horrible bosses!

jag är typ såhäääääär ledsen att jag inte bloggat. Har faktiskt inte suttit vid datorn utan använt mobilen om jag ska kolla bloggar/facebook och så.
Har har haft två låååånga sega dagar och bara lektion på lektion hela tiden. Men jag taggar upp för skönaste skoldagen i veckan imorgon, har bara sköna ämnen dvs teknik,slöjd spanska o svenska :) Sen efter skolan så drar jag in till stan med Bea och sen möter vi upp becca där inne! det blir middag och bio! Vi ska se den nya filmen horrible bosses!


first of the year

Måndag idag! Skoldagen gick fort men jag själv har varit trött och seg. Bara haft sköna lektioner idag satt de är chill! Efter skolan drog jag, Emma och Elin och tog en pizza! Sen efter det taggade jag hem.

Har läst lite so nu, inte för att det behövs (ännu) har prov om .. aa jag vet inte faktist. Men de är fett mycket att läsa så jag tar lite i taget istället för att plugga sista dagen som jag har vana att göra haha! ;)

kärlek till Skrillex! ♥


De blev en hel dag på grönan igår, sista g...

De blev en hel dag på grönan igår, sista gången för i år. De va chill. Ska dra till emma om 10-15 minuter, har lite småsaker att fixa innan bara :) ha en bra dag!


Det lutar mot yttligare en kväll och häng ...

Det lutar mot yttligare en kväll och häng med tjejerna! Så ska dra mig innåt nu! Ha en bra kväll!


If I can't hear your heartbeat you're to far away

Godmorgon alla!
Idag ska de tydligen bli finfint väder så jag ska chilla vid vattnet och vid solen! kanske för sista gången i år..? de är ju trots allt i slutet av augusti nu.

Igårkväll hade jag det super trevligt! Drog hem till Emma och chillade på henne där sen hämta vi Elin o så drog vi till ica o köpte massa gott! Sen satt vi vid pepparn i några timmar och grillade. Sen drog vi till nordan och kissade innan vi drog till statoil och efter det åkte jag hem! :) Va kolsvart uet när jag åkte hem så trodde typ att jag skulle bli uppäten av en älg eller en gris eller något haha. usch.


Friday!

Eric var helt okej igår! Han är ju söt men tycker synd om killen som typ bara har fans under 9 år. Visst det är inge fel med de men om jag vore snygg kille i 20 års åldern så skulle jag vilja ha INTE BARA små fans haha :)

Skolan idag gick rätt fort, skönt de! Fick reda på att en släckting (jag inte har kontakt med) dog igår satt vila i frid.
Jag ska snart dra mig in mot knivsta och träffa Elin (och Emma hoppas jag!) så ska vi mysa o lite sånt haha ;) Tagga till för i helgen iallafall! ska njuta av dom sista dagarna i värmen så det blir nice!! :D


Bloggar från mobilen, drog in till stan me...

Bloggar från mobilen, drog in till stan med familjen efter skolan o käka på kungshallen där the one And only nicky Sthlm va, big brother nicky ni vet ;) sen vart de grönan och Eric saade! Wow. Sjukt trött och har äckligt ont i fötterna efter att ha gått i älsklingarna sen sju imorse. Inte okej. Note to myself


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Onsdag idag, äntligen slut med veckans långdagar. Dagen har varit riktigt seg alltså o de va bara skönt att komma hem!

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar men det har hänt lite saker och jag har inte haft någon lust att göra något alls. Men de går förhoppningsvis frammåt nu!

Ikväll ska jag göra lite saker, inte mycket men något iallafall. chill blir det iallafall. Och imorgon taggar jag in för grönan och eric saade! wihoo! .... typ.

Och nu börjar man sakta men säkert (riktigt sakta) ladda upp inför vintern!
Bild från första konfalägret i November förra året. :)

LALALALALa

whatever jag har ingen blogglust, ingen lust att göra något alls just nu. Pallar itne regnet, inte skolan inte nått alls. Men aa så äre ibland. Hör av mig när jag hör av mig .

Fade into darkness

Hejhej! Ledsen att jag aldrig bloggade men jag satt inte ens vid datorn i torsdags satt. Igår sov jag hos Mattias och det var nice! Kom hem nyss och nu ska jag städa lite, det är kräftskiva här ikväll så det blir en massa folk! Elin kommer dessutom hit så de blir super nice! Och hon sover här, sen imorgon drar vi till henne på barnkalas!

Jaja bäst jag börjar städa innan jag kanske måste hämta elin om det inte regnar allt för mycket! kulkul! Ska försöka hinna sova lite också ;) tar lite bilder idag!

Bild på mina nya älsklingar!


På bussen på väg hem nu :) tog hela dagen ...

På bussen på väg hem nu :) tog hela dagen att bara ta Sig in till östermalmstorg o tillbaka menmen snart hemma iallafall! Sjukt skön dag i skolan, men ändå så tråkig haha.. Aja palla mobilblogga


första skoldagen!

Internet ville inte funka normalt sist jag försökte blogga idag så nu försöker jag igen!
Rätt skönt att komma tillbaka till skolan idag! Dagarna kommer igång igen liksom.. Allt som har ändras i skolan är dock för komplicerat och jag är inte helt nöjd men nu är det såhär... ett år kvar bara ju. Bussarna är dessutom nya och dom har nya siffror så jag fattar ingenting alls med dom heller.
Vi lekte fångarna på fortet typ haha... helt värdelöst men rätt kul ändå på något sätt.

Efter skolan var jag med Elin, Markus, Mattias, Krippa, Ahmed och Jesper ett tag. Det var helt okej och va hemma till sju. Har lite saker och fixa inför skoldagen imorgon och castingen satt ska göra det nu, sen ska jag sova TIDIGT. åtminstonde försöka hehe ;)


lägger upp en finfin bild på Rebecca och en trött mig!

nothing is permanent

Taggar sakta men säkert inför skolan imorgon! är rätt trött också satt det är ju bra ;) Ska borsta tänderna nu och sen välja vad jag ska ha på mig imorgon.
Drar förhoppningsvis in till stan på torsdag och CASTING! Det blir super roligt isåfall! Bara någon vill hänka på och att de funkar med skolan.

Hörs imorgon!

kommentar;



SVAR: asså va i helvete?! hahahahhaha

size matters mixtape!

sitter och lyssnar på Size matters mixtape, så jävla skön! Så vad har jag gjort idag? Jo vid tre drog jag in till Uppsala och träffade Sabrina. Gick runt lite och aa drog hem vid fem igen hungrig och trött.

Sååååååå tagga inför skolan imorgon då!? börja nian o grejer... Men det blir nog bra! :) Ska ringa mattias snart och sen hoppar jag in i duschen och kör ansiktsmask och kanske en inpackning vem vet.
En sak jag oroar mig för är hur fan jag ska komma upp NOLL SEX NOLL NOLL eller kanske halv sju jag vet inte än ;) kommer somna fett sent dessutom haha :(

funderar på att dammsuga mitt rum.. fast nä gör de en annan gång.



sista dagen på sommarlovet idag!

Skolan börjar imorgon. vetefan om jag tycker det är bra eller dåligt menmen. Ska bli skönt att komma igång med allt igen. typ.
Har inget för mig idag, degar väll runt, ha en bra dag. puss puss


världens finaste!


äppelknyckarjazz

guess what I've done?! Jag har klippt mig. KORT. Inte så kort som jag tänkt mig från början men det är kortare.. saknar dock redan mitt långa hår men de va så slitet så det är rätt skönt så som det är nu!

Vetefan vad jag ska göra imorgon! Har inte ett jävla skit för mig. fuck you. fuck life fuck everything. är typ mitt humör just nu haha.. Men aa BILDER!!



nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig

godmorgon! eller vad man nu säger vid den här tiden hehe. Ska strax äta lunch och sen så ska jag fixa mig.
Äckligt väder så har egentligen ingen större lust att göra något idag menmen.
Får se vad som händer, vetefan vad jag vill göra med mitt hår heller. Klippa av det eller ha kvar det...

Har tagit en massa bilder men alla är värdelösa... herregud vad jag vill och är sugen på att åka luftballong.


godnatt!

fett trött haha :( fick gammal dipp på max idag. tre veckor gammal fan. usch.
Drar till knivsta imorgon men hinner blogga innan! måste bestämma hur håret ska bli också!
pöss

Sitter på tha bänk 2.0 med Hannah och becc...

Sitter på tha bänk 2.0 med Hannah och becca! Mysigt men Sjuukt kallt!!


there's a fire starting in my heart.

Är hemma hos pappa just nu. Inga bilder o så men jag stannar här ikväll med chips o så. Sen imorgon drar jag hem till syrran o slaggar där!
Är fett trött btw.

Sitter framför tumblr hela kvällen säkert ska göra den lite snyggare! Ni har en länk till min tumblr HÄR!

PEACE


Cat and mouse

Hej! Har precis duschat och väntar på att becca ska bli klar innan vi drar igenom dom sista 90210 avsnitten. sen är de bara slut. slut liksom :(

Ikväll drar jag till Sabrina och sover där! Det var ju ett tag sedan! Innan vi drog till Barcelona tror jag om jag inte har fel. Aja det blir nice iallafall!


tumblr here I come!

Sorry att jag uppdaterar sjuuuukt dåligt men har absolut inget att skriva. Har inte hänt ett skit liksom. Har 3 avsnitt kvar av 90210, sista säsongen. Jaaa - vi har kollat på ett antal avsnitt per dag. :$
Drog till Uppsala idag och hitta en massa fint jag vill ha! det började regna - drog hem. Skulle dra till statoil med becca men det började åska. Det blev fint väder o vi drog dit, det började ös regna på vägen och vart blöt! igen!

Har skaffat tumblr så jag ska sitta och nörda framför det nu hihi. Have a goodnight!

This song's a sorry attempt to forget your face.

Becca sitter med färgen i håret nu, hoppas att det blir bra med hela mitt hjärta,  rebecca kommer typ döda mig annars hehe :$
Är fett trött sov ändå till tolv idag. Har absolut inget att berätta men uppdaterar ändå snäll som jag är hehe ;)

I don't mind if you don't mind.

Sitter och kollar på 90210 med becca. Är inne på sista säsongen nu :( as spännande!

Aa ingen kan ju ha missat ovädret idag? jag och Rebecca bestämde oss lite spontant för att ta moppen till Statoil och köpa massa gott. Var ju lagom blöt kan jag säga! såg ut som jag kissat på mig haha :(

Jaja ska ta och dra igenom några fler avsnitt och sen så slingar jag beccas hår! wish us luck bitches ;)


hörs imorgon!

Godmorgon gott folk! Vaknade precis från världens äckligaste dröm, var tvungen att känna om mina tänder satt kvar när jag vaknade.
Ska gå o käka frulle nu o kanske ta en dusch sen så ska jag kolla på 90210 hela dagen. Det har ju gått typ två veckor satt de är dags att kolla nu igen!

Förresten, Daniella har skaffat ny blogg så spana in den HÄR!

on the beach

Hejhej!
Dagen i Rullsand var super skön! Det var länge sen jag badade i havet och solen låg på i stort sätt hela tiden tills ungefär i slutet. Har fått lite färg idag dessutom satt jag är nöjd!
Ska ta o duscha nu. Är as trött.





Mobilblogg

Sitter i bilen påväg mot rullsand! Ska bara vara där över dagen och tAr med mig kameran!

punkt

kom precis hem från en dag i Knivsta med emma,frida o tilde.Käka pizza o drog runt på mopparna. nån gång ska man göra det också! ;) nej men de va nice. Hade kameran med men tog inga bilder satt förlåt för det, men men! Nu ska jag värma mig!

3 Augusti

Hejhej! Blev ingen sherlock holmes igår, det blev spiderman istället som gick på tv!
Håller på att fixa mig sakta men säkert och ska snart äta lunch innan familjen ska visa mig någon fin badplats här i närheten och senare idag tar jag moppen till Emma och sen drar vi till Knivsta! Så de blir nice! :)

Förresten idag var det exakt ett år sedan jag provspelade för Finns i sjön och fick en roll! Fuck va tiden går fort!


Sherlock Holmes

Tänkte ta en dusch nu och efter de ta något att äta och titta på Sherlock Holmes om den fungerar!


I am no angel

Kom hem för en liten stund sen efter en super mysig dag i Uppsala med Elvira! Hade inte träffat henne på evigheter o de va skönt att snacka o så. Vi köpte jordgubbar o dricka o satte oss vid ån och bara chilla satt där i två timmar typ. Sen så gick vi på toa haha och tog en sväng i alla affärer innan vi tog en glass på donken. Sen drog jag hem.

Har inget att göra resten av dagen, är ensam hemma så får se vad jag hittar på.



2a Augusti

Jag ska dra mig ner mot bussen snart och åka till Knivsta o träffa Elvira! Tror vi drar in till Uppsala så de blir nice! :)
Ha en bra dag!

bild från Västerås


M U S I K

En riktigt fin låt. och en riktigt fin video.


Bad teacher

Kom hem för en liten stund sen. Har haft de super nice i Uppsala med Mattias idag, fint väder osv. Sen drog vi på bio och såg Bad teacher, haha skön film! Fick även soppatorsk på moppen på vägen hem (y) tur att thomas kunde komma o hjälpa mig iaf! :D

Har förresten fått hem mina Koss igen! dom gick sönder osv för ett tag sen men nu är dom tillbaks! så jävla skönt att slippa mina tvättade hörlurar och osköna dessutom! det är dessutom as bra ljud i Koss-en elr vad man säger ;) satt jag är glad!


Ashton Kutcher i 2 ½ men

Dom flesta har förmodligen redan fått reda på det här men för er lite segare och efter människor.. Så ska Ashton Kutcher ta över Charlie Sheen's roll i 2 ½ men! Hur awesome låter inte det? :D Så man kan ju inte mer än att hoppas att serien blir bättre än tidigare! Om inte annat har man mer att titta på! *blink* ;) haha nej men Ashton kommer spela Raymond iallafall! vilka längtar med mig? :D


I remember the times we spent together.

Gick inte så bra att sola, solen gick i moln hela tiden.
Jag har iallafall fixat klart mig och jag tror jag drar ner till bussen om 30. Drar till Uppsala. Fan trean på tangentbordet funkar inte alltid? -.-

Jaja ha en bra dag!

sexigt värre



.

Drar ut i solen o steker nu.


N Y T T



I can't take one more step towards you.

Har inte så mycket för mig satt tänkte lägga mig i min nybäddade säng o sova.dock så är de ett varmt täcke. (de där man har runt täcket, kommer inte på vad det heter)

Helt plötsligt blev det en jävla massa planer för veckan, OM jag ens hinner allt. Får se o hoppas på det bästa!

FÖRRESTEN, nu är de ju fan 1 Augusti :O fan skolan börjar om två o en halv vecka. Inte ett dugg avis på Elin som får spendera dom sista två veckorna i Kroatien. Tiden går fort. För fort. Känns som att ett år sen var igår. Är det nu nedräkningen börjar? helst inte.
Sovgott männskor!

KUL ATT JAG OCH INTERNET ÄR VÄNNER IDAG !

Lägger upp dom få bilder jag tog under veckan i Ransta också.







RSS 2.0