Det nya!

Här är det nya, köpte även ett par boots, en piercing och saker till mina närmaste!
Sämsta bilden, blir bättre bilder när det är på sen :)


Brownie

Hejsan! Sitter med mörk hårfärg i, gillade det ljusa men det blir för jobbigt med utväxt.. Så ikväll blir jag mörk!
Vet att jag ska visa bilder men mamma har dom flesta så ska fixa över dom någon gång i veckan.

Har haft en super bra helg, varit på bio med bästa, ätit god mat, varit på kusin kalas och bara njutit av livet. Imorgon är det back to reality. Usch.


På planet!

Hej! Har haft 5 riktigt underbara dagar med mamma, vi har shoppat, badat i havet och solat! Även fått lite färg.
Vi har wifi på planet, vilket är riktigt skönt.
Landar runt 11, imorgon ska jag jobba och sen på bio kanske.. Får se!
Ska visa alla bilder också, men det blir om någon dag!


Sista och första bilden

Nu drar vi.


Last night

Hejsan hoppsan! Ska sova nu hade jag tänkt. Min super blå resväska är packad, klockan ställd och jag är enormt taggad! Kommer bli så jävla Nice!!

Dock blir det förmodligen ingen uppdatering under dagarna jag är i Barcelona men ska ta massvis med bilder!

Puss på er!


Idag finns ingen tid att pilla sig i naveln


Inga ursäkter ingen förlåtelse

Hej! Lördag idag, dagen började sådär.. Försov mig och kom sent till jobbet, har jobbat hela dagen och nu bakar jag, ska prova lite nytt sådär, tycker verkligen om att baka!

Idag blir en lugn dag, är så sliten. Imorgon ska jag dansa och sen drar jag! Så Nice! Är riktigt taggad faktiskt!


Att drunkna är något jag kan

Hejsan! Idag har varit en sån där skön dag man vill njuta av livet på. Vi var lediga idag, det var utvecklingsdag i skolan. Såklart så hade jag tid klockan nio i morse. Direkt efter det drog jag till Tom och sedan drog vi in till gamla stan! Jag har haft en rätt så bra dag ändå, skönt med lite paus från skolan.
Imorgon är det dock dags igen och har två grejer som ska lämnas in imorgon så har gjort klart dom nu ikväll! Nu ska jag ha myskväll med mina fina!
 
 

Onsdag!

Godmorgon! Onsdag idag, ska egentligen sitta på naturkunskap nu men är i bilen på väg till vårdcentralen. Sen ska jag dock till skolan!
Idag ska jag endast plugga, plugga från skolans slut tills det är dags att sova. Ska försöka hinna klippa mig samtidigt eller kanske baka.. Får se ;) jag kan ju trots allt göra fler saker samtidigt!

Ha en fin dag!


Tiden bara går

Oj oj oj... Inte likt mig att inte blogga alls på såhär länge.. Men har verkligen inte haft tid, kan dra lite snabbt vad som hänt.
Fredag: jobbade efter skolan, drog sedan till Tom och träffade han, pb Sofia och Felicia. Sen kom även lite annat folk förbi.
LÖRDAG: gick upp tidigt, åkte till Väsby för att sedan åka till enköping på kusin dop, spenderade kvällen i Knivsta och Uppsala med Mycket trevligt folk, hade riktigt roligt.
SÖNDAG: var allmänt seg, var med Tom, träffade även Felix ett tag sen drog jag och becca hem och svullnade mat.
Måndag, har gått i skolan och jobbat.

Så roligt är mitt liv och det är samma vis varje dag. Så det är liksom.
Mår skit dåligt så borde ta en extra sovmorgon imorgon och skippa idrotten och plugga istället men blir nog inte så. Har även dans imorgon så kommer hem sent. Ha en din dag! (ar)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2012/pic_50578236e087c35b0c81c739.jpg" class="image">


Jag kommer sakna den här stunden

Hej! Har haft en as skön skoldag, började med helt ok historia lektion, sedan matte prov och sist idrott. Vi paddlade kanot i Fyrisån och jag Elin och Sandra var as grymma!
Slutade ett, drog till Knivsta och gymade stenhårt. Hoppas verkligen på resultat, nu kör jag verkligen slut på mig själv ordentligt varje pass - skönt.

Har tagit igen det senaste typ årets städpaus. Nej inte riktigt men typ. Så nu är mitt rum jätte fint och doftar vanilj.

Ska lägga mig snart, imorgon är det fredag!!


we are the people, we rule the world

Olivias bloggdesign är fixad, rätt fixad iallafall.. har inte tid att göra den helt super bra nu ikväll. 
Jag är faktiskt trött så tänkte gå och borsta tänderna och sedan lägga mig! 
Så sov gott vänner! 
 
 Olivias blogg hittar ni HÄR!

Onsdag!

Hej hej! Idag var det fyrisdagen = inga lektioner. Jag drog ifrån skolan vid 11 och drog då till cupido med Olivia och tog en lunch!
Efter det drog jag till Knivsta och gymmade och sedan hem. När jag kom hem duschade jag och lite sådant, har även varit barnvakt och pluggat. Varit allmänt bra liksom :)
Ska lägga mig nu, är as trött. Ska dock fixa olivias blogg först!


Lawless

 
Har ni sett trailern till Lawless? Den har premiär nu på fredag, hade jag haft pengar hade jag gått. Shia Labeouf är ju med så det är ett måste att se! Jag tycker att den verkar bra iallafall. Jag är väll inte ensam om det? ;)
 

Läs mer om Lawless!

Tisdagen den 11 September 2012.

Hejsan! Idag är det tisdag, och inte vilken tisdag som helst. Det är idag även 11 år sedan attacken mot World Trade Center skedde. En tanke går ut till alla de drabbade.
 
För övrigt då? jag har haft den sämsta dagen på länge. Jag sov super dåligt inatt pga olika anledningar, min sovmorgon försvann och jag fick befinna mig i skolan klockan halv nio för att gå på en otroligt tråkig föreläsning om studieteknik. En dålig start - en dålig dag. Allt har varit jobbigt idag, alla lektioner, lunchen, livet, ja allt. Allt på grund av lite sömn. Ikväll ska jag sova tidigt.
Idag är det även dans, den fick inte den bästa starten förra veckan och jag håller verkligen tummarna och allt vad man nu kan hålla till att det kommer bli bättre den här gången. Blir det inte bättre vill jag inte gå kvar. Så enkelt är det. Vilket vore tråkigt då jag har tyckt att det varit roligt och längtat till dansen tidigare.
 
Det blev ett deprimerat inlägg det här haha.. Jag ska iallafall möta Sabrina nu vilket iallafall än så länge blir dagens höjdpunkt!

i bibblan helt enkelt

Hej! Jag slutade för typ en timme sedan, vår sista lektion utgick precis som den gjort dom två senaste veckorna. Så jag, Alicia, Matilda, Axel och Olivia drog till biblioteket som riktiga mönsterelever och satte oss och pluggade.
När jag är klar här drar jag in och käkar för att sedan dra vidare till jobbet! Jag jobbar till klockan åtta ikväll och sen ska jag hem och sova!
Ha en fin måndag!
 

Kurs!

Godmorgon! Jag är uppe tidigt idag, ska strax rulla iväg mot Uppsala för att gå på den där kursen.. Den är tydligen klar vid ett så hinner väll dö innan antar jag, usch vad tråkigt.

Det är höst på riktigt nu, eller har väll varit det den större delen av den här veckan, det är endast 10 grader ute liksom..

För övrigt så är det ju faktiskt kulturnatten idag :) många ska väll supa sig redlöst men inte jag, tycker det är överskattat och skulle inte få göra det jag ville ändå så ska iväg från denna stad till en annan och gå på bio, kanske träna också.. Får se :) ha en bra dag!


Just nu

Det här är jag. Gömmer mig under täcket, vintern har hittat in i vårt hus tyvärr. Har pluggat lite efter jobbet idag, en fredag som denna. Men det var skönt, hade inte orkat göra något ändå..

Ska upp klockan åtta för att åka på sån där kurs för övningskörning. Usch vad tråkigt :(
Natti!


i skolan

hej! Sitter i skolan, ska precis börja min sista lektion för dagen, historia. jätte tråkigt men är liksom tvungen. ;)
Har fått min skoldator, den verkar bra än så länge! (k bry) haha.
nej men vi hörs! Ska jobba efter skolan så min helg startar ikväll!

Torsdag!

Hej bloggen! Har haft fullt upp, allt plugg har börjat strömma in och måste hinna med det sociala i mitt liv också liksom... Glömmer bort att blogga, det är inte dom förut längre.
Jag har egentligen fortfarande fullt upp, sitter och pluggar historia, fattar noll.

Fick skoldatorn idag, den funkar ej. Drog förbi gymet efter skolan och körde ett tufft pass, jag hade HELT seriöst spagetti ben efteråt. Har det fortfarande... Det kommer vara ett under om jag ens kan ta mig framåt imorgon, man råkar ju gå i en skola FYLLD med trappor också SÅKLART. Tpl... (pik till Elin)
Imorgon ska jag jobba, slutar vid 8! Efter har jag nog tid för bloggen! Ha en fin torsdagskväll!


I skolan!

Hejsan vänner! Jag hade det super trevligt på grönan i söndags! Tog dock inte så Mycket bilder som jag ville...
Igår var det skola sen ett pass, mådde as dåligt men tog mig igenom det ändå.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, vi har paddlat kanot på idrotten, fyfan vad jobbigt det var! Jag klarade mig dock ur vattnet.


The weapon is to love

Hej! Jag kom hem för cirka en kvart sedan, dagen har varit jätte lång och jobbig, jag känner även att jag förmodligen kommer ha träningsverk imorgon.. Hoppas inte.

Annars då, jag ska spendera kvällen med Rebecca och några avsnitt av Pretty little liars.
Kvällen blir tidig, imorgon ska vi till gröna Lund ett stort gäng, vi blir väll 15 kanske.. Det kommer bli super kul! Och bilder ska jag ta!


Lördag!

Godmorgon! Lördag idag! Och precis som alla andra lördagar ska jag snart iväg till jobbet! Idag kommer bli ett jävligt långt pass, längre än någonsin men man ställer ju upp för laget!
Haha...

Igår gjorde jag slut på alla mina pengar typ, en resa är bokad, ett par nya converse inköpta och ett par rosa träningsskor likaså. Får ta en bild sen när jj är hemma och visa er!
Ha en fin dag!


RSS 2.0