Hold me tight.

Ligger i sängen, vill inte att det ska vara onsdag imorgon. Hatar onsdagar, har dessutom halv friluftsdag imorgon, fyfan. Massa minusgrader gör det inte bättre heller. Så det blir kul (?)
Sov gott!

Top model Sverige

Rubriken säger allt. Syrran kom hem nyss också så efter Top model ska jag spendera lite tid med henne! Kör på lite ljusare design nu också, lite andra små ändringar också. Och ja jag ska byta ut headern när jag får en bra bild. Om ni inte kan se designen tryck på F5. ;)

Welcome to reality

Kom hem för inte alls så länge sedan, humöret är inte på topp idag heller tyvärr. 
Tänker inte göra något alls idag, har blivit grymt skoltrött. Idag ska jag bara må, vi ba måååååår.

Tisdag!

Godmorgon! Blev på dåligt humör igår kväll så sket i bloggen, men nu är jag vaken och ska gå till bussen, lååång skoldag idag, yäy!


Bring on the night

Vem lät det bli så kallt inatt? höll på att dö när jag vaknade. Sjukt kallt inomhus också. Hoppade in i min one piece när jag kom hem efter skolan och dök ner bland böckerna direkt. Har prov imorgon och hittills kan jag .. ingenting alls. So wish me luck bitches ;) Så nu vet ni vad jag ska göra idag!
Ligger bredvid baby just nu och tänkte kolla på något avsnitt entourage innan maten, så får jag fortsätta med SOn sen efter :)

Språkolympiaden vadå?

Kom ut från duschen för en stund sen och tänkte plugga lite, ska nämnligen vara med i språkolympiaden på fredag tror jag det är... Har ingen aning om varför egentligen, kul från början men nu sådär några dagar innan känns det not good, kan ingenting typ. (vad det nu är man ska kunna?)
Det blir en lugn kväll nu, tänker verkligen inte göra någonting alls. Orkar inte. För er som undrar är håret bara någon centimeter kortare.
Känner mig typ såhär snygg just nu. ironi

18.31

Söndag idag, har precis kommit hem efter Att ha gjort en massor och ätit ännu mer.

Förlåt för uppdateringen men har inte haft tillgång till någon dator men det fixar jAg sen ;) nu ska jag bli korthårigare!


Jag gillar dom båda

Sitter hemma hos pappa, med barnprogram i bakgrunden (super)

Ska om ett tag få i mig lite käk sen ska jag typ, gå och dö. Har världens huvudvärk. "sviper, inte stjäla!!"

Ha en mysig lördag kväll mina vänner! :)


Lördag!

Godmorgon!
Har gjort mig i ordning och ska dra iväg en stund nu, sen drar jag vidare mot pappa och spenderar resten av helgen där!  Har inte riktigt tid för att skriva något bra (har inget bra att skriva heller)
Ha en bra dag iaf!

Vi har kul ja!


T G I F

Älskade och saknade fredag, äntligen här! Är hemma hos Elin nu, får se vad som vad som händer ikväll! Vad ska ni göra?


good life

Kom aldrig riktigt igång med skolgrejen, kändes skönare att inte göra något speciellt alls. Nu vill jag bara sova och vakna upp till en bra fredag! Jag vill även beställa hem lite kläder men det känns som att det inte är en bra ide, har liksom spenderat ALLDELES för mycket pengar på det dom senaste månaderna. Nu ska jag prioritera träningen. Tro det eller ej.
godnatt!

Torsdag

Börjar inlägget på samma sätt som alla andra torsdagar, älskar skolan denna dag. Skolan var grymt chill idag, blev dock på dåligt humör på sista lektionen och på vägen hem gick mobilen sönder. FUCK MY LIFE. Har jag tänkt ett antal gånger sen dess. Eller aa funkar gör den väll kan dock inte låsa den. Sen iallafall när jag går in på facebook ser jag att alla ska få den där tidslinjen, vill fan inte ha den, den suger ! UUUUSCH. Har verkligen en dålig dag.

Ska sätta igång med en skoluppgift nu sen ikväll gottar jag mig med B&J framför nån skön serie.

.

Jag är långt från på humör just nu så går och lägger mig .

Kör keeeenza style


Onsdag!

Hejhej! Kom precis hem efter en lång skoldag och Uppsala. Käkade och köpte lite grejor med Emma, ska titta på PLL nu men aa ;)

Två toppar från kappahl och ett par Sneaky Steve skor! Jätte dålig bild.


Fis

Tja tja bloggen <3


Godmorgon!

Mot skolan.


Pretty little liars med kladdkaka


segt internet

vet inte vad som har hänt, me det är jätte segt. Slutade sent idag och har precis käkat middag, har massor att göra idag, bloggar så fort det funkar igen!

Underbara vän.

Man lever bara bland skit folk. Åtminstone visar folk bara sin dåliga sida. en på miljonen ungefär, så ofta hittar man någon som inte är skit, någon som är aa jag vet inte, bäst liksom.

Det här är nog det finaste någon har sagt till mig på länge.


den 23 januari 2012

Kom hem för lite mer än en timme sedan, drog till Uppsala efter skolan med Elin och fick hem, aa skorna i inlägget under. Haft en rätt okej dag idag ändå, blev inte som jag tänkt mig men allt har sin mening ;)
Nu ska jag ta och plugga lite spanska och sen ta ansiktsmask så man blir lite FRÄSSSCH.
Grattis Annica förresten, stor tjej nu. Måste ta och ses snart gumman! Men först får du ta och krya på dig!
LÄNK PÅ BILDEN till hennes blogg hon uppdaterar ALLDELES för sällan.
Fick en liten kommentar av henne också: söt du är gumman! tror dock att du kommer bli det, skina som en guldfisk liksom ;)

Welcome home sweethearts!


balklänningar

Funderar starkt på  någon utav dessa!

humör

humöret är inte på topp denna ångestdag. Inget är bra liksom. Min utväxt ser ut att vara grå också. Love life.
nu: lunch!

S H O E S

Idag älskar jag skor, skor i många former, olika stilar, olika färger.
''When I grow up, I want to be the owner of a huge shoe closet.''

a piece of shit

Är hemma nu, öppet hus gick bra och så, kändes bättre nu efter det lunchade jag och mamma på cupido och sen blev de tårtkalas hos kusinerna osv. Orkar inte skriva mer utförligt, ska ägna mig åt lite ''jag bor på landet'' aktiviteter nu sen tror jag faktiskt att jag ska plugga annars skiter jag i det och spenderar kvällen med becca och johanna!

Nu drar jag!


Now the rain is just washing you out of my hair

Godmorgon! Jag blev väckt tidigt idag utav mamma. Har precis duschat och ska sminka mig nu, om 45 minuter drar vi in mot Uppsala och öppet hus! :)
Ha en bra dag!

Snyggt från Ginatricot

Kikade igenom Ginatricots hemsida nyss och satan vad fina grejer dom fått in. Nu för tiden när jag är på stan går jag bara förbi Gina, vilket jag borde ändra på. Såg också att dom börjat med sport kläder vilket har gjort mig fett taggad för att börja träna, ska försöka börja gymma i slutet av månaden och i början av feburari kör jag igång med två danspass i veckan. Beach 2012 here I come, och ja, nu ska jag fan hålla det också!

en bira i bastun

Hej! haft en bra dag? Eller födelsedag* Många som fyller år idag haha.. Jag har haft en bra dag, årets första prov är avklarat och nu är det bara en miljon kvar, nej men helg nu, längtat som fan efter den!
I helgen ska jag ta det lugnt, försöka ta mig in till slutrean om den finns kvar (?) ska på födelsedagsfirande och öppet hus också. Men men, en dag i taget liksom ;)

turn me up when you feel low

Har pluggat hela kvällen typ och tänkte lägga mig sängen framför något avsnitt av entourage!
Förlåt för uppdateringen men men ;)
Godnatt!

Torsdag!

Skön skoldag som vanligt, har massvis att plugga men tar det efter maten. Hur har eran dag varit och vad ska ni göra resten av dagen?

Har på mig en ny transparent blå skjorta idag!


värdelöst

Känner verkligen hur den här dagen inte tar mig någon vart alls, jag har gjort absolut ingenting idag, inte värt det, jag intar sängen, god natt på er!

Denniz prime

känns bra att jag har öppnat boken också.

Gym class heroes

Här är bilderna sen går dagen, inte dom bästa - tagna med mobilen liksom. Men skrev namnet och så ändå ifall någon vill ha dom, vet inte vilka som läser min blogg liksom. Nej men aa nu ska jag plugga!
i publiken, vi fick stå där i cirka en och en halv timme

Onsdag

Kom i säng rätt sen igår, funkade inte att blogga från mobilen heller, appen bara stänger ner hela tiden :(
lång och jobbig dag i skolan idag, men nu är jag hemma och ska plugga, men först! bilder från igår! om ett tag...

Gym class heroes nästa!

Efter en lång och jobbig dag står vi nu i kö! En timme kvar innan insläppet! Fryser ihjäl

 


Nastygal

Så vad har jag gjort sedan jag kom hem? jo allt utom att plugga. Har suttit och dreglat lite, framför nastygal. Insperation är vad det är! Synd att det är så pass dyrt bara, hade lätt velat klicka hem allt på bilderna!


nedräkningen kan börja!

Räknar sakta ner timmarna, imorgon kväll har jag Gym Class Heroes framför mig, OM jag är taggad. Det kommer bli grymt!
Kom hem från skolan för en stund sen, ska kolla facebook och läsa bloggar innan jag borrar ner mig bland alla skolböcker, har redan årets första prov i veckan satt.. Ska dunka GCH i bakgrunden så går det säkert lite bättre ;)

True story


Old school

Sitter och tittar på tv med min fina mamma just nu! Chips, dipp och pepsi. Vi båda har även våra ROSA one piece's på oss, mamma har dock en äkta..

Jag är rätt taggad för skolan imorgon faktiskt, och min dag har varit jätte bra! Hur har er helg varit?

Fin bild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


en snabbis

Förlåt för sämst uppdatering osv men jag har inte varit hemma, drog till lek och bus en sväng med familjen idag. Men jag tar och bloggar ordentligt ikväll när jag kommer hem till mamma :)

MAT

Sitter hos pappa nu, ska ta och käka lite middag. Hoppas ni får en fin lördagskväll! För mig blir det en väldigt lugn en. Nej nu ska jag käka! :)

Lördag

Internet funkar inte i Mitt rum..... Sitter i vardagsrummet nu och kollar film med lillebror.

Gårdagen var super mysig! Vi åt inte förrän vid åtta och maten blev väll... Helt OK, sällskapet gjorde det hela perfekt! Det tycker jag vi verkligen ska göra om någon gång!

 

 

 


Fredag den 13 januari

Fredag idag! Den 13de. Sitter hemma hos Elin nu och ska om ett tag åka till josse och käka middag med brudarna! :) ha en bra kväll!


kärlek vid sista ögonkastet

Har verkligen inget alls att blogga om idag, behöver tänka lite också, men en (helt värdelös) uppdatering blir det iallafall! nu ska jag hjälpa mamma!

come on you don't need to be scared

Kom hem för en stund sen, torsdagar är lätt skönaste dagen i skolan!
Jaja jag har lite saker att göra, ska bara kolla facebook och så.
Denna tröja är definitivt en ny älskling i garderoben, från carlings!

Torsdag

Godmorgon! Det var super kul att stå ute i regnet alldeles för länge innan jag fick veta att bussen inte kommer. Nu sitter jag lite blöt men mest kall i soffan och tittar på barnprogram med mina syskon, får dock skjuts till skolan sen men men. Ha en bra dag :)


äckligt

Ska ta och göra mig i ordning för sängen nu, något(eller några) avsnitt av the big bang theory väntar på mig. Jag måste välja kläder tills imorgon också IFALL jag försover mig.

Alive

Höll på att somna för en timme sen typ, eller helt ärligt tror jag att jag gjorde det. Kommer inte ihåg.. Jag är iallafall lite piggare nu och vad gör jag? absolut ingenting, like I said. Det blir nog en tidig kväll ikväll, (brukar jag säga men sitter uppe aldelles för länge ändå bara för att det känns rätt) Men jaaaa, kul för er att läsa om det.
Dunkar musik gör jag också, Alive men Adrian Lux och the good natured är ju bara för bra!

första skoldagen - check!

Otroligt nog var jag faktiskt PIGG i morse, trots dom fem timmarna jag sov. Började den nya terminen med en lång dag, tyckte dock att dagen gick fort, tur att jag hade Bea på bussen annars hade jag aldrig kommit hem. Åt när jag kom hem, hoppade in i duschen efter och nu sitter jag här. Känner att det blir sängen tidigt ikväll, inte ska jag göra något ansträngade idag inte. usch nej.
Junior har hittat sin perfekta plats iallafall, i mitt knä. Sjukt dålig bild också, han vägrar flytta på sig. BARA så alla vet.


Inte OK!


Nu kör vi!

Börjar bli trött nu, otroligt nog. Så ska gå och göra mig i ordning för sängen (inte glömma ställa klockan) sen titta på något avsnitt av the big bang theory innan jag somnar. Nu taggar vi inför sista terminen av grundskolan, taggar inför alla nationella, gymnasievalet och alla awesome dagar och mindre awesome dagar!
Det har hänt lite små grejer med bloggen också men jobbar på att fixa till det.

Vad är detta?

SVAR: När jag såg denna kommentar och jag var på uselt humör var i stort sätt allt jag fick ur mig NOOOOOOOOOOOO PLEASE KILL ME I HATE MY FUCKING LIFE. Inte riktigt men har verkligen ingen lust men jag antar att jag får göra det ändå men jag vägrar att utmana någon annan.
förvänta er inga bra svar.
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
slutade på dagis och började i förskoleklass, lekis, sexårs - vad ni nu kallar det.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
fick mina första betyg

3) FEM SNACKS DU GILLAR
  1. chips
  2. chips
  3. chips i alla smaker
  4. kakor/bakverk inga tårtor
  5. ostbågar

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

  1. dear maria count me in - all time low
  2. jasey rae - all time low
  3. SOS - Jonas Brothers
  4. när jag går ner - norlie & kkv
  5. stereo hearts - gym class heroes


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
  1. resa
  2. shoppa
  3. ha kul
  4. lyx lyx lyx
  5. välgörenhet

6) FEM DÅLIGA VANOR:
  1. skiter i saker ganska lätt
  2. blir lätt irriterad på små saker
  3. gör av med aldelles för mycket pengar - mestadels på mat
  4. äter allt som inte är nyttigt
  5. -


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
  1. äta
  2. göra av med pengar
  3. umgås med dom jag tycker om
  4. stå på en helt awesome konsert med ett awesome band framför mig (vilket jag gör igen om exakt en vecka!)
  5. ligga i sängen och göra ingenting alls förutom att lyssna på HÖG musik


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
  1. utsvänga byxor
  2. fjällräven
  3. dom såkallade ''emo'' kläderna som ser så himla tunga ut, det skulle jag aldrig orka
  4. burka
  5. inget jag absolut inte skulle ha på mig men helst inte vill - kjol

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
  1. mobilen
  2. skor
  3. datorn
  4. spotify
  5. kläder

love

Har precis städat klart mitt rum, ställt dit de nya sakerna och så.. Så det är super fint nu, även om det inte är någon större skillnad.

10 januari 2012

Såååå vilka är uppe så här tidigt idag? dagen innan skolan? jag. bara jag typ. Jag kommer sova grymt skönt ikväll, haha helt otroligt att jag redan längtar tillbaka till sängen!
Ska åka mot Uppsala vilken minut som helst och vet inte hur länge jag blir borta. Kommer bli skönt med lite förändring iallafall.
Vad har jag på mig idag då? Ett par nya byxor från bikbok, gråa - svårmatchat.
Dåliga bilder, tagna med mobilen. Visar upp mitt stökiga rum också.

godnatt

Dagen kom ingen vart.. vilket är väldigt tråkigt eftersom att lovet i stort sätt är slut.. Men imorgon blir det ändring på det! Ska upp tidigt, in mot uppsala, köpa lite grejor och sen efter det kanske träffa en vän. Så måste sova tidigt, men innan dess blir det ett avsnitt av the big bang theory!

MARKET HQ


you call me bitch like it's a bad thing

Under tiden när jag försöker lista ut vart denna dag ska ta mig så myser jag med dyrt helt OK godis och några avsnitt av the big bang theory.




9 Januari 2012

hej hej! Måndag idag, om två dagar börjar skolan. Sovit gott? Jag drömde om en feeet hamburgartallrik inatt (tjockis)
Vad händer idag då? Hade tänkt träffa en vän men det är ingen hemma så kommer inte till bussen (största anledningen till att man hatar att bo i skogen) så får se om jag överhuvudtaget kan ta mig till Knivsta idag eller om jag får sitta hemma och häcka.
Såg the girl with the dragon tattoo igår på bio, den var bra men kanske inte värd att betala 120 kronor för, kändes liksom som att man gick och såg en film man redan har sett. Men den var bra! :)

humörsänkning

värst vad snabbt humöret kan försvinna, längtar inte mer än till dansen nu där man får en hel timme till att tänka på annat. Det vore ganska nice med skola igen också. (vet att jag kommer ångra att jag sa det)
Godnatt på er.

God morgon!

God morgon! Sitter på pendeln in mot stan just nu, ska möta upp Rebecca för mat, bio och vem vet, kanske lite shopping ;) ha en bra dag!


cashen rullar ut som det ska

Antar att jag inte kan hålla löften när jag kommer på mig själv (efter att jag lovat att spara mina sista pengar) att planera att göra av med allt dom kommande dagarna. Men det kommer ju faktiskt nya pengar..
Det finns så mycket jag vill ha OCH behöver. 2 par nya skor, några byxor, massa underkläder. Men man måste ju liksom proritera saker och ting. Ska ta tummen ur röven och fixa till mitt rum nu. Känner att jag ändå redan gjort av med tillräckligt med pengar på nya kläder.
Jag behöver också börja planera inför balen (?????) Ska be en skräddare sy upp en klänning och det skulle ta tre månader typ.. Vad ska jag ha för något? Vet inte vad som känns säkrast heller.. Be ett företag sy upp en klänning från en bild (?) av en klänning jag vill ha (känns dock som att det finns en chans att det kan bli riktigt dåligt, men OM det går bra så har jag drömklänningen) eller ska man köpa från USA men då kanske den inte blir i rätt storlek? Eller köpa en klänning i rätt storlek fast att det inte blir den perfekta klänningen... Allt är fett svårt, håret och de får jag tänka på sen.
Haha stressarn eller vadå? ... Måste iallafall försöka sova nu, ska upp tidigt och dra in till stan. internet är jätte segt också så det funkar inte att lägga upp bilder.....

Gladiatorerna

Någon som kommer ihåg gladiatorerna sen barndomen? De var mitt absoluta favorit program som barn (efter turtles och Batman) hade en sån där bok med gladiatorerna där man skrev om sina vänner och massa gladiatorkort med mina favoriter! Haha kommer ihåg hur jag bodde granne med utav dom och gick fram och bad om signering på vännerboken och blev helt överlycklig haha.. Jaja, programmet är tillbaka nu iallafall så tänkte titta på de!


Dags att vända tillbaka på dygnet kanske?

Asså jag har verkligen ingen koll alls på dagarna längre! Vaknade och hade söndagsångest sen var de lördag osv. inte okej.
Jag hade iallafall super trevligt igår, vi gjorde inte något speciellt egentligen, drog till donken och käkade lite innan vi drog hem för kvällen bara. Somnade alldeles för sent men nu är jag här hemma igen.
Har främmande så tänkte gå och vara lite social och trevlig istället för att sitta här och häcka!

02.27

Är trött, tänker sova snart.

 

 


Warrior

Såg precis klart warrior, en av dom bästa filmerna som gjorts helt klart!
Hittade ingenting på ikea idag heller, bara sängkläder. Men ska ta och packa lite innan jag drar till Väsby och Sabrina där jag kommer att spendera natten!

Fredag

okej. Antar att ingen missat att Sverige vann jvm guld inatt? Lite stolt är man ju faktiskt, även fast man inte är något hockey fan alls.
Fredag idag, röd dag och nu ska jag dra men vi hörs!

look into my eyes

Så vad har jag gjort ikväll? Började titta på warrior vilket faktiskt är en grym film! Har dock en stund kvar på den som jag ska titta klart på innan jag somnar. Såg även insidious med familjen, den va helt okej ändå, lite b men bra!
Jag är otroligt pigg just nu, kan ha något med att göra att jag gick och la mig alldeles för sent natten som var. Men det är ju lov right? ;) Ska dock försöka komma i säng i någorlunda bra tid inatt, tänkte dra till ikea imorgon och kolla efter lite grejer jag vill ha till mitt rum! älskar nytt. Jag mår så himla bra då! Tack Frida för insperationen.
Nej om man skulle bjuda på en bildbomb innan man borstar tänderna, sov gott!

Movie time!

Hej hej! Kom hem för En stund sen, hade super trevligt igår! Vaknade ganska sent idag men det behövdes. När jag och några skulle ta bussen så missade vi den och SÅKLART missade vi bussen och fick vänta i 40 minuter på nästa.

Blev helt plötsligt fett trött igen så tänker slå på en film nu och tjocka mig med chips, gott.


Mot oändligheten och vidare!

Ska gå och klä på mig nu och sen drar jag till Emma! Skulle lägga upp en bild på mig själv men det är för mörkt, så synd för er ;) men jag slänger upp ett inlägg ikväll om jag har ork till det! :) ha en bra kväll finisar! :D

Misfits

Godmorgon! God dag (?) Hej! Sovit gott? Jag sov fett dåligt och vaknade med dåliga nyheter, så humöret är inte på topp idag, men men. Ikväll ska jag träffa några vänner så förhoppningsvis får dagen sin vänding då om inte innan!
Har precis duschat och smörjt in mig med brun utan sol, ska måla naglarna när det har torkat sen blir det misfits marathon! Snart klar med sista säsongen men men. Måste beställa konsert biljetter idag också! (påminnelse till mig själv)
Någon bad mig berätta om misfits, men här är en trailer så kolla in, den verkar helt psykad men as bra när man väl tittar!

K Ä R L E K


Here comes a fighter

Veeet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på mina inköp men har inte haft någon ork till något alls sen jag kom hem. Ligger i sängen nu iallafall och ska sova om en stund, ska vara hemma imorgon så har massvis med timmar och ledig tid där jag kan blogga! ;)

Lyckligast på jorden

Sjukt lycklig just nu, träffade Daniel en snabbis idag innan jag drog hem från Uppsala. Inte träffat honom på super länge så de va trevligt :) sen när jag kom hem ser man att Pretty Little liars är back on track efter en alldeles för lång paus så jag är väldigt nöjd med livet nu!


Nu:

Ännu mera mat, funderar på att träffa min saknade vän, livet är bra


På donken

Lovet börjar sakta gå mot sitt slut så har tänkt spendera dom senaste dagarna så bra som möjligt, vilket leder till att väggen annat lite åt sidan men åtminstone ett inlägg om dagen! Men det kommer bli ändring så småningom! Just nu sitter jag iallafall på donken me syrran, har köpt lite mer grejer idag, kan visa ikväll! Vet dock inte när jag kommer hem men men ;) ha en bra dag!

Godnatt!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, det får bli bättring en annan dag, nu ska jag inta min plats i sängen! Sov gott!


@ Elin's

Sitter i sängen men Elin, håller på att somna typ. Nä inte riktigt men aa. Det är trevligt :)


2 januari 2012

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt och ska snart dra iväg mot Elin med resten av familjen. Ha en bra dag! :)


trött

Kom precis hem, satan vad tiden har sprungit iväg idag. Jag har precis kommit hem från några timmars middag i Enköping, åt för en vecka frammåt tror jag.
Jag är sjukt trött faktiskt så tänkte slå på någon film och lägga mig i sängen och bara chilla resten av kvällen vilket vore grymt skönt! ha en skön kväll allihopa!

Snö?

Varför kommer det snö just idag för? Får aldrig använda min nya jacka :(


1 Januari 2012

Nu kööör vi 2012 förfan! Bäst att leva livet dom kommande 12 månaderna ifall vi dör den 21 december, men nääää inga såna tankar nu inte! :D hade ni en bra nyårsafton? min va grym! Kunde dock ha varit lite bara lite varmare ute.
Idag ska jag iväg till min farfar och aa jag vet inte vad jag ska göra där förutom att umgås och så. Det blir en skön och lugn start på 2012 liksom.

RSS 2.0