Today's male model


awesome man!

mamma kom med ett paket och frågade vad de kunde vara där i, jag fick öppna. Sen visade det sig vara en bild jag gjorde nör någon vecka sen i photoshop, visste att hon skulle beställa den i en canvas tavla men inte att hon gjort det. Hade behövt göra lite små ändringer men de gör inget tror inte någon kommer märka att de finns några fel. As nöjd iallafall!



31 augusti va?

har alla haft en bra dag eller? min har varit helt okej. Har gått med huvudvärk men de har funkat ändå. Fick reda på SOn att jag typ kommer få ig i samhällskunskap -.- Sen så hade vi första elevrådsmötet efter och jag fick typ vara med i styrelsen bara för att hon som höll i det kolla på mig och ba: inga frivilliga åttor? så jag erbjöd mig och jag kommer vara den enda 96an där då men de får funka.. :) Fick också uppgiften till att fixa snygga röstkort till skolvalet, palla de liksom! ska göra det ikväll iaf så har jag de kirrat.

nej men tänk om man skulle gå och kissa? ...

snygging...


godnatt

godnatt alla fina och lite mindre fina. Ska ställa klockan och sen ska jag sova några sköna timmar i min sköna säng, nu älskar jag den.. nog om det iallafall! godnatt assholes!

GLASS :D



ja då sitter man här , eller aa ligger. med becca och käkar glass :D gött som faN! direkt från förra omgången av glassbilen :)
förresten har hon klippt lugg :o jätte söt D:


måååååndag

aa men tjenare tjenare! skolan idag var väll helt okej.. eller kanske inte.. dagen har gått jättesegt och ja inget att säga om den. Har mitt första elevråd imorgon iallafall.
KOm hem för en timme sen kanske och ska väll snart äta mamma provar något nytt och jag har absolut inget! att skriva om så jag borde ju sluta :)


hataHATAhatahata

asså jag orkar verkligen inte gå och lägga mig om någon timme... jag pallar inte skolan just nu asså! usch! sen är jag såhär duktig som sträckt mig i högrainnerlåret.... åhh..

Toy story

aa kom väll hem för en timme sen. Har käkat lite och ska chilla i syrrans säng. hehehe. toy Story var väll helt OK, gillade inte toy story när jag var liten så jag hade inga stora förväntningar.. Men jag kommer ihåg att jag tyckte att buzz va ashäftig när jag va liten! han och barbie/tjejleksaken ken va mina favoriter i filmen!




I'll love you to the day I die

Ska åka om till uppsala om typ en halvtimme så måste fixa mig lite snabbt! hinner inte fixa håret men de får se ut som de gör helt enkelt. ha en bra dag alla!

duschen nästa!

Nu ska jag duscha känner mig ofräsch så de är dags för de! behöver måla naglarna i någon fin färg också förra veckans färg håller på att gå bort. Vet inte vilken färg bara men det löser sig senare.
Nej måste gå och duscha nu sitter här med gårdagens smink liksom och oborstat hår.

För 1 månad sen..

.. Satt jag på färjan från göteborg mot frederikshavn. Saknar det.. det var faktist en utav dom roligare sakerna som hände i somras.


6 second poison

hej alliphopa! nu är de dags för barnprogram.
Skulle kolla på transformers 2 igår kväll men jag somade efter typ 20 minuter :mad: inge bra asså har inte sett den sen förra året och nu så missar jag den.. Gick iallafall och la mig efter den slutat och vaknade vid åtta nästan helt utvilad.

Idag.. har jag lust att träffa någon men tror inte jag hinner, bussarna går inte ofta osv. Sen ska jag typ på bio vid fyra idag med familjen minus 2.

känner mig riktigt jävla het idag alltså.. ?



I need you and you need me.



hörde den här i kista idag. love it :)


if the worlds stop turning I still feel right



Funderar starkt på att köpa allt de här faktist.. den militärgröna koftan är jag inte helt säker på om jag vill ha men den är snygg på. Sen vet jag inte om jag vill ha det vita eller svarta linnet?


yes I lust u

kom nyligen hem från Sabrinas place och kista :) hittade en massa fint men köpte inget eftersom JAG inte har fått några pengar ännu..
Hade tänkt träffa någon rolig idag men jag har rätt ont i huvudet så jag ska chilla nu ett tag, tror jag stannar hemma faktist bussarna går ju ändå aldrig på helgerna :mad: :thumbdown:

gick och åt innan jag han publicera det här..



Lördag morgon

Godmorgon! ingen borde ju vara vaken nu men det är jag så tänkte blogga lite snabbt medans jag väntar på att rebecca ska bli  klar i duschen. måste äta något är hungrig, och bestämma vad jag ska ha på mig innan vi drar.. åh jag orkar inte kliva upp ur sängen :(



what goes around, comes around



laguna beach

åh jag verkligen känner att det aldrig varit sämre uppdatering... bra att jag har några trogna läsare kvar iallafall. hehe.
Lite tråkigt att jag inte hunnit blogga och jag liksom varit hemma.. :S Jag har iallafall nördat Laguna Beach med becca fram tills nio då vi kollade på grown ups :D haha fyfan va bra den är!

Behöver gå och lägga mig snart, Jag ska upp vid 8 imorgon bitti tror jag. Så där rök lördagens sovmorgon. Men jag ska ju träffa sabrina så de är värt de :) vi ska till kista för hon ska köpa en tröja men jag har inga pengar. :( 


.

kom nyss hem och nu ska jag tydligen vara barnvakt. jaja får skriva mer senm...

H O T



okej nu funkar internet bättre.
IDAG:
Skolan va rätt skön idag, sen så drog jag tidigare från so:n och tog tåget till uppsala och kollade lite i butiker, hittade 2 par skor på dinsko men hade ju då inga pengar.... Sen köpte jag en macka på subway och gick till tåget. När jag väl kom till knivsta hade jag inget och göra och då såg jag typ sebbe, emma, alex och nån annan kille och sebbe ropa typ dit mig. Sen kom emelie och vici. Och då kom regnet -.- Efter ett tag kom sebbe på sin moppe och sen kom några andra 95or på deras moppar. Skulle gått till dagis och sen blivit hämtad där men såg att sista skolbussen kom så sprang till busshållsplatsen och tog den hem!

Nej fan nu måste jag städa.

internet är jätte segt då kan inte blog...

internet är jätte segt då kan inte blogga men idag skapades de en ny "trend" i skolan... Eller typ inte men de spreds sig jätte fort. Blir ingen rälls nere, men nej nu ska jag städa!


nu är jag på tåget in till Uppsala, ska...

nu är jag på tåget in till Uppsala, ska till tandregleringen. Är lite osäker på de där med rälls nere, men får se vad dom säger iallafall! Sen ska jag käka på subway! Vi hörs sen


Hälsa från ditt ex.

Kom hem för lite drygt en timme sen. har käkat lite glass och nu lyssnar jag på musik och hade tänkt plugga lite, inte för att jag orkar men de måste ju göras! right? Haft en bra dag annars? de har jag förutom att de regnade och vi hade brandövning och grejer men ja det funkade väll. Fattar inte varför vi inte får sluta 20 över 1 på onsdagar, nu ska vi istället ha 30 minuters engelska och de är ju ingenting liksom , hej genomgång. dags att gå hem. blev iallafall klar med provet idag! de tog tre lektioner :o aaaah vilket roligt samtalsämne.

Oj tog typ 40 minuter innan jag kom på att jag skulle publicera hah


.

nej vad sägs som att gå på toaletten och sen bänka sig i soffan?


fångarna på fortet!

känner att jag har blivit beroende av photoshop....håller på med världens mest avancerade bild och nu  måste jag kissa men jag orkar inte gå ner! (jobbigt läge, visst?)

har verkligen största bloggtorkan!

förresten! ingen missade väll fångarna på fortet igår? kommer ihåg hur bra de va när man va liten ! och de är ju ikväll också så de är jag bänkad framför tvn!

SKILLNAD.


I'm wearing all my favorite brands

Hola!
Skolan var riktigt seg och hela dagen har varit riktigt seg och jag vill igentligen inte mer än att gå och lägga mig.
Som sagt jag är representant för elevrådet nu, alla kände tydligen för att rösta på mig när vi inte hade någon tjej som va frivillig.. men de kanske blir nice ändå? vet inte riktigt.
Nej ska äta nu, det bli fisk -.- usch.

alltså jag verkligen hatar att ta bilder i webb med den här datorn. inte lätt att vara seriös hehe.




hemma. Äter mintkrokant. Är ensam hemma. M...

hemma. Äter mintkrokant. Är ensam hemma. Med i elevrådet. Livet är konstigt.


I should have made some changes

hejhej! tycker tiden går riktigt sakta asså.. skolan va helt okej iallafall och träffade gullik, mark och elias en snabbis sen böev jag hämtad av mamma och vi åkte till (wait for it) pastorsexpiditionen , är de rätt? hehe och lämnade in konfirmationslappen. Nu blev det långa ord asså!

tror ni den här bilden blir snygg som canvas tavla eller? :)



note:

ledsen för sämst uppdatering men jag har inget att skriva om men de kommer nog igång igen efter min långdag i skolan..


godmorgon!

mamma väckte mig vid tio. Bad henne göra de för jag ska träffa Elin idag :)  Så det kommer ju bli nice. Har lite saker att fixa bara, men jag har typ en timme på mig att göra de. vad gör ni idag? :)


behöver dom här bilderna till ett annat ställe..




get the hell away from me, it's an emergency


haha har typ photoshoppat ALLT vilket man ser, förrutom rummet då..


hemma igen

fick ju gå upp jättetidigt imorse igen! åh snacka om att jag halvsov medans jag gjorde i ordning mig, var framme cirka 40 minter för tidigt eller något sånt. Så jag och mamma gick till 7eleven och tog en macka och satt där ett tag sen så gick vi dit där vi skulle möta alla vid 10.
Vi gick till FilmCentrum där vi repade några gånger och vi var redan klara 1 och en halv timme för tidigt så ringde mamma och gick och mötte henne och Åsa vid någon park och vi drog och käkade lunch på därmedpasta. Sen åkte vi hem :)

nej tänk om man skulle läsa lite bloggar?




ingen sovmorgon imorgon inte.. :(

gud vad jag stör mig när folk agerar kaxiga över internet.. usch! senaste ikväll över facebook till en helt meningslös sak till en kompis till mig där alla backade emot dom som lekte kaxiga. jaja shit i dom orkar inte ens lägga tid åt att tänka på dom nu.

Jag ska på ''möte'' imorgon bitti haha . Och jag ska alltså vara i Hornstull klockan 10.00 imorgon bitti vilket betyder att vi ska åka härifrån 7:45. Så upp tidigt blir det! jag som hoppades på sovmorgon.

lite sugen på att klicka hem en sån här från onepiece faktist, tänk va mysigt att bara chilla i den. synd att dom är rätt dyra bara.. finns billigare på bikbok men dom här ser mycke mysigare ut och dessutom är dom finare!



BOOTS



såg det första paret, från H&M i deras katalog för några veckor sen, tycker att dom är riktigt snygga, sen typ dagen efter så visade Kenza dom i sin blogg så nu är dom helt slutsålda på H&M's hemsida, och jag orkar liksom inte vänta tills oktober för att få dom hemskickade. Så då har jag tänkt att införskaffa mig par nummer 2 från Dinsko. vad tycker ni?

clothes clothes clothes

åh nu blev jag lite ledsen över att se att jag har sparat några bilder på kläder som jag verkligen SKULLE köpa. hände det? nej. och såg världens sötaste klänning från monki som jag sparat men de va rätt länge sen så de blir lite jobbigt. Fick världens lust att shoppa nu så man kanske ska maila till Kenza & tyra show och säga de som en dröm? hhahaha ni som läser deras bloggar har kanske sett att dom uppfyller drömmar. hahah de vore kul men nej inget för mig.
Ska iallafall kolla på kläder över internet, ska inte köpa så mycke den här månaden ska ha pengar till piercing i september också!

nej okej ska tydligen vara barnvakt istället... gör de sen.. :)


jävla papparazzi...

jag skojar inte ! elin använder min mobil rätt ofta och jag hittar kanske lite för ofta smygbilder på mig haha. men jag älskar henne ändå..


Fredag den 20 Augusti 2010

helt sjukt att de inte funkade att starta datorn igårkväll.. skolan va iallafall chill, älskar fredagar typ, as sköna igenfört med dom förra. Hade någon sjuk sorts brännboll, kommer inte ihåg vad den hette men. Jag typ sinka mitt lag rätt mycke hahah :D men vi vann iallafall med 56-27 , great or what.
Hur ser eran fredagkväll ut? själv ska jag sitta här för mig själv.. hehe om inte becca kommer hem. Orkar inte göra nått är jättesliten verkligen. Sen har jag ju dessutom möte i hornstull vid 10 så ska åka härifrån kvart i 8. :o hur ska jag orka de?

känner mig så snygg att bilden blev upponer.. ?


nu är de så att de inte funkar att starta ...

nu är de så att de inte funkar att starta min dator :'( så jag tänker tyvärr inte blogga nånting idag..


vet att jag inte bloggat men kom hem vid h...

vet att jag inte bloggat men kom hem vid halv och ha duschat och nu ska jag kolla på tv uppdaterar vid 10 :)


sweet dreams (are made of me) hihi

Själv så har man provspelning imorgon så jag måste till tvättstugan och sen bestämma hur jag ska se ut imorgon och de :) wish me luck bunny's :) hahah de där var ju så inte mig att säga haha :D tror inte att det kommer gå bäst på provspelningen imorgon men so jag gör mitt bästa right? ;)
Så imorgon står det på schemat:

• gå upp 6 typ :O
vara barnvakt
fixa mig
åka till skolan
SKOLA
ta tåget till väsby
dunka in till stan

men vi hörs imorgon!


not good, not good






helt otroligt att den där live konserten var superdålig. Okej, jag hade inga stora förväntingar eftersom de va över internet osv. men asså han sjöng två låtar, och jag tror att de redan va inspelat och att han bara låtsades att folk skrev till honom och de.. usch.  ta mig inte fel men eric va ju bra han men inte själva grejen. Så de blir en fet diss till aftonbladets live konserter utav mig. :(

nu ska jag gå till tvättstugan och kolla efter mitt vita gt-linne. funderar på att ha det imorgon men vet inte vart de är.


en lista

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
åker nu :) vart är du?<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
va ubte vafan e det

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
stekt potatis :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
kom till city pizza :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
happ aa felix (:

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha jag är också ensam :)

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Vi är på väg ner :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
haha bonde :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt
haha kissa i en mugg :)

10. Din romantiska replik?
kom igen pizzan kom nyss varm och god

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
har ingen skjuss men imorgon kväll :)


after all we're actors on a stage

drogar sönder ATL's nya låt.. AAH så bra!

måste bara säga att Eric Saade har live konsert på aftonbladets livelöp eller något sånt. kommer inte ihåg va de heter. JA de är över itnernet, men de ska tydligen vara som en riktig konsert fast över internet? ingenaning om de är bra eller inte, men jag lovade mig innan sommarlovet började att jag skulle se han live i sommar vilket jag inte gjorde så jag kommer kolla ikväll hahahhaha . F A I L


too much of anything is too much

Kom hem från skolan vid 3. Blev hämtad av mamma.. annars skulle jag typ va hemma nu. Dom nya busskorten är fula, kunde varit finare med en annan färg än senapsgul.
Skolan va rätt skön ändå min klass körde 5-kamp mot 9A och så hade vi tipsrunda vilket jag och Saga kom på tredje plats :) bra för att ha gissat på alla frågor :O
Skolan var iallafall tom utan alla 94or. och jag tyckte faktist de va rätt kul att se alla nya sjundeklassare som gick runt med stora ögon typ haha :D men jag vet ju hur jag såg ut för ett år sedan.


okej de här tog en halvtimme att göra..


ny låt från all time low!

alex (sångaren) har läckt en låt från deras kommande album, den är sjukt bra! kan knappt vänta till att få höra dom andra låtarna!

give me therapy

nu ska jag gå och göra mig i ordning för jag är as trött och sliten sen igår haha :) underbar dag asså! sen så ska jag väll ligga och läsa tillsammans den 3 boken. För jag är så cool som läser böcker även om jag inte tycker om de, så är dom ju bra..
Sen hörs vi imorgon när jag kommer hem! önska mig lycka till för att gå upp tidigt är inte min starka sida.

txt


the walk of shame

skolan börjar ju imorgon och de finns både negativt och positivt i de hela. men de orkar jag inte ta här och nu. Och innan jag går och lägger mig (tidigt!) så har jag lite grejer att fixa.
Ska b. la. måla naglarna, bestämma kläder (eftersom jag är för trött på mornarna och har en tidig skolbuss att hinna med och sånna små saker. Allt utom duscha för de gjorde jag imorse.

Allt jag ska hinna med ska jag göra innan  klockan 20.00 för då ska jag kolla på tv, men först måste jag kissa!

 


hahaha den där bilden bjuder jag på, okej? den första är jag fixad på och den är tagen för drygt 6 veckor sen, den andr aär tagen nyss...


Igår:

Gårdagen va fucking amazing! först drog vi till bengans och köpte skiva sen drog vi till kungsan och käka på donken o  såg sötaste killen. Sen direkt efter vi käkat klart så gick vi till bengans köpte en tröja och ställde oss i kö till signeringen, då va klockan 4. Vi satt i en timme sen började kön röra sig för dom skulle signera fem, så vi fick stå i en halvtimme eftersom dom va försenade.
När dom väl va där rullade kön på, jag va nummer 123.
Vi kom in och man blev fett nervös haha.
De va några framför mig och så ser jag att sångaren (Alex) kollar på mig och så säger han: hello
och jag blev riktigt chockad så jag svara: eeh hi.
Kommer fram till bordet och gittaristen börjar signera och sen trummisen. Jag har handen på bordet medans jag går vidare så ritar gitarristen en smiley på min nagel men den försvann senare under kvällen :(
Sen kommer jag till Alex och han säger : how are you? jag svarar; great, you? och han svarade: I'm pretty good. och då sa jag good :) hahah, sen fråga jag om en kram VILKET jag fick. :)  så gick jag vidare till bassisten.
Rebecca fick sin arm signerad så de tog lite längre tid för henne så jag stog och vänta och fick ögonkontakt med Alex igen och jag bara stog och kolla så ler han och ger mig en ''slängpuss'' och hahah jag typ dog, jag skojar inte.
KOm ut därifrån tårögd, tönt som jag är haha :D sen va de bara skynda sig till medborgarplatsen och ställa sig i kö för konserten som va helt awsome! Blev as svettig de va liksom as varmt innan allt ens började.. Sen kom ett förband som jag inte vet va dom heter och sen kom ALL TIME LOW :D som va as bra, och roliga! ''don't get me wrong but you've been fucking like rabbits'' hahah :D
Kom ut därifrån vid 11 jätte svettig och så va de kallt ute vilket va skönt till en början sen så började man frysa vilket inte va kul så vi gick runt lite sen till mcDonalds och satt där ett tag tills vi blev hämtade.

vilken tur att min mobil tar jätte bra bilder..

kön till signeringen



De där är alex i bandet, han som är så söt :)


rebecca fick sin arm signerad




förbandet


All time Low !!





möte i helgen!

Fick ett samtal för ca. 1 timme sen och på lördag ska jag på möte :) jag va ju somsagt på provspelning i början av månaden och somsagt händer de små grejer i början av september.
Så imorgon förmiddag ska producenten typ ringa,smsa eller maila alla detaljer om mötet. Så de här blir ju intressant iallafall!
måste få in en provspelning dom kommande veckorna också, avbokade för att jag skulle dansa idag men så blev de inte så jag kunde ju ha gått idag igentligen. jaja jag hoppas på en ny tid snart iallafall :)


jag igår innan signeringen :)


txt

call the dr's I don't need no medication just another vacation in vegas.


.

har precis duschat och försöker få tag på blerina, de går inge bra.. heheh. usch, fan va pinsamt.

:love: :love: :love: åååh ...

:love: :love: :love: åååh ...


sitter i kö till signering :D fan va nice ...

sitter i kö till signering :D fan va nice asså :) bara en timme kvar nu hehe


byebye

nu drar jag!! :D vi hörs ! :D

So I'll go, yes I'll go

Tänk om jag skulle ta och sminka klart mig? de vore nått men jag orkar inte.. aah där kom latheten fram igen ;)
Ska bara ligga i sängen i 2 minuuuuter till..
Hur ser eran dag ut? själv ska jag till bromsten a.k.a b-town och sen nångång idag ta tåget till stockholm södra tror jag för ikväll är de konsert, yes. All time low spelar vid sju! :D



16 augusti

godmorgon!  blev väckt för en timme senoch nu ska jag duscha!

15 augusti

har varit med pappa idag på barnkalas och köpt lite grejer som jag visar imorgon förmiddag eller nått :) 
Fått en ny tid på provspelning den här veckan men vet inte om jag måste få tag på BLERIIIIINA NUUUU . Ska ringa hem till henne imorgon innan jag drar till spånga och sen konsert !

sleeptight

Jennifer's body va ju lika nice den här gången :) bella och felisia va här och kollade på den med mig sen när dom drog kollade jag på tre avsnitt av viva la bam  :D de är roligt :)

Natalie tipsade mig om en konsert på onsdag som jag ska kolla på och bokade biljett till mig den är rätt konstig men de funkar ändå för jag lovade mig själv innan skolan slutade att jag skulle gå på den. Säger inte vem eller så för om becca vill se måste de finnas sektion-A biljetter kvar :D jaja de blir nog nice :) berättar på tisdag eller onsdag va de handlar om.

nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon, vid 9 faktist och fixa mig och sen ta bussen till väsby och gå på barnkalas hahha :D  och sen köpa lite grejer till skolan. Godnatt! P O

en trött jennifer för någon dag sen i centrum


film

Jag va faktist ute på en powerwalk och värmen gjorde att de rann svett :o hoppade direkt in i en kalldusch efteråt asså ! men nu Blev jag ensam och barnvakt ikväll igen så ska typ gå och kolla på jennifer's body. va ett tag sen jag såg den och vi har chips,dipp och cola så de blir nog rätt nice ändå.
Fan asså jag vill inte bo så här ute på landet, kan ju typ inte göra något. och jag vill vara på thevoice också men nee de går inte o becca är på gottland.



la la la la la

Fick en kommentar av en tjej som faktist har jobbat med locnville nu medans dom va i stockholm och dom hande b. la. träffat EMD och erik grönwall. Är så jävla avundsjuk asså .. Dom kommer till NRJ in the park i malmö den 25 för dom som vill kolla på dom och som har tid att åka dit..

helt otroligt att jag faktist sitter och försöker hitta anledningar till att inte behöva gå ut. men jag SKA. det handlar om lathet liksom, vilket är ungefär de mitt liv handlar om haha :)



I can see your shadow hanging over me

nej okej jag har inte klippt mig men jag har god lust till att göra de. Bara klippa av typ 2 decimeter. Helt random. man lever ju bara en gång men nej de ska jag inte göra :)

Har precis ätit, blev pasta/kyckling/köttbulls sallad. :thumbup: Ska bara smälta maten sen så ska jag tvinga mig ut på en powerwalk eller joggingtur.

Nu vill jag inte låta dum i huvudet, men är de bara jag som små längtar till vintern när man ser att alla butiker fått in höst kläderna. Ta de inte fel, jag älskar sommaren men höstkläder och de när man kan gå i varma cardigans och halsdukar och sånt är mysigt.

klippt mig?


won't forget about our past

Så är hemma nu efter lite bad och såå va sjukt skönt i vattnet även om de va lite kallt först. Nu ska jag faktist ta de lite lugnt, byta om och äta lite tror jag är rätt hungrig.

Har faktist bestämt mig för att ta en powerwalk idag eller springa får se de är ju rätt varmt. Ska göra de även om jag inte vill för hälsa är ju fasen viktigt i livet haha :) inget jag bryr mig om eller nånsin brytt mig om men de är ju faktist bra att göra de så jag ska göra de idag! får se när bara..


lördag

blev väckt vid 11 och nu ska jag klä på mig badkläder! de är ju varmt idag! puss

godnatt

ne jag drar mig till sängen nu. Ikväll har jag inte gjort mycke, kollade en stund på fredagen den 13de men orkade inte kolaklart för de va as kallt i vardagsrummet och dessutom va jag trött har ju gått upp tidigt TVå dagar irad :( imorgon BLIR det sovmorgon. P O.

te dua. Je t'aime. I love you. jeg elskar dig. Te quiero.




köpte de här idag;




Jeans från D-brand , sitter bra i verkligenheten och är mycke snyggare IRL också! dock är dom ljusblåa lite tajta och dom mörkare för långa och lite stora.. Hittade inga i perfekt storlek..



gick in på guldfynd och köpte dom här för jag behövde nya örhängen


fredagen den 13de.

Hejhej! KOm hem för nått tag sen efter några timmar i centrum med mamma och alice. SKulle köpa ett par jeans jag såg igår men den storleken fanns inte kvar så tog en mindre plus ett par andra. Visar sen vad jag köpte idag snart :)

Dagen flyter på än så länge, även om de är fredag den 13de. hur har ni haft de idag ? :)

..

måste hoppa in i duschen såg nyss att de är bra tv från nio till typ 1 såmåstew rappa på nu..

köpt idag:


Skjorta - ginatricot
+ två hårfärger för dom kommande gångerna jag ska färga håret så att jag har :)


tack hej fuck dej



kom hem runt sex från centrum, sabrina och stan+ung08. Hade det nice idag iallafall(förutom den där sura äckel gubben på subway, ska börja bojkotta de stället  fast de lär ju inte hända för jag känner mig själv :) och åka till stinsen eller något istället för jag pallar inte med honom)  är bara sjukt trött och trodde typ jag skulle somna eller något as trött. fick me mig några få saker men ska typ till centrum imorgon igen med mamma för att köpa ett par jeans hon tyckte jag borde ha köpt så aa får se hur de blir med de.

Men måste städa mitt rum, kanske springa ett tag och bli svettig och sen ställa mig i duschen?, måste visa vad jag köpt också men de gör jag snart (:


pusspuss(y)

filmen va ett OK.

Har iallafall fått en inneboende över natten. Rebecca Har lyckats fått typ en djungel av äckliga djur i sitt rum :S JA så blir de om man bor här men jag förstår inte hur de hände men jaja. TUR att man har stor säng.
Ska upp tidigt för att åka till väsby och träffa sabrina klockan 10! så ska sova och sen ska becca upp ännu tidigare för att göra en massa saker så jag kommer ju typ vakna.

GOdnatt.

kick-ass

allvarligt jag kommer få ett blåmärke stooooort som en jävla potatis eller något på min ena skinka, fråga inte varför eller hur men jag slog i den på kanten på sängen.. :blush:

Ikväll blir det yttligare en film, denna gång KICK-ASS. Har rätt höga förväntningar för den där tönthumorn som verkar finnas i filmen är verkligen sånt som får mig på fall för en film. Får se hur den är. :)


Happiness is just outside my window

Är hemma nu och har ätit och lite sånt.. Ingen aning om vad jag ska göra nu men de kommer väll :)
hahah lyssnar på scotty doesn't know, väcker många sjukt roliga minnen asså haha :D jaja pallar inte blogga just nu..

I'm not in love this is not my heart

Tar bussen tjugo över och åker in till knivsta och är med frida och säkert någon annan :) Tror de blir peter o esson får se. Innan jag drar behöver jag iallafall äta något, typ pizza om vi har. haDE !




Se7en

godmorgon! -  godeftermiddag.

Såg på en film igår, se7en. Hade hört att jag inte skulle kunna sova efter men den va inte ett dugg bra faktist. brad Pitt va ju me och han hade en ganska skön roll. De va en drama,skräck thriller men jag hoppa bara till en gång och de va när de blev skottlossning och ja inte va beredd. hehe ;)

Ska ta och klä på mig nu och bara göra mig allmänt finare/fräschare, händer inget speciellt idag tror jag.




med västerås dialekt

RebeccA: tror den där flugan tagit lite exstacy, vart fan tog den vägen jag ska slå den den jäveln!

txt

who's car is this?
yo mama's!


I'm not trying to say that everybody wants to go

Nej asså nu vill jag bara sova! finns absolut inget att göra jag har gjort en massa redan som typ, varit ute, ringt folk, drivit med en kille över sms, sett en trailer till en parfym som luktar f*tta för män. Helt seriöst de finns. och trailern va ju bara sjuk.

jaja ska ta och göra något nu. pusspuss kramkram

10 Augusti 2010

Godmorgon bloggen!
sovit gott? de har jag (: hade en rätt konstig dröm men den va ändå rätt nice och sen så somnade jag lite för tidigt och aa Vaknade av ett samtal och kan berätta att de händer grejer i början av september! wiihooO! fan va nice asså!
Idag har jag lite saker att göra och får se om jag hinner träffa frida. ha en bra dag alla !


missar ung08'as bästa del imorgon

locnville ska typ till ung08 imorgon kväll och jag kan typ inte och jag får inte gå, för de är 15 årsgräns från 21. -.-


....

hade tänkt kolla på film men jag har inge att se :( adam gav ett förslag men den funka inte :o
pratar me nathalie i telefon så de går sjukt segt att skriva så jag ska sluta för de här kommer inte bli något bra nhehe :P

bjuder på den (:


bara för att förstöra...

... för er som börjar skolan samtidigt som mig och jag har räknat så är de bara 9 dagar kvar av sommarlovet så dags att börja leva gott folK!


it's far to early in the morning to be trying to call you.

nu är de där problemet med mottagningen löst iallafall.. de va mitt nya skal till mobilen som förstörde allt för mig :( för de är liksom i metall och då störs mottagningen eller något sånt :)  har tagit av de nu iallafall.

Tänkte plocka ögonbrynen och sen hoppa in i duschen och fräscha till mig för de här är inte att leka me asså, känner mig riktigt ofräsch! så de ska jag göra nu!

den bjuder jag på :)



9 Augusti 2010

hej alla!
sovit gott? inte jag.. vaknade av småbarn som körde bil och jag sover nog inge bra i min sköna säng, vill ha en annan madrass men de får jag leva me.
Regnar det idag eller? ja. Så vad hittar man på idag? skulle ju kunna fixa lite bloggdesigner som folk bett mig om men palla igentligen inte. Får se :)



och det här kallar vi?


fönstret blev invaderat av sånna här som gjorde barn..?


oj oj oj oj

skulle kunna skratta åt en bild på becca ett lååångt tag! hahah :D


ah juste måste stoppa i plastskenan-.-

jag får ryck på att jag inte har någon mottagning, allvarligt.
Ska göra en eller två designer nu får se. behöver ta lite nya bilder och så också men får se om jag pallar göra de idag :P
jaja, har största bloggtorkan men de får ni leva me :)

love love kiss kiss

en STOR fobi..



haha kände att de va dags för en ny hemlighet.. körde med de ett tag men orkade inte mer men nu verkligen känner jag för de! behöver byta ut bilden också haha :D

Tänkte iallafall berätta att jag har världens fobi för harkrankar!! va en in badrummet när jag skulle göra mig i ordning och jag höll på bajsa på mig. okej inte riktigt men asså jag fick riktigt ont i magen och den flög emot mig så jag börja vifta med en handduk haha :P  trodde den skulle äta mig eller något sånt. allvarligt !


aa men shiet va de åskar och blir blixtrar

vi kolla på film så började de dundra på riktigt asså ! :P rätt ofta.
jag och becca satte oss vi fönstret och kolla och blev bländad ett antal gånger, har fortfarande ont i ögonen. Förstår inte ens HUR jag kunde sitta där är as rädd för sånt där, iallafall när det åskar o blixtrar sådär ofta annars kan de va rätt mysigt men NEJ inte så ofta.

råd till er som läser, kolla fan inte på själva sträcket som kommer när de blixtrar de gööör ont i ögonen :P

jajaj min dator lär dö snart den har inte bäst batteri :P


skulle precis publicera ett inlägg när mam...

skulle precis publicera ett inlägg när mamma kom o sa att vi skulle åka, men jag väntar på bussen nu iaf, och ikväll blir det bio!


7 augusti 2010

godmorgon! vaknade för ett tag sedan och har kollat igenom Juni och juli i mina arkiv.
Har nte mycke alls att göra idag men kanske drar på bio får se. Isåfall blir de 9de filmen på sommarlovet.. eller om jag har otur tionde men fick de bara till nio när jag räknade. Och de betyder att jag lagt mer änb 1000 kr på bio den här sommarn? fast de är ju då inte jag som betalat den varje gång. Och dom säger ju faktist, sommarn är bäst på bio.


just my luck

Kollat på två filmer, evoulotin och hot tub time machine. tror dom hette så iallafall.
Sen så måste jag nog skicka in my man på lagning. Tystlägeknappen fungerar inge bra de är typ glapp och lärarna kommer döda mig iskolan om den inte funkar tp :P
Sen så har mottagningen varit crappy dom senaste dagarna vilket inte är kul :(

just my luck boys n' girls, just my luck .

lovar att de säkert inte är något fel bara att jag är seg.. typiskt mig isåfall.


uh uh on the screen this is love 2012

Ska gå och ta ett glas juice. Har typ inte ätit något idag :( vi hade typ ingen frukost så där fick de bli ett glas juice sen så blev de en bulle, en kaka, lite senare en tårtbit och sen korv me pommes. HAH tjock jag känner mig när ajg ser att jag inte ätit något bra idag :P Är sugen på en smoothie men vi har bara hallon hemma + mango och passion tror ajg, men tycker inte om de så mycke.

ååh onödigt inlägg vafan men jaja :D

haha jag igår på max


he loves to rock

Har haft en rätt skön dag som bara flytit på! Åt tårta hos benny eftersom han blir 21 idag ! vad händer då? ingenting va? eller njaa man får köpa alkohol i usa men de behöver inte han. jaja . Hade inte varit hos han på ett tag så de va rätt nice å se att hans lägenhet snart är klar och att de är riktigt fint där! Diggade hans kökstolar stort! haha :D mannen har stil. han fick en ölburk av oss, fattigt? näej. de va föfan 1 liters ölburk direkt från danmark he he he. kolla bilden, fick inte lika bra bild som björn men den här får duga.


uppdaterar snart

NU är jag hemma, skriver mer snart ska bara fixa lite små saker och sen lägga in några bilder som jag kanske visar sen :)

drar hemifrån nu , har inte ens gjort mig ...

drar hemifrån nu , har inte ens gjort mig klar bara duschat men skriver mer sen adios


godnatt

nej undra vad som händer om jag skulle gå och lägga mig? är lite trött och ska upp rätt tidigt imorgon för först ska nån gubbe komma hit, sen ska vi till några kompisar till familjen och sen till benny som fyller år idag! (den sjätte) grattis till han :D och innan de där, eller åtminstonde innan vi åker till jerker och lena + deras barn så ska jag duscha.

 

men innan något händer så måste jag göra nått åt den där flugan asså..


skrattanfall

A HA HA HA HA ååh haha tycker synd om mig och dig nu .


You've been hiding for days



Little change of the heart
Little light in the dark
Little hope that you just might find
Your way up out of here
'Cause you've been hiding for days
Wasted and wasting away
But I got a little hope today
You'll face your fears

Yeah, I know it's not easy
I know that it's hard
Follow the lights to the city

Get up and go
Take a chance and be strong
Or you could spend your whole life holding on
Don't look back; just go
Take a breath, move on
Or you could spend your whole life holding on
You could spend your whole life holding on

Believe the tunnel can end
Believe your body can mend
Yeah, I know you can make it through
'Cause I believe in you
So let's go put up a fight
Let's go make everything all right
Go on take a shot
Go give it all you got

Oh, yeah, I know it's not easy
I know that it's hard
No, it's not always pretty

Get up and go
Take a chance and be strong
Or you could spend your whole life holding on
Don't look back; just go
Take a breath, move on
Or you could spend your whole life holding on
You could spend your whole life holding on

Don't wanna wake up to the telephone ring
Are you sitting down?
I need to tell you something
Enough is enough
You can stop waiting to breathe
And don't wait up for me

Get up and go
Take a chance and be strong
Or you could spend your whole life holding on
Don't look back; just go
Take a breath, move on
Or you could spend your whole life holding on

Get up and go
Take a chance and be strong
Or you could spend your whole life holding on
Don't look back; just go
Take a breath, move on
Or you could spend your whole life holding on
You could spend your whole life holding on
Don't spend your whole life holding on


HOT HOT HOT NOT NOT MOVIE . com


dagens inköp

fick me mig de här hem från uppsala idag! och nu ska jag städa mitt rum.


fick lite bråttom skulle ta bussen till Up...

fick lite bråttom skulle ta bussen till Uppsala och träffa Frida o nu sitter vi på Max och chillar de ä nice


rAndom fActs;

  • jag har lyckats måla mina fingernaglar i samma färg som min tandborste
  • två par av mina trosor har försvunnit, ett par ROSA och ett par oranga så om någon ser dom utomhus ring
  • jag har en äcklig fluga i mitt rum som ska envisas med att sitta på min kropp hela tiden och helst på öronen :s 

 


drygarN

AHAHAH nu drygar sig sabrina på fejjan ..

I'm just trying to love you in any kind of way

Har målat alla mina naglar 20 st om jag vet rätt :D åh jag är trött. aa. ska göra mig i ordning och kolla på någon film tror de blir american history X för de va ett tag sen och den är ju riktigt jäkla bra! så så blir de ! godnatt


COP OUT

vi såg på cop out och den va riktigt bra! bra skådisar(bruce willis, adam brody, sean william scott stiffmeister från american pie ni vet  VILKET enligt mig hade skönaste rollen ! ) rolig humor och haha ja den va nice :D

Trailern och ett annat roligt klipp :






F I L M

blir att kolla på film med familjen nu. vet inte vad vi ser men de blir nog bra. eller jag vet att de blir bra för vi har massa gott hemma. men vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses .


all time low here we go ! :D

Bokade biljetter till All time low den 16 Augusti idag ! wihoO! dom är ju asbra ! Så de kommer bli sjukt bra ! aa. och låten nedanför bara måste ni höra en av mina favoriter.


godmorgon

vaknade vid halv och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. ut och springa? ta en powerwalk? de vore nice asså och använda mina easytone he he he.
Men nu blir de frukost !

är inte megan fox världenss sexigaste kvinna?


tips?

jag behöver lite tips på vart man hittar en fin kalender? oh yes that's true Jennifer ska bli en sån där bra ball människa som håller koll på allt och INTE glömmer de hon behöver komma ihåg, som tandläkarbesök.
Behöver ju också bra betyg nästa år i skolan så behöver ha en så att jag kan komma ihåg prov och sånt :)

så maila, kommentera, smsa, anything går bra . po

Peace out people

tänkte lägga mig i sängen och kanske kolla på en film om jag orkar? får se, är rätt trött. Tog en miljard bilder nyss för att få en bra att lägga ut men nej så blev de inte den här gången.. (precis som alla andra?) så de blir mer än en bild upplagd höhö. PO ppl.




txt 3

Jag och sabrina hade världens diskussion om strumpor idag, btw köpte strumpor och en vattenflaska idag! means I need to börja träna någon gång!

J: ska jag ta dom här puma strumporna eller två billiga för nästan samma pris?

S: puma känns lite B ingen kollar ändå på strumporna liksom.

J: men jag tar dom här svarta puma ändå dom är sköna.

senare i annan butik...

J: men du har ju fyfan chanel strumpor på dig !

båda: HAHAHAH


inköpt idag;

nya mjukisbyxor, adidas
tvungen att sätta på mig dom,  byxorna jag hade innan va obekväma


nagellack från viva la vida, nr 115&116 den som ser rätt röd ut är mer korall i verkligheten

mobilskal/skydd , rosa hörlurar + lösnaglar . skalet är nitinspererat och så mig !


dagen :)

Provspelning gick helt OK! fick inprovinsera en massa pinsamma saker hahaha har aldrig gjort nått sånt pinsamt asså. jaja de gick som de gick :)
innan hann jag åka till centrum och köpte lite saker sen mötte jag sabrina och hon köpte en klänning, med mynt? :s sen kom nathalie och sen drog vi in till stan och jag gjorde provspelningen och sen drog vi till stinsen och käkade och kollade på kläder.. sen drog vi till mediamarkt och köpte lite grejer, visar allt snart ! toaletten står först på listan !

de va ju en glad bild.. . ?


drar strax!

har sminkat mig och packat saker i min bruna väska som kan vara bra att ha med sig dvs manus, pengar, nycklar och sånt :) ska platta håret om jag hinner drar vid halv iallafall!

Har fixat en ny spotifyspellista och säger bara att de är sjukt svårt att komma på namn till en musiklista? :s haha yeayea..




 


H O T ... ?


3 Augusti 2010

börjar bli jobbigt och se att de närmar sig skolsnart, men tror att de kommer bli rätt skönt att få igång dagarna igen ändå. vet faktist inte... som vanligt ;)

Har precis duschat och håller på att bestämma vad jag ska ha på mig idag. måste göra de så att jag hinner göra allt innan jag tar bussen till väsby. Provspelning i stan idag ju. nu kommer jag låta riktigt mesig men.. hur ser eran dag ut?


nytt manus

nej blev inget lösenord idag.. har några saker att fixa först, och sen tror jag att de kommer funka.
håller på att plocka ögonbrynen och lyssnar på musik vilket är nice.
Måste öva de nya manuset ikväll och imorgon också. nu blir det hårdträning.. de manuset jag fick först var fel så såg de nya idag.

pengarna som jag vann igår, 169 kr sammanlagt plus 3 danska 50 öringar


lägesupdate

ska sätta lösenord på bloggen ikväll, ska försöka göra lite ändringar.. får se hur de går :)

dag 4 - on our way back home


dom där glasen va inte vanliga cola glas, eller de va ju de men dom här rymde 0,75 liter :s gigantiska! man ser inte på bilden men as stora , nästan två liter och de där va en mellan cola :S hela den där resturangen va konstig när de gällde portioner.

-
rebecca made a too


århus


ferederikshavn


århus har jag för mig






vi hade rätt roligt på däcket högst upp på båten och folk tyckte vi va rätt jobbiga hahah men so what liksom?


sen så skulle vi spela upp våra sista danska kronor och de slutade med att jag vann 150 enkronor på en maskin och kvällen slutade vid 200, men de va ju nice :) hitta ingen  bra bild på google..

and that's it, kom hem halv sex imorse och nu är jag nästan back on track, har nytt manus att öva in -'..


day 3 i danmark

lördagen åkte vi till lalandia och de va så jävla fint. ! kommer in i ett stort hus vilket jag tror är ett äventyrsbad och de ser helt amazing ut först med några små butiker, minigolf, bowling, sen äventyrsbadet.








Day 2 i danmark

vi åkte till legoland på fredagen och de va rätt nice lagom med folk och en kille som jobbade där attackerade mig/raggade två gånger och jag blev lika rädd båda gångerna.




köpte tre nyckelringar på legoshoppen för jag hitta ingen fin legogubbe hahahah och den nyckelringen jag brukar ha hade ändå gått sönder, dom här va feeeett heta asså..


inte världens godaste glass, kunde varit godare utan såsen, de va jag som gjorde den så all credits går till moi





min favoritlegogubbe, han fick daniellas nummer






alla bilder blir ju inte så bra som man villl..


told ya.


Day 1 i danmark


randomFACT:i danmark får man vara 16 för att köpa alkohol, därför ingen gräns för energidryckar




FACT: dom hade en massa glassar som inte finns i sverige, b. la. magnum double!! och magnum almond på strut


gjorde två kullebyttor på  den gräsmattan av en anledning och fasen va ont dce gjorde i huvudet heheh blev tyvärr ingen bild..

 

 


seg dator..

håller på att lägga in bilder från mobilen på datorn och va tvungen att skicka dom och de går hur segt som helst så jag vet inte. Får väll visa dag för dag eller nått sånt . Bilderna kommer snart upp iallafall!

hemma nu! Och nu blir de sängen

hemma nu! Och nu blir de sängen


sitter i bilen och är påväg hem :) när...

sitter i bilen och är påväg hem :) när jag kommer hem (vilket är vid 5-6) så ska jag sova sjuk länge sen kan jag visa lite bilder som jag tog med min allt för bra mobilkamera den här helgen..


RSS 2.0