måste fixa lite.. Och en konstig dröm..

Hej hopp! Just nu håller jag på att fixa lite i mitt och Rebeccas rum tills ikväll. Jag skulle vilja ha en tjejkväll ikväll. bara jag och becca, här inne och ser på film, äter B&J och sånt. ^^ någon annan som vill vara med?

Jag måste bara berätta en sak. Tror ni att de man drömmer bestämmer man själv? Jag hade världens konstigaste dröm. Vill inte berätta för mycke för den var verkligen konstig. ^^ och ni skulle nog tycka jag var väldigt knäpp. Så.. Här är en del hur jag tror att de kommer sig att de blev en konstig dröm..

Igår fick jag hem nya numret av OKEJ. Där i fanns en intervju med H.E.A.T's Crash. Läste om den och såg att han jobbar som modell. Och jag är ju antagen till MIKA's modellagentur.. Och i drömmen så drömde jag att vi skulle göra en ''hårplåtning'' tillsammans. Och vi var på samma ställe som bilderna som är tagna på honom i OKEJ är.
Sen helt plötsligt stog vi på parkeringen utanför pappa och skulle spela in en scen till en film tillsammans? haha! japp så var det! =)
Och sen helt plötsligt när vi var klara med de, eller när jag och Crash hade pratat om vad vi skulle göra i scenen så befann jag mig på Arlanda med Sabrina och hennes familj påväg till Spanien. Och helt plötsligt igen befann vi oss i trapporna upp till hennes lägenhet och Crash väntade där uppe så skulle vi spela in en till filmscen fast i Spanien.

haha! japp på den vägen var det! och allt kändes väldigt verkligt! Jag hade min nya resväska , Sabrina hade en rosa och Crash kändes verklig och han hade sin rikitga röst och charm! haha.

Jag vet jag vet!!! underlig dröm!


Kommentarer
Postat av: tobias be

jag får vara meed <333 :D

2009-05-09 @ 15:37:20
Postat av: tobbe be

B&J e godast av allt 1337 !! <33

2009-05-09 @ 15:41:40

Kommentera inlägget här:
(Kommetarer som visas vara stötande mot mig eller andra raderas)
Ditt Namn:
Spara Dina Uppgifter?

E-mailadress: (publiceras ej)

Adressen till din hemsida eller blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0