Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt

Det var sista dansen igår buhu :( Längtar redan till nästa termin!
Haft en bra dag förresten? min har varit seg som fan, ska sitta och plugga spanska resten av kväll. Haha har inget alls att skriva om heller satt.. aa...
DET ÄR FUCKING DECEMBER IMORGON!!!! fan va tiden går fort!! kommer ihåg förra året as bra. shit. Känns dessutom inte ett dugg som vinter, typ idag - det kändes mer som en blåsig dag i Mars. Tagga kalender osv :))))))
bara tvungen hhahahahhaa.

set me on fire

Fick alla snö igår?? :D Haft en bra dag förresten? det har jag haft, skön skoldag och träffade en kompis efter skolan så det har varit en sjuukt skön och framför allt LUGN dag.
Jag är otroligt taggad inför jul! Alltihop, betygen, julavslutningen, lovet, julafton, paketen (!!) och allt mys!!! Älskar den här tiden på året med allt pynt osv (bortsätt från de superkalla vädret)
Ska kolla klart på the big bang theory nu, sedan plugga lite innan jag intar sängen! ha en bra kväll!

1 advent

söndag idag, första advent idag och den första snön kom idag! Har ingenting alls att göra, ska gå till nattmössan typ. nej men aa. awesome.
bjuder på en sån här och låtsas att jag har något vettigt att blogga om.
Dagens låt: farewell - rihanna
Dagens klädsel: pyjamas typ, nästan.
Dagens skor: converse
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens händelse: tripp till raaaansta
Dagens mat: korv pommes frittes och massa goo fika @ farmors
Dagens planer: sova, kolla på the walking dead
Dagens saknad: godis och en viss person!
Dagens tråkigaste: sitta i bilen
Dagens dummaste: mina koss
Dagens köp: en french
Dagens godis: om livet ändå vore så bra
Dagens mående: ok
Dagens äckligaste: massa hundhår
Dagens sötaste: min vän
Dagens kärlek: DUSCHEN
Dagens dryck: coca cola
Dagens telefonsamtal: min andra vääään 
Dagens känsla: trött

HAHAHA orkar inte att till och med den va ointressant.

Lördag

Lördag idag! Ska spendera kvällen hos pappa men tänkte ta ett sväng till Uppsala innan de! :) får se om jag hinner men aa! :)

Säxigt


Punkt .


Mot skolan

Ha en bra fredag! :)


och nu säger jag godnatt.

It might not work out for us today, but I know you're gonna find your way. Can't stand the feeling knowing you're not with me. Though the thought of you here makes me smile.

Red lipstick

Har suttit och pluggat sedan jag kom hem idag. Orkar inte att det är så mycket just nu.... Skönt med helg snart alltså!!
Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch och så! :) blir otroligt skönt med paus från pluggandet.
Fick förresten en ny skena idag hos tandläkaren (om någon bryr sig?) ser ut som värsta boxaren typ = kan inte prata i den och knappt stänga munnen.
SVAR: Jag har ingen aning om vart jag vill gå någonstans! Det lutar dock mot juridik eller media någonstans.. Fyris, Thorén, Boland eller GUC. Skulle inte banga på jensen heller massa snygga killar där hehe ;)

In thaa car

Sitter i bilen och ska till tandläkaren nu! Igen. Aja det är sista gången för i år tror jag :) ha en bra torsdag! :)


I hate you.. But I love you

Hejsan!
Kom precis hem efter en lååång skoldag och ett besök i Uppsala med Emma och Elin! :) var på öppet hus osv.. Har väldigt mycket i skolan nu så bloggen blir lidande, ska sätta mig och plugga nu liksom. Hoppas ni inte blir allt för ledsna bara! :)


my wishlist


Älskade måndagar

Jag vet att jag sa igår att jag längtade tills idag, hell no. Det blev en jävla dag med en jävla massa arbete. Orkante.
Min dag kommer liksom bestå av att läsa 50 sidor i i taket lyser stjärnorna, hitta massa fakta till redovisningen (btw någon som kan något om geotermisk energi???????) Och plugga till teknikprovet. fyfan alltså.
Annars då? haft en bra start på veckan?

it never ends

orkar inte att klockan är fyra och det är kolsvart. Ta mig tillbaka till sommaren? ja tack.

the sadness will never end

Söndag idag! Dagen då de flesta vill dö, ligger bakis eller helt enkelt bara är allmänt otaggade för den veckan som väntar dom. Den hatade södagen liksom. Men idag är jag inte en sån person! Sov alldeles för konstigt - vaknade upp åt helt fel håll i sängen och trodde att jag skulle dö av musik på hög volym från vardagsrummet, men nej! :)
Så började min söndag. Jag är faktiskt väldigt taggad för den kommande veckan don't ask med why (har ingen anledning)
Jag och mitt rum är iallafall fräscht och snyggt nu vilket är skönt! Nu ska jag bara försöka komma igång med skrivandet av den där jävla uppsatsen!
Färgade ju som sagt håret igår och det var nära på att bli en röd fin färg men ångrade mig och tog en svart istället. Inte stor skillnad men jag gillar det!

Feather extensions

Någon som har tips på vart man kan hitta fjäder extenstions?


Are you seriously sitting there taking a shit man?

Guess what? Jag har färgat håret! Har tagit För och efter bilder så det kommer upp! Någon gång. Nöjd är jag iallafall så tack Rebecca!

Jag vill ha NYTT. Jag är trött på det här, det ska bli ändring, nu (eller dvs efter nyår -på riktigt) jag ska skita i allt nu! (inte skolan och allt de viktiga) utan i all skit! Jag bryr mig Inte om vad folk säger. (vet att jag kommer få frågor om det här) vill jag ha rött hår då ska JAG ha det och ingen annan, vill jag ha grönt aa då är det mitt val :) vill jag ha röda läppar så ska jag ha det, (älskar läppglanset jag fick från the studio) ber dessutom om ursäkt att jag gett ut vissa folks nummer till dom! Men de va roligt och alla borde prova på det!

Nu är det iallafall jag, bara jag. Inga killar, ingen skit. Man får bara dåligt självförtroende över det :) Det gäller att få fram det bästa ur en själv även fast jag är nöjd med mig själv men det är så dagens samhälle ser ut.

"I've got 99 problems but a bitch ain't one."


Ska färga håret!

Vet dock inte vilken färg så vill ha tips!


A lesson in charades

Kom precis ur duschen! Knappt att man fick bort allt smink alltså!
Ska lägga mig med syrran nu och dra igenom de 90210 avsnitt vi har missat - vilket blir trevligt! Jupp Jupp.

Vad gör mina fina och mindre fina läsare en kväll som denna?


bilder från dagen!


Klara!

Nu är vi klara på the studio! Det var kul :) och dyrt ;) menmen.. Ska kolla på lite grejer nu sedan drar jag mig hemåt (ja jag kan visa några bilder sen)

As nöjd med make-upen


reach for the sky

Godmorgon! Jag är hemma idag av olika själ, ont i halsen ska iväg till uppsala idag också så ingen skola för mig idag! SKÖNT.
Jag ska snart göra mig i ordning och ta fram kläder och lite sånt :)
Söt tjej i den nya klasströjan! ;)

Torsdag

Godmorgon! Väntar på bussen just nu ute i kylan... Fan snön kommer säkert snart.. De är ju jätte halt ut! Känner mig verkligen som bambi ute på hal is när jag går och då är de halt!!

Taggar inför en skön skoldag nu typ.

Söt tjej ute i kylan


A thousand years

Ska lägga mig och titta på det senaste avsnittet av the walking dead nu! En av världens bästa serier? Helt klart! Om jag nu orkar och HINNER titta. Ska ta och göra det nu!
Taggar utvecklingssamtal imorgon! wihooooo. Sovgott mina vänner!

breaking dawn part 1

kom hem för en liten stund sen! var på preniären av breaking dawn part 1! vilken dunder film!
Måste hoppa in i duschen nu men hoppas du är nöjd nu sabra ;)

Tisdag

Kom hem vid åtta idag, var på öppet hus med Emma och Elin:) kommer hem sent imorgon med så de blir dåligt me uppdatering nu..

Btw så Fungerade inte internet för någon alls igår typ så därav att bloggen stod stilla! Nu ska jag sova Godnatt!


världsklass

Helt otroligt att det är mitten av november och att man fortfarande kan gå med skinnjackan ute! Lovar att det kommer komma snö imorgon bara för att jag tycker det här är lagom vinter väder!

Hade det supermysigt hemma hos Emma igår! vi käkade pizza och gottade oss med chips framför tvn :) gick och la oss alldeles för sent = kommer aldrig komma i säng ikväll!
Efter vi vaknade imorse gjorde vi toast och sen drog jag hem en snabbis innan vi drog vidare till väsby och mormor och morfar och firade morfar! Gott med tårta osv.
Sitter och nästan skakar just nu! Håller på att uppdatera iphonen och är jätte rädd att allt ska försvinna! (även fast jag har säkerhetskopierat) Håll tummarna för mig!
Grattis på farsdag pappa ♥
känns otroligt awesome att man ser mig på bilderna också...

Lördagsmys hos Emma!

Tjena! Sitter hemma hos emma och myser! Vi har precis käkat och nu sitter vi och pratar lite :) as mys!
Vad gör ni ikväll?

Ser ut att ha as huvud!


I left the keys under the mat to our front door.

Hoppas alla har en helt awesome fredag kväll idag! själv är jag otroligt trött (har knappt sovit något i veckan) så ska bara chilla i min säng med sims faktiskt! har inte spelat de på as länge! det blir en upplevelse det med hihi! ;)
Tror förresten att NOprovet gick helt OK ändå! :) hoppas får det bästa liksom!
Startar kvällen med en dunder bra låt!

Friday night

Godmorgon folket! Satt o pluggade från 3-23.30 igår, helt sjukt. Ändå blev jag inre klar skulle behöva sitta uppe några timmar till men är man trött så är man.. Önska mig lycka till på no provet idag!

Ha en bra dag!


Jag är förlåten

Pratade nyss med Wåhlin i telefon! Skönt att hon är hemma igen! Såg psalmboken i min hylla så fick en låt på huvudet (tönt?) nej men därav rubriken ;)

Sov dåligt inatt, drömde konstiga drömmar och har haft en mindre bra dag idag.. Beror säkert på antal timmar jag sov inatt hehe .. Vet inte. Har as mycket plugg, prov på fredag och jag kan ingenting så ska sysselsätta mig med de!


Punkt

Provspelningen gick bra, skolan var chill, dansen gick bra. Ska ta och sova nu men lovar att försöka ändra på mitt evangemang till bloggen ;) eller va de nu heter :)


Måndag

Sista dagen på lovet idag. Fick precis ett samtal så jag ska iväg på provspelning imorgon! taggad eller vad? :D jag hoppas verkligen att det blir något av det!
Har lite mycket för mig så ber om ursäkt för att bloggen får lida av det...
gissa vad provspelningen är för? ;)

balklänningar

Sitter och kikar på lite balklänningar just nu. Jag är riktigt taggad för de! vet att det är ett tag kvar osv men vill ha klart allt i tid så man slipper stressa sen :) Vad vill man ha för någon?

I'm gonna be the last one standing.

Jag verkligen HATAR jordans tandborste förpackningar. Köpte ny tandborste idag o de tog en evighet att få ut den ur paketet!!! Uuuusch. Inte! Ok.


hello honey.

Har suttit hela kvällen och fixat upplands radio ungdoms nya blogg! Tog ett tag o det var rätt svårt. Märkte hur länge sen det var jag gjorde en design (från grunden)
Känner mig väldigt seg. Sitter hos pappa. Såg att inlägget jag skrev vid sex aldrig kom upp heller.
Har inte mycket att säga men spana in deras blogg HÄR!

Welcome to reality

Tsänare Tsänare bloggen!
Är hemma, har gjort mig klar o ska snart åka ner till bussen. Väldigt hungrig är jag också! Cf


I bilen

Godmorgon! Jag sitter i bilen Påväg in mot Uppsala just nu. Ska till tandläkaren (som vanligt) får de hur det går idag.. Vaknade typ nyss så är seg o äcklig, hoppas jag hinner hem innan jag ska träffa emma idag! :D

Vad ska ni göra idag? :)

Snygg tjej atm .


citat

“We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone.”
- Orson Welles

Emma baby.

Antigen har jag typ träningsvärk i ansiktet.. eller så är jag bara allmänt trött just nu... Orkar inte le eller någonting.

Jag ber om ursäkt, något inlägg nedanför det här så har jag skrivit att jag var i gränby i söndags och träffade elin efter men det var fakitskt i tisdags.. Vet att vissa av er totalt carefacear mitt skrivfel. Medan andra tar illa upp för att dom tror att jag dissat dom totalt i min super stora blogg!
Idag drog jag till Knivsta och var lite social. Sen har jag inte gjort något alls... tittat på en film som en lärare har rekomenderat - dom var i stort sätt nakna hela tiden. The reader hette filmen.
Och ikväll ska jag spendera helt ensam, tänkades på dig. Känn dig träffad osv. BAM.
Ungefär såhär sexig blev jag på den ynka bild jag försökte få som skulle bli helt okej, men vilket ingen blev..

2 november.

lagom seg dag idag. Har ont i huvudet och r;sten leker. Om tv[ hela timmar s[ drar jag mig inn[t mot uppsala och dagens danslektion! Blir sj'lvklart lite middag innan.
Har fortfarande inte blivit klar med mitt rum. orkar bara inte. Har massor o g;ra. bajs.

Only Two people can keep a secret If one of them is dead

Godmorgon! Vet att jag inte är så bra på att blogga hehe.. Men de är så ibland!

I söndags efter vi var i gränby så åkte jag till Knivsta och träffade Elin! Sen drog jag hem och vid 8 drog jag tillbaka till Knivsta Med Sofia och vi träffade pb och några. Sov hos henne. Igår drog vi till Uppsala och lager 157, kollade på lite presenter o så. Sen drog jag hem o sen vid 5 drog jag tillbaka till Uppsala och käkade italienskt med bästavän som fyllde 15 igår<3 sen var det dans!

Idag har jag dans igen men har inget för mig innan det så ska passa på att städa :)


RSS 2.0