Spanien resa, dag 2 : 17/5

Idag gick vi upp runt nio. Gick till en bar och mötte Sabrinas pappa och farmor. Där åt vi frukost. Och vi frös så vi gick tillbaka upp till lägenheten och bytte kläder. Sen begav vi oss till en annan bar/resturang och satt där ett tag. Runt 11.30 begav vi oss till tågstationen där vi tog ett tåg till en annan station där vi tog ett tåg som gick emot tibidabo. (barcelonas nöjesfält)
Sen när vi gick av de tåget gick vi några meter till en spårvagn som vi åkte. När vi gick av den gick vi till en sista spårvagn som skulle ta oss upp för berget där tibidabo låg.
Väl på tibidabo så fick vi vänta länge för att få åkband (de var världens kö). Medans satt jag och Sabrina och väntade, och då kom e några som var utklädda, b. la. till djur. Och vi vinkade till hästen. Och hästen började gå emot oss och kysste oss på händerna, så där elegant som man gjorde förr.
Sen började den visa med händerna att den var kär i Sabrina. Och sen kom en björn som hästen berättade för. Och björnen nöp oss as hårt i kinderna. och alla småbarn som ville ha deras uppmärksamhet blev sura för att vi fick all. men de var kul =)

Sen åkte vi en massa roliga karuseller som jag aldrig skulle våga åkt förut, (vet inte vad som tog åt mig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:
(Kommetarer som visas vara stötande mot mig eller andra raderas)
Ditt Namn:
Spara Dina Uppgifter?

E-mailadress: (publiceras ej)

Adressen till din hemsida eller blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0