Hello

Nu ligger jag i sängen, har blivit så död på senaste så lika bra det...
Imorgon är en kort skoldag, slutar vid 1. Ska precis som förra veckan till gymmet och köra ett kort konditionspass, måste arbeta upp den! Jag har satt upp ett mål nu. Jag vill bli en ja vad ska man säga... Träningsnarkoman. Jag har inte haft tid för att träna regelbundet ett tag, därför minns jag inte hur Bra man faktiskt mådde. Jag mådde dåligt dom dagarna jag missade träning liksom, jag vill nå upp till det igen.
Som tur är har jag införskaffat mig en kalender så ska börja planera mina dagar och så.. Jag älskar själva grejen med träning och hälsa, jag vill må bra. Hörde även av min naturkunskapslärare att man blir smartare. Så måste komma igång igen! Och imorgon ska jag börja. Jag kommer dock satsa mest på konditionen nu, lite styrka såklart men mest kondition.


Tillbaka till det jag ville ha sagt med inlägget, godnatt på er!

Juste. Min blogg suger jag vet, har tappat en del läsare också, men det är mitt fel. Men jag får förhoppningsvis mer lust och tid snart, kanske skriver mer om träning när jag kommer igång ordentligt. Får se.

Bjuder på den här fina bilden tills nästa gång


NEW IN

Tröjan längst ner jag haft på mig idag är dock trasig nu.


I sängen!

Godnatt! Förlåt för den dåliga uppdatering men har knappt tid för bloggen, och jag är inte ensam om det heller har jag märkt. Läser inte ens dom stora bloggarna längre - något som var en vanesak flera gånger om dagen förut.
Jag hade en lektion idag, klockan ett. Kändes så där lagom nödvändigt att befinna sig i skolan halv tio imorse.. Not. Imorgon ska jag spendera lite pengar och tid med Rebecca, vi har inte "gjort" något på rätt länge, så imorgon blir vår dag.

Måste även lägga upp bilder från dom senaste dagarna och det nya i min garderob + RENSA garderoben ordentligt.
Sov gott!


Söndag

Ångest söndag som många kallar det, men inte jag. Jag har haft en otroligt bra och grym helg! Ångrar inte en minut.
Jag var ju som sagt barnvakt i fredags, i går fick jag stressa till jobbet - hade ett långt arbetspass där, stressade till Knivsta. drog på middag, drog till Tom sen drog vi till gula villan där det var kräftskiva och där blev vi kvar tills runt 2 inatt kanske. Somnade fyra, vaknade halv nio helt död. Somnade om efter någon timme och vaknade vid 2 igen :)
Idag har jag fixat lite grejer i Uppsala och Märsta, tog en alldeles för bra middag på teatergrillen,åkte till Knivsta efter det. Sen såldes en bil, jag fick massa LAAAXS i bhn, och nu ligger jag äntligen ÄNTLIGEN i min kära säng! Ska njuta denna natt ordentligt.
Imorgon är det skola, jag slutar tre och börjar jobba klockan fyra i gränby. Slutar åtta så ska mellan tre och fyra försöka klämma i lite middag.
Vi hörs när vi hörs!


Bakat

Mina kära syskon ville baka muffins idag, med hjärtformer... Men jag och Rebecca blev dissade, och dom smakar skit. Trots att vi följde Leilas recept, kanske för att det inte är någon frosting på men orkar verkligen inte.


FREDAG!

Hej! Fredag idag! Det var ettornas dag idag, trodde det skulle vara värre men fortfarande ingen jag gör om! Usch.
Slutade iallafall hyfsat tidigt, drog till donken med Elin och tog en mcflurry jordgubb och choklad, Marabou varianten ni vet? Inte alls så god som jag trodde.

Ikväll ska jag vara barnvakt till mina fina syskon! Hade lätt gjort något roligare men är så äckligt trött nu för tiden så det passar bra det :)


Torsdag!

Godmorgon, super trött som jag är sitter jag i skolan och ska snart ha historia. Jag slutar vid ett, och tänkte hinna förbi gymmet en sväng efter :)
Ha en bra dag!


Tisdag!

Hej! Idag började dom riktiga lektionerna på gymnasiet, gjorde dock fortfarande ingenting typ. Slutade vid halv tre och sprang till bussen, mötte Emma och drog runt lite med henne innan jag åkte till Knivsta.
Jag vaccinerade mig idag... Fyfan, har ont i armen nu och vill bara dö. Tur att Tom tog med sig lite glass hit snäll som han är!
Imorgon startar jag skolan med naturkunskap, oj vad jag längtar. Not.

Har lite funderingar på att byta skola, blir isåfall Jensen eller boland men som sagt, jag vet inte. Behöver att någon annan bestämmer åt mig typ.


-A

Saknar Rebecca har jag gjort, och efter lite snack och städning ska vi titta på Pretty little liars avsnitten vi missat när hon var borta, den lilla divan!


Måndag!

Godmorgon! Väntar på tåget just nu, börjar vid nio och slutar senast halv 12 så dagen blir chill!
Ska även till Arlanda runt två idag, Rebecca kommet äntligen hem! Så det blir Nice :)

Ha en fin dag!


New in

Här är det jag (kommer ihåg) att jag köpt dom senaste veckorna. Har ju liksom inte visat det pga av bris på ork osv....
Är super nöjd med allt, förlåt för den dåliga bilden!

Nu ska jag däcka i sängen, död dom jag är, men det är förtjänat!
Natti!


Helg!

Äntligen helg! Nu är jag ledig tills på måndag - skönt. Har lite planer inför kvällen, på listan står: njut av livet. Något sådant, nej men får se vad jag gör :) sjukt glad att vara ledig imorgon iallafall!


Lördag!

Hej! Skolan igår var okej, inte helt inne med att det är ny skola ännu osv faktiskt. Vet dock att det är helt rätt linje för mig!
Efter skolan kollade jag i lite affärer, sen kom Elin och Emma, vi drog och käkade sen gick vi på bio! As trevligt, vi har aldrig gått på bio bara vi tre.
Jag drog sedan till Knivsta, träffade Tom. La mig tidigt för idag ska jag jobba :) väntar på tåget just nu, slutar vid fyra sen får jag se vad som händer ikväll :)

Ha en fin lördag!


Mot skolan!


Real life

Hej! Första skoldagen idag, på gymnasiet. Det va väll Nice, saknar min gamla klass så in i helvete faktiskt...

Hade tänkt göra ett ryck i min garderob idag, har inte alla nya inköp här heller så det får vänta!


på botten

Hejsan! 
Blev lite inköp igår men visar allt imorgon då jag ska till Uppsala med efter längtade Annica!
Idag gick jag upp tidigt, drog till solariet och tog en 20 minutare - otroligt skönt faktiskt. Därefter följde jag med pappa och den delen av familjen till furuvik. Otroligt tråkigt men kom hem med ett kilo mjölkchoklad så det är väll okej.
Annars dååå, jag har blivit sjuk såhär lagom till skolstarten men det stoppar mig inte.
Jag har massa gott här hemma så ska bädda ner mig i sängen framför the hunger games och lite av det goda. 
 
 
 
 

en snabbis

hej hej! Måndag idag, skulle ha tränat men mår riktigt dåligt faktiskt. trots det ska jag ta vara på mina sista dagar som helt fri.
Ska träffa Bella idag och får se vad vi hittar på! vi hörs!

Borta i livet

Har inte haft en tanke på bloggen, har njutit av livet sen jag slutade igår. Har hunnit med filmkväll, nattbad, en kväll spenderad med alldeles för gammalt folk. Men det har varit grymt ändå. Nu är jag påväg för lite pengarspendering. Älskar livet.
Snart börjar skolan.
Jag har massa pengar.
Love life
Vi hörs när vi hörs


Frukost!

Dom bjuder på frukost här på fredagar, så sitter just nu och njuter av sista dagen med frukost i det sköna vädret med Therese!
För även sluta klockan ett idag, OM jag mår idag!


Natti!

Jag ligger i sängen just nu, tittar på glee. Jag har packat och haft ett otroligt bra samtal i telefon med mamma. Hoppas det håller i sig bara! Återkommer imorgon!

Jag skulle skriva ett inlägg om träning Idag men har inte orkat faktiskt, men det är på g iallafall!
Sovgott !


Torsdag

Hej! Försökte blogga på jobbet idag men har inget internet kvar.. Jag har suttit på kurs dom två senaste dagarna, vet inte riktigt varför men nu är det slut!

Igår fick jag Klasslistan av Alicia, satan vad nervös jag blev efteråt.. Nu känns det på riktigt. Om en vecka går jag i skolan igen, med massa främmande folk.

Nej nu ska jag gå till Hemköp innan det är dags för att packa (åker till mamma imorgon!!) och glee.


Onsdag!

Hej! Kom precis hem, är as trött så ska ta en snabb dusch innan jag däckar. Imorgon drar jag hem direkt efter jobbet så då kan jag blogga!


Svar på kommentar!

Hej! Jag sitter och fördröjer den sista timmen här på jobbet. Anonym: Vart köpte du hatten och jackan?? Och för hur mycket? SVAR: Hatten är från H&M och kostade 99:- jackan kommer från... Diabless (tror jag att affären heter) och det kostade 500 kronor :) Nej nu ska jag jobba!


Hemma!

Hej! Nu är jag hemma, träffade Nathalie efter jobbet och vi gjorde kista osäkert (host) fick med mig alldeles för lite saker för så mycket pengar jag använde men jag är på sätt och vis nöjd ändå! Nu ska jag hoppa i träningslägrens och träna här hemma innan duschen och sängen kallar!


@ work

Sitter på åvcn och gör ingenting just nu, har det så hela dagen, och resten av veckan. Sjukt tråkigt men men... Ha en fin dag! Passa på att sola lite åt mig!


New brillz

Här är det jag köpte förra veckan, (köpte fler trosor) har även hunnit införskaffa mig världens coolaste solglasögon. Nu saknas det bara en ny jacka, väska, skor och hatt. Ett par byxor också.. Shit vad mycket.. Nej några avsnitt av glee innan sängdags skulle sitta fint. Natti!


Dinner time

Hej hej! Jag och Rebecca lagar just nu mat, det blir korv och pommes. Sån mat vi kan liksom ;) jag har hunnit med en tupplur idag efter en alldeles för jobbig helg men även skön eftersom jag inte jobbat.. Visst det är kul att jobba, trivs verkligen men all stress är jobbigt. Imorgon ska man ju dock tillbaka till sörab igen. En vecka och fyra dagar kvar till skolan början. Vad har hänt???? Det är helt sjukt. Helt. Sjukt.


Mitt hår!

Här är en bild på mitt hår, det vart inte riktigt som jag tänkt mig och lite fläckigt faktiskt trots att jag färgade hos frisör.. Det orangea är iallafall borta. Jag har köpt silverschampo som jag ska börja använda lite då och då för att få en bättre färg, 99 kronor kostade det! Snart kommer mor min hem och då ska jag väll hem till pappa igen... Ha en bra dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2012/pic_501e5732ddf2b375f100004d.jpg" class="image">


Lördag!

Herregud vad jag njuter av att vara ledig! Trots att jag är barnvakt, vi har ju haft as bra väder idag satt :) drog en sväng förbi poolen hos kusinerna och så, älska livet! Imorgon kommer bild på håret och det jag köpte förra helgen!


Barnvakt!

Hejhej! Tiden på jobbet gick as fort, rätt Nice dag förutom den kvava luften. Jag åkte hem direkt efter och har varit barnvakt sedan dess, jag och Rebecca är det hela helgen... Lagom kul sådär. Men men :) Tittar på pll just nu becca, så jävla bra! FÖRRESTEN. Till den anonyma som frågade om jag är helsvensk, jag är så svensk man kan bli - tack! Puss!


Torsdag!

Hallå där! Jag sitter och väntar på pappa just nu. Efter jobbet idag drog jag till Denise i Norrtälje och klippte mig och färgade håret! Och precis som alla andra gånger är jag super nöjd, har dock inte tagit en bra bild än men det kommer! vill platta det och så först :) Jag har för övrigt fått en grej för ljusa jeans, mina gamla från Gina till exempel, älskar dom nu. Har haft en period när jag har hatat dom men inte nu längre!


Ny start!

Hej! Dagen har gått super fort, jag träffade Sabrina i Täby centrum efter jobbet vilket var hur kul som helst! Har saknat henne så! Lite nyttig frukost inköptes idag, bröd med endast 3,4 kalorier i varje skiva, vilket är as bra. Så från och med imorgon ska jag äta bra mat, har även laddat ner en kaloriräknar app för att se till att jag inte får i mig för mycket mat, det är ju inte bra.. Om jag inte hinner träna får man må bra på andra sätt liksom, ska dock försöka se till att behålla det här resten av livet. Nu ska jag titta på glee sen sova! Imorgon ska jag till frisören och fixa mitt äckliga hår! Önska mig lycka till! Godnatt


Godmorgon!

Godmorgon! Nu ska jag åka till jobbet, har på mig en ny tröja från hm!


RSS 2.0