Helt slut

Hej! Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har firat njutit och firat påsken på många håll. Idag drog jag till Arlanda så fort jag vaknade och mötte pappa. Vi drog senare och tränade.

Jag har precis öppnat mitt sista påskägg och lika äckligt godis som i de andra var det i denna! Men det är tanken som räknas och jag är inte negativ för ägget. :)

Ska börja packa ihop mina saker nu och om ett tag åka till Gränby för att jobba. Jag jobbar till 9 ikväll. Glad påsk på er förresten!


Dokumentär

God kväll! Igår var en trevlig kväll med Rebecca. Vi åt och drack gott och hade det jätte mysigt.

Idag har det varit påskfirande hos mormor, har antagligen fått i mig lika många kalorier idag som jag normalt äter låter dagar. Har jätte ont i magen nu.

Imorgon ska jag upp tidigt för att skynda mig till gymmet innan det bär av till middag hos Toms mamma. Därför ligger jag i sängen nu och tittar på en dokumentär om situationen i Nordkorea, det är riktigt intressant!! Vad tror ni? Blir det ett tredje världskrig? Tveksamt va. Godnatt på er!

Bilder på mig i ett försök att få mer känsla för vår i mina turkosa jeans och canada goose väst. Sen en bild på min fina lillesyster som följde med ut på dagens löprunda!


Torsdag kväll (fredag??)


Trött tjej

Hej på er! Jag är precis klar med dagens två prov. Jag förväntade mig två F men nu känns det helt okej. Får se hur det går helt enkelt :)

Jag hade det super trevligt med Elin igår. Vi åt gott och hade kul!
Dansen gick as bra också.

Ikväll jobbar jag till nio och imorgon blir det äntligen helg!


I stan

Godmorgon! Jag sitter på centralen nu tillsammans med Elin. Vi är lediga idag så vi passar på med lite shopping i huvudstaden. Vi blir dock inte här så jätte länge!

Senare idag väntas det plugg inför morgondagens två prov och jag ska även försöka hinna med en runda, utomhus! Som jag har längtat! Ha en trevlig dag!


Dags att träna!

Godmorgon på er! Söndag idag, klockan är snart halv nio och jag ska vilken minut som helst åka till gymmet med pappa. Jag vaknade sju imorse - utan väckarklocka (!!) ovant men samtidigt riktigt skönt då dagen blir mycket längre.

Till frukost blev det ett glas juice, två flatbröd och en halv kesella så är proppmätt nu. Planen är att göra i genom hela kroppen på gymmet. Ska köra slut på pappa! Det är så himla roligt haha.


23 / 3 - 13

Hej hej! Efter många händelser inatt så ringde klockan vid åtta. Jag bakade världens godaste kladdkaka med mina småsyskon och käkade frukost efter det. Vid tio tog jag bussen proppmätt till Uppsala och Gränby. Jag jobbade till fyra och blev hämtad efter det. Åt även middag på burger king idag med åt ett av deras nyttigare alternativ utan bröd och dressing. Så himla gott!

Visst har vi haft ett dunder väder idag förresten?! Så himla skönt! Jag hoppas bara att vårvärmen vill stanna kvar nu...

Ska ställa mig och göra caseinpudding nu och kanske äta lite yollibox. Får se! Caseinpudding blir det iallafall. Annars då? Vad gör ni ikväll? Jag är i Väsby och borde väll plugga lite ikväll men får se hur det går. Imorgon ska jag upp tidigt för ett pass på gymmet med pappa. Längtar!


Vi två bara vi två

Hej på er! Jag hade en riktigt onödig skoldag idag. Jag var i skolan runt halv nio, vi fikade och sen slutade jag tio.
Jag var duktig och drog till gymmet direkt efter! Slängde i mig en sub innan också. Det är verkligen inte gott med mjukt bröd... Usch. Det blev ett rump och benpass med cirka 25 minuter kondition efteråt. Det känns bara bättre och bättre efter varje gång jag springer! Snart springer jag långt utan små stopp. Framgång alltså!! (Jag har jätte dålig kondition och tränar upp den nu med ett as bra program) det går även framåt på musklerna! (Titta min rygg på bilden nedan, inte världens muskler men det är på g)

När jag gymmat klart drog jag till Knivsta och åt lite så kallad efterträningmat. Det blev äggröra med några salamibitar.

Annars har jag bara varit hemma idag. Kvällen blir sjukt tråkig då jag ska läsa lite naturkunskap istället för att fira en bekant. Men jag jobbar imorgon satt det är lika bra att stanna hemma.
Har även avslutat kvällen med världens godaste caseinpudding. Förstår inte varför jag inte äter det oftare. Så himla gott!


21 Mars 2013

Hej! Sitter på spanska lektionen just nu. Vi fick tillbaka proven vi gjorde för någon vecka sen. Jag fick C så är helt okej nöjd!

Jag slutar vid två idag och ska till Knivsta och titta till Snuttis som jag är kattvakt till! Sen ska jag handla och fixa lite tills imorgon då vi ska fika i skolan. Ska även försöka hinna titta på Pretty little liars avsnitten som jag inte har hunnit sett ännu.


Tisdag

Hej! Pappa väckte mig halv sex imorse. Jag fick i mig lite yoghurt och halv sju var jag på gymmet. Jag har aldrig tränat SÅ tidigt men det var as skönt faktiskt! Lite folk och en bra start på en lång dag.

Jag var i skolan mellan halv tolv och två idag bara.. har fått ont i ryggen så jag sitter på närakuten just nu och väntar på provsvar. det är inget allvarligt iallafall. -som tur är!

det har snöat super mycket :(
Ska jag behöva ha vinterjacka på Valborg? Hoppas inte det.


SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN!


Detta är svaren från denna frågestund! Jag har dock inte godkänt kommentarerna i inlägget ännu då det kom massa spam och det inte gick, men ni ser ju trots allt svaren här ändå :) Mycket roliga frågor faktiskt! kul!

Ska du verkligen säga upp dig på BK, JP ?

Haha va? Jag har inte ens pratat om att säga upp mig. Jag trivs super bra på burger king faktiskt. Det ända snacket som varit om att "säga upp sig" var för att skolsköterskan tyckte att jag har för mycket att göra och att jag borde prioritera skolan före resten. Men jag kommer inte att säga upp mig! 

Varför Äter du inte bröd?

För det första så äter jag bröd om jag vill! Det är nummer ett. Nej men hela grejen med att sluta äta frukostbröd var en kul grej. Det är så mycket snack om vad man borde äta och inte. Jag äter vad jag vill. När jag slutade att äta bröd så var det en chans för mig att slänga bort mina gamla vanor och prova nytt vilket har gett mig mycket. Jag vet mer om vad jag tycker om, vad jag håller mig mätt på längre och vad min kropp mår bra utav. Bröd är trots allt inte bra. Det hamnar bara en stor äcklig degklump i magen. usch. Nu efter två månader utan brödet så vill jag fortfarande leva utan. Min mage tycker inte om det längre. Jag äter dock flatbröd till frukost rätt ofta! Vill ni se mer av vad jag äter?

Skulle du kunna göra en video hur du sminkar dig eller iaf typ lägga upp en steg för steg tutorial som blogg inlägg då du berättar hur du gör och vad du har för rutiner o.s.v ?

Åh vad kul att någon vill veta om hur jag blir till (?) haha! Det kan jag göra! Dock inte en video då jag tycker att det är alldeles för pinsamt haha. Men ett steg för steg tutorial med bra bilder kan jag fixa. Jag har dock rätt mycket nu men på påsklovet kan jag tänka mig att något sådant kan komma upp! så håll utkik. 

Hur mycket väger du och hur lång är du?

Jag pendlar mellan 56-58 kg. Innan jag började träna (och äta skit!!!) låg jag på 53. Dit vill jag igen faktiskt. Jag är 1.68 m lång!

vad vill du bli när du växer upp?

Jag har ingen aning. Jag har väll en dröm som många andra att stå på röda mattan om några år. Jag älskar att agera framför kameran, det är skit kul! Förresten kommer en film ut på bio snart som jag varit statist i. (och syntits) Blir kul!

Men det är svårt och jag är mer realistisk. faktiskt! Jag är intresserad av juridik och vill väll bli något sådant i framtidien. Kriminolog vore grymt men det är svårt här i vårt lilla land. Så något sådant! Jag vet inte. Planerna jag har nu är att studera utomlands efter gymnasiet. Jag har ju trots allt ett stipendium nu ;))))))

Vad är målet med din träning?

Jag har många mål! Jag vill må bra. Jag mår bra av träning. Jag mår bra av resultat. Träning ger mig bättre välmående både psykist och fysiskt! 

Sportar du?

Jag dansar, om det räknas? ;) 

BIld på mig i väntan på att få uppträda på UKK.

Hur ofta tränar du?

Jag tränar så fort jag har tid. Det beror helt på hur det ser ut i skolan bland annat. Men minst en gång i veckan blir iallafall av, från dansen. Men något jag har lovat mig själv är runt tre gånger på gymmet. Tyvärr har det bara blivit en gång i veckan de senaste veckorna på grund av allt som hänt runt om mig. 

Skulle du kunna lägga upp några av dina träningspass på bloggen?

Det kan jag göra! Något önskemål på vilken/vilka kroppsdelar? Jag kan i för sig annars lägga upp lite olika övningar och hela pass ibland! Ska det vara bilder eller text?

Vad tränar du för? Alltså har du något speciellt mål med din träning?

Jag tränar för mig! Vad målet är svarade jag högre upp. 

Kan du lägga upp en bild på din favorit outfit och skriv vart kläder är ifrån?

Det kan jag fixa på lovet det med!

Vilket är ditt favorit märke på kläder/accessoarer?

Jag har inget särskilt. Jag har typ inga märkeskläder haha. Jag använder det jag tycker är fint och SKÖNT. 

Hur träffades du och Tom?

Vet ni? Jag skulle (i stort sätt) kunna skriva en hel bok om vår historia. Det är roligt faktiskt. Jag träffade honom första gången när jag var 11 år (elva fucking år!!!!) och tyckte att han var skit snygg. Sen så bjöd han hem mig helt från ingenstans på kulturnatten 2011 och på den vägen var det. Vi fastnade för varandra den kvällen. Det är en kväll jag alltid kommer att komma ihåg!

Här är en bild från första gången vi umgicks, kulturnatten.

Hur länge har ni varit tillsammans officiellt?

Alltså det är väldigt speciellt. Efter vårt lilla uppbrott mellan feburari-april så träffades vi för första gången den 8 April (2012) för att prata igenom allt som hänt. Sen fortsatte vi träffas. Vi sa inget speciellt datum. Några månader senare så frågade han mig vad vi hade för datum eftersom att vi tjejer tydligen har koll på sånt (dock inte jag denna gång haha) så vi tog det datumet. Även om vi inte alls blev seriösa förrän i Juli kanske. Det är svårt! 

 

 

Vill för övrigt bara säga att jag verkligen blir jätte glad utav allt ni kommenterar på bloggen. Även om det inte är många kommenterar. Särskilt över träningen. Jag älskar att träna. Får så många frågor om träning och kost, jag verkar liksom "inspirera", på något sätt iallafall. Tack. Det gör mig super glad! faktiskt. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon halv sju ska jag kliva in på gymmet. Jag tränade förresten tillsammans med Jennifer idag för första gången och det gick super bra! Kul att testa på nya övningar och så, hon är så himla duktig! 

puss på er!


Ludvika

Hej! Jag har varit i Ludvika sen igår utan internet på varken mobil eller dator - därför ingen uppdatering. Men det var super skönt att komma iväg med endast pojkvännen. Liten semester ute i ingenstans ;)

Ska mysa framför en film nu och imorgon är det skola! Jag svarar på frågorna imorgon så passa på att fråga nu! Puss och godnatt!

Världens godaste frukost


Give me everything

Hej på er! Provet gick helt ok. Har väääärldens skrivkramp i höger handen.
Längtar verkligen till gymmet idag. Det var så himla länge sen. Hatar att vara sjuk!

Har förövrigt fått super roliga frågor på frågestunden, skriv fler :) har även börjat få massa virus/spamkommentarer och dom godkänns såklart inte :)


15/3-13

Godmorgon! Jag är på väg till skolan. Allt jag ska göra är ett prov och börja med en redovisning sen ska jag till gymmet! Vad ska ni göra för något idag?

Igår kväll åkte jag till något föreningsmöte där jag och en annan tjej fick varsitt stipendium! Super kul verkligen. Blev helt plötsligt super motiverad inför framtiden haha. Blev tyvärr ingen bild men jag tror att det hamnar i tidningen. Jag hörde något om det iallafall!

Ha en bra dag!


Fitnessnudlar

Hej! Jag stannade hemma ifrån skolan idag,mest för att hinna plugga till essäprovet jag har imorgon. Det går inte alls bra!

Jag passade på att smaka fitnessnudlar idag. Jag gjorde en Wok med dom, cashewnötter och kyckling + lite annat. Det vart riktigt gott faktiskt och nudlarna ska jag köpa mer ut av. Helt klart! Nudlarna är super bra då de är fiberrika, glutenfria, och har ett lågt kolhydratinnehåll. Det är perfekt som hälsosamt alternativ! Värt priset är det också. Tror att de kostar 29:-/förpackning men det är mycket nudlar i ett paket. :)

Nu: ska jag plugga.


FRÅGESTUND.

Kör en frågestund i brist på liv och ork. Jag svarar om någon dag eller så! 

stressad bara.

Hej hej! Hur mår ni? 
Dagen har varit lång men tiden har gått fort. Det började med att jag stressade som fan för att hinna till första lektionen i tid, så är den inställd. Hur kul? 
 
Jag träffade Emma och Elin efter skolan vilket var supermysigt då vi inte träffas alls lika ofta som vi borde.
För övrigt så sitter jag med historia boken just nu. Jag har blivit så sjukt stressad på sista tiden. Det bara blir mer och mer att göra i skolan för var dag som går och jag hinner inte riktigt med i min lilla hjärna känner jag. Jag har super mycket att göra. usch. Säger upp mig. Jag ger det en timme sen skiter jag i det. 
 

13/3-13

Godmorgon! Jag har precis avnjutit en riktigt god frukost och ska nu borsta tänderna.
Planerna för idag ser ut såhär: skola, träffa Emma och Elin, städa och tvätta + plugga om jag hinner. Så allt det ska jag hinna med. Blir super kul!
Annars då? Sovit gott? Jag hade en jätte konstig dröm. Usch.


Waaaazap

Vad händer bloggen?????? Jag har varit frånvarande de senaste dagarna ja! Drar vad som hänt snabbt:
I lördags efter jobbet så drog jag till Tom och vi träffade trevligt folk och spelade wii. Vid 2 drog vi hem till honom och sov.
På söndagen mådde vi båda bättre än på länge och tog en sub tillsammans med Robin. Vi gick dessutom på bio där det endast var pensionärer, vi såg The impossible. Den var så sjukt bra! Jag grinade som fan.
Efter bion jobbade jag ända till nio och gick och la mig direkt när jag kom hem.
Igår var det jobb som alla måndagar & det var riktigt kul faktiskt! Smakade även den nya pinata burgaren - super god.

Skit tråkigt inlägg men det är mina dagar det! Nu har jag lektion och kanske skippar dansen ikväll!


Den nionde

Godmorgon! Imorse var jag uppe vid sju redan. Började morgonen med lite morgon övningar och stekte lite ägg och bacon till frukost efteråt. Jag ska göra mig i ordning nu och sedan springa till stationen. Det är-8 fucking grader idag. Vad är det här? Jag har bara min vårjacka. Jag kommer dö.

Jag får se vad jag gör ikväll! Pluggar säkert. Nej nu ska jag sminka mig!


Avgår för idag.

Hej på er! Dagen har varit både positiv och negativ. Skoldagen var riktigt kort. Jag fick tillbaka samhällsekonomiprovet där jag var 1,5 poäng ifrån A vilket sög men ändå är jag sjukt nöjd. Jag hade även utvecklingssamtal idag och ligger faktiskt, chockerande nog, väldigt bra till i alla ämnen så jag kan pusta ut. Andas lite liksom. 
Jag mår bättre idag men är än inte helt frisk från den här förlkylningen. Trots det så provade jag på gymmet i Vilunda idag. Och jag körde lite lugn cirkelträning. Vet dock inte riktigt vad jag tycker om gymmet där och om jag ska börja där eller fortsätta på hälsohuset. Får se. Det är dags nu för ett nytt gymkort ändå. 
 
Idag har det gått två månader sedan jag slutade äta frukost bröd och det känns riktigt bra! Har även fått mycket motivation ikväll för att göra allt jag kan med min träning så fort jag blir frisk. Så det känns okej. Jag ska även få hjälp med att lägga upp en ordentlig kost och träningsplan och därigenom få en större push till att inte falla ner. Det är ändå bara jag som mår dåligt då. 
 
Jobbet kallar, precis som alla lördagar, imorgon. Därför ska jag göra mig i ordning nu och sedan lägga mig i sängen! 

God natt

Hej på er! Dagen har bestått av en dö tråkig psykologilektion, spanska prov, lunch på dax med älskling och sedan har jag varit barnvakt. Jag är i för sig det fortfarande... Har inte alls ätit bra mat idag och känner det i magen nu, har ont. Varför fortsätter man äta när man ändå inte mår bra av det?

Imorgon är det kort skoldag. Jag slutar halv tolv men har utvecklingssamtal halv 1. Efter det blir det träning, beroende på hur jag mår.
Godnatt på er!


Någonting här aa

Hej! Jag är korthårig. Rebecca har klippt av det slitna och det är minst sagt ovant!
Jag har pluggat idag (som alla andra dagar) och ska spendera resten av kvällen framför Pretty little liars och hemmagjord proteinglass! Ni vet den jag gjorde förut? Med hallon, choklad och hasselnötsmak! Super gott!
Men först, tvättstugan.


6 Mars 2013

Godmorgon! Igår hade jag det super trevligt tillsammans med Sabrina innan dansen, det har varit två långa veckor utan henne. Vi drog till dansen och jag längtar mer än någonsin till uppvisningen nu! Bara jag kan sätta alla steg..

Jag är på väg till skolan nu och slutar vid tre. Ha en bra dag!


insperation

Tänkte dela med mig lite av mina tankar bara. Av min insperation till er. Det måste inte handla om träning, utan just om det som insperar dig! För mig insperar träning och därför kommer jag skriva om träning nu. Läs inte om du inte tycker att det är intresant. Det här inlägget är mest till mig. En pepp till mig själv, beröm.
Jag mår bra, visste ni det? Visst jag är stressad och mitt hår är helt tossigt men innerst inne mår jag bra. Det jobbigaste med min, resa, är att jag går upp i vikt hela tiden. Det är något som verkligen tar i, trots att jag vet att jag inte är ett dugg tjock. Siffrorna på vågen har alltid varit något negativt, något tjockt. Kanske är det därför jag känner att det är jätte jobbigt att ställa sig på vågen för att det är större siffror varje gång. Men det är muskler, inte fett. Muskler väger mer än fett men tar mindre plats. Det försöker jag tala in mig, men det är skitsvårt. Det är skitsvårt att låta bli vågen också.
Om fyra dagar har det gått två månader sedan jag åt bröd senast. Och med bröd menar jag typ orginalrost, sånt där frukostbröd som alla trycker i sig flera gånger om dagen. Min plan från början med de här två månaderna var att den 8 Mars börja äta bröd igen, men nu känner jag att jag inte vill. Vill jag så kommer jag göra det, för jag vet trots allt att jag kan klara mig utan det. 
Det lätta med att äta bröd till frukost är att det tar någon minut att fixa till det och man vet alltid vad man kan äta till frukost. Utan bröd blir det helt plötsligt svårare. Att äta yoghurt varje dag, samma smak, märke och samma musli är tråkigt. Men samtidigt så ledde det till att jag provat många nya saker att äta till frukost. Vilket jag gillade!
 
Och nej, jag har inte varit helt utan bröd. Knäckebröd har ibland slunkit ner ibland till frukost och till lunch när skollunchen har varit äckligt men det är så himla mycket bättre än vanligt mjukt bröd. Sen så jobbar jag på burger king och det gör att jag äter mycket hamburgare, med bröd. 
Sedan jag började sluta äta bröd (haha va?) så mår jag mycket bättre. Jag ser bättre resultat med min träning och jag äter mindre onyttigt än vad jag gjorde förut. 
Jag kan. Jag kan! 
 
Jag tror att man kan vara sockerberoende. Jag tror att jag är det. Allt det onyttiga är liksom super gott, men min mage tycker inte om det. Äter jag chips slutar det med att magen krampar. Vi ska inte stoppa i oss skit, ändå gör vi det. Jag gör det. Det är inte värt det.
 
Vi alla har det där idealet om hur vi vill vara utanpå, innuti och mot andra. Vill man komma i form kan man inte leva på en chipspåse om dagen, pizza en gång i veckan och 7 hamburgare om dagen. Det funkar inte. Kroppen mår inte bra av det. Men man kan ändå inte förbjuda sig ifrån att göra misstag. Oavsett vad det handlar om. Jag vet, jag har tränat i ett år. Förbjuder man sig själv ifrån att äta något onyttigt alls slutar det oftast med att man istället vräker i sig av det goda. Som jag sa, man får göra misstag. Vill jag ha chips en kväll äter jag chips. Men det ger mig motivationen att göra ännu hårdare på gymmet vid nästa besök där.
Är det svårt att göra en livsstilsförändring? testa dig själv. Ha en dag där du äter onyttigt och känn efter hur du mår efter en måltid. Låt sedan dagen efter bestå av endast nyttig mat och känn efter hur du mår då. Det är skillnad i kroppen. Man orkar mer när man äter nyttigt. 
Jag äter inte helt felfritt, jag äter vad jag vill. Men jag äter mer nyttigt. 
 
 
Vet ni vad jag längtar mest till? Den dagen jag äter mjukt bröd för första gången efter det här uppehållet. Jag är så nyfiken. Kommer det vara lika gott? Vad kommer min mage tycka om det? Jag ska äta på subway. Jag längtar verkligen! 
Nu vet jag iallafall att jag klarar av något jag vill. Och att jag ser resultat med min träning gör mig ännu mer motiverad.
 

håltimme

Hej på er! Jag sitter i skolan biblotek just nu tillsammans med Olivia och Sandra. Vi har håltimme till 11.20 så passar på att plugga inför morgondagens prov. Jag jobbar ju ikväll så kommer inte hinna då. Tråkigt nog så har jag just därför pluggat hela helgen och jag har samma planer för nästa helg. 
 
För övrigt så mår jag super bra! Dock hungrig och slutar sent i skolan idag. Men jobbet blir kul tror jag :) 
 
hälsningar jag och mitt tossiga hår. 

Sovereign light café

Godmorgon! Jag tränade hela två gånger igår. Dagen blev inte alls som planerad men den slutade bra ändå!

Jag sitter på tåget nu, jag jobbar till fyra som alla andra lördagar. Vädret är för övrigt inte alls lika bra som det var igår och dagen innan det... Höll på att frysa ihjäl när jag gick till tåget haha!

Ha en bra dag!


RSS 2.0