40 nånting

ser på 40 days of night 40 days of days eller nått, vet inte riktigt. Vet iallafall att jag är bäst!! så alla vet, haaaahaaa! men ska gå och vara lite mer social nu än att sitta vid datorn! skriver mer senare! puss


namnlös

Är hemma nu, eller har varit de sen sex typ. Men har suttit och letat upp låtar jag vill ha på mobilen. Så ska fortsätta med det. Fast måste baka idag också! Pelle fyller ju två år imorgon så vi måste baka en massa. Rebecca och mamma har redan bakat cupcapes men vi behöver flera. Och de faller ju då på min lott ;) hehe.

Gud!! de är skola på måndag! veckan har gått fort, de är allt jag kan säga. Fast samtidigt ska de bli skönt att träffa alla fina!

På måndag är de dags!!

På måndag börjar comviq comment battle. Ni vet där ni har chansen att få ett kontantkort från comviq fulladdat med antalet kommentarer som kommer? så därför är de ju bra om ni kommenterar extra mycke på måndag ellerhur? ;)

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen fast jag visste att de skulle bli så eftersom Nathalie kom till oss och jag träffar ju inte henne så ofta. Men nu har hon åkt och jag sitter hos Sabrina, Vi ska snart dra in till stan och se på bio. Käka också såklart!

Lovar att de blir bättre uppdatering från idag/imorgon och frammåt!

PELLE & SABBÄÄÄÄÄÄÄ FYLLER ÅR IMORGON!!! SÅ ETT GRATTIS KANSKE??

If only I knew what I know today


Hemma hos spelning

Ni kommer ihåg när jag hade Tilde, Elin, Bella och Sabrina hemma hos mig för någon vecka sen? ni vet när RUH spela hos mig? aa, den videon är uppe på youtube! kolla in! Fan va pinsamt de va! hahahah men minnesvärt


nya glasögon

köpte nya glasögon idag, och inte vilka som helst haha! nördbrillor! yeah, that's right. Vet att jag är lite sen med de och skulle inte köpa dom igentligen men de va billigt och jag var så fin i dom! haha! Köpte örhängen också men visar senare iallafall!


TRUE LOVE

älskar den här låten, verkligen!!


Winter limited edition

FAN VAD ÄCKLIG DEN VA! USCH OCH FY! oj förlåt capps. Jag och mamma handlade iallafall idag och så kom en som jobbade förbi med en hel stor grej med sånna och båda reagerade på att de såg jävligt gott ut, Så vi köpte två! Innehållet va typ, massa julsaker så den smakade jul typ.
anyways,

Imorgon blir de västerås? eller? vet inte riktigt om vi kan åka dit om vi har någon bil. Men aja.

Vet ni vad de är idag?!?!?!? eller om tio minuter? ;D DHW wiiiiihooo! Fan va najs!


Nathalie och Becca säger;



''asså är de inte såhär fjortisarna ser ut? bruna med idomin på läpparna?''


091026

Hej, mamma väkte oss vid 10 idag. Vi klev upp gjorde amerikanska plättar till frukost som var riktigt gott! :D
Vid tolv drog vi in till Uppsala och letade upp tandregleringen där jag fick rönka och bita på en massa grejer, ska dit om en månad igen för att bestämma vad de blir för något.
Jag och Natta stannade iallafall kvar där inne och åt på MAX och kollade i massa affärer. Jag köpte tre par trosor och tre stycken ansiktsmasker.





Vid kvart i fem så var vi klara iallfall och skulle gå ner till central stationen vilket vi inte hittade till! hahaha! Men tillslut gjorde vi de och började leta efter busshållsplatsen. Hade 25 minuter på oss, gick fram och tillbaka några gånger. Men vi gick iallafall till upplysningen och dom visste direkt vart vi skulle. Tog bussen och kom hem och åt. Nu sitter vi här.

Kvällen blir lugn iallafall. Tror vi drar och bowlar imorgon!

ME LIKE FACEBOOK MOBILE

Jag gillar facebook på mobilen hahaha! Jusste! förresten! funderar på att göra om min header Funderar på att göra små ändringar i designen. men inte så stor skillnad men bara göra något litet iallafall. Men har inte bestämt mig ännu.


FILMKVÄLL

Nu ska jag ha filmkväll med Rebecca och Nathalie. Gud vad jag har saknat henne! Men vi börjar med att se på haunting in connecticut. Jag och becca har ju redan sett den men inte nathalie. Men vi hörs väll imorgon bitti eller så! :) pöss

The time of our lives

Lyssnar på Miley Cyrus nya album; The time of our lives. helt okej. Fast jag säger ju de rätt ofta? de måste ni ju hålla med om? hahaha. Men de är faktist riktigt bra för att vara från henne.

Nej nu väntar duschen på mig! blir dålig uppdatering idag eftersom Nathalie kommer ner hit.





paus

Jag klarar inte av att blogga just nu...... Fanfanfan! trodde jag levde livet. Men nej, jag behöver en bloggpaus, vem vet kanske bloggar redan ikväll men klarar inte de här nu.




''seems lite it was yesterday when I saw your face, if only I knew what I know today''

Första dagen

Idag är första dagen på lovet!!!! Fan va skönt! Har planer hela veckan. De blir fullt upp och för hoppnings vis långa sovmorgonar! bla. tandregleringen, filmkväll, stan och kanske till och med bio!




Visste du de här om tjejer?



- när hon kollar på dina läppar vill hon kyssa dig
- när hon kollar på dig och ler tycker hon att du är fin/söt
- när hon biter sig i läppet vill hon bli kysst
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på msn/sms vill hon prata med dig
- när hon är arg/ledsen håll bara om henne
- säg aldrig nej om hon vill mysa
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget om hon ringer, anar inte hur ont de gör
- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter
- när hon inte har smink, säg att hon är vacker även fast hon ser förjävlig ut
- om hon har en ny tröja säg att den är fin
- hon älskar när du leker med hennes händer eller hår när ni myser
- när ni är bland folk, håll henne i handen
- visa att du är stolt över henne, och kyss henne framför dina kompisar
- när ni myser i soffan/ sängen, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne
- ring henne minst en gång per dag och se vad hon gör och mår
- nu när du läser de här finns de bara en du tänker på...

091024

Vet ni vad jag såg när jag loggade in? hahha. Bara för att liksom.



Men iallfall. Skulle ha träffat Nathalie idag men hon kommer inte ner förrän imorgon så jag får försöka hitta på något annat under dagen. Får väll se.

hemma efter...

hemma efter de sämsta jävla discot jag varit på. Fast visste ju i oförsig redan att de skulle vara drygt. Men fick träffa Åke och Rikard och de va nice. Har ju inte sett dom på nästan fem månader? :O
Vi satt och drygade oss iallafall och de var mys, kände att jag åt för mycke godis också hahaha men funderar på att äta en glass bara för att ;)

Har satt mig i pyjamas nu. Eller gjorde de direkt när jag kom hem. Men ska chatta lite med Wille nu, kör någon tråkig lek.

Lekte lite med webben också... japp så kan de gå.


ska dra nu

ska åka nu men vi får höras senare ; )

ska köra...

..lite tv-spel med tobbe som då  är hära da ;) haha vi har gjort en vadslagning ;) den som slår den andra på 20 matcher på tekken5 får en läsk av den andra ikväll. drygt men ändå


måste plugga

Har både SO,matte och engelska tills imorgon. Men engelskan kan jag och nu sitter jag och läser son. Ska prata med Sabrina också.

Skolan idag var as bra! De började med film i kupolen såg ZOZO. hade ju sett den innan men fick se den iallafall för att de är tema-vecka FN. Alla satt och skrattade åt kycklingen.
Efter filmen fick min klass muffins av 9A. Gött!
Sen var de lunch alla sjuor stog och väntade tills de öppna och jag hängde på Blerina, haha ;D
Sen fick vi längre lunch och några korta lektioner innan vi sluta. Höll på att missa tåget ;) Hade iallafall de bra i Järfälla. Nej nu måste jag fortsätta. pyss


orkar inte mer

asså nej. Nu kastar ajg seriöst datorn igenom fönstret. Nej men asså den har segat hela dagen så nu stänger jag av den och skiter i den tills imorgon kväll. (drar till Järfälla efter skolan) så vi hörs imorgon! (ska försöka att komma med bussen imorgon haha)

Nästa spanien video


En video från spanien : ) de kommer en till


cutie pie

De kommer att komma en film från spanien resan senare men jag höll på i 2 och en halv timme med att få ihop den för att datorn segade. Men de kommer :D

Jag har typ inte gjort något från den där listan, allt blev ändrat. De jag har gjort är att plocka undan klädhögen (arna)
hihihoho.


saknar

Sitter och bläddrar igenom mina bästa minnen från i år. Spanien. Saknar precis allt! när vi spela alfapet, åt frukost, gick och handla, va på tibidabo, shoppa, gick till marra magnum. Ja allt! Visar lite mer grejer ni inte har sett än, senare.

My to do list today

Mamma väckte mig 20 över sju imorse. Sa att jag fick vara hemma för att skolbussen nyss åkt. Så ingen skola idag då. Vi båda hade somnat om hahaha.
Men de blir nog rätt skönt att vara hemma idag. Kan fixa allt jag behöver fixa. Bara tråkiga saker men när jag gjort dom så blir de ju bra ( :


tisdag idag

Skolan idag segade på som vanligt. Är de bara jag som tycker dagen har gått sakta? Åkte iallafall till Järfälla efter skolan. Fick sällskap av Elvira <3 till station i Knivsta.
Kom hem och såg på DHW.

Ska gå och ta en macka och O'boy och sen vänta på att Sabrina ska ringa sen blir de sängen! Skulle ha hunnit med en massa saker idag, men har haft en dålig dag så får ta de en annan dag :)

you never make me screem

lyssnar på not fair med lilly allen. Älskar den låten. Kan ju då berätta lite om skolan. Först var de jumpa jag körde badminton med frida, Tilde elin och William typ. Vi flumma as mycket. Sen var de matte och jag och Frida skulle jobba med statistiken om dödsfall vid förlåssningen. De sög men vi kom inte så långt ändå. Sen var de lunch de va fett öckligt och ni skulle ha sett vad folk glodde på mitt hår.
Sen var de NO där vi fick rita länders flaggor? man ba: whaaat? fast de va för att vi har FN vecka den här veckan.
Sen var de iallafall slöjd där min stickning blev fel hela tiden. ''-''
Efter skolan drog jag ner till station med Elin och tog tåget och bussen hem till pappa.

Köpte skor idag :D visar sen :)

Let's go and eat


ruffs bulle idag

Körde på en ny stil idag! Med en boll på huvudet. Fan vad folk kollade i skolan. ;) Kändes rätt bekvämt iallafall. Men jag vet att jag inte kommer våga ta ut toffsen, så mycket som jag tupperade i morse.
Vaknade, klädde på mig, tuperade , såg ut som ett troll och fixade håret :D

Nej nu ska jag äta något är så jävla hungrig men vi får höras lite senare sen idag!


Bounce

Hahahhahah"! shiiit vad jag garvade när jag såg den här nyss. Kolla och njut babies! :)

Ska svara på lite mail och kommentarer men jag skriver mer snart :) lovar!


Vad tycker ni?

Har fått många som sagt till mig att jag är lik Miley Cyrus. Tog ett test på facebook där svaret blev att jag är lik henne. Själv tycker jag inte de. Men vad tycker nì?

Kommer ni ihåg när jag la upp den här bilden?
Jag måste faktist erkänna att de är likt mig förutom
 längden på håret. Fast De är Miley. Vad tycker ni?



facebook




Hahaha Junior hoppade upp i mitt knä för ett tag sen och prutta. usch vad äckligt de luktade.


Hahahah jag har tråkigt. Sitter och gör massa test på facebook. yeah, that's right. hörs senare!

party in the USA

Här är en av Miley Cyrus (enligt mig) bästa låt. Än så länge.


nio årigt hockey proffs

Här är Oliver nånting i en intervju. Han är nio bast och spelar hockey som ett proffs! ;O shit va bra han är!! Kolla och bli avensjuk!





Hahah nu ska jag, jag som är kär i kärleken och mat, hahahhahahah äta lunch!


This is it



This is it, en låt som skrevs 1983 tror jag de va, tillsammans med Paul Anka.
Michael Jackson snodde den från studion och hade den för privat bruk och snart kommer den släppas så vi alla kan höra den! :) jag själv är inte ett så stort MJ fan men vissa låtar är riktigt bra, den här typ.




Någon som förresten ska se på vem kan slå filip och fredrick idag?

091018

Stannade hemma igår. Såg på Wall-E hahaha. Den va typ dålig, fast jag gillade några scener. Somnade faktist typ vid nio i fåtöljen och vaknade halv fyra i natt och gick och la mig i min riktiga säng. Sov tills typ halv nio när pappa åkte och kunde inte somna om. Körde mitt och Fridas ''nörd spel'' klara mig till level 7 innan jag inte orka köra mer. :P

Ska gå och duscha nu och kanske köka något sen har inte ätit frukost än idag. Men vafan jag har ingen matlust på morgonen?  Vi hörs senare biatcheees. ;D

Jusste, Foki vann årets blogg igår och hon fyllde typ 18 år också! grattis till henne!


Crank it up

Här är Ashleys nya musikvideo. Älskar både den och låten!




btw, är hon blond igen eller va de en peruk? Den 29 sep 09 spelade hon in musikvideon så man undrar ju. vad säger ni? vilket ser bäst ut? jag säger lätt BRUNT!


lördag

Idag är de lördag och jag kan berätta om dagarna då! eller i ett senare inlägg faktist. (Ska lägga in bilder på datorn först)

Ska äta nu men vi får höras senare ikväll, stannar nog hemma ikväll och dissar Sabrina och Grimsta, vet svårt att stå emot men de blir nog så.


miley's reason for saying goodbye

De har gått rykten länge om att Miley Cyrus och Demi lovato (Disney Channel) bråkat. Miley postade en video på youtube som går såhär. Vad tror ni är sant? att dom bråkade eller att hon inte fick sitt privatliv i fred?


''One less lonely girl''


''The old times''

Så här såg gamla goda väsby ut för en massa år sen! typ 80 talet tror jag eller 70 kanske, vet inte.





lång dag

Idag var de lång dag och jag har varit hur seg som helst att jag inte orkat blogga . hehe. Va hemma vid 16.40 åt mat typ direkt va barnvakt och nu ska jag städa, kolla bdb, fb och plugga. Så de här blir en tråkig kväll dåra.
Gårkvällen var bra! as pinsamt fick deras skiva, dom filmade allt också hahahahaha. Fick köra en MTV cribs typ. Berättar mer senare... Nej måste sätta igång med allt nu så att de blir gjort. Fast först ska jag gå till köket!! och göra? äta? nej dricka eller ta en glass.

''I'm so deep into the shit I could taste the earth''

Tog 30 min att publicera de här -.-



Alla från facebook typ ... -.- fett boring


Åh vad jag älskar de

Humorn i DHW är den bästa som finns! Speciellt när Carl började strula med Bree och Julie vaknade ! :P HAHAHAHAHA! Förlåt om någon av er läsare inte sett det. Men jaja nu ska jag fortsätta kolla!



 Visst är han söt?


Så här såg de ut hos mig imorse

De snöade som sagt imorse fast snön smällte ju också. alla löv har ju inte ens fallit av träden en liksom?
Har iallafall mycket att göra idag. Sånna där vanliga sysslor. Ska plugga, städa och prata med Sabrina och se på desperate housewives ikväll :D men jaja ska plugga nu vi höres! og bilden snabbt i skolbussen :)


(mobilbloggar) De snöar!!

Såg nyss att de snöar utanför vårt hus. Ojoj har inga vinterskor alls. Inte för att de är så mycke men..

sovgott

Imorgon blir de bättre uppdatering de lovar jag. Nu ska jag sova. PUSS

FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER!

bilddagboken.se

sitter vid bilddagboken och de suger... Har en massa bilder att lägga upp. hahaha. Skolan var rolig och efter skolan väntade jag på freja med frida, tobbe ludwig och någonannan hahaha. jag var med Freja efter skolan. Och nu har jag viktigt samtalet med Sabrina! <3




gammil bild

half baked

Sitter och äter upp min ben och jerrys. Och lyssnar på lilly allen. har fått min riktiga dator nu, eller min stationära. Tänkte spela sims bara för att de va så länge sen :P vi hörs senare !

The Scene...





...sitter jag och lyssnar på. För er som inte vet Selena Gomez debut album. Helt ok. Fina texter : ) isn't it obvious that I Love you hör jag från toaletten ;D hahaha
Städar iallafall upp lite i mitt rum och somsagt lyssnar på the stage. Idag blir de att bara vara hemma. Jag ville gå på bio men så blev de inte. Får ta de en annan dag =)

nej ska fortsätta nu : ) pyyyysss



fortfarande i pyjamas ;D

Me <3 music






Club Cupol

Skulle inte gått på Club Cupol idag men jag och Sabrina bestämde ju oss för att dra dit ändå. Träffa Blerina först sen mötte vi Jocke, Danne och ville. Vi gick upp mot kupolen och satt ute ett tag (var smockfullt) På vägen in hade dom hyrt vakter som sa att vi var tvugna att blåsa alkohol test. Första gången gick bra. Var där inne och de var dött. Såg simons band spela och någon grupp brudar dansa. Sen drog vi ut och träffa Frida och Louise. Va ute ett tag med tjejerna, jocke, danne, ville, danne ''2'' och fabian när vi skulle möta upp emma men de va en jävla skåpbil som de satt en läskig typ i? haha som typ jaga oss nej men tror inte han hitta dit han skulle. Vid tio kom pappa iallfall och hämtade oss, sa hejdå till alla fina och sen åkte vi hem fast stannade till på donken och köpte cola, milkshake och muffins bara för att jag har mina små gottis sug. :D haha. Jaja, måste sova nu ska typ upp vid sex halv sju för att åka till järfälla och småjobba lite för pappa någon timme imorgon så :)

Godnatt!

sabrina är namnet

tja snyggingar! ;) jag är ju så kallade jennifers bästavän. Som srämmer. Vi 2 är bäst liksom. Så nu vet alla de. Nu drar vi till tåget. puss på dom snygga, one thing I'm 2 hot 4 you !/sabrilicous


Hemma hos Sabriiiiiina

är hemma hos Sabrina, Vi ska ta tåget till knivsta om 25 minuter och gå på Club Cupol i någon timme och sen dra tillbaka till väsby. Onödig planering men typ alla säger att dom ska dit satte .:) ska göra mig i ordning nu, eller lägga på mer smink då. Har inget ombyte så får gå dit i samma kläder som jag har haft idag menmen :)

puuuss





hahhaa vi va så stålta över den bilden :D Den är tagen  :P

sega blogg.se

Skolan var bra. Gjorde spanska prov de gick bra. Sen Kemi och jag och Frida börja asgarva för en av våra lärare är störda. Eller ja förlåt, seg.
Efter skolan drog jag ner till sstation och vänta på tåget. De kom inte... De var 25 min försenat. När jag väl var på tåget så sa dom att alla var tvugna att gå av på Arlanda för att tåget skulle vända tillbaka tilll tierp. Så jag klev av tåget som en jävla nobody och visste inte vart jag skulle gå. Men hitta tillslut och fick ringa pappa hela tiden för att säga vart mackan skulle hämta mig. Han kom efter ett tag och då drog vi till Järfälla.

Kom hem vi nio och sen dess har jag myst och packat jusste! städade också! *stolt* Har iallafall prov imorgon men behöver inte plugga de är någon repitionsgrej från 5/6an as lätt. Slutar sent imorgon och drar till väsby, vet inte vad som händer där om jag ska vara med Sabrina men de tror jag :D

nej nu ska jag sova, fast först packa klart men datorn distraherar ju ! ;)

åååh går inte att ladda upp bilder! plus att blogg.se är jätte segt -.-'


skulle ha..

.. gjort mig i ordning för en halv timme sen bara för att jag är så trött. Men kände ju som sagt för en ny hemlighet och internet är segt. Tog en halv timme till att bara skriva förra inlägget :o
Godnatt iallafall hörs imorgon kväll! drar till Järfälla efter skolan.


....




Känner att de äntligen är dags för hemlighet nr. 3! Den här är rätt liten men de kan ju vara kul att få lite fler hemligheter. Eller ja asså jag kände för en till och valde den här.

Visste ni att jag oftast faller för fel kille? nu menar jag inte ''bad boys'' utan för gamla killar. Och de är oftast dom som gör mig knäsvag. Dom gör mig lyckliga. Jag gillar dom inte samtidigt men ni förstår iallafall! :) hoppas jag...

De är inte killar/män gamla som han den där gamla gubben i family guy men han fick vara med ändå bara för han är stört skön! men inte heller i Shia Labeoufs ålder. Men han var så snygg så han får vara med ändå!


my sky is falling down

I fell right through the whole down to the bottom of your soul. ungefär så tänker jag nu om och om och om och om och om igen.
Ska jag berätta lite som hänt dom senaste dagarna då? lite snabbt sådär.

pluggar just nu... kolla vad töntig sång som finns med:

Un elefante se columpaba sobre la tela de una araÑa
Como veia que resistia fue a buscar a otra elefantana.
Dos elefantes se columpiaban sovre la tela de una araÑa.... och så fortsätter den.

Var på pappas jobb i järfälla igår, hände lite grejer där. Skolan har varit helt ok, kemi provet blev flyttas tills imorgon och idag var jag sjuk och missade spanska prov så de får jag göra imorgon med.
Har köpt Genom dina ögon. En ny bok av stephenie meyer. Ingen bok i Twilight serien men jag hoppas att den är lika bra.
Träffat Sabrina igår och idag och varit hemma från skolan. Mer har de inte hänt. Inget speciellt iallafall.



stor bok eller?


okej jag lovar att...

... blogga ännu mer ikväll!
Är nyklippt! Är hemma idag och mammas skulle till väsby och mitt hår var så slitet så jag klippte mig, de blev helt OK! :)
Berättar allt jag lovat att berätta ikväll för nu ska jag göra annat ändå satt :) Men bättre uppdatering blir de och mycket att göra framöver också.


(mobilbloggar) nehe den...

Nehe den blev inte klar idag mm de va nära!! Får skriva om dagen i morgon kväll och visa de jag köpt igår och idg *stolt* förresten sä börjar ju DHW imorgon! Vem mer än jg ska kolla! :-D fast jag kanske missr de men har sagt åt mamma att spela in de ifall om att. Ska till pappas jobb i Järfälla i morgon så kommer väll hem runt nio (och kanske missar början av dhw) men gonatt iaf ska läsa lite nu! Måste läsa ut 1 år till salu så jag kan börja på min nya bok som kg berättar mer om imorgon kväll! Förlåt för uppdateringen men ni får klara er!

(mobilbloggar) ingen dator

Förlåt förlåt för dålig uppdatering men min dator är trasig men ska försöka få den lagad under kvällen så att jag kan skriva om dagen. jUSSTE! sVAR TILL "-" (ANONYM) GREJERNA JAG FICK I TORSDAGS VAR KÖPTA PÅ RIMBOMARKNAD DEN 1 OKT!

(mobilbloggar) ingen dator

Förlåt förlåt för dålig uppdatering men min dator är trasig men ska försöka få den lagad under kvällen så att jag kan skriva om dagen. jUSSTE! sVAR TILL "-" (ANONYM) GREJERNA JAG FICK I TORSDAGS VAR KÖPTA PÅ RIMBOMARKNAD DEN 1 OKT!

Så här ser kändisarna ut IRL

Här är några bilder på b .la. Ginatricot modellen, marilyn manson (som man inte skulle lägga märke till ute på stan, + att han ser jätte töntig ut) utan smink.

Jag vet ju att en massa killar tycker att Pernille (den norska modellen i Ginatricot reklamerna) är hur snygg som helst. Men här är bevis på att hon inte är så het längre utan smink och oredigerad.




awake already

Vaknade för en timme sen och kunde inte somna om -.-
Asså shit de borde vara olagligt att gå upp så här tidigt. De finns ju inget att göra.

Idag har jag lust att äta amerikanska plättar till frukost faktist. Fast då måste pappa åka och handla fil först. Men vi får se.

Bella ska iallafall tävla idag! Ska åka och kolla på de men jag vet att jag kommer dö utav tråkhet. Hon ska nämnligen tävla i en hoppa med häst tävling. Och jag tycker inte om hästar, men ändå stöd kan jag vara :) köper nog dunjacka idag också! :) Hur ser eran dag ut?

vinterjacka?

sitter och kollar på vinterjackor. Vad ska man ha i vinter? Jag vill ju inte betala en förmögenhet för en jacka som jag ska använda i fyra månader typ... några förslag? funderar på en svart dunjacka från everest.. Frida har ju köpt den blåa. :P



en bild tagen med Sabrinas webb

Vi igår..


och ja,

Och ja, MRS. S 007 var Sabrina vi hade bara roligt. Och W var ju WIlliam :D

inga bilder... ÄN

Igår kväll var de as kul! de började med att William blev försenad för att hans hund hade rymt. Men jag och ssabrina gick till station och köpte korv och träffa pappa för att jag skulle byta jacka. När vi väl skulle gå till bussen åkte den precis men vi fick stopp på den. :) busschauffören sa att vi skulle lova att inte missa bussen igen? :P
Vi åkte iallafall till smedsgärdshallen och kollade på Gabbes match. Dom vann mot uppsala typ 36-21 i handboll. Där träffade vi William och vi blev körde till Il Poste (pizzerian) utav hans pappa. Där träffade vi Alex, Felle, Natta och Larre. Har inte träffat dom på två år! :o vi åt iallafall och sen gick vi till gården och på vägen dit träffa vi Sofie och Josefin som jag också inte träffat på två år. Uppe vid gården mötte vi gullik och micke och träffa 97:or och lite sånt. De var as kul! runt 11 var jag hemma iallafall och myste med chips framför tvn.

Idag har jag varit i Kista och kollat på vinter jacka. Den jag vill ha är dubbelt så dyr som förra året? :O :S men ska kolla lite på internet också. Köpte en B&J idag som jag ska käka ikväll :) måste sluta nu blir dålig uppdatering i helgen men jag vet inte om http://sabrinamariacastells.blogg.se

haha läste nyss kenzas... ''kezzie'' HAHA

Hos S******

Dagen var bra, orkar nte berätta för jag är hos S****** hah ni vill gärna veta va? kan länka bild på min hemliga ''boyfriend''. ka iallafall chilla i V-town med S och sen lite senare med W. ;) W kommer mycke senare så snart drar jag och ''S'' till sniders. Som vi kallar de.


New stuff

Var hemma sjuk idag. Mådde verkligen inte bra igår så jag valde att stanna hemma idag, har ju mått dåligt hela veckan -.-
Men de var rätt skönt att vara hemma ändå för vi hade friluftsdag i skolan :P
Missade Rimbo idag men mamma åkte iallafall dit och hon kom hem med lite grejer åt mig! b.la en t-shirt med (enligt mig) JB's hetaste tidningsomslags bild. Sen ett halsband, ni vet de alla killar gårZ/gått omkring i. De där vita? sen två kedjesmycken som jag själv ska köpa kedja till sen. chanel och dior.


Suddig men där är den.


bättre bild



Suddig men halsbandet och dom två smyckena!

RSS 2.0