30 januari 2011

Godmorgon! blev väckt nyss och ska åka in till knivsta för att gå i kurkan om 30 satt har lite att göra... Sen efter kyrkan drar jag och becca till uppsala och kollar på grejer, går på bio och ser burlesque om den går idag! det är min dag det, hur blir eran?

here we are in the best years of our lives.

Har sett ett avsnitt av pll. Har börjat på nummer 3 men de behöver buffra. bufferibuff ;)
Jag sitter iallafall uppe i soffan och kollar för biki vill att jag håller han sällskap av någon anledning. Men det är helt OK här uppe.

Fan tänk om man skulle lägga sig tidigt idag och inte försova sig 20 minuter som i morse. men jag är ju dock så cool att jag hinner med bussen ändå :P Fast måsteduscha innan och allt de där..




27 januari 2011

Skolan har väll varit okej idag. Fast sista lektionen var superjobbig för jag orkade verkligen inte haha.. men var tvungen att hänga med för vi har prov snsart.

Men nu ska jag käka och sen blir det några avsnitt av PRETTY LITTLE LIARS!!!!!! as bra haha :D


you're amazing but you're taking too much time.

Nu har jag precis plockat ögonbrynen lite snabbt och ska tvätta bort sminket och ta en ansiktsmask såhär perfekt innnan jag går och lägger mig ikväll! har jätte ont i tänderna... inte bra att slarva med skenan jennifer! haha..

såhär såg jag ut sist jag hade mask! SÅ SNYGG !


Tonight i've fallen and I can't get up.

Jag har ju då inte suttit vid datorn på några dagar.. som dom flesta kanske märkt. Men har inte varit hemma så mycket heller satt jag har ju en anledning.

Skolan idag var rätt tråkig men de va god lunch och JAG åt :P inte ofta det händer alltså ;) Men ska läsa nu,läser en bok i skolan och måste vara på kapitel 11 på fredag. Men först ska jag lyssna på ett band jag hitta nyss :D

och man ba heej söt bild och panna sen i lördags :P



kill me with words.

Aa då har man suttit och kämpat med den här jävla novellen ungefär hela helgen och nu när jag är i slutet saknar jag ett papper ! -.- åååh. Men aa jag mår inte så bra faktist så ska ta och gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon och så.. Ha de bra folk ! :)

oj oj oj.

nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. Har inte haft tid faktist och sen igår när jag skulle blogga var det fel på blogg.se. Men jag sitter och pluggar historia nu, ska skriva någon novell -.- yäääy. Tur att fullt hus är på tv också! älskar den serien!

i've never lit a match with intent to start a fire, but recently the flames are getting out of control.

tjo bitches. seg skoldag. Riktigt seg faktist. Fick gå på matråd och massa grejer, man ba yäy kul. fast nej så var det ju inte..
Nu är jag ensam hemma faktist, for once! inte ofta alls det händer. Men dom flesta är nog hemma snart ändå..
Men jag ska faktist plugga lite så jag har det gjort eller bara ligga i sängen och chilla lite.  Har inte kommit på det än men det kommer nog..

sådär supersöt idag alltså ... :)


en till fred video.

Funkade inte att ha två videosar i ett och samma inlägg, inte på den här datorn iallafall.


I've never told a lie, and that makes me a liar.

Har haft en rätt usel idag.. och jag vet att fler än jag haft det också mohahahahah :D nej men aa det började med att hela familjen försov sig, alla vaknade 8. Kul att Man börjar skolan halv 9 liksom och skulle åkt hemifrån 8.. Så kom typ en halvtimme försent och dagen flöt väll på.. Åt för första gången på dagen vid 3 yääy. fett wierd, not good. Och jag ordnade upp det där med min frånvaro sen i fredags idag också! :) men jaa dagen flöt på och när jag kom hem var det middag och sen har jag pluggat allt jag behövt. Engelska, spanska, fysik och matte. Men gjorde allt utom fysiken typ för jag fatta 00000000.

Är sugen på lite förändringar i bloggen :) typ en ny bakrundsfärg och lite ändringar i menyn och rubrikerna tror jag. Det får bli en ny header när jag har tagit nya bilder. Men innan jag ens tänker tänka på det så tänker jag visa lite sköna videosar på fred hahah :')

 


snyggare bilder har man ju sett..

skrev ett inlägg men datorn blev helt fucked up . men aa jag har haft en såndär superseg söndag, duschat, städat och bara segat runt i pyjamas hela dagen. men ikväll fan, då är det solsidan! :D hihi fan vad jag är taggad!!
Men jaaa. vad gör man nu då? i typ 45 minuter? nää jag vet inte lyssnar på jonas brothers haha och kolla igenom orden på spanska läxan? OM jag orkar. :)

btw, fick frånvaro från två lektioner i fredags :S man ba eee va? jag kom inte ens försent till lektionerna satt. .

haah kollade igenom bilder på beccas dator och haha dom här bilderna är inte ens hälften så onormala som dom andra . Shit. haha.







lördag.

hejsan mamma och pappa. bloggläsare. läsare. whatever . :) Haft en bra dag? min har varit sjukt seg och tråkig faktist.. Jag är lika trött som jag har varit resten av veckan så jag har typ legat i sängen och försökt sova/kollat på true blood.

Nej fan , ska läsa bloggar och sen kolla om maten är klar. FETT gott med pannkakor idag.




here we go again, I kinda wanna be more than friends.

Shoo. Håller fan på somna :( inte kul de är ju fredag o grejer .... men mattias kommer hit snart så de blir nog treevligt. trevlans va. Så det blir väll en kväll i soffan , film , och så ska jag själv klart leka med min mobil :P typ agingbooth eller något sådant ! :P

Ni som läser isabelle strömbergs blogg lär ju ha sett att hon har agingbooth hon med haha har ingen bra bild på mig själv men här är min lillasyster. Hon ser ju lite ut som brad pitt i den är filmen när han är gammal som bebis? vafan heter den... Benjamin nånting. Jo fast nej jag vet inte nånting Benjamins liv eller nått.
haha frida är sådär supersnygg när hon äter... XD


If nothing is true, what more can I do?

ohemgee vad skönt med helg! ojojoj alltså haha. Är nästan lite deprimerad för att jag inte har några pengar.. :( vill ha den där skjortan och väskan haha men fan jag kommer inte klara mig utan pengar tills det är dags att åka till Barcelona :O Kul att mina pengar tog slut SÅHÄR fort. Kul. Jag funderar iallafall på att byta tröjan och örhängena jag köpte i onsdags för jag känner att jag inte blev riktigt nöjd över det.. Får se hur det blir.



If I only..

.... Had the money. pengar över huvudtaget skulle jag köpa den här.. NU . Och en sjukt fin väska! Kul att jag satt i en minut och försökte komma på hur sjukt stavades.. Försökte med skjut b.la. haha :(


What scares me is that I think that you're gonna save me.

Skolan var väll OKEJ. Drog efter slöjden och drog in till stan på en liten ''intervju'' haha gick inte super alltså, kändes inte så iallafall men får vänta och se om det blir en provspelning!
Är lika dödstrött idag som igår så idag SKA jag gå och lägga mig tidigt ! Ska fixa en ny spellista på spotify också, hinna duscha, och kanske smörja in mig med brun utan sol om jag orkar. Får se.



.

kul att man måste skicka bilder från mobilen till datorn istället för att bara koppla in den osv.


köpte den här idag:



Vet inte varför igentligen haha spontanköp :( köpte några örhängen också men dom ångrar jag mig STORT att jag köpte för plupparna är as tröga ! åh :(
Men aa tänker gå och lägga mig snart är skit trött, helt slut efter en dag i skolan liksom,... Ska bara käka någonting först! ha det !


sing me to sleep.

Aa nu är jag hemma från första skoldagen + någon timme i Uppsala med emma :) Skolan gick otroligt segt faktist sen att man skulle sitta i skolan med frida i två timmar och vänta på louise och emma va ingen höjdare det heller.. Men sen när dom slutat och vi drog till uppsala så fixade emma praoplats och sen käkade jag och hon köpte en present till sin bror och jag lite örhängen och en tröja ! kan visa tröjan sen, men tar bilden från ginas hemsida för jag pallar itne ta en bild.
Men ja, hoppas alla haft en bra dag osv. Vill sova är fett trött. Kunde typ inte somna förns efter 12 inatt. kul... :P


you were gone before I said goodbye.

Åh vad trött jag är :( Gick och la mig vid tio men somna inte först.. äh jag vet inte men sist jag kollade på klockan va den 12. Sen att alarmet ringer vid 6 är inte super.
Jag har iallafall fixat mig klart och skulle tagit bussen för en kvart sen men mamma erbjöd sig att köra mig så klart man tackar ja till de :D



this city - so pretty.

Nu ska jag bara tvätta av mig ansiktsmasken och sen kolla på 22 bullets tror jag. Tror att vi har den! så det blir awesome! tjocka mig med pringles party size och grejer :) haha kände bara för att slänga in yttligare ett onödigt inlägg! ;)

möte på torsdag!

aa fick nyss ett samtal och hon ville att jag skulle komma på ett möte på torsdag! så de ska jag! måste ta mig dit själv och så.. kul.. men aa det är bara att hoppas på det bästa! :D

ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på en film eller något innan det är dags att gå och lägga sig, skola imorgon ju.

Känner mig sådär super snygg idag alltså..


can't get enough.

Nu har elin dragit och nu ska jag väll typ sova eller nått. Vi hade de nice iallafall men jag sov FÖR länge idag till klockan 1 så jag Kommer ju inte komma upp 6 imorgon bitti. Åh inte alls taggad för alla långa lektioner. Skönt att de är torsdag snart och bara sköna lektioner h3h3h3.

Flavour of your lips is enough.

Förlåt att jag inte uppdaterat men blogg.se funkade inte hos pappa :S men iallafall ! Jag har varit med mattias och tilde, hahaha jag och tilde köpte biljetter till the tourist på olika rader för de va fullt :( men vi ordnade de ändå så vi satt brevid varandra! De va folk som inte hämtat sina biljetter så vi tog dom istället och böt :P

men Jag är hemma nu och har precis fixat mig lite snabbt och ska åka till knivsta nu och vara med elin. :D nice :D MED MIN MÖSSA :D hahaha

avslutar dagen med:

en fin bild på all time low och en skön låt som inte alls har med dom att göra. Nej jag skoja bara jag faila lite med youtube länken. Godnatt!


Svar på kommentarer;


Svar: Den köpte jag på Ginatricot och den kostade 129:-




Svar: hahah elin jag vet :( inte ett dugg avis asså !



Svar: haha tack (va bara tvungen att ha med den här kommentaren haha)



Svar: jag har tyvärr bara en bild på min piercing på den här datorn, ska byta dator och lite sånt. Och nej jag tror inte den kommer störas ut? varför skulle den göra det? Random fråga haha men ingen fråga är för dum..
Men tillbaka till min piercing, jag har fortfarande piercing jag fick i. Har inte bytt än för att den läkningen har gått upp o ner men ska byta om några dagar tror jag !


ibland har man det bara för bra.

Har kollat på sjukt många filmer idag. Eller nej okej 3. Men en va bra, den ena hade jag sett och den andra sög. Det va något jag skulle blogga om men kommer inte ihåg nu (A) så bra minne som man har..

Ska iallafall sova nu, ska upp halv tio imorgon bitti tror jag.. Måste fixa mig, packa och sen ska vi iväg och åka skridskor wihuuu... eller inte. Sen ska jag iallafall till väsby. Och guess what?! Pappa ringde mig igår och frågade vilken färg jag ville ha på mössan jag pratat om förut. Jag sa vit och han köpte den!! :D Den har varit slut i Uppsala så länge och jag palla inte vänta på den längre men nu fan! Gud vad glad jag blev! så jag får den imorgon! längtar !

Ska sova nu, bara svara på lite kommentarer först!


hey boy .

Har haft en rätt tråkig, seg fredag här hemma. Ville göra något men sparar det tills i helgen :) Har kollat på en as bra film iallafall och ska snart kolla på tvåan ska bara kolla om becca pluggat klart. Vad har ni gjort idag? haft en bättre fredag än jag? :)

CRAZY FACTORY.

Hittade hur många fina piercingar som helst på crazy factory tror jag det hette. Här är några!


håret.

som ni ser är det inte mycket skillnad alls. Eller aa OM ni ser. Men mitt hår är fräschare nu och aa.
 FÖRE EFTER.


I don't hear a word you're saying

Kom hem vid 8 efter en dag i uppsala. Köpte jeans, svarta leggings, en ring, rakblad och en deodorant. Vi gick även på bio och såg the next three days den va rätt bra, lite lång bara. bild på några av sakerna.

Fick reda på idag att jag nog får se kortfilmen jag spelade in i september i mars då regissören är tillbaks i sverige och den borde vara klar! längtar fan!


I want someone to love me 4 who I am

hello bitches :) Gick upp tidigt för att duscha och sen åka en lång bussresa till norrtälje för att klippa mig hos ingen mindre än bunny. Hon va supertrevlig och jätteduktig, synd bara att man typ inte ser att jag klippt mig. Hon tyckte att jag skulle klippa kort som många andra men när jag väll satt i salong stolen vågade jag inte men jag ångrar mig lite nu. Man lever ju bara en gång liksom, kul att prova något nytt men det får bli nästa gång!

Sabrina faila grovt - hon glömde sin mobil här haha :(

men iallafall ska snart sova, måste upp en bra tid ska nämnligen till uppsala imorgon med becca och chilla där, fast mellandagsrean slutade väll idag? eller..? och ni får se mitt hår imorgon när jag stylat det på mitt sätt.


love, love , kiss kiss

ska åka nu! Vaknade försent. Hann precis klart iallafall vaknade halv tolv :o Jag sa åt mamma och väcka mig halv 11 men hon sov när jag vaknade satt XD Men ska åka nu vi hörs när vi hörs. :)

söt cheeey. ...



känner mig så vacker just nu...

min egengjorda gröna tröja, sidenkalsonger, blå handuk i håret + en ansiktsmask. Kan livet bli vackrare? ja det kan det faktist! :P
Har fått konstiga utslag i ansiktet igen :( fick det 09 under dom veckorna jag va sjuk och tappade rösten osv tror jag. Fick de av en tvål jag tvättat ansiktet med då och nu av en kräm. Ser nästan ut som acne om man kollar nära :( buhu.! :'( tur att det inte syns så bra. och NEJ de är inte acne.

Jag har iallafall målat naglarna nu och ska sätta på en film och mysa i soffan, är rätt trött och ska upp tidigt imorgon typ 10 ska nämnligen till mattias och sova där så det blir sämst uppdatering imorgon men jag skriver innan jag drar!


so pridictable.

Kom på nyss att det har gått två månader sen jag piercade mig. Så jag får igentligen byta piercing idag men mamma säger att jag ska vänta några dagar till, jag med. Den är lite röd. Så det får tyvärr vänta..

Shit jag måste verkligen kissa så ska gå och göra det haha sen ska jag skriva i lite grejer i min kalender så att jag inte glömmer vad som händer den här veckan sen ska jag duscha och fräscha till mig lite :) måla nytt nagellack och lite sånt. kul ...

juste novaqueen.se har 30% på alla varor så funderar på att köpa lite tröjor men får se om det blir något, funderar på att lägga mina pengar på annat nämnligen men bestämmer mig imorgon hur jag gör tror jag :)


3 januari 2011

hejhej! Står i köket och steker potatis, ska göra en omellet. Önska mig lycka till jag är inte den bästa på att laga mat. Har hänt att potatisen varit rå när jag har ätit, att jag gjort 3 portioner makaroner när det bara är jag som ska äta liksom. Ändå har jag VG i hemkunskap...? hahaha Men ska lägga i äggen nu i stekpannan.

2011 nu då !

förlåt (IGEN!) för den absolut sämsta uppdatering. Har ju inte sagt gott nytt år eller nått sånt.. men nu gör jag de gott nytt år! Jag tar nya tag det här året och hoppas på ett lika bra år som 2010.
Under dom här dagarna jag inte har bloggat har jag umgåts med folk. Suttit hemma och häckat (på nyår -.-) och pmsat på folket runt om kring mig haha :')

Men ska börja blogga mer nu, måste ju som sagt ta nya tag för i år. Har ni några nyårslöften förresten? :) det har jag men orkar inte skriva om dom nu för jag tror att jag kommer faila grovt. Men får se :)
Och nu ska jag nog sova, borde igentligen gå till kyrkan imorgon men det orkar jag inte så skiter i det!

haha apöra :(


RSS 2.0