juste..

Juste, jag har helt glömt bort att uppdatera bloggen om detta..

Lördag 30/6

Godmorgon godmorgon! Jag har sovit sisådär inatt, jag har super tråkigt just nu. Jag nyser hela tiden och råkade typ ut för en allergisk reaktion igår. Så jag vet inte riktigt om jag stannar så länge som det är planerat. 
Idag ska jag nog färga håret, tänkte slänga i yttligare ett paket utav den brun röda färgen då jag köpte två och vill se någon skillnad. Men får se hur det blir. 
Jag har även planer på att träffa Elin dag! Vad har ni för er en dag som denna? 

natti!

Godnatt! Inatt ska jag drömma mig långt härifrån, långt från skit sverige. Jag förstår verkligen inte vart sommaren har tagit vägen. Jag saknar den så. Jag saknar att göra ingenting och bara vara super brun. 
Jag är jätte avis på alla som befinner sig i USA, malta, Italien, Turkiet, Grekland - aa vart alla nu är. Själv ska man åka till fucking danmark om 10 dagar för att vara exakt. Jag förstår verkligen inte varför, jag har redan gjort danmark. Vi ska till och med till samma ställe som förra gången, visst det var super kul men det kommer inte vara lika roligt den här gången. 
Jag har en vecka kvar nu, sen ska jag jobba resten av sommaren. Jag vill kunna njuta av sommaren den här veckan som är kvar, jobba på brännan typ. Jag antar att jag kanske har ett behov att vara brun då jag alltid har varit super brun varje sommar sen mina baby år. Men det kommer inte bli så. 
Jag vill ta en sista minuten långt bort, synd att det är så dyrt bara. Min mamma var på, tills hon såg priserna. En dyr sista minuten kanske inte är så bra veckan innan Danmark resan? Alla pengar vi har lagt på den där fucking resan kunde ha gått till en super bra solresa till något bra ställe men nej varför prova det när man kan åka till något ställe som är precis som här. Det roliga med Danskar är hur dom pratar bara. Jag är så jävla trött på den här skiten så det vore guld att åka. 
 
Jag har förresten ikväll verkligen insett hur jag måste sluta äta chips. Mina älskade chips. Jag mår jätte dåligt efter jag ätit det, inte pga träning elr något sådant men jag får super ont i magen och mår illa. Hur ska jag kunna avvänja mig? 
Sovgott. 

at papis place

Hejsan! Idag började jag jobba klockan 11 slutade vid två och fick sedan skjuts hem. Jag fixade lite saker hemma snabbt för att sedan ta bussen in till knivsta och gymma. Jag hann dock inte gymma så länge (20 minuter!!!!!) då jag var super hungrig och behövde åka till min pappa. Så det är här jag ska spendera dom kommande dagarna, vet dock inte hur länge jag stannar. Kommer aldrig klara mig länge med detta för jävliga sega internetet.
Så ikväll blir det världens lugnaste fredag, jag är redan trött. 
Nu ska vi tydligen iväg igen. 

Trampa inte på mina tår

Hejhej! Jag har en sån dålig dag idag lalala. Jag somnade super tidigt igår vilket ledde till att jag vaknade vid fyra jätte pigg och kissnödig. Jag kunde inte somna om förrän typ en timme senare heller. 
Det har gått super dåligt på jobbet idag och jag mår inte perfekt heller... satt aa.. en dålig dag helt enkelt, men jag tänker göra det bästa av situationen och göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt, spendera kvällen framför någon serie eller film typ. Jag somnar säkert tidigt ikväll igen - är helt slut. 
 

Nymobil.se - iphone skal

Jag älskar nya skal till mobilen, det blir som en helt ny person nej mobil liksom. Jag tycker att skalet säger någonting om dig som person. Vilket jag antagligen inte är ensam om? ;) 
Nymobil.se har iallafall sjukt snygga skal och dom är inte dyra heller! Så jag tycker det är värt att kika in!
Majoriteten av alla i sverige har ju trots allt en iphone idag ;) 
 
Här är ett utav dom många skalen jag skulle vilja ha därifrån
 

28 Juni 2012

Godmorgon! Jag ska om cirkus en kvart åka mot jobbet, jag har ingen aning om när jag slutar.. Förhoppningsvis runt två så jag kanske hinner njuta av det fina vädret lite åtminstone? 
Ha en bra dag!♥
 
 

Lalala

Hej! Jag slutade vid två idag, drog dock inte därifrån då. Träffade elin vid halv fyra inne i uppsala och vi kikade runt lite i butiker, jag hittade massvis med fina kläder men jag höll det lilla jag har kvar på mitt konto i styr!
När vi var klara i Uppsala drog jag en snabbis på gymet, orkade inte särskilt mycket då jag knappt äter när jag jobbar.
Jag gillar verkligen att jobba, jag trivs super bra och det är inte så jobbigt att jobba på en snabbmatsresturang som man faktiskt tror. Det passar super bra till mig iallafall som vill göra någonting hela tiden och inte ha massa dötid liksom.
 
Jag börjar jobba tidigt imorgon igen men drar nog hem efter mitt pass, så jag tänkte lägga mig snart. Ska bara kika på det sista avsnittet av GG. 
Jag säger det igen, förlåt att bloggen får lida. 
 

27 Juni 2012

Godmorgon! Har inte särskilt mycket tid till att blogga, ska snart dra till jobbet. Hur duktig är jag inte? 
 

några dör unga, jag ska leva förevigt

Jag tänkte lägga mig i sängen nu. Imorgon ska jag upp redan vid åtta, får se hur det går. 
Jag har färgat håret förresten, det skulle bli en röd brun färg men det blev istället typ ingen skillnad alls, jag är riktigt onöjd! Jag har dock ett paket till så kanske ska köra i det också? Det här känns verkligen som bortkastade pengar :( har inga pengar alls till danmark. 
 

Valodja

HejHej! Jag gick upp tidigt idag, tittade lite på gossip girl och så.. Vid elva träffade jag elin på ica och vi handlade lite inför dagens lunch. Hade nämnligen en liten födelsedags lunch inplanerad för Emma tillsammans med Elin och Johanna. Jag och Elin bakade världens godaste tårta till födelsedagsbarnet! 
 
Ikväll ska det ske lite förändring, får se hur det blir och om ni får se någon bild på mig på ett tag.. det beror liksom på. 
 
FÖRRESTEN, jag MÅSTE till ZARA, så snart som möjligt. Helst nu typ. Måste göra av med pengar, nu. Någon som vill följa med?
 
 
 

Lyxmiddag!

Hej hej! Jag har precis duschat. Första dagen på bk gick otroligt bra faktiskt, jag trodde att jag skulle klanta till mig som fan men det gjorde jag inte! inte så mycket iallafall... Jag slutade vid halv åtta iallafall och nu sitter jag här, med lite lyxmiddag, eller inte. Tänkte även titta på project x och se om den är så bra som folk säger!
 
och till Elin som undrade vart klänningen jag köpte förra veckan är ifrån så - Ginatricot!
 

Mot jobbet!


25 Juni 2012

Godmorgon! Jag gick upp för en stund sen, har precis ätit frukost och tänkte klä på mig nu. 
Idag är en sån där dag när jag bara vill gömma mig under täcket, framför någon mysig film och bredvid en chipspåse typ (nej nu överdrev jag) Jag har verkligen ingen ork att jag göra något idag, speciellt inte jobba, även om jag längtar på något sett.... Ska ju jobba resten av lovet i stort sätt. Hoppas det slutar regna innan jag ska åka.... 
 
Haha det här blev ett, glatt inlägg... Nej men ska fixa lite grejer nu så vi hörs!

Natti!

Tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg eftersom bloggen får lida för tillfället... Trots det har jag trogna läsare som tittar in ändå, snälla ni är! 
Någon kanske undrar om det löste sig med min laddare till datorn? Provade imorse och då funkade den, skumt.. 
shift knappen är lika seg fortfarande dock...
 
Nej men jag ska sova nu faktiskt, börjar ju som sagt jobba imorgon även om jag börjar sen men ska förmodligen vara barnvakt innan det så vill vara pigg, och behöver få in rutiner tills när jag väl börjar tidigt. Så puss och godnatt på er!

söndag

hejhej! jag har precis kommit ur duschen, drog en sväng till gymet idag med Wille! Vilket kändes fett bra faktiskt! 
Jag börjar jobba imorgon så ska spendera kvällen hemma, filmkväll hade jag tänkt mig men får se.. 

24 juni 2012

 
herregud. Bilden är från swedish house mafia's hemsida..... jag vill så gå på deras konsert... alla biljetter är dock säkert redan slut.
Godmorgon på er förresten!

LOL

Hej hej! Jag kom precis hem från Uppsala, vi såg LOL. Jag tyckte att det var super bra faktiskt! Och Douglas Booth gjorde helt klart filmen så mycket bättre, jag dreglade typ hela filmen. 
Märkte nu när jag kom hem att min laddare till datorn inte fungerar, så ska försöka lösa det under morgondagen, och om det inte löser sig får jag mobilblogga men då blir det inga bilder, om inte appen fungerar snart. 
Shift knappen till vänster på tangentbordet fungerar typ inte heller, WHATS HAPPENING?!?!?!?!?! 
 

Midsommardagen!

Hejhej! Hur var eran midsommar? Min började tråkigt men den slutade faktiskt otroligt bra för att vara.. ''dålig''. Jag vaknade alldeles för sent vilket var anledningen till att jag inte bloggade igår. Vid ett drog vi på lunch och var där till fyra typ, sen drog vi vidare på middag och lite sånt. 
Jag spenderade min kväll med Rebecca och Sonny vilket var super kul faktiskt! 
 
Jag har inte mycket för mig idag heller, ska dock på bio ikväll så det blir super!
 

Home at last!

Hej! Det har varit en lång dag idag, igen. Men så värt det. Jag gick upp tidigt imorse, åt frukost och fixade mig. Sen drog jag och Becca in till medis och lunchade, på donken. Och när vi gjort det drog jag till Katarina Södra och satt och gjorde ingenting alls i .... runt en timme. 
Vid tre sattes repetitionen iallafall igång och sen rullade dagen på, det var kallt och blåste som fan, men så länge det inte regnade så är jag nöjd och ska inte klaga. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om inspelningen faktiskt, det verkade vara en typisk svenne film/serie (vet inte vad det var) men jag ska se den iallafall!
När vi var klara drog jag till Knivsta och gymmade en snabbis eftersom det var ett tag sedan. Och nu sitter jag här och tänker kolla om det finns någon film att se, annars blir det sims. Har ni haft en bra dag?
 

nu drar jag!


Onsdag!

Hej hej! Jag har haft fullt upp hela dagen, vilket är anledningen till att bloggen har fått lida.
Jag gick upp vid tio imorse, lagade frukost och fixade mig sedan lite snabbt. Efter det tog jag bussen in till Uppsala och träffade Elin och Emma, äntligen! Vi gick i lite butiker, hittade dock inget och hade lite småpanik då jag var i behov att köpa en klänning! 
Runt två tog jag en sub och satte mig efter det på bussen mot gränby, helt forever alone. Jag gick i lite butiker där och vid fyra drog jag mig mot burger king och på arbetsintervju. Killen som höll i den fick så bra vibbar av mig så han anställde mig direkt! Vilket är super kul eftersom jag varit ute efter ett jobb! Så jag ska dit på måndag för att lära mig lite saker. Jag fick även med mig en svart långklänning som jag är helt jävla förälskad i. 
Efter Uppsala drog jag till Knivsta och var där ett tag, vid åtta var jag hemma och har kollat på film och pretty little liars (eftersom det inte va uppe igår!!)
 
Imorgon ska jag upp tidigt igen, då ska jag in till söder och jobba! Har nämnligen ett statist jobb inbokat vilket ska bli super kul! Jag kan ju inte mobilblogga heller eftersom appen inte verkar funka så ni får stå ut med att det blir lite sämre uppdatering.....
Godnatt på er! ♥
 
 

sysselsättning

Medan jag sitter och väntar på att Rebecca ska komma hem så vi kan titta på pretty little liars så tänkte jag spela lite the sims3. Det har ropat på mig hela dagen, den var ju trots allt ett tag sedan. 
 

metrojobb.se

Är ni som jag och är 16 år och inte får några pengar alls? Man är ju för gammal för att få barnbidrag och för ung för att jobba på riktigt. Jag tycker det är jätte jobbigt faktiskt, att ligga där mitt i mellan liten och stor. Fler av er läsare känner säkert igen sig i vad jag berättar. 
Jag ska iallafall börja söka jobb, inte bara för att jag inte får barnbidrag men för att kunna göra mer roliga saker! Och då tänker jag mig ju självklart att jag ska jobba, inte bara i sommar men längre fram. Typ på helger. 
Då skulle jag liksom kunna köpa alla dyra gymkläder jag vill ha ;) eller dra utomlands lite oftare, själv. Vill man något så får man ju liksom ta tag i saker och ting. 

Metrojobb.se är iallafall en sida där man kan, gissa vad...? söka jobb. Det är super lätt att hitta på sidan och som ni ser på bilden nedanför så finns det hur många lediga jobb som helst. Och det finns alla möjliga jobb lediga, allt från skådespelarjobb (som jag då gillar) till läkarjobb. Och man kan, för att underlätta sökningen även välja om man vill jobba heltid, deltid eller under säsonger. 
 
Så gör som jag, sök jobb!

Äntligen hemma!

Hejsan! Jag ligger hemma just nu, i min älskade säng. Jag har haft det jätte bra och roligt men jag har saknat mitt rum... 
Igår drog jag ju till Sabrina, vi gjorde inget speciellt. Vi drog till hemköp vid 8 och köpte massa gott, och drog tillbaka och lagade en riktig gormémiddag! Och vid halv fem idag drog jag hem. Sabrina drar till Italien imorgon och är borta i sex veckor, hur avis blir man inte? 
 
För övrigt så sitter jag och spanar in lite träningskläder m.m det blir ju roligare att träna i snygga kläder, men herregud vad dyrt det är. Jag menar att lägga ner 500 kronor på ett linne är lite väl mycket tycker jag. Eller typ dom här ''string kalsongerna'' som finns till killar, hur värt är det att lägga ner jätte mycket pengar på sånt? usch. Hur ska jag ens kunna lägga pengar på kläder överhuvudtaget när man inte ens får barnbidrag längre. Hur ska jag kunna ha kul?
 
Gårdagens middag!

Jag vet precis vart jag ska

Herregud vad jag är sur, skrev precis det här inlägget men det raderades när jag publicerade och nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skrev... Men jag ska försöka knåda ihop det igen...

Jag har tränat (regelbundet) i 3, snart fyra månader, och under den här tiden hunnit klaga ganska mycket på hur man inte ser resultat. Dom säger att när man tränar (vill bygga muskler) så ska man undvika vågen, den är inte ens vän under den här tiden. Speciellt inte om man är tjej och aa som jag, är ute efter att få en finare kropp liksom. Man vill inte öka i vikt. Jag har ökat i vikt, jag väger mer nu än vad jag någonsin har gjort och känner mig faktiskt tjock. JAG VET, att jag inte är det, men det känns som att två kilo och att det dessutom är mer än vad jag någonsin vägt är en stor skillnad. Jag vet att flera utav mina läsare kommer bli upprörda när jag säger det här för det är verkligen ingen stor grej men det är skillnad för mig. Mina lår går mer ihop än förut dessutom, så jag kan inte låta bli att tro att dom där två kilorna är pga mina matvanor och inte av träning. Mina lår gick inte ihop innan, och nej dom gör inte det nu heller men ibland. Det är mindre mellanrum nu är förut liksom..
För att se resultat hjälper det ju självklart inte att bara träna, att äta rätt är en stor del också. Jag kommer aldrig i livet kunna bli värsta hälsofreaket då jag faktiskt inte tycker om det nyttiga här i livet, dvs saker som mörkt bröd och grönsaker. Men dom sista veckorna innan skolan slutade så lyckades jag komma igång på ett bra sätt iallafall, jag fick i mig en bra frukost och tänkte mer på vad jag stoppade i mig. Sen kom sommarlovet, vilket förstörde allt för mig. Verkligen. Jag menar, pizza till frukost är ingen bra ide. 
När man tränar, och gör av med massa energi så blir man hungrigare också, jag äter mycket mer än förut, och eftersom jag inte tycker om nyttigt så blir det alltså ÄNNU mer onyttigt som hamnar i min lilla mage.

Eftersom jag har varit så sugen på att se det där resultatet och har velat tycka att jag har en fin kropp så var jag rätt duktig i början på att ta kort på min kropp, jag har dock inte gjort det på ett tag nu pga av att jag har faktiskt har tappat hoppet. 
Dom senaste av mina besök på gymmet så har jag knappt orkat göra någonting och varit jätte utmattad. Och på grund av det så ger jag upp hoppet mer för varje gång, vilket jag verkligen inte vill för jag vill inte känna av att jag har spenderat massa pengar i onödan.

Och innan jag avslutar det här inlägget så vill jag påpeka att jag inte bara tränar för att få resultat utan även för att må bra, man orkar mycket mer när man tränar liksom. 
Och jag vill be om ursäkt för dom avklädda bilderna, men vill man se resultat så är det så man får göra liksom. Och när jag tänker efter, så har jag fått resultat, det är inte mycket (och långt ifrån mitt mål) men det är resultat. En bit på vägen liksom. Dom vänstra bilderna är tagna i början av April och dom högra nyss. 
så vad händer nu? Jag behöver ny insperation, ork och jag behöver hitta ett nytt sätt som får mig att äta bättre. Och har ni några tips får ni jätte gärna komma med dom, allt är bra!

18 juni 2012

Hej hej! Jag gör lite lunch just nu, kom hem från gymmet för ett tag sedan. Jag ska träffa Sabrina senare idag och sover nog där. Haha, värsta inlägget. Men är inte på humör för bloggen, så. 


Godnatt!

Jag ska sova nu, jag ska upp rätt tidigt imorgon för en sväng till gymmet (hoppas jag) efter det ska jag träffa en saknad vän! natti på er!

17 Juni 2012

Hej hej! Jag hade en bra kväll igår och har haft en bra dag hittils. Jag ska spendera min sista kväll hos pappa lite lugnt. Shit vad internet är segt alltså, har ingen lust alls att blogga egentligen på grund av det. 

Något jag dock blir förbannad över är dessa bloggare. När dom visar upp saker så sitter det på alla andra jävla människor i sverige. Jag orkar inte. Jag vill verkligen ha ett par plattform converse, men nu känns det inte lika bra längre när bloggare köper dom. Töntigaste saken att bli sur över men ändå. 

något nytt!

Godmorgon på er! Jag somnade inte förrän sent inatt, och vaknade därför för inte så länge sedan. Jag är besviken på det svenska vädret idag, jag ska nämnligen fira en i släkten idag UTOMHUS!!!! Så det blir, väll trevligt. 

Annars då, jag vill ha något nytt! Jag vill göra om bloggen, fixa lite nytt utseénde liksom. En ny header skulle sitta fint. Jag har hittat en blogg som har kunglig design, som ser super proffsigt ut men jag vet inte om jag kan fixa sånt... Så får se hur det blir.. Jag ska göra lite förändring iallafall, så ni vet om det ser konstigt ut! 
Juste, som jag sa för någon dag sedan så testar jag blogg.se's nya plattform, den är under construction liksom så vissa saker kan bli fel eftersom det inte är helt klart ännu, vilket det blev igår när jag bloggade och flera inlägg publicerades för många gånger. Så det är inte jag som är knäpp. 



In tha bed

Jag sitter i sängen just nu, ska göra mig i ordning och sen lägga mig. Tänkte njuta av det sista avsnittet av criminal minds och även titta på glee om jag orkar, men får se... det är inte någon serie i min smak liksom men jag ska ge det ett försök! 

VAFAN

Jag tror knappt mig själv när jag säger det här, men jag kollade på sverige-england matchen idag. Nej jag kollade på fotboll överhuvudtaget, jag gör inte sånt. Det var nog den första hela matchen jag kollade på (om man inte räknar med barcelona - zaragoza jag var på) Och inte ens då kan vi vinna. Jag är besviken. Men vi var bra ändå. 
Som jag skrev på twitter, Sverige i vått och torrt.

Gratisbio.se - shoppa gratis!

För några år sedan gick jag med i gratisbio.se och var jätte aktiv i början men la av efter ett tag. Nu är jag igång igen och vill ge alla mina läsare chansen att göra samma sak! 
Gratisbio är en sida där man kan få gratis presentkort genom att inte göra något jobbigt alls, sidan fungerar verkligen! Visst låter det helt suveränt? 
Presentkort på affärer som H&M, Ica, JC, Nelly, Åhlens det finns jätte många ställen där man kan få gratis presentkort! Även gratis biobiljetter, vilket ni kanske förstod efter som sidan heter gratisbio... Jag älskar att gå på bio, och shoppa, och för er som är som mig, så är det här ju helt klart den perfekta sidan - efter som att det är gratis!

Så bli medlem här! ni kommer absolut inte att ångra er!

Här står du och här står jag

Hejsan! Här sitter jag, som den osminkade lilla ... (?) jag är. Jag ska iväg och träna snart så har ingen  större lust att sminka mig heller. Så har ni sovit gott? det har jag! Jätte skönt faktiskt.
Jag började denna dag med att äta pizza, seriöst vad händer med mig? bara för att det är lov betyder inte det att jag kan äta vad som helst när som helst. Jag får skärpa mig.. Det är helt otroligt att jag inte är fet, så mycket onyttigt som jag äter. 

Efter gymmet ska jag till väsby, stannar förmodligen där över helgen. MEN jag ska ta med mig datorn den här gången, så jag inte dör av tråkhet om jag inte har något för mig. 

Jag tittade på en bra film igår, the last house on the left. Jag trodde den skulle vara dålig, typ som Eden lake, men det var den inte! Så den är värd att se! 


14.23

Jag njuter just nu av det fina vädret här hemma, bara njuter av livet liksom. Har faktiskt ingen ork till att göra något speciellt idag. Kan inte åka någonstans heller satt :)

14 Juni 2012

Godmorgon! Igår kväll drog jag och Rebecca till Uppsala, satte oss i stadsparken och myste med jordgubbar och lite sådant. Det var super mysigt! Dock alldeles för mycket mygg. Vid halv tolv drog vi oss hemmåt igen. 
Jag vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost, får se vart dagen tar mig idag. Till gymmet igen kanske? får se.
Det är så skönt att det är lov!

 

nymobil.se - lagar din iPhone

Nymobil.se är en bra sidan som jag kan rekommendera om du skall laga din trasiga mobil. De erbjuder bra och billig reparation på iPhone4/4s. Så nästa gång när din mobil går sönder vet ni vart ni ska ringa.

Gårdagen!

Först var det avslutning i skolan, det gick fort och var så jävla skönt! Efter betygen och det var dags för alla kramar blev det dock ledsamt. Jag grät inte, var dock tårrögd flera gånger då jag såg alla andra helt förstörda. 
Efter skolan drog jag hem och käkade god lunch med mamma och drog efter någon timme tillbaka till Knivsta. Jag vaccinerade mig och var med lite vänner. 
Runt sex drog jag, Annica, Josefin, Sofia och Emelie till panorama och åt, det började regna rätt mycket på vägen dit så var helt förstörd när jag kom dit. Vi drog sedan tillbaka till Emelie och vid 8 drog vi till Ängby park där sommarfesten höll hus. Det var as lite folk, men jag fick höra en låt jag helt klart älskar och fick se Jacob och hans bror uppträda. Efter det så drog vi till Särsta och chillade, sen kom det mer folk, och lite till efter det osv. 
Det var trevligt iallafall och vid 2 låg jag hemma i min säng. 


tiden läker inte alla sår, men framtiden är vår

 
Hejsan! Nu är jag hemma. Efter gymmet drog jag och William till panno och käkade, träffade även på Fredrik, Markus, Tim, Hampus, Jonas och Jakob. Mycket trevligt faktiskt! 
Jag har fått prova på blogg.se's nya bloggplattform, så jag sitter och försöka lära mig den just nu, än så länge är det bra! Super fräscht och det känns mer ''proffsigt'' att sitta och blogga nu. Jag kan dock inte använda appen längre. 

Jag berättar om gårdagen och visar bilder senare, har lite annat att göra nu.
Här är mina betyg till den som frågade, jag är super nöjd!

Mot gymmet!

Hej bloggen! Jag väntar på bussen just nu, ska till gymmet. Jag hade en jätte trevlig dag och kväll igår men jag berättar mer om det senare när jag är hemma igen! Jag ska även visa hur mina betyg såg ut då det var nån anonym som bad om det, men mer om det senare!

SOMMARLOV!

Nu jävlar har jag sommarlov! Jag är super nöjd över betygen, kommer sakna min klass som fan, och alla andra såklart! Har precis ätit lite god lunch med mor min och drar mig nog mot Knivsta snart!


Inte länge kvar nu!

Hej bloggen! Dagen började med att jag försov mig, men annars har dagen varit bra. Alla nior gick till Kvarngården idag och gjorde massa grejer, sen vid halv ett var det niornas lunch - helt ok!
Träffade en kompis efter skolan och drog runt sex till gymmet, kom hem vid åtta och nu är jag nyduschad och äter en sen middag som består av ägg och korv.

Jag kan inte fatta att det är slut imorgon, jag slutar nian imorgon, grundskolan. Jag känner mig så... Stor. Även om massor precis tagit studenten och är stora på riktigt så känner jag mig faktiskt stor. Vissa utav dom som också slutar imorgon kommer jag aldrig liksom prata med eller träffa igen. Det är sorgligt. Jag fäller nog en tår eller två imorgon. Men det är morgondagens bekymmer. Jag är riktigt glad att det är slut nu ändå faktiskt!


Haters gonna hate

Hej hej! Jag gick upp vid nio imorse, tog bussen vid halv elva och sen var jag på gymmet. Det är i stort sätt det jag har hunnit med idag, känns bra. Jag är dock hungrig nu.
Jag orkar verkligen verkligen inte åka till skolan imorgon, jag vill ha lov nu liksom.
Ikväll ska jag antagligen kolla på det efterlängtade avsnittet av pretty little liars! yäy!

Dålig dag - hej

Jag har en jätte dålig dag, jag har nästan ingen mottagning på mobilen (buhu) den laggar dessutom upp sig HELA tiden. Jag försöker lära mig ett nytt sätt att fläta med hjälp av ett tutorial på youtube men gissa vad? Videon startades om helt random.
Jag är så trött på dessa killar som borde vara 10 år yngre än vad dom är, att mina vänner mår dåligt och dessa fucking mygg. Jag orkar inte.
Jag ber om ursäkt för ett inte så ... Ja jag vet inte.


Det nya skalet!

Här är en bild på skalet jag köpte igår!


Lördag!

Godmorgon! lördag idag. Jag har inget speciellt planerat än så länge, ska dock om typ en kvart iväg till Thun's med mor min! Vilket jag är rätt taggad över, jag har bara varit där en gång, vilket var för typ 4 år sedan (ändå bor jag rätt nära) så det blir nice! Hoppas verkligen inte att det är något folk där, då jag ser ut som skit idag. Nej mina vänner, ni får ha en bra dag!

Friday night

Hejhej! Jag och Elin träffade några grabbar från klassen på vägen till Uppsala, vi bestämde oss för att ta en lunch vilket vi gjorde!
Jag och Elin strosade runt i lite affärer efter det, jag köpte ett par pilotglasögon och ett Mobilskal med massor små nitar, passar otroligt bra till mig och min mobil må jag säga, super nöjd!
Efter Uppsala drog jag till gymmet och drog sen hem. Jag är barnvakt at the moment - inte den roligaste fredagssysslan men jag inväntar fint sällskap så det är lugnt. Vad gör ni denna fredagskväll?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2012/pic_205841605.jpg" class="image">


Nu drar jag!


Summer paradise!

Godmorgon! Jag har precis tryckt i mig en god frukost, ägg och bacon. Många får sommarlov idag, jag är ledig och drar om typ en timme in till Uppsala med Elin! Värmen verkar ju dessutom vara tillbaka idag? :D
Jag har en ny favoritlåt, helt kär. Kan dock inte bestämma mig om versionen med K'naan eller Sean paul är bäst...

torsdag!

hej! Jag har haft ytterligare en sån där äckligt onödig skoldag idag. Åt glass på första lektionen, sen var det elevrådsavslutning med pizza och sen någon konsert. Hur nödvändigt är en sån dag på en skala?! Jag vill bara sluta nu...
Jag drog till gymmet efter skolan (att äta pizza innan träning rekomenderas verkligen inte) och nu ligger jag i sängen, framför tvn i väntan på middag.

welcome home son

hej hej! Kom hem för en stund sen, jag har spenderat hela dagen i knivsta typ. Inte gjort något särskilt heller, bara vart. ätit pizza typ och kollat på film! vad har ni gjort idag?
annars då? Det är dags att färga mitt hår igen.. Jag är varken nöjd med färgen jag har nu, har utväxt OCH vill ha något nytt. Jag funderar på att färga det mörkare igen för jag trivdes i det som fan, men då vet jag inte om jag ska färga svart eller mörkbrunt (nästan svart) eller så vill jag färga en snygg brun/röd färg, eller typ ordentligt brun. ELLER något jag är riktigt sugen på är att göra en ombre färgning. Om jag nu skulle köra på en ombre färgning skulle jag nog vilja ha i den i tre färger.. men får se. Vad tycker ni? har fått förslag om att göra det ännu ljusare men tror inte jag skulle trivas i det.. men jag gillar nya grejer! men aa jag vet verkligen inte :(

All around the world

Jag har fallit lite för justin biebers - all around the world. What's happening??? det låter inte alls som JB längre.
24 minuter kvar just nu.. (tills det sista avsnittet) får se hur lång tid det tar för mig att skriva klart inlägget.. Jag läste någon stans att gamla karaktärer kommer tillbaka, får se hur det blir. Jag är helt hundra på att jag kommer sitta och stört böla iallafall.

lista

1. Hur gammal är du om fem år? 21 (OMG)
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 168 tror jag
4. Vilken var den senaste film du sett? this means war
5. Vem ringde du senast? Tom
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? kul :) - Tom
7. Vad är dagens planer? DESPERATE HOUSEWIVES SISTA AVSNITTET JU!?!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är till, men smsar väll mina vänner helst och ringer familjen
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? någon timme sedan :)
11. Vilken ögonfärg har du? blå gråa
12. När vaknade du idag? alldeles för tidigt, sex
13. Har du någon gång hittat en katt? nej det har jag inte
14. Vilken är din favoritplats? Sängen och barcelona helt klart!
15. Vilken plats föredrar du minst? Dom jag inte besöker? ;) har ingen specefik
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag tror jag har bra med pengar, lever livet och tar dagarna som dom kommer
17. Vad skrämde dig som barn? att vara ensam hemma
18. Vem fick dig att skratta senast? Elin :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja typ 10-20 år?
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? helst utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? ?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jorå!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? det beror på
27. Vilken är din favoritglass? kokos och blåbärglass!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa
29. Tycker du om kinamat? Helt ok!
30. Tycker du om kaffe? Nej usch
31. Vad dricker du till frukost? oboy, juice, saft eller vatten
32. Sover du på någon särskild sida? vänster sida eller på mage :)
33. Kan du spela poker? nej det är alldeles för komplicerat
34. Tycker du om att mysa? självklart!!
35. Är du en beroendemänniska? ?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja (spanska) och engelska :)
39. Har du någonsin åkt ambulans?
40. Föredrar du havet eller en pool? pool är definitivt härligare
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, kläder och mat!
42. Äger du dyra smycken? nepp
43. Har du någon gång testat narkotika?nej nej :)
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? morotskaka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Rebecca
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett typ 6 cm långt ärr på magen, ramlade ner från ett träd som liten ...
47. Vad har du för ringsignal? gammal telefon
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har säkert det
49. Flirtar du mycket? det beror på när var och hur :)
50. Vart togs din headerbild för din blogg? på särstabadet
51. Kan du byta olja på bilen? nej ?
52. Har du fått fortkörningsböter? noop
53. Vilken var den senaste bok du läste? här ligger jag och blöder (barcelona resan förra året)
54. Läser du dagstidningen? nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? ibland så, på långa bilresor händer det en hel del .9
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? nrj :)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en pizzabeställning
59. När var du i kyrkan senast? i höstas


Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Twilightstjärnan kristin Stewart's nya stor film har premiär den 8 Juni, alltså på fredag! Jag tycker att filmen verkar sjukt bra, stjärnor som Chris hemsworth och Charlize Theron är dessutom med i den. Om jag kan så går jag nog på fredag, annars får det bli en annan dag. Jag älskar när dom ''mordeniserar'' filmer som dom gjort nu. En klassisk saga i ny, mörkare tappning liksom.
Helt klart värd att spana in!

Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Transformers

Hejhej! Kom precis hem, vi gick till alsike imorse men jag och Elin pallade inte gå hem igen så vi tog bussen, varför gå när man kan åka liksom? ;)
Efter det kollade Vi på film på alla lektioner, hann se sjögrenskas "utspring" dessutom och sen slutade jag tidigare och nu sitter jag hemma - avis på alla som tar studenten idag, framför Transformers med morotskaka.


Tisdag!

Godmorgon! Jag gick upp vid sex imorse, är sjukt pigg just nu och väntar på bussen.
Ha en bra dag!


The best thing

Jag har spenderar min kväll i köket och framför filmen, this means war. Som jag egentligen skulle gått på premiären men dejten min sussade mig. Så jag njöt därför utav den bästa, och riktigt goda morotskakan jag gjorde, gudomligt god faktiskt. Perfektion.
Jag var HELT KLART värd det efter det hårda passet på gymmet (kommer aldrig komma i form om jag håller på såhär) och det var plåster på såren inför träningsvärken jag vet att jag vaknar upp med imorgon.

Nej nu ska jag sova några timmar innan det är dags att gå upp mitt i natten och göra frukost. Godnatt på er!


It's the final countdown

Hej hej! Tyckte jag var lite fyndig med rubriken höhö, eftersom det endast är en vecka kvar i skolan + avslutning.
Idag har jag haft den tråkigaste dagen på länge i skolan, har inte gjort något alls och jag förstår verkligen Inte varför vi inte får sommarlov nu, har liksom inga böcker eller något kvar.
Efter skolan drog jag till gymmet med Emma och körde ett hårt pass, jag kommer vara död imorgon I'm just saying. Passar bra till den härliga friluftsdagen imorgon också, not.


Väsby festivalen

Godmorgon! Igår va en ta och trevlig kväll, jag sov sisådär inatt men nu är jag vaken och gömmer mig under täcket. Mår dåligt av att bara titta ut genom fönstret...
Det är Väsby festivalen men jag är inte så super sugen på att dra dit, men hittar jag inget bättre att göra så kanske jag drar dit ändå, vet inte. Ni får ha en bra dag!


RSS 2.0