20:32

Hej hej! Skrev ett inlägg tidigare idag som aldrig kom upp, men orkar inte publicera det nu ändå.... Drog till en vän efter skolan och tog sedan ett hårt pass på gymmet, känns grymt!

Har även hunnit titta på det sista avsnittet av 90210 säsong 4, hoppas verkligen att det kommer mer!
Nej fan, ska man göra lite nytta kanske? Om jag orkar.


Jag är sexig och jag vet det

Bal bilderna var väll...... Okej, hade redan sett dom typ så tittade i genom 589 fucking bilder i onödan...
Jag är super trött så ska sova nu, jag har en skön morgondag framför mig, sov gott!


Onsdag

Skoldagen har varit rätt bra faktiskt, otroligt Bra för att vara onsdag. Jag kom hem för en stund sen, ska kika igenom bilderna från balen sen resten av kvällen blir det plugg!


Jag kommer att nå dit jag vill

Hejhej! Jag har haft en riktigt pissdag, den första halvan sög verkligen. Det gick uppåt nu mot kvällen, sen började desperate housewives vilket slutade i tårar, kan inte fatta att det endast är ett ynka avsnitt kvar!!

Imorgon är det onsdag, den värsta dagen på veckan, jag vill ligga i sängen hela dagen imorgon.
Tredje gången gillt (eller fjärde, femte kanske. Vet inte) förresten, jag har börjat tappat suget lite nu på det där med träningen eftersom man aldrig ser resultat, har snackat lite med en vän idag och fick massa tips osv, ska in och läsa nu på en sida, får se om det ger någonting! Nu ska jag klara det här!


Godmorgon!

Morgon! Jag ska åka till skolan nu, slutar sent och drar till gymmet sen. Har en skön dag framför mig! Räknar ner timmarna inför det näst sista dhw avsnittet ikväll också, shit vad spännande det är!

Ha en bra dag!


Måndag!

Sista Hela Skolveckan i grundskolan har börjat nu, skönt!
Drog till en vän efter skolan, kom hem för ett tag sedan och njuter nu av paj framför 90210, värmer upp inför dagens plugg.


We're going up

Sååå vi vann esc igår :D jag satt riktigt spänd framför TVn när poängen delades ut, vi var ju faktiskt självklara vinnare tycke jag, det var nog 6 låtar jag gillade bara..

Så idag då? Jag vaknade vid åtta av någon jävla geting som va i mitt rum och somnade om efter det, drog till centrum och stinsen och letade efter en jävla avslutningsklänning som är typ omöjligt att hitta!! Jag hittade en helt okej iallafall från hm, köpte även en halsring och ett linne från Gina som jag redan har men i en annan färg :) vad har ni gjort idag?


Kairo

Myser vid Kairo med trevligt folk, har hunnit med Uppsala, gymmet och födelsedagsfika för far min, vilken bra dag!


Steker i solen

Hej hej! Kom hem för ett tag sedan, har haft en as chill skoldag, det börjar dra ihop sig nu, snart sommarlov!
Ligger ute på tomten och jobbar på brännan, helt perfekt väder för det!

Ikväll är jag barnvakt, Elin och Emma kommer dessutom över så det bli naaajs liksom!


Resten av ditt liv

Skoldagen gick bra, när jag kom hem städade jag och nu ligger jag i soffan och väntar på middag + gäster. Min kära lillasyster fyller 3 år idag! Grattis till henne!


Mot skolan!


på jakt!

jag är på jakt efter den perfekta avslutningsklänningen! hittar verkligen ingenting. Får väll gå utan eller nått... nej men seriöst, kom med tips!
annars, natti!

Inget varar för alltid

Hejsan! Sitter i köket och pluggar inför so provet imorgon, usch vad jag hatar religion! Blä.
Jag har för övrigt världens sötsug, en stor jordgubb choklad skulle sitta fint, eller brownies, eller chokladbollar. Nä jag vet inte... Vad som helst skulle sitta fint just nu.


Onsdag!

Godmorgon! Första skoldagen denna vecka för mig, det är super fint väder och jag slutar vid fyra. Ska åka om en halvtimme typ, har lite saker att fixa innan. Ha en bra dag!


Godmorgon!

Morgon! Åker till Elin nu!


Måndag!

Hej! Idag har jag inte haft mycket alls för mig, träffade en vän, drog till gymmet (!!!) och drog hem till pappa där min nyfödda kusin var på besök, har haft en super mysig dag och ska slänga i mig en sen middag nu. Någon som såg mig på bb igår förresten? :)

Imorgon är det operation dagsverke så jag ska spendera några timmar med Elin!


Big brother!

Ska snart in mot bb, blir kul! Jag har på mig ett par grå byxor från bikbok och ett svart linne från ginatricot!


svar på kommentar;

SVAR: Jag dansade house och ragga dancehall, dock uppträdde endast ragga dancehall gruppen på ukk igår :)

Söndag!

Hej! Söndag idag, har pluggat och stekt lite i solen! Perfekt dag för sådant! Ikväll åker jag och becca till årstaberg och kollar på bigbrother! Ska bli rätt kul!


min balklänning!

en anonym frågade mig vart min balklänning var i från och vad den kostade. Jag köpte den på drottninggatan brud & fest (ligger på drottninggatan 81 har jag för mig i Stockholm) och den kostade 4900 men fick den för 4000 pga av att det var 10% på alla balklänningar typ. :)

dansuppvisning på ukk 19 maj


I gröna rummet!

Sitter i Green room nu och dödar tid. Genrepet gick bra! Nu är det bara dö tid kvar, det är väll över en timme kvar innan det är dags!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2012/pic_203232488.jpg" class="image">


Lördag

Nu drar jag!


Någon som dig

Go'kväll mina vänner! Haha nej vad töntigt det lät. Aja, jag ligger hemma nu (i Väsby) ska göra i ordning mig inför sängen osv snart. önskar min huvudvärk försvinner under natten.
Kvällen spenderades i Knivsta med några bekanta och några mindre bekanta. Men det var super mysigt!

Ni vet när man var liten, och då när det var den där kvällen innan julafton eller kvällen innan ens födelsedag, kommer ni ihåg den där känslan i magen? Jag mår typ så nu, inför imorgon, är jätte nervös men ändå så taggad, (tänk om jag ramlar av scenen!!!) visst jag har stått på scen några gånger förut men inget som det här, det ska bli så grymt kul!


Dags att fucka ur!

Nedräkningen fortsätter, mot vad? Friheten, dansuppvisningen, gymnasiet. Ja jag längtar dit. Imorgon gäller det, jag är sjukt nervös inför uppvisningen, hela morgondagen kommer att spenderas där. Kul som fan men ändå.

Idag ska jag leva livet!


Finbesök

Kvällen har spenderats framför the vow, otroligt fin film om jag får säga det själv. Hade även lite fin besök här tills för någon timme sedan, det var "bror" min. Någon som helt klart gjorde min dag.

Min dag har varit fin, med både upp och nedgångar, men jag bara mår. Jag mår bra.


Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Torsdag!

Godmorgon! Först och främst, Elin jag är inte dum. Jag skrev fredag eftersom det var helg ;) men okej! jag ber om ursäkt...
Jag ska börja fixa mig nu, ska vara i Kista vid två idag för att fira en i familjen som fyllt hela 70 bast ;) Så så ser min dag ut än så länge! Vad ska ni göra?

Unga vilda och fria!

Godmorgon! Skönt med fredag osv ;) ska till skolan nu, maskinen spelar på Grönan ikväll, får se om jag åker! Ha en bra dag!


Vi har kommit dit vi kan

Hej! Ska börja detta inlägg med att klaga på hur dåligt jag mår, jag har ont överallt och har haft 2 nationella och 1 prov idag. Jag orkar inte mer, låt det va över, nu, tack, snälla.
Det var även terminens sista danslektion idag, det suger. Kan dock lägga mer tid på gymmet nu (när jag väl blir frisk) och nu ser jag fram emot dansuppvisningen på lördag! På ukk, kom och kolla när jag gör bort mig! Nej skoja.

Desperate börjar nu!


Måndag!

Hejsan hejsan! Måndag idag, hade en riktigt kort skoldag, drog efter lunch till Uppsala och det blev Inge mer skola efter det. Efter det drog jag hem till dn vän och spenderade några timmar där, drog vid sex till Märsta och sen tillbaka till Knivsta för att äta middag, det blev pizza! Kom hem och Började baka.. Jag har nationella imorgon så ska fixa något till det, de blev världens godaste kladdkaka (tror jag)
Jag vet för övrigt att jag sa när jag började träna att jag skulle äta bättre, det Har helt ärligt gått skit dåligt, men jag har tackat nej till godis och sådant flera gånger, men har definitivt haft fler "ja" gånger. Its a work in progress, jag ska bli bra på det här.

Nej jag ska fixa lite saker med becca nu, sen ska jag försöka titta på bigbrother. Sov så gott!


Balen!

Godmorgon! Imorse när jag vaknade kände jag mig bakis konstigt nog, drack aldrig igår. Men jag är däremot typ förkyld och efter allt dansande igår på balen mår jag ännu sämre idag.
Jag hade en ganska stressad gårdag, vaknade upp hos Sabrina, Drog in till stan och hennes fina och sjukt långa konfirmation, åkte hem och åt + duschade, drog till make-up artisten och blev sminkad, åkte hem och fixade håret, drog till knivsta och sen var kvällen igång!
Det började hos Elin, vi blev fotograferade av alla föräldrar och så. Sen rullade det en hummerlimousine upp på parkeringen, OM jag blev glad. (det var en överraskning) Efter en liten omväg till blå vingen så var vi framme och det var så grymt roligt att se allas miner när dom såg limmon! Det blev en liten välkomstdrink och fotografering utomhus.
Sen åt vi rätt äcklig mat, jag blev 3 bäst klädda tjej i skolan (haha)  sen dansade vi. Kvällen slutade inte direkt som jag ville men jag är rätt nöjd ändå.

Prom night

Godmorgon! Just nu ligger jag i Sabrina säng, vi ska om någon timme rulla in mot stan där hon ska konfirmera sig! För ett år sedan var det jag, saknar den dagen som fan faktiskt.

Igår då, efter skolan drog jag till Väsby med mor min och fixade lite till balen idag. Fatta att det är idag!! Det är helt sjukt, känns Inte som det. Men jag är grymt taggad iallafall!
Fick ett samtal igår om att make-up artisten inte kunde sminka mig så fick leta ny tid osv, men det löste sig!

Jag såg även filmen 21 jump street igår, vilken var grym!! As Bra!
Men ha en bra dag, det ska jag ;)


Fredag!

Godmorgon! Idag är det fredag och jag har en skön dag framför mig! Vi göra när vi hörs, ha en bra dag!


Det är försent för att bry sig

Hej och godnatt typ. Efter skolan drog jag, Emma och Elin och solade. Efter det till Uppsala där jag fick med mig ett par ytterst snygga shorts, as coola, och ett linne, virkat typ. Tog en middag på cupido, kom hem, duschade och pluggade. Det var min dag, nu väntar älsklingen min.

Sov gott mina vänner!


Plugg

Hejhej! Har suttit sen halv sex och pluggat inför det jävla provet på fredag, usch. Tänkte dock ta en paus och göra chokladbollar, om jag orkar!


It's raining men

Hejhej!
Har idrott just nu men mår dåligt så jag är Inte med. Jag slutar vid 4 och då ska jag hem och plugga! Hoppas ni har en bättre dag än jag iallafall, trots det dåliga vädret!


Tisdag!

Godmorgon! Jag åker till skolan nu, vi hörs ikväll!


Danskurs

Hejsan!
Imorse när klockan ringde var jag helt död, somnade alldeles för sent igår osv. Skoldagen gick super fort, alla lektioner var riktigt sköna. Det kändes typ som att alla lärare var jätte glada och älskade vår klass när det brukar vara motsatsen.
Efter skolan fick jag åka till Väsby hämta mina skor och åka tillbaka till Knivsta, hade danskurs inför balen idag. Det var skit tråkigt, fick dansa bugg och fyfan vad ont man hade i fötterna efter någon timmes buggdansande.
Jag är hemma nu iallafall och ska fixa lite grejer för spexfotot imorgon och ska plugga efter. Jag är inte ett dugg taggad.
bild från valborg

Från bianco


Mina nya babes!


Fredag!

Hej hej! Jag klarade nationella! Har haft en Bra dag, drog till Uppsala med Emma och gymmade efter.. Ikväll ska jag mysa framför TVn, helt slut. Ha en Bra kväll!

Jag vill ha.


akward moment

Ber om ursäkt till dom som läste inlägget nedanför fel... Råkade skriva ''i brist på kuk'' när det egentligen skulle stå ''i brist på kul'' okej stavfel, men det här var bara pinsamt haha, det passade liksom in. Men nu är det ändrat! Och jag ska försöka sova!
Får resultatet från nationella i NO imorgon bitti, är så jävla nervös så det finns inte.
Haha nu ser det ännu mer fel ut.

Med en fot i graven och den andra i himmelen

Jag har absolut ingenting alls för mig. ingeting, inget alls, har så enormt tråkigt. Det är riktigt illa om man sitter och läser sin egna blogg i brist på kul.
Jag tar tillfället i akt och visar vad som spelas i mina högtalare!
Och payphone spelas väldigt ofta men har redan länkat den en gång!

Nä men titta


Tänk på mig som Brad Pitt med lampan släckt

Hej! Kom hem för en stund sen, skoldagen har gått fort och varit rätt rolig och bra. Som ni såg i inlägget under blev vi utkastade men det är sånt som händer ;)
Sverige fortsätter leverera fint väder! Mindre bra än igår men jag mår så bra ändå, vädret gör hela livet bättre alltså.
Det har för övrigt åkt en jävla helikopter utanför i tio minuter en kvart nu, antigen är någon döende, på rymmen eller så är nån rik jävel med helikopter här. (Det åker aldrig helikoptrar här ute på landet) Gissar på det sistnämnda. Nej men nu försvann det, shit vad skönt.
Det låg en bok i mitt rum när jag kom hem, ''Tänk på mig som Brad Pitt med lampan släckt'' eller konsten att ragga på krogen. Tittade igenom den lite snabbt och den va rätt skön, för att vara en bok alltså.

Just nu: utkastade


Torsdag!

Hej! Jag känner mig fortfarande en aning förvirrad om dagarna, idag känns det som tisdag. Men nej det är torsdag och jag ska åka till skolan nu!

Idag har jag på mig en svart byxdress från Bershka jag helt hade glömt bort art jag hade. Ha en bra dag!


SOMMAR

Hejsan! Det har ju fan varit sommar idag, jag har mått så jävla bra idag på grund av det! Nationella gick även bättre än förväntat. Efter den långa skoldagen drog jag till gymmet och solade även solarium för första gången, kalla mig efter eller nått. Inte för att jag normalt behöver det men, Det var grymt skönt iallafall!
Tänkte spendera resten av kvällen framför en film, ska även tänka igenom om jag vill göra omval inför gymnasiet eller ej.
image description

Godmorgon!

Godmorgon! Såg att inlägget jag skrev igår publicerades nu, as konstigt men så är det.
Jag ligger i sängen just nu ganska förvirrad, det känns som måndag. Detta leder säkert till ännu mer förvirring men hoppas inte.

Jag ska snart bege mig mot Emma och skolan, matte nationella nu på morgonen, wish me luck! Det behöver jag.

Idag har jag på mig en ny baseball jacka! Ha en bra dag!


Desperate housewives

Hejhej! Haft en bra dag? Flera av er var väll rätt bakis idag? ;)
Jag är rätt sliten trots att jag inte var full igår. Jag drog en snabbis till Väsby idag och bytte en jacka och så. Tog även en sväng till Knivsta och köpte chips, även lite grejer till matte nationella imorgon, kommer gå åt helvete!!


RSS 2.0