget på tv som är bra idag förutom bigbrother. Så vad jag gör jag idag? no idea at all.

Får se om jag har ork till att blogga lite mer idag! om något intressant kanske? ;) vad vill ni läsa om?


svar på kommentar:



svar: jag har svarat på massa frågor om min piercing och jag orkar seriöst inte eller jag har inte tid att skriva allt igen, så jag länkar till inlägget jag skrev om piercingen senast! tryck HÄR för att läsa all info om min piercing!

B U S

förlåt att jag inte har ork att uppdatera.. har hjälpt becca med sitt plugg sen jag kom hem och varit barnvakt åt skitungar :P
ska alldeles strax smörja in mig med bus men först måste jag svara på en kommentar!


oh oh here we go.

kom hem runt sju idag! jag och emma snackade lite business talk med holmlunds. jag SKA köpa en henry lloyd jacka! eftersom jag ändå fått rabatt på den nu.

Men iallafall vill säga tack till mina närmsta vänner för att dom alltid finns där för mig, vad som än hänt. tack. Jag har iallafall bakat chokladbollar med rebecca nu! gott :D
ska hoppa in i duschen nu en snabbis igen bara, sen blir det tv resten av kvällen ;) som alla andra kvällar ;)


this is the part where the end starts.

Det var super skönt att få träffa elin! har inte riktigt umgåts med henne på riktigt många veckor! Vi snackade om allt o alla och nu är vi back on track igen ;)

Annars då? mår alla bra? jag mår inte super, jag gissar väll på att jag har en dålig dag eller så.

Om en kvart tror jag jersey shore börjar, ska börja följa det på tvn istället för datan eftersom det är SÅ mycket lättare och bättre!


love comes slyly, like a thief.

Vad är klockan igentligen? :P den är snart 11 va? aa jag fattar inte det där med att ställa om klockan.. Men jag måste komma på vad klockan är eftersom jag ska in till Knivsta sen och träffa elin så att det inte blir knas.

Jag skäms över mig själv på grund av att jag inte la ner hela min själ på insmörjandet av bus. Har blivit fläckig, dock inte över hela kroppen! :D utan typ på händerna, fötterna och knäna. Jag är inte direkt van med dendär bus. Den jag hade inte var inte lika stark som den här utan man fick liksom smörja in flera gånger.



internet blev jättekonstigt och därför publiceras det nu.


I can't get to you

Kom precis hem från uppsala med syrran fick med mig en bus från åhlens som jag tänkte prova eftersom alla säger att den är super bra.
Förlåt att jag inte bloggat men har inte haft tid eller ork haha ;) och nu ska jag kolla klart på never back down eftersom jag är en mästare på att somna när jag kollar på film!

maybe it's just right to let go and walk away this time.


yeah we like it loud.



bilden är härlig. Bara jag som får vårkänslor? eller asså aa bra känslor av att se den tradionella ''ät'' bilden? ;)


B A R C E L O N A 2 0 1 1














BILDERNA ÄR SABRINAS, EFTERSOM MINA INTE BLEV BRA!

@ my bed.

är helt slut från allt arbete idag! oj oj oj.. Har bott på lagret idag igen och som allt ser ut så gör jag nog det den större delen av morgondagen också. Haha jag driver inte när jag säger att jag skulle kunna gå och lägga mig för dagen nu. Men jag måste kolla på antm, jersey shore och criminal minds x2 ikväll! OCH duscha! satt det är väll bara att börja?


Onsdag den 23 Mars 2011.

Asså de är stört hur trött jag är.. men det är rätt skönt ändå haha! :D idag larmade jag mest kläder i stort sett hela dagen, elin, tilde och sabrina kom in till butiken en snabbis också. trevligt!
Fick sluta tidigare idag, skönt de men höll ändå på att missa samma buss hem som jag tagit alla andra dagar? haha :D

Åt förresten en fruktanssvärt god lunch idag! lunchade på cupido med emma för första gången och dit kommer jag tillbaka!


BY THE WAY!

mina fina rosa hörlurar är paj :( eller åtminstonde den ena grejen man har i örat! :(

bild på en brun fin tjej i somras när dom var nya!

we used to be the luminary ones.

nej dagen har inte varit super alltså... larmat lite väl många varor idag tror jag, tänkt för mycket på kalsonger (?) haha :D, blev arg på bk, ännu argare på subway, blev FÖR trött så att benen började skaka o så.. Men så kan det vara ibland!

Jag är helt slut i benen och hungrig även fast jag åt middag för lite över en timme sen. Jag behöver få ur all hårspray ur dagens uppsättning, behöver duscha överhuvud taget och sova direkt efter desperate housewives idag! Det går inte att lägga sig mellan 11-12 och gå upp vid 6-7 för min del. NO WAY.

Tisdag!



Godmorgon! ska åka till knivsta nu, är hemma vid 5 igen.
Idag har jag på mig min nya kavaj från H&M och min gula klocka från spanien! håret är uppsatt i en ''stor'' ruffsbulle! Nu måste ajg borsta tänderna!


another day, he act like he don't know me.

äntligen hemma! jag är fett trött efter allt springandes hit o dit i butiken. Men de har varit nice iallafall! vem tackar nej till lite musik och kläder en hel dag? inte jag iallafall :D

ja men nu ska jag äta lite sen blir det ett avsnitt av jersey shore.


Dagens outfit!



Super dålig bild I KNOW. Kameran i datorn får även mina kläder att bli fulare än vad dom är...
jag har på mig iallafall:

svarta jeansleggings från VILA
svart linne från H&M
''grå-beige'' tjocktröja från bershka , min favorit tröja faktiskt. as skön.

måndag!

Godmorgon! Jag ska åka mot Knivsta om cirka en kvart så jag har tid att skriva ett snabbt inlägg nu! hoppas jag.. internet och aa hela datorn är seg..

Idag är det första dagen på holmlunds och jag hoppas det går bra! Jag är rätt taggad för de faktiskt! haha sen ikväll när jag kommer hem kommer jag skriva ''ah det är så tråkigt kan inte veckan bara gå fort!!'' typ ;D jag vet ju hur jag är :P

söt bild ;)


jennifers.gblogg.se

Nu har något hänt som inte händer ofta, jag har gjort en ny blogg. Vem vet det kanske är det jag behöver för att ha orken till att vara en aktiv bloggare? bloggadressen är till och med enklare men jag fattar inte hur man fixar snygg design. Det är en gblogg som man använder med wordpress och aa det är invecklat. Men jag tänker absolut inte sluta blogga här!
Den här nya bloggen är bara en blogg vid sidan om som ska hjälpa mitt konto på gratisbio typ? :P men vem vet jag kanske får mer motivation och insperation att blogga mer här av den? we'll see.

sen om jag kommer blogga där, att de funkar med gratisbio eller bara ha det som en twitter blogg är en annan sak ;)

someone great once said:

I sometimes think it's pretty amazing how something so awful between two human beings can light up sparks and make everything else around you stop for a minute.


america's next top model cycle 16

åh vad jag inte tycker om min dator atm. skärmsläckaren går i gång efter typ 1 minut och de blir ingen skillnad när jag försöker ändra..

Jaja det är fint väder idag! SKÖNT, våren kanske kommer snart ändå? Men jag har ändå inget planerat att göra idag, förutom att plocka ögonbrynen för det har jag inte gjort på några dagar :P Ett avsnitt av america's next top model cycle 16 kanske vore något? Jag tycker den säsongen som går på tv nu (cycle 15) är patetisk av ''många'' anledningar. Så jag har börjat kollat på 16. Den är så mycket bättre.


kulkulkul

Kom hem från knivsta för en timme sen, va med mina små vänner. hade det rätt trevligt även om knivsta är knivsta liksom ;) Jag hade värsta grejen jag skulle blogga om men nä så blir det inte för jag har glömt det haha...

Jag vill iallafall sova, pallar inte vara vaken men nä klockan är ju inte ens tio satt jag tänker inte gå och lägga mig än. Måste städa mitt rum först, det går inte att vara borta så här länge asså... I'll be back tomorrow.


fredag den artonde mars tjugohundraelva.

så mycket text som möjligt.

ah förlåt för sämst uppdatering igen haha men har inte haft tid, kom hem nio igår och duschade och kolla lite på tv innan jag slockna i soffan haha.. men jag kan ändå inte ladda upp bilder satt det blir bättre uppdatering..... i...morgon!

sitter på praoen nu iallafall och jag har absolut ingenting att göra. Det är inga kunder och alla dom vuxna har annat för sig, sattjag chillar med livet! :)

Ha en bra fredag!

Hur är vädret?

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och tittar på tv nu. Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för dagen. Jag är ledig idag och ska åka till uppsala istället! Så måste fixa mig! har inte så mycet saker med mig (dvs smink o plattång) men lite smink har jag o det får väll räcka!
Funderar på att inviga skinnjackan idag också!

lalala

hinner inte skriva så mycket för DHW börjar!!!! :D :D OM jag är glad!!! hahahaha. men första dagen gick bra iallafall gjorde typ inget och han kolla på pretty little liars där borta! yäääy! as rbra! men nu börjar det!

sing it out loud.

haha åh fyfan va jag älskar ballar av stål!! måndags exemplaret var ju bara för awesome!!
Jag ska kolla klart på det, sen kanske csi igen annars går jag o lägger mig ska ju praoa imorgon satt!

Laddar inte upp några bilder den här veckan, har pappas dator osv.

vi kan gå igenom eld.

Hahaha sitter med baby monkey låten på huvudet, haha störd låt vafan XD

Jag har iallafall inte gjort någonting idag, vaknat, ätit frukost, kollat på meet the parents little fockers, ätit lunch och aa nu ingenting! :P får se om det blir en till film helt enkelt ;)

.

you're always there, you're everywhere but right now I wish you were here.


jag faller.

Sitter i väsby! Jagbörjar tydligen prao på tisdag istället pga. massa anledningar så imorgon vet jag inte vad jag hittar på! Men något kommer jag säkert på. Blir säkert någon film eller en sväng till uppsala och subway! eller knivsta! får se.

Ska kolla lite på the walking dead även fast jag sätt alla avsnitt och sen sova vilket blir riktigt skönt eftersom jag är så trött.. sovgott! och ni som praoar - lycka till imorgon!

let me be your superstar!

har precis käkat frulle, de blev en potatisomelett. Och nu måste jag packa mina väskor så jag kan dra till väsby sen! har ju prao som börjar imorgon! Så måste fixa det! Vet inte när jag får skjuts satt jag måste fixa de nu innan de blir försent ;p

Morning!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och asså har inte tid att blogga är så jäävla hungrig så måste käka något ;)


svar på kommentar

Fick en fråga (eller aa rätt många faktist) i inlägget under av en anonym läsare. Jag tycker dom flesta som kommenterar är dåliga på att skriva vad dom heter! big deal liksom.

Frågan:  Hej! Jag funderar på att pierca mig och jag undrar var du tog din navelpiercing? Vad kostade det? Var det någon åldersgräns? När får man byta piercing? Och har du någon bild på din piercing?

Svar: Jag tycker definitivt att du ska pierca dig! Det är skitsnyggt, (i naveln) på sommaren när man är brun och badar o så. Fast de är ju iförsig en smaksak. Men andra piercingar är också snygga om man inte gör någon överdriven sak av det. t.ex. piercar sig i hela ansiktet osv.
Jag piercade mig på Darkwell i Uppsala och det kostade 600 kr. Deras åldersgräns är 18 år eller från 14 om man har tillstånd från målsman. Man får byta piercing när den har läkt och det kan ta typ mellan 2 månader till 1 år. Men aa man får byta efter två månader vilket jag gjorde även fast min inte läkt klart riktigt än.
Jag har dåligt med bilder på den, och jag råkade ta sönder min nya jag köpte i Barcelona inatt.. Vettefan hur jag sover igentligen.. själken på fyrklövern har ramlat av men aa.


JA! det är jättedåliga bilder och min mage ser rosa ut (och tjock ut!) på den ena bilden. Bilderna är tagna dåligt med min mobil men aa ni ser litegrann iallafall!


I'm about to lose my mind.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan, spelar ingen roll när men jag har vaknat. ;) sovit gott? jag har sovit helt OK.

Dagen ser ut att bli seg den med (som många andra) vet inte alls vad jag ska göra men det är tydligen final i melodifestivalen idag? haha jag har sett det en gång i år. Men jag ska nog kolla på det iallafall och se när eric saade vinner!

NU innan jag gör något annat så ska jag fortsätta ändra lite saker i bloggen, jag började med det igår som någon kanske lagt märke till? sen får vi se vad som händer.


.

Följ min blogg med bloglovin

it's been a long time since I had some fun.

jag skrev ett inlägg för typ 40 minuter sen men internet dog och de kom tillbaka nyligen typ -.- Så därför tänker jag inte skriva om det jag skrev innan.

Men idag har varit den segaste fredagen på länge alltså!! Kanske har med att göra att jag gått runt och varit rädd för att förstöra något igen? :P jävla otursdag alltså. Inget har nog gått bra alls idag.. Men jag har sett bigB ikväll! har ju inte sett typ 200 avsnitt eftersom jag drog till barcelona och andra anledningar sen när jag kom hem igen. Så då har jag inte orkat kollat igen de så jag har helt enkelt skitit it.

Men ska läsa lite bloggar och sen tror jag att jag ska sova, är fett trött satt det lär bli skönt! Finns ändå inget att göra här mitt ute i ingenstans och jag vet inte om jag vågar heller haha ;)


just my luck?

Är det fredagen den 13de idag eller????????????? fan jag har haft otursdagen efter mig hela dagen! Så idag tänker jag vara inlåst i mitt rum för alltså det här går inte bra. vaknar upp och har inget att ha på mig, Skolan var seg, min so redovisning sög, mina leggings håller på att gå sönder och dom är nya!! (ginatricot kvalité) sen så när jag kommer hem och tänker sätta mig framför tvn och chilla så häller jag ut ett glas saft över två Mac-datorer, hemtelefonen och tv-dosan! vafan! vadå lyckas? Jag tror inte den ena datorn funkar heller satt..


shopbyalexandra.se

Uppsala bloggaren vadfanskajagheta.se alexandra har öppnat smyckesshop på webben och hon säljer skitfina smycken! Hon säljer ringar med grön/blåa stenar och jag älskar sånna ringar! funderar på att köpa något, eller aa jag vill ha dom flesta ringarna men de går ju inte för jag har inte så mycket penger ;) även om hon säljer dom för väldigt bra pris.. rätt mycket under en hundring! good or what?!

shopbyalexandra.se


and then he said: honey.

Torsdag idag, skolans skönaste dag faktist. Hade nån ''prov''-grej på spanskan och fick reda på att jag fick vg på det muntliga läxförhöret/redovisning typ. Jag blev fett glad :D Sen rullade dagen på med elevråd över hela engelskan, lunch, slöjd och styrelsemöte över sista lektionen satt jag klagar inte :)

nu har jag pluggat klart och pratar med pappa i telefon nu och sen ska jag ringa Niklas så han kan visa mig sitt nya högtalarsystem XD haha :P Sen ska jag kolla lite på kläder och försöka få till något mer inlägg idag alltså! vet absolut INTE vad jag ska blogga om.. satt de gör inget om ni kommer med förslag ;)


lalalallalala

hej! Veckans kortaste skoldag idag, men kom hem samma tid ändå. Sen jag kom hem har jag bara chillat och nu hade jag tänkt plugga lite so och sen fixa lite grejer med praoen! Den drar ju igång på måndag! så det ska jag fixa. Sen ska jag väll försöka hinna med lite annat bra saker och får se om jag har några intressanta (for once!) inlägg att blogga med. heheh ;)


duscha MÅSTE jag göra inte alls försent idag heller för mitt ansikte vill inte direkt fastna på bild idag. så här såg det ut igår när jag pluggade..





godnatt.

Jag har varit sjukt seg sen jag kom hem från spanien så tänker gå och lägga mig nu. Blev klar med allt plugg för typ en halvtimme sen ;o O.o sjukt mycket jag har gjort. Men aa resten av veckan blir förhoppningsvis mer chill.

Men aa ska tvätta ansiktet och sånt, göra mig i ordning alltså. Mår fett illa btw :o bläääh

when I said I want more I got no more,

Rätt skön första dag i skolan alltså. Men har jättemycket att plugga, jag har 3 stora so uppgifter, 1 engelska och 3 a4an i spanska att göra satt det är bara att sätta igång för min del!

Aaa, jag har inte så mycket att skriva, men alla vet att det är den internationella kvinnodagen idag och fettisdagen så alla lär ju äta en jävla massa semlor idag! ska försöka få mamma att baka det!


it's not about the money.

Har precis ätit middag, blev fisk. blää. Asså jag är fett trött så funderar på att sova men då lär jag ju inte kunna somna ikväll satt..

Har pluggat lite, men har en hel del kvar så det ska jag göra och sen blir det väll tv eller nått :) Äh vafan jag orkar inte lägga in barca bilderna nu från min mobil haha åkte dit utan kamera.. men ni får väll se lite då o då ;)


hemma!

kom hem 1 i natt! var hungrig så jag åt och chillade uppe ett tag och hamnade inte i säng förräns 2. Har precis duschat, plockat ögonbrynen (gjorde inte de under hela resan!!!) och plågat katten lite. (haha?) Men aa jag ska börja plocka ur resväskan nu och sen kanske jag visar lite bilder och så.


fredag in barcelona

okej semestern `r snart slut! eller aa jag har lordag o sondag kvar, imorgon blir det fotboll och pa sondag stadningen, haha mina pengar ar slut nu iallafall men jag har kopt  bra saker o jag ar nojd ;) Och jag visar vad jag har kopt pa mandag tror jag ;)

assa jag ar FETT taggad till fotbollen imorgon!!! Barcelona Zarragona, och vi vill ju att barca  pique vinner ;))) han ar sa snygg!


RSS 2.0