Jag hissar och dissar



Jag har kämpat i två år..
att få bli av med tandställningen, hur de än skulle gå till.. räls eller med plastfyllning. Eller aa allt som de går att använda. Och nu är de bara fyra dagar kvar. På torsdag får jag min tandställning.
För nått år sen gick jag till tandregleringsspecialisten hos folktandvården och dom sa nej. Så jag kom över de och försökte lära mig att leva med gluggen. Men jag ville inte de, så jag böt till en privattandläkare där vi tog upp de och dom skickade mig till en annan tandreglerare som sa att jag skulle få vänta i ett år. Och nu har de där året gått.
Och för två veckor sen när jag va där igen så sa dom att jag ska ha tandställningen i 1 ½ år. Så den är borta tills nian ((:
Så tänk, jag har perfekta tänder om 1 ½ år, även all smärta som kommer så kommer jag ju vara fett nöjd när jag är klar med behandlingen, så en hiss på de! resultatet dåra ((: perfekta tänder tackar man ju inte nej till :)





Blogg.se's statistik. den brukar inte stämma.
Förra året kanske de va, eller i början av de här året så va jag me på någon sida.. Kommer inte ihåg vad den hette men man kunde lägga in en grej i kodmallen som räknade statistiken på den där sidan.
Så om man kollade bloggens statistik på blogg.se kanske de stog... va ska jag säga, 15. Men att på den andra sidan stog ip-adressen och från vilken sida besökaren besökt bloggen på. Så de va egentligen 30.
Säkert få som fattar. Men statistiken på blogg.se får en diss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:
(Kommetarer som visas vara stötande mot mig eller andra raderas)
Ditt Namn:
Spara Dina Uppgifter?

E-mailadress: (publiceras ej)

Adressen till din hemsida eller blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0