Efter regn kommer solsken

Godmorgon på er! Det är regnigt idag igen. Förhoppningsvis försvinner snön med det.
Efter skolan igår träffade jag mamma på gymmet och jag körde ett armar och magpass. Har sån sjuk träningsvärk idag, men det är rätt skönt faktiskt.

Jag började dagen med en god frukost! Blåbärsyoghurt utan socker, super müsli med smak av kokos, hasselnötter och jordgubbar. Dessutom är den fullproppad med massa nyttiga fiber m.m. Sen la jag i lite linfrön som sätter igång magen på ett Bra sätt! En bra start på en lång dag helt enkelt!
Nu: skola till runt fem idag!


Döende någonstans långt bort

Hej! Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, verkligen fullt upp. I söndags träffade jag Sabrina på en fika och åkte därifrån till fyrishov med Tom, Robin och Victor för lite bubbel och bad. Efter badet tog vi en pizza på American takeaway.
Igår jobbade jag mellan fyra och nio. Jag kom alltså hem väldigt sent så det blev sängen direkt.

Idag hade jag alltså en väldigt kort skoldag. Ändå sitter jag på bussen hem nu. Vi har muntliga historia prov den här veckan och det ser inte lovande ut alls för min del. Så jag har köpt med mig lösgodis och en redbull för att kunna överleva kvällen med detta plugg. Hinner inte ens träna liksom. Men skolan går före, tyvärr!


Myspys

Hej! Är hemma hos far min och myser med coca cola zero och yoghurt glass! Glassen är frozen yoghurt och inte alls lika onyttig som vanlig glass, den är nästan godare än det dessutom!

Dagen har varit bra. Jag sålde as bra på jobbet och aa allmänt bra dag. Jag har även provat på ett nytt kosttillskott idag som jag kan berätta mer om senare när jag använt det ett tag - för att märka eventuella resultat. (Och dela med mig!!)


26 Januari 2013

Hej! Eller godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen, nästan iallafall och väntar just nu på tåget mot Uppsala. Idag ska jag jobba mellan 11-16 och efter det drar jag antigen till pappa eller hem till Tom. Får se vad jag gör.

Vad gjorde jag igår? Jag hade ett skit svårt prov i samhällskunskap, gick i skolan, träffade Elin efter skolan, åkte till boländerna och gränby, åkte till Tom, träffade Matilda, Martin, Conny och Kim och var med dom. Lång mening men den infattar allt jag gjorde igår :) gick och la mig så sent som två i natt så ni kan ju tänka er hur trött jag var imorse när klockan ringde haha!

Ha en fin lördag!


Somewhere Else

Hej! Idag har varit en, precis som alla andra onsdagar, en tråkig skoldag. Efter skolan drog till fyrishov och mötte upp Elin, vi tittade på friskolekampen tills finalen. Efter det mötte vi Emma och tillsammans åt vi tre en mysig middag på årummet! För mig blev det en ost och skinkpaj. Hur gott som helst ju!!

Jag kom hem vid åtta och har pluggat och tvättat. Det är mycket nu och jag är inne i någon dålig period känner jag.. Där inget är bra. Har för mycket att göra och för lite tid. Det finns ingen tid helt enkelt.
Får hoppas att det löser sig så snart som möjligt!
Nu ska jag springa ut till tvättstugan och sedan bäddar jag ner mig. Behöver helg NU.


2013 - 01- 23

hej! Gårdagen var riktig seg med långt arbetspass och en trött jennifer. Denna dag är också väldigt seg. Jag har alldeles för mycket att göra på lite tid den här veckan så jag är inte super glad. 
Efter skolan drar jag till gymmet en snabbis och sedan ska jag plugga resten av kvällen. Det tråkiga är att det kommer involvera något gott.
 
Nu: lektion till fyra.
webbkameran funkar ej så jag och Ollie bjuder på en gammal! Ingen av oss ser liksom ut på detta sätt längre ;-)  puss
 

Söndag

Hejsan! Börjar dagen med att säga grattis till Bella som blir byxmyndig idag!

Har börjat dagen med en ordentlig frukost och ska förhoppningsvis ta mig till gymmet senare idag! Ska först leta efter nya skor då mina favvokängor har ett stort hål + att sulan har lossnat. Vad hände?

Ha en bra dag! :)


Bara nej

Alltså nej. Värdelösaste lördagkvällen på jag vet inte hur länge. Mitt sällskap ligger i soffan och snarkar, min pojkvän är på kryssning, det är -20 grader ute. Nej jag vill inte. Blev helt plötsligt utan livsglädje. Kanske för att en av mina närmsta vänner mår dåligt - det smittar av sig. Kanske för att den här dagen är värdelös och jag inte alls ätit sånt jag borde idag. Vill inspirera - inte inspireras. Och kanske för att jag sitter och underhåller mig med det tråkigaste spelet som någonsin gjorts.

Ge mig glädje. Make love.


2013/01/19

Hej! Dagen har bestått av en sjukt god tårta, trevligt sällskap. En dålig vistelse på bk i Järna där vi först får vänta i 20 minuter på maten och sen ser min hamburgare ut som skit.
Jag har även sett ljuset idag. (??) provade nämligen Yollibox frozen yoghurt vilket var det GODASTE. Dör. Kan äta hur mycket som helst, helt ärligt.
Jag kom hem vid sju kanske och har sedan dess skrivit en skoluppgift, skickat in den och hunnit njuta av livet.
Imorgon väntar ett konditionspass på gymmet, 9 km ska springas/cyklas. Skönt! :-)


Sliten

Hej! Det är helt sjukt hur kallt det är ute! Gör liksom ont att andas haha. Vad gör ni en solig och kall dag som denna?
Själv sitter jag i bilen på väg mot Norrköping för ett födelsedagsfirande!

Jag är sjukt trött och sliten idag. Inte för att jag gjorde något särskilt men åt å andra sidan nästan ingenting igår så det kanske är därför? Vem vet.


Natti!

Slänger in ett god natt inlägg lite snabbt efter en lång dag. Börjar nästan redan se små resultat med träningen. Då jag varit helt ok vältränad på benen så kommer musklerna tillbaka rätt lätt, i rumpan speciellt.

Imorgon ska jag jobba sen drar jag till papi i väsby!
Sovgott


Negativ hej och hå

Hej! Det känns som om det varit mycket negativt här på bloggen på senaste tiden. Men jag antar att det är vintermörkret som drar ner mig...

Annars då? Min dag har varit skit vilket jag visat på Twitter. Jag har även kommit igång med träningen (inte helt ordentligt ännu) och körde ett för jävligt benpass idag tillsammans med Emelie! Och imorgon vankas det ett armpass.
Jag håller på för fullt med tvätten och snäll som jag är tvätten jag även min systers tvätt. Ska baka kladdkaka och plugga och gärna hinna se Pretty little liars också!


Radioactive

Godmorgon! Jag sitter på pendeln på väg mot skolan just nu. Varför det inte uppdaterats de senaste dagarna är för att det har hänt massvis privat och jag inte haft ork just därför eller tid. Det har varit mycket helt enkelt :) men nu är det bättre.
Igår var det jobb som alla andra måndagar men jag och Elin stängde igår så kom hem halv elva.

Idag ska jag träna för första gången på en vecka! Det ska bli grymt skönt faktiskt. Jag har för övrigt slagit vad med mig själv så idag ska jag ta de första bilderna på min kropp sen återkommer jag om fyra veckor med nya bilder :)

Ha en Bra tisdag!


konstigt nog..

Konstigt nog så kom aldrig inlägget jag skrev igår kväll upp på bloggen... Jag drog iallafall upp till Dalarna igår tillsammans med min fina för att ta hand om ett rätt så akut familjeärende. Vi sov kvar i Dalarna och åkte därifrån runt tolv idag. Alltså har jag inte varit i skolan idag.
 
Nu är jag äntligen hemma iallafall och är på riktigt dåligt humör då INGET är bra. Jag har väntat i veckor på gossip girl så äntligen när jag har tid så har det försvunnit från datorn. Någon som vet vad som kan ha hänt? 
Jävla fredag. Jävla helg. 

Hatar livet

Hej på er! Känner att det varit väldigt negativ energi här på bloggen de senaste dagarna, vilket är på grund av att jag inte alls är redo för skolan. Första skoldagen varade liksom HELA dagen, jag var hemma halv sex idag. Jag är inte redo. Jag vill typ byta till boland, där är det chill.
Det känns liksom som att man ska kunna ha fritid vilket jag inte alls har nu när jag går på fyris. Det ända som får mig kvar är min fina klass och att vi endast har idrott i ettan! Det är helt klart värt faktiskt.

Annars då? Jag har varit på sjukt dåligt humör på grund av att terminen bland annat inleddes med alla hat lektioner plus kursprov. Behöver egentligen plugga då jag har as många prov den här månaden men inte gör jag det. Jag orkar inte! Jag vill bara till gymmet. Hoppa av skolan och satsa på träning, då kanske man skulle vara nöjd! Right? ;-)

Ett sabbatsår kanske är något för mig! Eller kanske inte.. Ska lägga mig och förhoppningsvis vakna på bättre humör!


Död

Hejsan! Jag känner mig hyfsat död just nu. Allt jag har gjort sedan jag sist uppdaterade er är att pluggat naturkunskap. Första skoldagen är imorgon och jag ska gå ända till klockan fem... Skön start? Nja. Njaa mår inte särskilt bra heller så detta är ej kul. 
 
Vad gör ni er sista dag på lovet då? Eller har ni redan börjat? hoppas ni har roligare än mig iallafall! Puss

Godmorgon

Klockan ringde sju. Nu är klockan åtta. Jag ska åka till jobbet för att öppna. Jag börjar bli sjuk. Jippi.
Det är min livssituation idag!

Godmorgon på er!


Fjärde januari 2013

Hej! Sitter i soffan hos Tom och tittar på tv just nu. One direction gästar Ellen ;-) 
idag är det fredag, jag drog till gymmet och körde ett armpass med Emelie vilket gick super bra! Nu väntar jag på mina småsyskon som vi ska vara barnvakt till idag. Blir kul på en fredag, men vad gör man inte!

Bad boys

Hej! Dagen har bestått av jobb och bussåkande i stort sätt. Det finns inte mycket alls att berätta för er.
Det är första dagen på min diet, det har gått bra men väljer att käka lite mer kolhydrater då jag knappt ätit.

Kvällen spenderas i sängen framför bad boys med mitt hjärta<3


årsresumé 2012

 
 De första dagarna på året spenderades tillsammans med de jag även spenderade nyår med.
jag var svarthårig.
 
 Åt middag med mina fina vänner också!
 
Jag var i Väsby en del.
 
 
Vi gjorde oss redo för att hoppa isvak på idrottslektionerna, något både jag och Elin bangade ur på.
 
 
Det festades
 
 
Jag åt riktigt god mat på min födelsedag
 
 
BAL! sjukt kul.
 
Jag uppträdde på UKK!
 
Spexfoto, inte alls nöjd.
 
 
Jag satt i publiken på bigbrother några gånger!
 
 
Vi slutade grundskolan! 
 
Jag och rebecca såg titanic i 3D!
 
 
Jag åkte kryssning och var med om riktigt roliga saker där!
 
Jag nattbadade!
Jag började jobba på burger king
 
Rosa solglasögon införskaffades.
 
Vi åkte till Danmark
 
 
Vi åkte till Gröna Lund!
 
 
Det fotades en del
 
Varma sommarkvällar med grillat och vänner
 
Mer tid med vänner
 
 
Första året på gymnasiet var igång,
 
Dansen började igen! 
 
Jag träffade nya människor, riktigt fina!
 
 
Drog iväg till Barcelona med mamma!
 
 
Gick på bio med mina syskon
 
 
VÅr bil brann upp
 
 
Det blev lite tunnare med bilder på sista halvåret då jag tappade orken till att både fota och lägga upp bilder någonstans överhuvudtaget. 
Det här var en del av mitt 2012!

mitt nyår

Sista dagen år 2012 spenderades alldeles perfekt! Det finns inget jag kan säga var tråkigt! 
 
Jag gick upp runt tio för att åka till Väsby. När jag väl kom till Väsby åkte vi och handlade - semlor. Inte många som har ätit det ännu ellerhur? ;-) riktigt gott var det faktiskt! Efter fikat hos pappa fick jag skjuts till Knivsta och Ica Kvantum där jag mötte upp Tom och vi handlade nyårsmiddagen, vilket blev grillad kyckling, sallad och bearnaisesås. Ingen oxfilé inte men så sjukt gott ändå. 
När vi handlat åkte vi till Panorama och träffade lite folk, alla käkade utom jag. Sedan drog jag, Tom, Matilda och Martin hem till Tom för att föra lite, redan vid 3. 
Tiden gick, middagen slank ner, jag fixade mig och vi hade super trevligt! När klockan slagit nio gick vi hem till Markus som styrde. Där hade vi super trevligt med massa spel och gott.
Raketer smälldes även såklart, skumpan slank ner och jag fick säga gott nytt år till Emma och Elin också! 
 
Jag kunde inte ha haft ett bättre nyår, det var så allmänt jävla bra bara! Hoppas ni hade det lika bra som jag igår! 
Och nu jävlar 2013. Det låter så konstigt att säga. 2013. Men det ska fasen bli ett bra år! Bättre än 2012. Jag menar, vi klarade ju jordens undergång den 21 December haha. Så vad kan bli värre? 
 

RSS 2.0