Tisdag!

Godmorgon! Den första timmen av dagens arbetsdag har gått och vi har redan gjort klart allt. Så nu sitter jag och Therese i vårt omklädningsrum och gör ingenting. Visst super skönt att få betalt för att inte göra någonting men Shit vad jag vill jobba, står inte ut med att bara sitta still... Efter jobbet idag så träffar jag Nathalie, får se vad vi hittar på jag behöver köpa lite grejer satt... Ni får ha en bra dag!


Äckel måndag

Hej hopp. Jag har en dålig dag, hatar måndagar. Finns inget värre än den här dagen, det ända bra har varit Jennifer och Nathalie. träffade dom efter jobbet och vi käkade och så på äckligaste subway någonsin. Det var ett stort svart moln i restaurangen typ. Otroligt dålig service må jag säga. Med inget internet att använda kan jag blogga under arbetstid trots att vi inte gör någonting. Och efter min långa arbetsdag har jag tid att njuta av livet. Vilket jag gör till fullo. Därför får bloggen lida. Men det löser sig i sinom tid!


hemma!

Det gick rätt bra på jobbet idag, har precis ätit middag här hemma och nu ska jag kolla på glee innan det är dags för att lägga sig.
Lägger upp lite bilder från i helgen sen!
 

Söndag

Godmorgon! Medan alla andra ligger bakis så är jag påväg till jobbet. Jag har haft en grym helg, i fredags drog jag med Tom till Alsike och igår var jag i Uppsala med Elin och Emma, spenderade lite pengar (visar sen) sen följde jag och Emma med några grappar till länna och efter det grillade vi! Ha en fin dag!


SVAREN:

Snabba och korta svar men har bråttom! 
 
Hur lång är du? 
1.68 tror jag

Vilken skola ska du börja på i höst och vilken linje? 
Fyrisskolan, Sam juridik och kriminalteknik

Hur många har du legat med? 
haha gissa ;) 
 
är du tsm med tom?
Jag tror att alla som läser min blogg vet, och ja
 
 
vart kommer du ifrån? 
sverige

har du instagram? 
yes! jjenniferpettersson heter jag där!

hur många gånger pullar du om dagen? 
hahah vaaaa?

varför bloggar du? 
 
För att jag vill. Det är en vanesak, har gjort det så pass länge nu och folk verkar ju vilja läsa.
 
vilka bloggar läser du? 
Kenza, Kissie, Isabelle Strömberg ibland, Angelica Blick ibland sen mina vänners.

knivstas snyggaste 95 96 97? tjej och kille 
har ingen aning faktiskt

varför gör du aldrig någonting? 
haha tack.. Nej men jag har jobbat en hel del och varit jätte trött efter. Jag tycker dessutom att det är sjukt skönt att ligga i sängen och kolla på någon serie typ. 

kan du länka min blogg?
Om kommentaren varit med namn och adress så kanske det!
 
 
Sandra:
Tycker du om mig? :)
Ja det är klart ;) dom tre veckorna gick ju super fort, och du är super snäll och rolig!
 
Din första kyss? 
Jag var 11, ryska posten

Vill du ha barn?

I framtiden ja :) 

Favoritfilm?

Batman filmerna och transformers filmerna!

Bästa resan du gjort?

till Barcelona, senaste gången. 

vem är snyggast av killar och tjejer 97 och 97, på din skola? :)

Snyggaste tjej: Rebecka Söder

kille: vet inte

oj blev lite fel. vilka är domsötaste tjejerna och killarna,år 97 och 96??

Samma som ovan, 96..... tjej: Elin Stolt kille: Daniel Pettersson :) 

Du som tränar och så? Har du några träningstips?

hahah ojoj, roligaste frågan tror jag.. men jag kan fixa ett inlägg om träning!


Fredag!

Jag lackade ur igår på blogg.se appen. Det kom upp flera gånger att inläggen jag ville publicera inte kunde publiceras pga något med någon server så försökte as länge. Såg dock idag att allt hade publicerats ändå.. Dags att byta plattform kanske?
Jag har precis duschat och ska om ett tag mot knivsta. Vad gör ni ikväll?
Jag ska dock svara på frågorna innan jag åker!

The dark knight rises

Hej hej! Eller godnatt. Jag har haft en lång dag. Nytt jobb och bio efter det. Jobbet va sådär.... Bion var grymt bra! Och efter det blev det lite bk middag ute på medis i det perfekta sommarvädret! Önskar jag hade kunnat vara ute längre men nej.. Nu ska jag sova, klockan ringer halv sex imorgon. Svaren på frågestunden kommer!


Onsdag

Hej hej! Sista dagen på kommunen är avklarad, tack gode gud! Imorgon börjar jag dock ännu tidigare och i Täby. Dom senaste dagarna har varit super Nice! Förutom jobb delen. Jag har SÅKLART missat det fina vädret idag.. Får ta igen det en sväng i solariet eller något. Jag svarar nog på era fina frågor ikväll, eller imorgon. När jag nu orkar. Så passa på att ställ de sista!


Tisdag!

Hej! Jag har världens tråkigaste arbetsdag, vi har inte gjort något alls på hela dagen. Det suger. Vi ba drar ut på tiden liksom.. Jag drar till gymet efter jag är klar här. Fortsätt ställ frågor! Har fått några helt okej men mer! Och bättre! Puss!


FRÅGESTUND!


Vi ba chillar


Måndag!

Godmorgon! Måndag idag, mammas födelsedag jao. Jag väntar på bussen just nu, vill bara ligga i sängen det är förfan as kallt ute idag.. Jag kör förmodligen igång en frågestund sen eftersom jag suger på att uppdatera. Kul med något nytt liksom. Men får se :)


Dead man walking

Hej hej! Söndag idag, har precis som alla andra söndagar jobbat. Jag är riktigt trött nu så ska nog lägga mig snart, ska jobba imorgon ändå.. Men får se! Något avsnitt av glee ska jag hinna se iallafall. Igår var jag i Knivsta hela dagen, gjorde Inget speciellt faktiskt, trotts ingen tid för bloggen men det var ju trotts allt min lediga dag ;)


Med oväder efter mig

Hej hej! Idag har jag varit hos tandläkaren Jobbat och nu är jag hos pappa. Det är värdens oväder Ovanför mig, jag skojar inte. Skiter typ på mig. Har nog aldrig hört åskan såhär hög, blixtrar gör det också. Spöregnet har dock inte hittat hit ännu. Har varit med om åska och blixtrar typ var dag sen jag kom hem från Danmark, man ba åh vad roligt. Ikväll ska jag sova, jag är så trött, på livet och på mitt sommarjobb, får inga pengar typ och det är as tråkigt. Har lite planer för mitt hår, ska färgs det tänkte jag.. Vet dock inte vad jag vill ha. Förslag?


with eyes to hear and ears to see

Jag har spenderat hela kvällen framför garderoben och spotify.. Har försökt planera klädval för två veckor frammåt typ. Gick sådär, började bra men slängde i massa grejer bara. Jag har även lyssnat på gamla favorit artister, lyssnade bland annat i genom justin biebers senaste, det var helt OK! 
Imorgon är sista arbetsdagen för den här veckan. (skojaaa ska jobba på söndag) det är allt jag gör nu för tiden,har inte tid för något annat haha... 
Det är dags för att färga mitt hår igen! Har fått en enorm utväxt. Antigen färgar jag ännu mer utväxt, eller mörkare? vågar mig inte på rött. Inte precis innan skolan börjar. 
 
Någon som är snygg, och nu mera blond. sov gott! 
 

I soffan liksom

Hej hej! Efter jobbet drog jag en sväng till gymet med mamma, känns otroligt bra nu i efter hand faktiskt! Det är skönt att va hemma helt okej tidigt idag. Jag är sååå tröööött. Nej nu ropar mamma att det är mat!


Just nu


Torsdag!

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen och väntar på att tiden ska gå framåt. Jag är jätte trött, har Ingen större lust att jobba men jag ska inte klaga, det kunde ha varit värre. Gömma sig under täcket hela dagen... Tror ni det skulle funka? Ingen skulle nog hitta mig.. Nej men ska kanske klä på mig. Ha en bra dag!


det sista

5 saker jag saknade i danmark:
OLW
Tops
min tredje kudde
mina vänner
min säng
 
5 saker jag kommer sakna från Danmark nu när jag är hemma:
Språket
människorna
chipsen
Lalandia
Sängen jag sov i
 
5 saker jag gjorde i Danmark:
köpte alkohol
åkte barnkaruseller
mådde dåligt
badade
busade
 
5 Saker jag ångrar:
att jag inte drack mer alkohol
att vi bodde på ett ''dött'' ställe
att jag inte åkte massa grejer på legoland trots att jag mådde dåligt
att jag åt så onyttigt som jag gjorde
 
5 andra saker:
jag vill helt klart tillbaka, dock till ett annat ställe
jag skulle kunna bo i Danmark
Danskar är antigen fula eller skit snygga
Ketchup är dyrt
maten är jätte annorlunda 
 
 

Onsdag

Godmorgon! Jag sitter på mitt vanliga ställe idag, dock ensam. Jag har en otroligt lång dag framför mig men starten har varit bra så jag hoppas att resten blir lika. Jag har lite att blogga om men det får bli när jag är hemma eller nått. Ha en fin dag!


frispel

Egentligen måste jag verkligen verkligen sova just nu. Dagen har varit så annorlunda, på ett bra sätt. Och tiden har bara flugit förbi. Jag har försökt lägga upp bilder från danmark resan genom bloggappen men det har inte funkat trots miljarder försök. Jag har knappt något liv heller. Jag går upp sju, börjar jobba vid nio, slutar vid 5-6, träffar någon efter eller gymmar någon timme, kommer hem duschar och sover. Det är mina dagar liksom. Och därför hinner jag inte blogga... Jag läser inte ens någon annans blogg, det finns ingen tid. 
Jag förstår inte hur jag ska stå ut med det här i några veckor till.. 
 
här är lite bilder iallafall, från danmark såklart.
det tar sån tid, resten kommer imorgon eller något sådant... sov så gott 
 

Jag va bra, du va fake

Hejhej! Jag har hade svårt att uppdatera igårkväll, kom hem rätt sent och sen funkade det aldrig att publicera.. Har ingen dator där liksom. Idag ska jag dock till mamma så då kan jag lägga upp bilder från Danmark och blogga bättre. Jag sitter på min och sandras lilla arbetsplats, väntar på att en fet hög ska scannas klart. Sen är det dags för lunch! Vill även säga tack så mycket till Emma som tycker att mina ögonbryn är fina!


Måndag

Godmorgon! Jag sitter och väntar på bussen, ska jobba. Jag vet inte riktigt när jag slutar, inte heller om jag ska till mamma eller pappa efter men det löser sig nog. För övrigt sitter jag bredvid samma tjej som förra veckan, kul om det blir så varje dag i tre veckor liksom.. En ny bästis? Nej men lite Akward är det faktiskt. Det är super skönt väder ute idag, solen är framme och jag fryser inte. Skönt med sommar för en dag!


.

Jag har inget internet, bloggar på riktigt när allt är löst så ni kan få se lite bilder osv... Jag ska försöka sova nu eftersom jag jobbar imorgon. Natti


Lördag

Godmorgon! Vi håller på att städa för fullt nu, vid tolv ska vi checka ut sen börjar sen sjukt långa bilresan hem, men jag vill hem. Ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs!


Lalandia

Hej hej! Fredagen den 13, min dag har varit jätte bra idag faktiskt. Vi har precis badat borta på lalandia, det är så jävla Nice där! Äventyrsbad med palmer, saltvatten, vågor och snygga badvakter! Jag ligger hemma i sängen nu och typ sover, ska snart iväg och handla lite ;) ni får ha det bra!


Död

Kom precis hem efter en heldag på Legoland. Vi var inte dom ända som va där trots det dåliga vädret.. Jag mår dock dåligt idag så åkte inte så mycket. Jag har dock hunnit än så länge på resan bli slagen av (random) barn, tappat bort mobilen på ett lekland, ätit pizza buffé, köpt alkohol alldeles själv, ätit äcklig mat, spillt cola i sömnen över min kudde, badat bubbelbad (heter det så?) ätit dansk korv, sett en lego 4D film, gått en låååååång väg, och mycket mer. Och mer ska de bli!


Mot legoland!


Äntligen framme!

Vi fick tillträde till stugan vid tre, har precis fixat allt :) det är så jävla fint här... Tror jag stannar här. Får se om det finns skönt folk här! Ha det Bra i tråk sverige ;)


Faller du ska jag landa rätt

Godmorgon! Jag har sovit typ en och en halv timme inatt,... Jag är jätte trött verkligen. Vi är snart vid bron till Danmark. Skånska må vara det fulaste som finns dessutom fattar ingenting av det dom säger...


Snart drar vi!

Jag har jobbat över idag för att inte förlora massa pengar när jg är borta, efter de har jag packat och lite sånt... Snart ska vi dra! Ska försöka blogga där borta men får se!


Måndag!

Hejhej! Jag har helt glömt bort att mobilappen fungerar igen... Första dagen var super skön! Jag fick jobba med Sandra Englund - super trevlig tjej! Vi gjorde typ ingenting och fick sluta vid två istället för halv fyra så det var en bra första dag helt klart!! Jag drar ju till Danmark imorgon kväll.. Såg nyss vädret, det ska regna hela veckan så kommer säkert inte ha något att göra alls (tur att vi ska bo på ett jätte fint ställe!!!!!!!) jag ville liksom spana in stranden men nej. Jag ska sova snart så sov gott!


faller du och jag så faller vi sönder

Hejhej! 
Igår när jag kom till väsby bytte jag bil och satte mig i en annan för en tre och en halv timme lång roadtrip till Gränna, jag hann äta världens största glass typ men ska jag vara ärlig så förväntade jag mig myket mer, vi var bara där i typ en kvart innan det var dags för ytterligare en resa på 3 och en halv timme mot västerås och power meet. Även det trodde jag skulle vara bättre, men det var inte dåligt. 
Idag har jag jobbat, efter det hem till Tom och nu sitter jag här hemma. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning och lägga mig, imorgon börjar jag sommarjobba.. så får se hur det är! Förhoppningsvis roligt. Kan ju inte klaga ska förmodligen bara sitta vid en dator. 
 
 

09:01

- Jävlar vad trött jag är.

sluta blogga?

Tänkte sova nu ja.... Jag åt världens godaste middag idag! fish n chips a la O'learys. Det bästa jag ätit på länge faktiskt.
Såg även nu när jag loggade in att det bara är 300 bloggar som använder blogg.se för något år sedan var det flera tusen. Det känns som att bloggtiden är pasé liksom. Jag kommer aldrig ta bort min blogg, jag har mitt liv dom senaste år ner skrivet här liksom.. Men det känns så... jag vet inte riktigt. 
Jag har fått in det som en vana att blogga liksom, och sen när jag faktiskt inte har en dålig statistik så blir det som ett måste. Men det har blivit så tråkigt. Kanske ska köra en frågestund? Eller något iallafall. Något som får upp stämningen. Ska jag ha frågestund får någon kommentera och säga ja haha.. Tänker inte ha det om ingen vill. Hur som helst, kom med förslag, allt är bra! Speciellt nu på lovet. Men får se hur jag gör.. Jag kanske inte alls har tid för bloggen när skolan börjar sen. 
 
Jag ska upp om 6 timmar.. Imorgon blir det familytime... yäy. Nej men det blir nog bra. Jag känner på mig att hela dagen imorgon blir bra.
 
Sovgott mina vänner!
 

is bad luck my middle name?

Fyndig rubrik va? haha nej skoja bara. Jag har precis tagit en dusch, drog förbi gymmet och körde ett hårt benpass duktig som jag är! 
Det blev ingen middag inne i stan... Ska  istället till O'learys och äta, så jag klagar ju verkligen inte! Men det är ändå tråkigt...
 
Nej nu ska jag faktiskt spela The sims! Som jag längtat!
 

6 Juli 2012

Godmorgon! Dagens planer är ''förvånande'' insällda. Jag som så gärna ville åka till rullsand.. 
Annars då? Har ni sovit gott? det har inte jag... Det kändes inte som om jag sovit något alls när jag vaknade. Jag älskar förövrigt känslan innan man ska sova, det låter super töntigt jag vet. Men jag älskar att sova och att drömma! Det är spännande haha.. (säger det här för att mina drömmar den här veckan har varit cp) 
 
Jag såg förresten tusen gånger starkare igår, den var inge bra alls. Så att alla vet liksom! haha. 
Jag drar förmodligen på finmiddag idag, på världens bästa ställe inne i stan. Men får se! 
Ha en bra dag!
 

det vackraste som finns

Hej! Shit vad dålig jag blir på att uppdatera nu på sommaren... Men jag spenderar min tid så bra jag kan utan bloggen. Dock inte idag då jag har varit barnvakt men mamma mutade med en ben & jerrys så jag klagar inte! Mår inte super bra idag heller. 
Jag kan ju ta och berätta lite om dom kommande dagarna då jag antagligen kommer vara lika dålig på att uppdatera. Imorgon är planen för lite sol och bad uppe i Rullsand vilket ska bli super kul! Jag är jätte taggad! Jag har liksom inte badat ännu i år.... pinsamt. Så imorgon SKA jag ner i vattnet vare sig jag vill eller ej. 
På lördag ska jag ha familjetid med far min och resten. 
Och på söndag och måndag ska jag jobba, även tisdag och på tisdag kväll drar vi till Danmark så efter det blir det ingen uppdatering alls.. Men innan dess så ska jag hinna knåpa ihop några stycken iallafall ;) 
 
 

dör lite sådär

Hejhej! Shit vilken lång dag det är idag, jag gick upp vid nio och drog till gymmet med mor min. När jag kom hem och hade duschat blev det lite lunch och sedan dess har jag legat ute i solen och pressat. 
Jag är såhäääääääääääääär glad att det är så fint väder ute, tänk att jag hinner njuta lite av värmen den här sommaren ;) jag är dock helt slut nu och har bränt mig lite på kinderna.
Jag såg även att statistiken har droppat rejält idag men det är okej, idag. 
 
Jag har dock lite tråkigare saker framför mig nu.. Jag måste städa mitt rum, verkligen, det MÅSTE göras nu, helst i typ förrgår... Jag måste även plugga lite.. Det är en hel del man ska kunna när man jobbar på burgerking och vill inte springa och fråga hela tiden när jag jobbar så ska försöka få in allt i mitt huvud idag.
 

bellbox.se

Bellbox.se är en sida sprängfylld med produkter för något som kan vara det absolut viktigaste angående utseenden - hår. Schampoo, balsam, inpackningar och stylingprodukter. För rimligt pris dessutom! 
Dom har bland annat produkter från moroccanoil. Rebecca använder Moroccanoil original oil light treatment och den är grym! Runt en 100 lapp får man ge för den.
Det är så prisvärt, så enkelt och värt det. Många plattar håret, lockar och fönar det. Massvis med saker som skadar håret vilket leder till torrt, slitet och äckligt hår. Det gäller att sköta det rätt och använda rätt produkter till det. Jag plattar knappt mitt hår längre på grund av att det blev rätt slitet efter att jag blev ljushårig. 115 
 
Så jag tycker verkligen att det är värt att klicka in på bellbox.se För det är helt klart värt det i slutändan! och vem vill inte vara snygg? Håret är ju en stor del utav utseendet ;) 
 
 

Last night

Jag antar att flera av er som läser min blogg även har mig på facebook och säkert redan har sett bilderna från igårkväll men lägger upp dom här ändå! 
Jag och Rebecca var som sagt på bio, vi såg på the cabin in the woods. Den var lite... annorlunda.. Visste inte riktigt vad den handlade om när vi bestämde oss för att se den men den var väll sevärd, inte på bio kanske men aa..

let's go

Ojojoj. Jag har verkligen inte haft tid för bloggen idag. Direkt efter jag vaknade drog jag ut i solen och solade i några timmar och bara allmänt njöt av livet och det fina vädet. 
Jag fick även vara barnvakt till sex ungefär och efter det har jag varit upptagen med fotografering.. 
 

Varför kan saker aldrig förändras?

Heyaaaal! Måndag idag, jag sa ju igår att jag hade en rätt full dag idag, vilket faktiskt har varit rena motsatsen. Dagens planer har skjutits upp tills imorgon istället.
Idag har jag invigit gymmet för mamma vilket gick bra! Och ikväll ska jag på bio! 

Bilder!

Okej, så gårdagen... Vid fyra åkte jag mot Elin, jag träffade henne på ica och vi handlade lite gott inför kvällen. Efter det drog vi hem till henne och tog det lugnt, vi hann äta ett otroligt god middag (grillat kött, färsk potatis och bea. Kan det bli bättre??????) och super god efterrätt. 
Efter middagen drog vi ut, till inget mindre än särsta där det inte alls var mycket folk till skillnad från vad jag trodde att det skulle vara eftersom att det var fint väder. Där satt vi iallafall och åt godis och hade allmänt kul, träffade lite blandat folk också. 
Vi hann även förbi multiplanen där ännu mer blandat folk spelade fotboll vilket var helt ok, vid halv emma joinade även Emma oss och det var också allmänt trevligt trots alla myggbett. 
 
Nu ska jag faktiskt sova, jag har en full dag imorgon med roliga planer - vilket man behöver sova inför! så sovgott mina vänner
 
Så låt bilderna tala för sig själva.
 

Söndag

Hej! Jag sitter och väntar på att bli hämtad just nu, ska till mamma nämnligen.
Jag hade det super trevligt igår, men kan berätta mer senare och visa lite bilder och sådant! Jag ska ta vara på den sista tiden jag har här.
Ha en fin dag!

RSS 2.0