happy birthday to me!

Idag fyller man 15! Jag har fått en moppe :D Jag är fett nöjd men ska ta och tvätta bort mitt nagellack nu och sen kolla klart på en film jag och sabrina började kolla på igår innan min släkt kommer! ha en sjukt skön valborg människor! :D

Btw, limitless var dunderbra jag SKA ha den på dvd sen!

ett tips!



Är att när ni tjejer målar eran mascara, (och ni som målar undre fransraden!) börja under! man slipper allt kladd från dom övre då! svårt att förklara men prova iallafall!


Premiär imorgon!

Kom hem för en stund sen. Jag spenderade dagen med Alex, Mattias, Elin och Markus. Sen runt fem drog jag och elin till kyrkan och konfan! Kändes rätt onödigt att vara där idag för vi fick äcklig mat och vi gjorde typ ingenting där, vi bara va.

Nu är det criminal minds på tv så jag ska se det! sen måste jag välja vad jag ska ha på mig imorgon då jag ska på bioprämiär! fick det av Becca i födelsedagspresent så vi drar på det imorgon direkt efter skolan! Och när jag kommer hem imorgon kväll är förhoppningsvis sabrina med! :D

Best love song.

Här är en låt som jag definitivt spelar sönder! Helt kär i den!


Fashion against aids.



Igår kom årets fashion against aids kollektion ut i H&Ms butiker. Jag var där och kollade och dom har rätt fina grejer, helt OK iallafall! Det är värt att köpa iallafall eftersom det stöder aids eller vad man säger ;) det stöder forskningen till aids eller aa whatever. Visar tre tröjor från kollektionen iallafall, men dom har väskor, någon väst, jumpsuits om det är så det heter och lite sånt! värt att kolla upp iallafall!


All I got is memories I can't trust.

ojojoj Igår var det en LÅNG dag. Först skola och en lektion utgick så vi gjorde ingenting alls i två timmar typ. Efter skolan så åkte jag, Elin, Markus och Mattias till Uppsala och kolla i affärer, åt och sen helt random blev det bio! Vi såg hur många lingon finns det i världen och jag tycker den va bra! Kom hem prick nio iallafall, lagom till desperate housewives!

Idag händer det inte mycket alltså har två so grejer att göra + en matteläxa så ska försöka börja med det nu!

är ni med jao?

Kom precis hem, trodde jag skulle komma hem tidigare men så blev det inte. Jag, jennifer och Nathalie satt iallafall på balkongen hela dagen vi va där och jobbade på brännan, självklart fick jag en (eller nej två) riktigt ful rand av mina kläder men den får jag sola bort sen.
Sen är min farmor alldeles för gullig som ger mig alldeles för mycket godis i mitt påskägg som låg i en låda och inte ett ägg. (?) Jag som hade tänkt börja med att bli nyttig nu den här veckan, men det får börja när det här godiset är slut istället!

mitt ansikte vill inte alltid fastna på bild..

måste dessutom säga att Mattias är superduper bäst!




Måndag!

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt, ska nämnligen till farmor borta vid sala typ. Åh jag står still har fan inget att skriva men vädret ser ut att bli sjukt skönt idag igen, Sverige har varit bortskämnda den här veckan! haha :P

Annars då, jag fyller 15 om 5 dagar och den dagen och dom planerna verkar just nu atm ha blivit helt uppfuckade. Men skitsamma får se hur det blir där. Nu ska jag fixa det sista innan jag blir hämtad av pappa.

Honey, I miss you. Är det okej att gifta sig med en snabbmatskedja?


godnatt!

Glad påsk skulle jag ju ha sagt idag! eller aa igår klockan är ju efter tolv. Men hade ingen tanke på att blogga mer under helgen i fredags men nu blev det ju så ändå.

Humöret är lite allt möjligt, Jag sov riktigt dåligt inatt och när jag vaknade låg jag åt HELT FEL håll i sängen. Sen hade jag tänkt klicka hem lite grejer till mitt rum men de har slutat säljas nu.. great ! super. NOT. Men det blir ju så när man inte har pengar och drar ut på att köpa det för länge. my mistake. Så nu får jag hitta något nytt att köpa istället så jag kan bli HELT HELT nöjd med mitt rum!
Jaja nu ska jag sluta prata om sånt där tråkigt och ska kolla på ett avsnitt av topmodel cycle 16 tror jag om det har kommit ut än, annars sover jag! Sleep tight!


Långfredag!

Idag ska vi fira påsk här hemma hos mig och mina kusiner är här + mormor och morfar + alla deras bihang ;)
så jag kommer inte sitta vid datorn idag särskilt mycket utan ska vara social med dom som är här istället men tänkte uppdatera bloggen lite bara! :) Glad påsk!♥

Onsdag!

Kom precis hem efter en dag inne i stan med rebecca! Riktigt skönt väder idag ju!! Köpte tyvärr ingeting men whatever :)

Jag är rätt trött så jag ska lägga mig i soffan och chilla galet tills någon kommer hem nu iallafall!


nyklippt!

YES. Jag åkte till norrtälje och denise a.k.a bunnys.se och klippte mig. Det blev lite kortare, runt 5 cm, sen även lite uppklippt! och jag är faktiskt sjukt nöjd! Det är inte ofta man är det efter man har klippt sig liksom ;)

Men jag ska åka till pappa idag ikväll så ska städa mitt rum lite snabbt och packa lite kläder, även fast jag kommer tillbaka imorgon. Men medans bjuder jag på en jättesöt bild på mig och becca!


mot Norrtälje!

Ska snart åka till bussen och sitta där o häcka på bussresan som tar 50 minuter. -.- men men that's how it is.
Jag vet inte vilken tid jag kommer hem igen men bloggar då iallafall!

vad tror ni jag ska göra? :D

Och nu säger vi hejdå till det här.


I probably shouldn't say this.

Godmorgon! Blev väckt för en timme sen och sitter tillräckligt fixad i soffan. Ska snart åka till knivsta och gå på gudstjänst. Sen säga grattis till elin som fyller 15 år idag! :D
För övrigt så känner jag mig otroligt snygg faktiskt, för att inte vara så fixad alls. Har lite concealer, mascara och håret är lite vågit sen jag sov med en knut inatt!

.

And yeah I got flaws, I know I'm not perfect. But all the ups and downs, will soon be worth it


I'mma keep it cool and I'mma do me, It is what it is and that's how it's gon' be

Har definitivt haft en bättre dag idag! Varit ute den större delen och bara suttit i solen. Riktigt riktigt skönt!

Dessvärre! så händer det ingenting på facebook, ingen bloggar och aa jag har inte så mycket att göra. But I guess people got a life right? Jag menar jag har inte.. inte den här helgen iallafall! men ska hoppa in i duschen om ett tag och sen blir det att burra upp med en fet chipsskål i knät! CHILL.


med en fot i graven.

Ibland orkar man, man orkar allt. Men ibland orkar man ingenting, jag orkar ingenting alls just nu. Det är ingen fara med mig♥ men har bara ingen lust med nått.
Jag har en dålig dag helt enkelt, och en sån dag kan behövas lite då och då. Jag brukar dölja de men de räcker inte alltid.
Jag är back on track imorgon hoppas jag! haha det vore konstigt om jag inte skulle de :P då är de något allvarligt fel med lilla mig! ;)

Men jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla klart på den där don't mess with zohan eller vad den heter, den men adam sandler iallafall! har sett den förut men den är bara för härlig!


I heard a police officer arrested me.

gud vilken seg dag! Har inte haft något alls för mig verkligen, skulle ha gjort bullar men neeeej inte de! Så jag har inte gjort någonting alls idag. Jag känner mig dessutom sådär supersexig atm så inga bilder tack! ;P

Aja ska ringa ett lååååångt samtal nu iallafall! ha en bra kväll!

I can't stop

Hej! Skolan var chill idag. Kollade på criminal minds på svenskan och hade bara 30 minuter spanska idag! hur skönt? :D Hade prov dessutom vilket gick bra, enligt mig. Men har lite plugg idag med, inte så mycket men har en översättning och glosor.

Men sen ska jag fortsätta föra över lite bilder från beccas dator till  bloggen så jag kan spara dom på min dator, onödigt komplicerat jag vet! men de är så jag gör idag iallafall! Håller på att planera en ny design dessutom + några små ändringar i bloggen! kul! Dags för det nu!


John.


cover up with make-up in the mirror.

ojojoj de här med uppdatering går super bra för min del! verkligen.. Kom hem för en stund sen, skolan var seg. Och nu ska jag sitta och råplugga ända tills desperate housewives ikväll! har jätte mycket biologi att plugga (prov imorgon!!!) och jennifer börjar som vanligt dagen innan typ :P sen har jag spanska också satt de här blir en seg dag!

might like you better.

ja jag vet jag är superbloggare! Men som jag har sagt alla andra gånger så säger jag det igen att jag inte haft tid!
Jag har va ute i fredags och sov borta, i lördags va jag hemma men internet funka typ inte, och idag har jag varit i uppsala satt ;P

Vad tyckte ni om att patrik åkte ute från bigB? Jag tycker det var bra :D bättre tv med rodney ju.

Men hade tänkt dejta sängen nu faktiskt! ska bara gör mig i ordning för kvällen! :) sovgott!


psychosocial baby.

SHIT. vad det blåser ute! helt sjukt faktiskt! :P sen håller dessutom skolbussen på att falla isär typ, fett läskigt att åka den. OCH för det tredje hatar jag allt sms-skickande. Man blir så jävla osocial, istället för att ringa någon/träffa någon skickar man ett sms liksom så fort man vill något. vilket liv va? not really.

Ska snart äta men innan dess ska jag läsa och skriva om ALLA förklaringar till svenskaläxförhöret imorgon! wiihoo! så blir det när man tappar bort pappret. way to go jennifer!



I know you wanna stay in bed but it's light outside.

Kom hem nyss, sista passet drog ut på tiden och jag och elin fick stanna kvar tills kvart i tre. Blev hämtad av mamma och nu sitter jag här. Ska sova en stund tror jag, de vore skönt alltså!

bild på frida, elin och blerina på ITn idag!


vinn en onepiece!

Alexandra - vadfanskajagheta.se tävlar ut en valfri onepiece från chillunited! Så ni lär ju passa på att vara med och tävla!

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!


@ school

sitter och ska börja med en ny blogg nu, har it. Så får se hur det blir!

SNYGGA BRUDAR!



vi sticker ut precis lagom

Har pluggat klart för dagen, gjorde bara engelskan och fördjupningen. Har ingen lust alls längre :P men nu är det dhw och jag tittar på det satt ;)

komplicerat blir lätt.

nej asså nu får jag släppa datorn och sätta igång med pluggandet! Nu blir det plugg i sträck ända fram tills klockan nio och desperate housewives ikväll! tråkigt, men ett måste!

här är en skön låt,  lyssna en bit! Ingen av mina favoritartister kanske men jag gillar låten ändå!


I'll hook you up with some poetry.

hej! hade såhär elevens val dag idag, kollade på forrest gump och hade studietid. Så skolan var väll chill.. långtråkig bara..

Jag är fett hungrig idag också så vill ha middag NU! men måste plugga till läxförhöret i SO på torsdag och börja skriva på min fördjupning som jag inte kommit någon vart på. that's my plans. wiiie. Måste fixa lite bilder också tills imorgon när jag ska bygga en hemsida på it-lektionen! dvs en blogg ;)

UPDATE: han äta innan jag hann publicera inlägget!

sööt chey.


big brother

har precis pluggat lite matte, kom ingen vart faktiskt. har verkligen ingen lust att plugga.. men ska fixa lite grejer och sen duscha! och om jag hinner ska jag kolla på ett bigbrother avsnitt sen förra veckan som jag missade sen så blir det dagens bigbrother!


Måndag någon dag i april.

Hejsan! Åh känns inte som om jag bloggat på ett tag, vilket jag vet att jag inte har! ;) men sitter och väntar på maten nu iallafall, är as hungrig! och medans gör jag matteläxan, (måste få vg i matte!) men nu är de mat satt ;)

you are the one for me.

förlåt igen, har typ inte suttit vid datorn alls, vilket har varit väldigt väldigt skönt faktiskt. Får se vad jag gör idag, eller jag borde träfa tilde som vi har pratat om men jag vet inte om jag hinner faktiskt. Men det jag vet är att jag ska hoppa in i duschen nu och sen fixa lite saker i itunes till min iphone!

RSS 2.0