Step up two..




HAHA undvik den bilden!

step up 2 ska jag se på nu klockan sju. Har aldrig sett tvåan men ettan är en av de bästa filmerna jag sett! Tro mig.
Mycket dans och bra musik. =)

Är det inte helt otroligt hur min hosta kunde bli värre ute i solen?

förresten märkte pappa när han kom hem att jag fått en massa prickar på kinden ''(
Han sa att de antigen var reaktion på något jag ätit eller av värmen.

Nej nu ska jag ta en massa halstabletter och dricka cola. NEJ! asså jag måste sluta dricka all läsk. De är i stort sätt allt jag druckit nu i helgen haha. fast inte till frukost da. =P Nej de har blivit allt för mycket läsk i helgen, kanske är de för värmen jag druckit så mycket.. ?

ääh! de blev bara några minuter

de blev bara några minuter i solen nu efter jag bloggade. Jag orkar inte man svettas ihjäl! även fast de var hur skönt som helst och jag blev hur varm som helst så orkar jag inte. Nu vill jag hoppa in i duschen och skölja av mig. *skönt*

vill ni veta en annan rolig  sak, (not!) min hosta blev bara värre i solen -.-' men man får ju göra de bästa av situationen ! ;)

9 hela skoldagar kvar + avslutningen sen är det sommar så man kan ligga och steeeka ;) dagarna långa =)


en fråga...

en fråga jag har som jag måste få ställa till er läsare. I min undersökning högst upp i menyn har ni röstat mest på personligt. och de är nästan bara de jag skriver om så varflr rösta på de en miljon gånger till.
För mig gör de inget men jag blev bara nyfiken när jag såg att de är ca 30 röster på den utav 50.


=)

nu, ut i solen igen!

Ute i solen!

tjena tjena! Har suttit i solen ett tag. Och de är så jäkla varmt idag asså! underbart!
Har tagit en pytteliten paus för att blogga lite. Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan innan jag gick ut men de hade inte publicerats så jag fick publicera om de.

Ser nu att jag redan fått lite färg också! :P men inte särskilt mycket. ''/

Nej nu ska jag gå ut igen. och vet ni vad? de är samma fel på termometern idag också! :P



Jag innan jag gick ut idag  =)

there's only one thing two do three words four you i love you

häjhäj sunshines! solen lyser idag med och de är varmt ute! Och jag har INGET att göra. Jag vill gå ut men vad ska jag göra ute?
Borde också fixa i ordning mig. Har varit vaken ett tag men inte gjort i ordning mig.


Vems ögon?




Vi kör de här som en liten tävling, ni vinner inget men de är bara kul och se vilka personer ni gissar på och vem som har rätt! :) Och ni får några dagar på er, och jag ger en fyra ledtrådar. Så gissa på!

Ledtråd nummer 1: Dom är bästa vänner


Bli medlem hos gratisbio.se och få biobiljetter och presentkort






Jag vet, jag har sagt de här några gånger förut. Men jag säger de igen =)

Bli medlem hos GratisBio och samla ihop poäng till biobiljetter eller presentkort. De är helt gratis! är inte de hur bra som helst? För att de ska bli lättare att samla ihop poäng kan man vara med i tävlingar, som t. ex. att skriva i din blogg och ha chansen om att vinna 500:- på ett presentkort på nelly + att du får chansen att få upp till 10.000 poäng.
Sen kan du medverka i erbjudanden. Dessutom får du 5 poäng för varje gång du värvar en ny medlem och så får du yttligare 200 poäng när den du värvat samlat ihop sina första 100 poäng.
Jag tycker GratisBio är en superbra hemsida, speciellt för att de är gratis och att man får chansen att gå på bio oftare.

Bli medlem här!

nuknuk.se


Nu blir de dubbelkoll



Nu ska jag se på finalen på Robinsson. Och se på DHW på internet. Har ju missat två avsnitt så måste kolla igen de. Samma sak med 24 har missat en hel rad avsnitt där. Så jag har mycket att kolla på.

Nu idag har jag bara varit hemma. Och myst framför tv:n. Även fast de varit jättefint väder ute. Blev förresten något fel med termometern som sitter utanför köksfönstret. den visade 50 grader idag. Och så varmt tror jag inte de varit idag. Fast den sitter ju förstås alltid i solen så man kan aldrig riktigt veta hur varmt det är.

Sen när pappa kom hem från jobbet åkte vi fyrhjuling till Jimmy och Reijo och var där ett tag. Sen ner till centrum för att handla lite. Och där köptes ju såklart godis ;-) så nu ska jag sitta och mumsa i mig de sista i min toblerone =)

you said move on, where do I go





planer för helgen..

...har man inga. Vara hemma iallafall och ta det lugnt. Vila halsen och så =)
Kanske hänger jag med pappa till jobbet, satt jag har något att göra?

Har förresten blivit helt totalt förälskad i ett par skor, (i tre olika färger) thaha!


Lite väl dyra för mig bara =/

Man blir ju helt trött på...

... Affärer, som Gina Tricot! Känner ni inte igen den här klänningen? Gina har en nästan likadan?
Jag kommer ihåg för något år sedan när jag letade efter en avslutningsklänning, prövade en jätte fin på Vero Moda som jag sen såg likadan fast iett annat material på Gina Tricot. Och de har hänt fler gånger att Gina Tricot haft liknande kläder som andra butiker.

Ja jag vet, de finns ju fler butiker som kopierar andra. Men Gina är bara ett exempel och den affären  som jag har märkt mest som kopierat.



Och jag tror och är nästan helt säker på att den här har funnits längre än den från Gina. Den här var nämnligen på REA.

en asbra låt, men inte dagens låt


Dagens låt(ar)


Jag är ju beroende!

Jag tror nästan jag är beroende. Om jag inte får chips på en fredag blir jag inge glad. För jag tycker att på fredagar ska man äta chips&dipp och dricka cola och se på tv.

Har förresten försökt uppdatera ett par gånger under dagen hos mamma men de har varit något fel så det har inte funkat.
Nej nu ska jag ta fram chips&dipp och dricka cola (såklart!) och se vidare på talang =)



hahhaha undvik att jag ser helt borta ut men jag hade bara lust att ta ett crejsi kort! :P


Dagens outfit, spanienresan 20/5



hårband - H&M
vitt linne - Gina Tricot
Orange 'oversize' t-shirt - någon affär där allt kostade 3 euro
jeans - Gina Tricot
flipflop - någon kina affär

Spanienresa, dag 7 : 22/5

De här var vår sista dag, vi blev utkörda efter vi ätit frukost på en bar. Så då kollade vi i äffärer. Sen runt 12-13 hämtade Sabrinas Farmor en taxi och vi åkte till flygplatsen. Jag mådde dåligt hela den dagen, kändes som om jag skulle svimma, spy och sånt. Sen 14.55 gick flyget hem.
Och på arlanda möttes vi av mamma och pappa!

Spanienresa, dag 6: 21/5

De här var vår sista ''hela dag'' och den tillbringade vi på stranden, har inga bilder .. ännu! men de borde komma snart iallafall. =)
Och där såg vi en as snygg kille , och vi hade as kul i vågorna för vi tappade våra bikiniöverdelar när de kom ståra vågor och hamnade under dom och flöt med dom och sånt =D

Köpte även en väska den kvällen. och när vi gjort de så gick vi till Barcelonas bästa glassbar där vi skämde ut oss totalt! Vi skulle beställa glass och vi är ju inte särskilt duktiga på spanska och han kunde inte Engelska så ni kan ju tänka er hur de blev =P men de funkade till slut iallafall med ''peka språket'' ;) sen på vägen hem gick vi förbi en affär för att köpa en sak.


Spanienresa, dag 5 : 20/5

GIck upp runt samma tid då också. Sen gick jag och Sabrina och kollade på marknaden och sen gick vi på gatorna där vi bodde.
Lite senare så gick vi till Consum där vi möttes av en kille som snott 3 vin flaskor men blivit påkommen. Väl inne på Consum så hade jag och Sabrina rikitigt kul! vi hade skoj och jaa. Kolla bilderna!!!

Sen lite senare så hade vi tråkigt och ville gå till ett köpcentrum som heter Marre Magnum. Så dit gick vi. Efter vi kollat klart (och såklart köpt lite grejer) så satte vi oss ute och åt Ben&Jerry's i bägare. Och killen som jobbade där hade på as mycket glass i min bägare så jag fick äte lite glass från händerna och sen kommer en tjej som vill att jag ska köpa ett armband av henne. Och jag gjorde de, kunde ju ge bort de till någon. fick betala 1 euro. Sen kom alla hennes kompisar som också ville att jag skulle köpa något men då sa jag nej, hade ju glass i handen :P

På vägen hem så stannade vi och kollade på ett gäng killar som gjorde volter m.m


Dagens Outfit, spanien resa dag 4, 19/5



Vitt Linne - Gina Tricot
Tröja - Bershka
Jeans shorts - Bershka
Tygskor - Din Sko
Liten väska - Sabrinas

(Tröjan och jeansshortsen köpte jag den dagen när vi shoppade)

Spanienresa, dag 4: 19/5

Gick upp runt samma tid då också. De blev ännu mer shopping. Bland annat på min nya favorit affär Bershka, och sen såklart mango och så köpte jag även några söta örhängen. Och på den butiken där dom köptes, SIX, så när jag skulle ta emot min växel var jag så klumpig att jag hällde min plånbok uppochner så att alla mynt hamna på golvet. Och butiken var inte särskilt stor. så alla såg, hörde och kollade =) hahah.

Senare på Kvällen ville Sabrinas pappa gå och se på Star Treck och jag måste säga att den var jätte bra! bra humor, musik, skådespelare och ja, den var jätte bra gjord. Så den rekommenderar jag stort! sen så är även han som spelar Sylar i Heroes med. Och ja jag vet, *uugh! star treck, värsta nörd filmen* men nej, jag själv som sett serien någon gång har tyckt att den varit jätte tråkig, men filmen var faktist bra så ge den en chans.


Spanienresa, dag 3: 18/5

Vi gick upp runt nio då med, och gick ner till en bar där vi åt frukost. Efter frukosten skulle vi till stranden. Men vi glömde våra handukar så jag och Sabrina fick springa upp igen ;)
Så där var vi i någon timme. Sen tog vi lunch på något ställe i närheten. Sen åkte vi till Ramblan (stavning?) och shoppade lite =) köpte ett varsitt marilyn monroe nattlinne. och lite mer. =)

kommer inte riktigt ihåg vad vi mer gjorde.. Eller jo! jag och Sabrina gick ut på kvällen för att kolla i Kina affärer där de shoppades lite mer. Bland annat en jätte snygg väska som Rebecca fått.


Dagens outfit, spanienresa dag 2 17/5



♣Solglasögon - Gina Tricot
♣Vitt Linne - Gina Tricot
♣Skjorta - H&M
♣Jeans - Gina Tricot
♣Tygskor - Din Sko
♣liten väska - H&M

Spanien resa, dag 2 : 17/5

Idag gick vi upp runt nio. Gick till en bar och mötte Sabrinas pappa och farmor. Där åt vi frukost. Och vi frös så vi gick tillbaka upp till lägenheten och bytte kläder. Sen begav vi oss till en annan bar/resturang och satt där ett tag. Runt 11.30 begav vi oss till tågstationen där vi tog ett tåg till en annan station där vi tog ett tåg som gick emot tibidabo. (barcelonas nöjesfält)
Sen när vi gick av de tåget gick vi några meter till en spårvagn som vi åkte. När vi gick av den gick vi till en sista spårvagn som skulle ta oss upp för berget där tibidabo låg.
Väl på tibidabo så fick vi vänta länge för att få åkband (de var världens kö). Medans satt jag och Sabrina och väntade, och då kom e några som var utklädda, b. la. till djur. Och vi vinkade till hästen. Och hästen började gå emot oss och kysste oss på händerna, så där elegant som man gjorde förr.
Sen började den visa med händerna att den var kär i Sabrina. Och sen kom en björn som hästen berättade för. Och björnen nöp oss as hårt i kinderna. och alla småbarn som ville ha deras uppmärksamhet blev sura för att vi fick all. men de var kul =)

Sen åkte vi en massa roliga karuseller som jag aldrig skulle våga åkt förut, (vet inte vad som tog åt mig)


Spanienresa, dag 1 : 16/5

Hela lärdagen packade jag de sista med mamma. Hade även rätt tråkigt. Sen runt 11.30 var det dags. Vi åkte till Väsby och hämtade Sabrinas familj. Innan vi åkte till arlanda åkte vi förbi ventrum och köpte subwaymackor som vi skulle äta på planet.
På arlanda blev flyget försenat med en halvtimme, Flygresan tog lite drygt 3.10 (timmar)

När vi kom till lägenheten bytte jag och Sabrina om till myskläder och satte oss framför TV:n och såg på Eurovision Song contest.


Nu ni..

Nu ni så kommer jag skriva om spanien resan, har inte hittat min kabel men fick låna beccas. Så tänk på att börja nerifrån när ni läser! =)



Sen i tisdags


Robert heta hångel



Så vem är tjejen? någon han dejtar? nej de är de inte... De är Kristen Stewart och de här är bilder ifrån inspelningen i Mntepulciano.

De här är vad som står på msn.se

Som Starlounge tidigare berättat har inspelningen av "Twilight"-uppföljaren flyttat till Montepulciano i Italien och i går hettade det till ordentligt mellan huvudrollsinnehavarna Robert Pattinson, 23, och 19-åriga Kristen Stewarts rollfigurer Edward Cullen och Bella Swan.

I bar överkropp hånglade Rob loss med Kristen i en lång, passionerad och ångande het scen.


Fashion Against Aids




H&M's Hemsida kan man göra sin egen musikvideo och visa att man stödjer FAA. Eller bara visa att man stödjer FAA genom att köpa en tröja som någon utav artisterna har designat.
Jag har gjort en musikvideo och tänkte visa er den =)

Och nej... Rihannas tröja går inte att köpa i Sverige. Gå in på H&M's hemsida för att se vilka du kan köpa i Sverige!


de här ju fan en av dom bästa..

... musikvideosarna JB har gjort! såg för några minuter sen och jag ÄLSKAR den! videon, musiken, joe, nick och Kevin! ja allt med den! kolla!

dessutom är de här dagens låt!


you mean the world to me, even though you might be crazy


Tisdagens Outfit





Jag tog bilderna när jag väntade på pappa. (jag hade inga nycklar, så jag kom inte in.) Och de är därför man inte ser så bra.

♥Oversize T-shirt med rosa streck - Mango (köpt i Spanien)
♥Slitna Jeans - Gina Tricot
♥Oversize väska - Zolle (köpt i Spanien)
♥tygskor - din sko

Några få bilder..

Några få bilder från Spanien kan ni iallafall få. Jag tog fyra stycken med mobilen, men  de här får ni nöja er med tills jag hittat kabeln till min kamera =)



Den där tjejen till höger på bilderna stog på en gågata , Ramlan (stavning?) och gav oss ''lyckostenar'' och bad oss ta ett kort med henne. Pinsamt var det iallafall!



Sen någon dag senare så var vi inne på Zolle och jag hittade dom här två söta partytopparna, (man ser inte den svarta så bra) synd så köptes ingen. och de ångrar jag =/ men de kommer ju fler chanser eller hur?

Här är en utav väskorna jag köpte i Barcelona.



Den är rätt stor, även om de inte syns på bilderna ovanför.


nu ska vi baka ! =)

Nu ska jag och mamma och Pelle baka bullar. Och kanske kakor om de finns grejer till de. Pelle är så Jenniferig nu så jag måste gå! puss

090528

Försökte nyss lägga in bilderna från Spanien på datorn men jag vet inte vart kabeln är! och de är ju inge bra. Så ska försöka ladda in dom senare, men nu tänkte jag spela sims =)

Och japp. Jag är hemma från skolan idag. Kände att jag behövde de. Så idag blir de nog mycke uppdatering .

Showen klar, sjuk, och trött

Showen gick jättebra! jag och Freja var först ut med Paramore's CrushCrushCrush och sen var det Fabian och Rikard med H.E.A.T's 1000 miles, sen var det jag, freja , linda och sofia med Avril Lavignes Girlfriend och sist var Linda och Sofia med Avril Lavignes hot.
Det kändes jättebra att stå där, men man var ändå jätte nervös för att jag och freja var först. Men de gick jätte bra! Tycker jag iallafall. Men osäkerheten fast fortfarande kvar för att jag är sjuk. Ont i halsen, ont i huvudet, fick nyss spya i munnen. Och mer ska vi inte gå in på. =)

Jag är ny duschad och klar och nu vill jag sova. Känner verkligen att jag behöver de. =) så antigen bloggar jag igen senare eller så hörs vi imorgon!

de här är inte bra..

... jag håller på att somna vid datorn! jag gäspar och mina ögon håller på att falla ihop. ^^
Och sen kliar det som satan i min hals och de gör ont och inget är bra just nu. =)

NU: måste skriva NO


Sitter och pluggar

sitter och pluggar vid datorn i skolan. Måste skriva om sex olika arter tills ikväll. Så jag passar på att göra de nu.
Men jag kände att jag behövde en paus ifrån skrivandet.

Förövrigt fick jag nästan ingenting till frukost så jag är as hungrig. Fast på rasten vi nyss hade pratade jag med pappa så när han kommer till sexans show ikväll har han med en macka åt mig.
Ska ju äta middag här i skolan, eller middag och middag jag ska äta en macka. Och de lär inte hålla särskilt länge eftersom jag varken åt någon frukost eller kommer äta någon lunch.

Ikväll är det dags.. Sexans show. Jag och Freja är först ut med våran låt. Sen ska vi byta om medans killarna kör en, sen är det dags för min, Frejas, Lindas & Sofias låt. Pappa kommer videofilma hela showen och kanske lägger jag upp en video på dom låtarna jag är med på.

här får man...

här får man svälta ihjäl. Åt pasta på 7 eleven men åt inte alls mycke , då de var för starkt. Och nu är jag hemma och de finns INGET bröd jag gillar. och inget annat heller att äta. Som imorse , då åt jag bara en riskaka och drack ett glas juice till frukost. I för sig var jag inte så hungrig men iallafall.

Dit vi skulle på stureplan, Obaren. Tog ett tag att hitta till. Men när vi gjort de kom vi att tänka på att de förmodligen var 18års gräns. Så pappa gick och frågade och ja, de var det. Men som tur var kom jag in iallafall eftersom jag var med pappa och ingen av oss skulle dricka alcohol.
Men Ruh var rätt bra, duktiga men inte de bästa bandet som finns.

stureplan nästa

Ska alldeles strax dra in till stureplan. Ska gå på en Realese-fest. Pappas jobbarkompis och min klassföreståndares son.
Och en en gång.. Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen men de blir så jobbigt i veckan. Måste plugga, stan ikväll, packa upp allt från spanien, vara på pappas jobb igår.

Fick förresten reda på en sak igår. Så de blir ingen uppdatering imorgon. Har nämnligen skola i 11 timmar. 8-19. -.-
Men de är bara för att vi har vårsalong och vi som går i sexan ska ha sexans show så vi måste repetera de. Måste även gå runt i rockiga kläder hela dagen =/

Och eftersom de inte blev någon chans att ta en dagens outfit i helgen kommer en från idag, men vet inte om jag publicerar den idag eller imorgon men de kommer =)



NO NO NO...

NO NO NO är allt jag måste göra idag typ.
Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen. Men i lördags bestämde jag mig att stanna hos farmor eftersom Nathalie hade en två dagars konfirmation.
Sen igår när jag kom hem packade jag upp resväskan.

Nu har jag lektion, NO. Ska renskriva lite grejer som ska vara klart tills på onsdag. Så hårt arbete! Men så är de, skolan går ju alltid först.

Idag efter skolan blir jag hämtad av Thomas som kör mig till pappas jobb där jag ska vara för pappa fyller ju 36 idag! Grattis ! <3

Nä nu kanske jag borde jobba lite, eller? =) De blir förresten ingen veckans blogg i veckan för jag känner att de blir för stressigt, har ändå mycket att ta igen efter spanien resan. (och ja, jag kommer att berätta om vad vi gjorde, jag lovar!) Så fortsätt spana in min blogg så säger jag till när de blir en ny veckans blogg!  =)

De blir rätt kallt men..

De blir rätt kallt men jag gör ändå som Nathalie säger! Hon valde vad jag skulle ha på mig idag på hennes konfirmation, och jag är så snäll att jag gör som hon säger :P haha.
Nej men ska bara borsta tänderna och sen åker vi ner till centrum och ska beställa tårta till pappa som fyller 36 på måndag! Grattis <3
Sen drar vi vidare ! =) vi hörs!


undvik mitt ansikte men jag har tråkigt! ;)


klänning - Gina Tricot


Puss på er! ha en trevlig lördag!

Imorgon så..

Imorgon så ska jag på konfirmation. Min yngsta faster ska konfirmera sig! Så de ska jag på! Kommer en dagens outfit!
Ska ha på mig mina nya gladiatorskor från LaRedoute!

Nathalie <------ länk!

Jag gillar Alexander!

han är ju bara för underbar! Jag som var utomlands när finalen gick fick se den från Barcelona och bara de var en upplevelse. hehe.
Och den fastnar ju hur lätt som helst i huvudet. det vet jag och sabrina, vi sjöng den hela söndagen!
vad tycker ni om Alexanders bidrag?

yay eller nay?


jag är HEMMA! saknade ni mig? ::P

hahah! Nu är jag hemma! Tack Becca för uppdateringen =) som sagt shoppade jag och Sabrina en massor.
Det var soligt alla dagar utom idag när vi skulle hem ^^
Såg många söta killar, och vi hade as kul. Det hände alltid något pinsamt varje dag. Ni vet nästan ingen spanjor kan engelska. Och vi är inte så duktiga på spanska =P
Hann bara sola två gånger. menmen =)

kte vi till flygplatsen runt halv ett och planet till Sverige gick 14.55. Jag mådde jätte dåligt, gör det fortfarande.
Kom till Arlanda runt 18.30 och där möttes vi av mamma och pappa! AAAH! har saknat dom! och alla mina vänner och familj!
Och dum som jag är så glömde jag kabeln till min kamera hos mamma, och jag är hos pappa. Så jag får skriva om veckan på söndag.
Hade även tänkt att svänga förbi ett internet café i Barcelona men vi hade en massa andra saker att göra så =)


Kommer även komma Dagens Outfit från oss båda nästan varje dag ifrån resan!

NU: Chips, dipp och pepsi MAX framför någon film!

Rebecca uppdaterar

Åt jennifer , bara för att jag är så snäll ;D
Somsagt är jennifer i spanien och har jätte trevligt : )
hon har shoppat och så , till mig också (A) :D
Jennifer kommer hem på fredag kväll jag vet inte om hon skriver då men hon kommer nog skriva ganska myckte om spanien sen x) 
Glöm inte min blogg  //  Rebecca  <--- länk!


pusss

Adios babes!

nu är det så att jag drar till Spanien med Sabrina idag. Kommer hem igen om en vecka. Så jag kommer inte kunna blogga. Men jag kommer ta en massa bilder och filma en del.
Hoppas ni kommer ha det jättebra här hemma i Sverige, medans vi är i Spanien. Glöm inte bort mig även om de blir dålig uppdatering, för när vi kommer hem igen kommer de bli lika mycke uppdatering =)


Bjuder på en bild sen i Onsdags :)

Jag själv är rätt nöjd med bilden. Den är inte redigerad.
Tog också även bara bilden för att se hur min make-up såg ut . HAHA!


några få bilder

Tog 158 bilder idag. :P men alla blev inte bra. Men jag bjuder på några =D


Man ser h.e.a.t i hörnet av scenen där..


Snygga Crash innan han sätter sig vid sina trummor


Två h.e.a.t grabbar.. Eric och.. (kommer inte ihåg vad han heter)


Janet från made in sweden uppträdde med hennes sköna låt Let Go


Andreas Carlsson kom upp på scenen =)


Snow Patrol......


Måns hade en rätt så stor Fan-scara på kungsan :P


Strax innan jag tog den här bilden gick Erik in i Mattias . HAH!

frayme.blogg.se

veckans blogg blev! ... frayme.blogg.se som nu kommer att synas i länken under headern. =)

Idag blir det AWSOME!

snart kommer pappa hem. Och en stund efter det så drar vi in till stan. Kommer få en liten shoppingtur sen blir det RixFm festivalen.
Ska bland annat köpa en kjol från Urban Outfitters. Älskar den butiken!
allt jag köper visas  på bild senare =D

Ses vi på RixFM festivalen ikväll?


OOH! NEJ! BLOGGTORKAN ÄR TILLBAKA!


vi har en ledare

Vi har en ledare i veckans blogg! drar ikväll. KÄMPA NU ALLA SOM HAR CHANSEN! =)

Jag har jobbat hårt idag :P



Hejsan! Kom nyss hem till pappa. Sitter med laptopen i knät och bloggar =) de är nice!

Idag i skolan jobbade jag arslet av mig. Vi hade först 90 minuter svenska och då skrev jag vidare på Att dölja din identitet och jag kom en bit med den.
Efter det var det dags för 90 minuter SO. och där gjorde jag och Linda en massa. Vi bestämde oss för att försöka bli klara med arbetet så att vi kan ta det lugnt på dom två sista lektionerna SO vi har innan sommarlovet. Vi hann klart med 2 av tre papper. Och de är bra! för att vara oss :P
Sen var det Engelska. Fikade typ bara på hela. Gjorde även klart de sista kapitlet så att jag slipper när jag är ledig i veckan =)

Idag ska jag in till stan med pappa! Vi ska köpa det sista och sen ska vi kolla på RIXfm festivalen, kommer ju vara en massa bra artister där idag =)

en massa plugg

det känns som jag har en massa plugg framför mig. Ska plugga en massa matte nu ikväll så jag slipper i veckan då jag är ledig.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen fortsätta plugga innan criminal minds börjar..!

fick förresten reda på för ett tag sen att de blev spanska jag ska läsa i sjuan! =)

Dagens låt

Hittade ingen bra video men den här är live iallafall. Jag gillar verkligen den här låten. Den fastnar lätt i huvudet, och den passar bra till mig just nu. Eftersom jag har ont i huvudet och har ont i huvudet. =)

design?

Jag gillar min bloggdesign. Så jäkla mycke asså. Men den börjar kännas uttråkad. =/ så jag funderar på att göra en ny. Men hur den ska se ut vet jag inte.

Måste ju även försöka lära mig photoshop.
Hade ju Photoshop förut men det var CS3 och nu har jag CS4 så jag måste lära mig de som är ändrat.

Nu vill Bella att vi ska gå ut och hoppa studsmatta men jag mår inge  bra så jag ska nog kolla på =)

inte bra inte bra

de här är inte bra. vaknade imorse och hade jätte ont i halsen och ont i huvudet. Och så har det hållt på hela dagen. De är så typiskt mig att jag ska bli sjuk innan jag ska göra något viktigt. Jag får väll droga mig med halstabletter och alvedon. =)

Besök på ny skola







hej alla! ledsen för kass uppdatering igår. Men idag är jag tillbaka! och levande! Var på Thunman idag iallafall. Träffade min gamla klasskompis, William. Och min nya klass.
Fick se några spela lite låtar i kupolen också. Fick ävenen runtur i skolan av två elever från 9C. Och sen efter runturen fick vi äta lunch klockan 10!! 10! det kändes lite tidigt . haha! så när vi kom tillbaka till skolan satte sig alla tjejer i min klass i matsalen och åt mer lunch! :D

Nu ska jag se på TV och vänta på att middagen blir klar. vi hörs senare!

skolan

sitter vid datorn i skolan med Linda, Fabian och Tobbe och skrev nyss en berättelse. Efter skolan idag ska jag till pappas jobb så jag får blogga mer ikväll.

Men nu e de rast , vi hörs!


utvalda för den ''förkortade'' veckans blogg!

vanessas.blogg.se
twilight.blogg.se
robpattz.blogg.se
frayme.blogg.se
smet.blogg.se

ni kanske tror

att jag bara har mina jeans leggings på mig. Kollade igenom min kategori för Dagens Outfit 2009 och såg att jag nästan bara har på mig dom. xD
Men bara så att ni vet så brukar jag oftast ha dom när jag gör en dagens oufit.
nu ringde Sabriiiina.

Dagens Outift



♥Tunika - Gina Tricot                             
♥Jeans Leggings - Vero Moda

Kände för att ha på mig de här idag då :P Och ja , jag vet den är tråkigt !

utan pärlsocker

gjorde nyss chokladbollar. Medans jag knådade degen kom jag och becca på att vi inte har något pärlsocker eller kokos så vi ska äta upp degen nu till CSI!

ÄLSKAR CSI!


Inför Eurovision med pastasallad

Nu ska jag se på eurovision med becca och äta upp min pastasallad. Mammas pastasallad är mums!
Har förresten klippt ihop två filmer som vi gjorde igår och idag. men det är ''hemligstämplat''.
Nu börjar de!


fan vad han är bra!

lyssna på den här killen!


H&M



♥skor 298:- 
♥klänning 198:-
♥halsband 98:-

                                       

Gjorde nyss en liten docka på H&M's hemsida. Tycker de va en liten söt outfit!
gå in på H&M's hemsida och gör din egna! :P


förkortad veckans blogg.

hej hopp! kom till skolan runt 11 idag. Tog nämnligen blodprov idag. Sist jag var hos läkaren så sa ju hon att jag skulle komma tillbaka och kolla om jag har några allergier.
Och igår kväll skämtade jag bara om att jag kunde hänga med och lämna becca så kunde jag lämna prov idag och Thomas tyckte de var bra eftersom jag endå måste dit någon gång.
Så på den vägen var det.

Förresten. Bara att ni vet kommer de bli lite krångel med veckans blogg den här veckan eftersom jag åker på lördag.
Så de som ändras för den här veckan. bara för den här veckan! är följande:

Tisdag - jag väljer ut bloggar
Onsdag, Torsdag - bloggarna som är utvalda har på sig att skriva inlägg t . o . m torsdag
Torsdag, - jag ser vilka som har skrivit inlägg och berättar de för er, och då börjar röstningen
Fredag - röstningen avslutas och jag utser en veckans blogg.

så allt är förkortat. Men så är det, och alltså bara för den här veckan.

flum flum

Jag och becca var på finaste flum humöret när vi skulle göra en varsin billys nyss. HA de va kul. först kunde Rebecca inte logga in på blogg.se så jag började as garva! Hur många gånger hon försökte asså! Och sen när vi skulle göra billysarna så funkade inte mickron fick värma dom i sex minuter innan dom blev varma. Sen så började Rebecca blanda ihop ord och skit :P haha

Ska se på film nu och sen sova, puss! ♥

Veckans blogg blev...

Denna vecka blev Veckans blogg Rebecca! spana in henne!

Snart är du kanske min? Hoppas iallafall :P


LEDSEN LEDSEN

Jag är ledsen för kass uppdatering idag men jag har varit ute hela dagen. Inte haft tid att sitta vid datorn.
Kom på att istället för att köpa ett par slitna jeans kan man göra egna =) så Therese och Becca hjälpte mig med de.. Fast de blev fel på ena knäet. De blev två hål brevid varandra och de ser lite konstigt ut, men annars var de fint :P

Från ett helt par vita jeans till ett par slitna jeans.


Photoshop

Här har jag suttit och fixat lite i Photoshop. En bild på mig och en på Becca. Men Rebecca ville inte att jag skulle lägga ut den men jag lägger ut den på mig =)



Nu ska vi äta Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie och Chips och dipp! haha och se på filmen som går på tv!

godnatt vi hörs imorgon! ♥

Tacos... mums!



Till middag idag blev det min favorit. TACOS!

Frisyrer

Här är två jätte fina frisyrer Rebecca gjorde på Therese och Bella. Rebecca är verkligen jätte duktig när det gäller hår! =)


här är den hon gjorde på Bella. En vanlig hästsvans fast de är en snurrad fläta runt.


Här är den på Therese , och där blev de rosettfrisyren!




Rebecca är verkligen duktig med hår, synd att hon inte vill jobba med de =/

Vecko Revyn



hejsan! kom hem för ett tag sen, vi köpte B&J, godis, RedBull och Vecko Revyn. Håller på att bläddra i den nu. Och instrallerar det sista sims spelet. Jag och Becca har spelat de länge och nu när vi gjorde om datorerna så försvann allt så jag har hållt på hela dagen att instrallera spelen igen =)
Nu blev allt klart!



förresten håller Rebecca på att göra ''rosettfrisyren'' på Bella och ska snart göra den på Therese. Här är en video på kinesiska eller Japanska där en tjej visar hur man gör. (man behöver inte förstå för att veta hur man ska göra)
Testa gärna och lägg upp en bild i er blogg och lämna en kommentar, skulle vara jätte kul och se hur de blir på alla människor! =)



Brunt eller blont?

Natacha Peyre har färgat håret brunt och klippt lugg! tycker ni hon passar bäst i blont eller brunt?



bilder : © http://www.improveme.se/natacha


vill du sälja godis?

godmorgon! Vi vaknade runt nio idag. Och åt frukost, sen gick vi ut och hoppade lite studsmatta.
Och nu ska vi bara komma på vad vi ska äta till lunch och sen ska vi äta lunch :P

Idag vill åka till affären, det är ju lördag och vi vill ha godis och B&J! fick ju ingen igår =/

förresten om ni vill sälja godis kan ni göra de här!



Chips och B&J

Snart kommer nog Jörgen hit och lämnar min, Bellas & Beccas beställning  Ben & Jerrys plus chips.Så vi ska nog ha en liten tjejkväll här ikväll endå.
Nu har Jörgen kommit med chipsen så nu dricker vi cola och smäller i oss chips. De är drömmen de =) ;)
thahahahha! Tittar någon på hockey? hoppas vi vinner :)
nu ska jag starta tv:n och se om de är något bra på tv ikväll! vi hörs senare!

jag just nu


måste fixa lite.. Och en konstig dröm..

Hej hopp! Just nu håller jag på att fixa lite i mitt och Rebeccas rum tills ikväll. Jag skulle vilja ha en tjejkväll ikväll. bara jag och becca, här inne och ser på film, äter B&J och sånt. ^^ någon annan som vill vara med?

Jag måste bara berätta en sak. Tror ni att de man drömmer bestämmer man själv? Jag hade världens konstigaste dröm. Vill inte berätta för mycke för den var verkligen konstig. ^^ och ni skulle nog tycka jag var väldigt knäpp. Så.. Här är en del hur jag tror att de kommer sig att de blev en konstig dröm..

Igår fick jag hem nya numret av OKEJ. Där i fanns en intervju med H.E.A.T's Crash. Läste om den och såg att han jobbar som modell. Och jag är ju antagen till MIKA's modellagentur.. Och i drömmen så drömde jag att vi skulle göra en ''hårplåtning'' tillsammans. Och vi var på samma ställe som bilderna som är tagna på honom i OKEJ är.
Sen helt plötsligt stog vi på parkeringen utanför pappa och skulle spela in en scen till en film tillsammans? haha! japp så var det! =)
Och sen helt plötsligt när vi var klara med de, eller när jag och Crash hade pratat om vad vi skulle göra i scenen så befann jag mig på Arlanda med Sabrina och hennes familj påväg till Spanien. Och helt plötsligt igen befann vi oss i trapporna upp till hennes lägenhet och Crash väntade där uppe så skulle vi spela in en till filmscen fast i Spanien.

haha! japp på den vägen var det! och allt kändes väldigt verkligt! Jag hade min nya resväska , Sabrina hade en rosa och Crash kändes verklig och han hade sin rikitga röst och charm! haha.

Jag vet jag vet!!! underlig dröm!


Äntligen helg!

Här har jag gått sen igår och längtat tills idag. Men nu behövs inte de längre.. Skulle kanske ha åkt till pappa nu i helgen men nej.. Ville verkligen dit och till hans jobb. Men dit får jag väl åka någon annan dag.

Idag är det fredag! yay! Så nu blir det helg. Vill ta det lugnt så mycke som det bara går och vila upp mig för nästa vecka.
På måndag är det ''repetition'' till 6ans show. Tisdag är det sista veckan för badet. Onsdag är det en vanlig dag, kanske kan åka till pappas jobb?. Torsdag är det en vanlig dag, slutar tidigt. Fredag är det en vanlig skoldag, ska in till stan med pappa och köpa de sista till Barcelona och gå på RixFm festivalen. Sen på lördagen flyger jag.

Här har ni en låt jag ÄLSKAR, den kan få mig att gråta när jag behöver de eller är på ett sånt humör. =) den är verkligen underbar!


Imorgon är det sista chansen.

Imorgon är det sista chansen att ha skrivit ett inlägg om man blivit utvald till att ha chansen att bli veckans blogg.
Men de kollar jag inte föränn på kvällen. Så de finns tid. Men om man inte skrivit ett inlägg så väljer jag ut en joker som blir det automatiskt.

Fick förresten reda på att vi har två prov nästa vecka i matte. Båda på tisdag. Ett av dom ska vara klara på 10 minuter och de andra på 7 minuter. -.-
Vi gick igenom de som kommer att finnas med på provet idag.. Fattade allt förutom en sak.

Ska göra mig i ordning nu. Och sen träna på engelska läxan lite mer. Ska göra det imorgon bitti också för säkerhetsskull =)

I helgen kanske jag drar till pappsen igen. satt ni vet och är förvarnade :P haha...! måste även shoppa det sista här i Sverige innan jag åker till Spanien den 16de. Men vet inte när jag ska göra de. Har två saker kvar att köpa här. En sjal och en hatt..

Godnatt!

Jag tipsar om vad jag tycker är hett



färgade solglasögon = hett! betyg av mig: ♣♣♣♣♣
shortsdressen = gulligt och de funkar överallt! betyg av mig: ♣♣♣
marinblå chinos = hett! betyg av mig: ♣♣♣♣♣
kavaj = hett! betyg av mig: ♣♣♣♣♣
jeanshorts = hett! passar till allting! betyg av mig: ♣♣♣♣♣
lack tights = hett! för en cool men slapp stil. Funkar till de mesta . Betyg av mig: ♣♣♣♣
Klackar = ursnygga till chinos, jeanshorts... ja de mesta! betyg av mig: ♣♣♣♣


All I wanna do is walkaway..

Something in your eye says "Please, Don't go...".
But I just wanna walk away...


.. och nu... CRIMINAL MINDS!

har man tråkigt så har man...

Fjortis Test

Smink som du har på dig nu

(x) Ögonskugga

(x) Mascara

(x) Cajal

(/) Puder

( ) Foundation

( ) brunkräm

(x) läppglans

4 1/2 /7



Ditt rum:

( ) Rosa väggar

( ) Playboy tema

(x) spegel

(/) garderob

( ) rosa matta


(x) Smink bord

( ) stor säng

(x) data

(x) tv

(x) dvd

5 1/2 /10



Ord du säger:

(x) Ofta

(/) Och?

( ) Dhaa

( ) lol

( ) bryr mig

( ) palla

(x) Okej

(/) Men Gud

3/8

Totalt: 13



0-6 Vet du ens vad smink och fjortis e??

6-12 Du använder smink men man kan inte kalla dig fjortis

12-17 Njaa lite fjortis i dig!

17-24 FJORTIS!


Ska till pappa

NU kom pappa länger in en snabb bild! på den här stenen (ni kanske ser de) så rök de imorse.. konstigt, men de gjorde de.

Fly Away babe

Nu lyssnar vi på en låt som Agnes älskar, Fly Away - Sofijah.
Vi vill ha B&J! Vill åka och handla nu! hehe..


där är våran smoothie. Blev riktigt god faktist! Men nackdelan var att alla fruktbitar inte mosades.  Men gott var det iallafall.



Sådär såg jag ut i morse =)

new moon



igår kväll var det nymåne.. Eller, ja fullmåne. Den lös as mycke! Det var helt mörkt och den lös. Det var verkligen BEAUTIFUL! Nu ska jag och Agnes försöka lista ut hur vi ska komma till affären.. fyrhjuling? ;)

Agnes <3

är med Agnes nu! vi ska snart göra smoothies! ;D Hoppas de blir gott, visar bild senare :P



vi gifte oss igår.... NHOOT! :P

bilder! :D





kolla hur böjda mina ögonfransar vart av dior mascaran (böjde dom inte innan)














LOVE!

slipknot och techno?

NEJ! jag lyssnar inte på något av dom! eller slipknot just nu. Daniel sa att han gillar två låtar med slipknot så lyssnar på dom två låtarna nu. Rätt så bra iallafall, inte jätte dåliga - men inte så bra. Och helt plötsligt sa han att han inte gillar dom längre? och att han börjar gilla techno. haha!

Håller på att kolla igenom alla bilder på bilddagboken. Vissa av mina vänner har 1000 bilder typ :P eller , ja okej då , 30. hihi! Sen när jag är klar ska jag göra en kvällsmacka med oboy! och sen göra mig i ordning.
Imorgon har jag en kort skoldag. *skönt* Och då ska jag nog vara med Agnes. =)
vi hörs imorgon. Glöm inte veckans blogg!

kommer bilder i ett nytt inlägg!

g od n at t !♥



sådär såg mina byxor ut igår! :P

utvalda för denna vecka =)



foki.blogg.se

sannakk.blogg.se

fashionstars.blogg.se

emmarias.blogg.se

jenniferpettersson.blogg.se

tomictomi.se

ribeeccaa.blogg.se (joker)

Hellu raaaring!



blev pannkisar till middag! gott , men inte lika gott som vanligt. =/
Funderar på hur jag ska kunna göra en sak, och när. Har inte lust att berätta. De är ingen som vet utom jag så. Så ska det fortsätta få vara :P
Ikväll väljer jag ut några bloggar som har chansen att bli veckans blogg, så glöm inte att kika in senare ikväll!

förresten..


Beverly Hills 90210

hejsan! Nu är jag hos pappa. Pappa hämtade mig hos mamma och sen åkte vi till pappas jobb för vi skulle slänga mamma och Thomas grejer som dom själv inte hinner slänga själva. Pappa pratade med två av hans kollegor ett tag medans jag stog på släpvagnen. hehe..

Vi tjejer såg ett jätte fint träd på Alsike idag. Det var rosa! haha,, tog ett kort som jag får visa ikväll. Sen finns det nästan ett likadant här hos pappa fast större och vitt. Och ni skulle ha sätt mig på slöjden idag! Stog typ i 35 minuter och försökte flytta på fyra grejer som skulle skjutas in så att jag kunde spänna plankorna på limbordet. haha!

Nu ska jag hjälpa pappa med att göra pannkakor, jag kan blogga senare ikväll igen! :P

i skolan

shoo! är i skolan just nu. Har precis ätit lunch. inte så gott. Efter jag skrivit klart ska jag gå och hämta läxor till Bella som är sjuk..
Har slöjd som sista lektion idag, och pappa hämtar mig efter så jag skriver så fort jag kan.
Fan! att vi inte får ha mobilerna på lektionerna. Fick inte lyssna på musik.. =(
Hahah men nu ska jag inte strö mina problem över er.. NU kom Åke och sitter och glor på vad jag skriver :P

Kommer bilder senare idag. Hade tråkigt på en av lektionerna tidigare idag så satt och tog en massa kort med mina galz! haha! jaja vi hörs!


varför jag inte laddat upp bild på vad jag köpt..

IDag blir det tidigt. Ska stänga av datorn direkt efter jag skrivit klart. Och sen gå och göra mig i ordning. DHW var som vanligt jättebra! längtar tills nästa avsnitt (a).

Medans jag ändå tänker på de här så borde jag skriva det.. Jag vet att jag lovat att ladda upp en bild och visa vad jag köpte i helgen men har kommit på att jag inte kan. Jag köpte iallafall 1 klänning från Gina Tricot, 1 mascara från dior & en bikini från H&M. Klänningen ska jag ha på skolavslutningen och de finns förmodligen någon från min skola som läser min blogg. Och jag vill liksom inte att hela skolan ska få se hur klänningen ser ut satt..

Imorgon slutar jag 14.20. har slöjd sista lektionen. -.- Och pappa hämtar mig där eller i skolan. Får se imorgon, så jag bloggar då när jag kommer hem.
Måste upp tidigt i morgon bitti.

Men vi hörs imorgon babes!


Förresten fick vi hem ett papper idag om att vi får våra nya klasslistor på onsdag nästa vecka. Och så får vi träffa våra nya klasser på torsdag. Så vi får se hur de blir. Även fast jag redan vet några som kanske ska gå i min klass. (klasslistorna är inte bestämda än.)

Det ser bara värre och värre ut!

Här sitter jag vid datorn hemma hos mamma. Och kollar ut igenom fönstret. Himlen ser ledsen ut =( hah! det är jätte mörkt och har precis , eller för ett tag sen fått ett sms av Fabian och han sa att det spöregnade vid Spakbacken. Och nu skrev Agnes precis på msn. (hon bor bara en liten bit ifrån mig, rätt så nära iallafall) och hon sa att de börja regna hos henne nu!



10 minuter sen


5 minuter sen

och nu är det mörkare.. =( Får ta och mysa här inne.. Snart börjar ju DHW. Och det är nog bra och gör mig glad! hah!

vad tycker ni, konstiga skor eller? ;)


SATC

Shoo! kollar på SATC. de går på trean. Men orkar inte kolla på de just nu iallafall. Jag är jätte hungrig så pappa får ta fingret ur röven och gå och slänga ihop middagen. HAHA! skoja.
IDag i skolan simmade vi, fick rädda nån jäkla docka i vattnet. Som vägde mer än jag trodde.

Sen efter simningen hade vi en slapplektion. Skulle skriva en bit på en berättelse, vika och sen skicka vidare. Så allt blev helt konstigt. Och till er i min klass; Robin, skulle vara en tjej . hann inte skriva de.

Kommer även en bild på mina jeansleggings sen. Hade väskan - som jag hade alla badgrejer i. i knät och fick en stor fläck där. Så ni ska få se senare ikväll hur jag fick gå runt i skolan. haha!

(mobilbloggar) ett snabbt gomorgon!

Godmorgon sunshines!! Ska snart ge mig iväg ut till bussen. Efter skolan hämtar mamma eller thomas mig. Och kör mig till pappa. Så jag bloggar nästa gång hos pappa. Nu måste jag göra i ordning de sista sen måste jag gå ut sa. Vi hörs!

ballar av stål

Kollar på ballar av stål. Och ska snart stänga av datorn.. Måste upp tidigt imorgon! åhh! orkar intee.... -.- men vad gör man inte.. ;) haha men så vi hörs imorgon.

pussiluss!♥

Playahead

shaoo! sitter och snackar lite på pea, kollar på CSI och måste snart göra en macka. Är as hungrig. Imorgon är det simning igen =/ gillar det men känns onödigt, att göra de med skolan.

här är Johan Palms debut singels musikvideo emma-lee.
vad tycker ni?

                                                         yay eller nay?


Nya Twilight dockor , av Noel Cruz



Noel Cruz
är verkligen en duktig konstnär! Såg precis de här när jag läste twilightsweden.se och kolla på dockorna!

Han sålde tydligen dom häromdagen på ebay och snacka om att han fick pengar.

Edward Cullen dockan såldes för 2.950.00 dollar!
Bella Swan
dockan såldes för 2.388.98 dollar!
och Robert Pattinson dockan såldes för 1.613.00 dollar!

- amerikanska dollar såklart.. Är de inte duktigt gjort? som grund har Noel använt sig av Tonnerdirect-dockorna.



©
twilightsweden.se & Noel Cruz

vad tycker ni? var det duktigt gjort?

Jag vill åka till LISEBERG!!!!

Jag gillar inte Liseberg. Iallafall första gången jag var där var det jätte tråkigt. (har bara varit där en gång) Men nu idag såg jag lite av deras karuseller och jag vill verkligen åka dit nu. Ni kanske känner igen den här karusellen?



Ahh.. Ni gör de va? om ni läste om när vi var på axels nöjesfält.. Eller den här. - Hanghai som den heter. Har jag åkte en likadan fast den hette typ Disco på klassresan till Furuvik förra året.



och den här klassikern, Jukebox är ju nästan ett måste :P


Och den här åkte jag när jag var där, Den gillade jag. Och man kan hamna under ett vattenfall, tur så gjorde inte jag de. haha!



skulle vara roligt att testa uppsvinget som är nästan som spinrock (star dancer)



och såklart en massa mer. Vill någon åka dit med mig? vill ta en lång bilfärd (precis som vi gjorde när vi åkte till gbg sist) och bara se på film tills vi kommer dit! och kanske stannar där? haha vill någon med?

SOLERO BERRY BERRY

är as goooood! köp den! den glassen är allt man behöver för att de ska kännas som sommar.. (+lite sol) thihihihi!


åt den igår innan shoppingen... mmmmhmmmmm...

Never been kissed

bli kvällens film. Även fast den börjar nu så ska jag duscha så jag får se på de efter jag är klar. Sen hörs vi imorgon söta läsare. Och då lovar jag att visa er vad jag köpt i helgen! mpste även bränna en skiva tills imorgon. skola imorgon, men tur är det bara typ två skolveckor kvar sen är jag ledig en hel vecka! haha!! :D

godnatt! ♥

CRASH


Och veckans blogg blev...


kommer förresten..

kommer förresten en bild på CRASH senare ikväll eller så fort bildenhar mottagits till min mobil. Kan ta tid.. -.-


Dagen idag!

VARNING! LÅNG INLÄGG! MEN VÄRT ATT LÄSA!

Tjoo! Försov mig idag! pappa väckte mig 08.10 och vi skulle åka 08.20 typ.. åkte förbi macken påväg till hans jobb och köpte en macka och en pucko till frukost + en cola till lunchen senare. Kom dit och dom skulle fika så då åt jag min frukost. Satt i lastbilen hela dagen.. tråkigt tills ungefär 12. Vi hade inget att göra så vi satt i lastbilen som stog still. Jag kollade åt höger och kände igen en tröja + en stor frisyr. Blinkade till några gånger och extra kollade. Det var crash från H.E.A.T.  Sa genast till pappa

''pappa! det är crash. där!''
''vart?''
''där!! vid komposten! kan jag få låna din telefon vill ta ett kort?''
''ahaaa. aa visst självklart.''

Tog mobilen och tog ett kort men det blev inge bra. frågade pappa om vi kunde gå dit och fråga om vi fick ta ett kort. Men pappa sa; nej , jag jobbar.
Så då svarade jag då går jag själv!
så jag gick ut och gick emot honom. haha! kom fram och sa;

''hej! får jag ta ett kort på dig?''
han började skratta och sa;
''hehe.. jaa visst självklart!''

så jag tog ett kort och gick därifrån och började as garva! haha! ringde Sabrina på direkten vi pratade och sen så kom vi på att vi kunde vara. Så efter pappas jobb åkte jag dit. Vi gick och köpte mjukglass. Killen som jobbade där snodde 4 kronor av mig! hahahh! Pratade hos henne sen om att skaffa guldkortet. Och om lite annat :p

Pappa hämtade mig halv sex så då åkte vi hem och åt. god mat! kyckling! Så senare ikväll åker jag till mamma och ska fixa med en grej. En på playahead och så ska jag bränna en skiva tills imorgon! får inte glömma! sen imorgon är det skola ... suck =/



Bara 12 dagar kvar! till Barca!


glöm inte att veckans blogg presenteras ikväll!

accepted - ''told ya!''

såg nyss klart på accepted. Den var bra. Väldigt annurlunda.

Ska göra mig i ordning och sen gå och lägga mig. Antigen hörs vi imorgon bitti eller imorgon kväll.

pu s s ar !

shopping

Halloj! haha!.. Sitter här och äter mjölchoklad och dricker cola till CSI mami. Kom hem för ett tag sedan. (lämnade Rebecca)

Har haft det as kul idag iallafall! Precis när mamma & Thomas lämnade mig och Rebecca här hos pappa gick vi in sa hej till Nathalie & farmor som kommit. Jag öppnade min present och sen drog vi till centrum. shoppade upp en del pengar. Skulle köpa ett par jeans från Gina men alla bra storlekar var köpta. Köpte istället en klänning. men jag ska visa er imorgon vad jag köpte idag iallafall.

Tog lite bilder med telefonen idag men jag hittar inte kabeln just nu så jag får visa er när jag hittat den.

Imorgon hänger jag med till pappas jobb för annars kommer jag sitta här hemma och trååka satte...

rösta på veckans blogg!




casshi.blogg.se

twilight.blogg.se
fresayfrejjiz.blogg.se
theliisa.blogg.se

polinascloset.devote.se/
bestofchristian.blogspot.com/
prinzessiin.blogg.se/
sexandthecitty.blogg.se
sabrinamariacastells.blogg.se

ribeeccaa.blogg.se
liinduuu.blogg.se
basketbrudarna.blogg.se

dom som är överstrukna kan ni inte rösta på. NI har på er tills imorgon. LEdsen att röstningen började en dag försent men som sagt har jag inte hunnit, kom hem sent igår och så..

Lycka till!

Gröna Lund

Hejsan! Som ni kanske vetså var jag på Gröna Lund med skolan igår. Det ägde! Åkte en massa. Till och med vilda musen som jag inte åkt på åratal!! haha. Såg två snygga killar, fast de var ju nästan självklart eftersom vi var på grönan. :P
Ledsen för kass uppdatering men jag har inte haft tid. Men ni kan få lite bilder iaf. Från min födelsedag och grönan.



Min snygga tårta



Min snygga resväska jag fick :P



Köpte såklart den goda mars glassen



Jag, på toaletten på cosmonova. (har på mig min nya snygga tröja jag fick av sabrina <3)



Kolla vad fin sten dom hade på en utställning på naturhistoriska!



Mitt, Agnes, Freja & Lindas snygga vilda musen foto! haha

RSS 2.0