29 April 2010

hade långdag idag, ioch dagen va jätteskön för att vara lång. Inget speciellt hände förutom att en lärare sa att jag aldrig skulle bli frisk och sa åt mig att hålla käften, twice ;)
sista lektionen, bild. Så hade jag, blerina, frida, elin och tilde bara 10 minuter, vi drog tidigare för att vi skulle hem till mig och fira mig och elin. Vi fick ett par varsina örhängen, visar imorgon (;

Vi har haft det jättetrevligt och roligt och bilder och sånt visar jag imorgon, pallar inte lägga in dom nu.
Fick reda på att vi inte kommer fira min födelsedag alls som vi alltid ha gjort imorgon ;S så vettefan vad jag ska göra tills typ 13.00..

svar;

anonym; vad har du för kamera?

svar; om du menar dom senaste bilderna som är upplagda vilket jag nästan är 200 på så är det en Nikon nånting,  hela familjen använder den och blablabla. mer vet jag inte, sånt där är inget jag kan.



Olivia; jag är också på jakt efter ett par sånna, har du något förslag?

svar; nej inte just nu.. men jag ska kolla runt lite på b.la. ginatricot, topshop, urban outfitters, ja alla möjliga affärer som kan tänkas sälja dom. (:

påminn mig om att jag kanske...

påminn mig om att jag kanske ska införskaffa ett par svarta cykelbyxor (om det är så det heter?)

onööööööödigt inlägg , I knooow.

dryg som jag är så vill jag byta typsnitt på alla mina rubriker i bloggen. Sen är det tydligen noga för mig att det &:en ska vara på ett speciellt sett. Vilket självklart inte finns på något utav dom typsnitten som alla ni kan se. -.-

the real deal ;

kiss & tell everything I say.

som jag sagt förut är denna design tillfällig, måste komma på en ny ide, och nej kom inte med några klagomål om nånting som alltid någon ful person påpekat, anonymt. Är så jävla trött på den svarta designen.
Nu måste jag fixa saft innan jag tyyp dööööööööööör.

can you keep a secret, I'm in love with you





nej nu ska jag göra något bra för samhället. dags att inte sitta vid datorn längre, jag gör ändå inget annat än lodar .


our lips can touch.. here .


Behöver städa mitt rum , 4 av mina vänner kommer hit imorgon så ska vi fira mig och mysa. Så måste verkligen städa. Sen ska jag duscha och smörja in mig med b.u.s. Gjorde aldrig de igår, och sen är de ju onsdag och inget på tv så jag har hela kvällen på mig.


HAHAHHAHA , hallå snäckan




28 April 2010

Skolan va inge speciell. Finns inget att berätta. hahah eller de va iförsig rätt kul att vi sprang för första gången till en lektion idag, de är inte ofta ;o eller okej, de har aldrig hänt. Men vi kom ändå inte försent ;s yeahyeah.
Efter skolan gick jag med erik till elevcafeet och satt där, sen kom tobiasX2, kristoffer, Niklas, emil, och ja en massa.
Sen gick några av dom och vi satt där ett tag, sen gick typ alla och sen kom markus och vi satt där och snackade, sen följde han med mig en bit till vidjan där jag skulle möta mamma, sa hejdå till honom och gick och valde filmer tills imorgon (;

Nu ska jag försöka fräscha till min design på ett eller annat sätt, får se hur det blir. om det änns blir något..

Om man skulle behöva ett plåster varje gång jag föll för dig skulle jag vara en mumie.

så, nu har jag visat en del av de jag köpte i barcelona. och nu ska jag gå ner och äta något och kanske smörja in mig? (;;;; får se. Sen blir det ugly betty ! :D


riktigt skön grupp !


. BERSHKA & pullandbeer






''Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är batman''

är rätt taggad på två saker just nu. blev riktigt taggad på att smörja in mig med b.u.s när jag läste Sabrinas blogg. Så tror att jag ska göra det precis innan ugly betty ikväll. förhoppningsvis blir man inte fläckig men de har jag aldrig blivit förut, eller jo en gång på handen. 
Sen så är jag riktigt taggad på en ny bloggdesign som blir lite mer ljus kanske och somrig.

 


bara liiite gulligt kanske? :))


Den 27e April 2010 .

Feta skön skoldag idag ! började med spanska, sen utgick svenskan så vi hade 65 minuters rast. sen hade jag , elin och tilde 5 minuters mentorstid. Efter det blev det typ 70 minuters lunch. efter lunchen var det en timmes matte -.- usch. sen var det 20 minuters kemi som sen fick utgå typ för att vår vikarie inte vågade labba och för att hon inte hade arbete till oss. riktigt sönt !

men nu ska jag kissa och vara barnvakt. puss

den 26e April 2010 .

dagen; Skolan var ju (nästan) helt underbar för att vara skola. Det börjar med att idrottslektionen med bad utgick eftersom våran idrottslärare är fast i Asien typ ;s Så jag hade alltså åkt till skolan helt ofixad i onödan. -.-' Så då drog vi alla till Jocke, sminka oss och killarna dryga sig -.- och sen så va gjorde vi sen? jo vi drog tillbaka till skolan och hade matte. Jag jobbade fett bra och tiden gick fett sakta. usch. Sen att våran mattelärare bara satt och kollade på mig i 5 minuter va rätt jobbigt. Försökte säga en sak till yasmine men då såg hon typ att jag skulle de och jag fick värsta blicken , och sen när jag skulle skriva det jag skulle säga fick jag blick igen. Så jag sket i det och skulle rätta och när jag öppnade facit gick hon upp och ställde sig brevid mig ;S
Sen vare lunch iallafall, de va inte gott ! sen så vare NO med vikarie så vi chillade bara typ.
Efter NOn var det rätt lång rast där jag och Tilde gick runt lite. Sen vare slöjd och allt gick bara fel -.- sen fick jag o frida stanna kvar efter lektionen frida skulle snacka och HON skulle laga min jacka, men de tog fett lång tid men den är lagad ! :D


ein zwei drei schlleep tight

hahahaha omg. Jag och sabrina typ satt och leta efter en låt. ein zwei drei that's my number? elr nått. Jaja, vi får vänta tills världens bästa butik lägger ut deras spellista från april på deras hemsida.

Ska iallafall stänga av datorn och fixa lite saker tills imorgon och snacka med mamma. Men vi hörs imorgon någon gång.








five days left .

omg, hahha försökte på mig att göra en bild i ps, usch. hoppas ingen utom sabrina hann se den iaf ;)

snackar med världensbästa sabrina om mina födelsedagsplaner ;)

svar;



BARCELONA. I en turistbutik typ (:

RibeccaBrännström & JennyferPettersson ♥


2010                        &                         2009


nej inget konstigt alls...



svar på kommentarer;


hahah, om ni kollar på datumet som anonym skrev kommentaren så är det ett tag sedan. men blogg.se strular lite för mig och det komemr inte alltid upp att jag fått en kommentar.
men till svaret på frågan så fyller jag år på fredag. den 30 april, på valborg. Ja man kan ju säga vad man vill om det. men glöm inte att säga grattis ;)



jag förstår hur du menar. (: de är lätt , för lätt faktist. Nu är det ju så att youtube har bestämt sig för att ändra på deras utseende vilket jag inte tycker om . men det är ju en annan sak. Under videon så trycker du ju nu på bädda in när du ska kopiera HTML länken på videon. Under länken så kan du ju välja färg på videon , och under där finns det olika storlekar på videon. Jag tar 640. svårt att förklara men kolla på bilden.





jag kanske förstår...? när man ska ändra det måste man ändra lite grann i stilmallen.

Om man har som jag och använder stillmallen FASHION. Så står det under #wrapper , witdh: 830. om du inte har ändrat bredden på bloggen som jag till t.ex. 1000 px. Så står det på 830. Men den ska stå på 800.



se till att bredden under #header också står på 800.





alla dom där ska ändras till 0 också.




och sen så får du scrolla upp igen till #wrapper och ändra padding: 20px till 0px.

och nu borde det vara klart om jag intehar glömt något.

S U P E R M A N


så färdig(a). Lär visa er lite imorgon. Ska kanske börja fixa dom lite, får se. Om inte ikväll, imorgon.
har förövrigt hittat en asbra sida med en massa ps-tips så snart är man pro ;) eller mer pro än innan om man säger så (;





        


<3¤

omg jag får ryck jag har skrivit om de här inlägget tre gånger -.-
först skriver jag och sen råkar jag stänga ner internet , sen råkar jag stänga av datan -.- hur fasen lyckas man?

är iallafall inte barnvakt vilket är feeeeett skönt. Fast istället så mår jag jäkligt illa. och nu märker jag hur jävla jobbigt det är att skriva om samma inlägg flera gånger. men jag ska iallafall fixa lite bilder i photoshop och fixa lite andra saker ikväll men vi hörs när vi hörs. ADIOS.


Mobilbloggar

Sitter i vardagsrummet med mina syskon och är barnakt, så såhär kommer min kväll och morgondag se ut, men jag ska försöka blogga så ofta som möjligt (: smell ya later bitches

what's happend between us?

eftersom den här jävla ishockeyn, djurgården - hv71 så sänder inte kanal5 criminal minds idag. Så min dag är förstörd :( nej inte riktigt , men jag ska istället kolla igen avsnitten från senaste topmodell säsongen som jag missat, eller kanske kolla på veckans CM , får se.


bieber or die?

Bieber Takes Over from Justin Bieber

I set my eyes upon yours, thinking, oh is this love?



I kiss you and I know
It is love from the first
Time I pressed my lips onto yours
Thinking oh is it love?



can you feel it?

erkänn att de blev liiiite bättre efter att jag redigerat lite med fotot Sabrina tog när hon stannade mitt i övergångsstället sista dagen i barcelona. lite för mörk kanske men so ;o


220410

hör att jag måste rensa min favoritspellista på soptify :(( så jävla drygt att göra de bara..

dagen idag av lång ;O tråkig skoldag . långdag i skolan också. usch. har faktist inte mycke att skriva. bara att de typ är otursdag för mig -.- kommer bara problem hela tiden. ingen bra dag helt enkelt. och de ilar i två av mina tänder och allt ! åååh. fyfan.

Kollar också igenom massa gamla bilder från typ oktober - tills december. hahaha oh my God.


@ facebook today

HAHAH! såhär ser det ut
på facebook idag.
vet ju iallafall att det inte kommer hända , och jag
är faktist inte ett fan utav erik. btw, har ni hört
hans nya singel crush and burn? helt OK. ingeting för mig.
och ja, de är den riktiga erik? ;s

fan fan fan fan fan fan fan fan fan .. ska jag fortsätta?

ja men den här kvällen har ju inte varit perfekt. berättar inte i bloggen för ni har inget att göra med de, me aa de har hänt en massa grejer. usch .
men ska sova nu är as trött, ska bara ta ett glas juice först och kissa. kissees

everything you do is super fucking cute




Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super fucking cute
And I can't stand it

I've been searching for
A girl that's just like you
Cause I know
That your heart is true

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

Let's sell all our shit,
And run away
To sail the ocean blue
Then you'll know,
That my heart is true yeah

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

You, you got me where you want me
Cause I'll do anything to please you
Just to make it through...
Another year

You, I saw you across the room
And I knew that this was gonna
Blossom into something beautiful.
You're beautiful.

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

Baby, I love you
I never want to let you go
The more I think about,
The more I want to let you know...
That everything you do,
Is super duper cute
And I can't stand it

And I can't stand it
No I can't stand it.


Todays;




SPAIN 2010











210410

Skolan va rätt okej. hade vikarie två lektioner och jumpan var ju lätt bäst. Klippte mig efter skolan och många såg inte skillnad men jag är nöjd. De blev ca. 4 cm kortare, tunnare lugg och lite sånt. haha tack elvira <3
Håller på att lägga in lite bilder från mobilen och kameran, från b.la spanien. Så jag lär ju visa lite bilder sen (;




va inte orolig, du är den ända även om himlen faller ner.

Dagen i skolan va som den va. inget speciellt hände, så palla dra igenom dagen för er.
men Såg iallafall att DANIELLA hade min fina tröja på sig idag :D jätte fint svart linne med paljettränder från H&M. använde det aldrig så gav bort det.

Ska faktist klippa mig imorgon. Är rätt nervös eftersom sist jag klippte mig där jag ska klippa mig blev jag inte nöjd. Men ska prova en annan frisör där imorgon som några people har sagt till mig är bra. Så man hoppas ju på det bästa. Behöver verkligen klippa av det slitna och fräscha till håret.

Ser just nu. At the moment people. att Sabrina BFF har börjat blogga igen efter hon la ner bloggning helt. Fast va höll det? fem dagar typ? HAHA !





 


I'm totally in love with..







Fyfan vad fina dom här mobilerna är! vill fan ha alla !
en PRADA mobil skulle inte heller sitta fel men den verkar inte så jättebra och lite dyr också ;)
Har ju faktist en Iphone nu och har haft två stycken sen 2008 men den här nya, Iphone4G verkar helt underbar! kär på nytt kallas det. Fast det finns ju också en andra massa anledningar till att jag vill ha en ny mobil och borde därför inte få/skaffa en ny Iphone. Och blackberryn har alltid varit underbar den också.. och dom där två Nokiorna (samma telefon i olika färg) Har typ alltid velat ha en sån också, eller aa , en sådan modell.
Men vi får se om de blir någon av dom här, eller ens en ny mobil.


Follow Me Down .



190410

de där mobilinlägget blev lite mobbat när på slutet..
Men vi kom hem till jacob och typ börja spela wii och sen så skulle vi kolla på hem till midgård, vilket vi gjorde (: synd bah att jag typ hade ont i huvudet.Men skratta gjorde vi alla iaf :D

har rätt ont i huvudet så ska chilla lite och sen aa.. får se. behöver göra svenskan tills imorgon iallafall. kiiissheess ;*

sitter med Tilde på K2 och väntar på att j...

sitter med Tilde på K2 och väntar på att jacob ska sluta , sen drar vi hem till honom med Ludwig men jag i


ny mobil? JA tack.

sitter och kollar på mobiler. Känner att det är dags för en ny och jag tror de blir en nokia.. men jag ska inte säga nått. Får säkert en i födelsedagspresent.
Rätt kul att jag sagt i en månad att jag SKA ha ny mobil och att dom typ sagt nej tills ikväll eftersom jag fyller år snart..

Ska sova nu iallafall.. kommer fan inte orka pallra mitt arsle ur sängen imorgon men jag lär ju bli tvungen att göra det ändå. sleeptight assholes! ;*

24

kom hem för nån timme sen efter en dag i uppsala med Frida. Köpte inget men de gjorde hon.

Ska kolla på tv om 9 minuter och sen efter de ska jag nog duscha. Skola imorgon ju.
men jaja, nu är det bara 7 minuter kvar och jag ska göra lite annat innan.




är med Frida på holmlunds i muppstaden hon...

är med Frida på holmlunds i muppstaden hon ska köpa en ny skinnjacka. Kommer hem vid 6 halv 7 så vi hörs då , ;*


She got me sayin'

jag har en ny låt på min spotifylista och den är inte ens bra? förstår inte varför jag la in den. Verserna är lugna och sen när refrängen kommer känner man sig fan stressad. -.-

det här inlägget är verkligen läsvärt.. vettfan vad jag ska skriva i det men jag kände för att blogga så jag gör det. även om det inte slutar så bra.


180410

Imorgon är det ju då måndag, vilket innebär skola. not so fun. ifall någon ville veta .

såg att de funkade att mobilblogga via sms istället. Så jag kommer nog fortsätta att göra det om jag känner för att blogga när jag inte är nära en dator. Synd bara att jag inte kan mmsa med min lilla Iphone.. Usch usch.

Idag, eller aa nu ska jag fräscha till mig lite, smörja in mig med b.u.s , måla på mer nagellack på naglarna, fixa håret och lite sånt. Så man blir sjuukt fin senare ^^ hahah de också men att känna sig fräsch är alltid tummen upp så tänkte göra det. måste städa mitt rum också -.-





testar ett nytt sett att mobilblogga på , ...

testar ett nytt sett att mobilblogga på , (: kisses ;*


nej jag tror..

nej jag tror att jag behåller det svarta ett tag till. Nästa. toaletten.

I might look tasty, but I'm so not a sandwich

Hahhahaha säger bara OMG. Rebeccas bror, micke haha så skön han är ! hahaha

tror jag ska byta bakrundsfärg till en mer somrig, känns som att svart blir för tråkigt. Så ska försöka fixa det innan jag går och lägger mig. Är fasen rätt trött. fast ska nog kolla på film eller nått innan :)


jag idag på pizzerian ,


bilder från spanien 2010


they're both so pretty when they walk in the city

har tre designer o fixa, eller annicas är klar så nu har jag julia och elins kvar. Pallar faktist inte fixa men de måste ju bli gjort så jag lär ju göra de när jag ändå håller på.
ska snacka klart skype med erik också, vi hööööörs.


I'm in chicago trick



170410

sha alla, kom nyss hem typ. Nu måste jag verkligen gå och kissa och sen tvätta bort mitt smink, ska ta en ansiktsmask tror jag, sen efter det måste ajg fixa annicas design. Vi hörs sen,


och där kom det upp planer för dagen.

Tror jag ska ta bussen tjugo över tolv till väsby , träffa sabrina och ta en pizza på vårat favorit ställe!
Får se om det går bara, och isåfall måste jag göra i ordning mig nu. byta kläder också.
bloggar väll senare idag, kram så länge.


(mobilbloggar)

Vaknade typ nyss -.- fyfan för det. Men tror jag går upp och borstar tänderna och hoppar in i duschen. Vettefan vad jag ska göra idag heller.. Får se om det kommer upp något, puss på alla not so ugly,

160410

Imorgon fyller elin år :D då blir hon fjortis hahha.

idag; kom hem för ett tag sen från stan och åt.
Var ju ledig idag, drog till knivsta med mamma vid halv tio följde med till vårdcentralen, sen åt vi lunch, sen drog jag till skolan och chillade med elvira när hon hade svenska. Sen hade dom bild och den va jag me på, hahahah asså fyfan att dom försörde låten -.-'
Sen drog vi till station och tog tåget till väsby , åkte vidare till stan och sen tunnelbanan till östermalm. Vi tog en ''fika'' haha eller aa en smoothie, på baresso där hannah och becca praoar. De va mysigt. Sen tog vi t-banan tillbaka till centralen och gick till nk och såg ni vet sveriges största bloggare som redigerar bort alla sina finnar, och opererar brösten större'' hahahha fyfan va kul de va ^^
sen drog vi till lindex och jag köpte dove's b.u.s och sen till åhlens där elvira köpte silverschampoo. sen haha skulle vi till waynes och köpa en latte och smoothie men vi gick fan till fel cafe, men sen blev de rätt.
Och jävla skitväder såklart såp de började hagla och sen stressade vi hem.

bella har kommit över så jag ska vara lite social med henne nu faktist¨.


var faktist tvungen att göra så där med bilden..






the wedding date.

skulle kolla på the wedding date (som jag fick i tisdags) nu hade jag tänkt men sen när jag gick in på youtube och kollade på trailern så att jag kunde visa den i bloggen så kom jag på att jag har sett den redan.
Så jag tror jag ska kolla på det senaste av snittet av millenium eller någon annan bra film, jag lär ju se snart.

tror inte att jag pallar uppdatera igen, men de lär jag ju märka sen.

hur snyggt är de inte att gå runt med short, supermantröja och idomin på läpparna? ;D

There might be something real between us too'

dum som jag är så tappade jag mitt lypsyl på alnäs igår morse så jag har inget nu och mina läppar är fett torra så jag tror jag går och peelar dom och sen smörjer in dom med idomin eller nått (: puss på er pussys :D

ego-boost



please don't ruin this



alnäs; orkar inte rotera bilderna (;

alnäs va kanon kan man säga. eller inte. det var riktigt tråkigt faktist fast kvällen var rätt nice. vi gjorde massa övningar och sen typ fick vi chilla lite , spela volleyboll, tennis och lite sånt. Sen typ åt vi och sen så chillade vi lite mer och sen kommer jag fan inte ihåg. jo sen chilla vi med kilalrna i deras rum typ en timme , sen drog vi runt lite ute.
vaknade upp hur jävla trött som helst och sen skulle vi göra några andra övningar typ fast fruksot före, sen skulle vi ha sjukamp och jag lacka på en tjej i vår klass och va sur hela dagen (förlåt för de) sen åkte vi till knivsta och jag va i skolan ett tag och sen typ handla jag med pelle och sen drog vi hem,. va väll hemma vid 3 . ;s














130410

ja asså vad jag vet så blir de sjukt dålig uppdatering den här veckan. Kom hem nio från pappas jobb, de va fett najs me mkn me leverpastej ;) o lillen där (; hahahha

nej men ska ta och hoppa in i duschen är så jävla ofräsch och sen måste jag packa eftersom vi drar till alnäs med klassen imorgon och sover över, så på torsdag någon gång räknar jag med att jag uppdaterar igen, om jag inte gör det ikväll igen.
vet iallafall att jag ska försöka dra mig in till östermalm? tror jag, och besöka rebecca när hon jobbar fan, men får se hur de blir med de eftersom jag typ ska fixa mitt id-kort på fredag. får se helt enkelt.
TAR MED KAMERAN TILL ALNÄS IALLAFALL!

svar på kommentar:

hahahaha fick världens skönaste kommentar från ''stefan mårtensson'' hahah och jag vet att den som kommentera inte heter de ;) men aa, vad jag menar med ett halvår.. haha fråga mig nästa gång du ser mig ;)

sleep tight bitches ;*

godnatt sverige. eller aa, alla mina förhoppningsvist vackra bloggläsare. Ska ta och gå och lägga mig och läsa min überbraiga (är det ett ord?) bok , the last song. Har snart läst ut den faktist och de är en av dom bästa böckerna jag läst, längtar hur jävla mycket som helst tills jag kan kolla på filmen.

godnatt


I tell you once and then I'll leave you alone

''kiss me like you mean it like you miss me cause I know that you do''


our love is like a song


 

somewhere we went wrong
we were once so strong
our love is like a song
you can't forget it at all
and at last,
all the pictures have been burned
and the past is just a lesson that we've lurned
but please don't forget us.


120410

imorgon kunde det varit ett halvår bara så att alla vet.

nu är jag hemma iallafall och jag sitter i sängen och målar naglarna med mitt nya nagellack vintage mint från isadora som jag köpte idag. drog in till uppsala efter skolan med blerina, behövde liksom köpa nya skor, nagellack och nått annat har jag för mig :S

men jaja , vi hörs senare ska fortsätta måla nu och sen lägga in bilder på datan, kram ;D

maybe it's true but I don't wanna be on my own baby ♥



I tried to be perfect,
But nothing was worth it,
I don’t believe it makes me real.
I thought it’d be easy,
But no one believes me,
I meant all the things I said.

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I’m better off on my own.

This place is so empty,
My thoughts are so tempting,
I don’t know how it got so bad.
Sometimes it’s so crazy,
that nothing can save me,
But it’s the only thing that I have.

If you believe it's in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.


I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.

If you believe it’s in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I’m better off on my own.


110410

fan asså.. de är ju snö ute -.- vi skulle ju inte åka tillbaka då. -.-
har gjort mig fräsch och sånt nu, ska ta kort på allt jag köpt och sen visa er men vet inte när de blir för vi får snart massa besök hit så jag kommer inte kunna uppdatera, vi ska fira min mammas man. ska bara berätta lite om en sak som hände i barcelona ;)


smell ya later bitches iaf.







imorgon kommer jag hem :D

den har resan har varit javligt chill och det har varit skont att komma tillbaka. jag vet inte nar uppdateringen blir som vanligt men formodligen pa lordag eller sondag. har shoppat en massor och jag saknar alla dar hemma!

synd att allt det perfekta i den har resan hande idag, tar det safort jag har alla bilder fran ssabrina. skulle faktist garna stanna bara EN dag till. men men... dom addar fejjan ;P
puss pa er alla iallafall , ni fina som fortfarande ar sa sota och kollar in min blogg medans jag ar borta. :P

IN SPAIN !

hola ! :D hahaha driver ...  kanske.. nej men vi sitter snabbt pa ett internetcafe och marker nu att dom inte har åäö (fick anvanda mig utav specialtecken pa blogg.ses  inlaggs grej. men vi maste dra nu ska kolla pa fotbollen. puss alla, vi hors , kiss!

05.20 går taxin :D

sitter hos sabrina nu :D hon kollar mina bilder på HAHAHHAH den där bilden x)
åkte till pappa iaf och vi drog direkt till kista, kollade i affärer , såg på bio, åkte och handla godis till mig och mat, åkte hem åt, kollade på det failade programet håkan har gjort. gillar det inte. och där har jag sagt mitt om det men vafan , jag har turdag imorgon , och jag kommer ju inte eller jag har inte fått chansen att säga hejdå till dig. eller till mina närmsta vänner och familj men jag älskar er.

vet inte om de blir någon uppdatering i veckan men vi ska försöka gå till ett internetcafe så jag kanske hör av mig. vi får se, ska upp tidigt taxin går ju som sagt 20 minuter över 5 inatt. Vi hörs när vi hörs! puss o kram bitches ;'

020410

Riktígt skönt att veta att jag är i Barcelona imorgon! Jag gissar att eftersom de är långfredag så kommer dagen vara extra lång och inte alls gå så fort som jag vill att den ska.

vaknade för typ en och en halv timme sen och kunde inte somna om :( ska iallafall pallra mig ur sägen och ställa mig i duschen och fräscha till mig. måste komma på vad jag ska ha på mig idag. Och packa klart. drar ju imorgon bitti!
 
smell ya later bitches ^^

I'm still here breathing now

lyssnar på den enda låten som verkligen är kärlek. Och spotify kan ju bajsa eftersom den inte finns där :(
Through the trees, I will find you, I will heal, the ruins left inside you, cause I'm still here breathing now.....
så jävla bra den är!

take my breath, As you are, take my eyes, to guide you home, cause I'm still here breathing now..
*sjunger*

Ville bara slänga in ett inlägg. Jag och sabrina har börjat packa iallafall, måste bli klar med det imorgon bitti!
Vill bara att alla mina läsare ska veta att du äcklar mig, jag får kväljningar eller vafan de heter av dig. usch!


ska kolla på film nu, eller om jag inte hittar någon bra så lägger jag mig och läser, så jävla bra bok asså!

arkiv; ur mina webb bilder 2009



hur ful bild som helst, kolla bara in tänderna -.- kommer iallafall ihåg den där dagen (:


samma dag, där va jag lika mycket kär som jag är idaag


den där dagen hade jag hur mycket volym i håret som helst. riktigt fint, men hahah fyfan vad fula bilder det är..


hahaha där va jag glad :D hade förmodligen precis snackat med

nej nu blev de segt att ladda upp bilder...

Tell all the other girls, I'm fallen

hahah, spelade fifa med ibbe nyss, vem äger på fifa09? inte är det jag iallafall. fyfan va tråkigt de är..

ska väll typ läsa lite ur the last song tills klockan åtta, ska snacka med bästavän då ju :D (kan knappt fatta att vi snart är där igen!)
Är bara på kapitel 2 men den är liksom svår att lägga i från sig -.- usch hatar när de blir så med böcker, för läsa är verkligen inte min grej.


I totally missed you today.





känner mig riktigt jävla ful idag så det där är den enda bilden ni lär se på mig idag.
resväskan ligger iallafall öppen på golvet eftersom mamma så gärna vill att jag ska packa. men de ligger inget i den, ska ju snacka med sabrina ikväll, så packar nog då istället ;) men nu ska jag käka, puss på magen ^^


010410

Påsklovet börjar ju idag :D fett nice! den här skolveckan har varit super iallafall , och de skadar inte att få två håltimmar och sen inte ha någon vanlig lektion heller typ.

dagen; först var det engelska men vi har haft nån spec grej så vi har typ gjort miljötänkarhus på typ alla lektioner. De va stilbytar dag och hahaha vissa va fan coola 8) sen på andra lektionen drog jag och några fler till matsalen för vi skulle vara matvakter -.- så där va vi tills typ 12.10 och då drog vi snabbt till tjorreborren och köpte chokladbollar.
Kom upp till lektionen och fortsatte med husen, sen skulle hela skolan ut för de va catwalk för alla som va utklädda typ. efter det gick vi tillbaka till klassrummet och jag va där i typ en halvtimme och fick gå till slöjden två gånger -.- sen drog jag till uppsala, kollade på kläder. Fan va fina grejer de finns, tur att de blir spanien på lördag :D
drog till tandregleringen och vi snackade om jag skulle få räls på underkäken och sen satte dom någon metall elr stålgrej i rälsen och böt färg från blå till rosa på gummisnoddarna i bak.
Efter det spenderade jag 15 minuter för att leta efter subway -.- hittade det iallafall och käkade, drog till forum och skulle köpa en bok. Köpte the last song, den verkar fett bra.

nej men nu måste jag städa mitt rum och sen chilla (kanske sova?) och sen ikväll börja packa till på lördag!



RSS 2.0