(mobilbloggar) fortsätt.. Fortsätt att älska!!!

Älska mer! De är den låten jag har i huvudet just nu. Från mer reklamen. Ska snart gå ut och studsa med therese och william. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlag åt er. :)

basketbrudarna

hejhopp! tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att basketbrudarna har blivit tillagda på veckans blogg listan! så nu har en blogg (och två tjejer) chansen att bli veckans blogg dom me. Så nu ser listan ut såhär.

casshi.blogg.se
twilight.blogg.se
fresayfrejjiz.blogg.se
theliisa.blogg.se
polinascloset.devote.se/
bestofchristian.blogspot.com/
prinzessiin.blogg.se/
sexandthecitty.blogg.se
sabrinamariacastells.blogg.se
ribeeccaa.blogg.se
liinduuu.blogg.se
basketbrudarna.blogg.se          <------- där är dom

blå




Japp... Så idag blir man 13 år. Tonåring och allt. haha! hade de jätte trevligt. Säger du grattis?


Nu på morgonen fick jag jordgubstårta, gott! sen fick jag familjens presenter och de va (kommer bild senare) en blå resväska, presentkort på KICKS & Gina Tricot. Och Noblesse! tss! Mer presenter får jag senare idag så då berättar jag mer.

Nu ska jag slappa lite grann och sen hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. =)

haha! fick nyss SMS utav Rikard & Fabian där det stog GRATTIS! :D , tack! haha. Och så fick jag ett grattis utav Felisia också. haha, I feel special. NHOAT!

GO SWEDEN!

NU är jag stolt över tre kronor. om de va dom som spelade :P haha. att dom gjorde sitt sjätte mål i slutet utav matchen. så den slutade 6-5 till sverige. Och att dom vann över USA...! haha så imorgon spelar dom mot Ryssland.

Vet ni vad som händer imorgon? :P jag blir 13! så släng in en kommentar och säg grattis =P Såg ett paket som mamma köpte igår. De va stort! pappa sa att antigen är det en grej eller två , men de får vi se imorgon. Visar bilder från min morgon i morgon. haha. Och visar er mina presenter.

Imorgon klockan fyra kommer min familj och några till hit och så ska vi äta tårta och typ grilla korv. Sen runt sju kanske så åker vi till pappa och kollar på brasan =) de blir mysigt!

G OO D NA T T!


Veckans blogg!

shuu! dags för att ge er en ny lista på utvalda bloggar till veckans blogg.

casshi.blogg.se
twilight.blogg.se
fresayfrejjiz.blogg.se
theliisa.blogg.se
polinascloset.devote.se/
bestofchristian.blogspot.com/
prinzessiin.blogg.se/
sexandthecitty.blogg.se
sabrinamariacastells.blogg.se
ribeeccaa.blogg.se
liinduuu.blogg.se

så dom jag valt ut har på sig tills fredag att skriva ett inlägg och berätta att dom har chansen att bli veckans blogg samt ha en länk till min blogg i inlägget. Om ni har några frågor kommentera och lämna bloggadress så att jag kan svara. Men kolla först under kategorin Veckans blogg!

lycka till!

Hemma och en ny smoothie

gjorde nyss en smoothie, den blev inte lika god. VI gjorde samma recept som förut men nu hade vi i en halv banan också.
på pappas jobb var det roligt. As usual. Och de kändes inte alls som om jag fyller år imorgon. Men de kommer jag såklart känna ikväll då jag inte kommer kunna somna. Så är det alltid.
Och om Sabrina skulle varit här så skulle vi kunnat spela in ett nytt avsnitt utav News Live! (haha, ja det är en liten grej jag, Sabrina och Rebecca filmar. haha, kanske kan börja publicera på youtube så ni får ta del av de) tss! 

(mobilbloggar) one more day

Godmorgon sunshines!! Imorgon händer de.. Jag blir 13. Tonåring;-) alltså sista dagen som barn och sista dagen i skolan, för vi är lediga torsdag & fredag =] försov mig med ungefär 1 timme, tack linda som väckte mig ! Så nu ska jag smälla i mig två mackor till frukost och lite fruktsoppa till. Sen måste jag snabbt sminka mig oc göra mig i ordning till skolan. Skriver mer ikväll när jag kommer hem.

GuuuU!

Guuu! va Dave ljuger för Edie!!! Shit hon borde lämna honom! ((x Ska ta och hälla upp lite mer cola och kanske ta en glass? sen blir de mer DHW och sen som sagt sängen. Så vi hörs imorgon!

G OO D NA T T! ♥


I want en cornetto

läste Kenzas blogg och blev jäkligt sugen på en jordgunbs cornetto. Jaa rebecca de stavas så här ((x
hoppas jag... thihi!
Ikväll blir det DHW! jihuuU! Sen blir det sängen för jag vill sova jätte länge. Känner mig helt slut!
Och imorgon är det den 29:onde.. Och Sabrina kommer inte hit! :'( Ska ju till pappas jobb efter skolan imorgon så de blir kulkul! =D

smoothie, ifall ni vill göra en egen x)



ca. en näve frysta jordgubbar
ca. en näve frysta hallon och blåbär
två tsk vaniljsocker
3 dl vanilj yoghurt

(mobilbloggar) Smoothie

Shuu! De tog lite längre tid än vad jag tänkt att blogga. Drar igenom de som hänt sen jag kom hem. Jag tog ett glas juice, efter jag pratat me pappa som ringde precis när jag kom hem. Tog två mackor med Bella, gick ut och hoppade studsmatta. Sen bestämde jag och Bella mig att vi var sugna på smoothies. Så de gjorde vi. Hittade inge bra recept på datorn så vi gjorde ett eget. Uppfriskande och supergott!! (kommer bild senare) och nu sitter vi ute i solen och slappar!

090428

godmorgon! har precis gjort i ordning mig och ska snart dra iväg till skolan. Som ni kanske ser på rubriken är det endast två dagar kvar tills jag blir 13.
Idag blir det simning mellan 12.10 och 13.40. Bussarna kommer iallafall dom tiderna. Kommer hem mellan 15.00 och 15.30 så runt den tiden bloggar jag nästa gång om jag inte gör de i skolan, men de tror jag inte.

För övrigt känns det som att tiden går jätte sakta. Men det är ju för att jag snart fyller år. Istället för en dag med 24 timmar känns en dag som 48 timmar. -.- OCh i morse när jag pratade med mamma sa hon att tiden bara springer iväg? vad tycker ni?

Nu måste jag klä på mig och gå ut till bussen. häjhäjhäj!

(ni skulle fått en bild, men jag ser för trött ut.) hihi!

alltelleringet.com

hejjhopp! läste nyss foki's blogg. och såg coolaste fotografen. han redigerar bilderna han tagit själv. As coolt! gå in och kolla själva här. förövrigt...har jag fortfarande tråkigt.. känner mig helt slut faktist.

Jag och Rebecca sitter och skrattar åt mobilsmycken som Foki visar på sin blogg.
Ska nog fixa naglarna nu. Rebecca har coola pennor man kan dekorera med. Haha skrev *Joe* Jonas på mina naglar förra året. haha! men nej, så ska jag inte göra nu. Ska faktist använda mitt fina nagel-kit jag fått av pappa. Fast vet inte om jag ska ha rosa eller rött? Jag kan nog ta en före och en efterbild så får ni se hur de blir + att jag kan visa hur kitet ser ut m.m


help me!



I need ur help! Jag har tråkigt.. Det är as varmt. Mitt huvud kommer explodera. Jag vill spola tillbaka tiden tills den här tiden i fredags för de var fööör roligt! miss star dancer! och tänka sig att vi fick åka i typ 5 minuter! haha. Och så kul vi hade i den andra. De går bara inte att glömma. Fast på grönan finns de ju mer att göra men iaf. Och så vill jag att de ska bli onsdag så att jag kan åka till pappas jobb och vara ledig och fylla år dagen efter. Och på torsdag är de ju inte länge kvar till Spain!

thiiihihiiii! hihih! I've got serious problems dudes! hah! 

"dude, where's my car?"
"where's your car dude?"
"dude, where's my car?"
"where's you car dude?"


UPPDATERING: shit vad fin låt jag lyssnar på just nu! ''but tonight, I'm gonna fly..'' ooh! love it! '' eller den jag lyssnar på nu '' I don't want another pretty face..'' om lite drygt en månad slutar jag skolan. jihuu!

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Lisa


gammal bild jag bjuder på!


18 & 3 dagar kvar!

ville bara säga att det bara är 18 dagar kvar tills jag åker till Barcelona. Och tre dagar kvar tills jag blir 13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

här kommer några av bilderna från dagen!



I love my hair!


Kim Kardashian glömde solkrämen




© msn.se

Hemma från skolan

nu är jag hemma. Kom hem fem över. Och nu sitter jag här och ska redigera ett klipp. Ska även visa er lite bilder från dagen :P och ifrån igår kväll :P hihi!
Vill ni se en bild hur en kändis kan se ut om man glömmer solkrämen? de får ni gjöra senare tss! hihi!

i skolan

shuu! är i skolan nu, har rast. Vi lyssnar på musiken vi ska ha till sexans show men skivan hackar.. skulle ha tagit mina högtalare till mobilen istället =/
anyways, de gick bra hos doktorn. Fick ny medicin för nästan 900:- hihi! Och ska dit någon gång i Juni tror jag de var för att kolla om de blivit bättre med astman. Sen ska jag även dit och ta ett nytt blodprov. Har tagit bilder med både kameran och mobilen så dom lägger jag in på datorn hemma sen efter skolan.

Kom precis när vi skulle plocka undan från NO:n så tur de =) till lunch blev de köttbullar igen -.- fick de förra veckan också. Men jag måste stänga ner internet från skolans dator nu innan de ringer in. Så goodbye =)

(glöm inte att gå in på Emma's blogg och säga grattis till henne!)



jag saknar!

godnatt.

godnatt söta läsare! är as glad nu.. Sabrina. jag kommer ihåg! :P hahah! Fast kommer nog glömma tills imorgon men iaf. hörrni ! de är bara fyra dagar kvar tills jag fyller år!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30



Veckans blogg

Denna vecka blev veckans blogg Emma. Så kika in på hennes blogg under min header.

OH I miss it!

haha! fick nyss en video av pappa som jag filmade i fredags på tivolit. Den bästa! hihi! If you know What I mean! :P
Saknar fredagen as mycke! haha ! tror ni dom kände igen oss? I think so! :-) hoohooo.. Ska snart göra mig i ordning men becca får duscha först. Skriver antigen mer ikväll eller i morgon. =)

like it?


såg förresten en snok på vägen hem från väsby idag


Man måste få skriva lite då och då.

Hejsan! hade bar alust att få skriva av mig lite i inlägget nedför. Och fråga inte om varför jag skrev de jag skrev för jag hade bara lust.
Fick reda på att min en tradition vi har haft på min födelsedag i fem år inte kommer att bli av i år! Så det är lite förstört. =(
får skriva mer sen. Ska nog spela något roligt spel nu. =)



SAKNAR!

har bara lust att skriva..

varför måste livet vara komplicerat? man glömmer någon ena dagen. Och kommer på de sent på kvällen. Eller så glömmer man personen helt och bara vill komma ihåg den men de går inte? förstår om ni inte fattar men jag har bara lust att skriva det här. Till mina älskade vänner och familj! jag älskar er!

bilder från dagen



Jag dansade till musiken på toaletten :P



burn! <3



sandwich, alla tiders glass



ville bara visa hur skitiga mina skor blev i helgen från en karusell :P

Dagens Outfit (jag till höger)



Grönt Linne - Gina Tricot
Rutig Skjorta - H&M
jeans leggings - Vero Moda
Skor - DinSko
Väska - H&M

Till Sabrina! Bara en bild hihi!


hemma

kom hem för ett tag sen och åt på en gång. God mat! I centrum gjorde vi typ ingenting. Bella köpte en tröja och Rebecca en foundation. Och jag mat. haha! nej men vi fikade för en hundring, haha! Och sen köpte jag en burn, tugummi och mentos. Så nu är jag luspank. tss! Bilder kommer senare + dagens outfit.

Ska nog ut och studsa studsmatta eftersom Bella tjatar satte.. =)

åker nog tillbaks idag

till väsby. Måste göra i ordning mig - skölja håret och klä på mig riktiga kläder. (har bara på mig shorts och ett linne.) Så idag när jag kommer tillbaka från väsby så väljer jag veckans blogg. okej? hörs sen!

kisses!♥


UPPDATERING: TAR MED MIG KAMERAN TROR JAG! ELLER SÅ TAR JAG MED MOBILEN OCH BJUDER PÅ LITE BILDER SENARE! puss!

Dagens låt


hot hot hot

hejhopp! Här är det as varmt. Går ut och hoppar, går in och pausar. Och känner mig as hot. tss! så har dagen änså länge gått till. :P
Idag har vi typ inte gjort nånting. Saknar iaf fredagen de var för jäkligt roligt. Nu ska jag ut igen, bloggar senare.

glöm inte att ni har på er tills ikväll att rösta på veckans blogg. sabrinamariacastells.blogg.se eller emmajohanssona.blogg.se

bjuder på en bild på mina älsklingar!


(mobilbloggar) vaknade nyss

Shuu! Vaknade nyss. Ligger har med Bella och slappar. Lyssnade förresten på två låtar igår innan vi somnade, dom var inte jättebra. Men lyssna gärna, breathe me - sia & Courage - superchick. Tror jag dom heter. Kom också på en sak.. När jag var inne på en sida.. Varför måste livet vara så komplicerat?

Dagen snabbt

Hej! ledsen för dålig uppdatering, har varit upptagen typ hela dagen :P drar igenom den snabbt.

Sabrina ringde och väckte mig och Rebecca typ vid 10. Berättade att hon inte skulle till kyrkan och att vi kunde vara hela dagen istället för bara två timmar. Gjorde i ordning oss och åt frukost.
Pappa körde oss till Sabrina och vi hämtade upp henne. Sen åkte vi till centrum, sabrina hade inte ätit så vi åt på subway. Sen drog vi till nöjesfältet igen. Vi åkte typ två gånger sen var de slut på pengar. Fick ringa pappa och fråga om vi kunde få 30:- för då skulle både jag och becca kunna åka en gång till.
Vi åkte igen. Fick låna 30 kronor av sabrina så vi fick åka igen. TACK SABRINA! =)
Sen var de roliga slut =( vill åka mer! Men de va sista dagen idag så hejdå!
hehe.. sen gick vi till ICA och pappa hämtade oss och körde hem oss. Vi var ute i solen och åt glass. Sen lämnade vi sabrina och pappa körde oss till mamma.


tack pappa för alla pengar och för att du är så jäkla snäll!

(bilderna från mobilen)









godnatt

ska snart göra mig i ordning med beccish! är as trött, det var väldigt - och då menar jag väldigt - tröttsamt att gå runt för jag har fortfarande träningsverk och så fick vi typ skrika till varandra för att höra vad vi sa. haha!
Vi hörs imorgon!

kisses! ♥

de blev lite fel... "rösta"

det blev lite fel med veckans blogg den gär veckan. Så jag har valt ut två stycken bloggar som får tävla om de den här veckan!

emmajohanssona.blogg.se

och

sabrinamariacastells.blogg.se

lycka till. röstningen avslutas på söndag.



Rösta i det här inlägget!

Skrek som *!

haaha! AA! de var askul på axels nöjesfält iallafall. Jag och Rebecca brände typ 310:- på två karuseller. Vi alla skrek som tusan! åkte en grej som var jätte hög och man kände att man låg i luften och såg bara himlen ibland. creepy! och sen åkte vi en snurrgrej.. Killarna som jobbade där snurrade alla vagnar och då gick de fort. haha!
Vi ska nog dit imorgon också! åka båda grejerna en gång. (jag och Rebecca gick runt här hemma och letade efter pengar.) Så efter Sabrina kommit hem från kyrkan imorgon så åker vi nog dit. haha! här kommer lite bilder!


Sabrina på väg in till tivolit



Jag smygfotade Rebecca på väg in dit.


jaag! haha


Vi, precis innan vi skulle åka första gången.

Videosar från Axels Nöjesfält



Need to go

shuu! är med becca. jag sitter och skriker dom i ovanför eller nedanför undrar nog vad som händer. hhihi! Hur kan ens syster vara så irriterande?? ööh! heheh! ska möta sabrina snart när pappa och Christoffer kommer. nu ringde pappa och vi ska gå ut så häjhäj!

Right now


pensionärsben!

hejsan! Efter igår när vi körde boxning på jumpan så har jag världens träningsvärk! Och de värsta är att vi måste gå upp en trappa till klassrummet! Tur så är det helg nu och jag får chansen att vila mina ben.
Men det blir i slutet på helgen de. För nu idag eller så var det imorgon. Så är det ett litet tivoli jag, Rebecca och Sabrina ska dra till. Kommer bli kul! Och jag tar en massa bilder om kameran inte hänger sig.

Ska gå och packa klart sen så åker vi och hämtar Rebecca och sen lämnar dom oss hos pappa. Kommer även lite bilder från dagen senare idag, (tog med mobilen) och jag lägger bara in bilder på min dator hos pappa från mobilen satt..

Blir nog en Dagens Outfit idag också. Men måste byta strumpor nu (har hål i dom) och sen ska jag packa klart.

vi hörs!

kisses!

Linne från La redoute


(mobilbloggar) hick...hick...hick

Shoo Babes! Haha!! Här sitter jag och har hicka. Och de är asjobbigt! Jag får väll sluta andas eller något. Ska gå över till ella snart och hjälpa henne med hennes läxor och såklart ha roligt! Senare ikväll skriver jag mer! Pussar hihi!

med Bella

hejsan! kom hem för ett tag sen. mamma hämta mig runt ett i skolan. sen skulle jag vakta pelle medans hon var på mödravården. Efter det åkte vi till en lekpark så pelle fick leka av sig. Och nu ska jag vara med Bella.

Visar Dagens Outfit sen, + mitt nya linne från La Redoute. Skorna var försmå så vi får skicka tillbaka dom så när dom kommit tillbaka visar jag dom :P

Veckans blogg! utvalda:

Japp. Då var det dags för en ny veckans blogg! Jag väljer ut ett antal bloggar som har chansen att synas under min header in en hel vecka. Om ni vill veta mer läser ni inläggen i Katergorin: Veckans Blogg!
och dom utvalda är:

idabom.blogg.se
tildeida.blogg.se
eminaochmaria.blogg.se
jennifernorin.blogg.se
roxanna.blogg.se
twilight.blogg.se
ribeeccaa.blogg.se
danielfagerholm.webblogg.se
babbidesign.blogg.se
jjassie.blogg.se


lycka till!


Jag just nu (mina ögonbryn är INTE sådär små!)


Dagens outfit i dåliga bilder



Världens skönaste SÅ (stockholms åkeri) - fått av pappa
gult linne - H&M
jeans leggings - Vero Moda

Onsdag

hejhopp! Kom hem för en kvart sen. Tog en macka med nutella - såklart! och sen la jag mig i soffan och slappade lite tills nu. Pappa kommer nog om en timme ungefär och hämtar mig. Och då åker vi till pappa och då bloggar jag mer om datorn funkar. Kommer tillbaka hit ikväll iallafall.

Idag i skolan var det normalt. På NO:n var det jobbigt. Bengt ville att jag skulle skriva någon kommentar om tussilagon och undrade ifall jag var en sån som kollar i diken när snön försvunnit och letar efter vårblommar. Jag svarade nej och då sa han: vad tråkig du är... eller något sånt. Anyways, jag vet att ni inte vill läsa det där. hihi! kommer nog upp en dålig bild på dagens outfit efter det här!

måste det vara så bra?

GOoSh! vad jag älskar DHW! Det är ju überbra! Och så måste jag ju vänta i en hel vecka! hihi.. kanske mobilbloggar senare. Måste gå nu. Ska nog duscha eller så gör jag de imorgon.

9 dagar

9 DAGAR KVAR!





tills min födelsedag, + låttexten var till Keke Palmer's How will I know


Länken = fixad


gammal bild sen oktober


Nu finns det en länk till veckans blogg under min header.  Klicka på den och kom till veckans blogg, Madeleine. Hoppas den funkar och att ni ser den. Hihi! nu blir det 2 ½ man. hörs senare!

Top Model eller SATC?

Vet inte vad jag vill se på? Top Model eller SATC?

Tisdag idag. De var en konstig dag.. Eller ja, annurlunda. Men skitsamma. Åkte hem och åt en kaka och en glass. Pappa kom på en gång och vi åkte och handlade. PÅ vägen hem efter vi handlat åkte de förbi en medelålders man och glodde. SÅ jag bestämde mig för att glo på alla bilar och visa att jag också kan. haha japp sån är jag!
Sen kom vi hem och nu sitter jag här och väntar på pannkakor. Hoppas dom är goda!

Förresten fick jag, Fabian och Jonathan ha teori på jumpan. De var as tråkigt! Vi läste om vätska,svett och varför man måste duscha efter man idrottat. Och sen svarat på frågor. Fick t. ex. lära mig att vi tapapr ca. 6-13 g hud om dagen. Som blir ungefär 3,5 kg per år. Så de handlade de ungefär om. Och sen typ att kroppen behöver 2,5 l vätska om dagen. Och utav de kommer 1,5 l av maten.

Nu är maten klar.

LÅT inlägget tala!

10 DAGAR KVAR!


Vad skulle jag göra utan dig?


My heart skips a beat, I can hardly breathe

I know there is something that I'm feeling
But I can't quite put it into words
It's got me hopin hopin that you feelin it too
Cause for me it's a first
Does anyone truly understand what real love is about
Don't say I'm too young to know what's real
My heart skips a beat
I can hardly breathe
Every time that he comes near

It's so amazing almost crazy how
I'm thinkin bout you lately
Tell me how in the world did it come to this
It took me by surprise
When you opened my eyes
To hopefully show me what love is

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

Somebody tell me
Will I ever know
Somebody tell me
Will I ever know

If it aint love
Then tell me why am I always searching for excuses to call
And if it aint love
Then tell me why am I always hopin' to see him in the halls
And if it aint love
Somebody tell me why I lie awake at night starin' at the walls

And if this isn't love
Then I don't really need it cause I'm happy here with no love at all

It's so amazing almost crazy how
I'm thinkin bout you baby
Still I don't really know if this is real
I want you so much more
But I'm unsure if this is true love
That I feel

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop
I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

How will I know
How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop
I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

How will I know
Could it be the butterflies I feel whenever I'm with you
How will I know
Or the way I'm at a loss of words I can hardly keep my cool
How will I know
Everyday now stop stop stop I keep thinkin bout you
How will I know I'm in love

Hurray!

datorn funkar! Iallafall Rebeccas. Så jag testar den nu. Och den funkar ju bra!
förövrigt.. Har jag inget att göra. Och har funderat länge. Skulle vilja åka till pappa men nej. Det funkar ju inte eftersom att jag går i skolan nära mamma.
Förlåt för dålig uppdatering idag. Jag lovar att skärpa mig och bli en bättre bloggare. Men nu ska jag testa lite mer saker än att blogga så c ya l8r!

(mobilbloggar) veckans blogg är dragen.

Hej! Kom hem för 30 minuter sen. Mamma hämta mig vid två då vi åkte till apoteket och köpte emla plåster. De fick bara sitta på i 15 av 60 minuter. Sköterskan frågade om jag ville vänta ett tag åtminstonde tills det gått 30 minuter. Men jag kände att jag ville få det överstökat. De gick väldigt fort som tur var =] tänkte också säga att veckans blogg är dragen. De blev maadeleiiness.blogg.se tror jag de va. Grattis! Du kmer synas på ett eller annat sett i min blogg tills på mandag. Och vill ni veta en bra sak? Jo thomas lagar vara datorer så snart slipper jag mobilblogga =D såg någon mer än jag SÖNDAGSPARTY MED FILIP & FREDRIK igår? Marilyn manson gästade ju. Och jonas gardell, + några STARKA bröder. Jag gillade de. Gillade ni de?

(mobilbloggar) skolan

Godmorgon sunshines! Idag ska jag till skolan. Mar inte bättre men jag åker iallafall. Bloggar när jag kommer hem Igen=] ska till doktorn och ta blodprov =[ save me!

(mobilbloggar) jag kom på något att göra.

Sho! Jag kom på något att göra. Eller pappa gjorde. De va dags att åka till mamma. Så nu är jag här. Och slappar..

Do ya like it?


phuuuu!!

Jag är klar för tillfället. Inte klar med allt, jag ska göra de sista ikväll. NU vill jag bara slappa och hitta på något att göra. Så jag får komma på något roligt. =]


Det är inte hela men dom dansade as bra!


en av dom bästa kärlekssångerna någonsin

Ser ni vad det står i rubriken? (den vita texten på bilden)



de står jag har tråkigt.. Men sen kom jag på att jag kan ju faktist lyssna på en überbra låt.



Själv tycker jag det är en utav dom bästa kärlekslåtarna. Man förstår, eller asså den beskriver känslorna en tjej har. Tycker jag. Låten heter... How will I know - Keke Palmer



och nu... back to study! Japp jag måste plugga.

I think I've found the dream of training

hejhopp! Jag tror ärligt att talat att jag hittat träningsdrömmen. Jag såg de på E! news i morse och dom sa att det var jätte kul. och de ser verkligen roligt ut! Den är gjord för att man ska kunna återuppleva de man gjorde när man rörde sig och hade jättekul när man var liten. Den har lite cirkus stil i sig. Och de kommer förmodligen komma till sverige. Reebook är skaparen. Kolla in videon ;)

JUKARI Fit to Fly



Vanessa & Zac har inte Twitter

När Zac Efrons senaste film hade premiär så sa Zac & Vanessa att dom inte har twitter utan de är bara fejks. Så om ni har någon av dom på Twitter, är det inte dom.





Il divo and breakfast

helluu Nu kollar jag på American Idols Gives Back. Dom samlar in pengar och ger till dom som behöver de i USA och Afrika. Det är väldigt sorgligt. Eller asså när Ryan och Simon var i Afrika såg man en 12 årig pojke och hans lilla syster, 7 år. Som bor själva i ett pyttelitet rum. Deras föräldrar är döda och dom får städa, laga mat och ta sig till skolan själva.

Il divo sjöng nyss. Dom har talang men jag gillar dom inte. Till frukost blev det pucko och en rostad macka. Inte gott och jag mådde illa efter men nu har det gått över. Och nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig
 Mamma, Thomas & Pelle kommer nog senare och lämnar skolböcker eller så hämtar dom mig och så åker vi till mormor och firar henne.

Grattis mormor.



MIn frukost


survivor

godmorgon! Ska göra frukost efter jag skrivit klart. Men jag måste berätta en sak dom gjorde på survivor nyss. Dom fick stå med handen upp i luften. Runt handleden satt ett rep som var kopplat till en hink med vatten ovanför dom. Så om dom rörde på handen blev dom blöta. Dom som stog längst stog i 6 timmar! Jag vet att jag aldrig skulle klara det iallafall.

förövrigt vaknade jag vid åtta och mådde illa så jag väntade med frukost tills nu då min mage skriker efter mat haha! SÅ nu måste jag äta. så jag får skriva lite mer.

Godnatt

godnatt, vi hörs imorgon. Imorgon blir det inte alls mycke uppdatering jag kommer nämnligen plugga nästan hela dagen för att ta igen de jag missade i veckan.
Såg nyss klart på TV4s långfilm. De va andra gången jag såg den men de va ett tag sen så jag kom inte ihåg så mycke.
Nu vill jag soav så vi hörs imorgon.

kram på er!♥

Ben & Jerry's

hej! kom nyss hem. Vi åkte och hämtade Jimmy, lämnade honom och sen handlade vi. Istället för godis tog jag en B&J half baked. mmm! Nu ska jag nog starta TV:n och mysaa!


Jag tipsar och vill ha


The City

shoO! Maten var inte god. =/ det smakade inte gått.. =( men nog om de nu ska jag se på The City. Eller ja när de börjar.

Kom nyss på att jag behöver ett par Ballerina. Nu innan Barcelona. Eller så får jag köpa de i Barcelona.  Nu börjar de vi hörs senare. Jag kanske följer med pappa och skjussar Jimmy och köper lite godis sen. Sugen på de! fast de smakar nog inte så gott! va glada att allt ni äter inte är gott. haha



Den här bilden gjorde jag för några veckor sen utav SATC The movie loggan.

MADE

hejhopp! Sitter och kollar på MADE på MTV. jag gjorde också en egen liten Ben & Jerry's på deras hemsida.
Jag ska nog äta middag snart. Det blir kyckling. Nu sa pappa att vi ska äta så hejdå ;)


Älskar dom här grabbarna asså!

haha! dom här var ju lätt bäst igår! har letat hela dagen på youtube efter ett bra videoklipp. och hittade nyss ett! =)



OH MY GOOOD!

OH MY GOD!!!!! FICK NYSS REDA PÅ EN AS COOL SAK! DOCK KANSKE JAG ÄR FÖR UNG MEN SKITSAMMA DE SER VI PÅ FREDAG! OMG! CHANSEN ÄR JU  1 PÅ 5000000 ATT MAN VINNER MEN SKIT SAMMA!

kolla in hennes ögon! (bilden är inte redigerad)


like it?


test.

Såhär går det till:1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)

2. Sätt den på blanda

3. Tryck på play

4. För varje fråga, skriv sången som spelas

5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.

6. Ljug inte.

Öppning:
first crush - keke palmer

Vaknar upp:

New Classic (acousic version) - another cinderella story

Första skoldagen:

bullseye - Aly & Aj

Förälskar sig:

Start all over - Miley Cyrus

Slagsmål:

white horse - Taylor Swift

Gör slut:

kiss me thru the phone - Soulja Boy

Bal:

Shelf - Jonas Brothers

Livet:

Pushing me away - Jonas Brothers

Nervsammanbrott:

Hello Goodbye - Jonas Brothers

Åker bil:

What it Takes - Camp Rock

Tillbakablick:

That's how you know - Demi Lovato

Bröllop:
Should have said no - Taylor Swift

Födsel av barn:

Supermassice black hole - The Muse

Avgörande strid:

Stranger - Hilary Duff

Dödscen:

 Chemicals react - Aly & Aj

Begravningssång:

Rush - Aly & Aj

Eftertexterna:

The Climb - Hannah Montana


It's all about ... lunch

Ska ta och klä på mig. - japp, jag sitter fortfarande i pyjamas- och sen ska jag göra en panpizza och sätta mig och kolla på are you smarther than a fitfh grader. Nu kurrar min mage så...


Jennifers


Bloglovin'

här är en film hur bloglovin' fungerar. Och om du tycker de låter bra, kan du bli medlem och börja följa alla dina favoritlbloggar.

Hur är det möjligt?

Ni vet ju att jag bloggade jätte mycke igår. Och nu har jag bloggtorka. Det är inte bra! Jag får inga ideér om vad jag ska skriva om. Ååh! jag bloggade för mycket igår. hihi!

12 Dagar kvar tills jag blir 13 och 27 dagar kvar tills


Hej bloggen! Lördag idag och jag har inget att göra.. någon idee?



Jo förresten så är dessa skönheter på väg hem till mig =D hoppas dom passar bra. Jag beställde ett linne också men de visar jag när det kommer. De linnet kommer passa bra till en kjol från Urban Outfitters. Hoppas jag, så jag måste försöka få tid att åka in till stan och köpa den innan jag drar till Barcelona med Sabrina! De är inte länge kvar.

Jag bjuder på en bild på Junior i min byrå i tisdags ;-)



12 DAGAR KVAR!


förlåt förlåt...

... för överdrivet med uppdatering dom senaste dagarna. Men det blir så, jag har haft as tråkigt och tiden har gått jätte sakta, så jag ska försöka sluta uppdatera för mycket. =]


Nya besökare

en sak till.. såg på min statistik att jag har fått lite nya besökare dom senaste dagarna. Så till er nya..! hoppas ni stannar kvar!

godnatt!





gammal bild :P

It might work out

Hej hopp! Har någon av er testat FRIDA's gör dina egna slitna trasiga jeans , funkade det bra? Jag vill nämnligen ha ett par slitna jeans.. Tänkte antigen testa att göra själv eller så får jag lägga pengar på ett par från Gina Tricot. Jag behöver jeans jätte mycke. Jag har bara två par jag använder. Dom andra två paren använder jag inte lika mycket.

anyways, jag har inget att göra så jag ska nog göra mig i ordning och gå och lägga mig sen.

NYC

heej!!! läste nyss malin & Kenzas MTV bloggar. Man blir så jäkla avundsjuk när man ser bilderna från NYC. Jag vill också dit! =] Någon som håller me? hhihi!

Tittar på talang nu. Dom nakna killarna var roliga ;) Såg Gina Tricot's reklam nyss och dom där klänningarna är bara för söta. Men jag tror inte dom passar på mig =/ Eller jag vet faktist inte , hehe.


Rösta på din favorit blogg här!

hejsan! blev lite sent här men.. Dags för att börja rösta. skriv en kommentar där du skriver adressen till bloggen du vill rösta på. Sista dagen att rösta är på söndag och då drar jag en veckans blogg. så rösta!! Dom ni får rösta på är:


Gina Tricot & BikBok



Fina sommar/vår outfits? vilken är eran favorit?


en perfekt strand outfit?


Vilken make-up passar Ashley Tisdale bäst i?


Tävling hos Sofia

hejhopp! Jag tävlar om ett presentkort från Makeup-store på Sofia's blogg. Om du vill vara med att tävla skriv att de var jag som värvade dig. Det skulle vara jätte snällt. =]

enda dag närmare 13!

13 DAGAR KVAR!

pics!

bilder jag hade på min kamera..


Här bakar vi kokosbollar.







här är ifrån när jag var hos Sabrina och vi var ute,





PÅSKEN:





Och sen även en bättre dagens outfit bild sen den 12



gult linne - H&M
Jeans leggings - Vero Moda

Rösta här

Här röstar du på veckans blogg. Skriv en kommentar där du skriver webbadressen till den du vill rösta på =)

(fler tilllägg i utvalda och jokrar kommer under dagen)


Utvalda från onsdagen:
Maadeleiiness.blogg.se
jesi.blogg.se



Jokrar från idag:
Ribeeccaa.blogg.se
liinduuu.blogg.se


Jokrar

Här är reglerna om man blir en joker.

Jag skriver en kommentar till din blogg och du måste svara på den senast klockan 18. Du måste skriva ett inlägg där du skriver att du är joker och att dina läsare ska rösta på din blogg i ett inlägg i min blogg som heter "rösta". Röstningen avslutas på söndagar. Så för er Jokrar! lycka till och om du blir en joker, be alla du känner, vänner, nära & kära, läsare, ja alla som kan använda en dator. =)


Lycka till!





klicka här om du vill skaffa en bloggsms till din blogg.

inge internet

igår hade jag inge internet.. Så därför bloggade jag inte mer igår. De blir inga bilder heller, de går inte att lägga in bilderna från kameran?


Klockan 18.00 kollar jag om alla jag valde till veckans blog skrivit ett inlägg. Sen tar jag in mina jokrar. =] Så håll utkik efter klockan sex ikväll Så ser ni om ni blivit jokrar. Sen är det bara börja rösta..!

Förövrigt ska jag äta lite snart.. Och kolla på tv. Så vi hörs!


Jag älskar den här låten!

Yay eller nay?



(mobilbloggar) dumma internet!

Hej! Jag skulle göra et inlägg och då la internet av!! Eller de segar och laddar aldrig klart. Så när jag kommer till pappa så ska jag ladda upp bilder , (jag fick ta dom med min kamera) så förvänta er inte den bästa kvaliten. Måste gå men jag uppdatear senare. kRAM!

Tävling hos FEBB



Jag är med och tävlar hos FEBB som tävlar bort dom är söta sakerna i sammarbete med nuknuk och chique!

FEBB

Fina bilder (not so! där jag är med) på mig och Rebecca (ledsen om du inte gillar bilderna becca)






HAHAH! bry er inte om den sista bilden hade bara lust ;-)

snart har jag rekord! plus en ny blogg-sms!

hejhej! snart har jag rekord för mig själv i hur många inlägg jag skrivit. Eller de kanske man inte ska kalla rekord? men iallafall.. efter det här inlägget har jag sju inlägg kvar och sen har jag skrivit 500 inlägg! sen september. hihi! Det kanske inte är så jätte mycke för er men för mig betyder de mycke..!

Innan jag startade den här bloggen hade jag en annan blogg som jag bara uppdaterade någon gång ibland. Jag tog bort den och bestämde mig för att börja om och verkligen uppdatera mycket. Och i början gick de bra. Sen blev de inte lika mycke uppdatering. Sen läste jag lite bloggar och t. ex. designadinblogg sa att man borde uppdatera runt 3-5 gånger om dagen och ha runt 15-20 inlägg i veckan.
Så jag började hålla mig till de.. Kenza sa samma sak. Dessie sa 8-10 per dag. Så nu hänger jag efter de. För att jag vill inte att mina läsare ska tröttna på min blogg. Så så e de =)

Idag när jag försökte göra lite ändringar i min design gick de inge bra och jag fick återställa min kodmall. Så jag var tvungen att fixa en ny BLOGG-SMS. Och nu är den ännu bättre också! Mycke mer ekonomisk för dig!
För er som inte vet är blogg-sms den rosa rutan i menyn. Du smsar in ett medelande som kommer synas här i 30 minuter. För endast 5 kr! är inte de bra? om ni vill veta mer om de tryck där det står i rutan "hur fungerar de?" så kommer ni till blogg-sms hemsida. Och jag tror det är MAX 140 tecken.

Jag vill ha!


Jag tipsar!

shoo! tänkte börja med att skriva inlägg där jag tipsar om vad jag gillar och vad som är inne blandat med annat =) så här och nu börjar vi! =D



finaste färgen? (kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om i vad tycker du?)


Klepto ft. Rihanna I'm Back


yay eller nay?


ny kategori: vad tycker du?

nu har jag gjort en ny kategori som heter vad tycker du? 
I den kategorin kommer jag göra inlägg och fråga om kläder, kändisar, allt! så får ni skriva en kommentar och säga vilken eller vad ni gillar bäst. Om ni inte förstår skriv en kommentar så får jag försöka förklara bättre =]

jag håller på att redigera lite

och testar lite nya saker så de är därför jag skrev om mig inlägget...

Om mig

Jennifer heter jag. Jag bor i en liten ort utanför Stockholm med min pappa. Och jag bor med min mamma i en liten ort utanför Uppsala.
Jag bor varannan vecka men varje vecka jag är hos pappa kör han mig till mamma på kvällarna för att jag går i skolan vid mamma.

Jag är en tjej med drömmar, stora drömmar. Jag älskar att sjunga, dansa, shoppa, vara med vännerna och fota.
2007 blev jag antagen (eller hur man ska säga) till MIKAs modellagentur som people modell. Ska skicka in nya bilder som dom vill ha så snart som möjligt.

I maj 2009 åker jag till Barcelona med en av mina bästa vänner, Sabrina. Jag kommer ha med mig kameran, fota på coola grejer, shoppa och ha as kul. Så ni kommer få följa med på en resa till Spanien i en vecka.
Så då kommer ni i stort sätt ha bilder och videos dagligen, (kommer inte blogga när jag är där men när jag kommer hem.) så ni får se hur mina dagar är där. (och i stort sätt annars också.)

Här i min blogg får ni läsa om allt som intresserar mig vardagligt. Kändisar, kläder m.m, musik och de som händer vardagligt för mig.
Om ni gillar min blogg, fortsätt läsa den, och länka gärna så att fler personer hittar hit.

Nedräkning

dags för en ny nedräkning som jag ska publicera varje dag, ni vet som jag gjorde tills julafton. Men nu tills jag blir 13 =)

14 DAGAR KVAR


Så långt har det gått än så länge! hihi! 

because I got high

jag gillar den här låten as mycke!! gillar ni med chipmunks eller den vanliga?


chipmunks


Afroman

oj!

jag råkade publicera två stycken (mobilbloggar) svar på tal om kommentar igår... kolla pelle har redan somnat , höhö!



bus

nej, inte brun utan sol. utan bus. Jag leker med pelle just nu.
Fast nu sitter han gömd i soffan och är helt inne
i Händige Manny på playhouse Disney.

Undra om man kan klia i halsen med en gaffel?
hihi, nej jag skoja bara..

Vad ska jag göra?!? jag har tråkigt..!
Ska nog kolla på kläder, på Gina Tricot's hemsida.
För när jag meddelade alla som är utvalda som veckans blogg
såg jag en jättefin tröja på en utav bloggarna. =)




 imorgon är det fredag och då ska jag ta med kameran till pappa så då laddar jag upp ALLA bilder! =]




090416




hej sunshines! har precis meddelat alla som jag valde till veckans blogg. Så vi kan ju hoppas att alla skriver ett inlägg och länkar till min blogg i inlägget. annars lägger jag in några fler som har chansen (jokrarna).

Jag är hemma idag med. Jag känner inga smaker på tungan om jag inte har maten på tungan längre än vanligt. Och allt gott bli äckligt när jag sväljer. - jag har alltså en jättekonstig smak i munnen när jag sväljer. nog om det.. ni vill nog inte höra mina sjukbesvär.

Vet inte vad jag ska göra idag.. förutom att ha tråkigt, rebecca kommr inte tillbaka, hon ska ha partaj imorgon hos sin mamma så hon åker till hennes mamma idag. Ska nog lägga mig här i soffan och kolla på filmkanalerna om de finns någon bra film? =)


Jag, Bella och Rebecca i somras 

(mobilbloggar) Svar på tal om kommentar

Hejsan, kom hem för ett tag sen. Men jg och becca började på en gång med ansiktsmask (hemmagjord) som vi planerade igår. Och de slutade med att jag é knallröd i ansiktet, fast det kommer nog gå bort snart för jag var väldigt torr i ansiktet innan. Sen svar på kommentaren från Agnes, jag skrev om titanic för att jg älskar filmen och är intresserad av det. + att natten tills idag var då titanic för 97 är sen förstördes eller hur man ska säga. Och så hade jag tråkigt och kände för att skriva om titanic. Så så var det. Tänkte också säga att de där om Veckans blogg.. Jag har en liten detalj jag glömde skriva om. Jag har två st jokrar eller hur man ska säga. För förmodligen kommer inte alla som jag valt ut att skriva et inlägg och länka. Så då väljer jag att lägga in "jokrar". Och de här med mobilbloggning. Jag tycker det är jättejobbigt att mobilblogga från min iPhone för tangenterna är ur usla och svåra att använda. (men man lär sig) så när jag är har hos mamma så kommer jag mobilblogga tills jag har en fungerande dator.

(mobilbloggar) Svar på tal om kommentar

Hejsan, kom hem för ett tag sen. Men jg och becca började på en gång med ansiktsmask (hemmagjord) som vi planerade igår. Och de slutade med att jag é knallröd i ansiktet, fast det kommer nog gå bort snart för jag var väldigt torr i ansiktet innan. Sen svar på kommentaren från Agnes, jag skrev om titanic för att jg älskar filmen och är intresserad av det. + att natten tills idag var då titanic för 97 är sen förstördes eller hur man ska säga. Och så hade jag tråkigt och kände för att skriva om titanic. Så så var det. Tänkte också säga att de där om Veckans blogg.. Jag har en liten detalj jag glömde skriva om. Jag har två st jokrar eller hur man ska säga. För förmodligen kommer inte alla som jag valt ut att skriva et inlägg och länka. Så då väljer jag att lägga in "jokrar". Och de här med mobilbloggning. Jag tycker det är jättejobbigt att mobilblogga från min iPhone för tangenterna är ur usla och svåra att använda. (men man lär sig) så när jag är har hos mamma så kommer jag mobilblogga tills jag har en fungerande dator.

bara en bild på mig


långa, jag vet

ja, jag vet att inläggen blev långa men jag hade inget att göra och hade lusta att skriva om Titanic. SÅ läs om ni vill. Om ni vill ha mer fakta eller se passagerarlistorna gå in på    http://www.titanicnorden.com/enter.html


titanic - del 3

DE SISTA MINUTERNA:

02.00 är vattnet endast 3 m under promenaddäcket.

Klockan 02.05 steg den sista livbåten ner i vattnet. Nu var det endast 15 minuter kvar tills Titanic skulle försvinna. Efter att den sista livbåten steg ner i vattnet befann sig ca 1500 personer kvar på båten.

klockan 02.10 stod aktern fortfarande upp. Då gick Kapten Smith och sa åt telegrafisterna ''Gossar, ni har gjort er plikt helt och fullt. Ni kan inte göra mera. Överge hytten. Nu svarar varje man för sig själv.''. Aktern började nu resa sig.

02.17 skickade Titanic sin sista nödsignal. Titanic blev det första skeppet att använda den nya signalen SOS. Vid den här tiden stod nästan allt folk som var kvar på båten vid relingen.

02.18 blinkade skeppets ljus till och försvann helt och hållet. Tillslut gick gick skrovet itu och det hördes ett enormt brak samtidigt som man hörde ljudet från alla lösa föremål som ramlade omkring inne i skeppet. När aktern sjönk hoppade de flesta vid relingen ner i vattnet.

klockan 02.20 började aktern luta tills den slutligen nästan stod rakt upp i vattnet. Där stod den en stund nästan helt stilla som en kork tills den slutligen sjönk ner under vattenytan.
Först blev det helt tyst. Sen kom ljudet av ca 1500 människor som låg i vattnet. Nästan alla dom 1500 människor som omkom katastrofen var fortfarande vid liv när Titanic försvann ner i vattnet. De låg nu i det iskalla vattnet och kunde bara vänta på att drunka. Passagerarna i livbåtarna vågade inte åka tillbaka till dom döende passagerarna för dom var rädda att dom själva skulle dras ner i vattnet. De satt bara och lyssnade på de döendes skrik. Totalt räddades endast tre av de  människor som låg i vattnet. Det var femte styrman Harold Lowe i livbåt nr 14 som bestämde att de skulle ro tillbaka och rädda så många de kunde. 
Nu har det gått så lång tid att de flesta i vattnet var döda. Livbåten rodde efter flera skrik, men flera gånger var personen död innan de hann dit.

en överlevande berättar ''ljudet av de drunknande går inte att beskriva. Det är ohyggligt. Tystnaden efter är fruktansvärd. Med den är det som om allt står stilla.''


klockan 08.30 plockas den sista livbåten upp , nr 12. 


© Titanic Norden

titanic - del 2

SKEPPET SJUNKER:

klockan 00.45 sänktes livbåt nr 7 ner i vattnet. Den hade plats för 65 personer men det satt endast 28 personer i båten. Ungefär samtidigt upptäckte man ett svagt ljussken från ett avlägset fartyg. Då började man skjuta upp nödraketer.
Ljusskenet kom från Californian som befann sig endast 10 sjömil ifrån Titanic. Besättningen på Californian såg nödraketerna och svarade med en Morselampa. Titanic svarade aldrig på nödsignalen och man beslöt sig på Californian att Titanic inte var i fara.

klockan 01.15 hade skeppet börjat luta rejält så nu var passagerarna mer villiga att gå ner i livbåtarna. De hade nu fattat att en allvarlig olycka inträffat. Nu hade vattnet börjat forsa in i även passagerarhytterna. Vissa Besättningsmän höll undan männen från livbåtarna med revolvrar.
En Finsk dam som reste med tredje klass berättade senare att hon hade vaknat vid kollisionen med isberget. Hennes man gick då upp för att se vad som hade hänt och hon somnade om. När hon sedan hade vaknat hade skeppet kraftig slagsida och vatten hade börjat strömma in. Hon gick då upp på däck och lyckades komma med i en livbåt, en hon såg aldrig sin man.

Det fanns många kvinnor som vägrade lämna sin män. Miljonärskan Mrs Strauss vägrade t. ex. att lämna sin man när hon blev ombedd att gå ner i en livbåt. miljardären John Jacob Astor hjälpte sin fru och gick lugnt därifrån.
Många av männen förstod nog att dom skulle dö. Passargerarna visste att det inte fanns tillräckligt med livbåtar ombord. Miljadären Benjamin Guggenheim klädde sig i frack och skrev ett avskedsbrev till sin fru. I brevet skrev han ''klädda till fest går vi under som gentlemän.'' , d.v.s finklädd med ett glas konjack i handen.

klockan 01.40 firades livbåt C ner i havet. Förutom de 16 vanliga livbåtarna hade man fyra hoppfällbara livbåtar med benämningen A-D.När livbåt C höll på firas ner steg WHITE STAR LINES direktör Bruce Ismay ombord. Sedan fick han mycket kritik för att ha lämnat sitt skepp samtidigt som så många människor dött. Till sitt försvar sa han att han inte såg någon som var kvar ombord där han befann sig. Bruce Ismay hade dessutom hjälpt till med att lasta ner kvinnor och barn i de första livbåtarna.


titanic - del 1

jag läste nyss sofia bengtssons blogg och hon skrev att natten till idag var det 97 år sedan tiianic förliste. Och jag är en utav dom som älskar titanic. Så jag tänkte skapa ett litet inlägg om båten.

BILJETTERNA:
en biljett i tredje klass kostade 181 kr, vilket kan räknas om till ca 6000 kr idag. I andra klass kostade dom 320 kr, ca 11000 kr idag. I första klass kostade de dyraste biljetterna ca 16000 kr vilket kan räknas om till en halv miljon kronor idag.

STORLEKEN:
Titanic var otroligt stor. Genom historien hade man aldrig sett något liknande. Skeppet var lika långt som 4 stadskvarter. De var 11 våningar högt och hade 9 däck.Tusentals arbetare hade arbetat med byggandet av skeppet och kostnaden blev totalt 60 miljoner kr vilket kan räknas om till ca 4 miljarder kr idag.
Titanic var 269m långt, 28m brett och 53m högt. Utan lass vägde det 46000 ton.

KOLLISIONEN:
Söndagen den 14 April var en perfekt dag. Himlen var helt blå och det var vindstilla. 23.05 fick telegrafisten på Titanic ett telegram från telegrafisten på californian. Californian hade haft samma kurs som Titanic hela resan och låg nu endast 10 sjömil därifrån. I telegrammet stog det:
''Vi har stoppat och är omgivna av is.''
            Telegrafisten på Titanic svarade:
                       ''håll tyst. Jag är upptagen. Jag arbetar.''

Telegrafisten på Californian valde då att stänga av sin radio och lägga av för natten. Klockan var då 23.30.

Strax före 23.40 på natten upptäckte utkiken Fredrick Fleet på Titanic ett svart föremål föröver. Den natten var det ingen måne och att det var vindstilla gjorde att man inte hörde vågorna som slog emot isberget. Utkiken ringde till besättningen på kommandobryggan. VId den här tiden gjorde Titanic 20,5 knop. William Murdoch som var förste styrman gav order om att slå i back, men det var försent.

Klockan 23.40 exakt 37 sekunder efter man börjat svänga så kolliderade skeppets högra sida med isberget. Det hördes ett våldsamt brakande när isberget skrapade mot skeppet.Folk som sov gick för att ta reda på vad som hänt. Skadan kanske inte var så stor, men troligtsvis så förstördes plåtarna och revs isär så vatten strömmade in.

Ca. 24.00 skickade Kapten Smith ut nödsignalen CQD ett dussintal gånger. Han skickade även ut signalen MGY som var Titanics egna. Alla skeppen hade på den tiden en egen så att man snabbt skulle förstå vem man kommunicerade med. Titanics nödsignal besvarades nästan på en gång utav det tyska skeppet Frankfurt och inte långt senare av skeppssvaret Cunards skepp Carpathia. Carpathia var endast 58 skömil ifrån, varför man genast vände i full hastighet mot Titanic. Carpathia hade dock en topphastighet på 20 knop så det skulle ta fyra timmar innan hon nådde Titanic.

Klockan 00.05 fick besättningen order om att göra i ordning livbåtar. För att inte panik skulle bryta ut lät man orkestern spela musik.

Klockan 00.20 översvämmas matrosernas hytter 14m ovanför kölen på E-Däck.

00.25 börjar folk gå ner i livbåt nr 7. Till en början släpptes inte tredjeklassarna upp. Man gjorde vissa undantag för familjer med spädbarn, men det var dom rikaste som prioriterades. Chansen för tredjeklassarna var mycket liten och totalt överlevde 25%. En anledning var också för att tredjeklassarna bodde längst ner i skeppet och hade en lång väg upp.


sorry

sorry, jag skrev fel adress när det gäller sidan där man kan kolla på 24 online. sidan heter watch24online.tv inte watch24online.com

regler + dom utvalda ;-)

här är reglerna till veckans blogg.

jag väljer valfritt ut en bloggare som uppdaterar lagom mycket. alltså mellan 3-10 inlägg om dagen. Antal läsare spelar ingen roll, och stor eller liten blogg spelar inte heller någon roll.

När jag valt ut ett antal bloggar visar jag dom här på bloggen och bloggarna som är utvalda måste skriva ett inlägg om tävlingen och länka hit till min blogg.
Om någon utav bloggarna inte skriver om min blogg, tas dom bort från tävlingen och dom andra bloggarna fortsätter tävla.

När alla bloggar skrivit ett inlägg + länkat hit, lägger jag återigen upp bloggarna här på bloggen och ni får rösta på vilken blogg ni vill ska bli veckans blogg.

Priset: Den vinnande bloggen visas här på min blogg. Men i ett inlägg och jag länkar till bloggen i inlägget. Samt så svarar bloggaren på ett antal frågor. Mina läsare kanske helt enkelt dras till vinnaren och vinnaren får fler läsare.

Jag Väljer ut bloggar mitt i veckan (onsdagar) dom får se till att skriva ett inlägg + länka och på fredagar kollar jag på bloggarna som är utvalda om dom skrivit + länkat. Sen får ni läsare på er tills på söndag att rösta på bloggen. För Jag väljer veckans blogg på måndagar.

(bloggarna som är utvalda MÅSTE skriva en kommentar och skriva att dom skrivit ett inlägg + länkat. Samt lämna email adressen i epost fältet så att jag kan skicka frågorna till er om ni vinner)

Här är dom som är utvalda till den första veckans blogg:

eminaochmaria.blogg.se
maadeleiiness.blogg.se
jesi.blogg.se
fridasjoblom.blogg.se
desireenilsson.blogg.se
sabrinamariacastells.blogg.se
mrmadhawk.blogg.se
hotspot.webblogg.se
carolinelundh.se
magiskaminnen.blogg.se
haaiidi.blogg.se

så hoppas de är rätt adresser annars får ni säga till. lycka till ni som är utvalda.

(mobilbloggar) veckans blogg!

Hellu sunshines!! Tänkte få låta er veta att jag tänker börja med veckans blogg. Men den här gången nominerar jag ett antal bloggar som får tävla om att bli veckans blogg. Så jag drar tavlingsreglerna senare idag när jag inte mobilbloggar. Och de blir nog snart för jag vill se på 24 och då kan jag ju slänga in ett inlägg. Så hoppas ni vill vara med att tävla igen =]

Vicks cool breeze

Tror jag mina hLstabletter heter. JG kommer vara hemma idag med men när thomas ska hämta rebecca lämnar han mig på pappas jobb. Men tills dess ska jag ta det lugnt och knapra i mig halstabletter , hihi! Det finns ju lite saker jag kan göra vid den har tiden; sova, kolla på 24, läsa twilight, se på tv eller blogga =]

(mobilbloggar) tv-kväll och bara REKLAM

Hej! Kollar på sista avsnitt av DHW. Pratade nyss med mamma och rebecca och jag kom på att jag vill börja träna. Men jag måste vänta tills efter sommarlovet -.- fast man kan ju försöka komma iväg någon gång och träna. Typ simma eller nått. Jg har i te tränat på hela 09, eller ja.. Jumpan i skolan men inget annat. I slutet av 08 var jag inne i Att träna men ingen ville gå med mig och jag Ville inte gå själv. Har ni söta läsare (inte för att de é jätte många men..) någon ide om vad man kan göra? Och någon som jag känner som vill träna med mig? Hihi! Jaja, ska se klart på DHW nu. Vi hörs imorgon. Kram!!

Ryan Higa och DetectG

här är killarna jag snackade om igår att jag skulle visa er. =) jag tycker dom här videosarna är as roliga. Men det är ju jag de. Vad tycker ni? om dom asså? ;)
DetectG liknar ju Björn Gustavsson och låter som Johan Palm enligt mig och Rebecca. Och Ryan Higa gör as roliga videos =)

Ryan Higa 


DetectG

Pappas jobb

Shoo! Tänkte bara säga en snabbis. Eller det kanske lät fel? 'tänkte bara skriva en snabbis' låter nog bättre =] att det bli dålig uppdatering imorgon för jag tror att jag ska till pappas jobb.

(mobilblggar) Watch24online.com

Hejsan! Kollade nyss på 24. Men man får inte kolla för länge så det kom upp en ruta där der stog att jag var tvungen att vänta in54 minuter..!!!! Hihi. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Någon idé? =-] om du vill kolla på 24 -alla avsnitt finns säsong 1 till 7- gå in på watch24online.com

(mobilbloggar) Aa men åh!

Hejhej! Skulle egentligen gått ut till skolbussen nu. Men nej, när jag frågade om en lapp så sa hon varför då? Och jag svarade för jag mår inge bra. Men stanna hemma då, är inte de bättre? Så så gick de till. Funderar på att kolla på film hela dagen.. Har ändå inget att göra. Men om jag bloggar blir set med mobilen tror jag =] nu ska jag starta "american dreamz" eller nej jag ska nog läsa nu, hihi!

Glömde skriva en sak...

... nu är påsklovet slut! och de blir inge mer lov förrän 30 April och typ 1 maj. Sen är det bara sommarlovet kvar....!!!! de känns som de är hundra år dit, men bara någon månad..!
Fast tur som jag har är jag borta mellan den 16-22 maj tror jag =)

tidigt en tisdag morgon!

godmorgon! Idag är det skola. -.- Ska fråga mamma om jag behöver vara med på jumpan för det gör as ont i halsen när jag hostar-ungefär som om någon drog något vast i halsen-.

inte är det ofta jag skriver ett morgon inlägg? oftast när jag är sjuk...! eller när jag har tid. Och idag har jag tid. Så här ser dagen ut;

♣ ta skolbussen som kommer 07.20
♣ vara i skolan
♣ åka hem runt 15.00
♣ blogga =)
♣ ta det lugnt
♣ Kolla på DHW -dubbelavsnitt!-
♣ göra mig i ordning för kvällen, sova!


så där har ni min lilla slapp dag iaf. =]

(mobilbloggar) Godnatt

Hejsan! Ligger i sängen nu, nyduschad och fräsch. Tänkte även säga en till sak..! Jag sa ju att jag ska skriva om en person imorgon..-som jag hittat på en blogg jag läser- men ikväll kom jag på att jag vill visa er två personer imorgon. Nu vill rebecca skriva ett inlägg så godnatt..! Hörs imorgon! Kram på er fina läsare ;-)

R(n)h

shuu! de här blir nog mitt sista inlägg idag om jag inte mobilbloggar nu senare ikväll.

tänkte också visa er en sak imorgon -men tänkte förvarna er idag ;)- att jag ska skriva om en person jag tycker är as rolig. Läste en utav bloggarna jag läser flera gånger per dag och såg den här personen och den var as rolig.
Och ja, jag vet .. jag skriver inte vilket kön personen har för någon av er läser säkert bloggen jag hittade personen på, så ni kanske ser vem det är. höhö

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på CSI.


Och ni som är DHW -Desperate Housewives- fans, det är dubbla avsnitt imorgon eftersom det var hockey istället för DHW förra veckan. så boka TV:n mellan 21.00 och 22.55 =)

(mobilbloggar) pleasentville

Hejhej! Ligger i någon grej här i vardagsrummet och kollar på något på TV1000 Classic , pleasentville tror jag det heter. Mår sämre nu än förut så jag ska bara ta det lugnt nu..

acceptera andra människor

Nu har jag läst många bloggar, även fast jag inte orkar. Men dom vanliga jag brukar läsa iaf. Varför hacka på andra människor? t. ex. Dessie. Eller Paow. Vem som helst som har en stor blogg. Varför skriva dumma kommentarer till dom eller skriva ett inlägg om dom där du berättar om hur mycket du hatar dom.
Dessie och Paow klär & sminkar sig precis så dom vill, och dom står för det. är inte det bra? eller vill ni som skriver och berättar att ni hatar dom att folk ska börja skriva och berätta att dom hatar dig och att du ser konstig ut?

Alla är precis så dom vill. Varför kan vissa inte bara acceptera att folk klär sig på ett sett. Fjortisar, Emo's , punkare.. vad som helst? måste det vara något fel på personen för att dom gillar att klä sig på ett speciellt sett?

kommetera och säg vad du tycker om de jag nyss skrev.




Dessie och Paow var bara exempel.

Ny header!

Nu har jag uppdaterat min header. Gillar ni? de gör jag ;-) hehe

Beverly Hills är på här på vår TV så de ska jag kolla på nu 8-]

mat och The simpsons

ska snart äta middag, korv och pommes frittes. Fast nu innan middan ska jag bädda ner mig i soffan och ta det lugnt. Jag får väll skriva senare =]

Sjuk

känner mig riktigt dålig just nu.. men iallafall, ledsen för kass uppdatering igår men jag hade inte tid.


åkte fyrhjuling med Rebecca, bella och hennes familj, var en snabbis hos Linda och kollade på Hajen och sen kom jag hem hit till pappa och kollade på en bra film med John Travolta.

Idag var jag med pappa på jobbet. Åkte lastbil typ hela tiden - det var lite mindre roligt - men vi gick ur den och tog pauser också. Pratade med hans kompisar och så... Sen så klättrade vi upp på containerna för att komma till ÅVC:n och hans kollegor och det var lite roligare.


det är ju hål i mig på bilden! ;)

12 april

Idag fyller Thomas år så han firar vi just nu. Ska till Linda efter eller så stannar jag hemma för jag mår inte jätte bra =/
ledsen för kass uppdatering men jag har varit med släkten.

Det kommer bilder då jag kommer till pappa. Måste gå ut nu och vara med släkten lite granan :P


puss

me & Bella right now




hot hot and hot

shuuu! här hos oss är det 30º i solen. och då kan vi snacka varmt. Jag och Rebecca solade för ett tag sen. Blev lite brun =)
När det blev  för varmt gick vi in och gjorde en varsin billys pan pizza. Inte så jätte gott , men det var det ända vi kunde äta för att inte bli för matta eftersom det bli kalkon till middag!

Det är synd att vi inte firar Thanksgiving här i lilla Sverige. De tycker iallafall jag och Rebecca för vi älskar kalkon.

Påskafton idag, Jag ska ta lite bilder när vi äter men jag kommer inte kunna lägga upp bilderna för jag tror inte någon utav datornerna -utom mamma & Thomas- Så jag får ta med kameran till pappa och lägga upp bilderna om några dagar.

glad påsk på er! ska se på film nu med Becca så vi hörs senare ikväll.

frågor...

vem och vilken låt passar ihop? jag skriver ner lite artister plus lite låtar, så får ni lämna en kommentar och gissa vilka ni tror hör ihop =)  t. ex. 1B 2A 3I osv.


1. Katy Perry
2. Demi Lovato
3. Hayden Panetierre (stavning?)
4. Rihanna
5. Kelly Clarkson
6. Miley Cyrus
7. Ashley Tisdale
8. Pussycat Dolls
9. Robert Pattinson
10. Paramore


A. Wake up call
B. Behind These Hazel Eyes
C. Behind Enemy Lines
D. Hovering
E. Mannequin
F. Bitch! I'm Special
G. I hate This Part
H. Adore
I. Never Think
J. I'm Back

Pictures

Här är lite bilder jag tog nyss. Glöm att jag ser drogad ut på den med solnedgången ;)










Today's:



Gult linne - H&M
Jeans Leggings - Vero Moda

seg dag

hej bloggen! idag är det soligt. =) och påskafton. Idag ska vi ha en liten påskmiddag här och de blir , jag, rebecca, mamma, thomas, pelle, Åza , Jörgen , Sebbe, Nova och Bella.

Idag vaknade jag runt nio. Gick upp och tog det lugnt. När mamma var klar med frukosten så tog jag och Rebecca mackor.
Duschade för ett tag sen, och har varit ute i solen med Pelle och Becca.
Kollade även i brochyrerna (stavning?) från EF och STS. Skulle vara kul att åka på språkresa, men de kostar ju en förmögenhet.

Tiden går sakta idag.. Segare än igår. -.- Så nu när Rebecca är klar i duschen och hon klätt på sig ska jag nog fråga om vi ska spela Play Station eller om vi ska göra något roligt ute

haha! jag gillar låten; Edward Cullen's warning to Jacob Black



Jacob black - By the Mitch Hansen Band



Jacob Black
She's not coming back
La Push has come to shove
And she's through with you
Can't you see
You're just a dog to me
If you come near her again
I'll eat you too

First you missed her
Then you kissed her
I'm just watching
You think you're fine
I'm waiting
Contemplating
Don't you screw up
Or you're mine

You're nothing but a dog
Its time for you to face the truth
You're nothing but a dog
And she's still way too good for you
Watch your back cause who knows what I'll do
Jacob Black I've got my eye on you

You were there to save her life
When I was far away
Differences aside and
I'll say thank you anyway
The bigger man will shake your hand
And pretty soon you'll see
In your mind you're kissing her
In life she's kissing me

F---r---e---d---a---g

Idag är det fredag. Ska nog till mamma idag.
Kom förresten hem nyss, jag och pappa åkte fyrhjuling. =] askul =) Fikade lite på donken också och jag märkte att det var väldigt många som pratade engelska.
jaja... Ska åka till uppsala med pappa han vill kolla på någon bil så jag får blogga senare idag =]

kram


det var scene it! höhö ;)

jag hade såklart fel det var scene it inte zenit. Ikväll kollade jag och Sabrina på Adam & Eva. Vi gjorde någon god grej i ugnen. Och.... spelade scene it!
Nu ska vi lägga oss och såklart prata ett tag förmodligen, Så vi hörs imorgon.

kram på er!♥

zenit (stavning?)

nu ska jag spela något spel med Sabrina Zenit eller nått :P

Bilder från stan











den söta kjolen på urban outfitters =]

Hemma hos Sabrina

VARNING! FÖR LÅNGT INLÄGG!

BILDER KOMMER I NÄSTA INLÄGG =]



hejsan! KOm hem för ett tag sen till sabrina. Vi fick lite brottom på urban outfitters för hon märkte att hon hade utslag på nästan hela magen och ryggen. Vi gick hela dagen.
Från centralen - drottninggatan
drottninggatan - odenplan (fick fråga en tjej vart odenplan låg och den var precis framför oss. *pinsamt*)
odenplan - sergelstorg
sergelstorg - drottninggatan (vi gick in till den där lilla gallerian där topshop och monki och de finns och jag fick fråga två gånger vart urban outfitters låg för den första visste inte)
drottninggatan - NK (frågade på indiska vart de låg igen för vi glömde bort, för på vägen till NK handlade vi på H&M)
NK - Norr?gatan (och fick fråga en tjej vart bibloteksgatan låg, det låg precis framför oss de me)

Sen när vi var på väg till Biblioteksgatan så såg vi en stor skylt på väggen där det stog URBAN OUTFITTERS, och då kände vi oss som bort gjorda. haha
Inne på Urban outfitters så fick vi omklädningsrum brevid varandra. Hittade en as snygg kjol som var på rea men jag hade inte pengar till de. Så den ska jag köpa så snart som möjligt =]
Sen så hände det en liten sak i omklädningsrummen:

Sabrina: Jennifer! shit!
Jag: va e de?!?
Sabrina: jag har typ utslag på ryggen shit!
Jag: kommer.

utanför sabrinas omlädningsrum

Jag: öppna dörren då!
Sabrina: ja vänta

hon öppnade och jag stängde dörren.
Jag: oj! de är ju typ hela väg..
*knack knack!*
ursäkta men man får bara vara en i omklädningsrummen. Sa tjejen som jobbade där. Så jag öppnade dörren och sa:

-okej, men hon har fått utslag så jag måste kolla på dom.
Och jag blev lite sur där , höhö =]
tjejen: åh okej..

 som sagt ;) bilder kommer i nästa inlägg =]

stan i morgon

imorgon blir det dålig uppdatering för jag ska upp tidigt och så ska jag åka in till stan med sabrina! yay =)
och de här blir sista inlägget för idag. så vi hörs imorgon =)


kram på er! ♥

awsomestart

vill ni ha en ny cool start sida? här är ett gäng coola.


vill du ha:

Jonas Brothers         klicka här

McFly                    klicka här

twilight                  klicka här

tokio hotel            klicka här

batman                klicka här

nicgtmare before Xmas             klicka här

Gossip Girl          klicka här

red hot chili peppers      klicka här

gears of war                 klicka här

aaliyah            klicka här

The academy is....                klicka här

aerosmith                     klicka här

Hilary duff                      klicka här

Avril Lavigne                     klicka här

Christina Auigulera         klicka här

The simpsons                    klicka här

Family Guy                       klicka här

50 cent                        klicka här

eminem                 klicka här

fall out boy             klicka här

paramore            klicka här


och så finns det många fler såklart =]

Blå wingen ikväll

hej hopp! Ska göra en pan pizza nu till lunch och försöka hitta någon bra film att kolla på. Mamma och Thomas hämtar mig om någon timme kanske och sen senare ikväll blir det blå wingen då vi ska jobba. Så jag kommer inte skriva på ett tag iallafall. Men senare ikväll gör jag.

glömde spara

inlägget aj! skulle jag publicerat i går kväll men glömde spara.


polyvore.com




här är en liten outfit jag gjort på polyvore.com
Jag tycker att om man ska klä sig. Så ska man klä sig lite crazy så att alla blickar fastnar på en. Men även om vill klä sig crazy måste det ändå vara en gnutta inne. =]

aj!

jag har ont i min fot. precis under stortån. Har haft det i några dagar och det har fortfarande inte blivit bättre.... =[
ska nog kolla på CSI nu 23.40 och sen gå och lägga mig. Eller om jag inte orkar kolla på CSI så lägger jag mig och läser.

Dress like.... Demi Lovato


trött på Gina tricot!

jag är trött på Gina tricot. för det första är det dålig kvalité på kläderna. för det andra handlar typ alla tjejer i hela Sverige där. för det tredje finns det grejer i deras butik som inte finns på deras hemsida eller grejer som dinns på deras hemsida som inte finns i butik.

hur många mer än mig är trött på gina tricot?

fast jag vet ju själv att jag inte kommer sluta handla där men iallafall =]

Selena Gomez och David Henrie = dejtar?

bläddrade bland massa bilder nyss. När jag kom till Selena gomez hittade jag en massa bilder på henne och David henrie. Det ser ut lite som om dom dejtar. Har jag rätt eller fel? vad tycker ni det ser ut som?? =]











tävling hos minicookie.blogg.se i samarbete med nuknuk.se




hej hopp! tänkte bara säga att jag är en utav många som är med i minicookie's tävling i sammarbete med nuknuk.se.
Man kan vinna en valfri väska, från nuknuk.se (såklart).. de man ska göra är att gå nuknuk (klicka här) och väljer ut den väskan du tycker är finast. sen när du bestämt dig för vilken väska som du skulle vilja vinna så skriver en kommentar på inlägget på minicookie's blogg där du skriver din email och vilken väska du valt.

och sen om du vill ha en extra stor chans att vinna så skriver du ett inlägg i din blogg där du skriver om tävlingen och länkar till tävlingen. Om man skriver ett inlägg om tävlingen ökar vinst chansen med 3 gånger =]
Tävlingen pågår fram tills den 13/04 - 09

här hittar du tävlingen!

uuugh!

det funkar inte att flytta tillbaka bloggen till mitten!!!

Bilder från Väsby Centrum 15/3-09












Om du ska läsa...

.... bläddra ner till inlägget Home! och börja läsa där ifrån annars blir det lite fel =)

Tisdag

Vi gick upp tidigt idag igen för att vi skulle hinna. Vi hade bestämt med Hannah och Alice att vi skulle hänga med dom till Vällingby. Vi fick stressa lite i slutet.
När vi mötte Hannah vid shell så var hon sur för alice kunde inte följa med. Vi gick till Spånga station och tog en buss där ifrån till Vällingby. Vi hade as kul där. Kollade på H&M. Sen runt 1 eller 2 tiden ringde Micke Rebecca och sa att han skulle till Kista och att han behövde hennes bussremsa. Så vi fick åka till någon konstig gata jag inte vet vad den heter. Vänta på Micke och ge den till honom. Sen gick vi hem till Rebecca därifrån. Köpte även en varsin glass (solero) och en varsin klubba. Tjejen i kiosken räknade fel. Alla glassar blev tillsammans 51 kr. Och sen plus tre klubbor blev det 57 men jag fick bara betala 51:- men det gör inget för mig. =]
Sen när vi kom till Rebecca var pappa där så jag hämtade mina saker och vi åkte.
Sen nu när vi kom hem kom jag på att jag glömde min jacka hos Rebecca så den får jag på fredag. Så det går inte att åka fyrhjuling för mig idag iallafall :(
Och nu är jag hungrig och min macka poppa nyss up ur rosten så nu ska jag äta den och se på tv =]
Rebecca i en spegel på H&M




Jag i en spegel på H&M


och ni ser skorna vi köpte på DinSko på bilderna också ;)

Måndag

Vi gick upp runt nio och gick till konsum och köpte frukost. Det blev äntligen, lönnebergaskinka och apelsin juice. Vi gick upp igen och så åt vi frukost.
Efter frukosten åkte vi till Vällingby. Vi båda behövde skor så vi gick och letade efter skor för fullt.  När vi väl var på väg in till topshop så såg jag på klockan att den var 12.17 så vi sket i topshop och gick till bobby's hårstudio. Vi fick vänta där ett tag och sen blev det min tur. Jag satt i över en timme i stolen men skit samma. Nöjd blev jag. Men mest synd var det nog om Rebecca som fick sitta och Kolla på.
efter klippningen gick vi till Donken och åt lunch. Efter det gick vi till DinSko och köpte skor. Rebecca ett par ursöta svarta och jag ett par mindre söta gråa..
efter sko köpet gick vi till Åhlens och jag köpte hårfärg. gina tricot blev den sista affären vi var in till. Jag köpte ett par solglasögon.
Och Rebecca köpte en jättesöt klänning! Sen åkte vi hem.

Det tog ett tag innan jag vågade färga håret. Man skulle ha i det i 25 minuter men jag trodde det skulle bli för mörkt så vi hade i 17 minuter. Och det blev ändå rätt så mörkt. Efter vi stylat det så gick jag, Rebecca, micke och mirelle till pizzerian nedanför och åt pizza till middag. jag och rebecca fick skynda oss för vi skulle till Tove med Hannah och alice. Sen när vi kom till Tove så såg vi på filmen I hennes skor och den var rätt så bra. Vi var kvar där ett tag och hade as kul.
Runt 10 så gick vi därifrån och möttes utav Rebeccas mamma, morbror och hans flickvän. Vi gick till shell för att hennes morbror skulle köpa något. Sen gick vi hem och jag och Rebecca gick och la oss rätt tidigt.




jag i nya klippningen och färgen =]

Söndag (kväll)

Rebecca kom och mötte mig när pappa släppte mig. Vi gick in och hon skulle äta en billys till middag. Vi satte oss i soffan medans hon åt. Och helt plötsligt kom hon åt gaffeln där det var en billys bit så jag fick den på tröjan.
Senare på kvällen gick jag, becca , micke och mirelle till konsum och köpte massa saker. Jag och Rebecca köpte cola och Ben & Jerry's! Vi gick upp efter det och jag kommer inte ihåg vad som hände efter de...


Home!

hejsan! ledsen att jag inte skrivit men jag har ju varit med Rebecca! as kul vare iallafall. så nu får ni återblickar i inlägg för varje dag iallafall. Om jag kommer ihåg allt som hänt. höhö

shutter shades,

jag vill ha ett par shutter shades. Men jag vet inte vilken färg. Och sen vet jag inte om jag ska köpa i sverige eller spanien?


småregn

det var as kallt ute! så nu när vi kom hem böt jag kläder. På vägen hem från donken började det såregna så fick gå fort hem.. ;)
nu ska jag byta ut headern åt Linda. Så jag får blogga lite mer senare. =]


Dagens Ute-Outfit


Donken

Jag och Linda skulle till kiosken men det var stängt så vi har bestämt oss för att gå till Donken istället =)
Tog massa flum bilder på vägen hem från kiosken ;)


Söndag

hej bloggen, Idag är det söndag och jag ska vara med Linda nu på dagen och sen med Rebecca på kvällen. Det blir inge Nacka idag. Fast det känns som om jag behöver det för jag har bara för små converse som jag kan ha nu i vår.
Imorgon ska jag klippa mig på boobys hårstudio , men jag har ett litet problem för jag vet inte om jag bara ska klippa topparna eller klippa mer än det. Och sen efter det ska jag och Rebecca vara i Vällingby och så ska vi köpa hårfärg.
Nu måste jag sluta skriva, min tur att sjunga linda sjöng nyss klart.

TTGTBS




T
ime To Go To Bed Soon.... Ska göra en snabb liten header i picasa åt Linda och sen ska vi bädda och göra oss i ordning för sängen och såklart snacka lite grann. =]
vi ses imorgon..!


kram! ♥

Dagens ute-outfit


Hemma från en shoppingtur med Linda


Breaking Dawn Teaser Trailer




här är en ''trailer'' till den sista Twilght boken Breaking Dawn. Och jag som läser boken tycker att trailern passar jätte bra in. Filmen har ju inte gjorts än men den är fortfarande bra. Kolla på den! =) ska nog läsa twilight nu. =]

yay eller nay?

If you only knew

Savannah Outen är en utav få som slagit igenom på youtube. här är hennes senaste musikvideo. I videon gästar tony Oller från As The Bell Rings USA. Har hon talang?


yay eller nay?





Flubber

hejsan! har tråkigt så jag sitter och kollar på någon film på kanal5 som heter Flubber. Har ingen aning vad den handlar om men men...
När Linda kommer drar vi direkt till Centrum och njuter av vårsolen på väg dit. Kan nog ta med kameran dit även fast den är halvt död redan nu, men lite bilder kanske det blir. =)

glömde säga när jag skrev veckans planer att jag ska nog färga håret mörkbrunt. Så jag kommer nog bli nöjd med mitt hår den här veckan. höhööö.

älskar låten


Dagens outfit


sommar!

det är +8 grader här i skuggan. Så hur varmt tror ni det är runt 14.00? yaaaaay!!!!!! sommar, shit vad jag saknat den. Bada, sola och shoppa! haha. Och det är inte länge kvar tills jag ska till Spanien heller! =]
Nu ska jag göra en pan pizza för jag är aphungrig. Ska kolla på Kyle XY till min lilla luch också.


France can dance

hej bloggen! bäst igår var ju den där killen från frankrike som dansade. Iallafall utav dom jag såg.  Han var as duktig.



veckans planer:

Lördag:
Idag ska Linda komma hit och vi ska shoppa. Eller hon ska de mest, jag ska bara hänga med och vara smakråd.
Så de kanske inte blir så mycke bloggande idag.


söndag:
imorgon åker hon hem och pappa och jag ska till Nacka och kolla och kanske köpa skor. Efter det kör pappa mig till Rebecca och där ska jag sova över.

måndag:
ska klippa mig på bobbys hårstudio i vällingby och shoppa med Rebecca efter. Sen ska jag sova över hos Rebecca igen.

tisdag:
pappa hämtar mig och kör mig till mamma eller så åker jag hem till mamma på onsdagen.

onsdag:
Ska vara med Linda tills vi ska åka till blå Wingen Bio och jobba där. Vi ska visa I taket lyser stjärnorna.

Torsdag:
ska nog ta det lugnt. Det var tänkt att jag skulle åka till Rebecca men jag tror inte jag orkar. kanske åka fyrhjuling med pappa.

Fredag:
Åka till mamma och vara där.

Lördag:
på lördag vet jag inte..

söndag:
Ska fira Thomas som fyller 36 och sen ska jag nog åka till Linda och fira henne och sova över där om jag får.

Måndag:
sista dagen på påsklovet, om jag får sova över hos linda på söndagen så åker jag hem till mamma på måndag. Och sen ska jag nog bara ta det lugnt.



så det blir en jobbig vecka. Nej det blir det inte, men jag kommer inte att vara hemma så mycket. och om jag inte får åka till linda så åker jag till pappa på söndag och stannar tills måndagen.

kom ihåg att kommentera och säga ifall min blogg hoppat på vänster på eran dator också..

vänster?????

är det bara på min dator min blogg har bytt sida? Behöver veta om det är så på era datorer också. Så kommentera.

Kollar på talang nu, har inte sett hela men jag gillar den där tjejen med kryckorna som sjöng.

Dagens stilbytardag outfit

här är min outfit från dagens stilbytardag. Jag var Demi Lovato. Så säg vad ni tycker. Det här var det närmsta jag kom iallafall :D


PÅSKLOV!

hejsan! Nu är det påsklov, så inge skola på tio dagar! det är najz. Ska packa till veckan, jag ska vara hos pappa hela veckan. Satt ni vet.
Snart ska Thomas köra mig till pappa tror jag. Och han ska kolla på något och sen ska vi handla så det kommer ta ett tag innan nästa uppdatering. men det finns en bra sak för bloggen..
I veckan blir det mer bilder om inte kameran dör =]

Emma Lee

var inne på en blogg, tror det var saraliksom.blogg.se och hon är ett stort Johan Palm fan. Och hon hade ett videoklipp på Johan Palms singel Emma Lee. Det är inte hela men lyssna och säg vad du tycker..

yay eller nay?



Vårrensning!

nu är det klart! Jag, Rebecca och Bella gjorde en liten vårrensning. Så nu har bella och rebecca tagit det dom vill ha och nu ska linda få kolla igenom det sista imorgon. Och nu börjar Criminal Minds så det ska vi se på och baka chokladbollar i pauserna =] så vi hörs imorgon och då kommer jag nog visa en outfit från stilbytardagen.


kram på er! ♥

ut blir det nog...

....fast det bror på vad Bella vill. Hon ska snart hit så jag tänkte slänga in ett kort inlägg innan.

Som sagt så kommer snart Bella. Vi ska ha kul och jag kommer nog inte uppdatera när hon är här. Så det blir nog ikväll eller om det inte blir det så blir det ett nytt inlägg imorgon =)





Glöm inte att det är stilbytardagen imorgon! =)

ut eller stanna inne?

nu är det 23 grader här i solen! funderar på att hoppa studsmatta men jag är inte säker för att jag fortfarande har ont sen jag trampade snett på lunchrasten. Nu när jag tänkte på studsmattan kommer jag ihåg ett gammalt minne sen mars/april förra året.
Jag och Rebecca höll på att spela in en musik video till madonnas 4 minutes. Så varje dag i en vecka klädde vi på oss våra mysdresser eller mjukisbyxor och gick ut och hoppade och filmade.
Sen en annan dag i somras. Vi satt och åt fläskfilé och potatisklyftor, och jag och Rebecca hade proppat i oss mat för att vi var så hungriga. Och sen gick vi ut direkt efter och hoppade. Och illa mådde man. ;)

Behind Enemy Lines

här är Demi Lovato's nya låt Behind Enemy Lines. Den och Lo que soy (this is me på spanska) släpptes på hennes nya album (Don't Forget Deluxe Edition).. Alltså det är samma låtar på + bonus material som det var på hennes Debut album Don't Forget som släpptes i September förra året.


yay eller nay?



VÅR!

VARNING! FÖR LÅNGT INLÄGG!


ja!!!!!!! nu är det vår! här hemma är det 18 grader även fast solen ligger på, men varmt är det!
Ledsen att jag inte skrev igår. Men jag orkade inte. Det var as kul på pappas jobb, kamerakillen hade gjort något med en kabel så det blev strömavbrott. här är lite vad som hände;

(dom som är kursiva sa inte jag)

- sätt dig i bilen, grindarna har stängt så vi måste åka dit.

- vad har hänt?
- det är ett sabotage, eller kamerakillen har gjort något med en kabel.

framme vid grindarna.

- ställ dig här. Varje gång det kommer en bil som ska svänga in hit så får du vinka åt dom att dom ska åka igenom utfartsgrinden.
-okej....
- och om någon frågar nått så är det bara säga att det är strömavbrott eller så får du säga att dom ska prata med personalen om dom frågar något annat. Nu måste jag åka så när Berra kommer är det bara att åka upp till ÅVC:n och äta.
- ska du lämna mig här???? :o
- ja, jag är tvungen det finns ingen personal där uppe.

Berra kom med maten men dom var tvungna att få upp grinden och det tog ett tag. Och det var as pinsamt att bara stå och vinka och prata med främmande folk i bilar. Så igår fick jag kall middag men skit samma. kul var det =]

idag har det varit en vanlig dag. Jag stog på händer på jumpan.. USCH! vad jag hatar det! försökte även jula med det gick inge bra.. Men kullerbyttorna fixade jag =)


RSS 2.0