Nervös

Måste även tillägga att jag är GRYMT nervös inför imorgon! Min mobil ska åka på ett försök till lagning och det kanske finns risk att den inte vaknar igen.. Vilka kommer på begravningen? Jag kommer dö utan min fina iPhone


Onsdag

GAAAH känner att jag hinner långt ifrån med allt jag behöver göra... Typ kolla gossip girl.. nej men plugga och städa mitt groteska rum! Ska börja med att sova, det är en ny dag imorgon, med nya problem! Shit vad jag inte borde göra så mycket. (leker att jag har ett viktigt liv)

MAAT

Sitter och käkar men fina annica! Super glad att få träffa henne, de var ju som sagt ett tag sen! Har även riktigt ont i magen efter ett försök att proppa i mig en hel pizza, lyckades ej!


Nighty night

Som alla ni som går och har gått i nian så är det väldigt mycket i skolan, även för mig. Men visst det är en otroligt dålig bort förklaring för jag har inte pluggat ett skit idag men ändå inte lyckats blogga, men det kommer ta upp mycket av min tid (när jag väl sätter igång) Men nu måste jag fokusera på vart jag vill gå i skolan! Hade ju dock redan bekräftat men tror jag har ångrat mig så öppnade det igen.. men jag vet inte.. måste som sagt tänka.
Idag blev det fan en pan pizza till lunch, drog till dansen efter den långa skoldagen (där jag förövrigt var utan Sabrina) Fick skynda mig till subway efter och springa till bussen. Kom hem, Duschade, öppnade matteboken, kollade på gossip girl istället (har även hört att det finns ett gossip boy, dock lite mer B tror jag ;) för er som undrar) Och nu ska jag sova! Ni får sova gott så kan jag försöka slänga in ett inlägg imorgon (dagtid) moaha. Natti

a tired little bitch

Igår var inte min bästa dag, hade verkligen ingen lust att blogga, jag orkade inte göra något faktiskt. Det fortsatte över natten vilket ledde till att jag fick sova i max fyra timmar inatt haha, vilket inte är okej för lilla mig. Men det blir nog bättre! men tiden liksom.
Jag är redan trött på skolan, vill ha mer lov nu! Ska fira detta genom att plugga.

Mot skolan!

Måndag idag, lovet är slut, nu kör vi skola!


Hur det ser ut egentligen

jJag har kommit hem nu, tänkte visa er hur det egentligen ser ut när jag och mina vänner tar bilder ihop - innan vi faktiskt får en helt OK. Allt handlar liksom nu för tiden om att vara snygg ;) eller har jag fel?
Ber om ursäkt till dom som tar illa upp haha och det finns till och med ännu värre bilder haha... Det här är ändå dom snyggaste av dom alla oseriösa bilderna..
image description
image description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description

Mot Ransta!

Sitter i bilen, Påväg mot Ransta, ska fira Nathalie som blev 18 förra helgen!

Himlen är färgglad och jag är sugen på glass!


lördag

Morgon! Har precis fixat mig och ska om ett tag dra mot Kista! ha en bra dag!
den bjuder jag på.

party like it's the end of the world

Nu är jag hemma! Kvällen igår var super! Jag hade super trevligt faktiskt :)
Jag gick upp alldeles för tidigt idag för att åka till lek och bus med familjen, usch vad jobbigt de va... (fick en tröja hahah)
Bilder!
image description
image description
image description
image description

Mot Elin!

Nu drar jag iväg till Elin!


Midnight sky

Jag är kär, i jackor. Alla former, storlekar, färger, allt. Vet att det låter sjukt men det gör ju faktiskt en hel outfit! Pricken över i:et.
I want them all

Det har gått flera veckor

Godmorgon! Vad är detta? Vaknar upp till otroligt fint väder, är våren nära nu??? Tittar man inte på marken ser det nästan ut som att det kunde vara sommar.. Typ.
Jag vet också att alla mina fanz som läser bloggen blir OTROLIGT avundsjuka när ni ser min vackra utsikt från mitt rum, ser nästan hela Drottninggatan, det här är livet! Bara av utsikten älskar jag mitt liv ännu mer än vanligt! Dont you agree?

Nu ska jag duscha!


Klar!

Och nu var jag klar! Och jaa jag vet de kanske ser ut som bajs men så jävla gott! Cookies to die for ;) like I Said.


Jag väntar på dig

Fattar inte att det alltid tar en evighet innan jag faktiskt kommer igång med mina inlägg. Jaja, har inget vettigt att blogga om men kan slänga in att jag ska baka cookies to die for nu! Till mig och min man, det vill säga Elin.

Krossade drömmar

Godmorgon! Hade världens konstigaste dröm inatt, vaknade upp helt förvirrad och visste inte riktigt var jag var någonstans. Förövrigt så har redan halva dagen flugit förbi och jag ska bara vara hemma idag, fixa sånt där som jag aldrig gör. Och en sån här dag passar ju perfekt till att göra sånt, sjukt tråkigt väder ute liksom.

Fettisdagen

Det är tamejfan fettisdagen idag! Vilket SJÄLVKLART ska "firas" med mammas underbara semlor, love it. Tur att man har vänner som Elin som kunde påminna om det, annars hade jag helt klart glömt bort det.

Jag behöver ett jobb! Jag behöver pengar. Så jag får väll, söka jobb? Även om jag är en sån där lat person som hellre ser på när andra gör saker åt en, men det går ju inte.


Tisdag!

Morsning korsning! Vet att det har blivit dålig uppdatering men har inte riktigt att blogga, haft saker för mig liksom.

Hittade lite saker i Uppsala igår, dock inget som är värt att visas upp på bloggen, såg även en gång i Phuket, den var rätt Bra, lite B men Bra! Skulle dock hellre se den hemma än på bio.

Och idag då, vad gör jag inte? Inte ett skit än så länge.


Måndag!

Godmorgon! Jag drar iväg till Uppsala nu och ska kika på lite grejer, födelsedagspresent och lite till mig själv ;)
Vad gör ni en dag som denna då? Skola?


The naked truth

Dagens house lektion var faktiskt mycket roligare än förra veckan!

Jag ska spendera kvällen med min älskade och framförallt saknade syster framför Pretty little liars och big brother! Vad gör ni ikväll?

 


typ så ja.

"Du är den enda
du är den bästa
som jag har letat
som jag har väntat
det är så enkelt
nu vill jag ha dig "

Godnatt

Stänger in mig från omvärlden med hjälp av Gossip girl, som vanligt. Ska upp i bra tid imorgon, so I need this. Tagga sista house lektionen innan sportlovs uppehåll, fattar fan inte varför man inte har lektioner på loven... Men aa tillbaks till saken, godnatt.

Jag hoppas att du inte alls har det bra.

Jag hoppas att du ligger vaken precis som jag, och jag hoppas verkligen mest av allt att du inte alls har det bra.
.
Det är bara jäkligt tomt.  ''And that's why you got your Iphone'' #foreveralone

Lil wayne

så..... What's up? Jag chillar galet lugnt faktiskt! Jag har precis ätit gott och antar att jag ska göra det dom kommande timmarna idag också.. Har verkligen inget att göra ikväll, ska chilla eftersom jag nästan aldrig är här.
Bloggtorka. Fortfarande? Ja det har jag faktiskt. Har inget speciellt alls att skriva om... Det bästa vore om min lilla hjärna kunde överösas med ideér, men det är önskedrömmar. För jag tycker synd om mina trogna läsare som fortfarande spanar in min blogg när det inte står något interessant alls haha :D (jag klagar förresten inte!! så keep doing that)
Jag gick förövrigt in på min tumblr idag, efter cirka en månads ''tumblrpaus''. Får se om jag kommer tillbaka, men har iallafall kvar den oavsett vad!

Mot daddy!

Ska snart åka till pappa, har precis klätt på mig. Funderar på att inviga mina sneaky steve's eftersom det inte är allt för kallt idag... men får se..
Måste packa väskan snabbt, ansiktet fastnar inte på bild så ni får nöja er utan det!
ha en awesome dag babes!
image description

18 Feburari

Godmorgon!
Hade ingen ork till att blogga igår men det är sånt som händer. Sovit bra förresten? Jag har sovit som en kung!
Jag ska till pappa senare idag, men först: några avsnitt av gossip girl.
Massa nya kläder skulle inte sitta fel heller.... Jag vill bara.. jag vet inte.. UPPDATERA.
Här är några av mina absoluta favoriter från mylovebasket. En sida jag rekomenderar stort! Jag använder den dock inte så flitigt som jag vill men jag ska försöka göra det! hehe :) länk till min lovebasket hittar du här!
Equipment - Equipment Shirt Daddy One Pocket Loose Fit Jewel Tip Collar hos MylovebasketASOS - ASOS Shirt with Wrap Front Detail hos MylovebasketRiver Island - River Island Teal Tailored Blazer hos Mylovebasket

HAHAHAHAHA.


Cupcakes

Hej! Hade en rätt skön skoldag, skulle ha varit med Annica egentligen men har matteprov och kan ingenting så åkte hem och pluggade istället, får träffa henne på lovet!

Bakade cupcakes i skolan idag, dom vart helt OK.

Nej ska man sova kanske?


I'm done!

var som sagt på två öppet hus idag, och nu har jag bestämt mig, jag har bekräftat. Jag har sökt till fyris! Sjukt nervös när jag faktiskt bekräftade ansökan, men nu är det klart! Och nu ska jag sova!

Hos Elin!

Hej! Slutade för inte alls så länge sedan och ligger just nu i Elin's säng, jag är skit trött och orkar inte åka på öppet hus men vad gör man inte? ;)


Onsdag!

Hejhej! Sitter i skolan och gör absolut ingenting just nu.. Jag slutar fyra idag och ska på två öppet hus efter så ko
Mer väll hem alldeles för sent idag och jag måste plugga men men pallar ej.

Jag har för övrigt grov träningsvärk i armarna.


Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag! Jag har haft fullt upp hela dagen, lång dag i skolan, hade någon utbildning dessutom, direkt till dansen efter skolan, alla hjärtans dag firades med bästa vän på storken, super mysigt! Och när jag kom hem kollade jag på top model Sverige vilket faktiskt är en besvikelse, och efter det duschen och nu ska jag sova!

Jobbigt inlägg men det är de ni får ;) har ni gjort något speciellt idag?
Vi hörs imorgon! Natti


My biggest wish is to be more like you

Efter några avsnitt av gossip girl, och ett försök att titta på the walking dead som äntligen är tillbaka efter säsongspaus så somnade jag. Blev väckt av Frida för någon timme sen och ligger nu (hungrig) och pigg som fan i min säng.
Har som vanligt inte mycket alls att säga, jag är bara riktigt glad att jag har dom vänner jag har, att dom bara finns där, oavsett om jag mår dåligt och behöver någon eller om jag är allmänt glad. Dom finns liksom alltid där och får mig att känna mig på topp! Love you guys.
KAN INTE LÄGGA UPP BILDER WTF. det här som skulle vara ett sånt där fint vackert inlägg.....
image description

Liv och död

Hejsan! Måndag idag och jag räknar ner dagarna till sportlovet! Vilket är behövligt. Jag har dessutom kommit underfull med hur trött jag är på skolan och inte har någon aning alls om vilket gymnasium jag vill gå på.. Känns bra med tanke på att jag måste ha bekräftat mitt val om 2 veckor typ.
Jag är fett trött och har inget att plugga så ska spendera dagen framför gossip girl, yes I'm addicted.

Söndag

Igår vid sex drog jag till Knivsta och vid åtta var vi hemma hos Ronja, hon hade fyllt år så hon blev firad och så ;) Det var iallafall super trevligt trots kvällens motgångar!
Idag var första house lektionen, sjukt svårt men hoppas det löser sig, vilket det borde ;)

Sommar 2012

Inte så länge kvar tills sommarlovet va? några månader bara.... Jag vill ha massa fina sommar kläder och bikinis och åååh, ja sommar liksom! H&M har riktigt snygga bikinis! (som vanligt)

 


Allting blev ingenting utan dig

Godmorgon! Blev väckt aldelles för tidigt idag, halv nio typ. Älskar mina katter osv. För övrigt är klockan tolv, vet inte hur min dag ser ut ännu, sitter med en fet ansiktsmask för jag som annars brukar ha bra hud utan finnar och sånt har fått 5 stycken samtidigt nu. Kul och veta men så ligger det till ;)

say what?

SHIT vad kort mitt hår var några månader sen.

10 feburari 2012

Hej! Kom precis hem, efter skolan så drog jag till Uppsala med Emma och sen hem till henne med Elin och åt gott, färgade Emmas hår och bara hade set allmänt bra liksom. :)
Jag är som sagt hemma nu och ska snart lägga mig framför gossip girl, haft en bra kväll?


Wrong again but stronger now

Kom hem för någon timme sedan, var på öppet hus på boland. Annorlunda skola haha. Nej men den verkar bra och så, har fortfarande ingen aning alls om vilken skola det blir.
Ska spendera resten av kvällen framför några avsnitt av gossip girl, lätt!

Rast osv.

Hejhej! Har slutat nu, eller för en kvart sen, har haft skönaste dagen faktiskt började med nationella sen två timmars rast sen film och sen 15 minuter so, skönt eller vad?!

Nu ska jag vänta på att Emma slutar och sen ikväll blir det öppet hus!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/766572/images/2012/pic_188541416.jpg" class="image">


Kommer du ihåg den tiden man var barn och kunde klä sig utan krav på någon annans smak?

Jag har ont i magen tralala.. Asså jag har verkligen ingenting att blogga om just nu.. Känner att jag får komma på något bra, rätt snart helst.
Jag drog till Knivsta en sabbis och handla lite godis osv, har ju nationella imorgon igen, känns dock som att det kommer gå lite dåligare imorgon. wish me luck.
Nej kanske man skulle passa på att titta på några avsnitt av gossip girl innan det är dags att sova? eller plugga kanske? nej det gör jag en annan dag, orkar verkligen inte.

Känner du lyckan genom sorgen?

Förlåt! Vet att bloggen har hamnat åt sidan dom senaste dagarna, har knappt suttit vid datorn alls heller. Jag hade som sagt årets första danslektion igår, har skön träningsvärk idag och taggar inför nationella imorgon!
Idag ska jag dessutom inte göra något alls, vilket ska bli grymt skönt!
nu - mat
älskar att mitt ena öga alltid ser ''emo'' ut.

Ser du något bakom månen?

Hej! Kom hem rätt sent igår och internet var segt så gick och la mig istället. Idag hade jag lång dag sen årets första danslektion, jag är DÖD nu. Kommer inte komma upp ur sängen imorgon haha...

Nu - top model Sverige och sedan plugg!


Mot uppsala!

Hej hej! Kom precis hem och käkade, ska om några minuter åka mot uppsala!

No one does it better

Kom hem för en timme sen typ, det år söndag så jag spenderar kvällen genom att sköta om mig själv, haha låter helt fel. Sen blir det gossip girl!


Eden lake

Såg denna film i helgen, jag tycker den var riktigt äcklig men samtidigt bra! Helt klart sevärd!

Söndag

Hellu! Kom precis tillbaka efter cirka en timme ute i helvetet. Trodde seriöst att jag skulle dö, så sjukt jävla kallt ute. Becca och jag drog till Ica iallafall och köpte massa gott, pizza cola och chips typ ;)


Ska jag?

image descriptionimage descriptionimage description


Let love bleed red

Hej! Just nu sitter jag i Rebeccas säng och mumsar på en liten lollipop. Får se vad vi hittar på ikväll :) ha en Bra kväll!


Lördag den 4 Feburari

Godmorgon! Idag vaknade jag alldeles för tidigt, kollade gossipgirl och duscha :) sitter på bussen På väg in mot Knivsta nu :) drar till Spånga ikväll och spenderar natten där, det kommer bli Azum!

Nu ska jag vara social!


Sunshine


Friday

Hej! Hade en rätt skön skoldag, gjorde typ ingenting alls, det var språkolympiaden men internet funkade knappt så sket i det. Efter skolan träffa jag en vän och sen drog jag hem i det alldeles för kalla vädret.
Ikväll ska jag vara barnvakt, tråkigt men myser framför några filmer med chips och sånt. Känner mig äckligt ful idag så inga bilder, men däremot en låt.

I'm a lover not a fighter

Har suttit här i tio minuter. Har inte haft något alls att skriva, ingenting liksom kommer upp i den lilla bollen mellan mina axlar.
Hade en skön dag i skolan iallafall, drog hem till en vän efter, sedan till väsby och vid sju var jag hemma. Behöver plugga ialllafall, språkolympiaden imorgon, yäy.

SUMMER FEELINGS

Tittade tillbaka på lite bilder från förra året, mest från den varma delen av året. Shit vad jag saknar sommaren, värmen, känslan av att inte behöva ha 5 lager kläder när man ska kliva utanför dörren, lyckan, dom sena sommarkvällarna, moppeturerna och framförallt min bruna kropp!
Därför så tillägnar jag detta inlägg till just det, saknaden av sommaren.

död.

Helt död nu, gick nästan 7 km på friluftsdagspromenaden, jag är trött, och sjukt hungrig och som ett plus i kanten lagar mamma mindre bra mat till middagen. Shit vad allt blev negativt anars har min dag varit dunder!
Har även hittat min nya favorit app som Emma visade, Gplayer vilket rekomenderas starkt! Man kan kolla på filmer och serier i mobilen med hjälp av itunes först. Så ni vet säkert vad jag gör på lektionerna? nej men skämt och sido, den är grym!

Onsdagen den 1 feburari 2012

Godmorgon! Onsdag idag, från och med idag kan man välja gymnasium, är dock lika förvirrad som tidigare, det känns liksom som om man MÅSTE bestämma hur ens liv ska se ut om 10 år idag. Tur så har jag några dagar kvar på mig att välja ;)

Drar till bussen om 10! Så måste klä på mig - ha en bra dag!


RSS 2.0