julstämning i mitt rum!


it's gonna take a lot to drag me away from you.

livet är inte på topp ochdet är snart jul. Jag är hungrig... och haha jag märkte nyss att jag haft det här inlägget uppe FETT länge.
Vi hade någon konstig tema dag idag ;S ta igen dag typ.. Jag hade ingeting att göra i tvåtimmar och de va ju kul.. fast nä.

Nu måste jag plugga iallafall och se till att alla får min önskelista innan min släkt får spader på mig hahaha.... (vem säger såxD ''innan dom får spader'')
jag vill vara sådär fint brun igen!

-


samma gamla visa men vet inte vad de är för låt

jag har faktist försökt uppdatera i veckan fast de gick mindre bra.. gick inte att skriva :S
Jag ska iallafall byta sängkläder och dammsuga innan elin kommer hit! kommer bli awesome :)

btw, vi va på bio igår, såg due date. Den va helt OK asså. Eller aa den hade sina roliga stunder men den är definitivt sevärd iallafall!
oh my god... hahaläste en annons om ung och bortskämd på tv och så kom de upp en länk om ett test på hur mycket man kunde om dhw, hahah jag hade 13/15 rätt... nästan pinsamt att veta så mycket om en show, fast dhw kanske är ett undantag efter som att serien är underbar ! ? eller... :P


godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon ...är det idag det är ung & bortskämd? måste komma ihåg att kolla på det iallafall även fast det suger..
Fick reda på idag att vi har prov i idrott på fredag nästa vecka och jag känner att jag sååå kommer faila på det. Gick inte bra i sjuan liksom haha låg 3 poäng från godkänt efter omprovet liksom. jaja får se hur de blir.

Nu ska jag fixa två bilder och äta en bulle kanske hehe :) får se hur de blir.


konfaläger BILDERblogg pauuus

oj oj oj bloggpaus.com hahah tur att det finns några läsare kvar iallafall.
jag va på konfaläger i helgen och har sjukt ont i huvudet :( ska ta en tablett snart. men lägret va as tråkiht men kul ibland, ern jävla massa dunsar inatt och hahhah pökande. fast nä de blev de inte.
men jag visar bilder snart eller senare ikväll! ska prata klart med sabrina  först.

lalal lalal

Sitter i ransta med linnea och natta. Vi chillar galet. :) men iallafall har hänt en massa idag... haha. men jag ska simma lugnt. Vi hörs när vi hörs .

♪all you are is mean, and a liar, and pathetic & alone in life and mean, mean... ♪someday I'll be big enough so you can't hit me. And you're ever gonna be is mean.


one step forward, and three steps back.

nu ph. Sen duscha. sen CM. Sen chilla. sen sova. palla vara vaken när jag är trött .

höst depp.

helt otroligt att dom senaste dagarna på höstlovet har varit sämst. Dom har varit tråkiga, trötta, sega,regniga och bara helt usla.
Jag vill bara tillbaka till söndag med tårta hela dagen haha fast mest måndag och fira bästavän, vara på något tråkigt jobb i skolan, kolla på en dålig biofilm i största salongen, springa till tåget, garva tills jag nästan kissar på mig på tåget hem. De var en perfekt dag. Fullt ös hela dagen liksom. Blev rätt trött efteråt hahah. jag är så inte redo för en regnig höst, vill bara ha jul haha.

 

 


dagens inköp(?)

haha kan man säga inköp... piercingen kostade ju liksom pengar.. :Psabrinas fond-vägg är gullig..

åh vad jag är glad :D jag som har största nål-fobin piercade mig äntligen i naveln. Det gick bra och de gjorde inte ens ont va bara lite obehagligt.
Köpte en tröja också i en beige aktig färg, ville ha en vit men den satt inte bra på mig så blev den beigea. Visar strax eller senare ikväll :)

påväg hem till sabrina från stan! Vi såg t...

påväg hem till sabrina från stan! Vi såg the social network och den va Inge bra fast rolig ibland men långdragen humor..


vad gör jag uppe nu?!

nej åh juste jag ska ju vara i skolan om typ en timme -.-
Vilken tur att jag glömde ställa tillbaka min ena väckarklocka igår så den ringde klockan fem.e.e hehehe jaja måste klä på mig och packa väskan nu! ha en bra dag alla

RSS 2.0