Papa-jaa

shooo! tänkte slänga in ett inlägg och skriva lite kort. Jag och Rebecca låg i soffan och flummade as mycket. Det var skitkul! sen så sa hon pappa, och jag svarade jaaaa. Det är ett litet skämt jag och beccis har. papa-jaa som frukten papaya och det var skitkul. Så vi höll på med det ett tag.
Och tro mig de var roligare än vad det är när man läser. Nu ska jag äta glass med Rebecca och sen så ska vi ha kul nej nu får jag inte skriva mer för becca så jag måste gå


kram på er!

sista mars tjugohundranio

hejsan! Idag försov jag mig lite grann. Klockan ringde typ sex eller sju gånger. Sen tillslut stängde jag av den och låg och blunda (jag halvsov) . sen 06.40 väckte Thomas mig. Jag gick upp och åt frukost och gjorde mig i ordning till skolan.
Idag i skolan hade sexorna stilbytardag. Bara för att några i min klass kommer missa den som är på fredag.
Stilbytardagen är en dag, (dagen innan påsklovet) då alla klär sig annurlunda. Jag och Linda förde in det till vår skola förra året. Då vi sett det på Thunmanskolan, Och vi tänker självklart hålla det i år med.
Jag skulle vara Daniel idag, jag fick gå runt med häng och de idag.

På matten välte jag facitgrejen 2 av 3 gånger. Så sista gången ville typ killarna att jag skulle välta den så dom satte den så nära trappan som möjligt..
Stolt blev man idag också.  jag gjorde min första kullerbytta på länge. Jag vet inte varför jag blivit så rädd för det. Jag gick på gymnastik som liten och gjorde kullerbyttor hela tiden. Men sen i tvåan eller trean blev jag rädd för att göra det. konstigt...

förvirrande klocka

hejsan!
snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv. Och gärna inte göra som förra veckan..
Jag låg och kollade på CSI, blev genast väldigt trött och sov mig i stort sätt genom hela programmet. Mamma och Thomas gick rätt ofta och frågade om jag sov och jag svarade jaa och somnade sedan om.

Men en sak som stör (och har stört mig sen jag kom hem från Linda) är att klockan på datorn går fel. Så jag har trott att klockan varit t. ex. kvart i sju när den varit kvart i åtta. Medans klockan i köket varit t. ex. kvart i åtta och kvart i nio. Så jag frågade mamma och hon sa att förmodligen den i köket går rätt eftersom vi ställde om den igår.
Och såklart hade hon rätt, så här har jag suttit ett tag och tyckt att dagen gått väldigt långsamt.

Nu ska jag hämta lite mer saft, och sen slänga mig i soffan. hehe =)
hörs imorgon!

kram på er! ♥

Britney's call for help!

Britney Spears ringde nydligen ett samtal angående hennes pappa, Jamie Spears.. här är en artikel från justJared.


Britney Spears reportedly left a voicemail for her legal team on January 21, 2009, at 12:29 a.m., battling the conservatorship over her set by her father, Jamie Spears.

Here’s the transcript of said voicemail via JFX:

“Hi my name’s Britney Spears. I called you earlier. I’m calling again because I just wanted to make sure that during the process of eliminating the conservatorship that my father has threatened me several times, you know, he’ll take my children away.

I just want to be guaranteed that everything will be fine with the process of you guys taking care of everything–that things will stay the same as far as my custodial time. That’s it, bye.”

 

 


ogräs till hår!

åååh! jag har verkligen ogräs till hår. Det är jätte slitet och jag måste verkligen klippa mig. Och desvärre så ångrar jag mig att jag klippte lugg i december, den förstör allt jag skulle kunna göra med mitt hår. Vill även ha min gamla vanliga färg tillbaka. Men såklart var jag dum nog att få fel färg 2007 när jag färgade. Det stog på Loréals hemsida att det var brunt men det var rött!!! så jag blev rödhårig. Och 2008 tröttnade jag och köpte en ljusbrun färg. Och sen så skulle färgen sitta kvar länge också, permanent eller vad det heter.
Jag vill ha min gamla riktiga hårfärg! jag skulle ju kunna färga mörkbrunt men det kommer se jätte konstigt ut eftersom det är kvar från båda gångerna jag färgat.
tillbaka till frisyren.. Vet inte hur jag ska klippa mig, så ge gärna tips i en kommentar. =]



ledsen för det lilla utbrottet men jag var tvungen att skriva av mig om mitt ogräs till hår för det är så jäkla störande. hehe

glasssmakare med S höhööh

jauu. Jag och Sabrina bestämde oss för ett tag sen att vi ska smaka alla årets nya glassar. Och än så länge har jag smakat båda magnum temptation och jag tycker dem med mörkchoklad var godast för i den var det: brownies, vit choklad och choklad glass tror jag..  och i den ljusa var det nötter, vanilj och belgiskchoklad! as gott asså!!
Sen har jag smakat den nya sandwichen med små hackade chokladbitar. Den var också god men jag äter hellre orginalet.

Tänkte bara säga det så när vi båda har smakat alla glassar kommer det komma upp en topplista. och jag hoppas att det blir snart...

090331

yay! det är den sista Mars idag! 0ch det är bra för idag är det exakt typ en månad kvar tills jag blir 13! =]


Idag var skolan precis som vanligt. På NO:n hade vi fysik och fick jobba med el. Typ paralellledning, serieledning och en strömbrytare i ett suddigum. Efter skolan åkte jag till Linda och vi hade kul. Vi lyssnade på musik och kollade på kläder.
Jag har typ inget att skriva så det blir ett kort inlägg. Men idag ska jag uppdatera mer än i helgen iallafall.




vet inte om jag sagt det här, men jag kan tyvärr inte ladda upp några bilder för det är något fel på datorn så jag är inne på jourbarns datorn just nu, och här finns det inga bilder på mig och jag tänker inte lägga dit några heller.

Kenny Starfighter

shooo! har precis sminkat klart mig, och nu sminkar Rebecca sig. Idag ska vi se på Kenny Starfighter. Och jag och Rebecca längtar för enda sen tv-programmet kom ut har vi kollat på allt om kenny starfighter. haha.
Det kanske blir något mer inlägg idag, har ingen aning faktist.
Snart ska vi åka till Jompa & Jessica och sen blir det bio.

Tog lite roliga bilder på mig och Rebecca igår när vi sminkat varandra konstigt. Vi körde en sida ssnäll och en dum (sommar / vinter) Så när vi fått tillbaka vår gamla dator så kanske jag kan lägga upp någon rolig bild. haha! =]


Fredag och förmodligen bloggfri

hejsan! tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag forsätter lära Don't forget på gitarren.

Jag åkte till skolan idag iaf. Det var as kul =) Det var precis som vanligt, men mycke roligare på SO:n. Alla tjejer utom jag och Linda skulle redovisa. Men det tog typ 30 minuter innan vår lärare fick igång projektorn. Så medans dom (och typ tre i min klass) försökte fixa det satt jag, Linda, Fabian, Åke, Tobias, Tobias, Daniel, Agnes och kanske någon mer som jag inte kommer ihåg i soffan och snackade. Det var jätte kul.
Och eftersom jag varit sjuk en större del utav veckan hade jag glömt att göra engelska läxan. Så jag och Linda fick lite panik på lunchrasten. Sen på engelskan visade det sig att vår lärare inte ens ville ha in läxan?
Så jaaa........ Nu ska jag nog hjälpa Rebecca hon har problem med att byta akord på ett ställe.


Tänkte också säga att kvällen kan bli bloggfri för jag har inte träffat Rebecca på as länge så jag ska vara med henne och ha kul. Och jag lovar iallafall att minst ett inlägg varje dag den här helgen.



Glöm inte att det är Earth Hour då alla släcker ner i en timme för att visa att man bryr sig om miljön m.m

Tiden man ska släcka ner är mellan 20.30 och 21.30

gröna solgasögon

hej! idag var jag hemma.. igen. Ska nog till skolan imorgon :)
idag känns det som att jag varit i hela sverige typ. Gick upp runt 6.15 och bestämde att jag skulle stanna hemma. Jag gick och la mig och läste ett tag. Runt åtta duschade jag en snabbis. För runt nio skulle mamma, thomas & pelle åka till thomas jobb. Så dom släppte mig hos pappa och när jag kom till pappa åkte vi nästan direkt till peugot där han skulle köpa något registreringsskyltbelysning. Men det var fel så vi åkte till Swedol och där köpte han dom. Sen åkte vi till något jag inte kommer ihåg vad det heter och kollade på lite grejer.
Efter vi varit där åkte vi till centrum och jag köpte ett par solglasögon till Rebecca. Sen åkte vi till N.O allservice och fikade och min chokladmuffins var äcklig men det var nog för att jag mådde illa.

får skriva lite senare ska hjälpa pappa med maten

tandtråd, sleep mask, taco neccesär, ear buds

här är lite grejer jag tycker är jätte söta, skulle gärna köpa dom haha!



vill ha


snow 2: brain freeze

haj! är hemma idag med. Idag när jag gick upp kollade jag på en film på V1000, snow 2: brain freeze. och då i slutet kom jag och tänka på en sak. Varför slutar alltid julfilmer där tomten är med, att dom åker mot månen och åker slalom?
ni kanske inte fattar något men om ni gör det, skriv en kommentar och säg vad ni tycker om de.. Jag tycker dom borde komma på något nytt.
Anyways... idag ska jag följa med pappa till enköping och v-ås. så jag får skriva senare idag/ikväll.

c ya






jag älskar den outfitten =]

twilight GOOGLE

det här är från twilightsweden.se


Om du har google som startsida och gillar Twilight så kan du alltid använda Twilight Google. Det är som google men har istället en Twilightlogo och den är på engelska.

http://www.awesomestart.com/twilight/


mentos

Hallihallå. Kom hem för ett tag sen. Jag och pappa åt på Glädjens. Sen åkte vi ner till centrum och handlade lite. Och om han kunde sagt det tidigare kunde jag ha köpt ett par solglasögon åt Beccis. Men han sa att vi kunde försöka hinna åka ner dit imorgon igen och köpa dom åt henne. =]
Köpte lite mentos på ICA också.. =)


Nu ska jag lyssna lite på musik och kanske kolla på tv. Så vi hörs senare :)

GratisMode.se



 
GratisMode.se är en jätte bra sida där du kan få presentkort på stora modebutiker t.ex. Gina Tricot m.m
Sidan är helt säker och det är gratis att bli medlem.
Du får hela 50 poäng för varje *aktiv medlem du värvar (bjuder in) + 4 poäng som bonus! låter inte det bra?

bli medlem här eller tryck på bilden...

Love & sex & magic

här är Justin Timberlake och Ciara med deras duett: love & sex & magic..



yay eller nay?


ingen missar väll?

ingen missar väll våffeldagen imorgon? det ska inte jag iallafall.
Jag har inget att göra och jag mår fortfarande dåligt.. -.-
Jag får väll kolla på TV eller läsa.


Kan inte mamma komma in snart?!?!? jag vill ha lunch. Jag är hungrig och jag vill ha bacon och ägg. Oftast när jag gör blir det ju dåligt... hoppas vi har grejer hemma bara ;)

sjuk

idag är jag sjuk. Kände mig dålig igår och imorse så jag stannade hemma. Gick upp runt 6.00 och tog en fralla. Sen somnade jag om med en massa kläder på mig och vaknade runt åtta jätte varm.
Idag ska jag göra ingenting. Åka till pappa ta det lugnt och ja lite allt möjligt. =)

behind the scenes of the 3D movie

här är ett klipp från clevver.com där dom visar lite från Jonas Brothers 3D film.


Rolig JB bild!

medans jag letade efter en bra bild på Joe till veckans heting hittade jag en annan rolig bild på hela bandet.




Veckans Heting

kikade runt på lite bloggar och hittade såg att en massa bloggare skriver ett inlägg med Veckans Heting! så jag tänkte börja med det. hheheh. och den här veckan blir det....



Snyggingen Joe Jonas!

Chris låt till Rihanna



Här kommer yttligare ett inlägg om Chris Brown och Rihanna. Chris har nyligen gjort en låt som han skrivit till Rihanna för att be om ursäkt för allt som hänt m.m

måndag och ingenjör till en pappersbro

somsagt hade jag min första bloggpaus i helgen tror jag. Jag kan ha haft det förut.. Men första 2009 var det iaf. Idag var det måndag och allt var som vanligt. På dubbelNo:n fick vi bygga broar på våra stolar (vi jobbade två och två) vi var tvugna att ha 50 cm avstånd mellan stolarna.
När vi byggde bron fick vi använda 40 A4 papper, en tejprulle och sen lite snöre. Agnes började göra pelare på en gång sen fortsatte vi så fort det kom upp nya ideer. Målet var att en hålslagare skulle kunna stå på den utan att bron gick sönder och alla grupper karde det.. Det bästa var att vår lärare sa att om ni inte hinner klart tills 10 över räknas det som misslyckande. Men dom två tjejgrupperna fick lite extra tid medans han bedömde dom andras.
Nog om det... Idag stannar jag hos mamma så det kan bli lite fler inlägg iallafall. =)

Städa, dushca, plugga och CM

Rubriken säger det mesta. Så de måste jag göra nu ikväll. Men jag drar igenom dagen snabbt.

Till lunch blev det potatisbullar, rätt så gott men utav den sista tappade jag matlusten för det var något äckligt som såg ut att komma från näsan, men det var nog inte de. Efter skolan åkte jag till Linda och vi hade kul och gjorde en massa grejer.
Mamma hämtade mig runt 16.00 och vi åkte till gränby och shoppade. Jag fick en blå body och en svart kjol till. Det ska jag ha imorgon på skolansdisco. kulkul.


Ikväll ska jag se på Criminal Minds om det går ikväll. Och så ska jag damsuga, damma , duscha och plugga.




Helgen blir bloggfri, så sista dagen imorgon. Linda följer med hem och vi gör oss iordning till discot och har kul. Sen blir det bloggfritt.

godmorgon!

godmorgon bloggen! Jag gick upp för runt kvart över sex, och nu är jag helt klar inför dagen. Nu sitter jag bara och tråkar tills skolbussen kommer. Im ungefär 20 minuter. -.-
Vi slutar 12.50 idag och efter skolan åker jag hem till Linda och sen kanske mamma hämtar mig och så åker vi och shoppar lite. Så det kan ta ett tag innan jag uppdaterar nästa gång. Måste gå nu.

Tråkigt

Nu har jag tråkigt. Men jag kanske kan kolla på ett avsnitt av 24.

Dagen i skolan var bra. Vi hade frågesport och sofia hade redan gjort testet. Och såklart vann hon..
Sen på slöjden blev jag klar med min såkallade hylla. Den är inte jätte snygg men jag är nöjd. På slöjden kom vår skolsköterska och hämtade några av oss och vägde, mätte och kollade synen på oss. Jag hade tydligen normalvikt för min längd och de är ju bra. Och sen ställde hon en del frågor om mens.

Det här blir sista inlägget för dagen så vi får höras imorgon =P

skolan

hej! sitter i skolan just nu. Det är rast. Så jag tänkte passa på att blogga lite grann. Linda och Sofia är bredvid mig och sjunger en låt till sexans show. Så jag sitter och lyssnar på de.
Snart ringer det in och då är det elevens val. Och då ska jag och Linda fortsätta skriva på våra stories. =]
Och kanske försöka komma på omslag till bilden då vi gör reklam blad.

Måste gå det ringer snart in så vi ses när jag kommer hem om jag inte hinner blogga på nästa rast också ;)

Eyes on fire

Om 30 min börjar DHW. Och de ska jag såklart se på.
Idag var skolan normal. Helt normal och tråkig. Så den orkar jag inte berätta om. Den känns inte värd det.
När jag kom hem mådde jag illa så jag åt lite. Och då mådde jag bättre. Sen dess har jag inte gjort någonting. Bara slappat. och lyssnat på musik.

Sen så tänkte jag också visa er en låt jag gillar jätte mycke. Den har ett coolt sound. Den är från Twilight soundtracket, och den heter Eyes on fire. som sjungs av Blue Foundation.

yay eller nay?



Dagens Outfit;

de va ett tag sen en dagen outfit kom upp här på bloggen så de får bli en idag.





T-shirt med tryck (peace) - Gina Tricot 99:-
Jeans leggings med dragkedjor - vero moda 279:-

Yves Rocher

Jag och mamma hämtade ut ett paket idag från Yves Rocher. I paketet var det en massa saker, men till mig ett läppbalsam och en kajal. Sen fick jag en morgonrock som mamma gav till mig.
CSI NY slutade nyss och jag ska göra mig i ordning för kvällen och lägga mig och läsa.
I morgon bitti ska jag försöka komma upp i tid ;) och det kanske blir en dagens outfit imorgon.

godnatt♥

Måndag

idag är det måndag. Skolan var okej, Jag och Daniel redovisade och det gick bra. Till lunch blev det köttbullar. Och jag klarar bara inte av att äta dom. Alla gånger det varit köttbullar och det har varit bråsk och sånna äckliga saker i köttbullarna tappar man lusten till att äta skolans köttbullar. Är det någon mer som har samma problem? Sen så sjöng vi alla låtar till sexans show på musiken. bengt gjorde en ''spotlight'' med overheaden. Och man blev ju bländad. höhö.
Efter skolan åkte jag hem till Linda. Vi hade kul. Efter någon timme hämtade Thomas mig och vi åkte hem och jag läste nya numret av FRIDA. Det var inte lika bra som det brukar direkt.. Sen blev det någon kyckling, curry med pasta till middag. gott ;) Och nu sitter jag här. Ska snart åka och handla med mamma och hämta ut ett paket. Så jag får skriva mer efter det.

Skivsigneringar och kramar... Jennzfer haha =]

hejsan. idag var jag i centrum och gick på skivsignering. Först såg vi på Alcazar som sjöng keep on rockin', funkytown och stay the night. Sen efter det var det skivsignering och jag köpte en skiva som dom signerade åt sandra. hehe =)
Sen 13.30 var det dags för star pilots men dom sjöng inte, dessutom var det bara sångaren som var där och signerade vad som helst för deras singel hade inte kommit. ???. och då signerade Johan Bäcker eller vad han heter min hand, ;)
sen klockan tre var det dags för H.E.A.T att uppträda och signera. Dom var bra. Sen efter uppträdandet var det skivsignering och då fick vi stå i en lång kö. Men det var värt de, jag fick kramar av alla utom en som hade sin son eller nått i knät. Och CRASH var skit rolig haha. som tur va filmade jag hela skivsigneringen med H.E.A.T så ni får se.. Håller på att ladda upp klippet på youtube men det går segt, det gör hela datorn.

ursäkta om jag förklarade dagen dåligt men jag orkar inte skriva, men jag kände mig tvungen hehe =)

Under hela dagen blev det också shopping, ett par jeansleggings, fondation, borste till den, läppglans, hårspännen och tofsar. Kan visa senare ikväll eller imorgon =)


Twilight Parodi

Här är en video som Rebecca tipsade mig om.. Det är en Twilight Parodi, det är bra om man sett filmen före igentligen men det funkar nog ändå. kolla på hela även om den verkar långtråkig men tro mig... Den är värd att se på! :)




Dom som gjort parodin kallar sig The Hillywood show. Om du vill se mer , gå in på deras hemsida här!

Chris Brown i rätten





Sångaren Chris Brown åtalades för misshandel och olaga hot igår i domstolen i Los Angeles. En polisanmälan lades fram som klargjorde exakt vad som hände den kvällen: Chris slog Rihanna flera gånger under en biltur, han smashade hennes huvud mot bilens fönster, hotade att döda henne och bet henne även i örat! Vi förstår inte varför hon har gått tillbaka till honom vilket hennes pappa inte heller verkar göra. Han säger nu att han är orolig över att någon kontrollerar henne eftersom varken han eller hennes mamma kan ta få kontakt med henne. Hennes telefonnummer och email-adress har ändrats. Detta låter ju helt sjukt!


©http://www.posh24.se/

La voux

La voux vann. Jag gillar den inte.. Jag och Bella satt och röstade skit mycke och ändå fick dom vi rösta på låga poäng! och dom stängde av på Sarah Dawn Finer, Alcazar och H.E.A.T.. -.-
Nu måste bella hjälpa mig packa tills jag ska åka till pappa. Skriver snart igen om fortsättningen om Chris och Rihanna.


Final ikväll!



ledsen att jag inte skrev igår. Imorse gick jag och bella upp runt åtta för jag skulle följa med henne till hennes ridning. Och jag blev jätteblöt om fötterna.. inte kul. Sen har jag varit med henne resten av dagen.

Snart, om en kvart. börjar melodifestivalen, finalen! vilka hejar ni på?? Jag tycker dom flesta är bra.  Men högst upp står t.ex. E.M.D , Alcazar, H.E.A.T och Måns Zelmerlöv, även om han har PCD wannabes som dansare men ändå.

Efter melodifestivalen ska jag göra något med Bella, sen när mamma och Thomas kommer hem kör Åsa och Björn mig till pappa. Eftersom att det är signering och sånt i Väsby Centrum med H.E.A.T, alcazar och star pilots..


Stockholm arlanda

sitter och kollar på stockholm alrlanda och väntar på att criminal minds ska börja. Dagen idag har väll varit sådär. Dagen började med att jag var på dåligt humör och de höll i sig ett tag. Men sen gick det över :)
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och så hörs vi imorgon. :D godnatt

La redoute

hejsan. tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag kanske tänker köpa ett par gladiatorskor från la redoute för dom verkar überfina. Alla kommentarer på La Redoute's hemsida är bara bra. Så tänkte satsa på de. Och så kommer jag nog shoppa på söndag också när H.E.A.T , star pilots och Alcazar är i Väsby Centrum. Och då kommer jag köpa ett par jeansleggings från vero moda om dom finns kvar ;)

Nu ska jag se på 24.

extra scener & så länge vi båda andas.

Jag fick den sista twilight boken; så länge vi båda andas utav pappa i tisdags. Jag har glömt att säga det till er. Och än så länge är den bra.
Sen så tänkte jag att jag skulle lägga upp lite extra scener från dvdn om någon är sugen att kolla på dom. Annars får ni vänta tills dvdn kommer ut, 29 april tror jag. Så kolla gärna in videoklippen,




Ledsen men det var bara den här videon som funkade att lägga in. Så jag försöker senare igen.

osminkad :O

här är en bild jag hittade på Taylor Swift, utan smink. Fast den kan ju alltid vara redigerad.


nästan klar idag

idag blev jag nästan klar med min hylla på slöjden. Ska bara måla klart den. Idag på första rasten så skulle vi träna till sexans show, och jag fick springa och hämta skivan eftersom att ingen sa något. Och jag blev lack på bussen(bussarna) hem. den första busschaffören var dum i huvudet och skällde på allt. Han pratade i högtalarna, skällde på typ alsikes vaktmästare, vår andra busschafför. oh! ja man blev lack. Och bara för att han skulle skälla på busschaffören som är sista bussen jag åker på onsdagar kändes det som att det tog 100 år innan vi kunde åka hem.

och jag är ledsen för dålig uppdatering. Jag har inget att skriva om. Kom gärna med tips. Det är liksom tomt i mitt huvud.
Så jag ska lägga till en ny vad ska jag skriva mer om. så ni kan se lite ändring på den snart. Och tack för alla som röstat även om de är fler som gjort det fler än en gång ;)



farmors hund.

Grey's anathomy

Halo! såg nyss klart på Grey's Anathomy, och nu ska jag.. jag vet inte. hehe
Fick nyss reda på att jag inte kommer få den sista twilight boken på torsdag så jag måste köpa den engelska. Men spelar roll? twilight som twilight, och alla säger ju att dom engelska är bättre. Så I hope for the best!
nu ringer rebecca och säger att hon sett twilight boken på svenska på Eurostop så den måste köpas! =)

Språk

Idag fick vi språkvalslappar till sjuan. Men jag vill inte gå i Thunman så jag måste hitta en skola som man fortfarande kan söka till i närheten. -.-
Igår klagade jag ju på att den sista boken i twilight serien inte släpps förrän den 12. Och igår kväll pratade jag med Rebecca och hon sa att hon sett boken i stan. Så jag var tvungen att extra kolla eftersom realisen inte har varit ännu. Och då såg jag på twilightsweden att vissa butiker missuppfattat realise datumet. Så det kan förklara saken..


Ingen innebandy idag.. Åsa hade glömt att hon skulle på möte så vi fick sluta tio minuter tidigare. Måste sluta blogga pappa kommer så... vi hörs senare.

No twilight until Mars 12

jao. Rubriken säger allt. Igår läste jag ut tredje boken i Twilight serien och jag har bara den sista kvar. Och eftersom jag läst dom tre första på svenska vill jag läsa den sista på svenska också men den släpps inte förrän den 12 Mars.
Nog om det.. Idag på musiken fick Sofia och Linda först sjunga högt för hela klassen och sen jag och Freja. (vi ska sjunga på en show som sexorna har) Och det gick nog bra. Tror jag? Efter skolan följde Freja med mig hem och vi spelade DHW och lite sånt.
Nu sitter jag och lyssnar igenom en massa karaoke låtar. Och sen senare ska jag plugga lite. Imorgon är det innebandy igen så man får ju hoppas att det går bra. hehe.
Jag får uppdatera senare igen..


Hemma

Hej, jag kom hem för ett tag sen och jag har kollat lite på Wipeout.. Haha skitkul va de! nu skriver jag lite lätt om helgen.

I fredags kom jag till farmor och jag och Nathalie satte igång och sminkade om oss och klädde oss i lite olika kläder och dansade. (och vi spelade in de) så de ska jag klippa i Windows movie maker.
Igår hämtade Caroline oss vid två för att åka till Arosfortet. Det va ungefär som fångarna på fortet, och de va skit kul! Och idag runt elva åkte Nathalie in till Sala och tränade medans jag spelade sims och kollade på gamla kort. -.- *pinsamma bilder på mina föräldrar* Så här kommer det lite bilder iaf!




Där var vi sminkade normalt... och...



här sminkade oss helt CRAZY! (vi sminkade varann, och ni skulle sett mig innan Nathalie sminkade mig sådär!)



Sen i Fredags kväll/natt när vi skulle se på strandvaskaren så drack vi as mycke cola och jag somnade till den ;)



Sen tog vi lite bilder som jag ska skicka till MIKAS.

Jag har fler bilder sen helgen men kameran är död. Och nu måste jag hoppa in i duschen.

packar

Nu packar jag tills helgen, laddar batteri till kameran. Och såklart är Spotify igång så jag lyssnar på musik. Pappa Kommer nog snart runt halv eller tjugo i. Så det här blir det sista inlägget tills på söndag. Så på söndag kommer det bilde rom inte kameran dör då. Så vi hörs på söndag.

Make-up

här är lite smink jag funderar på att köpa från KICKS..



Fiberwig




KICKS börjar sälja en ny mascara från IMJU. här är artikeln från KICKS hemsida.


NYHET!

Imju Fiberwig Mascara


Nu finns den hypade supersuccé-mascaran Fiberwig på KICKS. Fiberwig håller vad den lovar - lösögonafranseffekt!


Japanska Imju Fiberwig mascara bygger på den senaste tubteknologin. Två typer av tunna nylonfibrer försluter sig runt ögonfransarna och bygger upp och förlänger dem. Fransarna blir längre och längre för varje applicering utan att klumpa och smula och tas enkelt bort med varmt vatten.


Om du vill slippa använda lösögonfransar så är Fiberwig lösningen!

Pris 220 kr


©KICKS


borta?

okej? jag skrev ett inlägg igår kväll men det är borta? hmm..... Jag kom nyss hem från skolan och mamma har gått ut till tvättstugan för att tvätta mina gråa mjukisbyxor, för imorgon måste jag ha med mig kameran! jag ska nämnligen till ett fort i Västerås, (kommer inte ihåg vad det heter.) Det är som fångarna på fortet, är det någon som varit där? är det kul? de tror jag iallafall för jag missade i fyran när vi åkte med skolan till Gävle tror jag de var.

Jag kollar lite på KICKS hemsida, och jag hittar en massa smink som jag vill ha! haha. En del mascaror, fondatioun (stavning?) och en massa mer saker som jag tänkte visa i ett senare inlägg. Sen ska jag nog kolla på lite kläder och visa ocskå, det var ju ett tag sen. eller kanske ett ''dress like'' ?.. Nej jag vet inte. anyways, nu ska jag nog fortsätta med att kolla runt på kläder & smink. Och kanske äta en macka? eller jag vet inte om det men..


Da müsli och Bullitville

2006 när jag gick i fyran, fick jag vara med i en reklam film för finax müsli. Jag syns inte i den, men jag tänkte visa den iallafall. Jag står med två tjejer på höger sida av dörren. Jag hade en svart jacka på mig. hehe, ja som sagt. Jag var med i en reklamfilm och det var kul. Sen 2007 fick jag vara statist i en musikvideo som jag tänkte visa också. I den har jag brunt hår, en svart tröja och blåa jeans. Den videon spelades in med GreenScreen och det var hur coolt som helst. Vi alla blev snyggt sminkade och ja, det ägde! haha, jag har funderat på att visa det här länge så varför inte?
Nu måste jag städa så jag får uppdatera lite mer sen efter.






Girls just wanna have fun; DUELL

Det finns ett gäng artister/band som har gjort en cover på Girls just wanna have fun. Cyndi Lauper finns inte med. Här är några och ni får kommentera och säga vilken ni gillar bäst. Dom som ni kan välja mellan är
#1; Aloha From Hell
#2; Miley Cyrus
#3; Bad Candy
#4; Anna Maria Espinosa








 


Taylor Swift - White Horse [fearless]

White Horse är en utav mina favorit sånger som Taylor Swift sjunger. Här är musikvideon till den, vad tycker ni om videon?


yay eller nay?


Vår

Idag efter vi slutat så började solen skina. Och man kände att det var vår. Både jag och Anna som stod brevid mig sa nu är det vår. haha. Idag ska jag packa tills imorgon när jag åker till farmor över helgen. Så då kommer jag inte skriva.
Nu ska jag göra en macka och sen blogga om en massa musik ;)
Så jag kommer tillbaka snart och bloggar mer. ;)

Kevin Borg och nästan klar

Alla som hejade på Kevin Borg och har längtat efter hans debutalbum ska vara glada och veta att det släpptes idag! så köp det om ni gillar honom.
Idag jobbade jag hårt med min hylla eller vad det är på slöjden. Jag skruvade och de var tråkigt och ja. Idag har jag varit med Linda hela dagen. Hon åkte hem runt åtta. Och ingen annan har varit hemma, så jag och Linda fick göra egen middag och göra allt själva. Mamma, Thomas och dom är fortfarande inte hemma -.-
Men dom borde komma snart iallafall. Jag ska nog se på ett eller två avsnitt utav 24 ikväll.  Så det blir lite uppdatering.

Imorgon blir det innebandy på jumpan, så hoppas de går bra. haha, fast jag kommer nog suga ändå =).

Vad har premiär idag?

Vad är det som jag väntat på jätte länge? Jag blev helt besviken när det blev säsongsavslut 2008. jo, DESPERATE HOUSEWIVES! yay! haha. Jag har längtat efter det och idag lär det bli skit bra. Så det här blir nog sista inlägget för idag, jag ska lyssna klart på Never Think, och sen kanske... jag vet inte, men göra något i allafall.


G O D N A T T !


''JAG BLEV SLAGEN SOM BARN''

I helgen köpte jag tidningen CHIC för att kunna läsa fortsättningen om Chris och Rihanna. Och givetvis andra saker i den också. Så nu tänkte jag skriva artikeln som CHIC har skrivit. Så ALLT som står i texten äger CHIC!



CHRIS BROWN: ''JAG BLEV SLAGEN SOM BARN''

När Chris Brown misshandlade Rihanna nyligen kunde ingen förstå varför. Kanske är svaret att han själv blev misshandlad under sin uppväxt.

Sångfågeln Chris Brown, 19, är inte så söt och oskyldig som han ser ut. Nyligen pucklade han på sin flickvän, sångerskan Rihanna, 20, samma dag som de skulle uppträda tillsammans på Grammy Awards i Los Angeles. Enligt vittnen gick det vilt till mellan paret efter ett bråk i Chris Lamborghini och när Rihanna till slut tog ut nycklarna och kastade dem genom fönstret brast det ordentligt för Chris. Han slog henne med knytnävarna och vittnen kunde strax efteråt se en upprörd Chris lämna bilen. När polisen kom till platsen möttes de av en gråtande ung stjärna med spruckna läppar och blodig näsa.
- Han försökte döda mig, berättade Rihanna för dem.
Parets planerade uppträdande ställdes in och Chris överlämnade sig själv till polisen, men släpptes senare mot en  borgen på $50 000 dollar. Enligt vänner till paret är det inte första gången han höjer handen mot sin kända flickvän.
- De har bråkat massor på sista tiden, berättar en vän.
Enligt Rihanna har Chris misshandlat henne vid ett flertal tillfällen. Som liten blev Chris själv slagen av sin styvfar och har tidigare pratat de svåra uppväxtåren.
- Det var inte min riktiga pappa som gjorde det men det fanns en man som slog mig och min mamma. Det påverkade mig och min inställning till kvinnor, jag behandlar don annorlunda. Jag vill inte att de ska behöva stå ut med det här som min mamma utsattes för. har han berättat.
Men nu, drygt ett år senare, verkar han ha glömt vad han sa.

© CHIC

förälskad i About A Girl....

Dagen var okej. På jumpan körde vi innebandy *kul kul* men jag sög förmodligen. hehe, efter skolan åkte jag hem till Linda. Men jag hade ont i huvudet men vi hade kul så det tänkte jag inte på. Jag har haft ont i huvudet sen innebandyn, jag åt inte så mycke lunch och jag brände massa energi på jumpan så det gjorde så att man blev snurrig och illamående. Sen nu när jag kom hem lästa jag nya numret av FRIDA. (måste komma ihåg att skriva om Rihanna och Chris idag!) anyways, nu lyssnar jag på musik i Spotify. Sen det där med rubriken, jag älskar verkligen The Academy is.. låt About a girl. Så ni får lyssna på den och säga yay eller nay! :)


yay eller nay?



Barcelona i maj!

I maj ska jag till Spanien med Sabrina.
Vi ska shoppa loss och gå på tivoli. Och det jag längtar till att åka är Bergochdalbanan ovanför. Den värkar skit rolig. Det var tydligen världens snabbaste eller så. :)
Jag hinner inte skriva om Chris Och Rihanna idag så det gör jag imorgon. :)
Nu ska jag se på tv och fixa en skiva tills imr

Ingen dator, plus rolig musik

Hejsan. Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft någon dator att skriva på. Så jag går igenom dagarna lite snabbt. Ledsen att bilden är åt fel håll.

LÖRDAG: mormor kom på besök och när hon skulle åka hem så körde hon mig till pappa. Hos pappa försökte jag lägga in musik på telefonen men de gick inge bra. Så jag och pappa åkte ner till rondellen, han postade lite brev. Sen åkte vi till OK Q8 mitt emot. Där fick jag Chic och en korv. Efter OK så åkte vi till min farbror och hans dotter (min kusin) i Enköping. Jag och min kusin kollade på HSM3 eftersom att hon älskar high school musical. Sen senare såg vi på melodifestivalen. Jag hejade på Agnes! :)
Sen såg jag, Linnea, Pappa, Magnus på film resten utav kvällen. Och sen var det sängen. (fast vi åt ju middag också, väldigt sent runt 20.30)


SÖNDAG: I söndags skulle min yngsta kusin, Kevin döpas. Så vi gick upp runt åtta och åt frukost. Jag klädde på mig och sminkade mig. Sen runt 10 kanske, skulle vi åka till kyrkan. Det var både gudstjänst och dop. Kevin grät för det mesta, när prästen pratade, när han fick vatten på sig m.m.
Efter dopet gick vi in till en gammal skola och fikade. Det var After eight, kakor, kakor, någon sylktkak liknande fast med glasyr på, tårta och läsk för dom som inte drack kaffe.. Så vi fikade och var där ett tag. Jag fick träffa Nathalie! Och vi bestämde att jag ska åka till henne på fredag och komma hem på söndag. Så då kommer jag inte heller att kunna uppdatera för hon har inget internet tror jag. Sen efter dom flesta hade gått satte jag mig vid pianot och tröck på lite tangenter. Och då sa Caroline ''Ah! de va du som spelade. Jag undra vem är det som är tondöv.'' Och då var det såklart att jag skulle visa att jag inte var det. Så jag spelade och hon gillade det. Även om jag inte kan något förutom blinka lilla stjärna, Deck The halls och carry me back to old Virginia. Sen körde pappa mig hem och jag spelade ett roligt spel vi har på datorn, Desperate Housewives. Det var Sims liknande fast roligare. Och sen fick jag göra en skiva med instrumentala låtar till min klass.


Måndag: Idag var det skola, jag försov mig. Mamma väkte mig en kvart innan bussen gick. (hon försov sig också.) Idag på musiken så skulle vi fixa till en grej vi ska ha i skolan. Vi sjöng en massa, bra låtar för en gångs skull. Så det var bra. På en låt hörde man bara Linda. Och på en annan hörde man bara mig och Freja tills Bengt sa att vi skulle sänka så att vi hördes mera. Men då kom refrängen och det blev en massa höga toner så vi sjöng lägre istället. Nu ska jag göra en ny skiva för den jag gjorde igår blev inge bra.



Jag vet att tävlingen (design) är avslutad för ett tag sen. Men jag har inte hunnit avsluta den än för Olivias är inte klar än. Jag har börjat på den senaste vinnaren, Gabriella. Men jag ska såklart göra Olivias först. Så Olivia, den kommer jag LOVAR. Jag har inte glömt men datorn segar ibland så det blir svårt. Och jag behöver bilder och info om hur du vill ha den. Jag ska också skriva om Rihanna och Chris senare.


RSS 2.0