i kassan på McDonalds: Jag: en hamburgar...

i kassan på McDonalds: Jag: en hamburgare Hon: kommer dröja i ca. 4 minuter kan du ta en cheesburgare istället? Jag: aa okej.. Direkt efter i kassan brevid: cheesburgaren kommer dröja ett tag kan du ta en hamburgare istället?


är på väg till Väsby och nä jag är f...

är på väg till Väsby och nä jag är framme tar jag och bästavän tåget, det blir yttligare en sistaminuten premiär hhaha som förra året men denna gång lite bättre! Vilken film ska vi se? (:


har haft en riktigt skön dag! Stekt i sol...

har haft en riktigt skön dag! Stekt i solen och badat! Har fått en skön bränna som gärna skulle visas om internet skulle fungera -.- negativta med brännande är att jag blivit jätte torr i pannan :(


ASSå de här jävla fitt internet kan ju ...

ASSå de här jävla fitt internet kan ju ta sig någonstans! Jag kan inte läsa bloggar så jag kommer vara ute i nowhere när de väl fungerar!! Sen kan jag ju inte blogga heller! De kan va skönt att bo här ibland men usch! Internet och telefon är inte bäst och jag verkligen hatar att vara ute i naturen!


påväg hem :) träffade Elin idag och had...

påväg hem :) träffade Elin idag och hade trevlgt , har saknat henne!! Hon åker till Ryssland på torsdag eller så var de onsdag.. Jaja avis iaf (: är fett hungrig solen tar all energi ju!


27 juni 2010

idag skiner solen och det är riktigt varmt! skönt! alice kom nyss så jag vet inte vad vi ska göra.
Sa ju för någon dag sen att jag skulle uppdatera mera mennu är det så att där ute i ingenstans där jag bor är internet jättesegt för att det något fel på bredbandet eller något.. vet inet (: men nu kommer jonte och kevin tillbaka så måste gå och vara lite social ! sen blirr det stek i solen, ha det!


lycklig.

Nu är jag lycklig. Åtminstonde lite. igår när jag precis kommit hem så sa thomas att han fixat min Iphone så byebye sony ericsson x10 mini and hello baby. fasen vad glad jag blev! nackdelen är ju att jag har sjukt många sms som jag inte orkar sitta och radera ett för ett så antigen får thomas fixa det på något sett eller så får becca (som ska få mobilen istället) sitta och radera dom .. men la in lite bilder på datorn från den.
Sen så berätta mamma att min dator hade kommit hem igen från lagningen :D:D GLAD JAG BLEV!!den verkar fungera nu iallafall och de är nice!

anledningen till varför jag är lite olycklig är att hemsidan där alla mina kontakter är sparade stänger nästa månad och jag har glömt bort min inloggning !?!?!?!?! :O:O 
Sen så är du. yttligare en anleding.


pictures




visst var jag söt när jag va liten? :D bilden hängde på farmors kylskåp. hon har nån thing för att dränka kylskåpet och frysen med magneter och sånt.
De där va tyvärr bara dom bilderna som får visas i bloggen och man va ju inte direkt snygg på alla bilder.


har haft en massa att göra därför ingen bl...

har haft en massa att göra därför ingen bloggning :( men de kommer de kommer imorgon eller nått?


.

Idag är himlen molnfri och de är ju riktgit skönt ute! vi tänkte bada i poolen men de är massa små barn där i så vi tar det imorgon om det är bra väder. Ska snart gå och duscha håret och sen fixa mig och så vid 4 kanske drar vi in till västerås igen och går på bio eftersom de inte blev någon sist. Vi hade tänkt se I min vildaste fantasi, någon som har sett den och tycker att den är bra?

yeayea, vi hörs när vi hörs.


uscher - moving mountains


It's like moving mountains...
But I keep climbing and hoping things would change
And the sky turns gray, and the water from the rain washes progress away.


yeAH

I'mGOODI'mGOODI'mGOODI'mGOODI'mGOOD .
Jag och Nathalie fick montera ihop farmors nya grill och sånna där saker funkar inte ihop med mig, lovar. Men efter några timmar och en matpaus och en paus till att byta simkort från min mobil till en annan så blev vi klara! FYFAN VA SKÖNT SÄGER JAG BARA.
Men nu var det inte det de här inlägget skulle handla om utan de är att när vi väl va klara så försökte jag starta min mobil provade att hålla in alla knappar men nu funkar den! jag är glad! wiiiho!
HAHAHHAHA glöm bilden !:D



fitt mobil

USCHUSCHUSCH ! !!!! hatar min mobil , mer än förut! den är så äckligt jobbig. Vi badade i gropen och sen ba dog den! så lite batteri hade jag inte ens! och nu är den på laddning och de går itne att starta den eller något ! Hur fan gör man då?!?

De va iallafall jävligt skönt att bada och vi hade jätte mysigt skulle gärna visa lite bilder och sånt men neej inte de.




svar;

Postat av: jennpenn

hoho, nej då man kan få tag i gratis photoshop (a) vilket photoshop använder du? (:

2010-06-22 @ 01:37:33
URL:
http://ilyn.blogg.se/

svar: Vet inte, tror inte att de går ingenaning faktist :D men jag använder photoshop cs4.

22 juni 2010

Hejhopp gummisnopp. haha sa alltid så med becca när vi va små! :D
Asså gårkvällen blev sjukt jobbig och tänker inte snacka om det här i bloggen och morgonen var rätt jobbig också men jag vettefan hur jag mår nu.

Ska äta frukost snart ialalfall och sen om vi har tur blir det en sväng till gropen och första doppet utomhus om det inte är förkallt haha :D Måste ju faktist få chans att använda min nya gröna bikini som köptes i lördags helt random.

hon hade tagit fel på dag så det är imorgo...

hon hade tagit fel på dag så det är imorgon vi ska vara barnvakt


svar på kommentar;



Svar:
Jag gör mina designer i antigen photoshop eller picasa. photoshop kostar och picasa är gratis. Bror helt enkelt på hur ideen till designen är och i vilket program det är lättast att göra. (:

staring out at the rain.

tiden ikväll har gått sjukt fort men linneas kompis ska sova över här och vi är barnvakt till dom och kanske en till imorgon.. nej jag orkar inte. Sen så ska jag och Nathalie kolla på film inatt igen så kommer vara as trött imorgon :D
Jaja.. ska svara på en kommentar snart.


är inne på h&m och provar en tröja jag spa...

är inne på h&m och provar en tröja jag spanat in länge men den satt mindre bra på mig ..


Västerås

godmorgon...
Är nästan helt klar måste bara platta håret och äta sen drar vi till västerås
vid halv 11 tror jag, alltså snart så jag måste göra mig klar.
Tror det blir varmt idag så kör på leggings och min favorittröja just nu (:


godnatt

hahah jag och nathalie va ute med hundarna vid kvart över typ och haha vi skulle prova på att videoblogga. Säger bara F A I L. jaja de kommer nog någon gång :)

Ska chilla nu och somna i tid inatt ! drar in till västerås vid 11 och gör av med mina sista hundralappar på kontot.. tur att d ekommer pengar snart ;) höhö. Nej men jag ska iallafall INTE köpa något som jag inte behöver, tror inte jag behöver något kanske, men ska på bio och de kostar ju. jaja godnatt stackare ! :)

New. neu. nuevo. nytt. nye. nouveau.

nny design igen.. sanning är att jag bara gillat ca. 3 utav dom jag haft och en utav dom var den här så jag gjord elite ändringar och valde den igen.

Får se om det kommer upp en video sen :)

somnade rätt sent inatt, men är vaken nu i...

somnade rätt sent inatt, men är vaken nu iallafall och gissar väll att vi ska gå till affären och köpa glass eller något för en viss person ska hit snart


lördag kväll

framme ute på landet, de är rätt skönt faktist, har mjukisar det står blondie på (?) och sen min metro station tröja.. SKÖNT!
Vi drog ut på en lång jävla promenad och gick runt lite, skämde ut mig (ovanligt.. nej?) Men nu är vi tillbaka och ska se på film , ska bara fixa en design till nathalie :) ha det!


den 19 juni 2010

godmorgon..

vaknade vid tio för att bella kom förbi en snabbis, ska äta frukost snart, tänkte bara blogga lite från beccas minidator medans hon ändå är i duschen.
Själv så drar man till västerås i eftermiddag och stannar där tills Onsdag eller Torsdag. Men det blir givetvist uppdatering i veckan ändå, de finns ändå dator där liksom så jag har ingen anledning till att inte blogga.


say something


the slo life



this man is AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(a)wesome! vet att jag sa godnatt men det här måste skrivas. denna man kille släpper sitt egen producerade album nästa månad, om jag ska ha det! han är grym. Pj simas everybody.  the slo life.

sleeptight.

så. another blogdesign. Not so happy about it. men glad är jag ändå :) såg för ett tag sedan att jag på ca. en vecka skickat nästan 300 sms till en och samma person.. för vissa som läser min blogg kanske det inte är så stor grej men för mig är det, sen så är 120 av dom typ skickade sen i onsdags.
Ska kolla klart på SAW om jag orkar, sen ska jag sova är trött och ska vara klar tills tre imorgon så måste väll gå upp vid 11-12. och vet inte om jag orkar blogga mer idag så vi hörs imorgon. Godnatt.


another cigarette and I'm so bored

de är varmt här inne och jag orkar inte sitta vid datorn längre så jag ska inte göra det. (smart va?)
Istället ska jag chilla hela kvällen, har ont i huvudet och i halsen så ska knarka tabletter.
ha en bra fredag folket !


note

hur fasen lyckas varje låt dom senaste tre  låtarna hacka 5 gånger? - hahah note to myself: sluta förklara saker eftersom ingen lär fatta.

sex and white lies



kill me


Fredag

Sov till tolv idag ungefär, vaknade av ett sms. är sjukt sliten och mår inte topp idag men so :D livet är härligt ändå! nu ska jag faktist fixa lite grejer på datorn och sånt, men vi hörs när vi hörs :)


bale bale bale

jag verkligen hatar när försäljare ringer, speciellt idag när jag sov sjukt bra och sabrina vägrade svara i telefonen men tillslut gjorde det. Blir hämtad vid 3 så vet inte vad vi gör tills dess. hahaha björn rosenströms nya album är kalas fan :D


onsdagkväll.igår

har haft en dunder mysig kväll! Vid åtta kanske? gick vi ner på hennes baksida och satte oss i deras nya pavaljong (om det ens heter så?) fast vi blev sugna på godis så vi gick till hemköp och köpte det sen gick vi tillbaka och drack cola och åt godis. Sen blev det iförsig rätt osocialt och vi satt och smsade ett rätt långt tag och sa inte så mycket n0 L1f3r5 (det var nolifer av mig att sitta och skriva det där) Sen så tillslut dog våra mobiler så var tvugna att städa och gå upp.

puss till dom fina.


nu är jag äntligen framme hos sabrina ef...

nu är jag äntligen framme hos sabrina efter en lång dag i stan och kista, vi såg the last song (andra gången för min del) men den var lika bra ändåska vara social nu istället


klar nu, de gick väll sådär, hoppas på det...

klar nu, de gick väll sådär, hoppas på det bästa :-) nu ska vi käka på taco bar


vaken. Åker vid 8. Ett tips är att inte ...

vaken. Åker vid 8. Ett tips är att inte dricka energidryck 3 timmar innan du ska sova och verkligen inte om du ska upp tidigt :-) wish me luck bitches ;*


break a leg

hej snyggingar :D jag är inte på det bästa humöret, hade massa planer för imorgon som blev strukna för jag fick ett samtal vid 7 där dom sa att dom ville att jag skulle provspela imorgon klockan 10.00!!! det betyder att jag drar här ifrån vid 8 -.- men det är ju alltid kul att få provspela jag älskar att göra sånt det är as kul , den här gången blir det för en liten reklam som kommer synas på internet.

Men nu behöver ajg hoppa in i duschen och sen packa eftersom ajg ska sova hos Sabrina imorgon, åh jag orkar verkligen inte det här men de är ju roligt och jag vill inte missa den här chansen, sen så har dom ringt till Tilde också så hon har tiden efter mig så vi ses nog imorgon, lycka till tilde! <3 och till mig själv :)

.

fan asså klarar mig inte utan dator :( får snart psykbrott eller något. förlåt att bloggen hamnar åt sidan :(

The A(lpha)-team

Måste förresten säga att jag såg A-team igår, med b. la. Bradley Cooper från baksmällan. Den var as bra och riktigt rolig humor med mycket action, verkligen min humor och allt. Speciellt i början när en utav killarna hänger i en helikopter propell och sjunger ''you spin me right round baby right round'' hahaha aa den var asrolig och alla bör se den :D

Söndag

De blir ju lite sämre uppdatering nu när min minidator är på lagning blir det lite sämre uppdatering men jag ska försöka :) hahha.
Den här dagen har varit sjukt seg och har inte kunnat göra något men.. aa får leva med det, sen imorgon måste jag vara barnvakt.. jaja ska sitta här och chilla ett tag till iallafall, läsa lite bloggar och sånt.

..

bra att statistiken fungerar...

You have my heart.

jävla arselvaccin jag tog igår -.- var dags för en påfyllning av vaccin mot TBE och jag kände mig sjukt duktig att jag klarade att ta det utan nått plåster eller nått innan, hatar att ta sprutor, blodprov m.m Sen imorse när jag vaknade (och en gång inatt när jag vaknade) så hade jag sjukt ont i armen.
Nu kan jag typ inte luta mig frammåt med armen i bordet utan att det gör ont och jag kan inte lyfta den utan att det känns som att jag typ dör , HAHAH överdrivarN

METRO STATION




Åh min superduper fina tröja kom hem från USA idag. säger bara METRO STATION. (vet, en viss person (läs:med en viss person menar jag sabrina) tänker att de var 300 kr onödiga pengar men så var det inte!)
Den är iallafall superskön och gick på somsagt 300:-
Nej måste få upp Rebecca hit nu så jag kan visa henne en video från avslutninge när 9orna sabbar rektorns tal HAHAH. Sen blir det film.

blev ingen sommarfest för mig idag :(


without you, there's nothing to do



sommarlov

har varit utan dator sen i tisdags! I onsdags hade jag inte ens tid att sitta vid datorn, åkte till sabrina en snabbis efter vattenkriget (blev dyngsur!) sen så köpte jag skor till avslutningen med pappa.
Igår hände typ inget, yttligare en onödig skoldag fast riktigt skön! sen idag var det avslutning och nu försvinner ju alla 94or :(

Ikväll tror jag att jag drar till sommarfesten iallafall :D

Ugly betty

jag har mycke kläder, jag använder inte allt men jag har mycket. Sen är grejen den att det är somsagt vattenkrig imorgon och jag har bara vita t-shirts. Måste komma på något..

goodbye my lover



den här kommer att bli min. Den är typ 8 cm hög, alltså pytteliten. Jag gillar den inte, men får hoppas att den är bra, den är ju billig och så och om den inte är något för mig får jag köpa en ny. jaja jag hoppas på det bästa.
Kommer ju sakna att ha en Iphone som fan, nästan så man blir tåröggd nej men har haft det sen 2008 och det är liksom jennifer & Iphone Iphone &jennifer. Hahahha fan va jag överdriver, det enda negativa med den är att bluetoothen inte funkar.

look for the girl with the broken smile

har så sjukt tråkigt just nu. Hittar ingen ny mobil.. Iphone 4 kommer inte först i Juli, ah jag har ingen aning om vad det blir. Har lust att åka till ikea och köpa sminkbord och sånt, men familjen tackade nej till de. Får bli i helgen eller något. va fasen ska man göra??


I am calling for a closeup

becca kom nyss hem med hennes avslutningsklänning tills imorgon, jättesöt! inte den hon ville ha men den här va verkligen söt! Lite sailorstyle från Topshop. Själv vet jag inte vad jag ska ha ännu, har ju två klänningar att välja mellan, eller igentligen tre. Kanske kan visa senare ikväll om jag orkar :) Ska iallafall åka och köpa skor imorgon, kanske nått annat om man har tur hahah.


smile.

ååååh behöver en mobil nu! orkar inte med den här! hej förresten :)
skolan va fett onödig. Kommer dit, sitter i klassrummet i 15 minuter, går ner till kupolen och lyssnar på författaren av Rosa och Eva och Adam (kommer faktist inte ihåg vad han heter, Johan nånting) Sen så var de 2 timmars lunch och sen fotbollstunering som jag itne var med på men vår klass vann alla, bra jobbat! Sen var det att åka hem.

Imorgon är det yttligare en chilldag i skolan, tror vi har spanska först eller nått, sen är det avslutningskonsert och sen vattenkrig. Så vad ska man ha på sig? får fixa de ikväll ;) ingen desperate idag ju :(

nu, mat.


what starts with F and ends in UCK?? FIRETRUCK

har fixat några nummer nu iallafall. ska kolla på kläder hade jag tänkt, måst eåka och köpa skor!



everytime I think of you, I always catch my breath

HAHAHAHh bilden nedanför är ju.. ucsh. hahha men kände för att göra nått annurlunda :)
Jag behöver verkligen kissa och sen fixa lite smågrejer, men högst upp på listan står kissa. haha håller på att kissa på mig så jag måste verkligen gå och kissa , smell ya :)

boy I can't leave without you


NAMNLÖST

har kollat ett tag efter ny mobil nu.. Hahah jag är sånhär som har svårt att släppa taget om min Iphone... hahah men har faktist haft det sen 08. böhöhö... nej men ska gå och kolla när maten är klar, :D

nån av dom kanske..


första dagen på sista veckan i skolan

Skolan va ju okej. Det är fett tomt utan Frida som åkte till Kina i torsdags. Det här va sista riktiga skoldagen iallafall.
Nu sitter jag och lyssnar igenom Taio Cruz nya album, Rockstarr. Och så fort jag bloggat klart så ska jag leta efter en ny mobil. Hände en sak igår som gjorde att jag inte kan ha min Iphone längre eftersom jag har comwiq, Så behöver en ny nu och alla kontakter är borta på den mobilen jag har tillfälligt men tror att jag har dom inlaggda på internet, så får klara mig utandom tills jag har en ny mobil.



Imagine me and you , I do

.

I think about you day 'n' night

:( alla ger upp på mig nu .. nästa vecka är 24 slut. hahahah alla bra tv-serier slutar ju till sommaren men 24 slutar för gott.

sen måste jag bara berätta att jag är ledsen om det blir dålig uppdatering men min minidator stänger av sig när den känner för det och min vanliga dator funkar itne internet på.. men får väll låna beccas dator om den här pajar helt i veckan, får lämna in den.
Sen så var det något annat också men de kommer jag inte ihåg. men vi hörs imorgon :) pussogodnatt..

forget about the sunshine when it's gone

de funkar inte att ta kort :( sidan va fett seg..

Igår: drog in till knivsta och träffa elvira vid två, vi satte oss vid särsta på bryggan , hade musik och bara satt och chilla.
Vid fyra blev vi hungriga så vi gick hem till henne och hämtade penger, sen fick vi skjuss till ica och gick till citypizza och käkade. Sen köpte vi vatten och fanta lemon och började ha vattenkrig typ och min mobil slutade fungera på ett ställe men den funkar nu :)
Sen gick vi runt och försökte torka för vi va verkligen dyngsura. Så vi drog till pepparn och satte oss på bryggan med jordgubbar och så kom tilde, elin och bellan dit. De va mys. Sen vid nio blev jag hämtad.

satt nyss ute i solen och åt jordgubbar och grädde med becca men drog in igen för man såg inget vid datorn och jag får bara myggbett ute :/

lördag 5 i 6 2010

okej blerina skulle bort så hon kunde inte men jag tror jag ska träffa elvira istället. Får se vad vi gör. Ska inte vara hemma iallafall.

ha en bra lördag !

jag hatar när man går ute på trottoaren och får ett kylskåp i huvudet.

jag står fast vid att jag hatar min dator. Ikväll har den stängt av sig TWICE ! sist den gjorde de var väll för fem minuter sen.. jag hade precis tagit ett kort (ett fint kort!) på mig som jag skulle lägga upp i inlägget jag skulle skriva, och precis när jag skulle spara det stängde den av sig för andra gången. Den åker allvarligt ut snart. Jag vill inte ha den längre !

Nu har jag iallafall fått planer för morgondagen, hade tänkt vara med louise om hon kunde men hon va tveksam så jag ska åka in till knivsta och träffa blerina och käka pizza, sola, chilla med livet vid särstabadet. De blir alltså en jävligt nice dag. Vet bara inte hur jag ska komma in dit.. UL är inte min bästavän på helgerna direkt..

Ska sova snart iallafall för jag är sjukt trött eftersom min fukking dator väckte mig inatt -.- godnatt .

4de Juni 2010

min dator var enligt thomas felkodad och anledningen till varför den började pipa inatt. Jag och min minidator är inte direkt bästavänner.. Det är typ 4 gången den inte vill som jag vill. men nu funkar den iallafall. för tillfället..

Min fredag kväll ser rätt långtråkig ut men rebecca kommer ju hit så de kommer bli najs ändå, ska måla mina naglar i någon fräsch färg nu.. det står mellan vitt och mintgrönt.. får se :)

@ school

är i skolan, vi har vikarie på matten och jag ska spela spel men jag orkar inte nu, gör de snart :)
Jag är fett trött för datorjäveln väckte mig för att den pep skithögt, som brandalarm fast lite lägre ;) usch, s¨gick upp och väckte mamma men de funka typ inte att få den sluta så stängde in den i hallen och gick och la mig igen, sen försov jag mig en kvart -.- men hann ändå till bussen , vi hörs senare idag

jävla fitt dator att väcka mig -.-

jävla fitt dator att väcka mig -.-


RUBRIK STÅR HÄR

lyssnar på alla mina vänners listor jag sparat på min spotify och jag fastnade fasen för adam's ena! den heter chill låtar och de är BARA BRA LÅTAR. sjukt bra lista, killen har awesome musiksmak! :D love it !

Bikbok

oj.. såg att bilden blev rätt suddig, men den är tagen med mobilen iallafall.. de här är de som följde med hem igår från Kista.
Den vita på avslutningen kanske? eller?

från vänster: 249:- och 299:-


svar på kommentar från ''caught on camera''



svar: ehh jo de va så att jag kände mig fattig och satte mig på marken för att skita ner mina chinos -.- nej men seriöst de fanns inga sittplatser och jag och sabrina ville verkligen sitta ner så vad gör man inte?


FANFANFANFAN

skulle göra de sista på issas design idag. Skulle göra olika bilder så hon kunde välja för hon har itne direkt många önskemål x) sen så har grejen som gör att jag får internet på min stationära dator gått sönder så jag har inge internet där uppe ! fan!

N E W D R E S S E S

två klänningar följde med hem , visar när jag kommer hem :;) siter i bilen nu ,

höhö

fan vilket problem detska vara att hitta en klänning. När vi va på stinsen åkte massa studenter förbi, snacka om avis. :)
Jag är FETT hungrig så ska käka snart, blir taco bar tror jag (; sen ska jag ge kista galleria en till chans, :D

andra juni tjugohundratio

Hade studiebesök idag på upplandsmotor med klassen. Tiden gick sååå långsamt, sen efter drog vi till willys och köpte chirre och vatten x)  Sen hade vi lång lunch och sen idrott. Är i knivsta nu iallafall med blerina tills 4 ungefär. Då tar jag tåget till väsby och blir hämtad av pappa och då drar vi till stinsen och kista och köper kläder till avslutningen :) jag ger de en andra chans fan ;)

T V

Tisdagar är mina Favorit dag, de är ju tv hela kvällen men ikväll är ju sista dhw :( nej nu börjar ugly Betty , puss :)

I looked everywere for you, even did my hair


1 juni 2010

De är 1 juni idag, och de betyder ju att sommaren har kommit. fast det känns inte som sommar direkt..

är rätt trött men måste vara barnvakt, även om jag skulle föredra att sova någon timme. Så jag borde gå och vara de nu..

juste, vet att inte många bilder har varit så seriösa men de är faktist lättare att ta en ful ;)

grattis frida♥


RSS 2.0