Gott nytt år! =)

gott nytt år! 2009 är påväg och det kommer att firas med syster och pappa. Vi sitter och kollar på Göta Kanal 2 på TV4FILM. Sedan klockan 0.00 blir det massa raketer. Fast vissa tycker att det är kul att börja redan vid sju.
Imorgon kan jag ladda upp bilder på raketer och ja massa roligt.  :)

Ledsen att jag inte skrivit med jag har inte suttit vid datorn någonting! Det är helt otroligt! haha, inte likt mig. Men jepp... Nu har jag fått hjärnslepp eller någotsånt. =]
Nu klagar Rebecca på att hon vill skriva inlägg så vi hörs!

puss och kram!♥


New computer..! =]

hhaha, hej! Idag åkte jag,pappa och stoffe iväg för att köpa en ny dator. Det blev en Laptop från Acer. Jag sitter vid den just nu. Och jag måste säga att den är bra! :) Och så är det inbyggd webcam i den och det är jättebra.

Förlåt för dålig uppdatering men det är det att jag inte har hunnit eller orkat. Det är ju jullov fram till den 8 januari och jag har liksom knappast använd datorn. Men jag ska försöka. Jag vet att jag brukar uppdatera mycket oftare än vad jag gjort. Men jag ska försöka.
Utav pappa fick jag ett svart nintendo DS, Imagine Girl Band(spel till Nintendo), smink, Tillbehör till nintendo. och något mer men kommer inte ihåg. Och så fick jag massaa presentkort från resten utav släkten på pappas sida. typ.

Så den 26 åkte jag pappa och Rebecca till Kista Galleria och så såg vi på YesMan. Den va jättebra. Fast jag hade i prencip redan fattat det eftersom att Jim Carrey är med. Så den rekomenderar jag stort! Sen gick vi till Gina Tricot så letade vi fram ''Olinda relaxed'' tror jag dom heter.. I en stor hög. Sen hämtade vi en tröja till mamma som jag skulle köpa och sen hittade jag ett linne jag ville ha. Och sen va det bara att ställa sig i den långa kön. (mellandags rea!) så ja. Och det va varmt och en massa folk.

puss & kram!



btw. Veckans blogg va roligt så längde det varade men det blir för mycket med jobb så jag kommer sluta med det. Men När jag känner att jag orkar igen så kanske jag börjar med det igen. Men Grattis till Felisia som skulle blivit veckans blogg!

Julafton!

Idag är det julafton och det betyder julklappar. Jag och Rebecca gick till våra kusiner vid 12 och va där tills 3 då när Kalle började för då kom alla andra. Sen efter Kalle Anka åt vi julbord. Det var gott. Sen efter va det bara att vänta på ''tomten'' han som dom hade bokat kunde inte så Thomas fick vara tomte. Fast man såg att de va han och han hade problem med kameran. men idag fick jag iallfall:



Halsduk,hödtalare till min Iphone, Mascara, inpackning, bodylotion, deo, badgelé´, handduk, vantar, presentkort på Gina Tricot & H&M och strumpor.

Det är vad jag tror att jag fick, eller kommer ihåg. Lite syns på bilden.

Men imorgon blir det mer paket då vi har julmiddag och sen så ska jag till min pappa och fira. =]

GOD JUL!

baby-vuxen-gammal-afrikan-vestasiat-östasiat

haha, kollade runt på kenzas och hittade coolaste hemsidan! man kan se hur man ser ut som baby, vuxen, asiat,full m.m så här är lite bilder på mig =]



och orginal bilden är:



gå in här och testa hur din bild blir!

GLÖM INTE!

glöm inte att det är dags att anmäla sig till veckans blogg igen! det har gått bra än så länge och nu är det dags att välja en ny. nedan finns instruktioner om hur du ska göra för att delta. glöm inte att det väljs slumpvis! =]

1. Skriva en kommentar till det här inlägget. I kommentaren skriver du ditt namn, skriv ditt roligaste julminne, och skriv din bloggadress. T. ex. ''Hejsan Jennifer! förra året så blev tomten bjuden på whisky men när han drack lyfte han upp skägget och drack. och min bloggadress är jjjenniifers.blogg.se''

2. vänta och se om du blir vald. Om du blir vald skriver jag en kommentar i din blogg. Och då kommer en bild från din blogg att synas på min blogg.

3. men kom ihåg! kommentaren i min blogg måste vara tro värdig inte vara en vanlig kommentar.  Skriv det bästa du har :) Skriv bara något roligt. Som får mig på gott humör. Och mitt dåliga exempel på nr 1 var bara ett dåligt exempel. Skriv om något som hänt dig, kanske något pinsamt?

VECKANS BLOGG VÄLJS IMORGON!

2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar!, till julafton! Och idag så har jag och Rebecca handlat dom sista julklapparna. Och det gick lite pengar. Och det är det som är det jobbiga med julafton. det går att en massa pengar. men det är samtidigt kul att ge bort och se vad folk tycker och samtidigt få en massa julklappar.
Förlåt för dålig uppdatering. men det blir ju så nu när man är ledig. Jag har varit med Sabrina, Bella och Rebecca typ sen i fredags. fast olika dagar.
Men medans jag ändå har skrivit en massa om julen så kan jag ju också berätta att vi satte upp våran julgran idag. Och det var kul. Så det har vi också gjort. Så jag tog lite bilder men nu ligger alla julklappar där under också.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

vi hörs! puss & kram!





en liten lista =]

hejsan! ikväll ska jag vara med Sabrina. Jag skulle ju varit med pappa men jag var tvungen att vara med Sabrina innan hon flyger till Bercelona. Här är även en liten lista jag hittat.

[förhållande/kärlek]
[] Är i ett förhållande nu
[x] Är kär
[x] har sagt jag älskar dig till en person som inte sagt det tillbaka
[/] älskar någon som inte gör det tillbaka
[x] har blivit kär i första ögonkastet
[/] varit tillsammans med någon man knappt känner

[personligt]
[] är mellan 140-150 cm lång
[x] är mellan 160-170cm lång
[] gillar inte sitt utseende
[x] är nöjd med sitt utseende
[] tycker man är tjock
[/] tycker man är lagon
[/] tycker man är smal

[TV]
[x] jag gillar Sex and the city
[x] jag gillar Desperate Housewives
[] jag gillar doctors
[x] jag gillar CSI
[x] jag gillar Criminal minds
[] jag gillar Vem vet mest?

[framtid]
[] jag vill jobba med djur
[] jag vill jobba med barn
[x] jag vill jobba med musik
[] jag vill jobba med bilar

räkna ihop alla kryss!

0-10= du är inte nöjd med dig själv och kommer inte att leva ett gott liv
11-15= du tycker att du är okej och kommer att få en bra familj men kommer gå igenom en massa.
16-23= du tycker att du ser bra ut och kommer få en bra karriär.

Intervju med Sabrina

Sabrina blev Veckans blogg den här veckan och här är den efterlängtade intervjun. =]

Namn?:  Sabrina

ålder?: 12

civilstånd?: Singel

vart Kommer du ifrån?: Upplands väsby

när började du blogga?: September 08. (tror jag)

hur många läsare om dagen har du?: oj, de är inte många, 9

vad pluggar du?: skolan,de normala

Vad vill du jobba med som äldre?: asså... jag vet inte riktigt, men designer.

Gör du egna designer nu? de va länge sen nu..

har du varit med om något pinsamt?: ja

Ser du dig själv som bloggare i framtiden?: nej

Vad fick dig att börja blogga?: Jennifer.

vilken är din Favoritfärg?: vet inte riktigt.. men vit är fräscht.

vad har du för Favoritgodis?: små choklad grejer

vad änvänder du för smink?: min fondation är slut, men det var Lóreal Paris, nu änvänder jag mascaran maybelline och roughen från isadora.

Vad brukar du ägna kvällarna åt?: de bror på om det är vardag. Nej men jag brukar sitta framför datorn.

Om du vill spana in Sabrinas blogg, klicka här!

inte att du kan bli veckans blogg, nästa dras på tisdag!

JULLOV! Look-a-likes!

Ja då va det jullov! yay! kommer bli så skönt. Idag va jag i skolan tills 09.30 då bussen kom. Sen åkte jag och mamma till Centrum och handlade lite julklappar. De gick pengar på de! =] Och sen ska jag och Rebecca handla det sista på måndag. Igår märkte jag även en cool sak. Demi Lovato, stjärnan utav Camp Rock har en Look-a-Like. Eller hon har nog många men en som är väldigt lik henne! Så jag tänkte ladda upp två bilder, en på Demi och en på hennes Look-a-like Jordan. Så skriv en kommentar och gissa vem som är vem! :)




18 December

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Torsdag

hejsan, igår skrev jag aldrig. Jag va lite upptagen.. Jag hjälpte pappa med ett jobb på storängsbotten och vi körde en massa vitvaror. Det var långtråkigt, men jag tjänade pengar =]
Idag är det torsdag och riktiga sista skoldagen på hela 2008 så nu komemr det ett jullov :) gud så skönt! och sen blir det ett nytt.
Idag va det julgröt till luch och det va inte så gott.(Jag gillar inte julgröt.) Och efter fick vi en pepparkaka. Den va mycket godare :)
Det här med julen passar bra nu! Min klassföreståndare har åkt till brasilien med sin fru så vi hade en vikarie. Och på matten fick vi tryp göra va vi ville. Sitta vid datorn,läsa eller jobba men tyå ingen jobbade med matte.  Och så fick vi lyssna på musik =) Nu måste jag gå,


Godnatt

godnatt bloggen, ska gå och göra mig i ordning nu. I morgon är det onsdag och det betyder slöjd.. NEJ! det är sista gången med textilslöjd sen blir det trä/metall slöjd. Och jag har inget att göra, jag blev klar förra gången med min halsduk. Det är synd att jag inte är ledig imorgon för jag vill gärna se klart på Titanic den är så underbar!!! även om jag sett den en par gånger... inte lika många som Linda eller Rebecca, men många iallafall.

Det är inte så många dagar kvar till jul! imorgon är den bara en vecka kvar. så här kommer en nedräkning :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24



Jag har en massa luckor att öppna! :)

Veckans bloggare blev.....

En sabrina! GRATTIS! nu finns en bild på din blogg uppe här på min blogg och du behöver även vara med i en liten mini intervju. Så så fort du läst det här, skriv en kommentar eller skicka ett mail så vi kan börja med intervjun. Så japp vi hoppas att du kan ställa upp på den så snart som möjligt :)
Nu måste jag gå, tänkte ta en paus från datorn, mår illa.... :(

kram!♥

Nu funkar internet!

Nu funkar äntligen internet! så nu ska jag slumpvis välja vem som blir veckans blogg. Den som blir det kommer att få vara med i en intervju här i bloggen och även synas i min blogg. Förra veckan blev Sandra det, vem blir det nu? blir det du? isåfall får du anmäla dig nu!!!! för efter jag har skrivit klart det här inlägget ska jag välja.

Det blir ingen DH idag... ): saknar det redan! så jag kanske får gå och lägga mig tidigare idag. fast det kan ju vara väldigt bra så att jag blir piggare imorgon. Imorgon ska jag säkert bli hämtad i skolan utav mamma och bli körd till pappa.Och vad jag ska göra hos pappa vet jag inte. Vänta tills han kommer hem iallfall. Men ja nu vill jag dra veckans bloggare. Så vi hörs.

(mobilbloggar) internet krånglar!

hejsan! Sen jag kom hem idag (har varit med L,F och J) så har jag försökt logga in på bloggen för att kunna skriva och välja veckans blogg men internet vill inte funka så nu försöker thomas fixa ;-) Så vi hörs senare! Kram

Är jag seg?

Är jag seg? Jag har ju lånat en spanska bok från bibblan men jag har än så länge bara pluggat i den i en vecka och de va över en månad sen jag lånade den. Men jag ska försöka börja igen. Snart ska jag hoppa in i duschen,(eller jag ska gå in i duschen) Och sen blir det tv, men jag får hoppas att Sandra blir klar innan csi börjar annars får jag göra det efter.

Gillar du min blogg? skriv gärna en kommentar med plus och minus :)
Själv tycker jag att jag är en väldigt seg person , Jag vill t. ex. byta design den jag gjorde i fredags blev inge bra jag vill ha en rosa igen. Jag vill liksom lysa upp vintern haha. Nej men jag vill inte ha en sån trist blogg.

Men jaaa... Vi ses senare efter csi eller mitt i om jag mobilbloggar. =)

kram! ♥

15 December

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Goodbye my lover, goodbye my friend...

goodbye  my lover, goodbye my friend. you are beautiful, eller hur den går....
Jag har den låten i huvudet och den går om och om och om igen.. :( Det är en typisk låt som finns i mitt huvud även om jag inte lyssnat på den på 100 år känns de som. Men ja förövrigt....
Idag har jag haft väldigt ont i halsen och tandverk mitt i min glugg. Skulle bara vilja bli av med den, det gör ont varje dag och den är bred och ja och ¨´åååååååh!!!!!
Varför kan tandläkaren inte bara ge mig tandställning så att den försvinner, jag kommer inte orka vänta i flera månader på svar bara för att det inte är akut! men så är det med livet :(

är det csi idag? jag vill så gärna se det! Man måste ju tröst kolla eftersom att DH inte går längre.. ;) ne jag skoja.. Men jag vill se på de ändå :) Och nu funkar uppladdningen utav bilder så jag tänker ladda upp bilden på lucia :D

och måste jag påminna ännu en gång om veckans blogg? jag drar veckans blogg imorgon så anmäl er nu eller så får ni vänta tills nästa vecka. :) än så länge är det nästan ingen som är med. Så bläddra neråt till veckans blogg inlägget och läs och följ instruktionerna :)

Jag blir så sur!  det funkar inte med bilderna!!!! jag försöker igen senare :)

Måndag hos Linda

hej! sitter just nu vid Lindas dator och ja, bloggar. Jag har precis hjälpt henne med hennes design till hennes blogg så kolla gärna in! Idag skulle jag och linda ha åkt och kollat på killarna i våran klass bandymatch, men så blir de inte.

Vad ska ni göra idag? jag ska vara här hos Linda ett tag till och sen ska jag åka hem och äta och lite sånt.  Men vi hörs senare ikväll!

bye!

kram!


(mobilbloggar) ledsen

hejsan ! I helgen har jag varit väldigt upptagen så jag har tyvärr inte hunnit att skriva. Igår var vi i min farfars lägenhet och städade ut det sista och idag har vi julhandlat. Imorse vaknade jag med världens huvudvärk, och så hade jag jäkligt ont i halsen. Så jag klev upp ringde Rebecca och sa grattis på 13 års dagen. Sen satte jag mig och kollade på TV. Och jag glömde ta en alvedon så jag har gått runt med huvudvärk hela dagen tills nu ikväll när jag kom hem. Vi hörs imorgon kommer inte hinna skriva igen. Men GRATTIS Rebecca på 13 års dagen och grattis Rikard på 12 års dagen!

Är du veckans blogg? + nedräkning!

Då var det dags för veckans blogg igen då! Så är du veckans blogg? Det ända du behöver göra är att följa instruktionerna nedanför så drar jag veckans blogg på Tisdag eftermiddag. Så då har gott om tid på dig. Om du blir veckans blogg så kommer jag att skriva om dig här i min blogg samt rekomendera din blogg. Och det kommer även bli en liten intervju hör i min blogg.

1. Skriva en kommentar till det här inlägget. I kommentaren skriver du ditt namn, varför du vill bli veckans blogg, och skriv din bloggadress. T. ex. ''Hejsan Jennifer! förra året i skolan höll min kompis på att peta på mig och jag råkade slå till en kille i min klass jag gillar. och min bloggadress är jjjenniifers.blogg.se''

2. vänta och se om du blir vald. Om du blir vald skriver jag en kommentar i din blogg. Och då kommer en bild från din blogg att synas på min blogg.

3. men kom ihåg! kommentaren i min blogg måste vara tro värdig inte vara en vanlig kommentar. Jag vill veta varför just du vill bli veckans blogg. Skriv bara något roligt. Som får mig på gott humör den här gången. Och mitt dåliga exempel på nr 1 var bara ett dåligt exempel. Skriv om något som hänt dig, kanske något pinsamt?

Veckans blogg välj slumpvis!

Så på tisdag eftermiddag dras en Veckans blogg, så anmäl dig så fort du kan!

bye!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

BARA HÄLFTEN KVAR!

Alice, Kevin, Alice, Kevin ?!?!?!?

vem hejar jag på?!? vem ska vinna?!? Jag har hejat på dom båda länge och nu är båda i final! whoa!
Så egentiligen spelar det ingen roll vem som vinner.

Har ni sett min nya header? Ja, det borde ni om ni läst min blogg. Vad tycker ni? kolla in fönstret på bilderna som jag satte ihop! haha.
Glöm inte att det är dags för veckans blogg snart igen! Så jag skriver ett nytt inlägg efter det här så går det bra att redan börja anmäla sig! :)
Jag har tyvärr inte skrivit tidigare idag jag har varit upptagen. Vi firade Lucia i skolan både på morgonen för skolan och på kvällen för föräldrarna. Det gick bra, fast det gjorde väldigt on när man fick stearin på handen.

13.30 idag var det dags att klippa sig. Det blev en lugg men kan tyvärr inte lägga upp en bild för jag har fortfarande problem att ladda upp bilder av en konstig anledning? Jag blev nöjd med frisyren fast jag fick ''stayla'' om den innan Lucian på kvällen. Fast jag funderar på att köpa Oversize hårspännen så att man dras bort lite från luggen för ibland ser luggen bra ut och ibland inte. Jag har otur så att jag har en virvel mitt i luggen, så det som gäller är hårfön,hårspray,hårmouse, platttång. Och såklart skyddsspray! men annars så! :)

gotta go.

kram!♥

Kyckling a'la Tacos!

haha! ja om ni läste rubriken så.. haha!
nej men , Kyckling a'la tacos kallade jag middagen. VI åt nämligen tacos men med kyckling istället för köttfärs :)
det var gott, men kycklingen var lite för stark. men det var iallfall jätte gott.

vad ska ni göra ikväll? Jag ska se på CM. så här står det att det handlar om idag, om någon är intresserad. ;)

BAU-teamet får ett av sina tuffaste fall när de kallas till New York för att avgöra om ett antal nedskjutningar har utförts av en enda seriemördare eller av flera mördare som arbetar tillsammans. Gäststjärna: Sienna Guillory.

Så det ska jag se på :)
Idag blir det ingen bild, kameran har inget batteri så jag laddar nu. Men ni kan få en rätt så rolig bild på en Lucia eftersom det snart är ;)

Det är något krångel så jag kan inte ladda upp bilder :(

Desperate Housewives nu! + nedräkning!

hejsan, sitter just nu och kollar på DH, det började 13.45 tror jag. Och jag slutade ju 12.50 idag så jag hann ju kolla på DH. Det är så bra, och det gör mig att jag börjar tänka på tisdagar igen... Jag saknar redan DH. Men om jag har bra tålamod så kan jag ju vänta och säkert bli jättenöjd när nästa säsong kommer.

Idag på engelskan hade vi diagnos. Det var jobbigt för när vi började kändes det som att jag inte tränat alls även fast jag hade det. Men det gick bra! bara två fel!
Det gick absolut bättre än vad jag trott.
Imorgon är det Luciafirande på skolan. Och jag ska vara tärna. Vi ska hålla levande ljus i handen. Och jag har ju så här dåligt tålamod så att jag orkar knappt stå upp där och sjunga.

tänkte kolla på DH nu men vi hörs!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

14 dagar kvar!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Onsdag

hejsan! just nu sitter jag på Thomas jobb och bloggar lite grann ;)
Jag hoppas att alla blev nöjda med veckans blogg igår. Om du inte vann kan du ju försöka på måndag igen! :)

Idag ska jag tillbringa dagen hos Rebeccas farmor. Vi ska fira Rebeccas 13 års dag som är på Söndag. Så när jag kommer hem kanske jag skriver igen... vem vet?
Jag saknar iallfall redan DH, så eftersom att det var säsongsavslut igår måste jag vänta tills i vår.

För övrigt blir det ny frisyr på fredag 13.30 efter skolan. Vi ska fira Lucia på fredag i skolan så ett luciatåg 8.30 och ett 18.30. Och jag ska vara med på båda. Så på sista Luciatåget får alla se min nya frisyr. Och jag får även sluta tidigare en dag nästa termin för att jag är med på kvällen, så har det varit länge :)

Dagens Outfit



UGG:s - Din sko 299:-
Leggings - gamla
vitt långt linne - Gina Tricot 99:-
Svart T-shirt - New Yorker
Tjocktröja med tryck - BikBok

Det går framåt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


sandra - veckans bloggare!

Ja som sagt veckans bloggare blev Sandra. Så jag tänkte skriva om henne nu.


Intervju med Sandra.

Namn?:  Sandra

ålder?: 16

civilstånd?: Pojkvän

vart Kommer du ifrån?: Åkersberga

när började du blogga?: 14 Oktober 2008

hur många läsare om dagen har du?: inte fan vet jag,

vad pluggar du?: Jag pluggar inte...

har du varit med om något pinsamt?: ja

Ser du dig själv som bloggare i framtiden?: mm. nja. inte så här storbloggare men jag kommer nog skriva blogg ett tag för att kunna skriva av mig.

vilken är din Favoritfärg?: rosa

vad har du för Favoritgodis?: choklad och sött. 

vad änvänder du för smink?:
fondation från Isadora,maxfactor make-up store och dior. Puder från samma. Mascara från Maybelinne New York, Lacomé, dior, och en massa andra, men orkar inte rabbla upp.

Vad brukar du ägna kvällarna åt?: Datan, TV:n och min mobil.


Så Sandra är asså en tjej på 16 år som inte pluggar och ägnar mest tid åt Datorn, TV:n och hennes mobil.
Förövrigt så vet jag att hon har en pojkvän i samma ålder som vi inte nämner på min blogg här.
Favorit färgen är rosa, och det menar hon verkligen. Det ska vara rosa,rosa,rosa...
Men hon verkar som en schysst person även om jag inte känner henne så väl. Och hon är ofta glad.

Så såhär kommer det se ut varje vecka. Och jag rekomenderar hennes blogg.

tack, och om du inte vann.... pröva på måndag den 15 December då jag drar en ny veckans blogg. Så håll humöret uppe för det kan alltid vara din tur att bli Veckans Blogg!

spana in Sandras blogg här!

Veckans bloggare blev.....

SANDRA! ja, veckans bloggare blev Sandra. Och sandra, du valdes helt slumpvis! :)
Ja så nu ska jag börja med att fixa  i ordning så att du syns på den här bloggen!

Skriver senare idag!
bye puss!

Godnatt

Bäst att så många anmäler sig som möjligt till veckans blogg. För jag tänker nämligen dra vinnaren imorgon. Så då får vinnaren stå där i en hel vecka tills nästa tisdag. Så lycka till! Kom ihåg! veckans bloggare väljs slumpvis.
Så vinnaren får ställa upp på en liten intervju. + att jag kommer hänvisa läsare till vinnarens blogg.  :)

Just nu sitter jag och kollar på slutet utav CSI. Och sen efter ska jag sova. Så vi hörs imorgon. :)

Vinnaren dras direkt efter jag kommit hem från skolan och  då sätter jag i gång med intervjun och allt.
Och en sak till på fredag ska jag klippa mig. Så ni får se en bild när jag är hemma sen :)

godnatt!

Veckans blogg!

hejsan, jag blev klar med Veckans blogg idag! så här är instruktioner för att du ska vara med om att tävla att bli veckans blogg.
Varje vecka kommer jag att utse en bloggare som blir Veckans blogg. Det betyder att en bild från din blogg kommer att synas i ramen för Veckans blogg, och så kommer jag även skriva om din blogg här i min blogg. Det ända du behöver göra är att:

1. Skriva en kommentar till det här inlägget. I kommentaren skriver du ditt namn, varför du vill bli veckans blogg, och skriv din bloggadress. T. ex. ''Hejsan Jennifer! Jag skulle vilja bli veckans blogg för att jag skulle tycka att det vore coolt och så kanske jag skulle få fler läsare :) min bloggadress är jjjenniifers.blogg.se''

2. vänta och se om du blir vald. Om du blir vald skriver jag en kommentar i din blogg. Och då kommer en bild från din blogg att synas på min blogg.

Veckans blogg välj slumpvis!

Ja det var allt! Så lycka till!


Länge funderat....

Nu har jag haft en liten hemlighet lite förlänge.. Det är inget personligt, det är om bloggen. I några veckor har jag kollat på en massor utav bloggar och sett veckans blogg. Och jag vill testa det, om jag kommer på hur man gör :)
så nu ska jag göra det. Så det händer okej? det kan bli klart idag, eller om en vecka. Det får vi se. Instruktioner om hur man gör kommer när det är klart.

bye

kram!♥

nedräkningen fortsätter!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Måndag

Hejsan, just nu sitter jag och pelle här och han sitter här och försöker skriva :)
haha, det som är synd är att jag inte når någon kamera att ta en bild med. :(
Är ni med i Kenzas Julkalender? idag kan man vinna en fejkpäls-jacka. så om du vill ha en sån så ;) kenzas.se

så vad händer idag? själv ska jag dammsuga,plugga och kolla på LV.
Nej nu måste jag damsuga, vi hörs!

kram!


Lördag

Hejsan, ledsen för dålig uppdatering, jag var ju på begravning, och Bella har varit här, hon skulle ha sovit här tills imorgon.. Men hon gick hem för att hon hade ont i magen. Och det hade Rebecca med, och båda fick utav en chokladkaka?
Idag så har vi bakat pepparkakor och det var trevligt! Jag kan ladda upp bilder imorgon för vi la in dom på Rebeccas dator.

Just nu sitter jag, Rebecca och Sandra och kollar på ''Britney, the record'' tror jag att den heter. Det är ju intressant då hon säger att hon tror att folk ser henne som en annan person än vad hon är. Och det är nog sant, det är nog bara eftersom att hon är känd och när hon rakade av sitt hår för några månader. Och alla tycker nog att det var konstigt eftersom att hon är tjej. Så har det ju alltid varit. Och det är synd. Hon är ju bara en helt vanlig person, att folk inte fattar det. 50 papparazzi efter sig hon är ju jätterädd för att gå ut ur bilen. jaja.. Man får hoppas att folk lär sig fatta.

Britney genom åren..


1999

2008

2008

Så där har Britney förändrats... Jaja. c ya later!
 

17 dagar kvar till julafton!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

man blir så trött...

Just nu krånglar bloggen så jag kan inte ladda upp några bilder. Så jag fortsätter att skriva utan bilder. Senare idag kommer det även att komma upp ett inlägg om gårdagen.
Snart så börjar Nova/Rebeccas kalas för familjen. Och jag hoppas att dom blir nöjda med det dom får.
Skriver senare...


GRATTIS NOVA PÅ 4ÅRS DAGEN!

OCH GRATTIS REBECCA PÅ 13ÅRS DAGEN, (EN VECKA TIDIGARE  ;))


18 dagar kvar!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


19 dagar kvar till jul!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Godmorgon

godmorgon bloggen! sovit gott? det har jag. Även om jag vaknade klockan 8 och kunde inte somna om. Idag är det farfars begravning klockan 14.00. Snart ska jag äta frukost och sen ska jag och pappa åka och hämta blommorna som vi beställt. skriver senare tror jag, om jag hinner

kram!

CM,

Just nu sitter jag och kollar på Criminal Minds. Och jag måste verkligen säga att det är jättekul att så många vill ha hjälp med designen.

Jah kanske inte skriver något mer idag, för senare ikväll ska jag och pappa se på en film. Jag tror att det blir ''Alvin & Gänget''. Även om jag sett den. Dom är så söta!
Men vi hörs imorgon då!

Godnatt! :)

20 dagar kvar ;)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

(mobilbloggar) torsdag = helg!!

hejsan! Just nu sitter jag hemma. Och om någon undrar om varför jag mobilbloggar om jag är hemma är det för att jag snart ska till pappa och tycker att det är lite onödigt att starta datorn om jag bara ska blogga. Men om du läste inläggets så står det torsdag = helg, och ja för mig är det. Jag ska nämligen vara ledig imorgon så att jag kan gå på farfars begravning imorgon. Nu måste jag packa tills imorgon, uppdaterar senare

Godnatt!

godnatt bloggen, skriver mer imorgon. har precis kommit ur från duschen och ska göra lite matte nu.. Sen blir det sängdags så hoppas jag att det blir en lång och skön natt. Inatt hade jag tecket åt fel håll och jag låg konstigt, och drömde något konstigt.
Har någon någonsin sovit t. ex. på armen en hel natt och sen på morgonen när man sträcker på den så känns det som att det gnisslar i armen?
Det har jag, både igår morse och idag. Så jag hoppas på det bästa. Jag skriver mer imorgon.

Godnatt! :)

21 dagar till julafton!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Onsdag och nudlar

Idag är det onsdag den 3 December. det betyder att det är 21 dagar kvar tills julafton. tänkte nog starta en liten nedräkning. men iallfall, onsdag idag...
Idag hade vi slöjd,  jag blev nästan klar med min halsduk... Fast förmodligen blir den klar nästa vecka. Idag åt jag inget i skolan, det var äckligt. Chili con carne, och de kan ju vara gott ibland men inte idag. Så efter slöjden hämtade mamma mig och körde mig till pappa. Jag var verkligen jätte hungrig och skulle göra nudlar. Dom blev inte häller så goda av någon konstig anledning.
Är det något bra på TV idag? Jag vet iallfall att det inte är något jag följer.

Bloggen har krånglat lite dom senaste dagarna, och det var anledningen till att DH inlägget kom upp två gånger.

bye♥


DH

Nu ska jag titta på DH men vi hörs imorgon!

godnatt!


Tisdag

Hejsan! idag åkte jag till skolan, även om jag mådde illa. Jag har gjort det nästan hela dagen. Men för ungefär en timme sen gick det bort :)
Idag ska jag och min pappa storhandla. Sedan ska vi äta något gott nånstans ;)
Tänker även ''försöka'' vinna Kenzas Julkalender - 2a december. Löshår. Skulle ju vara bra och ha för jag vill ha längre, eller bara ha ibland. Annars ger jag det till någon i julklapp. Om jag vinner. Igår var det ju över 13.000 som tävlade :O
Men det är ju värt ett försök ;)



Här är en bild på söta pelle, i tuppkam. och ingen tröja ;)

Helgens shopping

Här är helgens shopping ;)

Klänning som jag ska ha på begravningen på fredag, och julafton. Även om det borde varit bättre i rött.



Klänning - Gina Tricot 299:-

Och så blev jag av med mitt presentkort på JC. Den ser mycket bättre i verkligheten ;)


T-shirt - JC 199:-

lussebulle ;)

Snart ska jag kolla på säsongsavslutningen utav färjan. Jag brukar inte kolla på de, men jag vill bara kolla på nått. haha.
Jag har även lite bilder att lägga upp :) och dom med shoppingen publicerar jag direkt efter det här inlägget. :P


Det där är en bild på en gigantisk fågel som var på vår tomt för ett par dagar sen.



sitter och äter en lussebulle :)

Dagens,

Idag slänger jag in en dagens! :)

DAGENS VILL HA: Julklappar ;)
DAGENS KLÄDSEL: jeans, t-shirt
DANENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: hemma från skolan ,sjuk =/
DAGENS LÅT: aly & aj like whoa
DAGENS SAKNAD: julen
DAGENS DUMMASTE: don't know.....
DAGENS KÖP: inget
DAGENS DRYCK: juice
DAGENS LUNCH: nudlar
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: sjukt =/

13.31

Hejsan! Just nu sitter jag och tittar på Playhouse Disney. Den har varit på i några timmar om Pelle vill kolla.
Till lunch blev det nudlar. Och det var gott, men nu är jag hungrig igen :(
klockan 13.45 börjar ett gammalt avsnitt utav DH (desperate Housewives) och det ska jag såklart kolla på.
Nu måste jag gå och ta en macka eller nått.

jag bjuder på en liten CRAZY bild ;)



Morgon, 1 Dec

Godmorgon ! Jag är hemma idag för att jag mår jätte illa. Hoppas jag mår bättre imorgon.
Idag är det den 1 December och det betyder att om 23 dagar är det Julafton.
Om ni läser Kenzas blogg så vet ni väll att hon drar igång en julkalender på hennes blogg. Och idag kan man vinna 1000:- på ett presentkort från H&M. är inte det helt otroligt!?! haha. Jag kommer uppdatera bloggen senare idag. ;)

goodbye

RSS 2.0