I taket lyser stjärnorna



Igår bestämde jag & Rebecca att vi ville se på bio.  Och vi valde I taket lyste stjärnorna. Den var jättebra. Den var barntillåten och det handlade mycket om sprit och skit. Filmen är värd att se iallafall. Här är vad jag och Rebecca tycker.

Rebecca: ♦ ♦ ♦ ♦ = fyra diamanter
Jennifer: ♦ ♦ ♦ ♦ = fyra diamanter

men filmen var jätterolig på ett par scener! haha se den och berätta vad ni tycker! hhaha! men det var lite tråkigt det med Sakke...

Let's dance

förra veckan åkte blondinbella och Jonathan ut ur let's dance. Vem åker ut idag? Jag hejar på han Laila Bagge ;) vem hejar du på?
Vem som åker ut lär vi få se om någon timme eller så. Nu ska jag umgås med beeccaabuus! =]

090130

Idag har jag suttit och designat nya saker till jenout.spreadshirt.net Och det har gått bra men jag har slut på ideér. Så kom gärna med tips hur en tröja kan se ut! Det skulle vara jätte roligt att få höra. Som sagt jenout.spreadshirt.net är hemsidan med kläder för kvinnor,män, barn & babys.
Jag mår fortfarande dåligt ;( och jag vet inte vad jag ska göra. Inte läsa Twilight för det har jag redan gjort. och jusste jag fick när jag hör din röst, igår! yay! så snart när jag läst ut om jag kunde drömma så blir det när jag hör din röst!´
På den svenska Twilight sidan (klicka här) så finns det alla omslag till dom svenska böckerna! och Breaking dawn finns på Svenska den heter så länge vi båda andas..


(mobilbloggar) jenout.spreadshirt.net

godmorgon. Idag är jag hemma, jag mår dåligt. Men jag tänkte passa på att be er kika in på min/min pappas webb-butik. Som säljer koppar, tröjor (med tryck eller utan), vantar, förkläden m.m. I stort sätt för hela familjen. Det är enkelt att beställa och varorna kommer hem fort. Adressen är www.jenout.spreadshirt.net

090129

hej hej! Är det den 29 januari idag? för jag vet inte riktigt. Så jag gissar mig fram. Jag tror det är den 29:de.
Idag slutade jag tidigt! Och det var skönt så på bussresan hem satt jag och läste Om Jag Kunde Drömma. Den är skit bra!

Mamma & Thomas sitter i ett möte nu. Och jag sitter och ser på en film ''speed dating''  eller om de sitter ihop. Efter mötet ska jag antigen med Thomas till hans Jobb om han ska åka tillbaka annars stannar jag här och väntar på att pappa kommer och hämtar mig. Så så ser dagen ut!



*trött*

tvätt = patetisk!

För ett tag sen ''gjorde'' vi en tvättstuga. Och sen dess har mamma & Thomas börjat tvätta mycke mer än förut. Och innan vi skaffade den klagade jag om att jag aldrig hade några kläder. Och nu har dom ju börjat tvätta mycket och nu är min byrå proppfull! Det ligger två högar här brevid mig på mitt skrivbord med ren tvätt. En stor hög med tvätt i sängen och ändå är det fullt i byrån! ååååh!

Förövrigt börjar jag bli sjuk.. -.-
Men nu måste jag göra min matteläxa tills imorgon.


Top Model

hejsan. Just nu sitter jag i soffan och tittar på ANTM. Dom är på en privat modevisning, dom har gröna dräkter på sig och fina kläder. Nu ska jag se på det så jag skriver mer imorgon. 

goodnight & goodbye!

090128

Imorse hade jag och Linda gympa med förskolan. Dom tyckte det var jättekul. Sen så har det varit en vanlig dag bara. Inte så intressant förrän man kommer till slöjden. Jag och Agnes ska såga ut 12 bitar till en hylla vi ska göra. Och det tog typ hur lång tid som helst att bara få ut 6 stycken. Och de var det vi hann. Vi fick ta hjälp utav några killar i våran klass att sätta fast tvingen, typ en miljon gånger. Och när vi såga såg vi säkert ut som freaks. hehe.
anyways, Onsdag idag och pappa ska inte jobba kväll (vad jag vet) han är på väg att hämta mig nu. När jag pratade med honom sa han att han ungerfär skulle vara framma 16.50.
Så jag ska nog börja fixa mig lite, (ta med mig allt jag ska ha.)

vi hörs!♥

090127

Tisdag idag. Och jag försov mig 10 minuter. Men jag kom ut till bussen i tid. Sen var det de vanliga i skolan, 90 minuter matte först och det tycker jag är jätte dåligt för hjärnan är inte vaken då. och sen var det rast och sen Engelska och SO. Och efter det var det lunch. Efter Lunchen Bild, Svenska och idrott.
Mamma hämtade mig efter skolan och körde mig hit till pappa. Och nu sitter jag här.. Men vi hörs senare, ska försöka uppdatera lite mera.

Dagens Outfit

Här är dagens outfit. Årets andra. Och om ni tycker min ''pose'' är konstig så har jag en förklaring! haha. Jag skrattade!

Tunika - Gina Tricot 149:- (men jag köpte den för 49:- på rea)
Leggings - LaRedoute
Strumpor - ?

naztysbunny.blogg.se

hejsan,. Jag skulle vilja vinna Denise (naztysbunny.blogg.se) designtävling. Jag är redan jätte nöjd med min design men hon är tusen gånger bättre. Hon gör jätte fina designer och har verkligen talang. Kolla in hennes blogg så förstår du. Och hon är så söt. Asså då menar jag att hon ser jätte gullig ut! =)
Vill du ha en jätte fin design? Kolla in Denise blogg så kommer du se ett par jättefina designer. Tävlingen avslutas på söndag. Så bäst att ''anmäla'' sig nu!

Kläder gör allt bättre ibland

Idag skulle jag och pappa och och handla lite saker jag behöver. Ett mobilskydd utav silikon till min Iphone. Jag hittade ett jag ville ha så vi köpte det. Sen när vi satte oss i bilen skulle jag sätta i telefonen i skyddet men det var förlitet. Det var till en Ipod touch. Men försäljaren hade sagt att det funkade. Så det va jobbigt. Så vi fick lämna in det.
Sen skulle vi åka och köpa ett par jeans och ett par mjukisbyxor. Men ingen av dom jag ville ha fanns i min storlek. =[
Så jag blev lite besviken för jag behöver verkligen byxor.
Så nu när jag kom hem satte jag mig vid laptopen och kollade runt på kläder. Och hittade en massa plagg jag vill ha. Men det kan jag inte, det blir för dyrt och så sparar jag ju pengar.
Så jag tänkte visa vad jag hittat jag vill ha.



På bilden står det texter om vad det är och vart man köper dom och vad dom kostar. Men om ni inte ser så tänkte jag skriva här.

Jeans Tights - Bikbok 199:-
''Peace'' T-shirt - Bikbok 199:-
''Peace'' örhängen - Bikbok 49:-
Vit tröja - Bikbok 149:-
''Zip'' Leggings - Bikbok 149:-
''Peace'' Linne - Bikbok 199:-
Svarta UGG:s - Din Sko 299:-
Svarta stövlar - Din Sko 399:-
Svart partyklänning - Forever21 195:-
Grå kofta V-ringad - Forever21 81:-
Turkos Tunika - Forever21 115:-

GratisBio.se

Gratisbio är en sida där man kan samla ihop en massa poäng och byta dom mot presentkort på t. ex. Kicks,JC, H&M, Bokia, Din Sko, Mio, Siba, Computer City, Ginza, Åhlens, Guldfynd, McDonalds och stadium. Alltså en massa affärer. Och för att få dom presentkorten gäller det såklart att samla ihop en massa poäng som du sen kan byta emot presentkort.
När du samlat ihop dina försdta 400 poäng kan du byta mot en helt gratis biobiljett. Och medans du byter poängen mot en biobiljett kan du byta till en menybiljett och en sån ger dig en mellanläsk och en mellanpopcorn.

Gratisbio är helt gratis att bli medlem på. Och det är en jättebra sida, helt säker. Det finns också en massa tävlingar där du t. ex. kan vinna 500kr på Nelly.com eller en Laptop m.m.
Men det går bara att skapa ett konto, så att det inte blir något fusk. =]

bli medlem här.

090123

Fredag, fredag!!! yay! Helg igen och det kommer bli så skönt. I helgen ska jag nog vara med Sabrina, spela lite fotboll med pappa, kanske åka till västerås.. Fast det va bara snack om de. Så vi får se. Och idag får jag min kamera! fast jag vet inte vart den är. Men vi hörs senare! :)

puss & kram!

godnatt

kan knappt skriva. Junior ligger på min mage, och jag skriver på mammas och thomas laptop. så det blir lite problem.
Nu gick han.Det här är mitt godnatt inlägg.
så vi ses imorgon!

090122

Hejsan. jag glömde dagens planer i det förra inlägget, så jag tänkte skriva dom nu.

  • Maj-Britt kommer hit så vi ska äta en god middag.
  • Jag måste städa :(
  • Plugga lite
  • 21.00 Criminal Minds!!!! =]
  • Läsa Twilight
  • Packa tills imorgon, eftersom att jag åker till pappa över helgen
Så det är dom, men jag vet inte i vilken ordning. Så det får vi se!

en rolig bild tagen på mig när jag lekte med mamma & Thomas dator ;)



tandregleringen

Idag skulle jag åka till tandregleringen med mamma. Jag hade tid där 10.40 men hon hämtade mig i skola 9.30. Det var för att mamma inte visste vad det låg ;)
När jag väl kom dit så fick vi vänta.. vi kom dit 10.20 ungefär så det var ett tag till.
Hos tandregleringen skulle vi kolla om jag behövde tandställning. Han kollade på mina tänder ett tag och såg att (jag har överbett) eftersom att jag har överbett så såg han att min underkäke gjorde någonting mot mitt tandkött på överkäken. (svårt att förklara) Så det gillade inte han (och jag). Sen berättade jag att jag brukar ha smärta i mellan min glugg. och det tyckte han var bra. För då kunde jag få tandställning lättare.
En annan tandläkare tyckte att hon kunde trycka ihop tänderna, men då sa han jag gick till idag att eftersom att tänderna på underkäken sitter så trångt kommer det inte få någon luft. (och jag fattar inte vad han menade) Så nu står jag i ett års kö för att få reda på om jag behöver det eller inte. Så det är ju bara att jag får fortsätta ha smärta i gluggen i ett helt år!!! Jag kommer inte överleva! okej, det kommer jag. men ändå..

Vi hörs senare! 

kram!

fjortistest!

Fjortistestet!
()Du har bilddagboken
(x)Du har över 20 bilder på dej själv (posande) där
()Du ersätter S med Z
()Du är 14 år
(x)Du pratar i stil med "han baa.., och hon bara, " ..
()Du använder uttrycket DAH?
(x)Du har ägt en Nokia 3310?
()Du har laddat hem ringsignaler för pengar
()Du lyssnar på Green day
()Du har träffat mindre än 9/10 av din kontaktlista på msn
()Du lyssnar på techno för att det är "häftigt"
()Du kör moped
(x)Du är medlem på lunarstorm/playahead
()Du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagsmorgon
()Du har aldrig arbetat
(/)Du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder
()Msn är ditt liv
(/)Du kan inte gå till skolan osminkad
(x)Du skriker "Heeeeeej" i korridoren och kramar dina vänner (utomhus)
()Du dejtar spegeln minst 9 gånger per dag
(x)Du tittar på Tv 5
()Det var ett halvår sedan du såg en nyhetssändning
()Du tycker att sverigedemokraterna är coola
()Du tjuvröker
(/)Du säger "jag döööör" ofta?
()Du har ofta en klubba i munnen, och tycker att det är sexigt
()Du kör med hjälmen hängandes på cykeln
()Du har med dig plattång till skolan
()Du använder Daxwax, trots varningarna om hårlöshet
(x)Du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
()Du diggar Eddie Meduza (vem?)
()Du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
()Du tittar efter mopeder på blocket
()Du har en JL-tröja
()Du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
(x)Dina föräldrar betalar godiset
()Du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
()Du har keps
(/)Du kan inte spela ngt instrument, men har en ipod
(/)Du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
()Du tuggar mer än 5paket tuggumi/vecka
()Har inte varit i en kyrka på 10 år
(x)Du har färgat håret
()Du skickar vidare kedjebrev, och tror att du vinner något
()Du försöker få folk att klicka på din "vinn'någonting'"-länk
(x)Du läser "Frida"
(x)Du kan bli störtkär i någon på under 10 minuter
()Du tror Sovjet var det bästa (och mest demokratiska) landet någonsin
()Du diggar RixFm
Får du runt femton kryss så är du i riskzonen!
antal kryss: 13 ½

090121

hejsan. Idag efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte och handlade. Sen när vi kom hem satte jag mig direkt framför TV:n med Pelle som var jättetrött. Vi såg på små Einstains. Sen när han somnat böt jag till femman och kollade på AFV och sen på Las Vegas. Till middag blev det Tacos det var jättegott (såklart!). Och nu sitter jag här och fryser. Jag har en filt över mig som jag fått utav Magdalena. Sen ikväll blir det ANTM och så ska jag duscha. Det var en kort sammanfattning utav dagen (förutom skolbiten). Och nu ska jag försöka dra igång lite musik. (eller göra musik). Så vi hörs förmodligen senare! ♥

099120

Just nu sitter jag och kollar på Las Vegas! haha. Min TV styr mitt liv! okej de gör den inte.  Idag slutade jag klockan ett men jag har inte skrivit för jag har läst nya numret utav FRIDA, försökt göra musik på datorn (de funka men de lät inge bra) och så har jag ätit Lunch/mellis.  
Nu vaknade Pelle. Han sitter och rå glor på TV:n...
Jag hoppas att jag skriver mer senare, för jag har inte så mycket att skriva! (;

Forever and always, en låt till alla tjejer!

hejsan! snart börjar CSI och de ska jag se på så det här blir sista inlägget för sen är det Prison Break. Jag lyssnar på Savannah Outen's verasion utav Taylor Swift's låt Forever & Always. Savannah är jätte duktig, lyssna gärna! :) haha. Så lyssna på Savannahs verasion och sen Taylors! =] fast bara om ni orkar. Forever & always är en låt som Taylor skrev om en kille som har gjort slut (Joe Jonas) över telefon på 27 sekunder. Och texten är jättefin!

Och till den/dom som kommenterat och frågat om video chatten igår, ja det gick jättebra! dom var söta, roliga och UNDERBARA! ( I'm in ♥!!!) fast de va jag redan). Men det blev även sen jag & Rebecca gick och la oss 00.40 ungefär , men jag somnade inte förrän efter klockan 1. Och sen skulle jag upp halv sju och det gjorde inte saken bättre.

Nu börjar det!

Savannah's!
 

Taylor's!

Don na, don na omoi mo sugu kimi ni todokete ikuyo

Japanska! den är på japanska! haha. Jag har ingen aning om vad det betyder. men jag vet att det är början på refrängen till den underbara bonuslåten från Jonas Brothers album ''a little bit longer''. lyssna och kommentera gärna vad ni tycker om låten haha. Dom låter rätt så unga här iallafall.



Kvällen blir lugn, Rebecca är inte hemma. Hon sover hos sin mamma tills imorgon. Så för mig, jag ska väll se klart på Las Vegas, läsa twilight och bara ta det lugnt! hehe.. mysigt...!!!
Vi ses senare! =)

090119



idag är det måndag. Och jag har redovisat om Usa och det gick jättebra. det tycker jag iallafall.
Mikas ringde aldrig. så jag fick ringa dom. Men hon jag skulle prata med var upptagen så jag fick ringa runt fyra igen. Hon sa att jag kunde rättare sagt komma in när jag ville. Om vi skulle åka in till Stockholm. Men de vet vi att det aldrig kommer hända. eftersom vi inte åker dit.. :( så de är ju antigen att jag åker dit med pappa, men det vill jag inte.. Eller om jag tar foton hemma men det är inte heller bra eftersom att vi inte har någon bra kamera. Så de blir inge bra! Torsdag skulle vara en bra dag eftersom att jag ändå ska till tandregleringen. men det är i Uppsala.
Nu ska jag läsa Om jag kunde drömma. Så vi hörs senare. Jag har också en liten bra nyhet. Jag slutar tidigt imorgon! yay! så jag kommer hem runt klockan 1. 

Nu måste jag gå! vi ses! ♥

borta... (och dålig uppdatering)

Idag har jag varit upptagen hela dagen. här är en kort sammanfattning. Det började med att vi vaknade men låg kvar för att läsa Twilight. Sen när vi kom upp sa mamma att vi kanske skulle åka till fyrishov och bada. Och de gjorde vi, fast vi åkte inte förräns runt 2 eller kanske 3. Och vi kom fram runt halv fyra och badade där tills halv sex tror jag... Till middag blev det MAX hamburgare resturang. Och då åt jag Chicken Nuggets. Sen åkte vi hem och då började jag och Rebecca baka tills min redovisning imorgon. Och  nu sitter jag här och gör det sista på redovisningen och väntar på att videochatten ska börja. (=

och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. men jag tror inte jag hinner skriva mer idag. men vi hörs imorgon!

kram!♥


muskel-avslappning (stavning?) = relax

jepp. Du läste rubriken. Just nu ligger bella i Rebeccas säng och blir masserad med våran muskel-masserar grej. Sen eller nu ska vi kanske göra oss i ordning och sen kanske gå och lägga oss och läsa?. Vi måste sova ut för imorgon kväll händer det något stort! nämnligen Video chat med världens bästa band! så de ska vi göra imorgon, direktsänt från Usa. eller asså dom sänder från usa. men nu måste jag gå måste borsta tänderna sen blir det tilbaka till om jag kunde drömma.


(mobilbloggar) Rollercoaster rush

Godmorgon! Sitter i sängen och bloggar. Jag har precis ätit frukost och nu ligger jag. Här och lyssnar på när Bella & rebecca spelar rollercoaster rush på Bellas mobil. Dagens plan är att fira Bella som fyller år på tisdag. Nu kom rebecca och hade hämtat hellas vita nintendo DS. Så nu spelar rebecca nintendo och Bella ligger och kollar på. Skulle också vilja spela men jag gillar inte något utav mina spel. =[ anyways, vad är era planer? Jag skulle vilja vara med sabrina Idag men jag kan inte :-( så ja... Vi hörs! Puzz&kram!

MIKAs

Hejsan. Fredag idag! yay! jag har inga planer för kvällen vad jag vet... eller ja, vara med familjen. Idag runt 11.20 ringde min telefon. Jag kunde inte svara för vi hade lektion. På väg till lunchen kollade jag numret och det va ett okänt nummer.. Sen när jag kom hem så sökte jag på hitta så såg jag att det var Mikas Modellagentur.. Så jag fick ringa upp dom och dom sa att dom ville uppdatera mina bilder och ville antigen att jag skulle fixa de här hemma eller åka till dom. Så på måndag skulle dom ringa upp (tror jag) eller så skulle jag ringa dom ;)

Det har varit svårt att skriva idag för det har inte funkat? så bara ett inlägg. Och pappa hittade min kamera i hans bil idag. fast jag får den inte förräns på fredag nästa vecka. :( så det är lite synd... )=
Nu ska jag klä på mig myskläder så ska vi kanske se på Juno... :)

godnatt! ♥

24h-24 is back!

Take care of yourself darling I guess, I guess this is goodbye. Ungefär så va det jag tänkte när jag kollat klart på säsong utav 24. Men nu har säsong 7 kommit! yay! i Januari 2008 sa dom att 24 säsong 7 skulle komma. Jag väntade och väntade men inget 24. Så kollade jag på E! news och dom sa att det blivit uppskjutet tills hösten. Men kom det något? nej. Så jag har väntat. Sen va det typ sagt att det skulle komma i December. Men nej. Men nu är de här! jippi!

Sen igår fick jag en parfym utav pappa , miss sixty rock muse. Men jag vet inte vart min kamera är så det är lite problem... Men jag ska kolla om jag hittar en bild på Google och då visar jag.

Nu bakar jag och mamma kakor, så jag måste gå.


090114, Onsdag

Hejsan. Idag är jag hemma från skolan. Mår illa lite då och då och ibland känns det som att jag ska spy. :'( inte kul.
Kom även hem till pappa nyss och jag sitter nu och dricker lite cola. Pappa kommer inte hem förrän klockan 16.10 typ och då blir de nog så att han börjar med maten.
Idag ska jag nog... Läsa Twilight, blogga och ta det lugnt.

För alla er UGG:s älskare! Min mamma läste Aftonbladet idag och hittade en artikel om att UGG:s är farliga. Läs här om du är intresserad.

kram ♥

Min header (design)

många (eller några) har kommenterat och sagt att dom gillar min design. Så jag tänkte dela med mig. Jag skapade min header i fotoprogrammet picasa3 som går att ladda ner helt gratis och lagligt från google. Sen valde jag att skapa ett collage där jag la upp alla bilder som jag ville ha me och gjorde ett collage på mitt sätt. De går att göra collage på många olika sett. och sen tryckte jag på spara collage. och sen la jag till texten ''Jennifer Pettersson''.

Så det är så de gick till. Sen får ni ju göra på erat sett. Ikväll är det ANTM och de ska jag kolla på. Och sen ska jag plugga lite till. Påväg hem till mamma kanske jag & pappa stannar för att köpa Lindas födelsedagspresent. (hon fyller år på fredag så gratta henne!) Sen även dom sena julklapparna till dom andra tjejerna.
och ett VIKTIGT! medelande.. okej nej det är det inte, men för tjejerna i min klass så måste jag säga att alla tjejer i klassen har blogg nu! haha, Agnes skaffade sin idag. Så gå gärna in och kolla.

Tisdag... ZzZzZzzz

Tisdag idag, och jag är jätte trött. (därav ZzZzZzz i rubriken) idag på jumpan hade vi någon hinderbana / stafett grej och de gick rätt så bra.
Sen när jag kom hem satte jag och Sandra oss ner vid köksbordet och tog en bit sockerkaka som mamma bakade igår och ett glas äppeljuice. Sen satt vi där ett tag och jag kollade i LaRedoute (stavning?) katalogen vi fick för några dagar sedan... Jag har hittat en del fina saker! fast det blev över en tusenlapp tillsammans. haha!

Om ungefär typ 20 minuter kommer pappa och hämtar mig och sen blir det Älskade Las Vegas! Och jag ska nog uppdatera en gång till.

puss & kram!♥

pluggar,

sitter just nu och skriver på mitt arbete om Usa som ska redovisas på måndag. Så jag gör det sista nu. Fast jag har lite problem. Kan nämnligen inte skriva ut från min dator (skrivaren är inte inställd) så Det får Thomas hjälpa mig med sen. Så det är anledningen till att jag inte skrivit på hela dagen.
Sen igårkväll har det blåst jättemycket. Det känns som att träden ska falla över mig. (jag har några nära mitt rum)  Haha! så japp. Och det har blåst så mycket sen dess. Som typ en storm! är det någon som har sånt väder?

Nu måste jag tillbaka till skrivandet men vi får se om jag hinner skriva idag annars blir det imorgon.

kram!

90210

hellu =] sitter och kollar på 90210 det är det första avsnittet jag sett. Jag har missat alla andra. Men det är iallafall jättebra. Till middag idag blev det kyckling. Det var gott. Och jag vet, jag skriver om saker som inte intresserar er men jag måste skriva något ellerhur? haha.

Jag älskar min nya design, så jag har bestämt mig för att inte byta på ett tag om jag inte får några bra idér.
Men nog om det. 90210 slutar typ nu tror jag. Och om någon timme ska jag åkta till mamma och duscha och kanske måla naglarna i någon härlig färg. Skola imorgon och då ska jag upp tidigt. Funderar på att gå upp lite tidigare så att jag kan använda lite eyeliner.  vi får se.

vi hörs!♥

halv två (typ)

nu sitter jag och kollar på simpsons. Fast det är samma avsnitt som igår. Så det är tråkigt. Jag har fortfarande tråkigt, fast jag kan ju alltid läsa om jag kunde drömma. Den är underbar! haha och på baksidan utav boken står det i röd text:  Varning: vansinnigt beroendeframkallande!
haha!  Och det stämmer ju! haha. Läser någon Twilight?

 ett kasino på simpsons, de ser gagantiskt ut!


 Homer simpson, haha!

 och på den här sista ser man ju....

Söndag...

Nu är det söndag. Jag sitter här och bloggar och vet inte vad jag ska göra... Jag har tråkigt. Jag funderar på om jag ska sätta på lite musik, de brukar göra mig gladare.
anyways, idag ska jag bara vara hemma och sen när pappa kommer hem ska vi förmodligen göra något. Sen ikväll ska jag hem till mamma duscha och göra mig redo för skolan.
Jusste. Jag läste en bit på Twilight igår. Den va skit bra även om jag inte kom så långt för jag var jätte trött. Jag har den nya utgåvan där Edward berättar om mötet med Bella. Fortfarande kvar på de, jag trodde aldrig att man kunde berätta om ett möte på typ 20-30 sidor ;)
haha. Jaja vi hörs!


Ny design... IGEN!

nu är jag klar med min nya design. För andra gången på den här veckan. Jag har hållt på med den här hela dagen (och jag överdriver inte!) Blev inte riktigt nöjd med den andra. Så nu har jag skapat ett litet collage. Med bilder på mig, kändisar och bilder jag gillade som fanns på datorn. Skriv gärna och berätta om vad du tycker (:
Ska gå och sätta mig framför TV:n ett tag till och se lite på Scream 2. Ettan gick för några dagar sen. Såg också nyss på World trade center med Nicholas Cage. Den va bra. Sen ska jag gå och göra mig i ordning och gå och lägga mig. Kanske läsa Om jag kunde drömma, om jag inte kan somna.

Godnatt!♥

How do you sleep?

Jag ÄLSKAR Jesse McCartney. Eller jag menar han är duktig och skit bra. Han har en ny låt som How do you sleep. Sitter och lyssnar på den nu. Men han har ett gäng andra bra låtar också. Och dom jag gillar bäst finns nedanför.
Har även bilder på armbandet från OKEJ. Det är zebra färgat. Idag när jag och pappa handlade fick jag Om jag kunde drömma (twilight) Ska börja läsa den ikväll tror jag. Eftersom jag inte får se filmen så ;( fast boken är inte i pocket, men spelar roll? haha. Har någon läst boken? är den bra? =)




How do you sleep.


It's over...
 

Beautiful Soul :) min favorit! =]

Morgonens Outfit

Så nu blir det 2009s första Dagens Outfit. Min kamera har inge batteri så jag fick ta med datarons kamera så dom är rätt så dåligt ;)




Röda mjukisar (mysdress) - Byoung 179:-
T-shirt - JC 200:-

Fredag!

Då va skolveckan slut! haha började ju igår. Men de va skönt att få vara ledig lite till. Sitter just nu och kollar ''Are You Smarter Than A Fifthgrader(stavning?)'' haha det är ju skit roligt. Kolla på de om ni vill ha humor! Vuxna som får svara på frågor som 10 åringar kan svara på! haha.
Idag jobbade jag med pappa efter han slutat jobbat. Så det gjorde vi. Sen nu när jag kommit hem så läste jag nya numret utav OKEJ. Man fick ett jätte sött armband (tycker jag) som jag kan visa imorgon. Nu måste jag gå men vi hörs!

KRAM!

Helluw =]

har nyss damsugit klart hela huset. Det var jobbigt men det va en syssla som måste bli gjord. Idag har jag även gjort klart Lindas nya design. Nu ska jag kolla runt på Internet tills klockan 21.00 då Criminal Minds ÄNTLIGEN börjar! Det har varit uppehåll och sist klev alla in i en bil och sen sprängdes alla bilar :O och sen slutade det! Jag blev så sur! haha men nu börjar det igen. Så nu är det DHW och 24 som jag saknar. (=

puss & kram!♥

Monday?

Idag började jag skolan igen. Det va sådär... Inte så kul och de betyder inga sovmorgonar längre. Men det är sista terminen i min skola för mig och sen blir det någon annan skola. Flera gånger idag kändes det som att de vore måndag. Vi slutade klockan ett idag och de gör vi imorgon med! :) och det är ju positivt! att det blir två tidiga dagar den här veckan.
Sitter just nu och lyssnar på gamla låtar (och nya) som Hilary Duff gjort. Och det finns några jag gillar. Som jag tänkte visa er! Den ena är Beat of my heart. Jag tycker den låter lite gammal poppig men jag gillar hennes röst och ja lite sånt! haha det är en låt som lätt fastnar på mitt huvud! EN PLÅGA!


Sen har vi So Yesterday, ännu en gammal låt. Och jag bara ÄLSKAR musikvideon.

sist och inte minst har vi en ny låt(sen 2007) som heter Stranger. Den har skön melodi! Och ofc texten! + musik videon!

Last day! :'(

Okej... So this is the last day. Ja den sista dagen utav jullovet. Jag njuter av dom. haha! de känns inte alls som att skolan börjar imorgon. Och jag har ingenaning om det är jumpa imorgon. *osäker* Varför är det alltid så att jag är osäker dagen innan skolan börjar? det är jobbigt.
Men iallafall så är det här mitt sista inlägg för dagen och jag hoppas att ni kommer ha en bra kväll. och + en viktig sak! Lyckos er som börjar på måndag! :( jag vill också! fast min skola börjar inte tidigast iallafall =]

puss & kram! ♥

school, school school!

Imorgon är det skoldax. Jag längtar INTE! det har ju varit så skönt med jullov och så är det över! Det kommer bli så jobbigt att gå upp 06.30 äta, klä på sig, göra sig i ordning, gå till bussen, vänta och sen komma till skolan för tidigt. runt halv åtta i stället för kanske 10 i. Just nu sitter jag och lyssnar på The Naked Brothers Band... Dom är inte så jätte bra men jag gillar deras texter. Och nu sitter jag och lyssnar på I don't want to go to school.
Skolan är inte rolig, våran magister/lärare sa innan vi slutade den 19 Dec att den här terminen skulle de bli mer prov, och jag vill inte! även om de brukar gå bra för mig. Men det är jobbigt. Och sen runt v.8 ska vi ta en spruta. Och sen i Jan/Feb så ska vi spela två fotbollsmatcher mot någon skola i Håbo. Och ingen tjej i klassen spelar eller gillar fotboll. Och vi är TVINGADE att vara med! det är så jäkla dåligt! jag HATAR fotboll. (eller det är roligt att se när killar spelar) men nej! jag vill inte. Vi kommer förmodligen förlora och jag kommer ha jätte tråkigt hela den dagen. Hellre basket, det är roligare...

Vad tycker ni om de?




Junior ligger på min bokhylla typ 24/7

Tjena hopp!

Idag skulle jag gå upp runt 09.30 men jag vill sova till 10. Sen runt 09.45 kom Lillebror in och tog asken med salta pinnar (från gårdagen) och hällde upp och ner. Och då vaknade jag. Så jag ropade på mamma så kom hon och hjälpte mig plocka upp dom. Pelle gick runt och grät sen när han kom in i mitt rum så sa mamma de gör inget, då slutade han gråta och började hjälpa till efter mamma bett honom. (förlåt om jag förklarar dåligt) Men så det har hänt idag.

Kom nyss hem. Vi åkte och handlade och det tog hur lång tid som helst! och ändå var det bara 2 påsar! dom hade något problem med pantmaskinen så den funkade inte. Men nu måste jag gå och hålla mina kusiner sällskap - (barnvakt)
kram!♥

under 2008 har jag...

[X] du har hittat ny musik som du gillar
[X] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an
[X] du har varit ledsen
[X] du har varit glad
[/] du har druckit alkohol (0,7 cider) ;)
[X] du har blivit kär
[ ] du har haft sex
[/] du har känt dig sviken
[X] du har känt som att ingen har sett dig
[X] du har skrivit en låt
[/] du har känt hat
[/] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[ ] du har varit "sjuk"
[X] du har varit sjuk
[X] du har dansat
[ ] du har bråkat med dina föräldrar
[X] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[?] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[X] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[/] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora
[ ] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[X] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[X] du har bakat
[X] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[/] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[X] du har varit/är kär '
[X] du har saknat någon 
[ ] du har badat i havet
[ ] du har sett en död människa
[X] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[/] du har gett någon blommor
[ ] du har varit på sjukhus

Top Model!

Idag börjar ännu en säsong utav Tyra bank's America's next topmodel! Jag har följt det sedan säsong 3. Och jag måste säga att det är bra. Ska någon kolla? Men det har varit mycket snack om aneroxia. Och själv gilalr jag verkligen inte det. Vem skulle tycka det va snyggt med en modell som kanske väger 31 kilo som 27 år. INTE JAG!
Jag hoppas iallafall att de inte kommer att vara något sånt nu den här säsongen. Det har varit några + modeller några gånger. Men jag tror inte att någon + modell någonsin vunnit. eller? Jag tycker att det är mycke finare om man har lite figur. Man ska ju inte vara jätte tjock och väga 300 kg men inte heller 30 kg…Vad tycker ni? kommentera gärna och säg vad ni tycker om modeller som har aneroxia. (:


Design = klar!

Nu är min design klar! Jag fick göra om den några gånger och om ni har gått in så kan ni ha sett hur de såg ut. Men jag blev nöjd! haha.
Idag ska jag äta lunch (snart), duscha, och en massa andra saker. Vad ska ni göra?
NU måste jag gå, fryser om benen. Så jag måste klä på mig! ;) haha jaja.

Vi hörs!
Puss & Kram!  ♥

[= åååh! kan man vara bättre? =]

hejsan! nu har jag lite utav nyårsbilderna... Iallafall dom från min dator. Resten är på pappas kamera. ledsen för dålig uppdatering. men eftersom det är jullov så händer det inte så mycket och jag har inget att skriva om. Men snart börjar skolan :( och då så ska jag börja uppdatera oftare.
Jobbar även på ny design. Det står många i kö. Men min design blir nog klar idag. Hoppas jag. Jag hoppas att den blir bra och att ni tycker de! =]
haha! jaja. sen har jag även en video med älskade JB som jag bara ryser av att höra den här underbara duetten med Jordin Sparks!



Gigantiska hårspännen från Gina tricot - 89:-


Rebecca sitter och smyger med vår laptop!


Och så spelade hon på mitt Nintendo DS samtidigt ;)


Hon gjorde sin egna msn gubbe på datorn ;)

Jag vet att de inte va några riktiga Nyårs bilder med de va de jag hann ta med min kamera

who's gay? =]

Rebecca visade nyss en video där en tjej sjunger om vem i Twilight filmen som är gay. Och i den filmen är Taylor Lautner med! och han är snygg. Och såklart han som spelar Edward... Kommer inte ihåg namnet! ;) jo! Robert Pattinson! haha!
så här är videoklippet:

haha!



och förlåt för att bilderna inte kommit upp men min kamera är lite ''inget batteri'' just nu ;)

Välkommen 2009!

2009! nu är det 2009! men jag är ändå sur. Min kamera la av precis när vi började skjuta raketer. Men som tur va så hade pappa med sig sin kamera. Så imorgon laddar vi upp bilder. Nu när jag skriver så är mina händer jätte sega. Helt RÖDA och stela! Och vanligt vis så brukar jag (inte för att skryta) skriva mycke fortare än nu.
Men nu har jag och Rebecca druckit massa Cider (0,7 volym) päron från Herrljunga. =]

NYÅRSLÖFTE BLEV DE:
• Samla ihop pengar till en apple laptop.
• Åka en weekendresa
• Gå Friskis&Svettis hela året ut
• Vara med Rebecca hos hennes mamma mer ;)

fast de översta är det största. Dom andra är bara små.

här är det jag vill göra:
• Åka Brika Paradise med Rebecca/Linda <3
• Åka till Usa, Italien och Frankrike

haha! Men man vet ju att alla inte kommer att bli sanna ;) eller? Om ett år (31 December 2009) så ska jag skriva igen och se vad jag gjort och inte gjort ;)

Love you!♥

RSS 2.0