feeling sick.

Bra mår jag ju inte iallafall. Skolan var chill idag. Slutade med en och en halv timmes elevråd med kaka muffin och saft hah. Skulle varit med mattias idag men nej jag mår inge bra och har endå saker att göra hemma.
Ska ta något att äta iallafall och lägga mig framför tvn.


fick den här länkad av en kompis...



rätt häftig gjord men nä.

viktigt stuff jao... (?)

A couple weeks no talking, I miss you so damn much.
I wish we could start all over.
I keep on running,
and nothing works, can't get away from you.
Boy you put me on the spot I don't know what to say
But I'm trying anyway
Words are spinning in my head
Don't know why I'm holding back
I should just tell you how I'm feeling.
I don't wanna act a fool
Don't wanna look confused
If I let you know about the way I feel
Don't know what you gonna do
So I keep it locked inside.
The more I brush it off
Tell myself it's nothing at all
Deeper I fall
And I imagine everyday
A thousand different ways
How you respond to what I say.



i keep on running but nothing works, can't get away from you

förkyld? YeS. Bara jobbigt. usch. Nu ska jag plugga iallafall och sen städa mitt rum och sen duscha.
Jag har ont i magen :( hahha fett intressant..

nej men palla blogga

skönt! slutade vid 5 i gnesta. kom hem för ett tag sedan, det var bara inspelning ute så stog ute hela dagen och nu mår jag rätt så dåligt. Har ännu ondare i halsen än förut och hahah jag nös som fan när vi spela in xd

åker strax

Jag har percis duschat klart och väntar på att pappa kommer och hämtar mig! Ska vara vid slussen innan 11 och på vägen dit ska vi typ äta frukost och hämta upp tilde som ska vara statist.
Det blir nog en skön, rolig och kall inspelningsdag så jag har vinterjacka och vantar med mig. Men de här blir förhoppnings vis kanon! ha de bra! Jag tar så många bilder jag hinner!

it's not really a question

chillar galet idag! :D Sov dåligt inatt, somnade sent och vaknade tidigt. Ska försöka ta med pappa och köpa en vinterjacka till mig idag. Sen är dagens planer att plugga manus inför imorgon. Duscha och fixa till mig så jag är fräsch imorgon, och sen sova. Det är samling vid slussen innan 11 imorgon bitti och sen en heldag men inspelning.



shoes, shoes, shoes...

Nu vill jag bara ha pengar och köpa en massa skor. Sitter och kollar runt på en massa olika sidor och ååh. Jag vill ha skor.

most wanted

JA, jag menar tröjorna. koftorna. whatever you wanna call'em.


måste kolla på kläder..

idol snart :D har inget att skriva igentligen, men undrar om någon har något bra tips på koftor och grejer? har kollat men hittar inga som faller mig i smaken...

you should have seen me last night

aa, dagen började med att ALLA i min familj försov sig, vaknade 20 minuter innan vi skulle åka och typ flög upp ur sängen, och som priocken över i:et hade jag inget att ha på mig. Men det slutade med Jeans från BERSHKA och en tröja från gt.
Jag har gått runt med huvudvärk hela dagen och fick G på min so-fördjupning. Har absolut inget att skriva för inte många av mina läsare lär vilja veta om min skoldag?

Sjukt hungrig och hah längtar tills middagen fan, oxfilé med potatisklyfor! OM jag är glad.

vilken väljer man?


baby tonight

för att uppdatera er lite, jag har haft en rätt dålig dag och så men den flöt på ändå och jag ska göra min matteläxa nu så jag har den gjord. Sen måste jag spana in en vinterjacka, 2 par vinterskor, tjocktröjor och en massa halsdukar. dags att köpa en masas sånt nu ju :D jag är rätt taggad för vintern faktist, antigen ska de vara en massa snö och kallt så man måste värma sig, elelr så ska det vara stekande hett. helst. :)


my bestfriend...

my bestfriend would be my ONLY friend if people knew how weird we act alone.


sabrina blir ägd

va med en massa i knivsta idag, de va nice, KALLT. men jaja, pratar med sabrina i telefon nu och snart r de idol så måste öva in mitt nya manus som skickades idag, inspelning i helgen fan :D men TILDE ! :D hihihi

cause some things just don't change

aa, då tror jag att jag äntligen gjort klart mitt big ass stora arbete i biologi. Skönt de, får säkert ändra en massa men jaja. Måste plugga spanska, så tänkte göra de nu lite snabbt innan idol börjar.
Ha det bra bitches

I am lost and I need to be found



grym låt! vissa av mina läsare kanske är som mig och inte pallar lyssna på låtarna dom bloggar jag läser lägger upp? men den här är riktigt grym, älskar'n. Grym sångare dessutom.

har dessutom skön outfit idag, jeansleggings, tröja från pull&beer och bästaväns klocka!

huvudvärk har man också..
 och ja jag vet att bilden är sexig..  ?


this is a story about a blue little boy.

hejhej biatches!
Kom hem för inte alls länge sen, håller på att instrallera om msn eftersom att skiten inte vill logga in :S kanske funkar?
jag behöver iallafall äta något och sen plugga både spanska och no! tur att non snart är klar iallafall!


I don't wanna act a fool, or look confused



If I let you know about the way I feel, Don't know what you gonna do
So I keep it locked inside, And imagine you were mine
And I'm feeling you so close but yet so far
You hold the key to my heart

The more I brush it off
Tell myself it's nothing at all
Deeper I fall
And I imagine everyday
A thousand different ways
How you respond to what I say


caught in this thing

gick inte att logga in på blogg.se förut :S
Har iallafall nästan gjort klart min NO redovisnings grej. BRA DE !
BRA att allt vill fungera bra också. Min minidator laggar, msn på min stora dator vill inte funka. wiho


So I lay my head back down

kom hem för inte alls länge sen, har haft en perfekt söndag, köpte godaste pizzan och vi fick ta omväg till sabrina o allt men jaja fick pizza ändå jöö. vi kollade på a walk to remember, sjukt bra film asså. och de va allt som behövdes för en underbar söndag alltså!

drar nu

dålig och lite mindre fin bild..'


I admit I miss seeing your face

Duscha. Klä på mig. (sköna kläder) skjuss till väsby. Träffa sabrina. Pizza. Film. :thumbup:

Söndag morgon

godmorgon! vad gör man uppe så här tidigt? jag som ville satsa på en lång sovmorgon. men nej för klart att sabrina skulle ringa och prata med mig i en timme. Funderar på att dra till väsby iallafall och köra på en pizza och en film tillsammans med henne, de vore ju för jäkla underbart. Får se hur de blir men först blir det frukost.

vilket är bäst?

1. Sova?

2. kolla på en film med chips och cola?

3. dator?

hhaha skööön lördag kväll, jag börjar typ bli sjuk och grejer..


I'm not the type to forget about nights like this

usch, drog in till knivsta idag vid lunch och va med mattias. De börja spöregna så dagen gick åt att stå under ett tak och vänta på att de sluta regna, vilket de inte gjorde..
Fick gå tillbaka till statoil för att komma hemmåt men istället fick man sitta där i en timme och vänta på mamma, thomas och hassi. Vi drog och hämtade min mobil så min baby är hemma igen! :D synd bara att den fortfarande inte är lagad.. Sen deog vi till mediamarkt och köpte ett wii.
Kom hem as blöt om fötterna, så har bytt lite kläder och sånt och har hunnit me att äta sjukt god middag, potatistklyftor och entrecóte vet inte om de heter så men kött iallafall. as gott förfan :D synd att vi inte hade nån beanesås, någon som vet hur de stavas?


In hotelrooms collecting patients

kul att de inte går att ändra bilden nedanför :s tänk om man skulle lyssna på fall out boy nu...

one night and one more time

Godmorgon! blev väkt av min lillebror. Kunde inte somna om pga. den här äckliga värken i mina tänder från den nya plastskenan :( Går knappt att ta av den heller.
Sabrina har ringt och de va nice att få snacka med henne ett tag också.




in a city of fools I was careful and cool

låten nedanför är as bra, rihanna's senaste typ. Men nej tänk om man skulle sova, pallar inte tvätta bort sminket men jag tror jag gör de ändå. eller? har ingenaning.
Nej juste har engelska läxa jag tror jag ska göra nu, nej fyfan får ta de på lördag/söndag.

anyway, I won't remember you



Baby I’ll tell you all my secrets that I’m keepin’, you can come inside
And when you enter, you ain’t leavin’, be my prisoner for the night


like I'm the only girl in the world,

LYSSNAR PÅ LITE Ny musik, (oj caps) Förstår itne riktigt att jag är så trött som jag är, så jag har igentligen bara lust att gå och lägga mig men de känns så himla tråkigt. Får se hur de blir, har pratat med rebecca och jag är fett sur just nu. Så har ingen bra dag att blogga för ärligt talat pallar jag inte de där äckel barnet.


drygt inlägg



Fick åka bil in till knivsta idag, tog tåget till uppsala och fick fixa en ny plastskena, fick stanna kvar där i en timme och käkade frukost på pressbyrån , hämtade skenan. Drog tillbaka till skolan. Räknade röster från skolvalet. Slutade skolan. Va med mattias och daniel typ. och tom ett tag. Gick till station och vänta på tåget, några killar i min klass kom, sen kom frida, vi vänta på tåget. Sa hejdå till mattias och vi andra drog på tåget, köpte bio biljetter. käkade donken. Drog till bion och kollade på bio. hahah sen efter drog vi till donken och chilla där en timme och sen dog min mobil och sen tog jag bussen hem och va hemma vid 10.
Skulle gärna visa bilder men nä dom frida tog ser inte normala ut...

filmen va inte bra, men bill skarsgård's roll var as rolig x)


gonna sing sing gonna sing... la la la...

har en låt från konfirmationen i huvudet. Men jag är trött, så jag tänker göra mig i ordning snabbt! normalt tar de 20 minuter.. Sen ska jag sova några timmar i min säng :D

la la la lala la

hade en rätt skön dag i skolan, debatt och grejer haha sen skolval. Fick stanna kvar i knivsta för att konfan började idag, rätt skön grupp ändå vi hade kul hah.
KOm hem vid åtta och har bara suttit framför tvn, och nu datan då.

Jag har iallafall 2 ! tider imorgon hos tandregleringen, förstår inte riktigt varför. Jag är iallfall jätte trött och vill sova men måste ju kolla klart på tv hihi :)

förlåt för sämsta uppdateringen! funderar på att stänga ner bloggen men vet inte riktigt, puss på er.

en tusenlapp fattigare..

.. har man blivit. Jag har ju såklart lyckats gjort mig av med min plastskena så imorgon är det JAG som ska ringa till tandregleringen som en liten ängel och be om att få köpa en ny...


LÅng dag

Har haft en jätterolig dag! Inspelningen blev uppskjuten till 1 och sen så var Film teamet försenat en timme så vi kom inte igång förns vid halv 4. När vi väl kom igång flöt det på! Träffade Lisa, som jag faktist ''kännde'' sen tidigare. Är iallafall super trött nu! Såg när jag kom hem att jag fått brev från svenska kyrkan och konfirmationen drar ju igång imorgon! jag har verkligen ingen lust men nu är de ju så att jag valt att konfirmera mig.

Jag tog iallafall några bilder från inspelningen som jag tror att jag visar imorgon! Nu måste jag sova, godnatt biatches.

sleepy head

hola !
Dagen flöt på , hade två lektioner , första i 3 timmar med en lärare jag verkligen inte tycker om. va tvugna att ha matte och sånt men de flöt på, sen vart de lunch och de är ju tisdag så de blev ju fisk och grejer. Köpte en macka, 2 timmars lektion efter det. Och på den hann jag göra klar min SO-fördjupning om demokratin i USA så jag har inget att plugga hemma den här veckan :D vilket är riktigt skönt!

Jag är sjukt trött, precis som igår -.- Ska bli riktigt skönt att få sova ikväll iallafall, kanske måste åka till pappa ikväll för morgondagens inspelning börjar klockan åtta ute på Lidingö så måste dra hemifrån pappa jättetidigt för att slippa stressa och grejer.



största problemet någonsin fan

Är så jävla trött ! villbara gå och sova men jag har fastnat framför tvn och msn. . . . jobbigt läge faktist. måste sova ! åååh orkar inte skriva:(

normalt folk ska kunna hålla upp deras ögon vid sju.


Baby we're stuck with each other

Dagen började med att jag och pappa satt i köer till karlberg. Vi letade efter rätt väg, när vi väl hittade den så parkerade vi och gick och letade efter ett place att käka frukost på. Hittade ett dyrt cafe. Provfilmningen gick rätt bra faktist, han sa att han var jättenöjd så jag hoppas det blev bra.
Drog tillbaka till väsby efter det och hoppade på tåget till knivsta. två timmars lektion. Slutade. Satt kvar i skolan ett tag sen var jag med mattias, arvid, jesper och en andra massa 95or. Drog till bussen vid kvart över 4 kanske. Kom hem dyngsur, fryser, är fett trött. Men jag ska spela fifa med becca hahahah xd

fett snygg idag asså...


nej men hej på dig

aa dags att gå att sova snart då, ska bli så fukking skönt! Måste fixa mina ögonbryn bara, men hinner inte blogga mer tyvärr, pösspöss

I'm in charge now

fick ett litet jobb-samtal för ett tag sedan och de visar sig att jag ska provspela och grejer imorgon så tror jag skippar skolan faktist, har endå tema vecka. Får se hur det blir.

Jag och sabrina har sovit som två hästar iallafall , min säng va helt uppfukkad imorse så nu har jag fixat den och duschat, sov fett dåligt inatt. jaja måste kolla en massa saker nu.



.

JaG vILL SoV A


sätt på kent

Kom hem för typ en timme sen, har haft det rätt nice ikväll, kulturnatten var rätt seg med sabrina, felix , jesper, elvira, emma och en massa fler. Sen vid tio drog vi tillbaka till knivsta och träffa tilde, hanna, josefin + en massa vid stationen, sen kom arvid och mattias hah och vi chilla med dom + felix i tunneln och de va feeeett kallt, och sen kom mamma. Asså jag fryser fortfarande... men de är middag för jag är trött.

it's supernatural



fill me with your poison

Vi tar bussen vid 4 till knivsta, köper en pizza och käkar den någonstans och sen ska vi kolla på 95ornas fotbollsmatch, sen bär det nog av till uppsala och kulturnatten ! Vi hörs någongång ikväll.

och IDAG har vi äntligen bytt klockor..







one thumb down



toffsarna/snoddarna a la bikbok. :thumbdown:
när jag köpte en tröja på bikbok förra veckan så fick man ta två ''paket'' toffsar för priset av en. Gjorde självklart de för jag behövde ändå toffsar. Såklart att första toffsen jag använder går sönder ikväll.. efter ungefär 5 användningar.. Och nej jag har inte suttit och dragit i toffsen eller nått sånt.


I didn't like it but I'm losing control

börjar bli rätt trött, inget att ens undra på eftersom jag ligger i sängen och gör absolut inget! calle mobbar mig.. fett taskigt. SHIT! hahahaha xd jag hade min väska i sängen men glömde de och råka ha ner den på golvet, blev fan as rädd o grejer bara för att jag typ inte kände nått när jag hade ner den... ? :s strange.

born to be cheap

okej jag tar dagen snabbt då :) skolan va chill, hade fotografering för elevrådet, fick stå på samma plats som på klassfotot. felix och jesper stog för humorn där :P missade idrotten och efter skolan drog jag hem till wille och vi chilla där, spela xbox och lite sånt hahah, fett kuul faktist . Sen vid sju fick vi skjuss av hans mamma till knivsta, han tog tåget och jag fick vänta på bussen, tur att felix, william lindskog och david va där och kunde vara sociala , och att jag typ missa bussen för de, men de är en annan story. Träffa emil vid statoil också :D inte sett han sen avslutningen så de va lite kul :) Kom hem vid 8.

Fick ett roligt samtal också och jag ska tydligen vara ledig på onsdag för att spela in en reklamfilm för norsk tv haha :D lite synd att jag kanske inte får se den, men endå palla se sig själv varje gång man ska kolla på tv liksom.



What I have in my mind is you



gullig bild va? :D hahahah. .. Ska dra om några minuter så nu måste jag kolla att jag har alla saker jag ska ha i väskan och sen stoppa i min plastskena i munnen. Har en skoldag men lååååånga lektioner idag så aa..


fotot;



Kolla va mörkt och tråkigt de blev, bilden är tagen från Frida. Kolla min arm, den ser helt :S konstig ut..


S K O L F O T O N

Bella drog hem och käka, så passar på att chilla lite. Skrev jag att jag fick mina skolfoton idag? fick det iallafall och de var fett emo-style. Alla utom 1 var mörkklädda. Jag såg ut att ha underbett stog i konstig vinkel och allt :s Sen mitt enfoto vart rätt bra om man tar bort munnen, gjorde nånting med den som ser annurlunda / konstigt ut... nää måste gå å kissa nu haha.

when a stranger calls

kollar på when a stranger calls med bella hon ville jäte gärna se den och den är ju sjukt bra så passar på :) uppdaterar senare :)

with silence and violence the sky above is falling

Tjena snebena. Sitter här och pumpar musik från mina maxi-högtalare. minidator.  Har gjort mig klar och så och gissar att vi ska åka om typ 20 minuter, en kvart kanske.

Jag är så onöjd med mitt hår!! aldrig mer säger jag bara, aldrig mer att jag klipper mig i väsby centrum igen. Det ser bara konstigt ut nu. :(



skulle publiceras igårkväll

undrar fasen om det blir någon kulturnatt på lördag för min del asså.. verkar inte så lovande men får se!

Har bäddat rent i min säng och är jätte trött så funderar på att gå och lägga mig redan nu faktist, även om jag borde göra klart mina matteläxor så jag slipper nästa vecka när vi har tema-vecka och allt. jaja. Säger godnatt nu iallafall! Jag har en rätt skön skoldag imorgon så är rätt taggad för det blir chill.


I D O L




Nu har jag pluggat för mycke nästan. Har gjort klart blod delen i biologin iallafall, har bara två saker kvar nu.
Har haft en rätt jobbig dag faktist.. Jag har varit trött och de hände lite saker i skolan, ingen big deal men de hände saker.

Nu ska jag ta och chilla lite sen om några minuter blir det att chilla i soffan framför idol! nice att det har börjat igen asså!


I remember how you tasted

usch usch usch, jag tycker inte om NO . inte ett dugg, de är bara äckligt. glömde skriva klart :P har precis ätit och har ont i magen nu :( usch åt för mycke.


dags att byta klocka va? ;)


la la la

godmorgon godmorgon.
eller inte.... Har en jäkla massa plugg men ska bara göra lite biologi iallafall. bloggar mer senare :)

it's far to early in the morning

Godmorgon! Har inget speciellt att skriva men jag är hemma nu iallafall. Får skjuss till skolan idag igen wiihoo palla skolbuss.. ;)
Måste göra mig klar iallafall snabbt ska snart åka.



big ass diskussion om GSH2 på fb

babye babys vi sesz när vi ses!

haha nästan lite were are u varning på bilden x)


måste duscha

jag måste skynda mig in i duschen nu sen måste jag till mina kusiner dom åker om en halvtimme så dags att ta ett ryck.


it's been about a year now

kom nyss hem och nu måste jag äta något! Har lite att plugga och sen ikväll är jag barnvakt till mina kusiner och lär sova där för dom kommer inte hem förns vid midnatt eller något liknande och man behöver ju sin skönhetssömn? ;)


by the way,

har en ny face lotion som är typ hälften fondation , stavas det så? och den ska anpassa sig efter ens egna hudfärg. Funkar riktigt bra och låter huden andas än så länge!

Tisdag den ... 7 september 2010

Nej ingen skolbuss för idag. Palla de när man kan åka med mamma :) Så vi åker tio i vilket är om 20 minuter så jag behöver gå och kissa och borsta tänderna ;) Sen bär det av mot skolan och en rätt skön skoldag har jag för mig, No idea faktist . Ha det bra folket!
Toaletten först!!



plugg plugg

KOm hem för typ 10 minuter sen va i väsby med pappa, har inte haft någon aptit idag, har ätit 1 och en halv macka vid 4-5 idag bara. Hade cooper på idrotten höll på att svimma efter för att jag inte ätit-.- jaja har en massa att plugga så dfags att sätta igång!

GSE


blev inget med mina reetone babys utan kollade på green street hooligans med syrran istället! älskar den! men nu ska jag typ tagga till Ma bed. Älskar dialektien i filmen btw


.

funderar på att ta min REETONE skor och gå ut och gå någonstans, pallar inte vara här, har små barn som stör mitt pluggande och jag fattar ändå ingentng, har dessutom lock för högra örat..

oj oj oj

HAHAH OJ OJ fick reda på värsta saken nyss :o blev nästan lite Wisteria Lane varning.. fast. nä.

Åt godaste tårtan hos mormor iallafall och har kollat klart på LB. Ska ta't lugnt nu iallafall har precis ätit hehe.

Bild från lördags förra veckan


She sees right through me I know

Idag är de ju då söndag och de betyder ju skola imorgon. Har duschat iallafall och måste käka frukost är as hungrig.
Det bär av till mormor & tårta om ungefär två timmar tror jag och har lite saker att göra innan så de är bäst att sätta fart :) vad gör ni idag?


someone great once said:

don't hate the game, hate the player.


onödig information

eftersom att det snart är en ''mini kräftskiva'' här så tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg med lite onödig fakta!


Det finns forskare i USA som gjort en undersökning. Försökspersonerna tuggade tuggummi i normal  takt. Och dom kom fram till att om man tuggar ett tuggummi i varje timme man är vaken i 365 dagar (alltså ett år) så kan man gå ner 5 kg.
Nackdelen för dom som vill prova var då att tuggummina som användes i undersökningen vägde ungefär 8 gram. Medans ett normalt här i Sverige väger ungefär 1,5 gram. Så man behöver alltså tugga några tuggummin varje timme man är vaken för att det ska funka.

Tror ni de funkar? ;)  snacka om jobbigt för käkarna...

Tuggummi tuggande → gå ner i vikt?



This is how you remind me



Har varit  uppsala/gränby men nu är det dags för plugg med rebecca. Hon So och jag NO.


Godmorgon!

Hur har dagen sett ut än så länge idag? jag har ätit frukost. ätit glass. och nu. lyssnar jag på musik. fryser. sitter under täcket.och läser ett sms.

Vet inte vad jag ska göra idag. Får se om jag ska träffa någon. ahahahha nu kom låten paradise lost vilka minnen jag har! Måste snacka med den jag funderar på att träffa snart iallafall. Nej men tänk om man skulle sitta och bedömma becca när hon provar jeans. kul? nej jag vet inte riktigt? men de kan ju funka :D


baby it's over

Fredagkväll nudå!
Efterskolan satt jag i skolan med louise, frida, emma, marcus, arvid och alex i typ en timme. Sen loda vi på matlastningsgrejen för att de regnade.. Sen ringde becca och jag hoppa på tåget och vi drog runt i uppsala. Sen kom pappa, Jimmy och simon och vi drog och käkade sen böt vi skorna jag köpte i onsdags... och jag köpte ett par andra istället. Blev ingen bio iallafall...


babysitter wanted

ah okej ska passa mina kusiner ! så måste gå nu!

out of control so beautiful

kul att ingenting fastnar utav de jag ska kunna... :mad: betyget för de där so ämnet typ sätts imorgon -.- ååh fifan.

Broken trust and broken hearts, I know


underbarlåt <3


skolfoto idag!

Har värsta so redovisningen imorgon om vänsterpartiet så jag måste plugga in de, uppdaterar senare när jag är klar eller tagit en paus :)


sorry

aaah sorry! kom hem vid 8 ikväll, va i uppsala med freja och elin och kolla kläder , kom hem med den svarta tröjan och t-shirten på bilden nedanför, plus ett par skor från dinsko från rean, ångrar mig fan :( fast nästan alla diggar dom, hittade ett par som jag såg en tjej ha i kista i lördags som jag hellre vill ha men får se hur de blir.. käka på max iaf :D

Har faktist pluggat sen jag kom hem och gjort om röstkorten till skolvalet. Sen nu måste jag gå och duscha, noppa ögonbrynen och lite mer, har skolfoto imorgon första lektionen..



RSS 2.0