Jonah Hill nya kropp!

Dom flesta lär ju ha sett filmen superbad? Den är jävligt bra. En av skådisarna, Jonah Hill har gått ner en massa i vikt!
Jag själv tycker att han ska vara tjock och att han passar i det men å andra sidan så är det ju inte hälsosamt. Men här är den ''nya'' han!  









HEMMA!

Kom precis hem! nu ska jag packa upp sen fräscha till en inte så fräsh jennifer. Har lite att skriva så ska göra det ikväll! stay tuned!

@ ransta pt. 2

hej hej! Sen de senaste inlägget har jag i stort sätt inte gjort ett skit. Degat hemma bara. (i Ransta)
Har tittat på en jävla massa tv på kvällarna o ätit lite för mycket kanske men nu är de ju sommarlov satt ;)
Ska ta o titta på lite film nu iallafall, åker hem på söndag o då ska jag visa lite (inte så många) bilder och lite nya saker.
UNder tiden jag inte kommer uppdatera kan ni lyssna på den här låten, Elin tipsa!

@ ransta

Sitter ju då i Ransta just nu. på landet och så men jag är ju van liksom ;)
Ska alldeles strax dra ner till Tempo o köpa glass eller något, kolla om dom har nässpray också. Satt ni vet blir det ingen dunder uppdatering under veckan men jag ska göra mitt bästa!
PUSS

like a ninja

hola que tal mis amigos! nej men sitter här o chillar med becca framför ett gäng avsnitt av 90210! måste ju passa på nu innan jag åker till farmor (dvs imorgon) Satt ska njuta av det nu, så jävla spännande!!!!!!! hahah a men aa .. Grattis mamma på födelsedagen! och mina andra vänner som fyller år idag!


Fixar mig :)

Fredag idag! Det är sjukt varmt ute, vill ligga o steka i solen idag. Provade det men man blev typ svettig av att ligga där satt näää inte idag! :)

Om typ en timme ska jag in till Knifetown med mamma sen drar jag vidare mot Uppsala! Ska träffa mattias eftersom han fyllde år igår :) Sen sover jag hos honom.
Blir ingen uppdatering idag och kanske sent imorgon! Ska fira mamma o Sebbe imorgon satt det blir full fart haha! :)
Men nej har fan inte tid med de här måste hinna titta klart på 90210 också! ha en bra dag!


haha 97% av bilderna jag tar på mig själv blir som dom två nedersta haha :') med det handlar om att bjuda på sig själv o inte fa fejk.



21 Juli 2011

Godmorgon! Jag kom precis ut från duschen och ska ta och klä på mig nu. Idag drar jag till Väsby och träffar Sabrina. Känner att det är dags nu efter ungefär två månader.
Grattis Mattias och Erik på 16 års dagen förresten!

Aa bäst jag käkar lite frulle så jag inte behöver stressa innan jag ska åka!

infect me with your love and fill me with your poison

Drog till knivsta idag med lillebror. Drog hem till Elin och Edvin och lekte hihi! :)

Nu ska jag städa mitt rum för tro mig det behövs verkligen, det är äckligt. SÅ ska göra det nu!


WANTS


Harry Potter and the deathly hallows part 2

Idag vaknade jag vid 12 och fixade mig sen drog jag och Rebecca in till stan. Käkade på donken, kollade i affärer, köpte present till mattias. Hitta en massa fint på monki bland annat! Rebecca köpte en as fin tröja!
Sen vid sju så tittade vi på Harry Potter, den sista filmen. Den var jävligt bra alltså! riktigt bra. Synd att det är slut nu bara..

Ska sova alldeles strax, ska in till Knivsta imorgon och träffa Elin och Edvin. Pelle KANSKE hänkar på. Då har vi en playdate :) hihi. nej men yes. vi hörs imorgon!


every moment that is stolen it can never be replaced.

Kom precis hem. Vi tittade på harry Potter deathly hallows part 1 igår hemma hos mattias så nu är jag riktigt taggad för att se den sista delen! Även fast man är lite rädd, de är ju sista delen. Sen är de slut. Bara slut. Nu vet jag att jag säger som typ 200 andra bloggare men man har ju växt upp med alla HP filmer liksom.
Tänker dra till stan så fort som möjligt i veckan och se den iallafall!

Ska kolla om Becca är klar så att vi kan titta på 90210! Riktigt taggad för det med. Men först måste jag äta något.
lägger upp två låtar som jag gillar just nu!



seems like I'm making a deal with the devil

Ska ta och göra lite lunch nu. Sen drar jag iväg till pojkvännen och umgås med honom.
Det har blivit sådär lagom kul att alla mina planer för veckan är borta! wihoo! nej men skulle varit med sabrina på hennes landställe men det krockade med att jag skulle till Ransta men nu ska jag inte ens dit satt aa..

I Onsdags tror jag, den dagen jag var i stan iallafall. Nej torsdag var det nog. Så gick vi in på Bikbok och så såg jag mössor och halsdukar. HALLÅ? det är Juli!? Har blivit deprimerad inför hösten nu.
Jag kan ju dock inte låta bli att bli lite taggad, tycker faktiskt om hösten. det är mysigt och så. Jag gillar kläderna som butikerna tar in. Men ändå jag har inte hunnit ta vara och njutit ordentligt av sommaren! Får hoppas att det tar ett tag innan Hösten kommer igång på riktigt iallafall!

Har tittat runt på lite kläder på internet och herregud vad jag är taggad på att köpa en massa kläder! Hittade lite i stan också som jag bara måste ha! Jag gillar då inte affärernas hemsidor (dom stora klädkedjorna, ex ginatricot, H&M) Satt jag hittade inte så mycket här men lite iallafall. dock inte som outfit! Vill ha solglasögonen och väskan är jag kär i, as snygg i verkligheten .resten av grejerna är typ bara där.


En snabbis från mobilen!

Glömde helt bort att blogga. Sorry. VÀ i stan hela dagen igår och kolla på kläder o presenter men hitta inget. Va i kista idag med familjen o kolla bio. Blir Inge med Sabrina i helgen de krockar med massa annat :( synd faktiskt. Men ska försöka blogga mer! Nu - sun sex and suspicious parents!

svar på kommentar;



SVAR: tjaaa bruden! för de första, så saknar jag dig!  och helt ärligt så fattar inte jag heller storlekarna. Vad jag vet är att det finns herrskala och en damskala. På dom vanliga skorna, dvs dom med fet sula så är skorna märkta med herrskalan (iaf på dom jag har) och jag har 6,5 i dom. = 39,5. på damskalan som ex finns på dom skorna med tunnare sula är det andra storlekar tror jag och har för mig att 39 är i strl 8 där. Men rätta mig om jag har fel :)

13 Juli 2011

Mattias sov här inatt och becca kom hem igår. därav ingen uppdatering ;)

Drog in till Knivsta idag och träffade Elin, gjorde inte speciellt mycket men de va trevligt ändå!
Haha asså nej vad trött jag är.. Får se vad jag gör nu, en dusch vore skönt.


Update;

-Ligger ute på tomten o jobbar på brännan.

bad hair day.

Godmorgon! Jag har en riktig dålig hår dag idag. Det står åt alla håll ser kantigt ut och aa det är inte bra just nu. Ska Försöka fixa till det om ett tag, kan verkligen inte se ut så här!! haha nästan deprimerande.

Ni vet filmen jag frågade om igår, dinner for schmucks? haha jag tittade på den och tyckte den var as bra! Verkligen ett måste att se! det är dessutom samma regissör som för meet the parents och meet the fockers och dom filmerna är ju bra, right? ;)


Dinner for shmucks.

Har någon sett filmen Dinner for shmucks? Tänkte se den nu, eller snart när den har buffrat klart. Får se om det är något.
Jag var barnvakt imorse, TIDIGT imorse så har inte kunnat ta mig i väg någonstans eller nått alls, har så jävla tråkigt just nu. Jävla sega sommarlovs dagar. usch.

Imorgon kommer becca hem!

I don't think I can forget about it.

Söndag idag. Sådär en vanlig seg dag. Mattias drog härifrån vid.. 4 kanske. Familjen kom hem från kolmården och jag bara tråkar sönder. helt otroligt ! Får hitta någon ny serie att dega framför hela dagarna ;) haha nej men faktiskt får se till att fixa ett nyss busskort så att jag kan göra något vettigt.


Nej men de här va ju ett sånt där roligt inlägg ;) tror jag drar iväg någonstans snart.

this is the way you left me, I'm not pretending.

Godmorgon! Någon vaken än? :) själv gick man upp halv åtta för att göra sig i ordning och sedan åka iväg till akademiska med familjen för att vara barnvakt medan frida röntkar sig. Men nej jag behövdes ju inte där så jag gick upp i onödan!

Fastnar inte direkt på bild idag. Så skiter i det!
Nu ska jag faktiskt umgås med mamma o lillebror innan dom drar bort över helgen och jag är ensam hemma!

gröna Lund!

Hejhej! Har spenderat hela dagen på gröna lund! Lite fel väder för det kanske, strålande stol och moln fritt HELA dagen. Nej men vadå jag måste ta en dusch nu? hahaha helt jävla slut i kroppen och blöööh vill sova redan nu :P Men det var kul att vara där iallafall! Men måste kolla klart på hellcats säsongen!! :D

Nytt i garderoben!

Fick inga super bra bilder men bilder blev det!



Världens mysigaste tröja 199 kr på rean.



as sköna shorts, lite annorlunda och så men ;) 50 kr på rean

namnlöst

Äntligen ensam tid. haha nej men har tid att kolla på hellcats nu och bara chilla med livet! Kom hem runt halv fem och då var jag social med min bror, käkade och sen rakt på de fick jag vara barnvakt. Men nu är mamma hemma satt det är chill!

köpte världens mysigaste tröja i Uppsala idag! helt otroligt faktiskt helt jävla kär! Skulle dock inte förvåna mig om den blir sådär omysig efter första tvätten haha :P Men jag visar vad jag köpte snart!

all I wanna see is a sky full of lighters

Godmorgon!
Har precis käkat lite frukost och nu ska jag börja fixa mig lite smått, bestämma kläder och så. Drar in till Uppsala runt 12 och träffar Elin. Jag ska kika på lite födelsedagspresenter och lite små grejer till mig själv.

jaja bäst jag bestämmer vad jag ska ha på mig idag, har ingen aning :P

rain over me

Seg dag idag. eller vad säger ni?
Har inte ett skit för mig och funderar på att kolla på hellcats. eller aa jag ska kolla på de!


bilder från i torsdags










jävla strömavbrott..

Fick strömavbrott igårkväll så allt dog ju! tv, data,internet, lamporna ALLT. Jag liksom kollade på disturbia som gick på femman och jag bloggade. Inte kul. Den kom inte tillbaka förrän inatt, Men ja man bor ju på landet..

Jag har precis duschat och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag. Det ser ju inte ut att bli sådär super varmt idag så jag vetefan vad jag ska ha på mig.
En vecka kvar ungefär tills syrran kommer hem också! :D

snygga brudar @ transformers


HHAHAHA rösta på min klänning !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



punkt

tja tja bloggen! har precis käkat middag och aa ikväll händer inte mycket alls här uppe på fjärde våningen. Det är as varmt här inne, typ 30 grader -.-

1 juli

godmorgon! Jag hade super trevligt år hos Emma! tog lite eller kanske rätt mycket bilder, men dom får ni se när jag kommer hem till mamma på söndag I think.
Fick med mig en klänning och ett par skor igår också som jag kanske visar på söndag också, de bror på hur stor min ork är.

Idag händer inte så mycket. Jag ska dega i soffan hela dagen i think.super kul !


RSS 2.0