Dagens Artist, Keke Palmer

Dagens artist är idag, Keke Palmer. Hon har b .la. varit med i A som i Akeelah och Disney's Jump in. 2007 kom hennes debutalbum So uncool. Keke Säger att hon valde att döpa sitt album So Uncool för att hon tycker om att man ska vara annorlunda. Och liknande. Här är hennes första singel Keep it Movin. Sen så lägger jag också ut en video där hon uppträder Footworkin' live. Så kolla gärna och kommentera.

 Yay eller nay?





 

Fredag

hejsan. Har varit hemma ett tag. Idag kom Nina till skolan. Hon pratade om påsklovet, vi ska typ jobba på Blå Wingen Bio. Vi började typ halv nio idag för vi hade ingen lärare. Kanske kan förklara senare. Idag kommer en dagens artist iallafall. Måste gå nu.

melba.se

Här är lite tröjor och klänningar/tunikor jag vill ha från melba.se

Criminal Minds

Såg nyss klart på Criminal Minds. Det var som vanligt jättebra! Nu har jag tagit en del bilder på grejerna so köptes idag när jag har på mig dom. Bilden blev dålig men det var den bästa. Efter jag skrivit klart ska jag fixa mig och sen lägga mig och läsa Twiligt.




Hårband - Glitter 10.90:-
halsband med bokstav - Glitter 59.90:-

godnatt

hippie-hårband och guldigt halsband med ett J

hejsan. Nu sitter jag och väntar på att Thomas ska hämta mig. Idag när jag och pappa var i centrum köpte jag ett liknande hippie-hårband som är mörkblått och sen ett guldigt halsband med bokstaven J från glitter. Jag kan nog visa bilder senare. Thomas ringde och sa att han var på väg nu. Så jag ska nog kolla på 2 ½ man.

Vill du ha mera läsare?

Jag har uppdaterat min ''spotlight'' i menyn. Jag använder mig inte utav Bloglovin längre utan nu använder jag mig utav bloggsms.se Det är ungefär precis samma sak som med Bloglovin. De du gör är att smsa in ett medelande som sen kommer att synas i min blogg i ett helt dygn för bara tio kronor! Och det är billigt. Sen om du själv har blogg kan du också skaffa en sån liten ruta. Du blir medlem här!
Om du sms:ar in ett medelande till min blogg, kan mina läsare som ser det gå in på din blogg. Och så får du flera läsare.


''dress like'' Vanessa Anne Hudgens



Den här gången blir mitt nya ''dress like'' inlägg om Vanessa Hudgens. Den här bilden ovanför är tagen utav Vanessa's Dress like hemsida. Så allt på bilden är från dom. Jag valde att ta deras för att jag tycker att jag borde göra fler ''dress like'' inlägg.
Ingen har väll missat att Vanessa är väldigt inne i mode. Så den här gången tycker jag att det är dags för hennes tur att vara personen jag väljer att skriva om. En del saker som finns på bilden finns inte på köplistan. Dom sakerna jag vet som finns liknande eller likadana i Sverige skriver jag. Om ni inte förstår så gör ni nog de snart.

Linne: H&M (sverige, har liknande)

Top: Urban Outfitters

Jeans: Revolve Clothing

Skor: Belles Shoes (sverige, har liknande)

plånbok: Eluxury

Solgalsögon: Eluxury (finns att köpa i sverige från andra billigare affärer)

Cardigan: Urban Outfitters


aj!




idag på jumpan kom våran skolsköterska in. Och då kom jag och linda på de! det var det här vi hade väntat på sen i fyran. Direkt när vi såg henne så sa vi båda NEJ! och som svar tillbaka mimade hon ett ja. VI blev rädda på en gång eftersom att vi båda hatar det som väntade. Vi + Agnes lutade oss mot väggen och sa nej! nej! nej! efter det när vi var färdiga så var det dags för oss att ha avslappning -.-
jag blev först klar ut från omklädningsrummen och ställde mig utanför skolsköterskans rum och bara stog där. Jag ville inte gå in först. (+ så försökte jag samla mod till att gå in) Sen kom äntligen Jonathan som gick in dit före mig. När han var klar kom han ut och då var det dags för mig. Jag satte mig på stolen och hostade ett par gånger. Skolsköterskan Maria frågade om varför jag var hostig.

- varför är du hostig?
-Jag har astma.
- Har du någon bricanyl?
-nej, eller jag glömde den hemma.
- okej. Nu får du titta på Karin, Jonathan hann knappast reagera.
- eh? okej...

sen rengjorde hon min arm och så kom Karin och började prata med mig, frågade vad jag hade gjort på sportlovet och om det varit mycket med folk. Jag svarade och samtidigt kände jag ett stick. Det kändes som att nålen var tjockare än vad den var och efter ett tag tog hon ut den ur armen och satte dit ett plåster. Jag var öm och jag kände hur vaccinet kom ner i armen.
Ja det var givetvis en spruta jag pratar om. Jag hatar sprutor. En gång för några år sedan var jag på väg att svimma när jag tog blodprov. Det var jätte läskigt jag såg bara vitt och gult och sen spydde jag i papperskorgen. Inte så trevligt kanske, jag kommer ihåg som att det var igår. nog om det och tillbaka till sprutan jag fick idag. Min klass fick vaccin mot röda hund, mässling och påssjukan. Efter sprutan fick jag en brago kaka och saft. Jag är fortfarande väldigt öm..

Det var dagens stora händelse iallafall. Det gick bra för dom flesta att ta den. Sen var det bara att återvända till den vanliga tråkiga skoldagen.

kontakt skrivning -.-

nu sitter jag här och skriver ner alla mina kontakter från telefonen till papper. Det är ett måste för snart får jag Tele2 och då försvinner alla. =( Efter jag är klar med det ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig och läsa Twiligt. För er som inte läser, passa på attt köpa ettan under bokrean! du kommer inte att ångra dig iallafall.

Jag bloggar direkt när jag kommer hem från skolan imorgon, slutar 12.50.

goodnight & goodbye

Ny design,

Nu har jag en ny design. Eller jag har uppdaterat den med nya bilder och ny text. Hoppas ni gillar den. Nu ska jag göra matte sen så vet jag inte.. Kanske ska jag lägga mig tidigare ikväll och läsa Ljudet av ditt hjärta? jag vet inte....

det blir nog ett till inlägg iallafall.

090225




hejsan. Nu är jag hemma efter en tråkig lång skoldag, åtminstonde kändes det som att den var lång. Jag drar i genom dagen snabbt.
När vi kom till skolan började Linda & Sofia träna innebandy. Efter ett tag kom Anna och Agnes. Anna ringde till killen hon gillar för att se om han ville hänga med och bada på lördag men han visste inte. Sen kom jag på att jag trodde att jag och Linda skulle hålla i en gympalektion för sexåringarna, så jag sa till Linda och vi gick in och frågade vilka som skulle ha det idag. Det var jag och Linda. Vi hade inget planerat så vi fick komma på något snabbt. När det ringde in visste vi fortfarande inte.. Tillslut blev det ''rockringskull'' till uppvärming, sen kastade jag bollar på dom så att vi kunde dela in dom i lag. (lagen var till flaggan) Det slutade med att det blev oavgjort. Efter flaggan körde vi nilen och sen kycklingen och vargen. Sen blev det så klart duschkull som avslutning. Jag och Linda fick springa fram och tillbaka när vi skulle hämta bollarna vi kastade med.
Sen efter den lektionen så blev det fritt arbete så jag jobbade med Engelska. Efter det var det rast och sen fritt igen. Efter ett tag kom Bengt och vi hade NO. Jag jobbade med Daniel och vi gjorde en del. Vi ska skriva om barrskogsklimatet -.-
Men arbetet måste ju bli bra eftersom att min redovisning om usa plus det här arbetet är den största delen vi får omdömmen på. Sen fortsatte jag på min hylla i slöjden.

Ledsen för att jag publicerar det här sent, men pappa kom och hämtade mig mitt i inlägget Och så har jag ätit så
 Nu ska jag fortsätta med musiken till min Iphone.

godnatt

godnatt, jag blev inte klar med låtarna till min telefon så jag får fortsätta imorgon igen. ska snart fixa sägen och lägga mig och läsa. Hörde också nyss utav mamma att det var en kille som läst alla fyra böckerna på tre dagar. Och då måste man ju inte ha gjort något annat än läst. ;)

Nu ska jag dricka upp min oboy och sen sova. Vi ses imorgon. :)

Fashion, Lady GaGa

Här är Lady GaGa's nya låt Fashion. Jag tycker den är bra..

yay eller nay?



iPhone

min Iphone är anledningen till varför jag inte skrivit. På min dator hos mamma har Itunes blivit knäppt så jag måste börja lägga in musik på datorn hos pappa. Så det håller jag på att fixa med men jag kanske inte blir klar idag. Det är en massa musik! ;-)
När jag kom hem från skolan så började jag och Rebecca på Lindas nya design också, sådet tog lite tid.
Idag är det fettisdagen så jag och pappa stannade och köpte semlor på vägen hem. På en lektion vi hade idag om respekt satt jag och glodde på almanackan och såg att min pappa har namnsdag idag ;) haha.
nu måste jag fortsätta med musiken. Är det något bra på tv ikväll? Top Model går ju inte längre.



kanske ska spela lite snart :)

plugg

idag har jag bara pluggat sen jag kom hem nästan. Efter skolan var jag och Freja hos linda. De var kul ;) och sen när jag blev hämtad och jag och thomas kommit hem åt jag och sen har jag inte gjort så mycket. Den här vecka blir de nog mycket med plugg. Jag ligger efter lite i engelskan sen den veckan jag var hemma. Och så tänkte jag skriva klart min recension (stavning?)  om godnatt Mr. Tom så att den blir klar. Sen så vill jag åka och låna spanska böckerna på biblioteket. Så japp.. Ledsen för dålig uppdatering.

kram

fina kläder, fast tråkiga färger ;)

okej jag ska snart åka till mamma men jag slänger in ett snabbt inlägg. Idag var jag i centrum med Sabrina. Jag köpte inget, men provade en del saker som jag vill ha. Nu har jag kollat på kläder på internet. Jag tycker kläderna är jätte fina men inga fina färger bara tråkiga. Men den svarta t-shirten vill jag ha fast i vit men den fanns inte på bild. :)


90210 eller Twilight?

Kellan Lutz är med i 90210 och Twilight. Är han snyggast som George Evans från 90210 eller Emmett Cullen från Twilight?



                   90210 - George Evans                    Twilight - Emmett Cullen

  


Mysdress

hejsan. Sitter här i min mysdres och slappar lite. ;) jag mår inge bra... :( ont i huvudet, och mellan mina framtänder. (gluggen) jag vill så gärna ha de fixat. Jag hatar min glugg, den förstör mitt leénde och jag vill bara att den ska försvinna. Antigen får jag ha tandställning i två år, både uppe och nere. Bara för att min underkäke gör något mot den övre (och för min glugg) Eller så kan jag ju fylla i den med porslins eller plast fasader. Porslin blir ju dyrare men bättre. Och mina tänder lär se ut som kanin tänder, så då ffår man fylla i ''tvåorna'' också. Och det blir ju dyrt men jag bryr mig inte! jag tänker inte vänta i ett år, (ett helt år!!) på tandställning. Smärtan räcker, jag vill bli av med den nu! även fast det är sent.
Ursäkta att jag pratar om mina tänder som ingen av er läsare säkert bryr er om, men jag tål inte smärtan! den är obehaglig, jag trivs varken med smärta eller glugg. Har någon samma problem?


öööh! jag hatar den!

såg någon mer än jag på hot chick? den var bra tycker jag. :)

Bad idag ;)

idag ska jag bada i äventyrsbadet med Pappa, Linda, Janne, Amanda, Jonathan, Jimmy och Simon. Och sen blir det MAX efteråt. Rebecca kunde inte hänga med idag så Linda fick istället. Jag missar Agnes 13 års party idag men jag får fira henne en annan dag.
Pappa slutar jobba snart så då ska han åka och byta bil så att jag, pappa och Linda kan åka i samma. Linda borde åka hemifrån snart så hon kommer nog snart. I onsdags när jag kom till pappa efter bion så kom jag på att jag glömt badkläder. Så igår när jag och pappa handlade fick vi kolla på H&M och stadium. Vi gick faktist in på Stadium 3 gånger. In - ut - in - ut - in - ut med badkläder. Det var jag som ångrade mig så när vi kommit ut gick vi in igen. hehe. Men det blev en svart bikini men puma shorts. för typ 188 :-

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och läsa ljudet av ditt hjärta.

ljudet av ditt hjärta

igår, eller inatt, läste jag ut När jag hör din röst. Den var jättebra så jag fick ljuder utav ditt hjärta utav pappa idag. Men det jobbiga är att sidorna bara ökar..


Om jag kunde drömma: ca. 300 sidor
När jag hör din röst: ca. 400 sidor
ljudet av ditt hjärta: ca. 500 sidor
så länge vi båda andas: ca. 700 sidor


är inte det jobbigt? haha. Men jag ska läsa och läsa. Det är värt det. För er som inte läser Twilight serien... GÖR DET! hehe.
det här blir nog sista inlägget för idag.





Det finns en möjlighet att Dakota Fanning ska spela Jane i New Moon. Jag tycker hon borde det, hon har så mycke talang.

Bild på Rihanna's misshandel

Rihanna fyller 21 år idag! grattis! Men jag tror också att det var idag bilden på hennes misshandel kom ut offentiligt. Hon hade två stora bulor i pannan och en massa andra sår. TMZ kom ut med bilden och LAPD blev inte så glada när media fick bilden. Chris Brown är inte åtalad ännu.


Datum för Stephenie Meyer's Twilight; New Moon inspelning och premiär




Stephenie Meyer är ju författaren utav Twilight. Bökerna blev succé, filmen blev succé och nu är det dags för uppföljaren till filmen. Den första filmen var ju baserad på den första boken ''Twilight'' (om jag kunde drömma) och uppföljaren kommer att vara baserad på den andra boken ''New Moon'' (när jag hör din röst). I den andra boken utspelar sig den i Volterra, Italien och filmen kommer också utspela sig där.  Och vilka twilight fans vill inte se den andra filmen?
Enligt the British Columbian FIlm Commission kommer New Moon filmas från 23 Mars tills den 21 Maj 2009.
Och Italien delen kommer att filmas i Maj. Några delar kan spelas in i Kanada, Och så kommer det nog filmas i Forks, Washington.

Filmen kommer att ha premiär den 20 November 2009 i Usa. Sverige premiären vet jag inte, men det kan också vara den 20:de eftersom enligt imdb.com så ser premiärerna ut så här, men filmen kommer ju förmodligen ha premiär i fler länder.

CountryDate
Brazil 20 November 2009 
Canada 20 November 2009 
Finland 20 November 2009 
Italy 20 November 2009 
Norway 20 November 2009 
USA 20 November 2009 
UK 27 November 2009 
Turkey December 2009 
Germany 7 January 2010 


källor: http://twilightseriestheories.com & http://imdb.com


Ursöta!

kollade nyss på Lindas blogg och hon har fått sina kattungar idag! dom var hur söta som helst!!! alex och harry.
förlåt för dålig uppdatering, men jag har inget att skriva om. Idag har jag på mig min nya tröja som köptes på tradera. Den hade mycke mera färg i verkligheten än på bilden. men I like it. men nu ska jag göra en liten sak så ja vi hörs ;)


The Climb - Miley Cyrus [officiell musikvideo]

Nu är Miley Cyrus officiella musikvideo för The climb ute. Den har varit det ett tag, men jag ville ha en bra kvalité på den.
själv tycker jag inte att videon är så bra, men låten är bra.


 yay eller nay?



HOME & SORRY

nu är jag hemma. Och jag är ledsen för dålig uppdatering men tidigare idag visste jag inte vad jag skulle skriva om. Till middag blev det pizza. igen.. och nu sitter jag här och dricker en ''mini mer, hallon och passionsfrukt''. *gott* ;)
Idag har jag spelat gittar och varit på Storängsbotten med pappa. Och såklart läst Twilight.


Dagens Myspace artist! :)

nu har jag tråkigt. Så nu blir det en ny dagens myspace... Nu blev det Megan & Liz.. Dom är tvillingar, 16 år. Dom skriver egna låtar som dom lägger ut på deras myspace och så gör dom covers utav låtar som dom lägger ut på deras Youtube. Du kan gå in på deras Myspace och lyssna. Och här är ett videoklipp utav dom när dom sjunger La La Land.

yay eller nay?








länken till sidan där jag gjorde alla bilder hittar du här!

Vero Moda

Idag när jag och mamma såg på bio i Kista. Så kollade vi såklart runt i affärer. Jag letade efter Jeans-Leggins. Och mamma efter underkläder.  Och jag visste vilka butiker som sålde sånna. Fast jag glömde såklart en utav butikerna. Vi kollade på Gina Tricot. Och dom va fula. Sen gick vi in på Vero Moda och där fanns det ett par ur snygga med fickor på baksidan och dragkedjor där nere vid fötterna. Sen fanns det ju BikBok där jag redan visat er dom bland vill ha sakerna, jag tror de va bland dom första.
Nu sitter jag och spelar gitarr. Och väntar på att pappa ska komma hem med mat. Jag har inte ätit än :(


Bedtime stories

idag såg jag bedtime stories med mamma. Den var bra. Den är iallafall värd att se. ;)




Bio idag

ledsen att jag inte hann skriva något mer igår. När jag vaknade så läste jag en bit i när jag hör din röst. Och mitt i när allt va lite långtråkigt så bara hände de något spännande. Och de gjorde så att man inte kunde sluta läsa. Fast sen fick jag solen i ögonen så jag fick gå upp. Så nu sitter jag bara i min mysdress. Men jag ska snart klä på mig. Senare Idag ska jag iallafall se på bio med mamma. Och sen ska jag till pappa. Så de blev en kort vecka här hos mamma.
Nu ska jag lyssna på musik.. Och kanske skriva något ''dress like'' inlägg.


are you that somebody?

jag lyssnar på are you that somebody just nu. Kom på idag när jag duschade att jag inte har lyssnat på Aaliyah på jätte länge. Hon är jättebra! fast stora favoriten är nog one in a million eller try again. hon dog ju i ett flygplan som krashade 2001. jag tycker i allafall ni ska lyssna på henne.
De blir inge Las Vegas idag heller... :(









Chris Brown's ursäkt





Chris Brown är ju anklagad för att ha misshandlat Rihanna. Och för några dagar sen gick han ut med en ursäkt.
översättning utav mig finns under den engelska.

"Words cannot begin to express how sorry and saddened I am over what transpired. I am seeking the counseling of my pastor, my mother and other loved ones and I am committed, with God's help, to emerging a better person.
"Much of what has been speculated or reported on blogs and/or reported in the media is wrong.
"While I would like to be able to talk about this more, until the legal issues are resolved, this is all I can say except that I have not written any messages or made any posts to Facebook, on blogs or any place else.
"Those posts or writings under my name are frauds"


"Ord kan inte beskriva hur ledsen jag är över vad som hänt. Jag får rådgivning utav min präst, mamma och andra nära och kära med Guds hjälp för att för att bli en bättre person. Mycket av vod som sagt och rapoterats på bloggar och/eller i media är fel. Medans skulle jag vilja prata om det här mer, tills dom lagliga problemen är lösta är det här allt jag kan säga utom att jag inte har skrivit några meddelanden eller skrivit något till Facebook, på bloggar och andra ställen. Dom som skriver där under mitt namn är  bedragare.''

det var en dålig översättning utav mig.

© justjared.com

överbett på google

kommer ni ihåg inlägget jag skrev den 22 Januari efter jag varit hos tandläkaren? Jag såg nyss att om man söker på överbett tandköttet  och bläddrar till sida 3 så finns en länk till min blogg där! :D haha jag trodde inte jag låg så långt fram. fast det kan ju ha och göra med att dom flesta utav artiklarna handlade om djur.


ny duschad.

ååh! jag har råkat riva mig själv tre gånger i ansiktet! så nu har jag rivmärken. Jag vaknade 10.40  och gick h åt frukost. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Idag ska jag vara hemma. Och mamma och Thomas tror jag sak ha möte igen. Så.. aa. Och jag är fortfarande sur (TV-nörd) över att två utav mina favoritprogram inte gick igår! ;)

pissed off

okej, jag är skit sur nu. Ingen Prison Break!?! det som va så spännande. Allt började med att jag drömde om att Las Vegas skulle ha uppehåll. Och vad hände idag? jo inge Las Vegas. Och nu inge Prison Break! nu ska jag se på annat. Så vi hörs imorgon!

goodnight & goodbye

Dagens Myspace artist ;)

jag har tråkigt, så jag lyssnar på en massa ''osignerade'' artister på myspace. Och den jag nog gillar mest för dagen är Justin Bieber. Så vi säger att han är dagens myspace artist. Så att det kommer upp något mer inlägg iallafall. Fast den här videon är från hans youtube.

Yay eller nay?



Untouched

jag har fastnat för en låt. och det är utav två tjejer jag aldrig trodde jag någonsin skulle gilla. Men nu har det blivit så låten är Untouched från The Veronicas. Den är superbra. Så lyssna och kommentera om det blir ett yay eller nay! =)




090216

hejsan, idag har jag inget planerat att göra. Så det blir nog några inlägg. Fast jag vet inte vad jag ska skriva om... hm.. några förslag?
Jag har också sett på en blogg... (man kan se inlägget på blogg.se) att den finns en rosa canon. tror jag det va. Och den var bara för söt! så ni borde kolla in den.

Nu ska jag spela lite på min gitarr och sen lyssna lite på musik eller tvärtom? ;)

En inte så snygg bild på Demi Lovato & Selena Gomez

Igår kollade jag på en massa videos på youtube. Och en utav videosarna var på Demi Lovato och Selena Gomez och jag råkade pausa på ett ställe och deras miner var inte dom snyggaste i allafall! ;)


5 minuter

om fem minuter börjar Criminal Minds så det ska jag se på. Sen kanske jag ska läsa lite Twilight och sen sova! det ska bli skönt. Efter Rebecca åkt till sin mamma idag fick jag ett gott skratt! Kristian (stavning? ;) )  höll på och skämta om att Kevin sagt en massa saker som kevin sa att han inte sagt. Och ja, det var kul.
Imorgon kommer mer inlägg om kläder och musik. I promise! och kanske något ''dress like''

godnatt

Miley's Cykel Outfit

Det här får bli mitt första ''dress like'' inlägg. Och det är var man kan köpa en liknande outfit som Miley Cyrus hade när hon cyklade.



American Eagle:


T-shirt: $15.50                     Linne: $15.50

BikBok:

Leggings: 149kr

Stadium:

 Converse: ca. 599:- (fast i en annan färg.)


Så tillsammans blev det 1014:-


Söndag

Ledsen för dålog uppdatering, men ni vet varför.. tror jag. I morgon kommer jag nog igång igen. Idag ska jag vara med becca tills hon åker hem. Så nu ska jag vara det ;)

förresten, vad tyckte ni om melodifestivalen?

Melodifestivalen, andra deltävlingen




Nu är det dags för Melodifestivalen. Den andra deltävlingen. Och den ska vi se hos Bella. Så vi ska gå dit snart. Och idag kommer jag nog heja på Måns Zelmerlöv, Jennifer Brown och H.E.A.T eftersom att dom är från Upplands Väsby. Haha jag såg dom LIVE en gång på väsbydagen tror jag den hette. Och dom var skit roliga eftersom att dom kör med ''pudelrock''. En utav gitarristerna hoppade och va skitrolig och kollade jätte mycket på oss. Och han den andra som spelar gitarr (tror jag) tuggade tuggummi! ;] haha det såg så roligt ut när han skulle sjunga och tugga och spela samtidigt. =)

Hur mycket är jag värd?

NATURLIG HÅRFÄRG?

[ ] Rödhårig - 200 kr
[x] Brunhårig - 700 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr


ÖGONFÄRG?

[x] Blå - 300 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD?

[  ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[  ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 5000 kr


HUR BRA SYN HAR DU?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 25,000 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr


FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr

Jag är värd 46250 ;-]


Happy valentine's day!

Ledsen för den dåliga uppdateringen igår men Rebecca kom hem och vi såg på film hela kvällen. Så det där med kläderna får  komma någon gång i veckan. Igår fick jag  ju faktist officiellt sportlov! jepp, vecka 8 så är det här där jag bor.
Ikväll ska vi se på film igen. Jag tror vi har tre stycken som vi ska se på. Så det kommer bli dålig uppdatering idag med.

Nu i helgen/veckan ska jag leta reda på en massa så kallade ''dress like'' plagg som jag ska visa. Plus så ska jag kolla runt och leta efter artiklar jag kan skriva om kändisar. För det är det ni vill läsa mest om. Så jepp.. Nu måste jag gå..

 c ya later!


Lazy

Jag är bara så lat. Jag har nästan inte gjort något på videon jag skulle redigera. Men det går frammåt. Jag har suttit och försökt med den. Och så har jag testat att gjort lite musik och duschat. Och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Jag ska iallafall skriva om vad en kändis kläder och vart vi kan köpa liknande.
Men nu ska jag kanske spela lite keyboard.


redigering

Nu när tävlingen är avgjord och på börjad så nu ska jag redigera en ''musikvideo'' jag och sabrina gjort till Hot 'n' cold. Så vi kanske bestämmer oss för att visa den för er sen? vi får se. Det roliga med den här videon är att vi använder Blue Screen men den blir inte jättebra med den men det funkar ;]
Nu sja jag kolla på Amanda's Warvick avenue som vi också spelat in en ''musikvideo'' till. Så jag får uppdatera lite mera senare ;)



snyggaste bilden på mig sen i sommras ;P

design #1!

Den som vann min designtävling som skulle avslutas igår är Olivia. Så nu kan ni inte vinna design nummer 1. jag tänker givetvis sätta igång tävlingen igen. Fast nu kan ni bara vinna #2 #3 #4 #5 eller #6. Så sätt igång igen. ni kan kommentera det här inlägget och skriva vilken ni vill ha. Men för att vinna den här tävlingen måste du antigen skriva ett inlägg om mig på din blogg och såklart länka till min blogg, eller lägga till mig på bloglovin'.


Fredagen den 13:de!

Jag är hemma idag med. Jag vaknade utav ett sms från Linda runt 07.00 där hon skrev att jag skulle ha varma kläder för att vi skulle göra någonting utomhus på SO:n. Och det hade jag glömt bort, så tack Linda! men jag skulle ändå inte till skolan... Jag kunde inte somna om så jag läste en stund och sen spelade jag nintendo DS ''Imagine, my secret world'' heter spelet. Och där kan man skriva dagbok, göra en massa personlighetstest och en massa mer. Och man behöver inte direkt vara rädd för att för att folk ska läsa, för man får välja en ''hemlig kod'' som dom säger att det heter på spelet. Så varje gång man startar spelet får man skriva in koden.

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag hann inte skriva mer. Men i alla hjärtans dag present fick jag nintendo DS spelet ''Imagine, my secret world'' utav pappa. Han hade tänkt köpa en stor nalle men den var för dyr så jag fick välja en själv. Och DinSko hade inte ett par skor jag ville ha, Gina Tricot hade inte jeansjackan i min storlek, och så prövade jag en hel del fler saker på Gina Tricot men jag gillade inget. Så jag valde spelet.


Eftersom jag inte hann skriva mer igår så avslutade jag inte tävlingen. Så jag gör det nu. Jag ska kolla vilka som anmält sig och jag berättar vem som vunnit i nästa inlägg.

Så nu ska jag avsluta tävlingen och sen ska jag klippa en video i Windows Movie Maker.



Nu är jag hemma

Nu är jag hemma. Och just nu väntar jag bara på att pappa ska hämta mig. Jag kanske missar Las Vegas idag.. :[
Det som är så bra :( De gick bra att kolla på dagis fast Pelle var lite pillrig. Nu måste jag gå, pappa kommer.

btw.. Jag ska få alla hjärtansdag present av honom idag för att vi inte kommer träffas när det är.

puss


Fint från asos.com


Älskar klänningen! eller faktist hela outfitten. Jag tänkte också försöka börja med att lägga ut bilder på kläder, skor, accesoarer m.m som även kändisar har. Eller om jag kanske till och med lägger ut bilder på liknande billiga grejer som kändisar har. Och det första jag tänker skriva om är en fin Väska från asos.com Paul's Bountique (stavning?) Och det finns faktist en stor känd tjej, (dotter till en stor hotell-ägare) Ja, det är Paris Hilton som har en sån väska.



Och väskan kan du köpa på asos.com för 57 pund (£ 57) och det är i svenska pengar ca. 697 kr.

Väska: £ 57 (£ = pund) = ca. 697 svenska kronor.
Klänning: £ 34.26 (£ = pund) = ca. 420 svenska kronor.


Adressen till Monki hittar du här!

ska snart

göra mig i ordning. Vi ska alldelles snart åka och kolla på dagis åt Pelle. Det första vi ska på har öppet hus mellan 9-2 så de ska vi gå på först och sen är det ett som har öppet hus mellan 3-5 tror jag. Så jag bloggar nog efteråt närf jag kommit hem. Så ja då hörs vi.

+ jag har en fråga.

När man ser på vad alla designers designar, brukar det ibland se helt crazy ut. Skulle du kunna gå runt med stora designers kläder? det skulle inte jag för det skulle se helt crazy ut.

Skulle du kunna gå runt med jag vet inte en lamphatt på huvudet och en konstig tröja och ett par jeans på stan?

Clothes and shoes = love

Jag har precis målat mina naglar svarta. Det blev jättebra på vänster hand men inte på höger. Och det är ju för att jag är jätte dålig på att måla med vänster hand. Jag har också tillbringat morgonen med att kolla på kläder på b. la. asos, american eagle, shoptuso, wet seal m.m Så nu ska jag visa er dom fina kläderna!

American Eagle:




Wet Seal:

090212

Godmorgon! Jag blev hemma idag med, jag har forfarande ont i halsen. Så idag ska jag följa med Mamma, Åza och Pelle när dom ska gå på öppethus på två stycken dagis. Nog om det.

Jag vill säga tack! jag har fått fler röster i min omröstning. Jag behövde det verkligen så att jag vet vad ni vill att jag ska skriva om. Så jag ska kolla runt och bestämma om vad jag ska skriva om idag.

Vi hörs!

Mine!

Igår fick jag äntligen ett linne från Urban Outfitters som såldes på Tradera. Så linnet är på väg hem till mig från malmö tror jag. Vi bjöd också på en väska från Asos men den blev för dyr. Men jag tänkte iallafall visa en bild på linnet. Bilden kommer från ägaren utav linnet.


The beginning - 4 mars

Idol vinnaren Kevin Borg släpper äntligen sitt debutalbum the beginning. Skivan släpps den 4 Mars + att

alla som förhandsbokar Kevins platta från cdon.com får ett signerat exemplar! hur coolt är inte det? så alla som gillar Kevins moves och röst borde ju iallafall köpa den. =)
Jag själv tänker kanske köpa den, jag hejade på Alice under idolfinalen. Men jag får se, jag vill gärna höra låtarna innan iallfall..




PLUS! är det någon mer än jag som är trött på idol? Jag menar, IDOL är hur bra som helst, men jag tror faktist nästan att TV4 bestämmer vem av dom i finalen som vinner. Varannan kille varannan tjej.

2004: Daniel Lindström (eller vad han heter i efternamn)
2005: Agnes Karlsson
2006: Markus Fagervall
2007: Marie Picasso
2008: Kevin Borg

Men det är bara vad jag tror.


Bilder från mig och bella!

Jag och Bella hade kul med hennes kamera och vi tog en massa bilder. Och bara för säkerhetsskull så har vi copyright. För er som inte vet betyder copyright att ingen får sno bilderna. Jag och Bella är ägarna av dom. VI har endast copyright för att det finns folk som snor bilder utan att ange källa och vad dom fått dom ifrån.


090211 + lite planering för dagen =]

Hej bloggen! ledsen för dålig uppdatering men jag har varit hos Bella hela morgonen. Mamma och Thomas skulle ha möte så jag, Pelle och Kristian/Christian (vet inte hur han stavar) fick gå till Bella runt 09.00. Så nu är jag hemma och Bella sitter och kollar efter skolbussen i fönstret.Bella är också sjuk idag.

Jag har planerat lite om vad jag ska skriva om idag. B. la. en artist som ska släppa sitt första album snart. Och såklart något mer.


ANTM

Sitter och kollar på ANTM. Och dom fotas någonstans på landet. Det gick väldigt dåligt för Sam. Och hon brukar oftast vara bra. Men Analeigh är bäst och sötast. Men McKey kan nog mest. men nog om det.

Efter Top Model ska jag nog duscha. Och sen kanske slänga in ett till inlägg.
Jag ska stanna hemma imorgon med, mamma har börjat smitta mig, jag är hes och snorig och blöööh!!!

Jag vill ha mer röster i min omröstning om vad jag ska skriva om. Så glöm inte! stå för vad du tycker, och du kan ju faktist rösta igen även om du redan gjort de.


V-ringat? Högmidja?

Spanien brukar ligga ett år före i modet. Så det kan betyda att årets mode vi kommer ha i år i Sverige, var förra årets mode i Spanien. Så jag tänkte tipsa er om lite grejer som kan bli nästa års mode. Det kan finnas en chans att den höga midjan kommer tillbaka. Men det jag tror på mer är nog en väldigt stor V-ringning. Här är lite bilder från lite olika designers b. la. Mango.

Söt klänning.




V-ringning



Hög midja.




©http://www.fashionfromspain.com/

men kom ihåg, att det bara är ett kanske! =)

LOVE LOVE LOVE

Jag har fått ett nytt halsband från OKEJ. Ni kanske kommer ihåg armbandet jag fått från OKEJ tidigare. det som var zebra randigt. Nu har jag fått ett halsband med ett hjärta där det står Love, Love, Love. man ser inte så bra på bilden, men det står där iallafall.


Local Celebrity

PÅ Local Celebrity finns en massa coola T-shirts. Och där handlar en massa kändisar t. ex. Daughtry, Hayden Panettiere, Halle Berry, Heidi Montag och en massa mer. Det är definitivt något för er (och mig själv) som älskar T-shirts med tryck. Och jag har tagit ett par som jag tänkte visa er. Dom flesta är roliga.


Fint från Monki



Det där är det jag vill ha från monki, som jag tycker är väldigt gulligt och bra att ha.

Skärp: ....
Bas tröja: 150:-
Hårband: 40:-
Miniväska: 100:-

The Climb har snart premiär.

Miley Cyrus låt från Hannah Montana: The movie, The climb har snart premiär på Disney Channel. Någon gång nu i Feburari tror jag att den hade premiär i USA. Och då kommer den snat komma till Sverige. Jag tycker själv att låten är jättebra! Så ni ska få lyssna på den och säga vad ni tycker.


Nickelodeons Kids Choice Awards

Tänkte bara säga några utav namnen på dom som är nominerade för Nickelodeons Kids Choice Awards. Dom som är nominerade är b. la. Selena Gomez, Jonas Brothers, Miley Cyrus, Beyonce, Alicia Keys, Jack Black, Vanessa Hudgens, America Ferrera, Chris Brown och Jennifer Aniston.
Det är några utav dom som är Nominerade.

Bäst klädd?

Vem är bäst klädd för en helt vanlig dag, för lite brunch? Det är några Disney stjärnor som alla klär sig snyggt, och alltid lite efter modet. Är det Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Selena Gomez, eller Demi Lovato?



Kommentera och skriv vems Outfit du gillar mest,

#1 Demi Lovato
#2 Miley Cyrus
#3 vanessa Hudgens
#4 Selena Gomez

090210

Jag blir hemma idag också. Jag vaknade runt 09.00 kanske och hade huvudvärk. Så jag gick upp tog en alvedon och väntade med att äta frukost ett tag.
Det blev många inlägg igår! kanske för många, 12 stycken! Jag skrev så många för att det var det ända jag hade att göra.

I omröstningen står det mellan kläder och musik än så länge. Så det blir något sånt idag igen. Jag ska nog börja kolla runt lite efter något jag kan skriva om. Kanske en fortsättning om Chris Brown? eller nya bilder på en ny känd där ni väljer vilken outfit som passar bäst? eller en ny låt jag ger betyg åt?

host, host, halstablett, host, host

Jag blir hemma i morgon också. Jag mår fortfarande skit. Snart börjar CSI och sen blir det PB. Så det ska jag se på sen blir det sängen och när jag hör din röst! =)

godnatt! ♥

Chinese Laundry

Det finns en onlinebutik jag verkligen älskar! Jag vet inte om den finns ute på stan i USA, men det ända jag vet är Hemsidan. Den heter Chinese Laundry och dom har verkligen söta skor. Här är några utav dom jag vill ha.


UPDATE:

Jag har lagt till en ny design i tävlingen. Så scrolla neråt och kolla. Jag är ju inte ett proffs men jag har iallafall försökt.
Jag har precis sett klart på Las Vegas och det var såklart lika bra som vanligt.
Och idag har jag tagit miljontals halstabletter! och det är inte kul. kan nåhon ge mig tips på hur min sjukdag kan bli roligare? =P
Jag lägger in en bild på designerna igen ifall någon missat! scrolla ner för att hitta det riktiga inlägget!


Vad vill ni se/läsa?

Nu vill jag veta vad ni vill att jag ska skriva mer om. Ska det vara om kläder? kändisar? personligt? musik? det är erat val. Rösta i rutan i menyn. Jag kommer att bevaka den varje dag för att se vad som händer och vad ni tycker.


An Café

I nästan varje Tånårstidning jag ser så står det om An café och dom är tydligen jättebra. Men det tycker inte jag. jag lyssnar på en låt nu, ''den'' som sjunger har en väldigt intressant röst. Jag vet inte om det är en tjej eller kille som sjunger. hehe. De låter som att det är en tecknad figur som sjunger. Jag tror att det är en kille. Okej, jag såg nyss en intervju, alla är killar. Så nu ska ni få lyssna på samma låt jag lyssnar på. Ni kommer nog att skratta eller tappa hakan. Det var iallafall vad jag gjorde.




An Café får ♦♦½ diamanter

Vad ska jag göra?

vad ska jag göra? jag har tråkigt. Därför har jag skrivit en massa om kändisar för jag har inget att göra. Men kändisar är väll alltid kul?
Jag har nästan bara bloggat idag, jag skulle kunna läsa Twilight. Men jag har ingen lust. OCh det finns inget på TV. Skriv en kommentar och ger mig tips ;) annars får jag fortsätta blogga! =]

Vilken cykeloutfit är snyggast och bekvämast?

Miley Cyrus cyklar ofta. Oftast i leggings, så det borde ju vara bekvämt. Vilken utav hennes Outfit's tycker du bäst om?

#1 med rutig keps, Iron maiden T-shirt, långt linne, leggings och korta converse
#2 Vitt linne/vit T-shirt, grå cardigan, sjal med ''peace-tryck'', leggings och stövlar
#3 turkost linne, Grå T-shirt, keps, leggings och converse




Långt eller kort?

Tycker ni Twilight stjärnan Robert Pattinson ska ha långt eller kort hår? Som ni säkert har hört så klippte han nästan av allt hår för ett tag sedan. Och jag har letat efter en bild och nu hittade jag en bra. Så vad tycker ni hans vampyrfrisyr så att han ser yngre ut eller kort hår så att han ser äldre ut? själv tycker jag långt!


My life would suck without you

Redo för American Idols första vinnare? Kelly Clarkson ska släppa hennes fjärde album ''all I ever wanted'' Och jag har gillat Kelly Clarkson länge så jag måste ju få visa er hennes nya singel My life would suck without you.



Tävling!

Nu är det dags för en tävling. Jag kommer att tävla bort ett gäng designer. Det du ska göra står nedanför =]


• DU får välja en utav designerna nedanför du vill ha.
• Sen är det bara att skriva ett inlägg om mig på din blogg och såklart skriva länken till min blogg i inlägget.
• sen skriver du en kommentar till det här inlägget med länken till din blogg och ditt namn + vilken design du vill ha.
• Tävlingen avslutas den 12 Feburari så ni har på er tills på torsdag.
• men det finns ett vilkor, och det är att du måste ha blogg.se

Där det är bilder på mig kommer det vara bilder på dig. Och där dom svarta kontur''människorna'' är får du välja om du vill ha bilder på dig eller om du vill ha dom.


090209

Idag är jag hemma från skolan. Jag mår fortfarande skit. För ett tag sen när jag såg på vakna med the voice blev jag chockad. Chris misshandlade Rihanna?. Det är därför jag skrev inlägget nedanför. Är det sant? det stog också att han blev släppt frigiven för en borg på $50.000 och det är mycke pengar.
Jag fixade också efter hårt arbete igår kväll en spotlight. Och det är den grå/svarta rutan i menyn. Det du behöver göra är bara att skriva in en kommentar eller ett medelande och då kommer du synas i min blogg antigen i 15 minuter eller ett dygn. för bara 10kr. Och om du syns i rutan så kommer ju en massa läsare på min blogg se din blogg. Det är ju världens chans att få mer läsare! är inte det coolt?


Chris på LAPD?


LAPD, Los angeles Police Department.
Chris Brown är anklagad för misshandel på en kvinna.

"Identiteten kommer inte att publiceras," säger Officer April Harding till People.

Runt 12:30 a.m. i Söndags, Bråkade Chris Brown med en okänd kvinna i ett fordon när allt plötsligt blev våldsamt.  och enligt TMZ, så fick kvinnan en massa skador och identifierade Chris som atackerare.
Och det kan ha varit Rihanna som blivit misshandlad.

©justjared.com


Spotlight

Tänkte slänga in ett inlägg och säga att jag håller på att lägga in ett bloglovin' spotlight.
Bloglovin' spotlight är en liten ruta som kommer att synas i min meny. Och det du behöver göra är bara att sms:a (tror jag) och sen kommer du synas i min blogg i ett helt dygn! helt otroligt va? det kostar bara 10kr!
Följ min blogg med bloglovin

ännu mera coola bilder!





H&M, La Redoute och Ellos

Nu är det dags för en ny vill ha. Jag har kollat runt på H&M, La Redoute och Ellos.se och hittat lite kläder. Så jag tänkte bjuda med mig om vad jag gillar. =]


090208

Jag har fortfarande jätteont i halsen. Och imorse när jag gick upp så hade jag lock för mitt vänstra öra. Jag har fortfarande lite lock. Så idag får jag tillbringa dagen med att äta alvedon och halstabletter.
Jag ska snart ta en varm dusch och sen bara ta det lugnt.
Jag ska också kolla runt lite på kläder för våren/sommaren.


Waking up in... vegas

Jag kom hem för ett tag sen. Jag och pappa har handlat. Och då på ICA såg jag att någon sån här bilaga till Aftonbladet eller Expressen. Eller va det va. Och då stog det... Vad ska Victora säga?: Blondinbella och Daniel Westling har en affär..!
Är det sant? Och isåfall vad för affär? det är något jag vill veta. Om dom menar otrohet så tror inte jag på det iallafall. Varför skulle dom göra det? Blondinbella har väll hennes pojkvän Nils och Daniel Victoria. Men de kanske inte är en otrohetsaffär?

Nu lyssnar jag på ''lite mindre kända'' låtar utav Katy Perry. Och några jag gillar är Waking up in vegas, If you can afford me, damn, You're so gay, Breakout och Mannequin... Men bäst är dom som finns nedanför ;)




 

coola bilder på mig!











Vilken gillar du mest? testa med dina egna bilder på http://photofunia.com

sjuk,

japp, jag är sjuk.. det kliar i halsen, jag är lite hes... ja sjuk... Så jag får ta en massa äckliga strepsils. Dom brukar vara goda men inte den smaken vi har hemma nu. Jag ska snart göra i ordning lite lunch och sen lägga mig framför tv:n och ta det lugnt. Det kanske blir en dagens outfit senare.


Sipahh

Nu är jag vaken.. Jag har varit det ett tag med jag har legat famför TV:n och sett på 24 maraton på TV400.

Igår när jag och pappa handlade hittade vi en rolig grej. Den heter Sipahh. I paketet ligger det 10 sugrör med något oboy liknande pulver i. Så om man häller upp ett glas mjölk och lägger i sugröret så blir det en helt ny smak. Det var jätte coolt. Mjölken ändrar inte färg men ändå så blir det chokladsmak. Så jag tycker det är värt att testa. Jag vet att sugrören finns i banan och choklad i vanliga matäffärer. Testa!
Hörde också att Freja åkt till England inatt. Kommer sakna dig!




Lonely

I morgon kommer jag bara vara hemma och slappa och ta det lugnt. Det kommer bara vara jag hemma så vad finns det att göra? Det är ju mitt ända val. Så jag kommer ju förmodligen hinna blogga mycket under dagen och kanske till och med visa en dagens outift. Om jag hittar något att ha på mig! ;)
Så vi får se hur det blir med det.
Jag ska snart gå och lägga mig och läsa när jag hör din röst. Och sen försöka få en godnattssömn. *skönt*

Här är Akons gamla låt Lonely

Godnatt



Forever21 till Sverige

Idag när jag läste Kenzas blogg så såg jag att den underbara butiken Forever21 letar lokal här i Sverige! Då slipper man ju betala tull och allt de där. PERFEKT!



Amerikanska motsvarigheten till H&M letar lokaler

Populära amerikanska kedjorna Abercrombie & Fitch och Forever 21 är på jakt efter fler svenska kunder. Därmed får kedjor som H&M och Gina Tricot stora utmanare.

Amerikanska Abercrombie & Fitch, Hollister och Forever 21 samt tyska s.Oliver. Det är några av de internationella klädkedjor som letar butikslokaler i Sverige, skriver modebranschtidningen Habit.

Trendsättande svenskar

Ett skäl till att de utländska aktörerna ser Sverige som intressant är att svenskarna anses vara trendkänsliga och trendsättande. Och nu, under lågkonjunkturen, går det att knipa attraktiva lokaler som annars vore svåra att få tag på.

- I vart fall kommer man inte hit av främst ekonomiska skäl eftersom Sverige inte alltid ses som en lukrativ marknad, säger Magnus Andersson, kommersiell projektledare och uthyrningsansvarig på bolaget Centrumutveckling, till tidningen.

- Men har de utländska kedjorna rätt trend- och prisnivå kan de komma och konkurrera med butikskedjor som H & M, Gina Tricot och MQ.

©Aftonbladet.se


glass



min webb funkar inte! jobbigt! men jag sitter iallafall och äter chokladglass med pecannötter och marshmellows i. Marshmellowserna va inte goda. Jag får sitta och spotta ut dom. Men i B&J är det jättegott!
Jag har tråkigt, har ni någon idé om vad jag kan göra? jag vill se någon bra film. Undra om vi kanske kan hyra någon på boxern.
Och photoshop segar och funkar inte. Så det gör allt tråkigare! haha'

snart dags...

japp, snart är det dags för TV:n igen. Japp det är Let's dance. Så det ska jag iallafall kolla på! och bara ta det lugnt :)
vad ska ni göra ikväll?


Friday funny time eller något sånt =D

hejsan, förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit. Igår när jag kom hem från Linda skulle jag äta, städa och se på Criminal Minds. Sen så var det läggdags. Idag hade vi ingen engelska, vi hade vikarie sista timmen och då fikade vi och hade roligt! haha. Hon kallade det Friday Fun time eller något sånt.
Sen när jag kom hem efterskolan ville Bella komma över med Felisia och Ida så dom kom och vi försökte få Pelle att dansa. Men det gick inge bra, han var bara rädd. ;)
Och sen var det dags för ännu mera städa, jag var tvungen att flytta in i Rebeccas rum och dela med henne.
Och nu har jag precis kommit hem till pappa.

090205 + fotbollsCup

Nu är jag med Linda och vi äter choklad och mentos! Vi spelade ju fotboll idag i skolan, tre matcher och vi förlorade alla men vi blev nöjda. Kuppen hette Fair Play trophy eller något sånt och dommaren va inte fair! folk fällde oss och han blåste inte, men om vi råkade komma in i någon blåste han! men det var iallafall kul och det ÄGDE att åka bil med Linda, Tobias, Fabian & Rikard!!!! haha.
Våra uniformer var röda, vita och blåa. Både jag och Linda glömde kameran. Vi ville ju ta kort! :(


När jag tänker på oss så slår mitt hjärta tusen hopp

Det var en bit utav sticket till en låt jag håller på att göra musik till. Det är svårt och väldigt komplicerat. men det blir nog bra. Jag kan ju inte gå ut här i bloggen om hur resten utav texten ser ut men... För jag är inte den som skrivit låten. Det är  Linda som skrivit den om sin pojkvän. Så det är vad jag gör just nu. Så jag får slita med det nu då sen ska jag se på top model och sen duscha, sen blir det nog läsa och sova!


chokladmun.

Jag & Rebecca ligger mysigt med filtar över oss och äter choklad. Rebecca kladde nyss ner hela sin mun och sa tja! haha.
Våran humor, sen vad ni tycker.... =]
När jag kom hem så såg jag The Voice när Kenza var med. fast det var synd att hon var förkyld, jag hade gärna hört hennes riktiga röst ;) Hon var så söt, och jag älskade hennes kläder!

back to vegas!



090204

Fotboll! imorgon. Ja, imorgon är fotbollstuneringen och jag är inte direkt förberedd, så idag/ikväll ska jag ägna min tid åt att läsa reglerna jag fått utav min lärare. Jag skulle vilja ha nummer 13, men någon utav killarna i min klass sa att han ville ha det. :( det är mitt turnummer! Och så finns det ju Sofia har sagt att hon också vill ha det. Men det finns ju bara ett nr 13.

Jag skulle ju också varit på pappas jobb med honom idag, men så ringer han och säger att han är magsjuk! Och det var hans ideé att jag skulle komma idag. Jag ville komma i måndags.
Snart börjar Las Vegas! yay!


Bästa lektion idag = SO och idrott!?!

*haha CRAZY!*

okej, vill ni veta varför? På SO:n skulle vi skriva en berättelse om Buddha. Men jag var klar med den sen förra veckan så jag fick typ läsa När jag hör din röst hela lektionen! haha. Fast jag blev frånvarande... Jag blev så inne i boken så att jag inte hörde när det var lunch.
Sen någon timme senare var det idrott och då hade vi något rockringskull som uppvärmining sen fotbollsövningar och jag är verkligen jättedålig på de. Men sen var det dags för att köra en ''match'' fast det var bara tre i varje lag, vi är så få tjejer i klassen. Men det var mycket roligare vi skrattade typ hela ''matchen'' haha.

Så det var en annorlunda lektion för det brukar vara två utav ämnerna jag inte gillar. hehe

If I could dream....

jag vill läsa när jag hör din röst. Men jag kan inte för Tobblie ligger här breved mig och sover. och om jag går vaknar hon. Så jag får väll stå ut.
Ja tänkte även visa eller ja skriva upp en text till en början utav Beyonces If I were a boy. Jag tog alla Svenska titlar på böckerna.

If I could dream.. when I hear your voice. I roll out a bed in the mornin' and when hear your heart beating again I can't breathe. As long as we both can breath!

ja hehe , dom orden som är understrukna är titlarna! det blev säkert något fel men ;)

det funkar inte att göra stilen fet, kursiv, understruken eller struken!?!

Glömde förresten!

att idag på bilden så blev jag klar med min bild på skriet/skriket som är målad utav Edvard Munch, Jag blev faktist stolt. hehe. Så om jag hinner ladda min kamera så kan jag ta ett kort på den i skolan i morgon eller i veckan. För jag vet inte vart min lärare kommer lägga den, hon sa att den skulle upp på väggen? Det var iallafall ett hårt jobb att måla av bilden, men jag blev ju nöjd! haha, min lärare sa till Linda som målade en bild utav Paul Klee att dom kunde sälja den så blir den världsberömd, men de går nog inte ;) eftersom den redan är det! haha.

se den riktiga bilden utav edvard munch här! okej, det funkade inte så här är länken. inget vill funka!

tack för påminelsen Linda!

Efterlysning! hehe

okej, jag har en liten efterlysning. Jag har sett en ursnygg jacka på H&M's barnavdelning (tjejer) den var i skinn och kanske i midjehöjd med en rosett på.(rosetten gillar jag verkligen inte) Men när jag kollade på H&M's hemsid hittade jag den inte :( vet någon om dom har slutat sälja den?
Jag tror att den kostar runt 298:- om ni vet något kommentera! jag vill jätte gärna ha jackan! =]

090203

shooooo! haha hej hej! Jag kom hem för ett tag sedan och då ringde mamma. Hon sa att hon var på öppna förskolan med Pelle och att jag kunde värma en pizza. Så nu väntar jag bara på att ugnen ska bli klar.
Försökte även få till en bild som jag ville lägga ut, men allt som blev på bilderna bara CRAZY så jag får väll visa er bilderna, hehe.



En ny tröja?

Som jag berättade för några dagar sedan så har min pappa startat en liten onlinebutik, fast det är jag som designar.. Så jag tänkte visa lite tröjor som finns att köpa där.



Nu måste jag stänga av datorn, godnatt! :)

jeansjacka

I lördags när jag och Rebecca skulle se på I taket lyser stjärnorna så kollade vi såklart i en del affärer, och då hittade jag den! den underbara söta jeansjackan från Gina Tricot. 299:- kostar den. Så den ska jag köpa och ha i vår. vad tycker ni om den?


090202

hello! Idag efter skolan var jag med Linda och vi gjorde musik till en låt hon skrivit. För 10 minuter sen kanske, så blev hon hämtad. och nu sitter jag här och är barnvakt och läser H&M spring season 2009. Ska se om jag hittar något roligt.

hehe, det blev en lång paus. Tänkte bara lämna Pelle men jag fastnade framför TV:n. Men iallafall, jag hittade en massa saker i katalogen verkligen jätte söta saker. Jag ska försöka att visa lite bilder senare ikväll! ;)

090201

Idag är det första feburari! :) det betyder att året går frammåt! ;) nej men....aa.
Snart har jag läst ut den underbara boken Om jag kunde drömma, och jag lovar, den ÄR bra läs den!
Den underbara omöjliga kärlekshistoren mellan en vampyr och en olycksflicka.

Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det vet jag inte.... Göra mig i ordning för sängen kanske. Eller se på något på TV? vad ska ni göra?

+, ber om ursäkt för dålig update! =]

RSS 2.0