älsklingen själv



S U M M E R D R E S S E S


my new shorts;




I lördags var jag i Kista med Sabrina och skulle kolla på klännig till avslutningen. Hittade inget :/ den jag vill ha är utsåld i alla butiker.
Men jag hittade dom här iallafall inne på SALT och dom kostade 199:- Dom sitter rätt högt och det är lite sailor sense i dom och om jag verkligen inte har något att ha på mig nästa fredag tar jag dom här och något annat.
Eller så får jag ta min fina klänning jag köpte på bershka i spanien men den är svart .. jaja får se (:


Dagens




hahha ja här är en bild på dagens outfit. inte denbästa men man ser en del. hhaha och ja jag bjuder på bilden ^^
svart tröja Ginatricot
coola jeans men snygg slitning och en massa detaljer BERSHKA


caught on camera

caught on camera with my new smile, säger man så? haha ja men här har ni en bild på mina tänder iallafall :)


31 Maj

Har inget särskilt att berätta men kan säga att jag är rätt trött så jag ska bara ligga i sängen och läsa dear john.

Sen för er som väntar på era designer , min skärm till min stationära dator har varit utlånad men jag ska fixa det tills ikväll!




Nej nej nej !

vad tänker folk med? Tysklands låt var INTE BRA! Tycker hon var lik amy diamond, till utseendet.
Jag och sabrina har suttit och läst massa bloggar och det var tydligen en favorit hos alla? :s strange. Sen så fick dom poäng från alla utom ett typ.

Ni la märke till att eric va lika söt som vanligt när han gav poängen va? ;)


förlåt att jag inte skrivit något men jag har faktist inte hunnit. Men jag hittade ingen klänning på bikbok, den är slutsåld överallt sa dom :(((( men jag hittade ett par shorts från VILA som var love at first sight som fick följa med hem. Läs sabrinas blogg här för detaljer om vad som hände på vägen hem xD

Lördag

godmorgon

känner mig jätte ofräsch! vaknade med baconhår och gårdagenssmink. yuck.
vädret är inte perfekt och därför passar det ju bra att jag ska åka till kista galleria med sabrina idag.
Fast först på listan står äta frukost och duscha.


Dear John

efter att suttit och tagit hur många kort som helst så blir det inget att lägga upp här. Ingen normal förtjänar att se dom fotona ;) ahha nerrå.
Ska borsta mitt hår nu för jag har massa tovor :S får det jätte lätt så jag tror jag måste gå och klippa mig igen. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa dear john. Köpte den idag :)

denim and denim



nånting som är riktigt fult och EN STOR DISS är denim and denim (jeans och jeans) all jeans.
Det är enligt mig något av det fulaste som går att ha på sig. Kolla exemplet nedanför; fast nu är ju den bilden på britney spears och justin timberlake väldigt gammal och det kanske va mordernt då men inte nu.

Det är till och med ett stort nej från 90210's stylist.


NO NO NO.



tisdag 28de maj.

Vad är en fredag utan chips !!??!?!!?!? nej nu blir jag ledsen , måste ha.

Jag kom till uppsala idag iallfall, tillslut. Sen så åkte jag till skolan? ja jag gjorde det iallafall och gick dom sista lektionerna -.-

nej ska gå till köket och snacka med mamma nu.
Ikväll kommer FETASTE mode dissen, (ja jennifer kan något om mode)




skulle precis skria ett inlägg när mamma...

skulle precis skria ett inlägg när mamma tutade utanför och det var dags o åka, men nu sitter jag här på bushållsplatsen och bussen har inte kommit ännu -.- typiskt att något sånthär skulle hända idag!! Mamma kommer snart iallafall och då får hon köra mig till Knivsta så att jag kan ta tåget istället.


Godnatt!

går och lägger mig nu. Är trött plus att jag får ca. 30 minuters sovmorgon imorgon. ska vara hos tandregleringen klockan 10.00 så jag tar bussen tio i nio de tar sin lilla tid att komma in till uppsala liksom. Dom sa förra gången att det skulle ta typ 2 timmar där borta så jag missar lunchen i skolan vilket är synd *försökerluraminaläsareattjagälskarskollunchen* så det blir väll subway eller donken för mig :) man får ju glas när man köper plusmeny ;) och sen kanske jag åker tillbaka till skolan.

vad är det som händer imorgon igentligen? Jo tandställningen ryker ju ;) vill ni ha före och efter bilder eller? :P

godnatt!

this is goodbye

måste städa mitt rum , de ser förjävligt ut. Förstår inte att den där klädhögen hamnar där på samma ställe nedanför sängen en dag efter de är ny städat :P hahah, aa måste ta bort kläderna iallafall och dammsuga sen blir det CM :D ååh vad jag längtat de va ju en hel vecka sen :P




outfit

körde på en rätt basic outfit idag.

jeansleggings - Ginatricot
vit t-shirt - H&M
svart tröja - Ginatricot


































.

baby you are the only exception

hahah jag är glad. tralalala !
näaj ! ser att de regnar ute **/ jaja, naturen måste ju få sitt också.
Jag ska faktist visa en dagens om jag hinner, min kamera funkar inte så jag tog en med webben, inte för att man ser något men so ? ;) your problem.
nej shit nu måste jag kissa !






torsdag idag och jg är på väg till skol...

torsdag idag och jg är på väg till skolan :) har långdag idag men jag bloggar mer senare idag ;) vill bara berätta att imorgon händer de grejer (: FETT taggad ;)


den 26 maj 2010

hola amigos , idag är en seg dag. Åkte till uppsala efterskolan med elvira för att kolla efter en klänning men hittade ingen fin men köpte två bikinidelar från H&M. Tror jag får åka till kista i helgen och kolla efter en där :) kanske visar er sen ikväll ;)

asså jag har ingen blogglust alls känner jag men ska försöka ändå för jag är så snäll :)

congratz

pallar inte dra dagen men den har varit chill. Grattis pappa på 37års dagen <3
Sen så vill jag bara att alla mina fina läsare ska veta att om några veckor kommer världens finaste tröja hem till mig som blev beställd från USA idag. mm yeah ! lyckligare kan man inte bli ! hoppas den är lika snygg i IRL bara.

ska välja kläder tills imorgon nu och sen gå och sova. Tror jag drar in till uppsala imorgon och köper en klänning, behöver ändå hämta mitt id-kort. godnatt

åker nu

drar till centrum med mamma nu sen till stället jag ska jobba på. och ja jag vet :D bilden är snygg :D


T V

de är så skönt att ligga i soffan och kolla på csi.men sen är de ju reklarmerna...  inget + hos mig.
Imorgon får jag sova till nio :) de är operationdagsverke imorgon och jag ska jobba hos pappa och blir hämtad vid väsbystation halv 1 av marcus. Innan så ska jag iallafall ''shoppa'' med mamma, eller hon ska hitta en bikini typ och jag ska kolla efter klänning till skolavslutningen ,man måste j uvara snygg då :)

nej nu blir de csi igen.
Såg när thomas bläddrade igenom aftonbladet att blondinbella och daniel westling känner varandra, hahah där blev man förvånad. :P

pj simas

jag och rebecca hittade en as bra kille igår på youtube. Just nu eller aa inte nu nu men han håller på att producera sitt egna album helt själv.
han är bättre om man blundar. (: han är cool iallafall.


MARIA O ANNA

snart är de ju faktist skolavslutning så jag har suttit och kollat efter en klänning. Det finns många fina ju men jag tror jag valt ut en rätt ''casual'' som man kan använda mer än två gånger, (vilket jag gjorde förra året)
Får dra in till uppsala med elin och köpa en i veckan eller nästa vecka.

Sa ju igår att jag skulle va hemma vid sju men två utav dom jag skulle vara med bara dissade mig och tilde och vi hade inga mobiler o inga pengar så jag fick springa till bussen vid fyra.
jag och tilde chillade vid pepparn och hahahhaha aa hade kul :) innan jag drog hem.

.

nu ska jag o älsklingen (mobilen) krypa ner i sängen med grannen (datorn) och se ett avsnitt utav ANTM tillsammans. höhöhö.
Internet funkar inte riktigt helt som det ska menmen... kommer hem vid sju imorgon. Är sååååå inte taggad för skolan. Cooper första lektionen -.- usch, me not like.


vad ska man ha för skor imorgon? converse eller tyg?????


sittin' on the toilet. sittin' on the toilet.

de där inlägget tog 1 och en halv timme att skriva :o mitt internet är jätte dåligt. Fast ajg åt iförsig också men de gick segt . Nu ska jag kissa !

en big ass diss






träskon.
nånting jag verkligen inte förstår mig på är den här träsko trenden. Dom är så fula! tänk att gå runt med två träklossar på fötterna liksom. Dom ser klumpiga ut, dom ser ut  att komma direkt från medeltiden, och nee usch.
riktigt fula.

Sen finns det ju andra trender t. ex. att ha underkläderna utanpå och de ser bara konstigt ut, men hellre de än dom där träskorna. Om det gäller (fina)korsetter för de kan vara snyggt ibland. eller jag kan ju faktist säga OK till att man går med en fin kjol, en basictröja och en korsett över. men de är absolut INGET jag skulle ha på mig. Men att gå runt med en bh och ett par tanttrosor eller stringtrosor funkar inte.
Och de den där trenden med axelvaddar är inte heller en hiss hemma hos mig. okej om dom är så men gigantiska berg på axlarna är inte heller fint.






medans jag ändå håller på med att dissa så kan jag ändå ta
och hissa eric's debutalbum :D de är sjuktbra och favoriten ä
 break of dawn, it's like that with you, say it, och it's gonna rain.
Fast alla är riktigt bra.

 










.


njee asså internet har inte funkat på min ...

njee asså internet har inte funkat på min dator i helgen så därför har jag inte bloggat men de blir fixat tills ikväll


Lördag

nyvakna. Påklädda (i bikini) så nu ska vi typ ut och sola, sen om någon timme blir jag hämtad men vi hörs när vi hörs.


RIXfm -------> awesome

RIXfm va Awesome . Jag drar dagen snabbt sen så kommer bilder och sånt imorgon.
Vi kom till stan vid halv fem. GIck till kungsan en snabbis sen till tacobar och åt, GOTT! de va typ en månad sen sist. Sen så hade jag som sagt världen PAIN huvudvärk! så vi gick till apoteket mitt emot HAHHAHAH !
sen så Gick vi tillbaka tillbaka till kungsan och stog där i 1 timme för vi trodde det började 6 men de börja 7 -.- och de kom 3 assköna grabbar som va jättegulliga mot småbarn och roliga :D fast sen drog dom :( Vi stog typ längst fram och såg alla bra (och dåliga artister) vid 9 var vi tvunga att dra oss tillbaka till centralen och jag missa min man ! nej men eric saade .  SYND !  de va typ därför jag ville dit ju :(
Sen så när vi kom till centralen va de typ 35 minuter tills tåget!! :o och sen va vi hemma vid halv elva kanske och tog ett kvällsdopp. nu ska vi sova för vi är sjukt trötta, scleeep tight assholes

förlåt att jag inte bloggar idag men jag...

förlåt att jag inte bloggar idag men jag hann aldrig, sitter på tacobar med bästavän och efter det här så drar vi till kungsan för rixfm. Har grovaste huvudvärken btw :(


. mittbena .




bild 1 - den där grejen bakom va bara där. höhö
bild 2 - min dator ville inte som mig så efter 2000 försök så tröttnade jag ;)


19 dagar sen vi träffades sist :( jag klarar mig inte så länge utan dig :o

Den har värmen är ju riktigt skön. Det värsta är att man får värsta dilemmat att bestämma vad man ska ha på sig. Men JA hellre det här än den långa vintern.

Måste bara få de sagt att den där kommentaren nedanför -.- Sånt där stör mig så stort! att folk bara kan komma och påstå saker, eller ja okej. De finns ju ett antal bloggar som ljuger om allt dom köper och säger att den va såååå mycke dyrare än va den igentligen var. Och om du vill påstå att jag ljuger, skriv ditt namn så att man verkar ha liiite mera kött på benen iallafall. (är det så man säger?)


Ska gå och göra något åt mitt hår nu. Ska prova mitt bena och platta och göra det fint tror jag :) sen ha i min kräm tror jag så att de luktar godare (: för lukten just nu är inte mysig. gillar inte schampoot vi har :(



svar på kommentar...



svar: den här kommentaren fick jag på en gammal dagens oufit från januari. Där skrev jag att jag hade en ny tröja från ginatricot som kostade 199:- den va grå med smycken ifram.
Sen att den som har kommenterat skriver en sån här sak utan att ens stå för att de va den som skrev de?
Okej. De är ingen big deal men ja jag ÄR SÄKER på att jag inte köpte den på rean. Den hade kommit ut i butikerna precis. Jag ljuger inte om sånt i min blogg, jag skriver när de är rea på grejerna. Så jag tycker så här, om du inte vet någonting och känner för att påstå skriv åtminstonde ditt namn, de där är bara fegt.

You make me so hot,you make me wanna drop

Så skönt väder det är !
sitter ute i solen och chillar. Nu är det sommar på riktigt! Jag säger bara en sak och de är att sverige förtjänar den här värmen. De va ju liksom snö kvar på marken till början på april va? Hoppas det håller i sig bara.
Nej nu ska jag ta och njuta av värmen, jag är ju sjuk men man får ju göra det bästa utav situationen :D

inte så snygg bild, men jag är sjuk okej? ;)




8 dagar kvar

godmorgon folket ! Stannade hemma idag också för jag va helt död imorse. Jag hörde inte att klockan ringde förrän typ 10 minuter efter när min mobil bara vibrerade, sen kom mamma och frågade om jag skulle va hemma och jag kommer inte ens ihåg vad jag sa men jag är hemma nu iallafall.

Är nydsuchad och städar mitt rum just nu för de behövs verkligen. Ska sätta upp en bild på min dörr också, jag har alla viktiga/fina bilder där (:
Vi hörs sen


- oh no !

jag mår illa :(( SABRINA KOM MED SUPERMAN O RÄDDA MIG !

''man måste ju skämma bort sig om man är sjuk''

efter typ 3 år försök till att lägga in musik från Itunes till mobilen och några försök att fixa internet så kan jag äntligen visa vad som har följt med mig hem idag (:
det är crappy mobil bilder men min kamera ville inte vara vän med mig idag så det här är de ni får ;)


1 paret med skor är ett par svarta Reebook easytone, man måste ju prova om dom funkar ;)
2 paret är ett par Navyblåa converse
och sen ett par såååå heta jeanshorts från only. Kommer va riktigt snygga i sommar till bruna fräscha ben!


Mitt internet på min laptop funkar inte m...

Mitt internet på min laptop funkar inte men jag är hemma nu från pappa och jag har hunnit med lite shopping som jag ska visa så fort internet vill som jag vill (:


sometimes, I guess we both loose our minds to find a better road.



You were so young,
And I guess im old.
Open your eyes,
Ill keep mine closed.
I prefer standing,
And you take your seat.
Ill be wide awake,
And you'll fall asleep.
And you'll fall down a hole.
That's the one place we both know
You take me with you if you could, but I wouldn't go
I guess sometimes we both loose our minds, to find a better road.

I can be pensive,
You can be so sure.
You'll be the poison,
You'll be the cure.
I'm alone on the journey,
I'm alive none the less,
And when you do your very worst,
Mmmmm it feels the best.

And you'll fall down a hole.
That's the one place we both know.
You take me with you if you could, but I wouldn't go.
I guess sometimes we both loose our minds, and find a better road.

And you'll fall down a hole.
That's the one place in this world that we both know.
You take me with you if you could,
But if you could i'd lose everything.


Can't you see the faces melting as the sun rains from their eyes,
Go on and keep your head with the hearts that you left behind.
Look at yourself, look in the mirror, don't you see a lie?
That you tell yourself again a thousand times.
And the truth that makes us laugh will make you cry,
You wanna die? No?

So you fall down a hole,
Thats the one place where we both know,
You take me with you if you could but I wouldn't go.
Because sometimes, we both loose our minds to find a better road.


if it's you and me forever, that'll be allright.

åååh! internet can suck my balls ! uschuschuschusch!
Jag är hemma idag, mådde inte bäst igår och inte imorse när klockan ringde heller så jag är hemma idag. Skönt faktist. Somsagt funkar inte mitt internet på min minilaptop bäst längre. De gjorde de för ca. 3 dagar sen? då var det bäst men nu funkar de knappt.

Ska försöka få ch131 att funka på min dator så jag kan kolla på de nästa avsnittet utav ugly betty.

min favoritlåt nu at the moment



NAMNLÖSTNAMNLÖSTNAMNLÖST

Hey-O bitches ;* Jag tror jag döööööör efter det här inlägget. De är riktigt varmt här inne och ute är det sommar vafan =D de mest negativa är däremot att jag känner för att sova men de får jag inte för då lär jag missa ugly betty.
Sen så behöver jag fixa 3 designer, och min egna. Men ingen utav dom jag ska fixa till är inne på msn och jag orkar inte sitta här uppe längre så stänger jag av datorn och går ut ett tag. Their lost.

Ska iallafall läsa några bloggar nu innan .

15.43

har inte känt mig speciellt hungrig någon gång alls idag men jag har fått i mig lite grann iallafall. Och sen jag kom hem har jag varit sugen på sockerkaka så jag tänker kika efter någonting i frysen. Såg att mamma har handlat och de brukar oftast finnas något gott där efter att hon handlat. we'll see ;)


förlåt !

hhaha igår när jag skrev inlägget, watchout! superman coming through , och berättade om vad jag hunnit göra så glömde jag totalt bort att skriva dit att jag pratade med sabrina, twice! :D men de står där nu iallafall! puss på dig bästis!

pick up the phone now baby.

IDAG är jag sjukt seg och trött. Så jag ska ta av mig min tröja och mina byxor och byta till shorts och sen gå och bajsa. Nej faktist inte men gå ut och lägga mig i solen och dunka musik. Gör väll inget om man somnar där ute liksom? ;)

oh no! vad tänkte jag på imorse när jag skulle matcha min rosa tröja med mina blåa naglar? nagellacket är iallafall sjukt somrigt enligt mig och från H&M.



det handlar om att bjuda på sig själv, eller?

Hahah! hittade en massa gamla bilder. På min andra hemsida jag gjorde när jag va liten. Jag har alltid tyckt om de här med hemsidor och webb-design och sånt ;s hahah sant faktist. Jag har haft.. 4 hemsidor och 1 tidigare blogg, har tre stycken nu at the moment. Men bara en som alla vet om ;)
Iallafall back to de jag skulle säga.. Så hittade jag massa bilder från 2005. Och tänkte faktist visa dom.. Jag må vara dum jag vet.

HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAH den sista bilden dör jag av !!!!!!!!!!!!!!!!! HAHHAHA de där är endå den normalaste. Att jag la upp dom här på internet xD






watchout! SUPERMAN coming through!

sen sist jag bloggade har jag hunnit; legat på tomten och sett på ANTM, ätit, pluggat, bakat sockerkaka, tagit på mig supermandräkten *hahah* , pratat med sabrina, fortsätt bakat och pluggat. Och nu ska jag belöna mig själv för att jag (o)pluggar det hårdaste jag nånsin gjort till provet imorgon! nej men jag har faktist pluggat ;) ska bara be thomas förhöra mig.



snygging jag vet....


röda pennan ;)

Dagen va varm. riktigt jävla varmt var det. eller är det. Här hemma står det att det är hela...*wait for it*.....30° grader i solen. Så what I need to do now är att ta av mig mina chinos, sätta på mig ett par shorts och solbrillor och sen lägga mig ute på tomten med datorn. Lär väll kolla ett avsnitt av ANTM eller något sånt. Inte vara inomhus iallafall. NO WAY.

påminn mig om att aldrig röra en symaskin frivilligt igen iallafall. För usch den tycker inte om mig.


fan vad trött jag är! Och jag har största ...

fan vad trött jag är! Och jag har största bloggtorkan ever! ;o Sabrina, vi måste snacka btw ;)


I could really use a wish right now


låten är kärlek. Hayley Williams, Eminem och B.o.B i en och samma låt. ♥


WANTED: RUBRIK.. he's short and black. seen him?

Nu har jag 19 minuter på mig att lägga in 3 låtar på mobilen och kolla statist och filmcafe innan 24 börjar. Om Gud vill mig väl så händer det BRA grejer i sommar. om det händer så lär jag typ dö av lycka iallafall. men om man går tillbaka till de jag började inlägget me så hinner jag? probably not.

bilder ,29 april 2010





don't want a 2nd guess this is the bottom line .



 duscha
 hårinpackning
 b.u.s
 fixa ögonbrynen
 ''smörja'' in håret, (säger man så?)
 Måla naglarna

L A L A L A L A

måste verkligen duscha ! änner mig sjukt ofräsch just nu at the moment.
Sen så behöver jag gå upp och starta min data och fixa den där designen som jag skulle gjort i onsdags.

Ja men nu står DUSCHA högst upp på listan.

Söndag

Söndag idag. Skola imorgon? är man taggad? nej.
Igår kväll pluggade jag iallafall spanska, och natten spenderades framför tvn med syster och barnkanaler. Power puffpinglorna och totallyspies.
Och det utav den här dagen som har gått så har jag pluggat spanska. Har prov på tisdag och jag kan typ bara hälften. Sista minuten plugg? JA.


Och jag känner att jag inte ska skriva något mer för de handlar bara om skolan x) ointressant stuff you know.
såg att jag missat 3 samtal från ett nummer som inte va sparat och de visade sig vara från svenska kedjehuset? what?


Summertime .


här är det 36°c i solen! Det är sommar!!
Att cykla bort till sjön som ligger i närheten när solen låg på med klarblå himmel så kan jag säga att det var bland det jobbigaste jag gjort fan!

Nu tror jag att jag ska ta något att äta iallafall och sen sätta mig ute i solen, vem vill vara inne en sån här lördag liksom? (:

I'm in miami bitch

nu drar jag och syster till en sjö i närheten för att njuta utav solen :)




Sexy b!tch.

Godmorgon! Sovit gott?
Idag är det lördag och jag har inget planerat. Det är fint väder ute så jag tänker tyvärr inte blogga så ofta.
Jag känner mig iallafall fräschare än jag gjorde igår , men fortfarande lite ofräsch. Jag är helt ofixad och de är rätt skönt men ändå inte. Tur att jag bor där jag bor.

nej nu ska jag gå ut i de härliga vårvädret, de är 20 grader idag typ =D



svaret på kommentaren från igår;



okej, nu fattar jag. Dom där ''cirklarna'' är dit satta i photoshop för att de typ blir någon slags ljusreflex eller något sånt.. Man kan se de på filmer och sånt ibland.

nu måste jag iallafall gå och kissa innan jag dööööör. sen ÄTA! :D

a reminder:

kom på nu att jag skulle fixat issa's design igår ;o men jag glömde de så jag lär ju få gör den ikväll.

svar på kommentar:



Svar: va? jag förstår inte? :P hahah bara jag som är dålig eller den anonyma som förklarar dåligt? Fick iallafall kommentaren till den här bilden så om någon fin människa är snäll och förklarar bättre så kan jag svara på frågan sen :)


13de Maj

Torsdag idag , fick inte sova ut -.- vaknade halv nio och kunde inte somna om! fan va jobbigt de va.
Fowzia fyller iallafall år idag så mina kusiner kommer över hit om ungefär en kvart så då blir det tårta och lite sånt. Gabriella Castells fyller också år idag (: grattis till dom !

Godnatt

reklammusik.se  <------- min nya favoritsida... eller? ;) nej men alla bra låtar från alla reklamer hittar man där typ. As bra, om man vill lyssna på det ofc (:

jag är fett trött så ska hämta en sak åt becca sen gå på toa och sen borsta tänderna och sen sova. Och jag lär väll uppdatera imorgon också så vi hörs väll då.

♥ new stuff;





1. rosa ''boom'' tröja ifrån newyorker
2. garnier rengöring och en t-shirt från herravdelningen på H&M
3. marinblå chinos och ett svart kort linne från ginatricot


sho alla :)) sitter på bussen med becca på...

sho alla :)) sitter på bussen med becca påväg hem från Uppsala, ha gjort av med ca. 1000:- värda pengar iallafall :D hör av mig senare!


TV & PLUGG

Består min kväll av. Och min dator lär dö snart, men jag uppdaterar mer om jag hinner :)

110510

är i skolan och har lunch. Maten va så jevla äcklig! euw !
ska iallafall kolla lite saker och sen tio i är det dags för matteprov, wish me luck bitches :*

Osminkad -> RAW

nu hade jag tänkt att gå och njuta av några timmar i sängen :D skola imorgon ju!
Först behöver jag bara läsa igenom religionen tills på onsdag, har inte kommit någon vart med det. Sen imorgon får jag råplugga till musikprovet på onsdag, typiskt mig att sitta dagen innan och plugga när man haft en vecka på sig liksom.
nej nu har jag inte tid att sitta här längre, schleeep tichgt!




Den 10de Maj 2010.

Första skoldagen den här veckan över. Nu är det bara 2 kvar. Dagen har varit sjukt konstig och några 97or har fått för sig att säga ''omg de är jennifer pettersson!'' så fort vi går förbi dom och jag snackade med en utav dom och de är världens löjligaste anledning, nej nu måste jag vara barnvakt igen . ¨





''papa was a rolling stone , I was born too rock''








är det bara jag som är helt fast i Lil wayne's album Rebirth? Jag tycker de är så fukking coolt att han vågar byta sound. jag menar Lil wayne goes rock ? de låter ju helt fel men han gör de bra! Han är sjukt bra på de han gör och de har han alltid varit! han är love helt enkelt.


And she will be loved, and she will be loved....

En utav mina favoritscener från filmen igår var när Ronnie och will satt i bilen och sjöng till maroon5's She will be loved , den låten är bara för underbar!! bara så att ni alla vet...
och vid det här laget när alla mina fina & förmodligen fula läsare läser det här inlägget så märker ni att det är rätt värdelöst och att jag har absolut ingeting! att blogga om... därav den dåliga uppdatering,

måste städa mitt rum, de ser för jävli...

måste städa mitt rum, de ser för jävligt ut, sen ligger plugga högst upp på listan. Skulle dragit till gränby centrum med becca för att shoppa men så blev de inte.. D är inte direkt ett ställe att sHOPPA, på heller men iaf


köket nästa

känns som om jag typ varit bortrest eller något fan :O :S
dom dagarna jag inte bloggat men ändå suttit vid datorn så har jag inte läst bloggar och nu är jag heeeelt efter . :O


1. sjuukt ont i mitt öra just nu..
2. min dator dör snart


the last song.

oj oj oj . . nu känns det som att det var år och dagar sen jag senast bloggade, men har helt enkelt inte haft något att blogga om.
Ska iallafall snart åka in till uppsala för att se på bio, the last song :D den verkar asbra, boken är iallafall de (((((: nej nu måste jag kissa, förlåt för sämsta uppdateringen ,

I got something to say


den 5 maj tjugohundratio .

pratar med sabrina i telefon de har hänt en massa..  :(

som sagt åker min tandställning ut snart :D jag är fett taggad på de, omg vad glad jag blev när dom sa de ;;)
ska visa en låt nu, pöss

766572 nu blv jag precis klar hos Tandreg...

766572 nu blv jag precis klar hos Tandregleringen och guess what? Min rälls åker ut om 23 dagar ;)))))


de blir dålig upptadering idag ;) men ni f...

de blir dålig upptadering idag ;) men ni får ta det ;)


ååh kom nyss hem, drog till Statoil och ...

ååh kom nyss hem, drog till Statoil och köpte en påselantchips pch sprite :p nej men vadå tjockt? Nu börjar ugly Betty sen blir det iaf tv till halv 11, med B&J :D puss


030510

kom hem vid sju och nu har jag fått lite mat i magen också, va med ludwig, jacob och tilde efter skolan. Det tog typ 1 timme och 20 minuter att komma hem till ludwig -.- men jaja, ska visa bella en sak nu , men vi hörs sen ikväll!

svar;

DU E HEEEET /ALL i 6an

tacktack (((((((:


olivia: jennifer, vart har du köpt det där spetslinnet?

svar; jag har köpt det på pull&bear i barcelona. Jobbigt läge där hörru, men du kan ju försöka hitta en liknande hä ri sverige :)

ludwig berglöf

vid halv sju och så åt vi och sånt och sen så cyklade jag och bella till en sjö i närheten och chillade.. Sen tog vi typ fel väg hem 3 gånger -.-
Om ett tag ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen smörja in mig med brun utan sol och sen kolla på avsnittet av 24 som jag missade medans jag va borta. Ha det !


förklaring till rubriken; han bad mig skriva så :O :P

I can see you going down

drog iväg med thomas till gränby centrum vid 10. Vi va där ett tag och stadium hade rätt dåligt utbud av skor så inga skor följde med hem :(  med hem kom iallafall ett par svarta leggings, ett långt ''navy'' linne, marinlblått, är det så man säger? och sen en helt vanlig svart basic tröja. Allt frin Ginatricot. Har tyvärr tappat bort min kamera så inga bilder.




I födelsedagspresent fick jag:

Spetsleggings
Plattång
parfymer
presentkort på ginatricot
presentkort på stadium
presentkort på H&M
presentkort på newyorker
pengar
mascara
skosnören?
hårkräm från Got2b
armband

sen kanske jag glömt något..


hot? no, not this time.

nej nu blir jag ledsen för jag skulle precis trycka på spara och allt försvann!! :( Så jag tänker inte skriva om.

Idag är det maj för er som inte visste det igår iallafall. Och Idag fyller Saga, Emma och Åsa år, grattis till dom :D

det handlar om att bjuda på sig right? man lever ju bara en gång.






.

jaaa kära läsare... ser på blogg.se's statistik att det är besöksrekord idag ! :D de är alltid kul.

daddy dj please take me to the party and let me dance alone...

kom hem vid halv 11. Dom här två dagarna har varit bäst med bästavän :D igår var de som sagt valborg och ni lär ju få se bilder när folk skickat dom till mig (a)

idag kom släkten iallafall och vi åt godaste tårtan ever!! sen så fick jag o sabrina för oss att cykla så vi gjorde det, de va fett jobbigt.. alla jävla backar kom såklart -.- sen hoppa min kedja ur -.- Sen så hämtade pappa oss och vi drog hem till honom där jag fick fler paket, (visar snart) och sen drog vi till kista och käkade på tacobar och sen såg vi på farsan, den va bra! tycker inte om svenska filmer men den va bra :D
Sen så körde vi hem henne och drog till donken och köpte milkshake. Sen åkte vi förbi en snabbis i rosersberg och sen släppte han av mig här.
Nej nu ska jag vara lite mer social på msn och sen så på film :P

1a Maj 2010.

förlåt att jag aldrig bloggade igår , men hallå? jag fyllde 14. :D väcktes tidigt av mamma med presenter och sen vid 12 tog jag (den proppfyllda) bussen till uppsala och träffade sabrina. Vi käka på subway sen kollade vi i affärer. Fick min present av henne, visar sen ;)
Sen missade vi 2 tåg och en buss. Sen kom vi på en buss iallafall och drog hem till mig och käkade och gjorde i ordning oss. Sen vid tjugo över sex drog vi till knivsta och mötte frida och elvira och träffa en massa andra trevligt folk. De va mys iallafall och vi va hemma vid 11.
Ska ringa pappa nu så att han kan komma och hämta oss så ska vi typ på bio, venne.  Ha det iallafall . hoppas ni
hade en trevlig valborG!




RSS 2.0